Коментари - Пилотът на разбилия се самолет бил отстраняван заради морфин | Днес.dir.bg

Пилотът на разбилия се самолет бил отстраняван заради морфин

Преди време пилотът на ЕърЕйша, чийто самолет падна в Яванско море на 28 декември, е бил отстранен от работа заради наличието на морфин в кръвта му.

Обратно в новината

Коментари - Пилотът на разбилия се самолет бил отстраняван заради морфин | Днес.dir.bg

Коментари

Поредният наркоман, убил стотици хора!

Пич, ти на ясно ли си колко време отнема на пилотите предполетната подготовка? Мислиш ли, че дрогирани наркомани могат да попълнят летателния план, да приемат самолета и да извършат десетките задължителни проверки???? Това не ти е лека кола да се дрогираш, да скраднеш ключовете на баща ти, да се качиш, палиш и караш! Дори пилота да е бил отстранен поради наркотици знаеш ли как се заверява пасаван на пилот на пътнически самолет. Авиолекарска комисия говори ли ти нещо? Не оправдавам пилотите. Просто нещата не са такива и в най-западналата авиокомпания, каквито жадните за сензация журналя ги описват.

Това не е ЕърЕйша , Айша , както не пишеш Джапония! Живеем в БЪЛГАРИЯ, а не в БУЛГАРИЯ.

Ма достоен пилот бе..БО -Ши -до не си позволявай да си играйкаш ..друг път..ясно ли те ..

някои по надолу писа за ,,дрогирани,, пилоти!!! когато имаме ,,дрогирани,, или психопати ,,политици,, катастрофира,, държавата!!!

А не е ли ЕърАзия? На България Еър не й казват Бългерия Еър нали.

В Латиницата има друг прочит на буквите - на А казват ЕЙ , . Та затова ти е странно че АЗИЯ се казва ЕЙША .

Точно Бългериа Еър и казват в чужбина ;)

съжялявам ама и ти си в голяма грешка!!!тука нямат" ъ" и и казват булгериен а не "Бългериа"A и абв нещо се прави на умен ама само за смях става...добре че не ви четат в чужбина...че щe паднат от смях

кога ли еарбас ще си признаят че при определени условия с ,,обледеняване,, и турбуленция имат ,,проблем,, с ,,тръбата на пито,, ???

Винаги съм смятал че военните летци не са подходящи за гражданска авиация... По-голямо доказателство здраве му кажи... Има ли статистика колко бивши военни пилоти преминали в цивилната авиация са предизвикали катастрофи ... Тяхното его и самоувереност за непогрешимост са били винаги проблем за безопасността на гражданските полети... Трябва просто да не бъдат допускани да превозват хора със граждански самолети...

Малък си още! Момче, военните пилоти бяха истинските пилоти! Казвам бяха, защото сега вече нямаме военна авиация, а тези които управляват пътнически аероплани са просто едни рейсаджии, но това младата ти главица едва ли ще го разбере.

Каквото и да се говори... открояват се 2 момента: закъсняло искане за промяна на траекторията респективно връщане обратно и не разрешаване поради трафик... така че очевидна човешка грешка - на екипажа и на наземното ръководство...

Това, обаче не значи, че през злощастната нощ е бил дрогиран, а и коката е стимулатор и не само че не пречи а помага в работата. Не е справедливо да се оплюва единия пилот, при условие че лошото време е най- вероятната причина за нещастието.

Не се ли чете Еър Ейжа?

....отново дежурното измиване на ръцете с ...мъртвия пилот(в други случаи машинисти,шофьори и капитани на кораби а в случая в Горни лом с "грешки" на изпарилите се роби-работници).... ...Направо казано:....На кривата ракета ...космосът и пречи.... ....Както винаги,тези които трупат печалби ,отново си измиват ръцете с ....кръвта на жертвите!!!

Днес Технологиите напреднаха , защо са тези черни кутии , след като с един смартфон можеш да предаваш онлайн по целия свят . Защо на всеки самолет не се сложи вместо магнетофонна лента камера която да предава звук и картина постоянно ?

това и аз попитах преди време, но "традициите" (по издирването) са в пъти по-силни от разума на технологиите, или обратното. сега ще скочат, че няма такава технология, която да не може да те следи без прекъсване. и няма как толкова много параметри да бъдат записвани на avi формат... ;-)))) по-важно е да има кой да ни трие мненията по осмотрение на атака.

Прекалено е скъпо да предаваш поточно видео от движещ се с 800-1000 км/ч самолет на 10км над земята, а и доста по-сложно, отколкото със смартфон на земята.

да, а търсенето на "черните кутии" е направо евтинджан в сравнение със скоростта на самолетите, която скорост радио-сигналите направо се задъхват да достигнат и искат повече пари за тази гоненка на мозъка ти, sybil. hahahaaa

Айде да не е видео. Ами скрипта с параметрите на полета и разговора, защо не се записват на някойназемен сървър. Както в реално време можеш да слушаш радиовръзката на много летища, както и указанията на радарния контрол и други летищни служби..

ако пилотите им са наркомани и пияници като руснаците и резултатите им са такива

Този пилот е бил най големия "ас" на военовъздушните сили на Малайзия, така, че е малко вероятно причината за катастрофата да е негова. По скоро извънземните са провокирали тази, както и редица други катастрофи със самолети за да усавършенствуват начините си за инвазия на земята. В Америка тече един сериен филм "unsielded files" в който с факти се проследява инвазията на извънземните, тяхното инкорпориране между нас. Ние сме под непрекъснатото им наблюдение. Те отвличат хора, които нищо не подозират и дори имплантират чипове в мозъците им. Те са създали хибриди с вид на земни хора, които живеят между нас, но им служат. Те са сключили договор с американското правителство през 1947 година, според който предоставят на Америка технически и научни новости срещу разрешение за отвличане на хора. Така възникват космически кораби, ракети, лазери, компютри, смартфони,...

абе ти да не си емигрирал на някоя друга планета, акто мркс, например?

Този сценарий сме го гледали, нали??? И за какво биха им послужили отвлечените хора според тази версия??? Нещо като да им източват кръвта или да изучават неповторимия мозъчен потенциал на нашето брата.... Единственото, което не подлежи на съмнение е това, че не сме сами във Вселената и толкоз...

Теб определено са те отвлекли

нивото на тази авиокомпания е като на руските такива

Със сигурност не си си подавал носа от панелката или най-много с москвича на дядо ти до Братислава ... Air Asia са сума и поредни години избирани от клиентите за най-добра нискотарифна авиокомпания в света и напълно заслужено. Който е пътувал с тях и има широк поглед над авиопазара знае защо.

със сигурност съм пътувал много повече от тебе. къде си ходил?

Хайде, почна се....

сибил, как си заредена с банването по ип? хахахааа.

Скоро ще тичат от тази авиокомпания с билети в ръка след пътниците- като подарък, и пак няма да има кой да лети с тях. Дали наистина е безхаберие и немарливост или происки на безскрупулната конкуренция- кой знае?

отстраняван е за морфин в кръвта, но никой не знае и пак го назначават. утре може да се окаже, че чрез кръвта си е пренасял незаконно наркотици през границата.. хахаха. аз казвам, че при вас е весело.. хахахаа

А какво стана с другия боинг свален от укрофашите? Англичани и брюкселци така замотаха разследването че едва ли някога ще си признаят че укрите са го свалили! А се знае даже името на украинския пилот свалил самолета! Тия черни кутии да ги бяха дали на някой ученик от техникума вече щеше да има резултати! Всичко което не е удобно за укрофашите и техните покровители е секретно! Бог да прости невинните загинали и накаже виновните!

Болен мозък, ти пак ли почваш да фантазираш "други" Боинзи? Да нямаш паническа фобия от марката? Или просто фобията ти е да не би случайно да ти обельосат любимите тъпи путлеристи в пъклено дело? И в двата случая си пий хаповете, има денонощни аптеки и аптеки, които работят по празниците, тъй че нямаш оправдание, че няма откъде да си купиш розовите хапченца!

...защото НЯМА ТАКЪВ! Има свален от сепаратистите, ама с него няма какво да стане, защото рашките не разрешават друг да разследва какви са ги надробили. Ето затова глупаци като ТЕБЕ пишат глупости из форумите! ;-)

него го откраднаха извънземните.

На крива ракета, Космосът и е виновен! Понеже пилотът не е между живите дай да го изкараме наркоман. Така компанията няма да плаща толкова високи обезщетения. А, защо все пак полет на самолет завършва на дъното на океана? Лоша тренировка на пилотите? Лоша поддръжка? Или системни проблеми като цяло на малайзийските авиолинии?

"Любопитното е, че на 28 декември или в деня на фаталния полет пилотът е трябвало пак да бъде тестван за наркотици." Тестван ли е или не? Ако шмъркаш или си грипав не би трябвало да шофираш, камо ли пък самолет. P.S. Пич "Минаващ", някаква страна ли си по случая?

На страната на почернените семейства съм. Дано открият скоро и направят публични записите на устрийствата наречени "черни кутии" Те всъщност да ярко червени. Просто този случай ми напомня много на печално известната влакова катастрофа край "Калояновец". Тогава загина машниста и той се оказа виновен. После след десетина инцидента, които се разминаха на косъм се оказа, че парите за ремонти са изкрадени и влаковете пътуват на шанс. Така си мисля, че е и в тази ниско тарифна компания. Цената на самия полет не е висока и в нормална авиокомпания. Високи са летищните такси и поддръжката. Понякога те надхвърлят цената на самия полет. Няма случай до момента турбуленция да свали модерен самолет. Или самолета е бил неизправен или пилотите са се опитали да се издигнат на височина на която нямат достатъчно подемна сила на крилете. Записите ще покажат. Все пак много мои приятели пилоти още летят. Не е редно всяка авария да се оправдава с това, че пилота/шофьора/машиниста е виновен защото е мъртъв.

А оня наркоман горе /над тебе/, като му се присънват фашисти? Добре, че не му дават да кара и редосеялка, че ще огреши и нивата!!!!

Air Asia и малазийските авиолинии са две различни авиокомпании ;) Айде поне Гигъл позлвайте , не боли. Имат 207 мнл. пътници без нито един смъртен случай досега. България Ер с тия темпове ще превози толкова хора точно след около 207 години :)

Коментари - Пилотът на разбилия се самолет бил отстраняван заради морфин | Днес.dir.bg

Пилотът на разбилия се самолет бил отстраняван заради морфин

Преди време пилотът на ЕърЕйша, чийто самолет падна в Яванско море на 28 декември, е бил отстранен от работа заради наличието на морфин в кръвта му.

Обратно в новината

Коментари - Пилотът на разбилия се самолет бил отстраняван заради морфин | Днес.dir.bg

Коментари

Поредният наркоман, убил стотици хора!

Пич, ти на ясно ли си колко време отнема на пилотите предполетната подготовка? Мислиш ли, че дрогирани наркомани могат да попълнят летателния план, да приемат самолета и да извършат десетките задължителни проверки???? Това не ти е лека кола да се дрогираш, да скраднеш ключовете на баща ти, да се качиш, палиш и караш! Дори пилота да е бил отстранен поради наркотици знаеш ли как се заверява пасаван на пилот на пътнически самолет. Авиолекарска комисия говори ли ти нещо? Не оправдавам пилотите. Просто нещата не са такива и в най-западналата авиокомпания, каквито жадните за сензация журналя ги описват.

Това не е ЕърЕйша , Айша , както не пишеш Джапония! Живеем в БЪЛГАРИЯ, а не в БУЛГАРИЯ.

Ма достоен пилот бе..БО -Ши -до не си позволявай да си играйкаш ..друг път..ясно ли те ..

някои по надолу писа за ,,дрогирани,, пилоти!!! когато имаме ,,дрогирани,, или психопати ,,политици,, катастрофира,, държавата!!!

А не е ли ЕърАзия? На България Еър не й казват Бългерия Еър нали.

В Латиницата има друг прочит на буквите - на А казват ЕЙ , . Та затова ти е странно че АЗИЯ се казва ЕЙША .

Точно Бългериа Еър и казват в чужбина ;)

съжялявам ама и ти си в голяма грешка!!!тука нямат" ъ" и и казват булгериен а не "Бългериа"A и абв нещо се прави на умен ама само за смях става...добре че не ви четат в чужбина...че щe паднат от смях

кога ли еарбас ще си признаят че при определени условия с ,,обледеняване,, и турбуленция имат ,,проблем,, с ,,тръбата на пито,, ???

Винаги съм смятал че военните летци не са подходящи за гражданска авиация... По-голямо доказателство здраве му кажи... Има ли статистика колко бивши военни пилоти преминали в цивилната авиация са предизвикали катастрофи ... Тяхното его и самоувереност за непогрешимост са били винаги проблем за безопасността на гражданските полети... Трябва просто да не бъдат допускани да превозват хора със граждански самолети...

Малък си още! Момче, военните пилоти бяха истинските пилоти! Казвам бяха, защото сега вече нямаме военна авиация, а тези които управляват пътнически аероплани са просто едни рейсаджии, но това младата ти главица едва ли ще го разбере.

Каквото и да се говори... открояват се 2 момента: закъсняло искане за промяна на траекторията респективно връщане обратно и не разрешаване поради трафик... така че очевидна човешка грешка - на екипажа и на наземното ръководство...

Това, обаче не значи, че през злощастната нощ е бил дрогиран, а и коката е стимулатор и не само че не пречи а помага в работата. Не е справедливо да се оплюва единия пилот, при условие че лошото време е най- вероятната причина за нещастието.

Не се ли чете Еър Ейжа?

....отново дежурното измиване на ръцете с ...мъртвия пилот(в други случаи машинисти,шофьори и капитани на кораби а в случая в Горни лом с "грешки" на изпарилите се роби-работници).... ...Направо казано:....На кривата ракета ...космосът и пречи.... ....Както винаги,тези които трупат печалби ,отново си измиват ръцете с ....кръвта на жертвите!!!

Днес Технологиите напреднаха , защо са тези черни кутии , след като с един смартфон можеш да предаваш онлайн по целия свят . Защо на всеки самолет не се сложи вместо магнетофонна лента камера която да предава звук и картина постоянно ?

това и аз попитах преди време, но "традициите" (по издирването) са в пъти по-силни от разума на технологиите, или обратното. сега ще скочат, че няма такава технология, която да не може да те следи без прекъсване. и няма как толкова много параметри да бъдат записвани на avi формат... ;-)))) по-важно е да има кой да ни трие мненията по осмотрение на атака.

Прекалено е скъпо да предаваш поточно видео от движещ се с 800-1000 км/ч самолет на 10км над земята, а и доста по-сложно, отколкото със смартфон на земята.

да, а търсенето на "черните кутии" е направо евтинджан в сравнение със скоростта на самолетите, която скорост радио-сигналите направо се задъхват да достигнат и искат повече пари за тази гоненка на мозъка ти, sybil. hahahaaa

Айде да не е видео. Ами скрипта с параметрите на полета и разговора, защо не се записват на някойназемен сървър. Както в реално време можеш да слушаш радиовръзката на много летища, както и указанията на радарния контрол и други летищни служби..

ако пилотите им са наркомани и пияници като руснаците и резултатите им са такива

Този пилот е бил най големия "ас" на военовъздушните сили на Малайзия, така, че е малко вероятно причината за катастрофата да е негова. По скоро извънземните са провокирали тази, както и редица други катастрофи със самолети за да усавършенствуват начините си за инвазия на земята. В Америка тече един сериен филм "unsielded files" в който с факти се проследява инвазията на извънземните, тяхното инкорпориране между нас. Ние сме под непрекъснатото им наблюдение. Те отвличат хора, които нищо не подозират и дори имплантират чипове в мозъците им. Те са създали хибриди с вид на земни хора, които живеят между нас, но им служат. Те са сключили договор с американското правителство през 1947 година, според който предоставят на Америка технически и научни новости срещу разрешение за отвличане на хора. Така възникват космически кораби, ракети, лазери, компютри, смартфони,...

абе ти да не си емигрирал на някоя друга планета, акто мркс, например?

Този сценарий сме го гледали, нали??? И за какво биха им послужили отвлечените хора според тази версия??? Нещо като да им източват кръвта или да изучават неповторимия мозъчен потенциал на нашето брата.... Единственото, което не подлежи на съмнение е това, че не сме сами във Вселената и толкоз...

Теб определено са те отвлекли

нивото на тази авиокомпания е като на руските такива

Със сигурност не си си подавал носа от панелката или най-много с москвича на дядо ти до Братислава ... Air Asia са сума и поредни години избирани от клиентите за най-добра нискотарифна авиокомпания в света и напълно заслужено. Който е пътувал с тях и има широк поглед над авиопазара знае защо.

със сигурност съм пътувал много повече от тебе. къде си ходил?

Хайде, почна се....

сибил, как си заредена с банването по ип? хахахааа.

Скоро ще тичат от тази авиокомпания с билети в ръка след пътниците- като подарък, и пак няма да има кой да лети с тях. Дали наистина е безхаберие и немарливост или происки на безскрупулната конкуренция- кой знае?

отстраняван е за морфин в кръвта, но никой не знае и пак го назначават. утре може да се окаже, че чрез кръвта си е пренасял незаконно наркотици през границата.. хахаха. аз казвам, че при вас е весело.. хахахаа

А какво стана с другия боинг свален от укрофашите? Англичани и брюкселци така замотаха разследването че едва ли някога ще си признаят че укрите са го свалили! А се знае даже името на украинския пилот свалил самолета! Тия черни кутии да ги бяха дали на някой ученик от техникума вече щеше да има резултати! Всичко което не е удобно за укрофашите и техните покровители е секретно! Бог да прости невинните загинали и накаже виновните!

Болен мозък, ти пак ли почваш да фантазираш "други" Боинзи? Да нямаш паническа фобия от марката? Или просто фобията ти е да не би случайно да ти обельосат любимите тъпи путлеристи в пъклено дело? И в двата случая си пий хаповете, има денонощни аптеки и аптеки, които работят по празниците, тъй че нямаш оправдание, че няма откъде да си купиш розовите хапченца!

...защото НЯМА ТАКЪВ! Има свален от сепаратистите, ама с него няма какво да стане, защото рашките не разрешават друг да разследва какви са ги надробили. Ето затова глупаци като ТЕБЕ пишат глупости из форумите! ;-)

него го откраднаха извънземните.

На крива ракета, Космосът и е виновен! Понеже пилотът не е между живите дай да го изкараме наркоман. Така компанията няма да плаща толкова високи обезщетения. А, защо все пак полет на самолет завършва на дъното на океана? Лоша тренировка на пилотите? Лоша поддръжка? Или системни проблеми като цяло на малайзийските авиолинии?

"Любопитното е, че на 28 декември или в деня на фаталния полет пилотът е трябвало пак да бъде тестван за наркотици." Тестван ли е или не? Ако шмъркаш или си грипав не би трябвало да шофираш, камо ли пък самолет. P.S. Пич "Минаващ", някаква страна ли си по случая?

На страната на почернените семейства съм. Дано открият скоро и направят публични записите на устрийствата наречени "черни кутии" Те всъщност да ярко червени. Просто този случай ми напомня много на печално известната влакова катастрофа край "Калояновец". Тогава загина машниста и той се оказа виновен. После след десетина инцидента, които се разминаха на косъм се оказа, че парите за ремонти са изкрадени и влаковете пътуват на шанс. Така си мисля, че е и в тази ниско тарифна компания. Цената на самия полет не е висока и в нормална авиокомпания. Високи са летищните такси и поддръжката. Понякога те надхвърлят цената на самия полет. Няма случай до момента турбуленция да свали модерен самолет. Или самолета е бил неизправен или пилотите са се опитали да се издигнат на височина на която нямат достатъчно подемна сила на крилете. Записите ще покажат. Все пак много мои приятели пилоти още летят. Не е редно всяка авария да се оправдава с това, че пилота/шофьора/машиниста е виновен защото е мъртъв.

А оня наркоман горе /над тебе/, като му се присънват фашисти? Добре, че не му дават да кара и редосеялка, че ще огреши и нивата!!!!

Air Asia и малазийските авиолинии са две различни авиокомпании ;) Айде поне Гигъл позлвайте , не боли. Имат 207 мнл. пътници без нито един смъртен случай досега. България Ер с тия темпове ще превози толкова хора точно след около 207 години :)