Подновихме издаването на визи на руснаци след като Москва спря пътуванията до България

Заявления за издаване на документите могат да се подават в 59 града и в 3 консулства на територията на Русия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да им спрем газта за любимата им сърбия

Ти май забрави, че там сме заровили едни 3 милиарда. Как ще си ги върнем ако няма пренос на газ ? САЩ се дърля с Русия, но тя в момента е вторият по големина вносител на нефт и нито на щатите нито на Русия им минава презглава да спрат този бизнес

ДОЛНИ, ПРОДАЖНИ И КРАДЛИВИ гербаджии

Изнудват ни, както винаги. Да се махат!

Не обръщай гол задник в грешна посока.

Ами я да вземем да поканим две-три дивизии руски военни туристи с техниката им заедно да почиват по Черноморието, дано се оядат собствениците на бетон там, че то друго препитание по морето няма - няма земеделска земя, няма трайни насаждения, лозя, рибарство! Да се чъди и мае човек, как векове наред там са живелу хора- без туризъм, без хотели,без чекмеджета с пари да ги удрят по корема? Както в Крим,бе! Голяма работа, че са чужди войски - ще спретнат едно референдумче и хоп - "Бургас наш"- изконно руски земи заселени с рускоговорящи имащи нужда от защита от Куковските български фашисти, които не им разрешават в държавнитвните учреждения да си искат услугите на руски език. Прекрасно, нали?

Хем руснаците ще изритата от България военните от САЩ разположени в 4 бази на САЩ в България . Предпочитам руснаци пред тъпи и агресивни кравари от САЩ.

Жалки управляващи и жалки политици. Първо се изходиха със десетилетна слугинажка политика, а сега се опитват да замажат това дето са направили с плитките си мозъци. То не беше спиране на атомни централи, на потоци, забрани за прелитане, гонене на дипломати по поръчка, санкции и други щуротии и само дето още война не обявихме на Русия.Само, че резултата когато стъпиш върху екскрементите си е много миризлив и унизителен.

Късно е либе за китка!

Не смесвайте бизнеса с политика!!! Качеството на туризмах е може би най низко в ЕС!

Ще поумнеем, разбира се, но малко по-късно, както винаги...

Ами да идва, но ще трябва да ме подсетиш за партия, децата на политиците в която не са в шатите или на запад, просто се боричкат кой да се навежда на щатите и ЕС, рушейки връзките ни с Русия.

И мухите летят към ланцето, щото им мирише сладко.

шопите земаха ляба на ората по курортите и ся познайте за кого ще гласува матриала по морето

Усещате ли как Боко прецака всички след него ? Видя се , че няма да управлява и се подмаза на големият брат. А какво ще коства това на България , хич не му дреме.

Сега разбрахте ли защо в Гърция туризъм има ,а при нас сме с подпорни стени на Алепо. Гърците не са подлоги на всеки и си гледат интересите !

Личи ди как против руснаците са писали 2-3 идиота, но за сметка на това 200 коментара. Изказа им е като на наркоман с американски кур в устата и европейски в задника. Човекоподобното Бойко получи пак нареждане от САЩ да ни скара с Русия... и "алфа мъжкаря" слуша и изпълнява. Путьо

Тъпако , не си мисли че русофилистиците сте повече от нормалните хора в БГ. Няколко идиота пишат през проксита и свинят форуа за шепа копейки но това не ви прави мнозинство. Всеки който смята русия че е по ценна за него от БГ трябва да бъде изгонен чрез позорен линч до границата и без право на връщане.

РУСНАЦИТЕ НЕ СА ГРАЖДАНИ А ПОДАНИЦИ ЩОМ НЯКАКЪВ МОЖЕ ДА ИМ НАРЕЖДА КЪДЕ ДА ХОДЯТ И КЪДЕ НЕ ВСЕ ЕДНО СА МУ ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ. А ЗАБРАНАТА ДА КУПУВАТ В БГ Е ОЩЕ ПО АБСУРДНА ПРОСТО БЕЗ КОМЕНТАР. ПУТIN ПРЕВЪРНА РУСИЯ В МАЛОУМНА ДЪРЖАВА ОТ КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ ХАХАХА

И за тебе са наредили да не те пускат в Щатите, като не ти дадат виза. А са наши съюзници, докато за Русия ние сме врагове.

Що ве няма ли самолети с американци !!!

РУСНАЦИТЕ НЕ СА ГРАЖДАНИ А ПОДАНИЦИ ЩОМ НЯКАКЪВ МОЖЕ ДА ИМ НАРЕЖДА КЪДЕ ДА ХОДЯТ И КЪДЕ НЕ ВСЕ ЕДНО СА МУ ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ. А ЗАБРАНАТА ДА КУПУВАТ В БГ Е ОЩЕ ПО АБСУРДНА ПРОСТО БЕЗ КОМЕНТАР. ПУТIN ПРЕВЪРНА РУСИЯ В МАЛОУМНА ДЪРЖАВА ОТ КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ ХАХАХА

Печелиш първо място по тъп коментар

След дъжд - качулка. Да идва друго правителство, че тия дето уж са в "оставка" продължават да ни закопават заради мераците си да докопат някаква канцеларска службичка в "партньорска" администрация. Колко ли службички ще предложат за калинки и калинчовци "партньорите", за да се отплатят на безумно-смелите и преданни борци за небългарски интереси , готови да дадат всичко "ЗА себе си" ?

Абе стига с тоя сезон на скапнаото кафявоморие, за какво са ни тия руснаци.

Малоумници. Изгонихте руснаците а те са 70% от туристите. Ще играе сопата боклуци мръсни.

Рашкая сволоч са едва 2% от туристите тавариш ! Поинтересувай се преди да пишеш глупости !!!

Ти дето ходиш по попаднали заведения ли много знаеш? Публичния дом се казвал" от Русия с любов" и нашия решил, че "принцесата" от факултето, дето му пробутали била рускиня! Боже, какъв глупак!!!

Ха доброутро. Отначало осираш работата тотално, а след това сьс свалени гащи се оглеждаш и питаш защо останалите деца ти се смеят.

това е така тук жените които са проститутки, а всяка може ако иска да заработва допълнително като проститутка си докарват по 500-1000 $ на вечер затова не се оплакват много има сайтове където всяка жена може да се запише и да получава поръчки плаща много нисък патентен данък и това е нещо като надомна работа, семейните същи нямат проблеми не съм чувал мъж на таква жена да се оплаква

Само дето в Русия жените са доста повече от мъжете! Този факт да ти говори, че лъжата ти е много опашката?

тук има много руснаци емигрирали от русия един колега ми разпрвя че на жена му учителка заплатата в москва била 34$ на месец смятйте сами

1997 един колега отиде в Москва и започна с 900$ заплата! След няколко години беше сменил колата с нова и си беше уредил жилище. От доста години даже не идва в България. Толкова е "зле" там!

Не само той е ,,там”, ами и ти си при него. Жалък и беден нещастник! Дали му на бедния доносник 900 долара, за да пише доноси, а той си купил къща! Пфу!

Беше стартовата му заплата и бързо се повиши много. Доноси пишете вие и затова не вярвате на истинския живот. Какво доноси да пише там и срещу кого?!? Нормално е да се чувстваш в лудница като ти си по доносите.

Вероятно е имало такива времена, както и тук по времето На Виденов. Но от тогава доста вода изтече - и тук и там.

Руснаците там са емигрирали от Русия????

е сега какво заради туристите руските шпиони да ги оставим да си вършат работата ли???

Аман! Тук всичко е публична тайна. Няма нищо ,за което нашите политици да не са се изтъпанчили пред медиите. Що не се разправят с руските богаташи в Маями?

Говорим за руски туристи, не за руски работници по заводите. Както много не ги харесвате, ще ви кажа аз, че английските и германските туристи са пълна скръб. Английските туристи, които идват в България са най-пропадналите алкохолици, които търсят да се напият за 5лв с фалшив алкохол и после да оповръщат целия хотел, бакшиш никога не оставят даже може и някой дело да пуснат за да си върнат парите от туроператора, защото 300-400 паунда им се видяло много. Германските туристи, които идват тук са само пенсионери с резервации от предходната година да им излезе 200 евро почивката пият само от лоби бара на аванта ол-иклузив и се хранят само с буламачи от хотела. За разлика от тези групи, руските туристи харчат доста пари извън хотелите и ол-инклузив офертата им, но всеки се изказва неподготвен с представи за Москвичи и Лади... Те руснаците и тогава бяха напред от нас и сега пак са, така че много сте се заблудили с тези евроатлантически ценности.

бих те посъветвал да се скриеш па да се търсиш но понеже си много прост бих те посъветвал само да се скриеш

Не приемам съвети от хора, които са пътували най-далеч до родното село.

Махнах снимката, защото сам не мога да се понасям. Не искам да кажа, че съм грозен, ама … Вие сами преценете.

С мъже опитвал ли си, орлине? Има такива, които харесват грозници като тебе. Ще ти върже, сигурен съм.

до Орлин_Данев (нерегистриран) и до Я слушай (нерегистриран) --------------------------------------------------------------- Вие две бройки анонимни rпедалчета ли сте... ...или един...но с раздвояване на личността?... Гледам, че ...сам(и) си пишете и сам(и) си отговаряте...:) Нещо яко ви сърби гъзът ,май?...:)

тия руски туристи с девалвиралата рубла си мечтаят за хотели почти без пари. А нашите бизнесменчета плачат за тях че нямало били да дойдат . Интересно с какви пари ще дойдат като средната им заплата е около 20000 рубли или 220 евро. Нищо че ифициалната власт пише че е 42 000. Лекарите в много райони на Русия не достигат заплата от 10 000 рубли.

САЩ даже не попадат в топ 10 на най-богатите страни в света. Аз колко съм обикалял , вие и за 10 живота няма да обиколите и американски турсист рядко съм срещал. А руснаци може да видиш навсякъде.

видял си в Турция и в България а на другите места не са били туристи а избягали от Русия да си търсят прехраната . Чул си по улиците в Германия руска реч и си си казал еее колко много руски туристи . Смешник. Пътувал си на сън

Това,че си ходил само в Турция и Гърция не означава, че и аз съм ходил само там През кура ми е какво си мислиш, видно е че малко си пътувал и си доста тъпо парче. Все пак ти пожелавам да обиколиш някога поне 1 стотна от местата на които съм бил. Може и да научиш нещо в този живот.

Съм луд?!? Или Стокхолм според теб е в Турция? Или беше в Гърция, а? Да те питам ли така до утре за градове, в които съм срещал руски туристи? А да, като толкова си бил в Турция, да си забелязал, че цените за руснаци са завишени и те нямат проблем с това ??

Може само да си мислиш, че речта е руска. В СССР имаше доста републики. Не значи, че са били руснаци. В скапаната Германия по вероятно да са били хохоли.

толкова сте жалки, че не можете и гугъл да питате, нали? Все пак се иска малко акъл, за да провериш. Живейте си в кочината в Бг с грешните представи за света и най вече сащ.

Като отвориш вратичката на клетката врабците се разлитат на всички страни.

Като отвориш вратичката на клетката врабците се разлитат на всички страни.

Има една поговорка : "Волът рие,ама на гърба си го хвърля"...Та и ГЕРБ-ерите така... Колко народ и бизнеси преебаха...Яко са се запътили на предстоящите избори да станат трета политическа "сила"...че и по-надолу...:)

Все едно, но в главата не те бива. Остави пипона, отвътре е нефелна.

Орлин_Данев

Кондуктор ли си, маркировчик ли си (нерегистриран) ------------------------------------------------------------------------------------------ Виж сега джендъряга анонимен...Колкото и да ме "сваляш" долната ми глава няма да ти я покажа... Казах ти вече и в по-предишен коментар, че си имам жена за тази цел... а и работя във Франция...между французойки... Не вървиш...не ме "сваляй" така гейташки...не съм от твоята"партия"....:)

Истинска българска партия която брани България от руските получовеци.Заврете си вашите рубли отзад руски блядове

Чакай си американските туристи, а дотогава обикаляй около кофите за боклук, изперкал джендър !

ама ти с рублите точно там отиваш

до Браво на Герб (нерегистриран) --------------------------------------------------------------- Те и вашите ГЕРБ-ерски пари ще свършат. Тия чекмеджета не са бездънни...Още повече...че вие повече власт няма да видите...Сега тепърва започва вашето чудо...:)

съгласни са да не не си пазим страната от руски диверсанти само и само да си напълнят хотелите с туристи за които не плащат никакви данъци на държавата.Цял Слънчев Бряг преди няколко години общо беше платил около10хиляди лева данъци за целия сезон при положение че е бил пълен по шевовете.И когато това го изнесе Валери Симеонов който беше в коалиция с Герб веднага го нападнаха всякакви гнусни партийки и хотелиерски мутри

Много пропаганда си попил човече, я се разходи до Москва, че да ти светне.

И решиха да компенсират с България

Посмали Манго! Никого не са изритали, ако имат полза от него.

Добре би било да си припомним кой запали фитила. Кри се се месеци наред, появи се, изходи се и пак изчезна. А сега кой ще плаща сметката?

Хванали сме се за тия убити руснаци, като удавници за сламка. Като че ли, без тях няма живот. Вече педалска взе да ми изглежда тая наша българо-съветска дружба. Като някакви прошляци, тръгнали да се прихласват по тиранина си. Голяма трагедия, че няма да дойдат колхозниците и пияндурниците.

Навсякъде, където иде Русия носи само мизерия и бедност

ми а дойдат американците бе.ама те никога няма да даойдат , а и са стиснати ,ако случайно се излъже некой да дойде. В цял свят предпочитат руските туристи, по целия свят ли са будали,а смао ти не? Добре,че не се издържаш от туризъм,че на есен ще си готов да засмучеш и некой дедов само да има кво да сложиш в устата хкат т еподгони глада.

Явно не си мърдал от деревня щом си останал с такова впечатление ?

Най-богатата страна в света наскоро ни показа защо е толкова богата - вече изцяло забрани да влизат каквито и да било росияни. Нагледен пример ни дават американците как се забогатява. Спираш кражбите на братята и готово

а в деревня не съм стъпвал, а ти явно не си излизал от нея. В сащ 70 милиона са на помощи ,останалите бачкат на по 2 работи за да вържат 2-та края и има половин процент богати,които обират каймака. Всички бъгари с акъл в главата ,които се засилиха първоначално натам отдавна се изнесоха вече щото го разбраха ,но ти от деревнята няма как да го разбереш, а и под шапката нямаш нищо.

Ъхъ и негрите продължават да бият тавариш ! пп - поздрави за поредният банн на "безпристрастният" рашколюбив модератор ! Да живее свободата на словото един вид :)

Тъпо момче си, Гого! И няма как да не си, защото умен човек не би се занимавал да защити незащитимото.

Че вече Америка законодателно забрани достъпа на руснаци И после се чудим защо американците били богати Ето защо, пазят се от руски скакалци

до САЩ първо, после коментирай кой е богат и кой не! Моля не излизали от село да не коментирате .

А рускнаците са бедни У ваше село са богати катунарите

Много лошо решение! Сега рускините ще ходят другаде, а цените на платените ще скочат :(

до Аха (нерегистриран) ---------------------------------------------- Ами вие ГЕРБ-ерите не сте за жалене...Ще извадите някое и друго чекмедженце и ще си плащате вече... Сексът по любов и по задължение ....за заемане на държавна служба... свърши вече за вас...:) Ще си плащате като всички останали...Крайно време ви беше...:)

пари нямаш, добре,че не ги различаваш от украинските урви ,те за 5 $ чудеса правят и имаш шанс да си мислиш,че си бил с рускиня.

Верно ли ? И двата вида бивши ссср труженички бачкат на една тарифа ! Примерно едно доста "престижно" студио именуващо се "От Рассия с любов" и предлагащо "замечателнии масаж нури" с всякакъв вид хепи енд е с 50/50 рашки и украински обслужващ евтин но скучен персонал !

Росияните не можаха да извадят късмет с Путин. Навсякъде отношението е като към кучета.

Тъпако, Путин е омразен на краварите щото им провали плановете да сложат ръка на ресурсите им. А краварите използват такива тъпаци, като теб за да си провеждат пропагандата.

Не чете ли, че еп със закон забранява търговията с нефт с Русия. Толкова са нужни на Европа руските ресурси, че спира и потоци и всичко, само и само да се отърве от гладните руски натрапници

до Мдааа… (нерегистриран) --------------------------------------------------- Що бе...доколкото виждам "нашите" са тръгнали да "удрят наколенки"пред руснаците и да издават визи без усложнения...Ама руснаците не искат вече... Така е...късно е чадо...мандалото лопна...:)

Какъвто си родолюбец и хубавец, сам Путин ще те хареса и ще ни решиш проблемите одма

Ся ситуацията е ...Дти ги ручахме жабетата!

Не ни е виновна политиката. Просто нашият туризъм вече нищо не осигурява. Курортите са едни огромни бетонни гета и цяло чудо, е че има все още желаещи да почиват.

Аха, и за това ли миналата година заради пандемията са отказани около 60-70% от заявките? А сега отказват визи и спират полетите? В конкретния случай, бетонирано или не, има желаещи и те са спрени по политически причини. Това е очеизбождащо.

Браво Бойко, Браво Борисов!, Браво ГЕРБ! А сега американците ще ви потупат и погалят по главичките. И ще ви дадат да ги цункате из отзад. А що ли следващите избори хотелиерския и морския бизнес, малко ще отсвирят ГЕРБ. Толкова ли мозък се иска, за да се разбере, че гоненето на руски посланици по американска заповед няма да ни донесе нищо. По-точно ще донесе единствено и само загуби. Американците дали ще дадат компенсации? Дали ще почнат да плащат наем за военните бази, както плащат навсякъде по света? Е сега ще се кичим, че сме председател на инициативата Триморета. Играта на американците. А за България и българите остава един четвъртит. Как пък не се появи някой управляващ с малко мозък и по-малко страстен да целува американския дирник. Гърците и те са в НАТО и те са в ЕС. Обаче такива идиотски изпълнения защо не правят. И сега ще приберат едни дебели печалби от руските туристи. Някой да е видял Орбан да прави такива тъпотии? А сега Бойко Борисов и Герой Гешев да компенсират загубите на бизнеса по черноморието. Ама без да взема поредните милиони заеми, после за сметка на държавата да компенсира някого. та всички да плащаме. А стига гадости. Външната политика на България е жива трагедия. То бива послушковци, но в един момент просто почва да ти се гади.

Ама Баце такъв гол забоде на българската туристическа икономика...неспасяем... Първо Баце от отбора на "Бистришките тигри", премина да играе в отбора на Ердогановия "Башак шехир"-Истанбул-Турция... Но тъй като турците имат локдаун.... ....сега на Баце са му обещали трансфер за Византия.... Само,че още не се знае за кой от Атинските грандове ще "рита"...За "Олимпиакос", или за "Панатинайкос"....:)

По-добре се скрий, че си смешен

Орлин_Данев

до Орлине, в главата си като ритан плондер (нерегистриран) ----------------------------------------------------------------------------------------------- Плувай, плувай...анонимно ГЕРБ-ерастко лайно....:)

Предвидливо си скрил големия пипон, но пак не ставаш за фотомодел

Освен пипона и смешната прическа ти нищо друго нямаш. А това, което го имаш не може да компенсира нищо.

Орлин_Данев

до Орлине (нерегистриран) -------------------------------------------------- Престани да ми обсъждаш визажа (фейса) бе, джендър,анонимен... Това което съм имал,това ,което съм нямал... Аз каквото имам ...няма да ти го покажа на теб... Имам си жена за тази цел.... Престани да ме "сваляш"....не си французойка...така,че нямаш шанс да ти обърна внимание...:)

Какъв бе орлинчо ? Твоите рашки представляват едва 2% от туристите идващи у нас ! Дори срЪбете са повече.

Орлин_Данев

до Павел (нерегистриран) ------------------------------------------------ Защо "моите рашки" бе,Павле? Те на мен никакви пари не ми дават като идват да почиват в България. Аз хотелиерски и ресторантьорски бизнес на нашето Черноморие нямам. ... На мен,както знаеш ми плащат французите...Ходя да работя по френските пристанища и там ми плащат. Аз съм лесен... Ама тези, черноморските хотелиери и ресторантьори да му мислят...Баце сигурно много го сърби гъзът от тях...:) Аз само ще гледам сеир отстрани...простите ГЕРБ-ерасти какъв резултат ще имат по Черноморието на изборите....:)

Би ли разказал на другарят с ник "бг" как се отнасят францетата с рашките туристи в Сен Тропе или Кан примерно ? Разкажи му как им "приемат" кредитните и дебитните карти . Как им "дават" кола под наем ако си намерят двама гаранти . Как ги пускат с "предимство" в хотелите ако са заети над 50% и пр. и пр.

през 1480г златната орда се разпада, и россияните вече не са добитък! през 1547г иван грозни ги прави крепостни! през 1870г великия российски художник иля репин, който всъщност е украинец, рисува картината "бурлаки на волга" , която е показателна за щастливия живот на това робско племе!1922г чичко ленин освободи крепостните, оземли ги, и ....после с бой им взе всичко и ги напъха в колхозите! 1960г великия российски ръководител хрушчов, който всъщност е украински селянин им направи комуналките! посре брежнев.. сетне горбачов се помъчи да ги прави хора, ама не успя! сетне елцин пропи каквото беше останало от ссср и предаде властта на путин! а путин смъкна бвп на россия от 3 000 000 000 000 $ на 1 500 000 000 000 $ и света си отдъхна от крадливите и лъжливи алкаши! спасиба болшое, товаришч путин!

Аха и за това ли навсякъде чакат руски туристи? И превеждат всичко на руски език? И за това ли руските туристи са известни като най-добрите плащачи и най-многобройни къде ли не по света? Абе тъп трол. вас, американското посолство, да не ви подбира по конкурси за идиоти? А сега нашите хотели и туроператури ще ядът на американците онуз отпред.

И къде "навсякъде ги чакат" бе смешник ? Бил ли си по Европа да видиш как се отнасят с рашкая сволоч навсякъде ?

Тъпата гугутка от англосакския център за психологически операции. Ма гугутке. Много добре ми са ясни желанията ти и на господарите ти сатанисти. Ама не бъркай реалностите с мераците. А ти видяла ли си как посрещат руските пари на запад? Не отказват. А оди в Африка да промиваш мозъците на негрите. Това ти е нивото.

Ти като крепостен си мислиш , че всички имат гасудари ? Е , объркал си се ! Апропо , ти видял ли си нещо от нещата за които питаш другите дали са видели ? Не друго ами аз съм видял и то не кореспондира по никакъв начин със сънищата ти !

Не мога да спра да обичам Русия, докато Путин ми плаща.

като Льо гран премиер Макрон.

Тя е на 30, а този дядка Путин - на 70. Идеалнаха двойка.

ти си или стиван сегал, или жерар депардийо!

Гюбрето

Както обичам да казвам някой иска от всичко да ни занули.Ние сме майстори да гоним.За справка,то не бяха руснаци,англичани,ирландци,македонци,сърби,германци а даже последните 20 години и българи...УНИКАЛНИ СМЕ

Като ги сравняваш с руснаците

Ти добре ли си. Каква цивилизация на запад си тръгнал да търсиш. Колониалисти и роботърговци. И днес не са се променили.

Имаше един тъпак - КГБ, сега е станал ле гранде глупак. Същия идиот си е обаче. Един кретен пък - т34 изобщо изчезна. Редят редиците на руските шпиони, защото храната вече не стига за всички.

Отворете очите на руснаците за Гърция и край с туризма завинаги у нас. Какви са тия игри на гърба на българина не е ясно.

А не с руски въшкарници

Ми те и да пият могат и харчат, а другите са тотал щета от острова и западна европа, дето и да пият не могат и ломят стаи, след 23 часа се влачат по земята и повръщат по главите на ортаците си, а освен парите в пакета нищо не оставят.

Ало, небългарина. А що не си гледаш на майка си у израиля. В България нямаме нужда от вас.

А ти какъв българин си бе вата ? От такива като теб нямаме нужда в България , добре че от ден на ден намалявате !

Дали си виждал как гърдите се отнасят с рашкая сволач?

Да си искат изходна от Вовата. Иначе не са ни при трябва ли.

Защо въобще издаваме визи не тези алкохолизирани примитиви?

Това е от полза Ненапразно Америка изобщо забрани пълзенето на руски въшки на американска земя. Трябва да се учим от богати страни, които знаят как да се пазят от руските крадци и затова са богати. Америка е пример как трябва да се борим срещу Русия

Русия и Щатите бяха съюзници в две войни с ние техни противници Техните договори работят, но нашите не. Обеси се бързо на някой клон

Но ако научиш първо правописа. Сега не си струва.

Огладнялите хотелирчета и ресторантьорчета ше лапат дедовия провисанал.

Около кръста ли Не прилича ли на пиявица след това