Заснеха Васа Ганчева да иска пари за хвалебствена статия

Видео, заснето със скрита камера, показва как телевизионната критичка Васа Ганчева иска 1000 лева, за да напише хвалебствена статия във в. "Уикенд" за рубриката "Съдебен спор" на предаването "Станция Нова". Тя обаче определи записа като компромат.

Обратно в новината

Коментари - Заснеха Васа Ганчева да иска пари за хвалебствена статия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съвсем случайно попаднах на това клипче (не гледам телевизия, още по малко новини) Имам няколко въпроса към "великата" Васа Ганчева. Как имаш наглоста да обявяваш, че това е компромат? От къде извади такава безочливост. То е толкова очевадно, че чак аз се срамувам от теб. Кога ще се махнеш от телевизията и журналистиката, че да дадеш път на младите? Не ти отива нито на годините, нито на образованието. Толкова си жалка, че нямам думи...

Че кой го гледа това предаване и кой я чете тая рубрика?!? Иначе от Нова май ги е досвидяло да дадат 1000 лв и са минали хептен без пари :)

Каквото и да е мнението за Иван и Андрей/всеки се бори за място под слънцето/...да, доста са лигави и "лековати" в старанието си да са интересни, но ..толкова са възможностите им! Докато имат публика, ще демострират този стил! Но ..искам да ги поздравя за компромата , който спретнаха на маститата "хубавица" Вася О,Лалюва Оу,Ганчева на която е репликата"Ей, Слънце, заповядвам ти ...изгрей сега!!!!"-по повод на едни външни снимки - било облачно , а на нея и трябвало Слънце?!И така .. на непобедимата ,властна , и корумпирана от вечните си червени привилегии Вася най-после и бе смачкан "фасона"и истипосана за Срам, въпреки , че тя не знае какво точно означава това, горката!!!Както и не знае какво точно означава да бъдеш обичана и се хвали с "любовта"на неколцина мъже-жиголо, които са се престрашили да я...с цел облаги!!!И така ..браво момчета, добре се справихте!!!;):o

Абе Хора, за какво и за кого си губим времето тук ? Погледнете видеото на тази"дама"..вижте поведението и, излъчването , лакомото плюскане и мляскане на ненаялата се Оядена интелектуалка..ха-ха-и толкоз! Картината говори сама по себе си за какъв тип животинче става дума..Така че..нека проявим самоуважвние и спрем да си губим времето с тази"Прима"Дааа сее оправяяя!..А наздраве..за Вася!

Иван и Андрей са поръчали този компромат .С това още повече Нова събори рейтинга си.Иван и Андрей освен да се лигавят и пият друго не могат.Кой работи без пари ,че и Васа Ганчева.Нищо не можете да й направите .Ако наистина е получила инфаркт нека тежи на съвеста ви.Нова Тв стига сте повтаряли стари турски сериали .Купете нови.

Сега хлебарките Иван и Андрей сигурно ликуват,те често бяха предмет на нейните критики.Отдавна търсиха начин да я отстранят за да могат свободно и необезпокоявани да ръсят своята посредственост и простотия пред телевизионния екран.

Аз ги бях забравила тия нескопосни клоуни иван и андрей-с вечното им хилене и просташко-хулиганско държание-не ги гледам изобщо,по "Станция НОВА" нещо се появяваха в началото -добре,че ги махнаха...и един път гледах т.нар.им шоу и си казах-добре,че моят син не прилича на тях.... та иде реч за това,че тия недоразвити ( а може би и слабоумни) интригантчета не могат да се мерят и с една дума на Васа Ганчева-тя им е обяснила какъв е хонорара й и им е казала много ясно как точно да бъде осчетоводен-ами и аз ако отида да поискам някаква хвалебствена статия ще си платя...в Бг хората си плащат дипломите за висше образование,за докторантури и т . н. ,ние сега се занимаваме с поредната изгъзица на тия нещастници,които не стават за абсолютно нищо..някакви софийски боклуци,които явно са натъпкали нечий джоб с пари и така са влезли в тв,а и съм убеден ,че са получили пари ,за да "скроят" този номер на Ганчева..аз бих ги съдил на тяхно место.Но Васа Ганчева си е незаменима журналистка..изобщо това си мирише от всякъде,та дрънка...и напомня за Моника Люински ,която цели 2 години си пазила рокличката,в която била облечена когато Клинтън й посегнал..смехотворни неща..кой ги пусна тези хулигани в ефир?

нЕЩО ЗАПОЧНАХА ДА ИЗЗЕМВАТ ФУНКЦИИТЕ НА "гОСПОДАРИ"-ТЕ НА ЕФИРА! а ТЯ ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ И ДА СЕ ИЗВИНИ. тОГАВА МОЖЕ И ДА РАЗМИСЛИМЕ.

Нищо нередно не схващам.Това е частна сделка.Ако не се оплюва някой значи нещо не е на ред. Ега ти идиотското племе.Нередно е слухтенето в частни сделки. ДЪЖРАВА НА ОБРАТНИТЕ!АБЕ, КЕНЕФ!

безобразие!след като васа ганчева и тук изказващите се мислят,че е нормално да вземаш подкупи! нямам думи!уясно грозно! никои уваяващ се човек не би се "орезилил"така! накъде отива тази дърява ?!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Иван и Андрей ако са свястни жените им няма да бягат.В четвъртък беха поканили гости като тях .Папа Жан дето правел Секс с колко хиляди жени ,Кои са тези луди.

Какво искат тези лилипути- Някой без пари да им работи. Ами тяхното не е ли нахалство - вкараха си жените да ги гледаме как се надвикват и нищо същестмено не са направили. Та г-жа Ганчева да им работи без пари. Не са познали.

В Талмуда пише "Който камера вади, от камера ще погине". Така че не бих се учудил ако след известно време не лъсне и некой от тия двамата идиоти в любителско сересе.

Абе,хора...Ако помислите малко,това,което се иска от Васа е да се направи реклама...Нали всяка реклама се заплаща? Нима онези красавици,които развяват блестящите си коси и ни агитират да си купим точно от тази боя,също са взели пари за това и то не 1000 лева ами с пъти в повече...?С какво е по-различно това,което са поискали от Васа? Единствено с начина на рекламирането - хвалебствия във вестник...И то във вестник,в който всички лъжат...

Всичко това се прави и насажда умишлено ,с цел окончателното зомбиране и оскотяване на младите. Ефектът почти е постигнат.

Няма място за чудене. При така отгледаната (умишлено) "ценностна" система, при която задръжки (от всякакъв х-р), добър вкус, почтенност, чувство за мярка и пр. отстъпиха място на своите противоположности, какво друго можем да очакваме! П.С. Някой може ли да обясни на шщироката аудитория каква функция всъщност изпълнява тялото СЕМ?!

Не разбрах, за какво точно е тази говорилня? Едно от уменията, подходящо за свободна практика е писането. Даже не винаги е задължително да си писател или филолог по образование. Това значи ли, че всеки, който напише рекламна статия срещу пари в някой вестник, сайт или блог, постъпва неморално? На Запад сума народ се изхранва с поръчково писане на статии. Ми, защо не свият лекаря, който преди време написа поредица от хвалебствени статии за памперсите срещу хонорар от фирмата производител?! Друг е въпросът, дали не става дума за спестяване на данъка върху въпросния хонорар. Но в текста на новината, акцентът не е там и можем по същата логика да я прием за поръчкова - не хвалебствена, а петняща. Аз не чета вестници и не гледам телевизия. Мнението ми е за принципа и е съвсем безпристрастно.

Ние сме толкова смешни и толкова много ни беше паднал авторитета, просто се чудим как хората ни гледат

С тебе сме Васа!!!Тия пръдльовци са много жалки смешковци!!!!

Аз няма да бъда адвокат на Васа Ганчева, но искам да попитам Нова какво ще каже за себе си в този казус? Това е безсрамие , истинско безсрамие и трупане на дивиденти с провокаций.След показания днес материал Нова Тв загуби уважението ми много повече от това към В. Ганчева,

Г-жа Ганчева да не се прави, че не разбира че това се нарича "скрита реклама".. което е незаконно. Ако е решила да пише статии с рекламна цел за предаванията, които коментира, е трябвало изрично да напише в статията, че това е платена реклама.. иначе това е нелоялна конкуренция към останалите ТВ канали. много глупаво от нейна страна.. Но Станция Нова и те малко трябва да се засрамят.. не стига че си направиха рейтинг със скандала с това известно лице, запълниха си сценария с тая история, едва... още ли са платили и "хонорара" от 500 лв., ми и получиха безплатна реклама от цяла страница в най-четения седмичник, с което пък доведоха до уволнението на Васа Ганчева, която може сега да има трудности да си намери друго занимание, а и на всичкото отгоре опетниха и репутацията на вестник Уикенд (не съм сигурна колко добра е тя всъщност).. та гледайте колко зайци с един куршум.. направо е спорно дали с толкова много противоречиво-морални последствия репортажът въобще е трябвало да види ефир..

и как разследването на това предаване да има някаква тежест,като всяка неделя точно преди"Съдебен спор" в ефира им се изявява не друг,а Валерия Велева-един от "символите" на медийния слугинаж у нас!:)

Платените подлеци на Кире Контрабандисто Добрев по повод друг мой пост ме питаха чии пари перат собствениците на Уикенд. Сега, след като уволниха баба Васа, мога да им отговоря - най-вероятно ничии. Най-вероятно разчитат да продават вестника и от това да печелят, затова уволняват автор, позволил си да се договаря за пари, като лъже читателите си. Така този автор КРАДЕ и от вестника. Та хич не ми е приятно, че Дилянчо и майка му Иренка се слагат на Борисов! Но не мога насила да ги накарам да са против. Тук малоумните комундета може би е време да си вземат поука, че щом техната кохорта ги напуска, значи им е спукана работата и трябва да сменят плочата! Но къде толко акъл в комуноидното съзн(д)ание...:о)))

Подлодса и лицемерието няма край! Нана, която плашеше сутрин децата и с право я махнаха, и после едвам успя да се закачи за алкохолиците Иван и Андрей, както и "отчаяните съпруги", абе всъщност за какъв морал става дума??? Предлагам Нова TV, вече да е I and A TV... Важно е кинти да има, нали? И т.н.

Нима не е подсъдно да се използва скрита камера.......Присмяла се кука на кривото дърво.

Нима мнението на Васа може да повлияе на моето,което съм придобила след като съм гледала предаването....Няма идеални хора,нищо човешко не е чуждо.Всеки работи за пари.Как Васа ще ми промие мозъка, че Нана и колежките й са готини, няма такова нещо-пълен бълбоч-роднински и приятелски назначавания,не ви ли е срам и вие сте тръгнали да ми говорите за морал...ЦИРКАДЖИИ

Няма нищо лошо за положен труд да искаш заплащане.Това не е подкуп.По- добра ли е постъпката на уговарящия-с подвеждащи въпроси.Това не е никакво разследване.А водещата Нана въобще не е на мястото си.Самата тя казва в началото на предаването- та никой ли не ни забеляза да напише нещо за нас....и затова потърсили Васа, пък после била подкупна..

нее,не само не ги забелязали при тоя висок рейтинг(и как иначе-разни сеири и простотии у нас винаги имат висок рейтинг),ами единственият път,когато Васа била писала за тях,ги критикувала и искала да се намеси СЕМ. Не чета рубриката и,но ако е било по повод едно супергнусно предаване,където две гейчета си разменяха цинизми в 11 сутринта-била е абсолютно права! А от Нана какво да очакваш-елементарна,дребнава кокошка(все пак до Вихра и Мая изглежда направо класна:)))

Кой казва, че не трябва да се искат пари за труд???? Някои искат пари само за рекламно лице, камо ли за труд!!!!

Ако навсякъде се изписва изрично, когато се прави платена реклама, всички шоута и публицистики от екрана трябва да са изписани. Ако Вие не сте го схванали, значи Вашите умствени възможности са ограничени. Разчита се на лесно манипулируеми хора, на които да се въздейства. "Специалистите", които прибират хонорари за подобен вед рекламно мнение няма да бъдат необходими, ако разберем, че всеки човек има едно неотменно право- правото на избор. Аз избирам какво да чета, какво да гледам, какво да си купя(в зависимост от финансовите си възможности). Не ми трябва мнението на "специалист", за да знам какво харесвам...

Репликата ми е до ???

Именно! Питам се , колко добро и лакомо прасе е някой, който срещу някаква сума е готов да изяде всякаква помия още преди да я е помирисал и видял? Даже обещава да хвали и бъдещи помии срещу същата сума... още преди да ги е видяла- без да знае за какво става дума и какво ще представляват те. Иначе и аз подбирам храната си:) не ям всичко:) Уважавам себе си ...

Така трябва да бъде!

Добре де, вие ще повярвате ли на написаното от Васа Ганчева от сега нататък ? Ще повярвате ли в безпристрастността на някой съдия, който е взел пари на ръка, за да отсъди дали някой е виновен или не ? Доверието и доброто име се градят цял живот и се рушат за секунди. На тая жена отсега нататък ще й четат статиите с обратен знак. Не знам дали си заслужава изобщо да продължава журналистическата си дейност.

от тази ми идва да си изповращам червата

Ще кажеш само Васа Ганчева взима пари, за да прави PR. Иван и Андрей особено пък са чисти като две капки планинска роса и никога не са взимали пари за медийните си услуги. Мдаааааа .....

Тези двамата се чудят откъде да изровят нещо, за да си вдигнат рейтинга. Могат само да си мечтаят да стигнат нивото на Васа Ганчева! Отвратителни са станали!

намерили кого да сгащват... другите крадат с гъза си и никой нищо не казва или прави , за 1000-та лева на Васа Ганчева се закачете..

Да! Двамата са хлебарки!!! Иван и Андрей, де!

Васа е Пич! Статиите и са интелигентни, съдържателни и право в 10! Просто е станала неудобна, защото не работи за 350 лева заплата и 200лв ток! И тук-таме- някоя глоба"бедност"-500лв- жалката българска деиствителност!

Колкото вестникът и екипът му са нещо стйностно, толкова и вездесъщата Васа- все рожби на едно познато и неостаряващо време, на една управляваща прослойка от него! Уви! Това бе и още е- морълът им!

Алчна и корумпирана свиня!!!

Васа Ганчева, Иван и Андрей, Елена Петрова в официалната делегация на България във Ватикана... Да се смее ли човек, да плаче ли!? Боже, Боже, каква корумпирана, проституираща, жалка, духовно мъртва материя, безвкусно гримирана на ...българска елитна интелигенция...

голям смях, ама със скрита камера не се брои, само с ... 2-3 флашки...

Не съм фен на "яйцата на двете хлебарки", но е редно всяка публикация да се плаща от изданието, което я помества на своите страници. Ето това е разликата между подкуп и хонорар. Ако статията беше излязла маркирана с текста "платен материал", всички щяха да знаят, че е поръчкова, а Васа Ганчева щеше да е света вода ненапита. В случая Васа Ганчева се показва като един корумпиран драскач, който злоупотребява със собственото си име. Така че си заслужава помията.

проституираща "интелигенция" плащаш - пиша каквото искаш? !!!

да, а народът нека да чете тези добре платени глупости и помии

Аз не харесвам особено стила на г-жа Ганчева, но не мога да разбера в какво по-точно я обвиняват от шоуто на сурикатите? Поръчват й "хвалебствена статия", с други думи - реклама. Единствената разлика с другите реклами, излъчвани по медиите е , че зад тази авторът застава с името си. Ако нейните действия са осъдителни, значи трябва всеки, който е създал рекламен продукт да бъде обвинен във вземане на подкуп...за хвалебствие на дамски превръзки например!

Да, ама не! Не е баш така! В статията никъде не се казва, че е реклама. Човек чете и си мисли, че това е мнението и като специалист, а всъщност са платили , за да е положително! Ако под мнението и пишеше, че е платена реклама - да, ама не е написано. Ако не можеш да разбереш в какво точно я обвиняват "хлебарките", или си вярваш на глупостите, които си написал(а), значи умствените ти възможности са много ограничени! МНОГО!!!

Ми на Васа тарифата и значително ще падне след тази случка. Пък Уикенд ако решат могат и да е заменят с друг критик на който още тарифата не е официално известна. Ама така са всички журналисти в България, то да беше само Васа. Сигурно Иван и Андрей не се като нея, ах да може да им спретне някой чалга певец и на тях компромат, колко пари прибират да им промотират глупавите песни. А друг е въпроса каква стойност може да има статия на критик, който би направил всякакъв компромис за да си прибери хонорара. Дори да хвали пълен боклук, който реално не харесва, ама какво да се прави, то хляб трябва госпожата да яде. А ими далеч по достоини начин да го направи, да се хване наистина като консултант към предаването със съвети или да се слага след статията - платен репортаж.

ИСТИНАТА пита: колко години, българино всекви медии те облъчват за това колко е ВЕЛИК актуалния премиер? Какво прочете в уикилийкс? Респ. - взели ли са паритази голяма част от масмедиите, дето ни облъчваха със суперлативи за Първия (БББ)? Слеваотелно от васка ганчева напише нещо положително срещу хонорор (не знам журналист да работи за без пари, но може), то българино, ако ти повярваш-това си е твой проблем...

ако това е истина, а не инсцениран компромат... :) много е пренадута сумата на подкупа...кои го е гриja за хвалебствените статии на васа ганчева??

Записа е подправен! Станишев и БСП са виновни! Бойко и Цецо апартаменто са невинни! Ако все още не сте наясно или нещо не сте разбрали, ето така се правят консултации.

Котето не желае да плати 10% данак!Те това са комунистите!

И как с толкова сиво вещество стигнахте до това тъпо заключение????/да се осчетоводи като консултация значи че има документ/

А къде е тук консултацията? От видеото става дума за сделка- консултация няма.... Освен значението на думите да се е променило и ,, модернизирало,,

Впрочем... "хлебарките" как ли си изкарват хляба ?

Като крадат от хляба на хората, а за благодарност им оставят болести и черни дардонки, за да им тровят живота - също като ония двамата!

Тези две "хлебарки"- Иван и Андрей, трябва да бьдат свалени от ефир. Мисля, че всеки нормален човек, който е гледал вечерното шоу на 26 май 2011г. ще се сьгласи с мен.

В грешка си! Шоуто им е само отбраното чалга-силиконово общество, което според последните социологически проучвания на МБМД било около 34%. Сериозен дял! Между другото, солените просташки шегички на професионалните актьори от Комиците, които вероятно се броят за остроумия по тези ширини, ги правят също толкова продаваеми.

е точно пък тва шоу с тея 4-ма луди беше много яко:)))сега,ти ясно ще си възмутен,щото си свикнал на нещо по-така...такива гости не можеш да видиш нито при Лено,нито при Конан...но колкото и да се добри(гледам ги редовно в ютубето),на моменти ми идват малко много предвидими,безопасни(изкл. Летерман разбира се). хубаво е отвреме-навреме да става лудница като оная вечер,с разни идиоти:) и разбира се,по-малко чалгарки трябва да канят,те не са интересни.

Е къде е проблема ? Та те с платена журналистика,преиначаване и изкривяване на фактите направиха от анонимен отбор ,като "Левски" , ,"Велики евробойци" ,"Репресирани","Отбор на народа"....и с тем подобни инструменти на безпристрастната "джорналистика"!

Глупости на търкалета. От няколко години журналистите от вестниците и телевизиите противно на всякаква логика се занимават с хвалене на Борисов и тези около него. От сутрин до вечер ни облъчват. Уикилийкс ни даде информация как става това, а ние вместо да се замислим за това, което е по-важно, се занимаваме да коментираме маловажното. Значи, срещу заплащане медиите манипулират и това не е тайна за никого. И не е от такова значение дали някой ще хвали лигльовците от шоу програмите. Един друг шоумен, който има пряка отговорност за това какво става в България, за това как се подрежда живота ни бива хвален непрекъснато от същите продажни медии. Заради него се омаловажава постигнатото от други, обиждат се хора, съсипват се животи и кариери. Всички новини са свързани с лъскането на неговия имидж и с това се подвеждат избирателите.