Коментари - ”Галъп”: Крехка надежда и плах ръст на оптимизма | Днес.dir.bg

”Галъп”: Крехка надежда и плах ръст на оптимизма

Крехка надежда и желание за стабилизация отчита изследване на "Галъп интернешънъл". Кабинетът "Борисов 2" започва с 26% доверие.

Обратно в новината

Коментари - ”Галъп”: Крехка надежда и плах ръст на оптимизма | Днес.dir.bg

Коментари

Е, всега, когато се оказа, че за запушване на тегленията от КТБ са необходими само 65 млн, а се тегли 1,5 млрд евро заем за обезпечаване на депозитите от КТБ, явно, че правителството ще има мнооого пари за харчене и рейтингът му ще се вдига...

Се чуди как да се подмаже и да умилостиви лютия Боци, срещу когото беше скочил по време н оставката му. А популярността на Боци расте с размера на взетите дългове, които ни се пада да плащаме по 8000 на глава от населението. Напред с Боци и гнусните му свини:"младите, красивите, реализираните.."-платените от Цвъчока

На първите страници на печатните издания да се появят "рейтингите" на политиците, начело с Боци и криСталинка, та да си дойдем на думата!

Пак са се оплели в лъжите си за доверието :) 26% доверие и 26% гласуват за ГЕРБ. А за другите партии от кабинета? Според Цоциолозите излиза, че никой от гласуващите за РБ и другите от партии от правителството няма доверие в кабинета, никой :) К-ъвто съда, такива и Цоциолозите :( За другите резултати - изглеждат истина :)

"Калъп": Вожда на една отлюспена клоакционна сила, от кумова срама, с маша бара, ноне маго це срамм, по хижи да мърсува и тантурести певачки да задява ? галантно да задява ?

Ще падне правителството. Ще падне... Споко. Най-късно - напролет.

Е добре де, не е ли по-добре да има поне някаква искрица надежда? Или просто трябва да се псува, така за спорта?

Аз да си положа възглавката да си поспя,пък вие си умувайте,да ви видя какво ще измислите!

Опитмизмът- справедливост и съд.

..... 26% биха гласували за ГЕРБ... --- ами тогава 74% се надяват тези да си отидат? или не? ---

ГЕРБерасткото правителство започва с най-НИСЪК Рейтинг от всички досегашни правителства !!!! 26 % !!! На път сме,скоро да видим правителство с 0 % одобрение ! ГЕРБ+РГ+АБВ+ПФ !! Запомнете ги,за да знаете за кого да НЕ Гласувате вече !

КОЙ ЛИ ПЪК ИМ ВЯРВА НА ТИЯ?????Много сте ни ясни.

А за кого да гласувам. Ти луд ли си?

Луди вече гласуваха за ..това правителство . Доволни ли сте ?

Броят на депутатите от 4-те управляващи партии е 137, т.е. към 57% от 240. Безмълвната подкрепа на ДПС няма да броя. Страхотно одобрение според "Галъп" - 16%! Чакам да разбера колко ще се покачи одобрението в края на януари 2015.

Клати се, клати се...

Т'ва е матряла в тая държава и туй то... помяр до помяра... Всичко става ама с бачкане, а не с плачене.

Няма те разберат

Поредното лъжливо проучване на комунистическата пропаганда! Милиони честни българи са преизпълнени с огромен оптимизъм за новото правителство на Бойко Борисов и ГЕРБ, защото са сигурни, че то ще продължи с възраждането на България, започнало при първия мандат на д-р Борисов! Гордеем се с вас!

Колега, аз също съм редови честен и скромен гражданин, ама да те открехна аз се срамувам от таа държава, не става за живеене.

Като не ви харесва в България и се срамувате от родината си, отидете да живеете другаде, например в любимата на комунистите Русия! Аман от недоволни и неблагодарни родоотстъпници, които искат да очернят всичко с негативизма си! В ПП ГЕРБ сме винаги позитивно настроени и се радваме и гордеем с успехите и просперитета на България!

Не милиони, а милиарди.Бунак политизиран .В Герб все първи бивши комунисти начело с парторга Цецка да ге,Бойко,Цецко и още 80% от членовете.

"Чпигел": Ветар дува, киша пада, три зурли крепат на Бойко яйцата: Доня Лила, Мега Кривоуста, и Румата ! И едно дребно злоядо прасе, намусено, и не млладо ?

Каква ирония само... Борисов подари куче на Путин, а самия той се държи като куче с Обама...

Баща Тае- коконда, и ти, на това "Куче" ли му викаш? Таен агент Грга

Щом за ГЕРБ реално гласуваха 15% от имащите право на глас, то подкрепа от 26 % е един добър показател! Само да не го изпортят с някои от глупостите си!

Хубаво въртиш и сучеша ама правителството е подкрепено от няколко партии още. Така че, процента на Герб си спаднал. И да кажеш, че над три четвърти от целият народ недоверие към едно правителство е нещо различно от катастрофа е смешно. Това проучване е директен вот на недоверие от народа и то брутален.

12 % били за предсрочни избори. Пълни глупости - поне 80 % са. Ако тези измислени социолози си бяха направили труда да четат форумите на дир-а, нямаше да допуснат такава огромна грешка.

КОМУНИСТИЧЕСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РУСКИЯ ШПИОНИН БОРИСОВ Е НЕЛЕГИТИМНО!!!

заявиха, че няма да гласуват - на изборите процентът беше 45 гласували - 55 - не. За не би да са се увеличили желаещите да гласуват?

26% биха гласували за ГЕРБ - същевременно 26% поддържат кабинета - тези от ГАЛОП са питали само гербери - така излиза.

Излиза че и някои от герб не прокрепят кабинета. Иначе подкрепата щеяе да е повече от гласувалите за тях, като включим и електората на разните партийки които са на власт

Никога не се облекчавам плахо! Винаги ми е кеф!

Всъщност няма никаква надежда. НЯма как след 25 години лъжи, измами, подмяна на вота, кражби, мафиоти в тоги и какво ли не! НЯма как, да имаме надежда. Балъците поумняха.

Има един критерий, че колкото по-зле става дереджето, толкова по-малко време му остава на "статуквото". Когато стане невъзможно ЗЛЕ, тогава ще рухне и статуквото ОКОНЧАТЕЛНО. Процесът вече тече, а от нашата осъзнатост зависи кога ще приключи.

ТОЯ КАБИНЕТ БЕШЕ РОДЕН ОТ ЗОР ... ... ОЛИГАРСИТЕ СЕ УПЛАШИХА ЧЕ ЩЕ ИМА МАСОИ НАРОДНИ БУНТОВЕ И НАБЪРЗО СЕ СПАЗАРИХА ЗА ЕДИН КАБИНЕТ НА ОЛИГАРХСКОТО СПАСЕНИЕ :)) ....

Защо просто не казаха, че този кабинет стартира с най-ниското ниво на доверие от началото на демокрацията?

Тези лалугери пак ли изпъзяха от т.нар. централи на социолози? Какви проценти, какви 5 лева? Никой не вярва на вашите дрънканици. Още повече, че вие, измамниците социолози, никога никакво проучване не правите, а давате фалшиви данни само когато ви се плати, при това, който плати, на него вдигате процент одобрение.

Тези с 26% спешно трябва да приемат задължителното гласуване. В противен случай на следващите избори няма да има и 26% гласували. Ще бъдат родите на партиините лидери, циганите, турците. Вероятно ще гласуват и от висшата държавна администрация, защото при смяната на властта ще я отвеят.

Към журналята: Ооо, неразумний юроде. Поради шо се срамуваш да пишеш на български? Защо използвате '' респонденти" а не отговорили, участвали и т. н. Защо използвате '' бенифициенти" а не получатели? В пресата и медиите гъмжи от английски думи или такива с български окончания. Пазете езика - той е един от определящите фактори за една нация.

Ха ха ха!Всичко е прекрасно..... според ГАЛЪП, но дали наистина е така?! Дали това проучване не е поръчано от сегашните управляващи, а?!

Ама ти как мислиш? Поръчано е естествено! Мене, за тези 25 години, нито веднъж не са ме анкетирали! Явно си има хора, сигурно пак платени, както за всичко друго, и си ги питат целенасочено. А кабинетът Б2 е едно пълно недоразумение, недоносче!

}:) единствения оптимизъм е че сме в ЕС и има еднопосочен билет:)

Ако се запознаете с анализа на Ивайло Франц-Тайно и полека ни въвличат във война,оптимизмът отива на дъното,защото просто няма да я има държавата!Еднопосочният билет ще бъде само за предателите!Разбирай крадците,които са ни скроили шапките!

България се тресе от протести, няма такова нещо, като "оптимизъм" докато не се махне шайката Борисов 2.

На 26% доверие ли му викате? Та това си е чисто и просто НЕДОВЕРИЕ т.е. АКО е имало доветие, то е претърпяло КРАХ!

То и Годжунов пееше за надежда , ама и той горкия вече я е изгубил .

четворната гноалиция, долу Боко тиквата.

Надежда-ми как НЕ-маниполатори престъпни !!!

Да се внушава: " Надеждата ми е много по-добра от надеждата ти"!

По инструкция псаки!

Опорната точка пак са я сношавали безнадеждно.

Надежда с Бойко начело е ненадеждно предположение!

Да се внушава: " Сергей Дмитриевич беше най-добре"!

Дасе махне Боко, и да дойде Пеевск на бял кон!

КУЧЕТАТА В ПАРЛАМЕНТА ПОГЛЕДНАХА КЪМ ЧИЧКО ПЛАНТАТОР С ЛЮБОВ ... .... НЕ МОЖЕ В ДЕТРОЙТ УОЛМАРТ ГАЩИТЕ ДА СА НА ЦЕНАТА НА ГАЩИТЕ НА ЖЕНСКИЯ ПАЗАР ИЛИ В 2 ПЪТИ ПО-ЕВТИНИ ОТ ГАЩИТЕ В БУТИКА ....:) ГРАБЯТ ВИ ЯКО И ВИЕ МУ ВИКАТЕ ДЕМОКРАЦИЯ :)

на всеки български серсем демокрацията му пречи

ПИШИ В ИНТЕРНЕТ ERIC GARNER И ГЛЕДАЙ ВИДЕО КАК Е ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА - ЕРИК НАПРАВО СИ ГО УДУШИХА КАТО КУЧЕ И ВСИЧКО Е СНИМАНО :)) ....... ЧОВЕК НЕГЪР ОТИВА ДА ЗАБЕРЕ ДЕТЕТО СИ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА В ЛУКСОЗНА СГРАДА ... 3-МА ПОЛИЦАИ ГО СПИРАТ И ГО ПИТА КЪДЕ ОТИВА - НЕ МУ ПОВЯРВАЛИ КАКВО КАЗВА - БОЙ - НА ЗЕМЯТА - ЕЛЕКТРОШОКОВЕТЕ И АРЕСТ .... ... А ЗА ДРУГИЯ НАЦИОНАЛЕН СЛУЧАЙ - i CAN'T BREATHE

Да се внушава : " Президентска република е по-лоша от парламентарната, защото НС ни предпазва от собствената ни простотия"!

Да се внушава: Само президентска република ще спаси държавата

...забравих какво трябваше да внушавам?!?!?

без костов да е премиер ще има още много години да се ваикате в българия

Вече няма какво да се приватизира за стотинки.

ваша си работа

Костов от известно време насам чете "втората част" на "Капиталът" (от Маркс, Карл Маркс). Като млад учен-преподавател по марксизъм е прочел само първата му част - "натрупване на капитала". Сега си мисли, че във втората част на този "роман" ще прочете как да си го "изгризка". Натрупаният от него личен капитал. И по-добре да си го чете ("Капитала") и да не излиза сред БГ- пенсионерите, защото те много го "обичат"

само остава баи тошо да въскръсне и всичко ви се урежда без костов

физиономии на хора които като че ли закриват нещо, някаква дейност, процес, държава...

БРАВО НА БОРЧЕ БОРИСОВ (ДУПЕТО)... ПИЧА МИСЛИ КАТО ИСТИНСКИ АМЕРИКАНЕЦ (ГЕРМАНЕЦ) : "КОЕТО Е ХУБАВО ЗА АМЕРИКА (ГЕРМАНИЯ) Е ХУБАВО И ЗА БЪЛГАРИЯ " ..... .... СЕТА ТРЯБА ДА НАУЧИМ ОБОНГО (МЕРКЕЛ) ДА МИСЛЯТ: "КОЕТО Е ХУБАВО ЗА БЪЛГАРИЯ , Е ХУБАВО ЗА (АМЕРИКА (ГЕРМАНИЯ) " :)))))) ....

Ти, не трябва ли да празнуваш днес? Вече не си във фалит.

Надежда в държава управлявана от криминалноикономическа и политическа мафия с корумпирана правосъдна система,начело с папа Бок няма.

На Борисов 2.

Орехче,ти ли си бе лъжец и крадец???

аз не знам да има човек, който вярва на политик вече:) , ама лошото е ,че и хората не си вярват ъ хъм,:) е все пак за целия преход , намаше по-добър министър претседател от Иван Костов.

Като се има предвид че най големите кражби от държавата през "прехода" (така наречената "приватизация") станаха по време на управлението на Костов, ми е трудно да си представя как някой може да го счита за добър министър председател!

е качжи си истинското име :) еи ще стане ясно:) }

Епа ти представяш ли си, че въпреки масовата приебатизация въпреки разсипията на земеделието и сума ти други гуина дето костов ги изпонаака, та той е най ма най-добрия премиер! Та представяш ли си според тоя горни другите колко са зле!

"Кабинетът "Борисов 2" започва с 26% доверие. " Тоест недоверието към кабинета Борисов-2 е 74% от целият народ!!! Демократично, кабинетът Борисов е без доверие от над три четвърти от целият народ. В демократичните европейски държави, това е повод за незабавна оставка. Колко са платили на Галъп, да изкарат, че 74% недоверие към кабинета е "Крехка надежда и плах ръст на оптимизма"!? То дори Сталин, идолът на Борисов не би си позволил такава наглост.

Оптимизмът е ,че сме в ЕС , за да си купим еднопосочен билет:)

Изобщо нямам доверие на подобни социологически проучвания . Но си мисля , че ако все още има хора , които да подкрепят герберската шайка то значи или имат интерес мафиотите да са на власт , или са изключително прости (като вожда си Борисов) или пък страдат от т.н "Стокхоумски синдром"

Проблема на българите е друг и това ги прави различни от всички други народи, освен може би от македонците. А именно, че на всеки десет само един е прост. Докато навсякъде другаде по света, на всеки десет само един е умен.:)

СтокхоЛмски

Благодаря за забележката и се извинявам за грешката

Какво ли би казал Т. Живков да види и Борисов и Пръмовата снаха как ше а управляват таа държава?

за него не знам, ама един друг би казал - егати държавата, щом аз съм премиер

Коментари - ”Галъп”: Крехка надежда и плах ръст на оптимизма | Днес.dir.bg

”Галъп”: Крехка надежда и плах ръст на оптимизма

Крехка надежда и желание за стабилизация отчита изследване на "Галъп интернешънъл". Кабинетът "Борисов 2" започва с 26% доверие.

Обратно в новината

Коментари - ”Галъп”: Крехка надежда и плах ръст на оптимизма | Днес.dir.bg

Коментари

Е, всега, когато се оказа, че за запушване на тегленията от КТБ са необходими само 65 млн, а се тегли 1,5 млрд евро заем за обезпечаване на депозитите от КТБ, явно, че правителството ще има мнооого пари за харчене и рейтингът му ще се вдига...

Се чуди как да се подмаже и да умилостиви лютия Боци, срещу когото беше скочил по време н оставката му. А популярността на Боци расте с размера на взетите дългове, които ни се пада да плащаме по 8000 на глава от населението. Напред с Боци и гнусните му свини:"младите, красивите, реализираните.."-платените от Цвъчока

На първите страници на печатните издания да се появят "рейтингите" на политиците, начело с Боци и криСталинка, та да си дойдем на думата!

Пак са се оплели в лъжите си за доверието :) 26% доверие и 26% гласуват за ГЕРБ. А за другите партии от кабинета? Според Цоциолозите излиза, че никой от гласуващите за РБ и другите от партии от правителството няма доверие в кабинета, никой :) К-ъвто съда, такива и Цоциолозите :( За другите резултати - изглеждат истина :)

"Калъп": Вожда на една отлюспена клоакционна сила, от кумова срама, с маша бара, ноне маго це срамм, по хижи да мърсува и тантурести певачки да задява ? галантно да задява ?

Ще падне правителството. Ще падне... Споко. Най-късно - напролет.

Е добре де, не е ли по-добре да има поне някаква искрица надежда? Или просто трябва да се псува, така за спорта?

Аз да си положа възглавката да си поспя,пък вие си умувайте,да ви видя какво ще измислите!

Опитмизмът- справедливост и съд.

..... 26% биха гласували за ГЕРБ... --- ами тогава 74% се надяват тези да си отидат? или не? ---

ГЕРБерасткото правителство започва с най-НИСЪК Рейтинг от всички досегашни правителства !!!! 26 % !!! На път сме,скоро да видим правителство с 0 % одобрение ! ГЕРБ+РГ+АБВ+ПФ !! Запомнете ги,за да знаете за кого да НЕ Гласувате вече !

КОЙ ЛИ ПЪК ИМ ВЯРВА НА ТИЯ?????Много сте ни ясни.

А за кого да гласувам. Ти луд ли си?

Луди вече гласуваха за ..това правителство . Доволни ли сте ?

Броят на депутатите от 4-те управляващи партии е 137, т.е. към 57% от 240. Безмълвната подкрепа на ДПС няма да броя. Страхотно одобрение според "Галъп" - 16%! Чакам да разбера колко ще се покачи одобрението в края на януари 2015.

Клати се, клати се...

Т'ва е матряла в тая държава и туй то... помяр до помяра... Всичко става ама с бачкане, а не с плачене.

Няма те разберат

Поредното лъжливо проучване на комунистическата пропаганда! Милиони честни българи са преизпълнени с огромен оптимизъм за новото правителство на Бойко Борисов и ГЕРБ, защото са сигурни, че то ще продължи с възраждането на България, започнало при първия мандат на д-р Борисов! Гордеем се с вас!

Колега, аз също съм редови честен и скромен гражданин, ама да те открехна аз се срамувам от таа държава, не става за живеене.

Като не ви харесва в България и се срамувате от родината си, отидете да живеете другаде, например в любимата на комунистите Русия! Аман от недоволни и неблагодарни родоотстъпници, които искат да очернят всичко с негативизма си! В ПП ГЕРБ сме винаги позитивно настроени и се радваме и гордеем с успехите и просперитета на България!

Не милиони, а милиарди.Бунак политизиран .В Герб все първи бивши комунисти начело с парторга Цецка да ге,Бойко,Цецко и още 80% от членовете.

"Чпигел": Ветар дува, киша пада, три зурли крепат на Бойко яйцата: Доня Лила, Мега Кривоуста, и Румата ! И едно дребно злоядо прасе, намусено, и не млладо ?

Каква ирония само... Борисов подари куче на Путин, а самия той се държи като куче с Обама...

Баща Тае- коконда, и ти, на това "Куче" ли му викаш? Таен агент Грга

Щом за ГЕРБ реално гласуваха 15% от имащите право на глас, то подкрепа от 26 % е един добър показател! Само да не го изпортят с някои от глупостите си!

Хубаво въртиш и сучеша ама правителството е подкрепено от няколко партии още. Така че, процента на Герб си спаднал. И да кажеш, че над три четвърти от целият народ недоверие към едно правителство е нещо различно от катастрофа е смешно. Това проучване е директен вот на недоверие от народа и то брутален.

12 % били за предсрочни избори. Пълни глупости - поне 80 % са. Ако тези измислени социолози си бяха направили труда да четат форумите на дир-а, нямаше да допуснат такава огромна грешка.

КОМУНИСТИЧЕСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РУСКИЯ ШПИОНИН БОРИСОВ Е НЕЛЕГИТИМНО!!!

заявиха, че няма да гласуват - на изборите процентът беше 45 гласували - 55 - не. За не би да са се увеличили желаещите да гласуват?

26% биха гласували за ГЕРБ - същевременно 26% поддържат кабинета - тези от ГАЛОП са питали само гербери - така излиза.

Излиза че и някои от герб не прокрепят кабинета. Иначе подкрепата щеяе да е повече от гласувалите за тях, като включим и електората на разните партийки които са на власт

Никога не се облекчавам плахо! Винаги ми е кеф!

Всъщност няма никаква надежда. НЯма как след 25 години лъжи, измами, подмяна на вота, кражби, мафиоти в тоги и какво ли не! НЯма как, да имаме надежда. Балъците поумняха.

Има един критерий, че колкото по-зле става дереджето, толкова по-малко време му остава на "статуквото". Когато стане невъзможно ЗЛЕ, тогава ще рухне и статуквото ОКОНЧАТЕЛНО. Процесът вече тече, а от нашата осъзнатост зависи кога ще приключи.

ТОЯ КАБИНЕТ БЕШЕ РОДЕН ОТ ЗОР ... ... ОЛИГАРСИТЕ СЕ УПЛАШИХА ЧЕ ЩЕ ИМА МАСОИ НАРОДНИ БУНТОВЕ И НАБЪРЗО СЕ СПАЗАРИХА ЗА ЕДИН КАБИНЕТ НА ОЛИГАРХСКОТО СПАСЕНИЕ :)) ....

Защо просто не казаха, че този кабинет стартира с най-ниското ниво на доверие от началото на демокрацията?

Тези лалугери пак ли изпъзяха от т.нар. централи на социолози? Какви проценти, какви 5 лева? Никой не вярва на вашите дрънканици. Още повече, че вие, измамниците социолози, никога никакво проучване не правите, а давате фалшиви данни само когато ви се плати, при това, който плати, на него вдигате процент одобрение.

Тези с 26% спешно трябва да приемат задължителното гласуване. В противен случай на следващите избори няма да има и 26% гласували. Ще бъдат родите на партиините лидери, циганите, турците. Вероятно ще гласуват и от висшата държавна администрация, защото при смяната на властта ще я отвеят.

Към журналята: Ооо, неразумний юроде. Поради шо се срамуваш да пишеш на български? Защо използвате '' респонденти" а не отговорили, участвали и т. н. Защо използвате '' бенифициенти" а не получатели? В пресата и медиите гъмжи от английски думи или такива с български окончания. Пазете езика - той е един от определящите фактори за една нация.

Ха ха ха!Всичко е прекрасно..... според ГАЛЪП, но дали наистина е така?! Дали това проучване не е поръчано от сегашните управляващи, а?!

Ама ти как мислиш? Поръчано е естествено! Мене, за тези 25 години, нито веднъж не са ме анкетирали! Явно си има хора, сигурно пак платени, както за всичко друго, и си ги питат целенасочено. А кабинетът Б2 е едно пълно недоразумение, недоносче!

}:) единствения оптимизъм е че сме в ЕС и има еднопосочен билет:)

Ако се запознаете с анализа на Ивайло Франц-Тайно и полека ни въвличат във война,оптимизмът отива на дъното,защото просто няма да я има държавата!Еднопосочният билет ще бъде само за предателите!Разбирай крадците,които са ни скроили шапките!

България се тресе от протести, няма такова нещо, като "оптимизъм" докато не се махне шайката Борисов 2.

На 26% доверие ли му викате? Та това си е чисто и просто НЕДОВЕРИЕ т.е. АКО е имало доветие, то е претърпяло КРАХ!

То и Годжунов пееше за надежда , ама и той горкия вече я е изгубил .

четворната гноалиция, долу Боко тиквата.

Надежда-ми как НЕ-маниполатори престъпни !!!

Да се внушава: " Надеждата ми е много по-добра от надеждата ти"!

По инструкция псаки!

Опорната точка пак са я сношавали безнадеждно.

Надежда с Бойко начело е ненадеждно предположение!

Да се внушава: " Сергей Дмитриевич беше най-добре"!

Дасе махне Боко, и да дойде Пеевск на бял кон!

КУЧЕТАТА В ПАРЛАМЕНТА ПОГЛЕДНАХА КЪМ ЧИЧКО ПЛАНТАТОР С ЛЮБОВ ... .... НЕ МОЖЕ В ДЕТРОЙТ УОЛМАРТ ГАЩИТЕ ДА СА НА ЦЕНАТА НА ГАЩИТЕ НА ЖЕНСКИЯ ПАЗАР ИЛИ В 2 ПЪТИ ПО-ЕВТИНИ ОТ ГАЩИТЕ В БУТИКА ....:) ГРАБЯТ ВИ ЯКО И ВИЕ МУ ВИКАТЕ ДЕМОКРАЦИЯ :)

на всеки български серсем демокрацията му пречи

ПИШИ В ИНТЕРНЕТ ERIC GARNER И ГЛЕДАЙ ВИДЕО КАК Е ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА - ЕРИК НАПРАВО СИ ГО УДУШИХА КАТО КУЧЕ И ВСИЧКО Е СНИМАНО :)) ....... ЧОВЕК НЕГЪР ОТИВА ДА ЗАБЕРЕ ДЕТЕТО СИ ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА В ЛУКСОЗНА СГРАДА ... 3-МА ПОЛИЦАИ ГО СПИРАТ И ГО ПИТА КЪДЕ ОТИВА - НЕ МУ ПОВЯРВАЛИ КАКВО КАЗВА - БОЙ - НА ЗЕМЯТА - ЕЛЕКТРОШОКОВЕТЕ И АРЕСТ .... ... А ЗА ДРУГИЯ НАЦИОНАЛЕН СЛУЧАЙ - i CAN'T BREATHE

Да се внушава : " Президентска република е по-лоша от парламентарната, защото НС ни предпазва от собствената ни простотия"!

Да се внушава: Само президентска република ще спаси държавата

...забравих какво трябваше да внушавам?!?!?

без костов да е премиер ще има още много години да се ваикате в българия

Вече няма какво да се приватизира за стотинки.

ваша си работа

Костов от известно време насам чете "втората част" на "Капиталът" (от Маркс, Карл Маркс). Като млад учен-преподавател по марксизъм е прочел само първата му част - "натрупване на капитала". Сега си мисли, че във втората част на този "роман" ще прочете как да си го "изгризка". Натрупаният от него личен капитал. И по-добре да си го чете ("Капитала") и да не излиза сред БГ- пенсионерите, защото те много го "обичат"

само остава баи тошо да въскръсне и всичко ви се урежда без костов

физиономии на хора които като че ли закриват нещо, някаква дейност, процес, държава...

БРАВО НА БОРЧЕ БОРИСОВ (ДУПЕТО)... ПИЧА МИСЛИ КАТО ИСТИНСКИ АМЕРИКАНЕЦ (ГЕРМАНЕЦ) : "КОЕТО Е ХУБАВО ЗА АМЕРИКА (ГЕРМАНИЯ) Е ХУБАВО И ЗА БЪЛГАРИЯ " ..... .... СЕТА ТРЯБА ДА НАУЧИМ ОБОНГО (МЕРКЕЛ) ДА МИСЛЯТ: "КОЕТО Е ХУБАВО ЗА БЪЛГАРИЯ , Е ХУБАВО ЗА (АМЕРИКА (ГЕРМАНИЯ) " :)))))) ....

Ти, не трябва ли да празнуваш днес? Вече не си във фалит.

Надежда в държава управлявана от криминалноикономическа и политическа мафия с корумпирана правосъдна система,начело с папа Бок няма.

На Борисов 2.

Орехче,ти ли си бе лъжец и крадец???

аз не знам да има човек, който вярва на политик вече:) , ама лошото е ,че и хората не си вярват ъ хъм,:) е все пак за целия преход , намаше по-добър министър претседател от Иван Костов.

Като се има предвид че най големите кражби от държавата през "прехода" (така наречената "приватизация") станаха по време на управлението на Костов, ми е трудно да си представя как някой може да го счита за добър министър председател!

е качжи си истинското име :) еи ще стане ясно:) }

Епа ти представяш ли си, че въпреки масовата приебатизация въпреки разсипията на земеделието и сума ти други гуина дето костов ги изпонаака, та той е най ма най-добрия премиер! Та представяш ли си според тоя горни другите колко са зле!

"Кабинетът "Борисов 2" започва с 26% доверие. " Тоест недоверието към кабинета Борисов-2 е 74% от целият народ!!! Демократично, кабинетът Борисов е без доверие от над три четвърти от целият народ. В демократичните европейски държави, това е повод за незабавна оставка. Колко са платили на Галъп, да изкарат, че 74% недоверие към кабинета е "Крехка надежда и плах ръст на оптимизма"!? То дори Сталин, идолът на Борисов не би си позволил такава наглост.

Оптимизмът е ,че сме в ЕС , за да си купим еднопосочен билет:)

Изобщо нямам доверие на подобни социологически проучвания . Но си мисля , че ако все още има хора , които да подкрепят герберската шайка то значи или имат интерес мафиотите да са на власт , или са изключително прости (като вожда си Борисов) или пък страдат от т.н "Стокхоумски синдром"

Проблема на българите е друг и това ги прави различни от всички други народи, освен може би от македонците. А именно, че на всеки десет само един е прост. Докато навсякъде другаде по света, на всеки десет само един е умен.:)

СтокхоЛмски

Благодаря за забележката и се извинявам за грешката

Какво ли би казал Т. Живков да види и Борисов и Пръмовата снаха как ше а управляват таа държава?

за него не знам, ама един друг би казал - егати държавата, щом аз съм премиер