Коментари - Следи от експлозия на самолета, в който загина Лех Качински | Днес.dir.bg

Следи от експлозия на самолета, в който загина Лех Качински

Новата полска комисия, която разследва самолетната катастрофа край Смоленск, е стигнала до извода, че върху едно от крилата на самолета има следи от експлозия.

Обратно в новината

Коментари - Следи от експлозия на самолета, в който загина Лех Качински | Днес.dir.bg

Коментари

ПОЛЯЦИТЕ ПОД НАТИСКА НА ЦРУ,"ТЪРСЯТ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ"!!!

Е важното е, че 7 години руснаците им бяха виновни!

Дрън, дрън ярина! На тъпите поляци все някой друг им е виновен!

Путьо е отговорен и за това престъпление. Ще свърши зле.

И ти като полските разследващи не си си пил хапчетата.

Путин : враг на клошарите в Манхатън Чикаго и Столипиново и първи заклет враг на купонната система в САЩ.

купуваме полски ябълки и домати полети с отровни химикали за по-дългото им съхраняване

Следващата ''комисия и експертиза'' само да не стигне до извода за извънземна намеса защото разкрачените поляци май на там вървят...

Истината рано или късно излиза. Ненапразно рашките толкова години не искаха да върнат останките на самолета... Нещо много са си повервали. Заиграли са се със целия свят.

Фантазия се развихря с течението на времето. След още 2 години ще установят следите от оперението на птеродактил по елероните. На кормилото на височина ще се намери остатъци от метеорит. На фюзеляжа - следи от снаряда, изстрелян от крайцер Аврора. А на предното стъкло на пилотите - отпечатъци на пръсти на Путин. Интересно, как от една трагедия може да направят една комедия. Очакваме продължение.........

Фалшиво разследване на поляците водещо до добро заплащане на гербо-козяшките тролове в България. А замислихте ли се, че малоумните шляхтичи в момента са на нож срещу всичките си големи съседии не визирам само Русия и Белорусия. Вечно все някой друг им е виновен и се правят на най-великите.

Да, бе "добро". От как Тръмп затвори ясличката вият от глад, като вълци срещу Луната в мразовита нощ. :)))))))) Е на, Щерита почти съвсем се загуби, казват била излязла на катун с родата, Нагъзидзето от никъде не подава нос. Само трътлестата леля, от време на време се появява и то най-често под прикритие и то благодарение на запасите от обонговски бобец. :))))))

Глупав Наблюдател, за всички даже и за децата е ясно, че малайзийският самолет го свалиха руснаците. Какви ли не глупости изговориха педерусите, колко варианта измислиха, все неверни и от тъп, по-тъпи! Просто това е държава-лъжец, начело с джуджето-педофил, което води империята към разпад...Тогава ще има и Волжска България!

"За всички" от вашето мекокитковско НПО ли? :))))) Самият факт, че на Запад по темата не се говори нищо, напоследък, е достатъчно красноречив. Ама на вас, простестърите, нали всичко ви е обратно, как да не ви е обратна и логиката?

точно на Запад се говори :) Холандците даже знаят поименно военнопрестъпниците, изстреляли ракетата....

Колко доларчета ще вземеш за това глупашко писание?

"малайзийският самолет го свалиха руснаците."Ще е вярно, ако приемем че Украйна е част от Русия /украинския народ е част от руския/.

Според холандското "разследване" руснаците бяха виновни за сваления малайзийски самолет над Донбас. Русия обаче представи неопровержими доказателства, че ракетата е украинска и случаят бе потулен и "забравен", иначе Порошенко и сие трябваше да си ходят. Сега пък поляците се опитват да яхнат антируската пропагандна истерия с поредна фабрикация за руското "вероломство" и заработят някой долар в "информационната война" срещу Русия, щото в "икономическата" са големият губещ. И никакви немски вериги, като Кауфланд, не могат да им компенсират загубата на руския пазар.

"Русия обаче представи неопровержими доказателства" - както при Катин-1, така и за Катин-2 :))))))))))))))))))

До последно има записи на черните кутии. При анализа им никъде никой не говори за взрив. Останките от самолета стоят при руснаците с години и изведнъж поляците намират следи от стъпки на Луната от 1969 г. Велико.

Източна и Централна Европа рашняците не изклаха ли целия антируски елит ???

А и сега повече от всякога Европа има нужда отново да бъде освободена, но този път цялата.

Хем антируски, хем елит? Как така? Или под "елит" имаш предвид нацистите и пронацистки настроените местни гадове, които са "клали народа си, както турчин не го е клал"? Какво, според теб е трябвало да се прави с тях? Впрочем, знаеш ли в коя страна от Европа има най-много екзекутирани за сътрудничество с нацистите?

""клали народа си, както турчин не го е клал"? Имаш предвид зверствата на червения боклук ли? Московския метеж - 09-1923 - 700 кметове и общинари избити от борците за съвеЦка република. Гео Милев - възпял героизЪма на тези убийци... 1925 г Атентатът Св Неделя ... избит елита на България... (почеркът като при катин-2 ; с един удар обезглававане на цяла нация....)

Тия от комисията сигурно са били по-пияни и от ,,елита" в падналия самолет.

Катинското клане е съветско военно престъпление масово убийство по време на Втората световна война на близо 22 хил. поляци (офицери и интелектуалци) [1], извършено от служители на съветското НКВД. Жертвите са взети като пленници, когато Съветският съюз нахлува в Полша през септември 1939 г. Разстрелите са извършени главно в гората край с. Катин (Katyń) (на 18 км западно от Смоленск, Русия) и в щабквартирата на НКВД в град Калинин, Русия. В с. Гньоздово е изграден полски военен мемориал, посветен на жертвите от разстрелите. В провеждането на операцията са ангажирани над 120 служители от НКВД, начело с Василий Блохин, главен комендант на НКВД.

Е и, какъв е проблема?

Викаш, нормален работен ден на органите на товаришч Путин?

Никак не симпатизирам на тоталната антируска политика (не че руснаците са цвете за мирисане), но ти май си поизгубил ввръзка с нормалния свят. Да наречем клането на 22 хиляди души "какъв е проблема" е все едно да кажеш кво толкова е станало в Батак. ОК защитаваш някаква кауза, но поне го прави по-човешки. В момента отблъскваш яко.

А докладната на Берия до Сталин с която Берия иска да бъдат разстреляни въпросните поляци е фалшива. Има я в уикипедия снимана. Берия трябва да е пълен идиот за да напише такава глупост като тази докладна, защото в момента в който я види Сталин Берия ще отиде да учи секретна кореспонденция на чист въздух в Сибир. Отделно тази докадна никога не е била на бюрото на Сталин за да я парафира. И това се вижда от всеки дето някога е поглеждал секретна кореспонденция.

Отмъщението на Сталин заради Послко-Руската война през 1920. Около 130хил пленени руснаци, от които се завръщат под 10 хил... Общо взето Поляците и Руснаците са се клали последните 500 години...

Минусите не ги разбирам ... това са факти

Хайде стига с тази глупашка дума"рашняци".Явно тази нацияе измислена от вас.А колкото до Катин-истината е друга.

А хитлеристките концлагери в тях милиони бяха изгорени, поляците за тях забравиха. А после тези където избили 22 000 минаха та им върнаха държавата.А те за благодарност 30 г ги плюят за да ги забележат.......

Прав си напълно, но начина, който използват руснаците да си оправят проблемите е доста накъртващ. Просто живеем в свят, в който ако си вадил големите шамари и си действал грубо и си от оцелял (нацистите ги няма вече и някак Германия вече не се асоциира с тях) срещу теб започва да се насочва доста сериозно количество омраза. Освен това всичко е до пари в края на деня - в момента явно облагите (уж) са на запад. Някой ден може да се смени положението.

И защо тогава има искане предоставяне на вагони за евакуация на лагера, след като всички вътре са били вече разстреляни? И още нещо - Химлер говори за 4 000 растреляни от СССР поляци, вече са 22 000 - множат се гадовет! Даже растреляни, даже под земята се множат. И даже тези 4 000 на Химлер са разстреляни с един специфичен за Германия калибър. Значи още 40-та година НКВД се подготвяли да припишат растрела на германците! Баси прозорливостта! Предвидили са, че Смоленск ще бъде окупиран от Райха.

За поред път, както навсякъде по света, жестоко е избит антируски елит, военни, свещеници, политици.

Полските мишки избиха ,,елита" си за да натопят руснаците.

jingiby

А следи от извънземни не откриха ли?

Още от самото начало се знаеше че руснаците са свалили самолета

Това "разследване" добива "комичен" характер, нищо, че се е случила Трагедия с Толкова хора. Типично "полска работа".

То е ясно,че руснаците са го оправили,защото не провеждаше руската политика в Полша

Ако има взрива, значи записите от черните кутии са фалшифицирани. Това означава всички да са си затраяли и да са скрили разследването. Никак не ми се вярва това. Имаше запис от черните кутии и от него се установява, че летците не виждат нищо в мъглата. Дето се вика не е трябвало да предприемат подобна маневра, но са я предприели, защото са нямали достатъчно гориво.

Кутиите бяха открити с голямо закъснение. Това поражда допълнителни съмнения.

Поляка е по-прост от Българина , постоянно му се превижда ръката на Москва и Путин ! Това са вътрешни разбирателства , кой е най ! Може и взрив за да обвинят хазяите че са пуснали букче срещу самолета! ЦРУ не спи да компрометира този , онзи и да направи този, онзи Управляващ вместо избрания ! Също като у нас , гласуваш за този , онзи , а печели ББ ! Питаш комшии , братовчеди , приятели и само 1-2 са гласували за ББ , а останалите 15-20 не са гласували за ББ , как печели така , а може през нощта да се раждат нови бюлетини , а и ББ не е искал да управлява , ама станало и не може да откаже , неудобно някак си!

Русия предостатъчно е влияла на историята на Полша, за да има нужда нещо да се "привижда". Освен това засега никой никого не обвинява, какво гузни негонени бягате (по-скоро нападате)?

И малките деца знаят че руснаците свалиха самолета. ...както и малоазийския пътнически над Украйна. Това си е традиция на руските терористи.

Мдаа, полските експерти, най-големите експерти в света! Цели седем години им трябваха, за да измислят тази версия, пренебрегвайки напълно факта, че техният президент Качински, барабар с хора от обкръжението му, са направили онова, което е недопустимо в авиацията - да определят действията на командира на самолета, в разрез с всички общоприети норми и принципи, най-важният от които е, че никой няма право да заповядва действията на командира на самолета! Или са решили да оправдаят идиотските действия на същия тоя президент? Все пак данните от черните кутии и записите на разговорите в кабината на пилотите не лъжат, за разлика от хората! Това едно. Второ, руснаците не са чак толкова тъпи, колкото искат да ги изкарат някои тук във форума, че да решат да думнат самолет на президент на собствената си територия. Трето, пренебрегват едно важно правило в детективслите дела: "Cui prodest?" ("Кой има полза от това?"), установено още от древните римляни...Не знам към какво се стремят поляците, но очевидно взеха да се насират с русофобията си, която се е превърнала в откровена омраза...Как ли пък не откриха и паспорта на Путин в храстите около мястото или поне неговата ДНК...Но има време, и това може да се измисли...

Хайде да оставим настрана какво е станало - един Бог знае. Първо черната кутия на теория може да се манипулира както и разговорите в кабината . Второ руснаците не че са тъпи, но са със самочувствието на великата нация - а това вече е диагноза - това е отговора на qui prodest. А русофобията на поляците си е нормална реакция - същото като чувствата на евреите към нацистка Германия.

каква е разликата между поляка и дивака ами единя е дивак а другя поляк .......... американците искат продалжение на санксциите по сякакви параграфи и каква по добра вазможност от тази с пияния качински които заповяда на пилота да кацне каквото и да става а беше ясно че трябвало още един път да заходи ....това са фактите от черната кутя .......това се диктува под натиска на американците. защо чак сега излиза това ???

Санкциите са заради Крим. Забрави ли? Смоленск няма нищо общо.

То ако не беше Крим щеше да е Смоленск. Санкции щеше да има по какъвто и да е повод.

Лелеееееее ... А аз си мислех , че по-смешно нещо от нашенската Родна полЮция - нЕма ! Щото на нашенските псевдо ченгета им трябваха САМО ТРИ ДНИ за да напишат СЛЕДсмъртното писмо на поръчаният и в последствие самоубит Пловдивски мутрьо ; А виж Поляците направо избиха рибата : На тях им трябваха ЦЕЛИ СЕДЕМ години за да намерят , пардон СЪТВОРЯТ така необходимите им следи от експлозия ! Боже , боже ... като отказа да си вземеш грешните , да беше си прибрал поне пък СМЕШНИТЕ !!!

Аве , тоя самолет май изобщо НЯМАШЕ разрешение да влиза на Руска територия ! Ама той и разрешение за кацане май нямаше ... То каквото човек сам си направи , дори и Руското ПВО не може да му го направи ...

Е то за всички е очевидно чий почерк личи в тая работа, бройката очистени във въртолетни "катастрофи" неудобни на Путин губернатори я изпуснах след третия ли четвъртия ли беше. Лебед май беше последният от губернаторите. Дали ще може някой да докаже нещо е доста съмнително разбира се, не бих чакал със затаен дъх. А и да се докаже особени последици няма да има, ядрена война ли ще почне.

...и Ако 'забравим' 'наште' два-три ХардФлюпвачи Тук - Форумът има Наченки на Дискусия. ----- Въпросът - Си остава, Дир.бг : - 'наште' - ви ХакнахаТотално или СА ваши...

Всичко си идва на мястото тогава! Руснаците са го думнали! Кво стана с оня дето падна в окрайна? Там извънземните държат всичко в пълен секрет!

Полша се държи мурвенски като преди Втората Световна война - иска репарации от Германия( след като заграби от нея, зад гърба на съветските войници, територия по-голяма от България и прогони от родните им домове 110 милиона немци. Дърли се с Русия - някой му е крив на близнака Качински, че не е слушал предупрежденията на контролната кула в Смоленск за лошо време!

Имах предвид 10( десет) милиона немци. А също и - Полша логично ще яде дървото като през Втората Световна. Но така е, когато отдавна разложили се исторически трупове като полската държава биват връщани към живот от англосаксонските политически Франкенщайновци.

Полша се превръща отново в най-изостаналата, ретроградна, реакционна, затънала в религиозен унес страна в Европа. Каквато по начало си е била. Знаете ли какво значи "Плика Полоника"( Полска яка) латински термин в медицината - подути лимфни възли при тиф, причиняван от въшки. Такова въшкарство е било в Полша.

Шило

Глупости! Ама нали трябва да се скрие поведението на пияните панове. И псувните на първия пилот. Сега ще изкарат Туск виновен.

Хайде холан ! ... Президентски полет. На Поляка към Русия.

за всеки запознат със случая, тази трагедия е причинена изцяло от капитана на полета. Пренебрегнал е дузина предупреждения на руското РВД за лоша видимост, както и предупреждения от полски колеги кацнали вече на летището за нулева видимост по радиото. Под стреса да не ядоса президента, в последните минути (според черната кутия изследвана от поляци и руснаци), се оказва е объркал и редица критично важни параметри на приземяването - скорост, ъгъл на атака и т.н. Има записи в нета на всичко, слушайте и четете, останалото е евтина порнография, която се пуска редовно от поляците с политически цели.

Вярно че сте Сложили 'порнография'...

LOL, че и 15 плюса си нацъкал геният. Запознат бил той. Отде ви изравят бе, много загубеняк съм срещал през живота си но такива умствено изостанали вресливци като орките от руската тролеферма рядко съм виждал..

Що така звучиш като оноден шорошоид ? Фактите са много не лицеприятни и в училището за политици ви учиха да се правите на расърдени в такъв момент ?

ТВА Е КАТО ВЪВ ВИЦА : .... ЗНАЧИ СЪБУЖДА СЕ ЛОРД ЧАРЛЗ И ГЛЕДА В СНЕГА ПОД ПРОЗОРЕЦА НА ЗАМЪКА НЯКОЙ НАПИСАЛ С УРИНА "ЛОРД ЧАРЛЗ Е РОГОНОСЕЦ" .... ЛОРДА ИЗКРЕЙЗИЛ И ВИКА ШЕРЛОК ХОЛМС ... ХОЛМС ПОГЛЕДНАЛ , ПИПНАЛ , ОПИТАЛ С ЕЗИК И КАЗАЛ: .... " УРИНАТА Е НА КОНЯРА ДЖЕЙМС , А ПОЧЕРКА НА ЖЕНА ВИ ":))

поне малко в някоя глава от комисията да се намира?

Трябва да се поддържа тезата,че саветцките тенекии ту 154 падат сами на земята ,както последния с оркестъра дето се разцепи над Черно Море! Саветцките ту154,не са танкове,че да бъдат взривявани! Те си падат самички!

ЦРУ са го взривили - ясна е работата!

"Следи от експлозия"... ех, ако бяха търсили по-сериозно щяха да открият и отпечатък на Путин!!! Хахахахахаха...

е то хубава ама нали всички слушахме записите на диспечерите и пилотите , там колко пъти му повтаряха на пилота да се издигне а онзи заяви че започва маневра за кацане , с този запис какво правим ? или ще го обявим за хакнат от руските хакери ?

Дискретно : - ами те Подмениха сигнал на Сателит !...Вие за някъв-си 'запис' ...

Самолетът е излетял от Варшава за Смоленск.. Без да каца на друго руско летище.. Което означава, че бомбата е заложена във Варшава.. В Полша май се нямат НСО.. И всеки поляк, който е искал да види правителственио аероплан е могъл да си го погали по крилото..

Не, не - просто при Зареждане на Сериозни полети - Е обичайна практика да Има представител на Доставчика на гориво.

Да, също и ибрикчия.

горивото.. ИЛИ ПОЛСКА ФИРМА ОТ ПОЛСКА РАФИНЕРИЯ??

...аиде бе ?!?...не думаите !?..ми то много време им отне на полските "експерти "да намерят следи от взрив по крилото ?!?....това се вразва идеално с оправдаването zа повече американски геиове вав военните бази в Polsha ,които да ги "пазят " от лошите руснаци !!!

Така така, давайте: ясно е. Лично Путин( и хакерските групи) с ракета Земя-Въздух.

НАЙ-ВЕЛИКИЯ ПОЛЯК ??? ... ФЕЛИКС ЕДМУНДОВИЧ ДЖЕРЖИНСКИ :))

Константин Рокосовски е най великият. Джержински е продажник, докато Рокосовски не.

Ха, написали сме го едновременно :D

И също маршал Рокосовски. :)

ТРЯБВАЛО Е ДА ГО НАПРАВЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА ПОЛША :))

След като получава своята независимост, благодарение на Ленин, първата работа на поляците е да нападнат младата съветска държава.

Коментари - Следи от експлозия на самолета, в който загина Лех Качински | Днес.dir.bg

Следи от експлозия на самолета, в който загина Лех Качински

Новата полска комисия, която разследва самолетната катастрофа край Смоленск, е стигнала до извода, че върху едно от крилата на самолета има следи от експлозия.

Обратно в новината

Коментари - Следи от експлозия на самолета, в който загина Лех Качински | Днес.dir.bg

Коментари

ПОЛЯЦИТЕ ПОД НАТИСКА НА ЦРУ,"ТЪРСЯТ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ"!!!

Е важното е, че 7 години руснаците им бяха виновни!

Дрън, дрън ярина! На тъпите поляци все някой друг им е виновен!

Путьо е отговорен и за това престъпление. Ще свърши зле.

И ти като полските разследващи не си си пил хапчетата.

Путин : враг на клошарите в Манхатън Чикаго и Столипиново и първи заклет враг на купонната система в САЩ.

купуваме полски ябълки и домати полети с отровни химикали за по-дългото им съхраняване

Следващата ''комисия и експертиза'' само да не стигне до извода за извънземна намеса защото разкрачените поляци май на там вървят...

Истината рано или късно излиза. Ненапразно рашките толкова години не искаха да върнат останките на самолета... Нещо много са си повервали. Заиграли са се със целия свят.

Фантазия се развихря с течението на времето. След още 2 години ще установят следите от оперението на птеродактил по елероните. На кормилото на височина ще се намери остатъци от метеорит. На фюзеляжа - следи от снаряда, изстрелян от крайцер Аврора. А на предното стъкло на пилотите - отпечатъци на пръсти на Путин. Интересно, как от една трагедия може да направят една комедия. Очакваме продължение.........

Фалшиво разследване на поляците водещо до добро заплащане на гербо-козяшките тролове в България. А замислихте ли се, че малоумните шляхтичи в момента са на нож срещу всичките си големи съседии не визирам само Русия и Белорусия. Вечно все някой друг им е виновен и се правят на най-великите.

Да, бе "добро". От как Тръмп затвори ясличката вият от глад, като вълци срещу Луната в мразовита нощ. :)))))))) Е на, Щерита почти съвсем се загуби, казват била излязла на катун с родата, Нагъзидзето от никъде не подава нос. Само трътлестата леля, от време на време се появява и то най-често под прикритие и то благодарение на запасите от обонговски бобец. :))))))

Глупав Наблюдател, за всички даже и за децата е ясно, че малайзийският самолет го свалиха руснаците. Какви ли не глупости изговориха педерусите, колко варианта измислиха, все неверни и от тъп, по-тъпи! Просто това е държава-лъжец, начело с джуджето-педофил, което води империята към разпад...Тогава ще има и Волжска България!

"За всички" от вашето мекокитковско НПО ли? :))))) Самият факт, че на Запад по темата не се говори нищо, напоследък, е достатъчно красноречив. Ама на вас, простестърите, нали всичко ви е обратно, как да не ви е обратна и логиката?

точно на Запад се говори :) Холандците даже знаят поименно военнопрестъпниците, изстреляли ракетата....

Колко доларчета ще вземеш за това глупашко писание?

"малайзийският самолет го свалиха руснаците."Ще е вярно, ако приемем че Украйна е част от Русия /украинския народ е част от руския/.

Според холандското "разследване" руснаците бяха виновни за сваления малайзийски самолет над Донбас. Русия обаче представи неопровержими доказателства, че ракетата е украинска и случаят бе потулен и "забравен", иначе Порошенко и сие трябваше да си ходят. Сега пък поляците се опитват да яхнат антируската пропагандна истерия с поредна фабрикация за руското "вероломство" и заработят някой долар в "информационната война" срещу Русия, щото в "икономическата" са големият губещ. И никакви немски вериги, като Кауфланд, не могат да им компенсират загубата на руския пазар.

"Русия обаче представи неопровержими доказателства" - както при Катин-1, така и за Катин-2 :))))))))))))))))))

До последно има записи на черните кутии. При анализа им никъде никой не говори за взрив. Останките от самолета стоят при руснаците с години и изведнъж поляците намират следи от стъпки на Луната от 1969 г. Велико.

Източна и Централна Европа рашняците не изклаха ли целия антируски елит ???

А и сега повече от всякога Европа има нужда отново да бъде освободена, но този път цялата.

Хем антируски, хем елит? Как така? Или под "елит" имаш предвид нацистите и пронацистки настроените местни гадове, които са "клали народа си, както турчин не го е клал"? Какво, според теб е трябвало да се прави с тях? Впрочем, знаеш ли в коя страна от Европа има най-много екзекутирани за сътрудничество с нацистите?

""клали народа си, както турчин не го е клал"? Имаш предвид зверствата на червения боклук ли? Московския метеж - 09-1923 - 700 кметове и общинари избити от борците за съвеЦка република. Гео Милев - възпял героизЪма на тези убийци... 1925 г Атентатът Св Неделя ... избит елита на България... (почеркът като при катин-2 ; с един удар обезглававане на цяла нация....)

Тия от комисията сигурно са били по-пияни и от ,,елита" в падналия самолет.

Катинското клане е съветско военно престъпление масово убийство по време на Втората световна война на близо 22 хил. поляци (офицери и интелектуалци) [1], извършено от служители на съветското НКВД. Жертвите са взети като пленници, когато Съветският съюз нахлува в Полша през септември 1939 г. Разстрелите са извършени главно в гората край с. Катин (Katyń) (на 18 км западно от Смоленск, Русия) и в щабквартирата на НКВД в град Калинин, Русия. В с. Гньоздово е изграден полски военен мемориал, посветен на жертвите от разстрелите. В провеждането на операцията са ангажирани над 120 служители от НКВД, начело с Василий Блохин, главен комендант на НКВД.

Е и, какъв е проблема?

Викаш, нормален работен ден на органите на товаришч Путин?

Никак не симпатизирам на тоталната антируска политика (не че руснаците са цвете за мирисане), но ти май си поизгубил ввръзка с нормалния свят. Да наречем клането на 22 хиляди души "какъв е проблема" е все едно да кажеш кво толкова е станало в Батак. ОК защитаваш някаква кауза, но поне го прави по-човешки. В момента отблъскваш яко.

А докладната на Берия до Сталин с която Берия иска да бъдат разстреляни въпросните поляци е фалшива. Има я в уикипедия снимана. Берия трябва да е пълен идиот за да напише такава глупост като тази докладна, защото в момента в който я види Сталин Берия ще отиде да учи секретна кореспонденция на чист въздух в Сибир. Отделно тази докадна никога не е била на бюрото на Сталин за да я парафира. И това се вижда от всеки дето някога е поглеждал секретна кореспонденция.

Отмъщението на Сталин заради Послко-Руската война през 1920. Около 130хил пленени руснаци, от които се завръщат под 10 хил... Общо взето Поляците и Руснаците са се клали последните 500 години...

Минусите не ги разбирам ... това са факти

Хайде стига с тази глупашка дума"рашняци".Явно тази нацияе измислена от вас.А колкото до Катин-истината е друга.

А хитлеристките концлагери в тях милиони бяха изгорени, поляците за тях забравиха. А после тези където избили 22 000 минаха та им върнаха държавата.А те за благодарност 30 г ги плюят за да ги забележат.......

Прав си напълно, но начина, който използват руснаците да си оправят проблемите е доста накъртващ. Просто живеем в свят, в който ако си вадил големите шамари и си действал грубо и си от оцелял (нацистите ги няма вече и някак Германия вече не се асоциира с тях) срещу теб започва да се насочва доста сериозно количество омраза. Освен това всичко е до пари в края на деня - в момента явно облагите (уж) са на запад. Някой ден може да се смени положението.

И защо тогава има искане предоставяне на вагони за евакуация на лагера, след като всички вътре са били вече разстреляни? И още нещо - Химлер говори за 4 000 растреляни от СССР поляци, вече са 22 000 - множат се гадовет! Даже растреляни, даже под земята се множат. И даже тези 4 000 на Химлер са разстреляни с един специфичен за Германия калибър. Значи още 40-та година НКВД се подготвяли да припишат растрела на германците! Баси прозорливостта! Предвидили са, че Смоленск ще бъде окупиран от Райха.

За поред път, както навсякъде по света, жестоко е избит антируски елит, военни, свещеници, политици.

Полските мишки избиха ,,елита" си за да натопят руснаците.

jingiby

А следи от извънземни не откриха ли?

Още от самото начало се знаеше че руснаците са свалили самолета

Това "разследване" добива "комичен" характер, нищо, че се е случила Трагедия с Толкова хора. Типично "полска работа".

То е ясно,че руснаците са го оправили,защото не провеждаше руската политика в Полша

Ако има взрива, значи записите от черните кутии са фалшифицирани. Това означава всички да са си затраяли и да са скрили разследването. Никак не ми се вярва това. Имаше запис от черните кутии и от него се установява, че летците не виждат нищо в мъглата. Дето се вика не е трябвало да предприемат подобна маневра, но са я предприели, защото са нямали достатъчно гориво.

Кутиите бяха открити с голямо закъснение. Това поражда допълнителни съмнения.

Поляка е по-прост от Българина , постоянно му се превижда ръката на Москва и Путин ! Това са вътрешни разбирателства , кой е най ! Може и взрив за да обвинят хазяите че са пуснали букче срещу самолета! ЦРУ не спи да компрометира този , онзи и да направи този, онзи Управляващ вместо избрания ! Също като у нас , гласуваш за този , онзи , а печели ББ ! Питаш комшии , братовчеди , приятели и само 1-2 са гласували за ББ , а останалите 15-20 не са гласували за ББ , как печели така , а може през нощта да се раждат нови бюлетини , а и ББ не е искал да управлява , ама станало и не може да откаже , неудобно някак си!

Русия предостатъчно е влияла на историята на Полша, за да има нужда нещо да се "привижда". Освен това засега никой никого не обвинява, какво гузни негонени бягате (по-скоро нападате)?

И малките деца знаят че руснаците свалиха самолета. ...както и малоазийския пътнически над Украйна. Това си е традиция на руските терористи.

Мдаа, полските експерти, най-големите експерти в света! Цели седем години им трябваха, за да измислят тази версия, пренебрегвайки напълно факта, че техният президент Качински, барабар с хора от обкръжението му, са направили онова, което е недопустимо в авиацията - да определят действията на командира на самолета, в разрез с всички общоприети норми и принципи, най-важният от които е, че никой няма право да заповядва действията на командира на самолета! Или са решили да оправдаят идиотските действия на същия тоя президент? Все пак данните от черните кутии и записите на разговорите в кабината на пилотите не лъжат, за разлика от хората! Това едно. Второ, руснаците не са чак толкова тъпи, колкото искат да ги изкарат някои тук във форума, че да решат да думнат самолет на президент на собствената си територия. Трето, пренебрегват едно важно правило в детективслите дела: "Cui prodest?" ("Кой има полза от това?"), установено още от древните римляни...Не знам към какво се стремят поляците, но очевидно взеха да се насират с русофобията си, която се е превърнала в откровена омраза...Как ли пък не откриха и паспорта на Путин в храстите около мястото или поне неговата ДНК...Но има време, и това може да се измисли...

Хайде да оставим настрана какво е станало - един Бог знае. Първо черната кутия на теория може да се манипулира както и разговорите в кабината . Второ руснаците не че са тъпи, но са със самочувствието на великата нация - а това вече е диагноза - това е отговора на qui prodest. А русофобията на поляците си е нормална реакция - същото като чувствата на евреите към нацистка Германия.

каква е разликата между поляка и дивака ами единя е дивак а другя поляк .......... американците искат продалжение на санксциите по сякакви параграфи и каква по добра вазможност от тази с пияния качински които заповяда на пилота да кацне каквото и да става а беше ясно че трябвало още един път да заходи ....това са фактите от черната кутя .......това се диктува под натиска на американците. защо чак сега излиза това ???

Санкциите са заради Крим. Забрави ли? Смоленск няма нищо общо.

То ако не беше Крим щеше да е Смоленск. Санкции щеше да има по какъвто и да е повод.

Лелеееееее ... А аз си мислех , че по-смешно нещо от нашенската Родна полЮция - нЕма ! Щото на нашенските псевдо ченгета им трябваха САМО ТРИ ДНИ за да напишат СЛЕДсмъртното писмо на поръчаният и в последствие самоубит Пловдивски мутрьо ; А виж Поляците направо избиха рибата : На тях им трябваха ЦЕЛИ СЕДЕМ години за да намерят , пардон СЪТВОРЯТ така необходимите им следи от експлозия ! Боже , боже ... като отказа да си вземеш грешните , да беше си прибрал поне пък СМЕШНИТЕ !!!

Аве , тоя самолет май изобщо НЯМАШЕ разрешение да влиза на Руска територия ! Ама той и разрешение за кацане май нямаше ... То каквото човек сам си направи , дори и Руското ПВО не може да му го направи ...

Е то за всички е очевидно чий почерк личи в тая работа, бройката очистени във въртолетни "катастрофи" неудобни на Путин губернатори я изпуснах след третия ли четвъртия ли беше. Лебед май беше последният от губернаторите. Дали ще може някой да докаже нещо е доста съмнително разбира се, не бих чакал със затаен дъх. А и да се докаже особени последици няма да има, ядрена война ли ще почне.

...и Ако 'забравим' 'наште' два-три ХардФлюпвачи Тук - Форумът има Наченки на Дискусия. ----- Въпросът - Си остава, Дир.бг : - 'наште' - ви ХакнахаТотално или СА ваши...

Всичко си идва на мястото тогава! Руснаците са го думнали! Кво стана с оня дето падна в окрайна? Там извънземните държат всичко в пълен секрет!

Полша се държи мурвенски като преди Втората Световна война - иска репарации от Германия( след като заграби от нея, зад гърба на съветските войници, територия по-голяма от България и прогони от родните им домове 110 милиона немци. Дърли се с Русия - някой му е крив на близнака Качински, че не е слушал предупрежденията на контролната кула в Смоленск за лошо време!

Имах предвид 10( десет) милиона немци. А също и - Полша логично ще яде дървото като през Втората Световна. Но така е, когато отдавна разложили се исторически трупове като полската държава биват връщани към живот от англосаксонските политически Франкенщайновци.

Полша се превръща отново в най-изостаналата, ретроградна, реакционна, затънала в религиозен унес страна в Европа. Каквато по начало си е била. Знаете ли какво значи "Плика Полоника"( Полска яка) латински термин в медицината - подути лимфни възли при тиф, причиняван от въшки. Такова въшкарство е било в Полша.

Шило

Глупости! Ама нали трябва да се скрие поведението на пияните панове. И псувните на първия пилот. Сега ще изкарат Туск виновен.

Хайде холан ! ... Президентски полет. На Поляка към Русия.

за всеки запознат със случая, тази трагедия е причинена изцяло от капитана на полета. Пренебрегнал е дузина предупреждения на руското РВД за лоша видимост, както и предупреждения от полски колеги кацнали вече на летището за нулева видимост по радиото. Под стреса да не ядоса президента, в последните минути (според черната кутия изследвана от поляци и руснаци), се оказва е объркал и редица критично важни параметри на приземяването - скорост, ъгъл на атака и т.н. Има записи в нета на всичко, слушайте и четете, останалото е евтина порнография, която се пуска редовно от поляците с политически цели.

Вярно че сте Сложили 'порнография'...

LOL, че и 15 плюса си нацъкал геният. Запознат бил той. Отде ви изравят бе, много загубеняк съм срещал през живота си но такива умствено изостанали вресливци като орките от руската тролеферма рядко съм виждал..

Що така звучиш като оноден шорошоид ? Фактите са много не лицеприятни и в училището за политици ви учиха да се правите на расърдени в такъв момент ?

ТВА Е КАТО ВЪВ ВИЦА : .... ЗНАЧИ СЪБУЖДА СЕ ЛОРД ЧАРЛЗ И ГЛЕДА В СНЕГА ПОД ПРОЗОРЕЦА НА ЗАМЪКА НЯКОЙ НАПИСАЛ С УРИНА "ЛОРД ЧАРЛЗ Е РОГОНОСЕЦ" .... ЛОРДА ИЗКРЕЙЗИЛ И ВИКА ШЕРЛОК ХОЛМС ... ХОЛМС ПОГЛЕДНАЛ , ПИПНАЛ , ОПИТАЛ С ЕЗИК И КАЗАЛ: .... " УРИНАТА Е НА КОНЯРА ДЖЕЙМС , А ПОЧЕРКА НА ЖЕНА ВИ ":))

поне малко в някоя глава от комисията да се намира?

Трябва да се поддържа тезата,че саветцките тенекии ту 154 падат сами на земята ,както последния с оркестъра дето се разцепи над Черно Море! Саветцките ту154,не са танкове,че да бъдат взривявани! Те си падат самички!

ЦРУ са го взривили - ясна е работата!

"Следи от експлозия"... ех, ако бяха търсили по-сериозно щяха да открият и отпечатък на Путин!!! Хахахахахаха...

е то хубава ама нали всички слушахме записите на диспечерите и пилотите , там колко пъти му повтаряха на пилота да се издигне а онзи заяви че започва маневра за кацане , с този запис какво правим ? или ще го обявим за хакнат от руските хакери ?

Дискретно : - ами те Подмениха сигнал на Сателит !...Вие за някъв-си 'запис' ...

Самолетът е излетял от Варшава за Смоленск.. Без да каца на друго руско летище.. Което означава, че бомбата е заложена във Варшава.. В Полша май се нямат НСО.. И всеки поляк, който е искал да види правителственио аероплан е могъл да си го погали по крилото..

Не, не - просто при Зареждане на Сериозни полети - Е обичайна практика да Има представител на Доставчика на гориво.

Да, също и ибрикчия.

горивото.. ИЛИ ПОЛСКА ФИРМА ОТ ПОЛСКА РАФИНЕРИЯ??

...аиде бе ?!?...не думаите !?..ми то много време им отне на полските "експерти "да намерят следи от взрив по крилото ?!?....това се вразва идеално с оправдаването zа повече американски геиове вав военните бази в Polsha ,които да ги "пазят " от лошите руснаци !!!

Така така, давайте: ясно е. Лично Путин( и хакерските групи) с ракета Земя-Въздух.

НАЙ-ВЕЛИКИЯ ПОЛЯК ??? ... ФЕЛИКС ЕДМУНДОВИЧ ДЖЕРЖИНСКИ :))

Константин Рокосовски е най великият. Джержински е продажник, докато Рокосовски не.

Ха, написали сме го едновременно :D

И също маршал Рокосовски. :)

ТРЯБВАЛО Е ДА ГО НАПРАВЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА ПОЛША :))

След като получава своята независимост, благодарение на Ленин, първата работа на поляците е да нападнат младата съветска държава.