Коментари - Цветанов към полицаите: Не протестирайте, увеличихме ви порциона със 100% | Днес.dir.bg

Цветанов към полицаите: Не протестирайте, увеличихме ви порциона със 100%

Ръководството на МВР е започнало преговори с Министерството на финансите по повод исканията на полицейските синдикати, заяви по повод предстоящите протести вътрешният министър Цветан Цветанов. По неофициална информация Дянков е готов да отпусне по-малко от 12% увеличение на заплатите.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов към полицаите: Не протестирайте, увеличихме ви порциона със 100% | Днес.dir.bg

Коментари

ПОРЦИОНА УВЕЛИЧЕН С 100% !?! КАКВО Е ТОВА,ИЗМЕРИТЕЛ НА ИНФЛАЦИЯ ?

Този е върхът на сладоледа, е няма толкова жалък министър на вътрешните работи, надмина дори Емануил Йорданов по жалкост.

Втори случай на убийство извършено от полицай. В тази система има убийци. Защо трябва да им вдигат заплатите? Когато системата бъде изчистена от корупция и убийци, чааак тогава да се помисли. Да се организираме чрез социалната мрежа и да спрем тези увеличения на заплатите на нашите изнудвачи, рекетьори и убийци. Да не спим.

Най-после избраниците на народа се решиха да се захванат с големите афери на криминалния преход. Те трябва да изберат днес състава на "парламентарна анкетна комисия за проучване на случаи, при които има факти, данни, документи, аргументирани публични разследвания, включително и прекратени дела и преписки за корупция по високите етажи на властта, довели до лично облагодетелстване на определени лица, ощетяване и значителни вредни последици за държавата". Отсега засегнатите се опитват да спуснат пушилката на червено-синята мъгла. И ще разиграят поредния популистки цирк в пленарната зала. Гузен негонен бяга. Защото далаверите са за милиони, а върхушката, която се е облагодетелствала, вече е застрашена. До вчера Октоподът се е смятал за недосегаем, но вече не е - кукловодите губят съня си, явяват им се раирани костюми. Всъщност тепърва ще научаваме мрачни тайни и ще чуваме звън на сребърници. И тъй като една от десетте божи заповеди е: Не кради!, само подобаващо възмездие може да е онази светлина, пред която мракът си отива.

Ако искаш нещо да се забатачи - създай комисия.

Май по-добре по-високи заплати от колкото да прибират рушвети. Ама кога ще видим резултата. В нормалните страни ти вдигат заплатата когато си по-ефективен и произвеждаш повече за същото време. Ще има ли повече арестувани и ще намалее ли битовата престъпност която тероризира хората.

Може ,да им ги вдигнат заплатите ! Но да им спрат лептите от дрогдилърите ,на катаджиите парите от " ... и к'во шИ прайм ся , да тА рисувам ли..." , а на големите акули БОП - МОП , ДАНС - ГЪЗАНС - да спрат да ги хранят олигарсите и подземните босове , за да им снасят информация ... Тогава да им увеличат заплатите , зад аси гледат семействата , ако продължат да се корумпират да ги натъпчат в затвора и айде стига с тия - да идват другите !!

Имаше един виц: "Раздават се премии в ТКЗС-то На Кака Пена чифт гумени цървули На председателя Бай Тошо 100 лева ... Всички избухват "Нека ходи бос"" Та и с порциона същата работа - на милиционерите по една баничка с боза на ден ---- малко ли е ?

Минах само с 20 за една изгоряла крушка, а можеше 50!

Трябва да се увеличат заплатите в МВР, поне с 15%! А тези 100% процента увеличен порцион са някъде около 30 лева. Цветанов и Дянков да не говорят повече простотии!

А какво ще кажеш да ви посъкратят с 15 % - чантаджии имате в изобилие!

Що бе, нещо с вериги ли си завързан в МВР ? Я напусни и какъвто си учен и способен /като български полицай/ ще печелиш хиляди на свободния трудов пазар. Хайде бе ! Стиска ли ти ?

Защо ти ще откажеш ли държавна работа в момента? Или си "цар" на "свободния трудов пазар"?

а засто този цветанов не мисли за младите хора които нямат работа и изобсто не полутяват доходи засто не ивестират за саздаване на нови работи места няма ли наи после тази заспала младез да се дигне напротест

Защото му е ясно, че следващ мандат няма да има и хич не го е еня за младите, пък и за старите хора. Тези жестове към подопечните му са с една цел - да му "помогнат" по изборите, та белким спастри още едно мандатче!

Бих посъветвала г-н Цветанов да внимава с раздаването на порциите предизборно. Помним как Доган раздаде едни порции и какво се случи в последствие;о)

Искам да се направи статистика и да се види колко от пенсионираните полицаи продължават да работят пак на топло местенце и да получават пенсията /която ние сме им заработили/и заплата.Какъв е този двоен стандарт за тях,какви са тези категории за никаква работа идо кога.След като е толкова тежка работата им защо искат да работят извънредно.Нещо тук не се връзва.безработни бол ,а те допълнителна работа по време на работа ,че и при пенсия.Това повече не се трае.

През 2000 г. ни намалиха заплатите с по 156 лв. на всеки от нас.Отрязаха ни и социалните придобивки.Едва през 2010 г. започна връщането поне на социалните ни придобивки.

Тия нахалници трябва да бъдат съкратени наполовина. За жалост сега, когато се задават избори няма да посмеят да ги изметат с голямата метла, както заслужават. Но дано съвсем не се огънат и да им дадат все нещичко, БЕЗ АБСОЛЮТНО ДА ГО ЗАСЛУЖАВАТ.

Не ги слушайте полицаите , те преяждат с луканка!:)))))))))) Аз се чудех защо един полицай ми предлагаше купони за храна , а то било защото им били увеличили порциона със 100%. Това означава ли, че храним две полиции и нито едната от двете не си върши работата?:)))

цвъки да им увеличи културата и образованието не порциона колкото са тъпи още ще затъпеят каквито министрите такива и подчинените

Вдигай и заплатите, че някой да не ти вдигне мерника, като вчера. P.S. тези твоите, гледам напоследък доста кибритлии.

Що не пишат, че само на някой служби е удвоен порциона а на останалите не е. Почивните станции се ползват само от началниците а обикновения полицай се оправя както може. От 2009 г. доходите не са вдигани, само задълженията се увеличават.

Бойко, Бойко, няма полицията(дето изобщо не ни пази), а науката ще издърпа държавата от това дъно. По цял свят дават най-много за наука, а ти и мекерето ти Дянков унищожихте науката ни и само за полицията се грижите. Полицейска държава!

привилегии преференции и компенсации 25 процента увеличение на заплатите ранно пенсиониране държавата им плаща осигуровките допълнителни трудови дейности облекчени кредити тез тъпаци ли са най дефицитни за страната по вечето неграмотни рядко има някой да си напише името без грешка да отиват на полето какво се лигавят

Ти май не знаеш какво значи полицейска държава.

Тъй, Цъки, нахрани ги подопечните, че идат избори - я някой недоволен опонент трябва да се очерни, я някой независим наблюдател трябва да се убеди, че черното е бяло, я някой друг чувал с бюлетинки трябва да се "принесе"...

Цецо, да не забравиш и по три-четири телешки пържолки

Сега разбрах защо са такива шкембелии, а то имали увеличен порцион :-)

И нашия началник в града парадира с шапка като на Генералисимус. Знае че му викаме така, и много се кефи. Иначе, и той набляга на порциона. Като седне, две-три тележи пржолки, като кафказки каскет големи, едва му стигат.

Аз-лично няма какво да уууу-утешавам милю(цио)неерещите-се по Земите-Ни . И просто Взисквам: 1.Една-трета -- в Бюрата по труда 2.Останалите -- когато Видя, че Започват да Вършат Работата (за която Ние Данъкоплатците им Плащаме) : --тогава-и-само-тогава Ще видя дали има какво да видя. Мигар Вие/вие не ?!

..много странен феномен! Всеки в България си мисли, че другите не вършат никаква работа и за нищо не стават.. съответно и "другите" така си мислят за него и става чудна родна картинка! Защо не опитате малко да разчупите шаблона?

Я! Мунчо бил ченге! Пък аз се чудих що се кипри на снимчиците с тез' коцкарски мустаци - по-долу става видно, че и с женската част го бива, след като си позволява и акъл да дава;о)

Колега, изказах в пряк текст какво Имаме да Правим Всички-Ние, според мен-сиромаха, с милю(цио)нереещите-се у Нас. Да ! Знам, че са близо една-трета от населението в активно-трудова възраст. И Именно за това считам, че Това Е Начина.

Може ли някой протестиращ полицай да обясни откъде се взе пазар за охранители, на който има 150-180 работни места, при условие, че България има най многобройното МВР на 1000 души население. И не е намалявала полицията. Как така става? Куде е продукта "сигурност", за който ние данъколпатците, плащаме. Защо не са безрабтни часнтите охранители, след като имаме най-многобройната полиция на калпак? Или персонала на МВР е като партийните застъпници - има ги за да си ги купим и да гласуват за тези, които са на власт. И после да пазят пак тия, дето са на власт.

не 150 - 180, а 150 000 - 180 000 работи места. Това е позор за полицията и за цялата система за сигурност и правораздаване.

Отдавна вече нашата полиция прилича на сотаджийска организация. Разликата че се издържа с нашите данъци

Абе аз като кажа на работодателя ми частник, че парите са малко, отговора е "Като не ти харесва, напусни"

Ами научи се как да си искаш! Ти ако и към жените имаш такъв куц подход си представям що шамари си изял и колко си самотен нощем..

Е ти що не вземеш да ни светнеш нас простите как да си искаме.

Че си Мунчо, то е ясно.Ама сега стана ясно, че си и ченге.

Това май заприлича на долен рекет на облечени във власт и въоръжени служители, иначе за децата и пенсионерите няма пари, ама за тях ще се намерят по всичко личи !

Направете заплатата на редовите полицаи без висше образование като заплатата на медицинските сестри и детските учителки. Направете заплатата на гимназиалните учители като офицерските заплати в МВР, а на училищните директори като на началниците на РПУтата. Отменете бонуса при пенсиониране и го направете като при пенсиониране на учителите. Давайте пенсиите на полицаите след като навършат 63 години или забранете на полицаите да работят, ако са се пенсионирали преди тази възраст. Тогава полицята ще има уважението на народа. Сеха не знаем, господа полицаи, защо ви издържаме. След като сами трябва да се пазим от разбойници.

Напълно споделям написанато от "умен"Аз лично, ще гласувам за партия, която обещае да премахне огромните привилегии (като предсрочно пенсиониране, 20 брутни заплати при пенсиониране, почти безплатните почивни станций и т.н.) на полицай и военно

тогава няма да има полиция и пожарна, а само учители

Лошото е, че имат много излишна администрация, която е почти с привилегиите на униформените! На следващо място най-зле са тези измежду тях, които не са по график на работа, а са само и единствено редовна смяна. Почти всички, които са на график бачкат нелегално допълнително, я като пазачи тук-там, я като плочкаджии или като какво си още искат, което разбира се не е лошо! Човек щом е кадърен в ръцете и акъла винаги ще намери решение...

Ето я тайната на клякането на Бойко пред митничарите! Те хитро обявиха, че ще се присъединят към протестите на МВР. Така той ги раздели, макар че оака Дянков доволно. Нищо, очилаткото само благодари в такива случаи.

Нагли искания! Дайте точни сметки колкострува полицаят заедно с униформата, бонусите, привилегиите, евтините санаториуми даже и след пенсиониране. Какво струва на икономиката фактът, че полицаите се конкурират на пазара на труда с ниската си цена и успореднополучават пенсии. Дайте цифрите на масата.

О средноголям град в България : мой приятел се уреди да работи в полицията. На първата година си купи чисто нова кола, като плати кеш за нея. На втората година си купи къща в центъра на града. Понякога пропуска да ми каже здрасти, нищо че се знаем от години, но пък като се прибирам от работа с колата редовно го виждам с патрулката - когато се разминава с известните в глада "бизнесмени" си подава ръката през прозореца на патрулката и правят "Дай пет" ! По-корумпирани от полицаите няма!

Къде е този град?Да ходим всички да работим там,щото тия дето ги пишеш са като от приказките !Нова кола,нова къща за една- две години със заплата 600лв.......????

Няма лошо да се вдигнат заплатите на полицаите. И не само на тях. Но не на всички, а само на тези, дето вършат работа. Ония, които не вършат работа, които с корумпирани, които мрънкат, които не могат да правят маса неща, които са недоволни - вън. И с техните заплати да се увеличат парите на съветсните служители. Само така ще се подобри качеството в МВР, а от там и работата. Останалото са приказки за на маса. Досега в НВР с правени само козметични промени. И по същество манталитетът на родната полиция си е останал милиционерски от времето на милиционеро-социализЪма. Те само искат, а когато ги накарат да свършат работа - никакви ги няма. Така де, те не са дошли в МВР да работят, те са дошли да служат. Времената са тежки. Който иска да е на държавна служба и да е сигурен на някакво минимално ниво - ще търпи. Щото ако напусне и отиде в частния сектор, никой няма да го търпи.

да нахраним кучетата (на властта)!

Истински случай: Правя десен по Гурко, малко на жълто. Следва: документите за проверка, слагам вътре 20... Любезно питам: добре ли е? Отговор: за толкова можеш да минеш още 2 пъти ;-)

За подобно деяние просто Ви арестуват . Да, разбира се -- в страните, дето все (Уж ! ) гоним.

Нямам нищо против всеки да си отстоява исканията. Но...Има едно голямо но: тези полицаи, които сега искат увеличения разни и разни привилегии, замислят ли се срещу кого се изправят на протестите и кого бият и арестуват - такива като тях, които отстояват своите изисквания за един нормален човешки живот в собствената си държава! Тези хора не да бият протестиращите, ами да застанат редом с тях и да протестират за своето име и чест, че в последно време са едни плюнки, които благодарение на ГЕРБ сринаха авторитета си в небитието! Тази институция, както и останалите праворадвателни институции са подлоги на управляващите!

Авторитета на една институция и на служителите в нея, не е нещо, което се придобива автоматично с нахлупване на шапката, г-н ЦЦ. Време е да им обясните с думи прости, че ако престанат да растрелват данъкоплатци, избивайки си комплексите, може пък обществото да се отнесе съпричастно към проблемите им.

Цветанов, защо шапкарите не работят и само циврят?

Къде е ИНСПЕКТОРАТА в МВР? Какви проверки извършва? Какво са се разсополивили тия безделници?

А какво стана с неписаната привилегия всички с карта на МВР да пътуват гратис в обществения транспорт?Дали не продължават "бедните"полицаи да се възползуват от нея.Ами наглостта да паркират в Синя зона и да си оставят шапките в колата? Кой следи тях дали спазват законите?

На всички трябва да е ясно, че при това правителство има пари само за милиционери и спортисти - останалите работещи данъкоплатци са неприятна част от пейзажа и ако е възможно да ходят само на работа като зомбита, за да изкарват парите, които после се дават на нищо непроизвеждащите и недаващите милиционери и спортисти ! А за онези, които не са били в милицията и не са спортисти - главно боксьори и борци - има Аерогара София ! Това е милиционерската демокрация на герб !

+1 Вместо да им стъпят на врата, че напоследък са се развихрили да стрелят по данъкоплатци основно и най-вече, те тръгнали да им се обясняват и оправдават! Не е зле някой да обясни на мутроподобните милиционери, че по данъкоплатци не трябва да се стреля, защото те им заработват парите!

То хубаво, ама то и сега са неприкосновени, ама циганите си ги бият? Получават си рушвети, какви други странични доходи искат? ХУбаво е да имат достойно заплащане и условия на труд, но да не забравят, че те за друго не стават.

"Протестните действия влияят негативно върху общественото настроение и върху авторитета на МВР-служителите. Най-добрата форма за решаване на спорове е диалог във формата на социално партньорство и обективно отчитане на съпътстващите фактори", се казва още в обръщението на Цветанов. Идиотията Цветанова е неизчерпаема.

Ама моля ви се, не им увеличавайте порциона, без това са ужасно затлъстели и изглупели всичките!

Защо да им се увеличава порциона и да им се дават други привилегии, все пак те имат привилегията да тормозят, преследват и застрелват млади жени в България безнаказано? Това малка привилегия ли е?

Не стига че се превърнахме в държава на милиционери, охранители и застрахователи, ами и недоволни има.. Ами така е - то не може 3/4 от населението само да "охранява", нищо да не произвежда и да смуче на гърба на произвеждащите.

Правилно. Така се постъпва. Пише го във всички учебници по свиневъдство.

Коментари - Цветанов към полицаите: Не протестирайте, увеличихме ви порциона със 100% | Днес.dir.bg

Цветанов към полицаите: Не протестирайте, увеличихме ви порциона със 100%

Ръководството на МВР е започнало преговори с Министерството на финансите по повод исканията на полицейските синдикати, заяви по повод предстоящите протести вътрешният министър Цветан Цветанов. По неофициална информация Дянков е готов да отпусне по-малко от 12% увеличение на заплатите.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов към полицаите: Не протестирайте, увеличихме ви порциона със 100% | Днес.dir.bg

Коментари

ПОРЦИОНА УВЕЛИЧЕН С 100% !?! КАКВО Е ТОВА,ИЗМЕРИТЕЛ НА ИНФЛАЦИЯ ?

Този е върхът на сладоледа, е няма толкова жалък министър на вътрешните работи, надмина дори Емануил Йорданов по жалкост.

Втори случай на убийство извършено от полицай. В тази система има убийци. Защо трябва да им вдигат заплатите? Когато системата бъде изчистена от корупция и убийци, чааак тогава да се помисли. Да се организираме чрез социалната мрежа и да спрем тези увеличения на заплатите на нашите изнудвачи, рекетьори и убийци. Да не спим.

Най-после избраниците на народа се решиха да се захванат с големите афери на криминалния преход. Те трябва да изберат днес състава на "парламентарна анкетна комисия за проучване на случаи, при които има факти, данни, документи, аргументирани публични разследвания, включително и прекратени дела и преписки за корупция по високите етажи на властта, довели до лично облагодетелстване на определени лица, ощетяване и значителни вредни последици за държавата". Отсега засегнатите се опитват да спуснат пушилката на червено-синята мъгла. И ще разиграят поредния популистки цирк в пленарната зала. Гузен негонен бяга. Защото далаверите са за милиони, а върхушката, която се е облагодетелствала, вече е застрашена. До вчера Октоподът се е смятал за недосегаем, но вече не е - кукловодите губят съня си, явяват им се раирани костюми. Всъщност тепърва ще научаваме мрачни тайни и ще чуваме звън на сребърници. И тъй като една от десетте божи заповеди е: Не кради!, само подобаващо възмездие може да е онази светлина, пред която мракът си отива.

Ако искаш нещо да се забатачи - създай комисия.

Май по-добре по-високи заплати от колкото да прибират рушвети. Ама кога ще видим резултата. В нормалните страни ти вдигат заплатата когато си по-ефективен и произвеждаш повече за същото време. Ще има ли повече арестувани и ще намалее ли битовата престъпност която тероризира хората.

Може ,да им ги вдигнат заплатите ! Но да им спрат лептите от дрогдилърите ,на катаджиите парите от " ... и к'во шИ прайм ся , да тА рисувам ли..." , а на големите акули БОП - МОП , ДАНС - ГЪЗАНС - да спрат да ги хранят олигарсите и подземните босове , за да им снасят информация ... Тогава да им увеличат заплатите , зад аси гледат семействата , ако продължат да се корумпират да ги натъпчат в затвора и айде стига с тия - да идват другите !!

Имаше един виц: "Раздават се премии в ТКЗС-то На Кака Пена чифт гумени цървули На председателя Бай Тошо 100 лева ... Всички избухват "Нека ходи бос"" Та и с порциона същата работа - на милиционерите по една баничка с боза на ден ---- малко ли е ?

Минах само с 20 за една изгоряла крушка, а можеше 50!

Трябва да се увеличат заплатите в МВР, поне с 15%! А тези 100% процента увеличен порцион са някъде около 30 лева. Цветанов и Дянков да не говорят повече простотии!

А какво ще кажеш да ви посъкратят с 15 % - чантаджии имате в изобилие!

Що бе, нещо с вериги ли си завързан в МВР ? Я напусни и какъвто си учен и способен /като български полицай/ ще печелиш хиляди на свободния трудов пазар. Хайде бе ! Стиска ли ти ?

Защо ти ще откажеш ли държавна работа в момента? Или си "цар" на "свободния трудов пазар"?

а засто този цветанов не мисли за младите хора които нямат работа и изобсто не полутяват доходи засто не ивестират за саздаване на нови работи места няма ли наи после тази заспала младез да се дигне напротест

Защото му е ясно, че следващ мандат няма да има и хич не го е еня за младите, пък и за старите хора. Тези жестове към подопечните му са с една цел - да му "помогнат" по изборите, та белким спастри още едно мандатче!

Бих посъветвала г-н Цветанов да внимава с раздаването на порциите предизборно. Помним как Доган раздаде едни порции и какво се случи в последствие;о)

Искам да се направи статистика и да се види колко от пенсионираните полицаи продължават да работят пак на топло местенце и да получават пенсията /която ние сме им заработили/и заплата.Какъв е този двоен стандарт за тях,какви са тези категории за никаква работа идо кога.След като е толкова тежка работата им защо искат да работят извънредно.Нещо тук не се връзва.безработни бол ,а те допълнителна работа по време на работа ,че и при пенсия.Това повече не се трае.

През 2000 г. ни намалиха заплатите с по 156 лв. на всеки от нас.Отрязаха ни и социалните придобивки.Едва през 2010 г. започна връщането поне на социалните ни придобивки.

Тия нахалници трябва да бъдат съкратени наполовина. За жалост сега, когато се задават избори няма да посмеят да ги изметат с голямата метла, както заслужават. Но дано съвсем не се огънат и да им дадат все нещичко, БЕЗ АБСОЛЮТНО ДА ГО ЗАСЛУЖАВАТ.

Не ги слушайте полицаите , те преяждат с луканка!:)))))))))) Аз се чудех защо един полицай ми предлагаше купони за храна , а то било защото им били увеличили порциона със 100%. Това означава ли, че храним две полиции и нито едната от двете не си върши работата?:)))

цвъки да им увеличи културата и образованието не порциона колкото са тъпи още ще затъпеят каквито министрите такива и подчинените

Вдигай и заплатите, че някой да не ти вдигне мерника, като вчера. P.S. тези твоите, гледам напоследък доста кибритлии.

Що не пишат, че само на някой служби е удвоен порциона а на останалите не е. Почивните станции се ползват само от началниците а обикновения полицай се оправя както може. От 2009 г. доходите не са вдигани, само задълженията се увеличават.

Бойко, Бойко, няма полицията(дето изобщо не ни пази), а науката ще издърпа държавата от това дъно. По цял свят дават най-много за наука, а ти и мекерето ти Дянков унищожихте науката ни и само за полицията се грижите. Полицейска държава!

привилегии преференции и компенсации 25 процента увеличение на заплатите ранно пенсиониране държавата им плаща осигуровките допълнителни трудови дейности облекчени кредити тез тъпаци ли са най дефицитни за страната по вечето неграмотни рядко има някой да си напише името без грешка да отиват на полето какво се лигавят

Ти май не знаеш какво значи полицейска държава.

Тъй, Цъки, нахрани ги подопечните, че идат избори - я някой недоволен опонент трябва да се очерни, я някой независим наблюдател трябва да се убеди, че черното е бяло, я някой друг чувал с бюлетинки трябва да се "принесе"...

Цецо, да не забравиш и по три-четири телешки пържолки

Сега разбрах защо са такива шкембелии, а то имали увеличен порцион :-)

И нашия началник в града парадира с шапка като на Генералисимус. Знае че му викаме така, и много се кефи. Иначе, и той набляга на порциона. Като седне, две-три тележи пржолки, като кафказки каскет големи, едва му стигат.

Аз-лично няма какво да уууу-утешавам милю(цио)неерещите-се по Земите-Ни . И просто Взисквам: 1.Една-трета -- в Бюрата по труда 2.Останалите -- когато Видя, че Започват да Вършат Работата (за която Ние Данъкоплатците им Плащаме) : --тогава-и-само-тогава Ще видя дали има какво да видя. Мигар Вие/вие не ?!

..много странен феномен! Всеки в България си мисли, че другите не вършат никаква работа и за нищо не стават.. съответно и "другите" така си мислят за него и става чудна родна картинка! Защо не опитате малко да разчупите шаблона?

Я! Мунчо бил ченге! Пък аз се чудих що се кипри на снимчиците с тез' коцкарски мустаци - по-долу става видно, че и с женската част го бива, след като си позволява и акъл да дава;о)

Колега, изказах в пряк текст какво Имаме да Правим Всички-Ние, според мен-сиромаха, с милю(цио)нереещите-се у Нас. Да ! Знам, че са близо една-трета от населението в активно-трудова възраст. И Именно за това считам, че Това Е Начина.

Може ли някой протестиращ полицай да обясни откъде се взе пазар за охранители, на който има 150-180 работни места, при условие, че България има най многобройното МВР на 1000 души население. И не е намалявала полицията. Как така става? Куде е продукта "сигурност", за който ние данъколпатците, плащаме. Защо не са безрабтни часнтите охранители, след като имаме най-многобройната полиция на калпак? Или персонала на МВР е като партийните застъпници - има ги за да си ги купим и да гласуват за тези, които са на власт. И после да пазят пак тия, дето са на власт.

не 150 - 180, а 150 000 - 180 000 работи места. Това е позор за полицията и за цялата система за сигурност и правораздаване.

Отдавна вече нашата полиция прилича на сотаджийска организация. Разликата че се издържа с нашите данъци

Абе аз като кажа на работодателя ми частник, че парите са малко, отговора е "Като не ти харесва, напусни"

Ами научи се как да си искаш! Ти ако и към жените имаш такъв куц подход си представям що шамари си изял и колко си самотен нощем..

Е ти що не вземеш да ни светнеш нас простите как да си искаме.

Че си Мунчо, то е ясно.Ама сега стана ясно, че си и ченге.

Това май заприлича на долен рекет на облечени във власт и въоръжени служители, иначе за децата и пенсионерите няма пари, ама за тях ще се намерят по всичко личи !

Направете заплатата на редовите полицаи без висше образование като заплатата на медицинските сестри и детските учителки. Направете заплатата на гимназиалните учители като офицерските заплати в МВР, а на училищните директори като на началниците на РПУтата. Отменете бонуса при пенсиониране и го направете като при пенсиониране на учителите. Давайте пенсиите на полицаите след като навършат 63 години или забранете на полицаите да работят, ако са се пенсионирали преди тази възраст. Тогава полицята ще има уважението на народа. Сеха не знаем, господа полицаи, защо ви издържаме. След като сами трябва да се пазим от разбойници.

Напълно споделям написанато от "умен"Аз лично, ще гласувам за партия, която обещае да премахне огромните привилегии (като предсрочно пенсиониране, 20 брутни заплати при пенсиониране, почти безплатните почивни станций и т.н.) на полицай и военно

тогава няма да има полиция и пожарна, а само учители

Лошото е, че имат много излишна администрация, която е почти с привилегиите на униформените! На следващо място най-зле са тези измежду тях, които не са по график на работа, а са само и единствено редовна смяна. Почти всички, които са на график бачкат нелегално допълнително, я като пазачи тук-там, я като плочкаджии или като какво си още искат, което разбира се не е лошо! Човек щом е кадърен в ръцете и акъла винаги ще намери решение...

Ето я тайната на клякането на Бойко пред митничарите! Те хитро обявиха, че ще се присъединят към протестите на МВР. Така той ги раздели, макар че оака Дянков доволно. Нищо, очилаткото само благодари в такива случаи.

Нагли искания! Дайте точни сметки колкострува полицаят заедно с униформата, бонусите, привилегиите, евтините санаториуми даже и след пенсиониране. Какво струва на икономиката фактът, че полицаите се конкурират на пазара на труда с ниската си цена и успореднополучават пенсии. Дайте цифрите на масата.

О средноголям град в България : мой приятел се уреди да работи в полицията. На първата година си купи чисто нова кола, като плати кеш за нея. На втората година си купи къща в центъра на града. Понякога пропуска да ми каже здрасти, нищо че се знаем от години, но пък като се прибирам от работа с колата редовно го виждам с патрулката - когато се разминава с известните в глада "бизнесмени" си подава ръката през прозореца на патрулката и правят "Дай пет" ! По-корумпирани от полицаите няма!

Къде е този град?Да ходим всички да работим там,щото тия дето ги пишеш са като от приказките !Нова кола,нова къща за една- две години със заплата 600лв.......????

Няма лошо да се вдигнат заплатите на полицаите. И не само на тях. Но не на всички, а само на тези, дето вършат работа. Ония, които не вършат работа, които с корумпирани, които мрънкат, които не могат да правят маса неща, които са недоволни - вън. И с техните заплати да се увеличат парите на съветсните служители. Само така ще се подобри качеството в МВР, а от там и работата. Останалото са приказки за на маса. Досега в НВР с правени само козметични промени. И по същество манталитетът на родната полиция си е останал милиционерски от времето на милиционеро-социализЪма. Те само искат, а когато ги накарат да свършат работа - никакви ги няма. Така де, те не са дошли в МВР да работят, те са дошли да служат. Времената са тежки. Който иска да е на държавна служба и да е сигурен на някакво минимално ниво - ще търпи. Щото ако напусне и отиде в частния сектор, никой няма да го търпи.

да нахраним кучетата (на властта)!

Истински случай: Правя десен по Гурко, малко на жълто. Следва: документите за проверка, слагам вътре 20... Любезно питам: добре ли е? Отговор: за толкова можеш да минеш още 2 пъти ;-)

За подобно деяние просто Ви арестуват . Да, разбира се -- в страните, дето все (Уж ! ) гоним.

Нямам нищо против всеки да си отстоява исканията. Но...Има едно голямо но: тези полицаи, които сега искат увеличения разни и разни привилегии, замислят ли се срещу кого се изправят на протестите и кого бият и арестуват - такива като тях, които отстояват своите изисквания за един нормален човешки живот в собствената си държава! Тези хора не да бият протестиращите, ами да застанат редом с тях и да протестират за своето име и чест, че в последно време са едни плюнки, които благодарение на ГЕРБ сринаха авторитета си в небитието! Тази институция, както и останалите праворадвателни институции са подлоги на управляващите!

Авторитета на една институция и на служителите в нея, не е нещо, което се придобива автоматично с нахлупване на шапката, г-н ЦЦ. Време е да им обясните с думи прости, че ако престанат да растрелват данъкоплатци, избивайки си комплексите, може пък обществото да се отнесе съпричастно към проблемите им.

Цветанов, защо шапкарите не работят и само циврят?

Къде е ИНСПЕКТОРАТА в МВР? Какви проверки извършва? Какво са се разсополивили тия безделници?

А какво стана с неписаната привилегия всички с карта на МВР да пътуват гратис в обществения транспорт?Дали не продължават "бедните"полицаи да се възползуват от нея.Ами наглостта да паркират в Синя зона и да си оставят шапките в колата? Кой следи тях дали спазват законите?

На всички трябва да е ясно, че при това правителство има пари само за милиционери и спортисти - останалите работещи данъкоплатци са неприятна част от пейзажа и ако е възможно да ходят само на работа като зомбита, за да изкарват парите, които после се дават на нищо непроизвеждащите и недаващите милиционери и спортисти ! А за онези, които не са били в милицията и не са спортисти - главно боксьори и борци - има Аерогара София ! Това е милиционерската демокрация на герб !

+1 Вместо да им стъпят на врата, че напоследък са се развихрили да стрелят по данъкоплатци основно и най-вече, те тръгнали да им се обясняват и оправдават! Не е зле някой да обясни на мутроподобните милиционери, че по данъкоплатци не трябва да се стреля, защото те им заработват парите!

То хубаво, ама то и сега са неприкосновени, ама циганите си ги бият? Получават си рушвети, какви други странични доходи искат? ХУбаво е да имат достойно заплащане и условия на труд, но да не забравят, че те за друго не стават.

"Протестните действия влияят негативно върху общественото настроение и върху авторитета на МВР-служителите. Най-добрата форма за решаване на спорове е диалог във формата на социално партньорство и обективно отчитане на съпътстващите фактори", се казва още в обръщението на Цветанов. Идиотията Цветанова е неизчерпаема.

Ама моля ви се, не им увеличавайте порциона, без това са ужасно затлъстели и изглупели всичките!

Защо да им се увеличава порциона и да им се дават други привилегии, все пак те имат привилегията да тормозят, преследват и застрелват млади жени в България безнаказано? Това малка привилегия ли е?

Не стига че се превърнахме в държава на милиционери, охранители и застрахователи, ами и недоволни има.. Ами така е - то не може 3/4 от населението само да "охранява", нищо да не произвежда и да смуче на гърба на произвеждащите.

Правилно. Така се постъпва. Пише го във всички учебници по свиневъдство.