Коментари - Подслушват ни много и все законно, твърдят експерти | Днес.dir.bg

Подслушват ни много и все законно, твърдят експерти

Подслушват ни много и все законно, твърдят експерти. Има много голям проблем с използването на специалните разузнавателни средства (СРС) в България.

Обратно в новината

Коментари - Подслушват ни много и все законно, твърдят експерти | Днес.dir.bg

Коментари

При така наречената демокрация е така-а не сама през комунизма и фашизма.

А от ДАНС, разузнавачи, тях кой да подслушва. Няма идеални хора. Не крадем, а истината не трябва да ви боли. Време е и всички управляващи и данс, и сие да преминат през Детектора на лъжата, с колко жени са били, изнасилвали са , когато са били непълнолетни на село, при баба и дядо, много може да се пише за тях, а не да очернят хора, които не са видели жена, не че не са харесвани, защото за много по-красиви, щом и на запад са от 100 души на два пъти избрани за рекламни лица, но без пари, жените дори са им казвали--с 500 лева в бг, връщайки се, , , живейте си живота мили ми от данс(не всички са черни, има и много свестен материал), но има и женкари, а не зная, точно такива не ми се нравят, може би , защото от моите хора, родители, дори само с жена си, децата им също, не се хвалим, другаде може да имаме недостатъци, но точно тези с пари хойкат, пият и всичко им е позволено, а един човек без препитание, той е О, ако ще да е добър, скромен, но в днешно време е добре да си бандит, то и когато учеха идваха у дома и пред очите ни крадяха и сега са в системата, ама мама в съда, на другият учителка, то не бяха пари, то не бяха ножици, малки са нещата, но не искам чуждото, но не искам и моето да ми вземат...то се започва от малкото, всеки е срещу всеки в бг, и какво като ми чете всичко , аз усещам, но любопитството е знак на ниска култура, първо си изхвърлете боклука ненужният, а не да ги покровителствате, защитавате, ще дойде ден вие ще си заминете, вече и от дясно сте на възраст, и кой ще работи на децата, внуците ви, приятно подслушване, не убиваме, не крадем, а просто си казваме, това което ни е на душата, макар, че никой за никой не мисли, дори изкарват някои мързеливи. ами дайте да пробвате. махнете се, а тогава заповядайте да си поговорим, ама кокала не се изпуска, защото не всеки било то от данс, не става за бизнесмен, освен за охранител, ама и там не е лесно, цяла нощ безсъние, както мнозина от еродираните от данс пенсионери, никога пазачи,,,

Една от целите на експеримента "Тероризъм" е освен ограничаване правата на гражданите и увеличаване на подслушванията?Световните разузнавателни централи, подслушват всички?

С тези методи могат да подслушват само стационарни телефони.

В такива времена живеем.Не виждам какво чак толкова притеснително има, с изключение информацията да не се използва за користни цели срещу подслушваната личност

Много ясно, че щом такова подслушване реално е престъпление, то ще се използва предимно от престъпници и за користни цели! Стига овчедушие и тъпотия. На кой свят живеете? Ако не отстоявате правата си, вие ГИ НЯМАТЕ.

Слухтяно е, слухти се и ще се слухти! от време оно... сега само се автоматизира процеса... а и всеки си купил Гал-Фон за да улесни службите.

В нашия блок домоуправителя и подлизурите му които са бесепари, подслушват другите хора и ги тормозят всячески, създали са агитка.

"В момента този проблем има политическа страна." от текста

вече отдавна са изчистени всичките наркодилъри и наркопласьори, всички крадци и мошеници, сутеньори и мафиоти, що да не ни подслушват много???

Хем сме дебили ,хем ни слушат дебилните дивотии!!!дебили слушат дебили!

Поредните поръчкови статии в червените сайтове. Пак претопляме стари манджи. На един приятел му върнаха апартамента откраднат от имотната мафия благодарение на използвани СРС-та.

Продължават по Цветановски и без ЦвЦв. Поне скоро не са чели извадки от разговори като за Горнооряховските лекари.

Нека подслушват, нека видят колко много ги "обича" българския народ!

За подслушваните - не знам, ние подслушваме подслушвачите.

Та за Цецо ставаше дума. Оня ден го слушам да разправя, как много се преувеличавал проблемът с подслушването. Статистиката показвала, че били подслушвани 7800 души, 0.1% от населението. "Имаше, вика, много говорене, че хиляди са хората, които се подслушват... Говорене?! Може би специално за него да го кажем словом: седем ХИРЯДИ и осемстотин. И това е само връхчето на айсберга. Като си направих сметка, през изминалия месец съм говорил с 63 души. Значи, ако аз съм закачен, покрай мен слушат още 63-ма. При такава норма на печалба се оказва, че са слушани къде половин милион българи.

Си ги боднете ЗнаетеКъде Вси"наште", Колега ! - защото Мат-и-Матиката е СвръхПростичка ! ..като отчетете броя Реално живеещи у Нас...и Извадите Неизброяемите от "администрация"+"управление"+"служби" + Свързани - Хора остава докъм ...

Да ни подслушваха и следяха само нашите да вземеш с мед и масло да ги храниш, но не са! Спомняш ли си "скандала" с предаваните от германците на американците подслушвателни данни?! А какво ще кажеш с нарочните структури в някоя си държава, които следят всички медии и телефони и целия интернет трафик по света, защото този свят е зона на тяхната национална сигурност?! Е, те поне не го отричат като всички други, които го правят но не си признават! Как иначе ще могат да знаят кой кога какво е говорил или правил срещу държавата им, та да могат да решат дали може да ти се даде виза или не?! Пък и как ще си знаят тайните едни на други ако освен чрез агентурния и техническия шпионаж не се въртяха и тези мръснишки номера с тайното подслушване?! Та така, човече, бъди спокоен, защото към всинца ни прилагат нашата поговорка че покрай сухото гори и суровото, а суровото сме всички ние, обикновените граждани на държавата ни и на света, като цяло

В тази държава тайните служби винаги са следили и шпионирали народа, но в крайна сметка винаги са губили властта! Така е било още от създаването на Третата Българска държава до сега, така ще бъде и за напред! А който не вярва нека си спомни какво е станало и с властниците и държавите "обслужвани" от всесилните Гестапо и ВЧК!

В памет на Героя журналист Удо Улфкоте ЛИНК watch?v=mIGfxWsG_RI

Присъединявам се! Вечна памет за героя чрез истината!

Съм беден и прост ,че само дивотии ще слушат!!!

Това ще престане когато изметем всякакви Цв.Цветановци и Б.Борисовци от властта!!!

И кой ще се.ре на метеното!?

пипи

а знаете ли как можем да проверим?

Физически - като Си оглеждате дома и апаратурата. Логистически - като Редовно правите тестове тип "пускам кърпичка". Финансово - като Държите Нонстоп под-око финансите-Ви.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

СериозноВерен текст ! НО ! - Кански тъпеете с това Непродаваемо еюкане&усащисване...

Дървосекачо, това ти ли си?

Пълни глупости!Радулов,ти ако знаеш какви ги приказваш-глупост след глупост!Ти си експерт по национална несигурност!

ТОЗИ, КЪДЕТО МЕ ПОДСЛУШВА В МОЯ ГРАД ГО ЗНАМ КОЙ Е!НО АЗ МУ ГО ВРЪЩАМ КАТО ЧУКАМ ЖЕНА МУ!

направи и един от мен ,,екстра,, за мъжа и...!!!

Първи отдел "подслушва" Втори. ... Втори - Трети. ... Трети - Четвърти. ...и т.н. И ! - заРплатитьи какОбьiчно на гърба на Нас-Всички Н.В.Данъкоплатецът. ...и Ще бягат Хората от тая Целево поддържана Воня !, кат от Чума ще Продължават да бягат ! ..и "славата" на Вси"наште" --> Е ДобреЗаписана наВечниВремена.

Познах те!

А, още повече ни крадат законно.

Ако някой има нещо за прекопаване му се дава шанс да спечели безплатно такова срещу хубав разказ.

,,..Подслушват ни много и все законно, твърдят експерти..,,??? само ,,ало-измамниците,, не се подслушват...!!!

E и ?

Колко е бюджетът за подслушване и колко е бил за всяка от последните 10 години?

1984 я четат в тъпото шоу.-Опошлявяват класиката,обезличават и опростачават.Никаква поука от Оруел

Цвъ. Цвъ. е пуснал метастазии навсякъде. ГЕРБ са като туморно образование - бавно, сигурно и по мъчителен начин убиват нацията и демокрацията.

1984

Нека ме подслушват,аз и в очите ще им кажа кокво мисля и без да подслушват.Не ме е страх.

Езерото Карачай е най-радиоактивното място на Земята и се намира на десетина километра от Озьорск Град 40 или Озьорск е град от затворен тип в Русия. Той е родното място на съветската ядрена програма и е едно от най-радиоактивните места на Земята. Всъщност, в някои отношения Озьорск е по-радиоактивен от Чернобил. Водите на реките и езерата, намираща се в и около града са около 2.5 пъти по-радиоактивни от Чернобил. Това е така, защото в края на 40-те, както и през 50-те, радиоактивните отпадъци от производството на плутоний са директно изхвърляни в намиращите се наоколо реки и езера. Около Озьорск се намират много други секретни градове, които до скоро са липсвали от картите на русия. Всъщност жителите на затворените градове дори не са участвали в преброяването на жителите на СССР.

Ти осъзнаваш ли, че с парите от НАШИТЕ данъци са всички плащания в държавния бюджет? Е, пиам тогава КОЙ отговаря за фалита за КТБ и за избора да се строи Белене. Козлодуй също е построен с НАШИТЕ ПАРИ, ама ползваме самоч аст от него. Не е за вярване как ни заробват с данъци и обричат на бедност с всяко тяхно решение и спазване на най-елелементарни правила ТЕЗИ ГОРЕ. Богоизбраните мутри и члагаджии, дето ни натресоха също културата си на едни простаци. Толква.

ujabg

Не ме е страх!

Коментари - Подслушват ни много и все законно, твърдят експерти | Днес.dir.bg

Подслушват ни много и все законно, твърдят експерти

Подслушват ни много и все законно, твърдят експерти. Има много голям проблем с използването на специалните разузнавателни средства (СРС) в България.

Обратно в новината

Коментари - Подслушват ни много и все законно, твърдят експерти | Днес.dir.bg

Коментари

При така наречената демокрация е така-а не сама през комунизма и фашизма.

А от ДАНС, разузнавачи, тях кой да подслушва. Няма идеални хора. Не крадем, а истината не трябва да ви боли. Време е и всички управляващи и данс, и сие да преминат през Детектора на лъжата, с колко жени са били, изнасилвали са , когато са били непълнолетни на село, при баба и дядо, много може да се пише за тях, а не да очернят хора, които не са видели жена, не че не са харесвани, защото за много по-красиви, щом и на запад са от 100 души на два пъти избрани за рекламни лица, но без пари, жените дори са им казвали--с 500 лева в бг, връщайки се, , , живейте си живота мили ми от данс(не всички са черни, има и много свестен материал), но има и женкари, а не зная, точно такива не ми се нравят, може би , защото от моите хора, родители, дори само с жена си, децата им също, не се хвалим, другаде може да имаме недостатъци, но точно тези с пари хойкат, пият и всичко им е позволено, а един човек без препитание, той е О, ако ще да е добър, скромен, но в днешно време е добре да си бандит, то и когато учеха идваха у дома и пред очите ни крадяха и сега са в системата, ама мама в съда, на другият учителка, то не бяха пари, то не бяха ножици, малки са нещата, но не искам чуждото, но не искам и моето да ми вземат...то се започва от малкото, всеки е срещу всеки в бг, и какво като ми чете всичко , аз усещам, но любопитството е знак на ниска култура, първо си изхвърлете боклука ненужният, а не да ги покровителствате, защитавате, ще дойде ден вие ще си заминете, вече и от дясно сте на възраст, и кой ще работи на децата, внуците ви, приятно подслушване, не убиваме, не крадем, а просто си казваме, това което ни е на душата, макар, че никой за никой не мисли, дори изкарват някои мързеливи. ами дайте да пробвате. махнете се, а тогава заповядайте да си поговорим, ама кокала не се изпуска, защото не всеки било то от данс, не става за бизнесмен, освен за охранител, ама и там не е лесно, цяла нощ безсъние, както мнозина от еродираните от данс пенсионери, никога пазачи,,,

Една от целите на експеримента "Тероризъм" е освен ограничаване правата на гражданите и увеличаване на подслушванията?Световните разузнавателни централи, подслушват всички?

С тези методи могат да подслушват само стационарни телефони.

В такива времена живеем.Не виждам какво чак толкова притеснително има, с изключение информацията да не се използва за користни цели срещу подслушваната личност

Много ясно, че щом такова подслушване реално е престъпление, то ще се използва предимно от престъпници и за користни цели! Стига овчедушие и тъпотия. На кой свят живеете? Ако не отстоявате правата си, вие ГИ НЯМАТЕ.

Слухтяно е, слухти се и ще се слухти! от време оно... сега само се автоматизира процеса... а и всеки си купил Гал-Фон за да улесни службите.

В нашия блок домоуправителя и подлизурите му които са бесепари, подслушват другите хора и ги тормозят всячески, създали са агитка.

"В момента този проблем има политическа страна." от текста

вече отдавна са изчистени всичките наркодилъри и наркопласьори, всички крадци и мошеници, сутеньори и мафиоти, що да не ни подслушват много???

Хем сме дебили ,хем ни слушат дебилните дивотии!!!дебили слушат дебили!

Поредните поръчкови статии в червените сайтове. Пак претопляме стари манджи. На един приятел му върнаха апартамента откраднат от имотната мафия благодарение на използвани СРС-та.

Продължават по Цветановски и без ЦвЦв. Поне скоро не са чели извадки от разговори като за Горнооряховските лекари.

Нека подслушват, нека видят колко много ги "обича" българския народ!

За подслушваните - не знам, ние подслушваме подслушвачите.

Та за Цецо ставаше дума. Оня ден го слушам да разправя, как много се преувеличавал проблемът с подслушването. Статистиката показвала, че били подслушвани 7800 души, 0.1% от населението. "Имаше, вика, много говорене, че хиляди са хората, които се подслушват... Говорене?! Може би специално за него да го кажем словом: седем ХИРЯДИ и осемстотин. И това е само връхчето на айсберга. Като си направих сметка, през изминалия месец съм говорил с 63 души. Значи, ако аз съм закачен, покрай мен слушат още 63-ма. При такава норма на печалба се оказва, че са слушани къде половин милион българи.

Си ги боднете ЗнаетеКъде Вси"наште", Колега ! - защото Мат-и-Матиката е СвръхПростичка ! ..като отчетете броя Реално живеещи у Нас...и Извадите Неизброяемите от "администрация"+"управление"+"служби" + Свързани - Хора остава докъм ...

Да ни подслушваха и следяха само нашите да вземеш с мед и масло да ги храниш, но не са! Спомняш ли си "скандала" с предаваните от германците на американците подслушвателни данни?! А какво ще кажеш с нарочните структури в някоя си държава, които следят всички медии и телефони и целия интернет трафик по света, защото този свят е зона на тяхната национална сигурност?! Е, те поне не го отричат като всички други, които го правят но не си признават! Как иначе ще могат да знаят кой кога какво е говорил или правил срещу държавата им, та да могат да решат дали може да ти се даде виза или не?! Пък и как ще си знаят тайните едни на други ако освен чрез агентурния и техническия шпионаж не се въртяха и тези мръснишки номера с тайното подслушване?! Та така, човече, бъди спокоен, защото към всинца ни прилагат нашата поговорка че покрай сухото гори и суровото, а суровото сме всички ние, обикновените граждани на държавата ни и на света, като цяло

В тази държава тайните служби винаги са следили и шпионирали народа, но в крайна сметка винаги са губили властта! Така е било още от създаването на Третата Българска държава до сега, така ще бъде и за напред! А който не вярва нека си спомни какво е станало и с властниците и държавите "обслужвани" от всесилните Гестапо и ВЧК!

В памет на Героя журналист Удо Улфкоте ЛИНК watch?v=mIGfxWsG_RI

Присъединявам се! Вечна памет за героя чрез истината!

Съм беден и прост ,че само дивотии ще слушат!!!

Това ще престане когато изметем всякакви Цв.Цветановци и Б.Борисовци от властта!!!

И кой ще се.ре на метеното!?

пипи

а знаете ли как можем да проверим?

Физически - като Си оглеждате дома и апаратурата. Логистически - като Редовно правите тестове тип "пускам кърпичка". Финансово - като Държите Нонстоп под-око финансите-Ви.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

СериозноВерен текст ! НО ! - Кански тъпеете с това Непродаваемо еюкане&усащисване...

Дървосекачо, това ти ли си?

Пълни глупости!Радулов,ти ако знаеш какви ги приказваш-глупост след глупост!Ти си експерт по национална несигурност!

ТОЗИ, КЪДЕТО МЕ ПОДСЛУШВА В МОЯ ГРАД ГО ЗНАМ КОЙ Е!НО АЗ МУ ГО ВРЪЩАМ КАТО ЧУКАМ ЖЕНА МУ!

направи и един от мен ,,екстра,, за мъжа и...!!!

Първи отдел "подслушва" Втори. ... Втори - Трети. ... Трети - Четвърти. ...и т.н. И ! - заРплатитьи какОбьiчно на гърба на Нас-Всички Н.В.Данъкоплатецът. ...и Ще бягат Хората от тая Целево поддържана Воня !, кат от Чума ще Продължават да бягат ! ..и "славата" на Вси"наште" --> Е ДобреЗаписана наВечниВремена.

Познах те!

А, още повече ни крадат законно.

Ако някой има нещо за прекопаване му се дава шанс да спечели безплатно такова срещу хубав разказ.

,,..Подслушват ни много и все законно, твърдят експерти..,,??? само ,,ало-измамниците,, не се подслушват...!!!

E и ?

Колко е бюджетът за подслушване и колко е бил за всяка от последните 10 години?

1984 я четат в тъпото шоу.-Опошлявяват класиката,обезличават и опростачават.Никаква поука от Оруел

Цвъ. Цвъ. е пуснал метастазии навсякъде. ГЕРБ са като туморно образование - бавно, сигурно и по мъчителен начин убиват нацията и демокрацията.

1984

Нека ме подслушват,аз и в очите ще им кажа кокво мисля и без да подслушват.Не ме е страх.

Езерото Карачай е най-радиоактивното място на Земята и се намира на десетина километра от Озьорск Град 40 или Озьорск е град от затворен тип в Русия. Той е родното място на съветската ядрена програма и е едно от най-радиоактивните места на Земята. Всъщност, в някои отношения Озьорск е по-радиоактивен от Чернобил. Водите на реките и езерата, намираща се в и около града са около 2.5 пъти по-радиоактивни от Чернобил. Това е така, защото в края на 40-те, както и през 50-те, радиоактивните отпадъци от производството на плутоний са директно изхвърляни в намиращите се наоколо реки и езера. Около Озьорск се намират много други секретни градове, които до скоро са липсвали от картите на русия. Всъщност жителите на затворените градове дори не са участвали в преброяването на жителите на СССР.

Ти осъзнаваш ли, че с парите от НАШИТЕ данъци са всички плащания в държавния бюджет? Е, пиам тогава КОЙ отговаря за фалита за КТБ и за избора да се строи Белене. Козлодуй също е построен с НАШИТЕ ПАРИ, ама ползваме самоч аст от него. Не е за вярване как ни заробват с данъци и обричат на бедност с всяко тяхно решение и спазване на най-елелементарни правила ТЕЗИ ГОРЕ. Богоизбраните мутри и члагаджии, дето ни натресоха също културата си на едни простаци. Толква.

ujabg

Не ме е страх!