Коментари - Сделката с ЧЕЗ - резил за всички политици | Днес.dir.bg

Сделката с ЧЕЗ - резил за всички политици

От вчерашното заседание на две парламентарни комисии и изслушването на собственичката на Инерком Гинка Върбакова се разбраха няколко очевадни неща.

Обратно в новината

Коментари - Сделката с ЧЕЗ - резил за всички политици | Днес.dir.bg

Коментари

Не става ясно, как така се е плащало на известните адвокатски кантори.Също защо е прозрачно финансирането? Няма съмнение, че жената не е свързана с енергийния сектор, това е неблагоприятен фактор за финансиране. какви са и мотивите, що за фирмена история има? И статията май е финансирана от Герб, горе-долу да оплюе опозицията. Твърдението че е ясно, без доказателства, че не е свързана с Герб... изглежда купено. По обстоятелствата личи, че е свързана точно с Герб.

123 ( нерегистриран ) 03.03.2018 08:46 Честит национален празник на всички българи.Благодарение на руския народ България се връща на картата,а бг народ поучава възможност да оцелее в следващите 140 години. Сега когато Русия пак се изправя след предателството,което преживя пак има надежда за бг народ,и всички народи да оцелеем,като прогоним злото отг земите си..

ЧЕЗ също всъщност няма интерес да отива в съда, ако там наистина всичко се разглежда обстойно и публично, защото ТЕ ОЩЕ С ВСТЪПВАНЕТО СИ В БЪЛГАРИЯ СА ЗАМЕСЕНИ В КОРУПЦИОННИ ПРАКТИКИ, тоест платили са си на български управници, и то много пари, за да стъпят в България! И това не би трябвало проблем, и всъщност би трябвало да се покаже и докаже и в съда, АКО В БЪЛГАРИЯ НАИСТИНА ИМАХМЕ ПРАВИТЕЛСТВО И СЛУЖБИ В СЛУЖБА НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА! ЧЕЗ просто имат интерес да получат колкото се може повече пари и да излезнат от този батак, в който и те имат сериозно участие, и не се интересуват от кой и как ще си вземат парите, стига да ги вземат и да се спасят! Още повече че България вече е под прожекторите на всички - не само възмущението и гнева на българите (и във Вашингтон и закона "Магнитски",... - и чехите не искат и те да бъдат замесени и разследвани сериозно... В бизнеса на ЧЕЗ в България мирише и смърди от самото им стъпване на българска земя, та до ден днешен, до опитите им да излезнат ит България и да изчезнат от картинката, това е! А що се касае до нашите - нещата вече са пределно ясни, то и затова свестен инвеститор не иска и да чуе за България, без значение от лъжите и лакардиите им! Като тези, че българите вече били започнали да се връщат обратно от чужбина...

След като ЧЕЗ води дело срещу държавата, и при положение че Гинка от Пазарджик, зад която явно стои Борисов и по-точно приятелката му Цветелина Бориславова с експертите и бизнеса си, но не смее да се афишира, предлага цена, с над 50% по-висока от реалната според ДАНС, то е ясно и какво точно са си говорили помежду си премиерите на Чехия и България за тази сделка и какво са се договаряли (ЧЕЗ НЕ е частна фирма, както многократно лъга Борисов и хората му, като оправдание, че държавата, и по-точно България не можела да се меси). Явно в цената предвидената за плащане към ЧЕЗ сума е калкулирана със стойността на иска и претенциите на ЧЕЗ към държавата ни, към България, КОЯТО ЩЕ ИЗПЛАТЯТ ОНЕЗИ ЗАД ГИНКА, и точно тук е заровено кучето - защото в този спор и иска Гинка видимо няма и не би трябвало да има никакво място и участие...а след това те ще си ги вземат многократно от хората, от българите през сметките им за ток, плюс много силен лост ЗА ПОЛИТИЧЕСКО И ВСЯКАКВО ДРУГО, вкл. икономическо (става дума за ТОКЪТ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ФИРМИТЕ) влияние! Така са предвидили хем България, тоест правителството на Борисов да се оправи със заведения иск от ЧЕЗ срещу тях, хем да сложат ръка и на този бизнес и активи на ЧЕЗ в България! Тоест, това е ОБРЪЗАНА сделка, в която НЯМА И ТЕОРЕТИЧНО НАЧИН И ВАРИАНТ ДЪРЖАВАТА И ЛИЧНО БОРИСОВ ДА НЕ ЗНАЯТ И ДА НЯМАТ РОЛЯ, И ТО НАЙ-ВАЖНАТА, но зад кулисите! И затова чешкият премиер е толкова шокиран и в безтегловност, както и Борисов така здраво се уплете като пате в кълчища в поредните си лъжи!

ТОЛКОВА МОГАТ ТОВА ПРАВЯТ. ИНАЧЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА МНОГО РАБОТЛИВИ ,ТОВА НИКОЙ ОБЕКТИВЕН БЪЛГАРИН НЕ МОЖЕ ДА ОТРЕЧЕ,НО ПОСОКАТА Е ГРЕШНА - ВМЕСТО НАПРЕД И НАГОРЕ , Е НАЗАД И НАДОЛУ КАКТО В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ПРЕДИ 10 НОЕМВРИ.ХАОС ,БЕЗСИЛИЕ , НАГЛОСТ И ДЕБЕЛООЧИЕ.

Аферата ЧЕЗ и аферата Пирин няма да му се разминат на Борисов. Тепърва ще разбере, че щом се отнася с гражданите като мутра и гражданите ще му отвърнем по мутренски. Ще го гоним до дупка и вътре в дупката също.

80% дебили са в парламента, казано е "парлама"!

,,Резил" е за сикаджията от село Банкя.И то персонално.

Защо толкова скачат сега дебилите в България..Видя се че всичко е възможоа когато в една страна има мутризация в обществото и в начина на мислена на хората. Борисов е най яркия пример, който ще остане в нашата история за мутринска некомпетентност, безхаберие лоши маниери, агресивност...и т.н. А най лошото е, че има хора, които му вярват.

Държавата се управлява от некомпетентна мафия! Ситуацията е комично-трагична! Вижда се от целия свят! Докога?

Сделката за ЧЕЗ е резил на само за политиците, а и за журналистите !

"Политици от една партия попитаха как може Гинка от Пазарджик да си купи ЧЕЗ, а как може млада дама от село Крушовица на 28 г. да си купи Техноимпекс", попита Върбакова. А Румен Гечев кретена от БСП заплаши със скандал...!?! ----------------------------- Това е истината българи - лъжливата и крадлива КУРнелия откраднала Техноимпекс, и гробокопача на Българи при Виденов Гечев от партията мафия БСП и как една крехка жена като Гинка от Пазарджик, ГИ НАПРАВИ ЗА РЕЗИЛ ЧЕРВЕНИТЕ НАГЛЕЦИ И МАФИОТИ...!!!!!!

....като теб - умни само на 49 % в България има 1 милион безработни, има прогонени 3 милиона българи, има 90 % бедни българи! Защото когато ви посочват проблема вие сте като оня дето като му кажат ,,куме Иване, той тича за к да го хване!

В България нямаме политици, а истерици.

abasador

ако, тези самодоволни и весели усмивки на двамата глупаци от снимката говори на няой за пореден резил резил на българските политици.... аз ще спра да се подписвам с "Калашник 47" а с "Трамвай 3". Лек ден.

abasador

P.S. с ...Трамвай номер 3... защо номера го няма... не е моя вина. Лек ден.

юнкерчо радостно подскачаше и потупваше темето на боки, явно далаверката е яка и има силно офайдосване за наша сметка отново

Пак не се разбрахме! Пеевски не е човек от луната, а момчето-портмоне на Доган. Същото се отнася и за гинкиния съпруг, който пък е бушон по верига на Буда. Накратко, имаме казус между агент Буда и агент Сава, който е показателен за целия преход. ДПС да не се правят на ущипани лисици със семинари за енергетика и неясни политически послания, а да знаят, че гилотината се смазва и за тях. За социалните комунисти-олигарси, също! Престъпното политическо статуквото трябва да бъде погребано. Веднъж и завинаги! Професионално, тихо и без грам тържественост...

И кой да го погребе? Американските военни от базите в България ли? Полковниците ни не стават.

Ех, дядо Славейков, много прав си бил, кога си написал не сме народ, а мърша! Вместо да си чешем анонимно езиците, по-добре ще да е да грабнем секирите и да изметем тази мутренска шайка, дето ни е яхнала! Долу, вън и завинаги да се отървем от ГЕРБ и лъжепатриотите!

Аз ако съм на мястото на президента на фирмата купувач/Гинка/Няма да дам нито един процент на държавата заради думата на Курнелия-КОЯ Е ТАЗИ ГИНКА. Решетникова ами коя си ти бе,а сетих се -по късни доби с Решетников със съгласието на БКП

Cтатията, е написана с добър анализ, на цялата картина на базата на досега изнесените факти в публичното пространство!! Hаистина, за всички политици, тази сделка им дойде като гръм!!;) 3ащото, Tе,... оплетени в алчното си боричкане и плюене, за власт и пари, не вникнаха в същността на начина по който е извършена тази сделка!? A тя, е извършена напълно законно със съдействието на световни известни и признати икономически и юридически консултанти!!;)) Tази жена, г-жа Bърбакова, която наричат /гинка от пазарджик/ си е свършила перфектно работата и може да е пример дори и за политиците, Kак се управлява фирма!!;)) Bъпреки, че от много години държавата се управлява като фирма, премиера Cгреши, като не си овладя нервите и публично извади "бухалката" и се закани, че щял бил да "разнищи" Hякой, а изглежда, че няма Hикой за "Pазнищване"??;)) Kорнелия Hинова пък, в мисленето си, че е изключително "умна" и милееща за страната, и в силната си амбиция за създаване на "Hовина" и Hепреодолимата си "мечта за власт", принуди (гинка от пазарджик) да "слезе на нейното ниво" и да я попита: "Kак може, млада жена на 28 г. да си купи Tехноимпекс"??? Hо, истината е, че и двамата и премиер и Hинова са, от наследниците на бе-ка-пето!! премиерът се е заобиколил със съветници като цецо, цачева и.т.н!!?;)) Hинова пък, със някакви остатъци от комунизма имаще се за капацитети!!;)) Hо, /гинка от пазарджик/ със световно известни и признати икономически и юридически консултански фирми! Tова, е разликата!;))

link, няма как да не си пряко и лично заинтересован от реализацията на тази сделка. Няма такава държава, която да не реагира в случай, че е на лице заплаха за националната сигурност. Както и да го усуквате, не може да се остави елзахранването на половината българско население на мераците на случайни бизнесиграчи.

В този текст горе има редица лъжи! Няма да ги обяснявам защото пишещия или е сто процентов дебил или е платен. Само ще посоча, че щом са засегнати неща касаещи националната сигурност, държавата трябва бекомпромисно да се намеси!!!

UBS Investment Bank was the exclusive financial adviser to ION and provided financing for the deal. J.P. Morgan was the exclusive financial adviser to Dealogic...хаха

американци ще защитават интересите на българи и чехи - АБСУРД ! на Тази всетолкова :- известна адвокатска кантора, която защитава хм, нашите интереси се пита в ЗАДАЧАТА с повишена трудност - интересите на чий ХУЙ обслужва...?

Анонимен памфлет лобиращ за Гинчето. Къде е ДАНС, електрификацията на 1/3 от треиторията на РБългария не е ли въпрос на националната сигурност. Това да не е търговска верига с бакалски стоки? Първо се прикрива истината за приватизационния договора с ЧЕЗ, време е да излязат на светло всички безобразия на адвокато-мутренско-партийната мафия: за чии интереси са работили, какви комисионни са получили, умишлено или поради пълно невежество са разпродавали държавата. Продаваш държавни активи без златна акция, с осигурен пазар, без конкуренция и пълен монопол. Да не говорим за робските условия с американските ТЕЦ-ове. КОЙ бе господа управници, КОЙ е подписал тези договори, няма ли да МУ се потърси сметка? И къде са Х.У.И., "революционната" младеж която заля площади и кръстовища, рева и безчинства във ВУЗ-овете, а накрая се разбра че цялата парлама против "Орешарски" се оказа сценарий за връщане на мутрите във 2-ри вариант с патерицата на "реформаторите".

Боко ,сладур , ще ти превъртя електромерчето !

Най-големият резил е за президента! Вместо Глава на държавата, той се оказа една говореща глава от комиксите! Цяла година празни приказки, а когато трябва да се изкаже по същество само хълцука! Е, ма, сами си го избрахме!

.....Росен Плевнелиев описваш! Той хълцаше в един хотел във Виена за да го приеме шефа на eVN, за да си уговори комисионна срещу сезиране на Конституционния съд! И той хълцаше със сричане, когато трябваше да чете ,,речите" написани от разни екатеринки-захаринки!

Докъде я докарахме - да сравняваме полуобразованата Гинка с напълно необразованите ни политици. Трагедия..!

Дира,"поради что" се срамите да посочите автора?

С риск да бъда баннът искам да заявя, че не съм очаквал уважаваният от много хора сайт да се ангажира с авторитета си да защитава вонящата отвсякъде гинкина сделка.

Далаверата я извъртя шиши. Баце не може да не знае но не смее да рита. Затова се върти на този к.р. Баце понеже е много умен се осра тотално и това застраши рейдърската операция по придобиване на ЧЕЗ. Затова шиши организира медийна подкрепа, започна едно говорене, говорене, темата се разводни и скоро ще се затъмни от следващия ГРОБарски скандал. Шиши получи бизнес. Баце анален оргазъм. Нищо лично, просто бизнес.

Резилът идва от това, че вместо да либерализират пазар и да премахнат разни паразит като ДКЕВР се чудят какви спънки да създават пред бизнеса. Защо оставихте 3 мил. българи с едно ЕРП? Къде е конкуренцията? Къде е свободния пазар? БСП и ГЕРБ ще си мерят скоро резила и с ИК.

Резилът на политиците - гаранция за народна любов и успехи!

Бойко прави троен шлем: - Ще прави от Гьола в Белене часттна БАЛКАНСКА атомна централа с ЕС пари. - За газовия си ХЪБ ходи в Турция да му вкарат една тръба. - Не разбра как стана собственик на ЧЕЗ

Резил е медия с претнеции да публикува платени публикации в защита на подставено лице. Многоуважаваните консултански компании, които сте споменали не дават отговор на единствения сериозен въпрос: От къде идват парите за покупката? И как Гинка ще си обслужва кредитите при условие, че три от общо 7те дружества на ЧЕЗ са далече от това да са печеливши и въобще не могат да обслужват кредити.

Братя българи, смятате ли, че правителството, депутатите, Теменушка, Борисов и др.не са знаели и не знаят кой купува ЧЕС? Пробутват ни Гинка и ни мислят за идиоти.Сега като дойде лятото, ще качат със скок цената на тока, народът ще е в отпуски, времето е топло и всеки ще го преглътне защото сметките за ток по това време са малки.Но като дойде зимата, надяват се вече да сме свикнали на новата цена има една поговорка от фолклора:бития бит, и-ания и-ан.

статията за психопатията в уикипедия и сравнете описаното с поведението на политическия "елит" от територията.

КТБ 2 .Никой нищо не знае ! Частна сделка - не се месим - само ще покрием масрафа с държавни пари !

Борисов показва нестабилност в характера си, която е характерна за него. Този човек не е за Ръководител на Държава, да си играе футбол с неговите тигри и да остави народа си. Всичките му опити да покаже, че е "нещо" до момента са неуспешни. Той захваща разни теми и ги пробутва на хората и тези от Брюксел, но резултатите са плачевни. В Германия и Холандия вече има оф ормено движение от интелектуалци, които застават твърдо зад идеята, че влизането на България в Шенген в този си нереформиран съдебен вид, ще е пагубно за живота на техните граждани, което се подкрепя с примери от последните години.Така, че може да си чакаме за Шенген още години. Това, което може да оправи нещата е вън Борисов от политиката.

обкръжението на борисов е само от жени, не е нормално, много баби хилаво дете

путин да демонстрира една ракета показно тук в целта така няма да има паразити

без протести няма да стане! да се организираме, да обявим дата и час, примерно днес или утре, в 17 часа, на Орлов мост или пред Народното събрание, да се събираме всеки ден и да викаме ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!..... докато изметем сегашните и спрем тази безумна сделка!

не могат да си поделят баницата, като в детската градина, той иска чез, а за нея аец белене, това са децата на комунистите, после променяли учебника по история, защото тяхните родители са убивали и като премахнат някой периоди ще заличат престъпната им деиност; и пенсиите си увеличават; това е паразитен начин на съштествуване; и пак мълчи народа, дий воле дий

Пладнешки обир ,днес народа трябваше да бъде на улицата.Но матеряла е кофти.

Оставка наглаватаря на шайката

Тоя не бил - оня не бил, никой нищо не знае ! И какво знаем ? Как се усвояват европари и се пишат поръчкови статии !

е това е да си политик. като има далавера да вземеш от парите, а като стане гаф - ни лук ял ни лук мирисал.

СРАМ НИ Е ОТ ВАС!

В руски ръце попадат английски доброволци, биещи се на страната на турците. Главнокомандващият на цялата турска армия Мехмед Али паша всъщност е германец и се казва Карл Дитрих. Вейсел паша, който командва турската армия в битката при Шипка-Шейново,австриец, името му е фон Вексел. Армията на Сюлейман паша, която извършва кланетата в Стара Загора, е превозена с английски кораби от Албания в Тракия. Английска флота влиза в пристанището на Цариград, за да предотврати падането на турската столица от Русия. Хидает паша, който всъщност е англичанина Станислас Сенклер. Ако всички тези изверги не бяха англичани, немци и австрийци, а руснаци, дали нямаше всекидневно да лягаме и ставаме с техните престъпления, извършени над нашия народ? Виждате ли каква огромна война се води срещу нас българите и нашата история? Нашата свобода е извоювана във война, която водим не само срещу турците, но и срещу англичани и германци. Същите тези само броени месеци след подписването на Санстефанския договор разпокъсват България на пет части, като днес техните съвременни слуги дори и това опитват да припишат на Русия. Днес България не е независима държава и е поробена от същите тези, които ни държаха в робство до 1878 г. Тъжен ден за турколизците.

Коментари - Сделката с ЧЕЗ - резил за всички политици | Днес.dir.bg

Сделката с ЧЕЗ - резил за всички политици

От вчерашното заседание на две парламентарни комисии и изслушването на собственичката на Инерком Гинка Върбакова се разбраха няколко очевадни неща.

Обратно в новината

Коментари - Сделката с ЧЕЗ - резил за всички политици | Днес.dir.bg

Коментари

Не става ясно, как така се е плащало на известните адвокатски кантори.Също защо е прозрачно финансирането? Няма съмнение, че жената не е свързана с енергийния сектор, това е неблагоприятен фактор за финансиране. какви са и мотивите, що за фирмена история има? И статията май е финансирана от Герб, горе-долу да оплюе опозицията. Твърдението че е ясно, без доказателства, че не е свързана с Герб... изглежда купено. По обстоятелствата личи, че е свързана точно с Герб.

123 ( нерегистриран ) 03.03.2018 08:46 Честит национален празник на всички българи.Благодарение на руския народ България се връща на картата,а бг народ поучава възможност да оцелее в следващите 140 години. Сега когато Русия пак се изправя след предателството,което преживя пак има надежда за бг народ,и всички народи да оцелеем,като прогоним злото отг земите си..

ЧЕЗ също всъщност няма интерес да отива в съда, ако там наистина всичко се разглежда обстойно и публично, защото ТЕ ОЩЕ С ВСТЪПВАНЕТО СИ В БЪЛГАРИЯ СА ЗАМЕСЕНИ В КОРУПЦИОННИ ПРАКТИКИ, тоест платили са си на български управници, и то много пари, за да стъпят в България! И това не би трябвало проблем, и всъщност би трябвало да се покаже и докаже и в съда, АКО В БЪЛГАРИЯ НАИСТИНА ИМАХМЕ ПРАВИТЕЛСТВО И СЛУЖБИ В СЛУЖБА НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА! ЧЕЗ просто имат интерес да получат колкото се може повече пари и да излезнат от този батак, в който и те имат сериозно участие, и не се интересуват от кой и как ще си вземат парите, стига да ги вземат и да се спасят! Още повече че България вече е под прожекторите на всички - не само възмущението и гнева на българите (и във Вашингтон и закона "Магнитски",... - и чехите не искат и те да бъдат замесени и разследвани сериозно... В бизнеса на ЧЕЗ в България мирише и смърди от самото им стъпване на българска земя, та до ден днешен, до опитите им да излезнат ит България и да изчезнат от картинката, това е! А що се касае до нашите - нещата вече са пределно ясни, то и затова свестен инвеститор не иска и да чуе за България, без значение от лъжите и лакардиите им! Като тези, че българите вече били започнали да се връщат обратно от чужбина...

След като ЧЕЗ води дело срещу държавата, и при положение че Гинка от Пазарджик, зад която явно стои Борисов и по-точно приятелката му Цветелина Бориславова с експертите и бизнеса си, но не смее да се афишира, предлага цена, с над 50% по-висока от реалната според ДАНС, то е ясно и какво точно са си говорили помежду си премиерите на Чехия и България за тази сделка и какво са се договаряли (ЧЕЗ НЕ е частна фирма, както многократно лъга Борисов и хората му, като оправдание, че държавата, и по-точно България не можела да се меси). Явно в цената предвидената за плащане към ЧЕЗ сума е калкулирана със стойността на иска и претенциите на ЧЕЗ към държавата ни, към България, КОЯТО ЩЕ ИЗПЛАТЯТ ОНЕЗИ ЗАД ГИНКА, и точно тук е заровено кучето - защото в този спор и иска Гинка видимо няма и не би трябвало да има никакво място и участие...а след това те ще си ги вземат многократно от хората, от българите през сметките им за ток, плюс много силен лост ЗА ПОЛИТИЧЕСКО И ВСЯКАКВО ДРУГО, вкл. икономическо (става дума за ТОКЪТ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ФИРМИТЕ) влияние! Така са предвидили хем България, тоест правителството на Борисов да се оправи със заведения иск от ЧЕЗ срещу тях, хем да сложат ръка и на този бизнес и активи на ЧЕЗ в България! Тоест, това е ОБРЪЗАНА сделка, в която НЯМА И ТЕОРЕТИЧНО НАЧИН И ВАРИАНТ ДЪРЖАВАТА И ЛИЧНО БОРИСОВ ДА НЕ ЗНАЯТ И ДА НЯМАТ РОЛЯ, И ТО НАЙ-ВАЖНАТА, но зад кулисите! И затова чешкият премиер е толкова шокиран и в безтегловност, както и Борисов така здраво се уплете като пате в кълчища в поредните си лъжи!

ТОЛКОВА МОГАТ ТОВА ПРАВЯТ. ИНАЧЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА МНОГО РАБОТЛИВИ ,ТОВА НИКОЙ ОБЕКТИВЕН БЪЛГАРИН НЕ МОЖЕ ДА ОТРЕЧЕ,НО ПОСОКАТА Е ГРЕШНА - ВМЕСТО НАПРЕД И НАГОРЕ , Е НАЗАД И НАДОЛУ КАКТО В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ПРЕДИ 10 НОЕМВРИ.ХАОС ,БЕЗСИЛИЕ , НАГЛОСТ И ДЕБЕЛООЧИЕ.

Аферата ЧЕЗ и аферата Пирин няма да му се разминат на Борисов. Тепърва ще разбере, че щом се отнася с гражданите като мутра и гражданите ще му отвърнем по мутренски. Ще го гоним до дупка и вътре в дупката също.

80% дебили са в парламента, казано е "парлама"!

,,Резил" е за сикаджията от село Банкя.И то персонално.

Защо толкова скачат сега дебилите в България..Видя се че всичко е възможоа когато в една страна има мутризация в обществото и в начина на мислена на хората. Борисов е най яркия пример, който ще остане в нашата история за мутринска некомпетентност, безхаберие лоши маниери, агресивност...и т.н. А най лошото е, че има хора, които му вярват.

Държавата се управлява от некомпетентна мафия! Ситуацията е комично-трагична! Вижда се от целия свят! Докога?

Сделката за ЧЕЗ е резил на само за политиците, а и за журналистите !

"Политици от една партия попитаха как може Гинка от Пазарджик да си купи ЧЕЗ, а как може млада дама от село Крушовица на 28 г. да си купи Техноимпекс", попита Върбакова. А Румен Гечев кретена от БСП заплаши със скандал...!?! ----------------------------- Това е истината българи - лъжливата и крадлива КУРнелия откраднала Техноимпекс, и гробокопача на Българи при Виденов Гечев от партията мафия БСП и как една крехка жена като Гинка от Пазарджик, ГИ НАПРАВИ ЗА РЕЗИЛ ЧЕРВЕНИТЕ НАГЛЕЦИ И МАФИОТИ...!!!!!!

....като теб - умни само на 49 % в България има 1 милион безработни, има прогонени 3 милиона българи, има 90 % бедни българи! Защото когато ви посочват проблема вие сте като оня дето като му кажат ,,куме Иване, той тича за к да го хване!

В България нямаме политици, а истерици.

abasador

ако, тези самодоволни и весели усмивки на двамата глупаци от снимката говори на няой за пореден резил резил на българските политици.... аз ще спра да се подписвам с "Калашник 47" а с "Трамвай 3". Лек ден.

abasador

P.S. с ...Трамвай номер 3... защо номера го няма... не е моя вина. Лек ден.

юнкерчо радостно подскачаше и потупваше темето на боки, явно далаверката е яка и има силно офайдосване за наша сметка отново

Пак не се разбрахме! Пеевски не е човек от луната, а момчето-портмоне на Доган. Същото се отнася и за гинкиния съпруг, който пък е бушон по верига на Буда. Накратко, имаме казус между агент Буда и агент Сава, който е показателен за целия преход. ДПС да не се правят на ущипани лисици със семинари за енергетика и неясни политически послания, а да знаят, че гилотината се смазва и за тях. За социалните комунисти-олигарси, също! Престъпното политическо статуквото трябва да бъде погребано. Веднъж и завинаги! Професионално, тихо и без грам тържественост...

И кой да го погребе? Американските военни от базите в България ли? Полковниците ни не стават.

Ех, дядо Славейков, много прав си бил, кога си написал не сме народ, а мърша! Вместо да си чешем анонимно езиците, по-добре ще да е да грабнем секирите и да изметем тази мутренска шайка, дето ни е яхнала! Долу, вън и завинаги да се отървем от ГЕРБ и лъжепатриотите!

Аз ако съм на мястото на президента на фирмата купувач/Гинка/Няма да дам нито един процент на държавата заради думата на Курнелия-КОЯ Е ТАЗИ ГИНКА. Решетникова ами коя си ти бе,а сетих се -по късни доби с Решетников със съгласието на БКП

Cтатията, е написана с добър анализ, на цялата картина на базата на досега изнесените факти в публичното пространство!! Hаистина, за всички политици, тази сделка им дойде като гръм!!;) 3ащото, Tе,... оплетени в алчното си боричкане и плюене, за власт и пари, не вникнаха в същността на начина по който е извършена тази сделка!? A тя, е извършена напълно законно със съдействието на световни известни и признати икономически и юридически консултанти!!;)) Tази жена, г-жа Bърбакова, която наричат /гинка от пазарджик/ си е свършила перфектно работата и може да е пример дори и за политиците, Kак се управлява фирма!!;)) Bъпреки, че от много години държавата се управлява като фирма, премиера Cгреши, като не си овладя нервите и публично извади "бухалката" и се закани, че щял бил да "разнищи" Hякой, а изглежда, че няма Hикой за "Pазнищване"??;)) Kорнелия Hинова пък, в мисленето си, че е изключително "умна" и милееща за страната, и в силната си амбиция за създаване на "Hовина" и Hепреодолимата си "мечта за власт", принуди (гинка от пазарджик) да "слезе на нейното ниво" и да я попита: "Kак може, млада жена на 28 г. да си купи Tехноимпекс"??? Hо, истината е, че и двамата и премиер и Hинова са, от наследниците на бе-ка-пето!! премиерът се е заобиколил със съветници като цецо, цачева и.т.н!!?;)) Hинова пък, със някакви остатъци от комунизма имаще се за капацитети!!;)) Hо, /гинка от пазарджик/ със световно известни и признати икономически и юридически консултански фирми! Tова, е разликата!;))

link, няма как да не си пряко и лично заинтересован от реализацията на тази сделка. Няма такава държава, която да не реагира в случай, че е на лице заплаха за националната сигурност. Както и да го усуквате, не може да се остави елзахранването на половината българско население на мераците на случайни бизнесиграчи.

В този текст горе има редица лъжи! Няма да ги обяснявам защото пишещия или е сто процентов дебил или е платен. Само ще посоча, че щом са засегнати неща касаещи националната сигурност, държавата трябва бекомпромисно да се намеси!!!

UBS Investment Bank was the exclusive financial adviser to ION and provided financing for the deal. J.P. Morgan was the exclusive financial adviser to Dealogic...хаха

американци ще защитават интересите на българи и чехи - АБСУРД ! на Тази всетолкова :- известна адвокатска кантора, която защитава хм, нашите интереси се пита в ЗАДАЧАТА с повишена трудност - интересите на чий ХУЙ обслужва...?

Анонимен памфлет лобиращ за Гинчето. Къде е ДАНС, електрификацията на 1/3 от треиторията на РБългария не е ли въпрос на националната сигурност. Това да не е търговска верига с бакалски стоки? Първо се прикрива истината за приватизационния договора с ЧЕЗ, време е да излязат на светло всички безобразия на адвокато-мутренско-партийната мафия: за чии интереси са работили, какви комисионни са получили, умишлено или поради пълно невежество са разпродавали държавата. Продаваш държавни активи без златна акция, с осигурен пазар, без конкуренция и пълен монопол. Да не говорим за робските условия с американските ТЕЦ-ове. КОЙ бе господа управници, КОЙ е подписал тези договори, няма ли да МУ се потърси сметка? И къде са Х.У.И., "революционната" младеж която заля площади и кръстовища, рева и безчинства във ВУЗ-овете, а накрая се разбра че цялата парлама против "Орешарски" се оказа сценарий за връщане на мутрите във 2-ри вариант с патерицата на "реформаторите".

Боко ,сладур , ще ти превъртя електромерчето !

Най-големият резил е за президента! Вместо Глава на държавата, той се оказа една говореща глава от комиксите! Цяла година празни приказки, а когато трябва да се изкаже по същество само хълцука! Е, ма, сами си го избрахме!

.....Росен Плевнелиев описваш! Той хълцаше в един хотел във Виена за да го приеме шефа на eVN, за да си уговори комисионна срещу сезиране на Конституционния съд! И той хълцаше със сричане, когато трябваше да чете ,,речите" написани от разни екатеринки-захаринки!

Докъде я докарахме - да сравняваме полуобразованата Гинка с напълно необразованите ни политици. Трагедия..!

Дира,"поради что" се срамите да посочите автора?

С риск да бъда баннът искам да заявя, че не съм очаквал уважаваният от много хора сайт да се ангажира с авторитета си да защитава вонящата отвсякъде гинкина сделка.

Далаверата я извъртя шиши. Баце не може да не знае но не смее да рита. Затова се върти на този к.р. Баце понеже е много умен се осра тотално и това застраши рейдърската операция по придобиване на ЧЕЗ. Затова шиши организира медийна подкрепа, започна едно говорене, говорене, темата се разводни и скоро ще се затъмни от следващия ГРОБарски скандал. Шиши получи бизнес. Баце анален оргазъм. Нищо лично, просто бизнес.

Резилът идва от това, че вместо да либерализират пазар и да премахнат разни паразит като ДКЕВР се чудят какви спънки да създават пред бизнеса. Защо оставихте 3 мил. българи с едно ЕРП? Къде е конкуренцията? Къде е свободния пазар? БСП и ГЕРБ ще си мерят скоро резила и с ИК.

Резилът на политиците - гаранция за народна любов и успехи!

Бойко прави троен шлем: - Ще прави от Гьола в Белене часттна БАЛКАНСКА атомна централа с ЕС пари. - За газовия си ХЪБ ходи в Турция да му вкарат една тръба. - Не разбра как стана собственик на ЧЕЗ

Резил е медия с претнеции да публикува платени публикации в защита на подставено лице. Многоуважаваните консултански компании, които сте споменали не дават отговор на единствения сериозен въпрос: От къде идват парите за покупката? И как Гинка ще си обслужва кредитите при условие, че три от общо 7те дружества на ЧЕЗ са далече от това да са печеливши и въобще не могат да обслужват кредити.

Братя българи, смятате ли, че правителството, депутатите, Теменушка, Борисов и др.не са знаели и не знаят кой купува ЧЕС? Пробутват ни Гинка и ни мислят за идиоти.Сега като дойде лятото, ще качат със скок цената на тока, народът ще е в отпуски, времето е топло и всеки ще го преглътне защото сметките за ток по това време са малки.Но като дойде зимата, надяват се вече да сме свикнали на новата цена има една поговорка от фолклора:бития бит, и-ания и-ан.

статията за психопатията в уикипедия и сравнете описаното с поведението на политическия "елит" от територията.

КТБ 2 .Никой нищо не знае ! Частна сделка - не се месим - само ще покрием масрафа с държавни пари !

Борисов показва нестабилност в характера си, която е характерна за него. Този човек не е за Ръководител на Държава, да си играе футбол с неговите тигри и да остави народа си. Всичките му опити да покаже, че е "нещо" до момента са неуспешни. Той захваща разни теми и ги пробутва на хората и тези от Брюксел, но резултатите са плачевни. В Германия и Холандия вече има оф ормено движение от интелектуалци, които застават твърдо зад идеята, че влизането на България в Шенген в този си нереформиран съдебен вид, ще е пагубно за живота на техните граждани, което се подкрепя с примери от последните години.Така, че може да си чакаме за Шенген още години. Това, което може да оправи нещата е вън Борисов от политиката.

обкръжението на борисов е само от жени, не е нормално, много баби хилаво дете

путин да демонстрира една ракета показно тук в целта така няма да има паразити

без протести няма да стане! да се организираме, да обявим дата и час, примерно днес или утре, в 17 часа, на Орлов мост или пред Народното събрание, да се събираме всеки ден и да викаме ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!..... докато изметем сегашните и спрем тази безумна сделка!

не могат да си поделят баницата, като в детската градина, той иска чез, а за нея аец белене, това са децата на комунистите, после променяли учебника по история, защото тяхните родители са убивали и като премахнат някой периоди ще заличат престъпната им деиност; и пенсиите си увеличават; това е паразитен начин на съштествуване; и пак мълчи народа, дий воле дий

Пладнешки обир ,днес народа трябваше да бъде на улицата.Но матеряла е кофти.

Оставка наглаватаря на шайката

Тоя не бил - оня не бил, никой нищо не знае ! И какво знаем ? Как се усвояват европари и се пишат поръчкови статии !

е това е да си политик. като има далавера да вземеш от парите, а като стане гаф - ни лук ял ни лук мирисал.

СРАМ НИ Е ОТ ВАС!

В руски ръце попадат английски доброволци, биещи се на страната на турците. Главнокомандващият на цялата турска армия Мехмед Али паша всъщност е германец и се казва Карл Дитрих. Вейсел паша, който командва турската армия в битката при Шипка-Шейново,австриец, името му е фон Вексел. Армията на Сюлейман паша, която извършва кланетата в Стара Загора, е превозена с английски кораби от Албания в Тракия. Английска флота влиза в пристанището на Цариград, за да предотврати падането на турската столица от Русия. Хидает паша, който всъщност е англичанина Станислас Сенклер. Ако всички тези изверги не бяха англичани, немци и австрийци, а руснаци, дали нямаше всекидневно да лягаме и ставаме с техните престъпления, извършени над нашия народ? Виждате ли каква огромна война се води срещу нас българите и нашата история? Нашата свобода е извоювана във война, която водим не само срещу турците, но и срещу англичани и германци. Същите тези само броени месеци след подписването на Санстефанския договор разпокъсват България на пет части, като днес техните съвременни слуги дори и това опитват да припишат на Русия. Днес България не е независима държава и е поробена от същите тези, които ни държаха в робство до 1878 г. Тъжен ден за турколизците.