Почина полицаят, прострелян край Гара Бов

40-годишният полицай от Своге Любомир Митов, който бе прострелян при престрелка с бандити край Гара Бов на 10 юли, е починал снощи във Военномедицинска академия, съобщи вътрешният министър Цветан Цветанов пред журналисти.

Обратно в новината

Коментари - Почина полицаят, прострелян край Гара Бов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

патроните могат да спасят живота на невинни хора.... Ангелът би останал жив, ако бяха стреляли по него със стоп патрони! А Бойко по-добре да въведе електрическото оръжие - нали сега е с братята-хамериканци . Все пак това е едно нововъведение,е , верно, само за масови неразбории, но....абе той си знае - нали е на върха за това, да взима решения...ще му стискаме палци

Бог да го прости!

Stop patronite gi vyvede BBorisiv!!!!!!!!!!!!

ЕЙ МОМЧЕ ПИИ СИ РЕДОВНО ХАПОВЕТЕ!

А КОЙТО ЧУКА МАЙКА ТИ КВО ПРЕДВИЖДА ЗАКОНА:)! ЕГАТИ СМЕШНИЯТ КЛОУН ДЕТ СИ.

Закон за престъпността - чл. 1-Който посегне на полицай да бъде екзикутиран на място чл.2 -Който открадне вещ със стойност над 100 лева да бъде обесван публично чл.3 - Който убие друг човек който няма вина да бъде разстрелян публично чл. 4 - Който открадне пари независимо от къде и от кого да бъде изгорен на клада публично чл. 5 - Който нанесе побой без причина на някой невинен да лежи 30 години в затвора и да чука цял ден камъни чл. 6 - Който обиди без вина някого да лежи 10 години в затвора и да чука камъни чл.7 - Който удари плесница на някого без вина да лежи 5 години в затвора и да чука камъни Заключителни разпоредби - Закона влиза в сила от днес 14.08.2009 година като неговото изпълнение се възлага на Цветан Цветанов -министър на МВР и вицепремиер на РБ!

Мир на праха му!Един достоен човек по-малко/за съжаление/.

Понятията дълг, Родина, държава, морал...ценностна система, за мнозина са нищо не значещи неща. Жална им майка на ромите, когато започне отстрел като в Норвегия преди 4 века. Тогава ще си проличи каква песен ще запее БХК. То, ако е български полицай(и), граничар, военен, убил някого от криминалния контингент или контрабандист при изпълнение на служебните си задължения, би следвало да се награди с морална и материална награда. Някога, след Освобождението, падарите на горите около Казанлък, са застреляли няколко бракониера. Новата българска власт се е погрижила за семействата и т.н. убийци, да бъдат преместени на друго място в България, за да не ги постигне кръвно отмъщение. За това сега има гори около Казанлък, които фирми на ДПС изсичат безконтролно. Мир на праха на този достоен българин!

Да почива в мир .Поклон пред паметта му .Съболезнования на близките му и на неговите колеги.Време е да се раздадат на полицайте истински патрони и първо да стрелят после да питат.

ЛЕКА МУ ПРЪСТ! НАДЯВАМ СЕ УБИЛИЯ ГО ТИП ДА ПОЛУЧИ МАКСИМАЛНА ПРИСЪДА. ОТ СМЪРТА НА ЕДИН ЧОВЕК БИЛ ТОЙ И ПОЛИЦАЙ НЕ БИВА ДА ИЗПАДАМЕ В КРАЙНОСТИ. СЕГА ТОЗИ ИЛИ МОЖЕ БИ И ДВАМАТА СТРЕЛЦИ КОИТО СА СТРЕЛЯЛИ ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО ПО-ЗАКОНОВ РЕД В СЪДА. РАДВАМ СЕ,ЧЕ ЗАДЪРЖАЛИТЕ ГИ ПОЛИЦАИ НЕ СА ГИ УБИЛИ ДВАМЦАТА КАКТО ЕДНИ ДРУГИ СПОРЕЩИ,ЧЕ СА НЕВИНИ ПРИ ЕДНИ МНОГО ПО-РАЗЛИЧНИ УСЛОВИЯ УБИХА АРЕСТАНТ. В ТОЗИ СЛУЧАЙ ОЧАКВАМ МАКСИМАЛНИ ПРИСЪДИ СПОРЕД ЗАКОНА!

Бог да го прости.Достоен полицай и човек.Дано колегите му се равняват по него ,а не по убийците на Чората.

A KOLKO NEVINNI DUSHI PADNAHA POKOSENI OT MILLICIONERSKI KORSHUMI ?!?! NEKA SEGA I TIAH DA GI BOLI-NEKA ISTINSKI GI ZABOLI-PRAVO TAM V MAZNOTO MILLICIONERSKO SARCE !!! SMURT NA MILLICIONERITE,SMURT NA KOMUNISTITE SMURT ZA CIGANITE !!!

Поклон!

толкова тъжно и ужасно - един достоен човек, който не се е побоял да идпълни дълга си. и какво получава за награда... скапана страна... и колко вярно е написаното от СТОРМ

Поклон пред паметта на този истински мъж! Съболезнования на близките и приятелите му! Дано най-после се присъдят адекватни наказания.

Пич,не ми говори за Рио,понеже съм обиколил целия свят,бил съм и там.Ти сигурно само по телевизията си го гледал.А защо не дадеш пример с полицията във Великобритания,къдет по улиците постянно се разхождат патрулиращи двойки.И не са като нашите тип рамбовци,а обикновени мъже облечени в чисти униформи.Нямат оръжие,освен палката.Но въпреки това всяват респект и уважение сред населението.Попитай се защо ли е така?Ами просто хората си вършат съвестно работата,без да пъчат мускули,да ходят със запретнати ръкави и да се правят на рамбовци.Иначе моите съболезнования на близките на починалия.Убиеца заслужава най строгата присъда.

За сега само ти покза желание да се включиш във фондация за подпомагане на децата ... и евентуално айкидо инструктора ... от около 200 коментата това е доста лош резултат ... нека се замислят любителите на аномимните коментари! но дори и с двама аз съм за реализиране на идеята ... после ще мислим как да намерим пари. Как да се свържем ?

Искам да знам кога ще се гледа делото и в кой съд. Може пък да им организираме натиск на съдиите.

Ало, делото за Чората е на http://vasbg.com/bg/ че е бил с белезници и хрисим като агънце го твърди 16 годишната му приятелка. Кой е Чората го знае цял Благоевград.

Бог да го прости момчето.А за другите момчета-високи заплати и сигурност от държавата.

Мъчно ми е

Вече имаме убийство на полицай при изпълнение на служебните му задължения. Да видим българската темида сега колко милозлива ще бъде. Стрелеца е за минимум доживот без право на помилване, а в затвора да му се устрои топъл прием и до 2 или 3 години да е мъртъв. Знам, че точки 2 и 3 са незаконни и неконституционни, но само страхът сдържа такив каубой от посягане към оръжието.

POKLON!!!

Поклон пред паметта му! Обаче имам опасение, че не могат да повдигнат обвинение за убийство!? Имаше нещо в НПК за смърт до 30 дни след нараняването, а в този случай са 33.

смъртна присъда без право на помилване за изродите и поклон пред достойния полицай

До живот на убиеца на другия поне 15 години - според мен

ПОКЛАНЯМ СЕ ПРЕД ТЕБ-ГЕРОЙ,ПОЧИВАЙ В МИР,ЗА МЕН ТИ ЗАСТВАШ РЕДОМ ДО БОТЕВ,ЛЕВСКИ И ВСИЧКИ ДАЛИ ЖИВОТА СИ ЗА НА НАШИТЕ ДЕЦА И НАРОД

Бог да го прости! Съболезнования на семейството. ПУБЛИЧ СЪД ЗА УБИЙЦИТЕ!!!

Колеги има филм Бялата стрела , гледайте го , и ще разберете какво имам в предвид.Такава организация ни трябва на нас , изградена от истински БЪЛГАРИ. Поклон пред паметта на загиналият колега , лошото е че няма да е единствен най-вероятно.

Дълбок поклон пред паметта му!

Можеш да цитираш до припадък, болката ми няма да можеш да разбереш. Да майната ви на вас дето търсите под вола теле. Седнали бля бля все някой друг ви е виновен ,вие ангели безподобни. За това сме на това дередже щото всеки гледа в паницата на другия всеки търси правата си но не си знае задълженията. Чета и недоумявам и тази смърт омърсихте с нескопосаните си коментари. Ей заради такива като вас си отиде колегата -седящи анонимници пред мониторите способни само на приказки но на действие дим да ви няма. Трябва ви на вас някой да ви принуди да спазвате закона! Ама не, закона да важи за всеки друг но не и за вас. И накрая Не ви ли е срам? Поне този полицай не заслужава всичкото това дето го изписахте!

Хайде сега господа магистрати, основно преразгледейде делото Чората, и помислете още ведъж вината на униформетие момчета от Благоевград

Dano vidim 1 efectivno i adekvatno osaden v BG!

dojivoten zatvor za tija idioti.

Дълбок поклон пред паметта на един истински ГЕРОЙ !!!

Жалко за полицая, поклон пред паметта му! Но недейте да говорите така за Военна болница, колкото и да ни е неприятно, това е най-доброто, което има в България, откъм болници и там са най-добрите лекари! И това е в София, нали се сещате в провинцията какви са болниците и лекарите, то тук в София има болници, на които вече им се носи славата, че който лежи там излиза с краката напред- като напр. V градска.

До стената и Калашников за такива гнусни мутри....И в УСА е демокрация,ама ако застреляш най-хладнокръвно полицай и те хванат...свършено е с тебе...

Всички сме бесни и озлобени , когато си вършиш работата си обречен на смърт или инвалидност . Докато действа стария закон и има понятия като неравностойна самоотбрана, полицията ще е само констататор на престъпленията.

VALDIMIR I KRASIMIR, vie ste poveche ot izvergi!!! DORI NE VI STIGA I TOVA DOZIVOTEN ZATVOR!!!! Mnogo zalko za policaja! Mir na praha mu i uteha na semejstvoto mu!!!

То е ясно защо медиите досега не ни уведомяваха за състоянието на полицая.За да може да се потули случая и да няма заведено дело.И си спомням,че майката на гамена,който застреля полицая се беше изявила на страниците на 24 часа,откъдето хленчейки и съжалявайки обясняваше,че се срамува от сина си.Сега тази госпожа нека се скрие вкъщи,на хладно и тъмно и да не си подава носа навън,за да не я линчува обществото.Защото тя е главният виновник за лошото възпитание на сина си.А колкото до бизнесмена Краси Американеца-призовав го всеки месец да дава издръжка от поне 300-400 лв. на дъщерята на убития полицай,а след време да поеме разходите по студентството й.Само по този начин може да се отблагодари на покойния й баща.Все пак Краси Американеца разполага с пари и е по възможностите му да го стори това добро дело.

Лека пръст на човека усмелил се да застане на пътя на тия НЕЩАСТНИЦИ ! А сега чакаме поредната УСЛОВНА ПРИСЪДА най вероятно !?!?!

Съболезнования на семейството!Скърбим със тях!Много ни е мъчно!Поклон пред паметта на загиналия!

не ми се влиза в диалози с теб поради факта ,че ти живееш в измислено за себе си време.отговори си на въпроса,едно време по живково деколко престъпници са били с автомобили или са имали оръжия.или и за това е виновна полицията.малко си се объркал пич.във всяка държава има престъпност,ако не ми вярваш ходи до рио де женейро.там ще разбереш какво е да няма полиция по улиците

Мир на праха на добрия човек!

4ove4e....mnogo e silen tvoq komenter....i mnogo istinski.....mamka mu mnogo si prav za vsi4ko!!!!!

Bog da go prosti choveka!A tezi izrodi ,koito sa go ubili triabva da lejat v zatvora do jivot!No pri takova gnusno i korumpirano pravosudie i pri tezi gnusni i bezskrupulni advokati,koito zashtitavat prestupnicite moje i da niama spravedlivost!

Съдиите да действат по съвест,не под натиск и да освободят от отговорност полицаите осъдени заради Чората.Трябваше и там ли да има убит полицай.Действали са добре,един мафиот,убиец с дрога се затрил.Той колко деца е затрил. Мир на праха му на полицая от Своге!

веднага ще се намерят адвокати които ще докажат колко прави са били бандитите. ГОСПОДА НЕ СА ВИНОВНИ БАНДИТИТЕ А МРЪСНИТЕ АДВОКАТИ КОИТО ГИ ЗАЩИТАВАТ И СЪЗДАВАТ ЗАКОНИ ЗА СЕБЕ СИ .БИЙТЕ ПО АДКАТИТЕ И ЮРИСТИ ВИЖТЕ ГИ ГАДОВЕТЕ КАКВИ КОЛИ КАРАТ И КАККВИ ИМОТИ ИМАТ

Съболезнования на семейството.

Не мога да разбера защо трябва да се създава фондация? В повечето случаи бандитите и техните роднини са доста заможни, така че една бърза конфискация на имотите им ще реши проблема. Още в древен Рим (люлката на правото) са конфискували имотите на обвинените престъпници (е, ще има и изгорели невинни, но това е допустимо). А някой проверил ли е имотите на Чората и на възмутената му майка