Коментари - Петков обвини бивш съратник в "Корал" за връзки с Пашата, Атанас Русев го заплаши със съд | Днес.dir.bg

Петков обвини бивш съратник в "Корал" за връзки с Пашата, Атанас Русев го заплаши със съд

"Кой го активира в този добре готвен по предварителен сценарий скандал точно в този момент?", запита бившият служебен премиер и настоящ лидер на "Промяната"

Обратно в новината

Коментари - Петков обвини бивш съратник в "Корал" за връзки с Пашата, Атанас Русев го заплаши със съд | Днес.dir.bg

Коментари

Простото кики да опъне пак един плакат не мъ е страх ДС е зад мен. Че да му повярваме на поредната доза измами.

Ама защо го плюете Кикиту.Той си има свидетели - тате и още един както той казва,защо не му вярвате.Те никога не са лъгали,честна комсомолска.Така каза Кику и ние трябва да му вярваме.

Кириле, я питай Атанас Русев водоноската как и за колко пари "напълни" язовир Студена. Какви пари взе от тиквата, какво разкопа и нищо не свърши... Кирилчо и Русевчо, двете кикимори от корал, я кажете какво делите там?

Не чакайте Прокуратурата да разкрие нещо, ако не й се нареди отгоре... А Кирил Петков прекрасно знае, че е в конфликт на интереси, защото продължава да е в управителния съвет на фирма, която има капитал над 100 милиарда долара, но играе целия този цирк тук, за да се налапа с още капитали неговата фирма... Когато истината излезе наяве, след години, вдън земя ще потънат всички негови симпатизанти, но парите ще са източени от държавата, а Прокуратурата отново ще е няма като пън...

Поне не ги слагайте с Ленчето в една килия!Писна ми чужди деца да гледам.Пък и тя не изглежда на Николета.

Няма по-измисрен скандал, честно! Това са пълни глупости. НПО в което хората се събират без да получават заплати, финансиране и са от различни краища на страната. Естествено е да се провеждат онлайн събранията, естествено и устно се иска съгласие. От това не произтича никаква вреда за никой. Как пък ни занимават с тъпотии.... След толкова ровене и следене явно наистина няма какво да намерят за Кирил Петков, че ни занимават с глупости. Да не говорим, че това НПО е провело до сега 3 отчетни събрания от 2021, и сега разбират, че някой е сменен, айде....

Ний гу активирафме тоа. Ни можиши по-рану, оти 'га краднафме джипо на лената, барабар с лаптопо и, беше още прясно и ор'та щяа да свържът нищата и да са досетат. Ся вечи свариа да забрават.

Удивителна работа. Дали има фалшификация или няма, това е технически въпрос. Назначава се експертиза и готово. В този конкретен случай фалшификацията е твърде зле скалъпена и си личи с просто око - има сканиран подпис, това се вижда отлично. Не е нужно да си експерт, защото фалшификацията е извършена много непохватно, аматьорската. Явно Лена и Никола не знаят, че всеки файл, бил той картинка, аудио или пидиеф има мета данни, които съдържат информация за момента на създаване на файла, но не само. Все важни детайлчета. Впрочем, има начин мета данните да се редактират, но затова е трябвало Лена поне да знае за съществуването им и да се обърне към някой, който може да свърши работата грамотно. Но да се върнем на темата - има фалшифициран подпис. Защо Кирчо, Ленчето или Никола не коментират този доказан пред цялото общество факт? Това е удивително! Хората не ги интересува кой, според някой си, бил познавал кого, не ни интересува според Кирчо кой на кого е познат или приятел или стринка, или чичо, хората ги ннтересува как ще коментират Кирчо и Лена фалшифицирането на подписи. Всичко, което в момента говорят пред обществото ще има тежест пред съда.

Как един не застана като мъж и да Подкара тази държава към Светлината.ЗАщо не си правите номерата на Вън а Крадете от нас народа.Дано Има сила която да ви спре да се размножавате и да същестивате.Нещастия Некадърно препознати за Човекоподобни.

Тоя, недоправения Кирил май ще омирише някъде храстите май. Много бара лъва за томболата.

Докато не се изловят тарторите на мутрите и ДС геналите им, за да се лустрират в затвора, България няма да я бъде. До ДИР.РУ: Пашата не е съдружник а НАЧАЛЬНИК на Кауна. Кауна му е лейтенант в СИК. Пашата направи, по поръчение на ДС генералите, Кауна главен секретар, кмет на София и премиер. Няма да се удя, ако Кауна е следващият президент. С този български мат'рял.

Наивник си, всеки си работи за себе си с някой друг роднина и приятел и пряко със свои хора и с партньори, освен това предното поколение от дс измряха и бяха тъпи и силно преувеличени.

Блажени верующите, тяхно ще е, гали ба, царството небесно.

Ей, малолетните! Кого търсите: Рулен Николов - Пашата или Румен Николов - Греблото? Читать надо!

мноУ як тоА Паша, бре! Той ще излезе по-голем гявол и от Любен Гоцев. Тц тц тц!

на киру бълнуванията са един каза на един друг и алабала.... а отдреща хората вадят директни документи за измама и фалшификации

Разстрел. А след разстрела - червеи.

К.П.: "Аз му отговорих, че никой не е над закона" ??? А този, който става министър с фалшива декларация, видяхме, че е над закона.

Този прост и алчен шарлатанин е много нагъл и смотан. Само Бойко го неразбра. А парапетката си е за съд. Ама тя ще се оправи... с парапетни доводи и устни изяви. А Ленин помагал и май с радост я подкрепял да го обслужва.... ТАКАВА СТРАНА ЛИ ИСКАТЕ И ТЕЗИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ? Даже кака Корни се отказа от простоКиро. Помните ли?

всичко разбира, ама са му турили много яки магнити на топките та да не шава. И с когото му каже амбасадата - с него ще се прави, че управлява. Както сам казваше навремето - и магаре да ви туря за президент, и него ще изберете.

Както казва бай Ганьо:И едните,а и другите са маскари!

Всъщност Киро не отрича, че с Лена и Никола Минчев са извръшили престъпление(фалшифициране на документи), просто момента не бил подходящ да се разгласява!

пълна деградация. май се оказва ръководство на ПП-ДБ е също толкова корумпирано като ГЕРБ ДПС. не съм фен на БСП, даже Нинова ми е антипатична, ама ще се окаже че последното успешно правителство на Българи било тройната коалиция БСП-ДПС-НДСВ тогава комисионите на държавния рекет бяха около 10%, горе долу се държеше да е направено. тогава дълга на България бе 5,5 милиарда евро. сега имаме 45 милиарда евро дълг, държавен рекет от 40-60%. никой не се интересува нещо как е направено..... важно е да се вземе комисионната. строителството на ГЕРБ стана известно с фразата "ремонт на ремонта"

Да, бе, да БСП не били корумпирани.те са още по-крадливи.

Хайде, замерянето с плюнки и камъни взима размери. Камъните се разхвърчаха. Кой от кой по-тежък и по-стойностен, с много карати. Сега е наред прокуратурата. Но с настоящия прокурор край с изненади може би няма да има..

АМА ТАМ НЕ Е САМО МОЯ ХУБОСТНИК. ИМА И ЕДИН ДЕТО БЕШЕ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, АДВОКАТ ЗАЕДНО С ЛЕНЧЕТО И ТОЙ ПОДПИСВАЛ.

От всички тези глупости разбрах само, че даже и активистите за Корал са били дърпани на конци. Това е и отговорът защо “каузата”им толкова време не успява. Този червенобуз юнак изживя минутната си слава:) Някой знае ли с какво се изхранва, когато не са му натиснали копчето “корал”?

В България отдавна няма черно и бяло и дори покрай "белите" хора неминуемо се настаняват от най-близки съратници предатели, за да ги дръпнат надолу. Има нещо тук, което е несъмнено - времето, когато се изсипват подобни "твърдения". Та, тези от Корал сега ли са го разбрали - рязко и внезапно са прозрели какво се е случило месеци и години назад сега? На фона на КТБ, ТБ Виктория, "Цанков камък", ТЕЦ "Варна", Дипломатически клуб, "8-те джуджета" , имоти на дъщерята на водопроводчик за милиони в Барселона и още куп други ... това ли е вината на Кирил Петков? ПП обаче нямат грам оправдание и са виновни за гл.сек. на МВР, защото "подарък" часовник за 50 000 от "непознати" е корупция и казаното от Денков крайно разочарова - трябваше да се разграничат от този, ако са толкова "бели" - явно не са, но на фона на "старата корупционна гвардия" са много милиарди назад.

Ясно е, че това е компромат, който се пуска в подходящия момент. Това е една от особенностите на политическото хоро. Но така или иначе, важното е, дали всичко това е истина, или клевета.

Я, размножил съм се))))) Пичове, плащайте за никнейма поне:))))))))))

Кики, това не е "дълбока държава" а е дълбока глупост:))))))))))))))) И няма излизане оттам, дори да вадиш бели гълъби от ръкава:))) Знам, че има група вярващи плоскоземци, които вече са омагьосани в конспирациите ти, но те не са фатални. Този проект приключи, както казва Пеевски/ цитира Кенет Мъртън/:)))) Мястото ти е при Волен сидеров, скоро ще започнеш да нахлуваш и да сътворяваш жълти новини;))) Това е, Кики:))))

Преди избори - не може. След избори - не може. В сглобка - не може. В разглобка - не може. В управление - не може. В опозиция - не може. Кога ве Кире?

Това което е ясно е, че Кирил Петков опитвайки се да оправи държавата по своя си безкористен чист начин е нарушил Конституцията, редица закони - фалшифицирали са с Ленчето подписи и документи. Виждал е редица лобизми за престъпници и си е мълчал, ставал е жерва на изнудване от НПО-та и си е мълчал. Ало Кирчо, къде ти е промяната бе?

Ако искаш да знаеш, това е промяата... или беше подмяната? Не знам добре български и ги бъркам двете думи!

Кирето виновен че Мутрите и Тиквата ограбват държавата 30 години и Д2 за отвличане на вниманието

Сега да чакаме и Кирето да се облажи ли?

ТОЙ НЕ Е ПРОПУСНАЛ!!!! Задмина всички! Още ли не сте разбрали????

Кире, захапи една сламка, за да можеш да дишаш, че така си потънал изцяло в лайна, че ще се удавиш в тях!

Видя, че ги спипаха лошо с фалшифицираните документи, и сега фърга огън и жупел да маже и да отвлича вниманието...

Кирчо се е омазал до ушите.....

Организирана престъпна група!

Потънаааа Кирчо

Сам си каза кой е сивия кардинал и топла връзка с БКП мафията.Иначе защо ще звъни на баща му- той да не е 5 годишен.

Само Киро-Простия не разбра, че му е ебана майката!

На тоя е време да му кръцнат курулацията ....

Забравихте да обвините Путин, че той лично е наредил фалшифицирането!

Споко и това ще стане.

ЦРУ има такава информация...

Пи ли си хапето?

Опериран от чувство за хумор?

Просто Киро и Киро простото,все тая,оназ пачавра преди 3 години при откриването на парламента,се оказа много права.

Жалка работа- слугите на мафията се карат кой е по добър гъзолизец.

докога ще е някакъв фактор в държавата бе? Измитайте го, изхвърляйте и да се приключва!

Кирчо можеш и повече. Дай ся опорките за еврото, джуджетата, пашата, киборга, терминатора, апокалипсиса, трупчетата, завладетеля и т.н. и т.н. Знам че можеш повече. Дръпни една бла магистрала за отскок и почвай.

Изчезвай харвардско комунде дрогирано

Този екскремент защо още е на свобода ?!??? Онзи ококорения също ? До кога ще ни занимавате с тая паплач ?!?? Това не са политици ! Това са нагли престъпници !!! Цялата върволица от "партии" са ОПГ-та !!! Нагли ,алчни ,зависими и на никой от тях не му дреме за българите и за България !!!

Този Пашата не беше ли кум на ББ , или бъркам.

Май на Златев. В даден момент нещо тръгна срещу Златен и той извади неща срещу Борисов и се спряха. Така направиха нещата в България, че да не ти пипат бизнеса, трябва да имаш нещо срещу управляващите. Дори това е показателно, колко са зле нещата.

Акцентуирани личности.

От престъпник на престъпник ... Това са управляващите на западната помийна яма! Така работи западът - марионетни престъпни правителства, държавни на къс повод, но послушни, безхаберни и некадърни антинародни боклуци!!!

SirBob

100 % Печалната истина. Боклукът само се трупа.

На лъжата краката са къси ! Вън от политиката и право в затвора заедно с МУТРАТА, Пеевски, Доган и сие ...

Сега пак ще се оправдава, че идвали избори и за това сега вадили сигнала. Ами те избори идват постоянно от 3 години сме в предизборна кампания постоянно. Сега ще представи и тезата, че видите ли по-важно било, че еди кой си имал връзки с някой друг и това било важно а не фалшивите документи. Точно като с онзи главен секретар на МВР, дето било по-важно че се срещал с главния прокурор, а не това че правил престъпления. Ама лошото е, че жълтопаветниците каквото и да казват за техните лидери и ментори винаги ще гласуват за тях и пак ще изкарат 15% на изборите което си е кофти - пак ще трябва да им гледаме физиономиите по телевизора.

Пашата е от създателите на СИК. Борисов имал няколко общи фирми с него, като Тео Интернешънъл, където Борисов е и директор. В нает от тях цех в Бургас, полицията излавя нелегално производство на цигари. Това е престъпление на Борисов, което никой не може да оспори, но вече сигурно има давност.

Шило

Борисов си го знаем. Нали заради това тези шмекери печелят и толкова гласове, за промяна уж някаква! А какво се оказва? Същите боклуци!

Тези не ги защитавам. Реално не ги и знам какви ги вършат. Освен че ги обвинявам за национални предатели (например одобрени от посолството), задно с други и от ГЕРБ, ДПС и така нататък. Но да не забравят какъв е Борисов! Където се твърди и че е лежал в затвор в Панкрац Чехия, като шофьор от група за автокражби с Иво Карамански. За Карамански си се знае и си говори Ботьо Ботев, както и че са му прибрали хората преди него от Чехия, но не споменава кои са. Били отворили архива на затвора. А Борисов не смее да съди изнеслият го, където иначе съдеше наляво и надясно. Или дори за неговият Ипон, как шеф в Димитровград с още един от фирмата, застрелват конкурент с 5 куршума. Там се говори и за отвличания. Дори за по-съвременни неща, като "Ало Ваньо", как полицията да се изтегли. Кого да се удари в записа за ПКП и така нататък. А дори само ръсените обиди по медии са престъпления - мисирки, тулупи, тъпи, на сексуален акт, г-жа Лъжа, Шиши и така нататък. Всяко едно от тези действия е престъпление.

Шило

Далеч съм от мисълта, че ги защитавате. Коментарът ми е, че поредните "спасители" се оказаха шарлатани. Поредното разочарование за няколко стотин хиляди българи.

Опорни точки за медийни пудели, ППДБ-лелки, ППДБ-чичаци и ППДБ-сополанковци във връзка със скандала с твърденията за документни измами на адвокат Лена Бориславова в Търговския регистър: 1. Лена нищо не е извършила. Очевидно Борисов и Пеевски са откраднали нейния електронен подпис и са внесли фалшиви документи. Ако бяха реформирани регулаторите, нямаше да се получи така. 2. Няма снимки как Лена фалшифицира пълномощни и документи. Следователно, това не се е случило. Атакуват ППДБ с явни лъжи. 3. Щом точно сега, по време на предизборната кампания, това се вади от МАФИЯТА, значи не е вярно. Борисов го прави за отмъщение. 4. А Борисов защо не го проверяват дали е внесъл някъде фалшиви документи? Знаете ли защо? Защото Пеевски го командва. Затова искат сега да окалят Лена. 5. За целия преход МАФИЯТА не разкри нито една фалшификация в Търговския регистър, а сега обвини Лена и Киро. Случайност? Не мисля. 6. Лена не е направила нищо неморално и незаконно, защото Киро наистина е имал желание да се случат тези промени в сдружение "Корал". 7. Лена и Киро са допуснали грешка, защото не са си давали сметка колко много е завладяна държавата. Сега вече ще си научат уроците и ще продължат чисти като кладенчова вода.

на Меее Веее Ре с шлифера доста чиляк улете в Небитието Не е ли веке проблемно да се ритат съотборниците ЭвроатланиЦи в кокалчетата за трохи от Баницата Ехеее навремето какви юпита ни упраиа не моа и донесеТе на малешката вода

Шило

Добре де, хайде да си отговорим на няколко въпроса- имало ли е пълномощно към Лена Бориславова? Не! Имало ли е събрание за освобождаването на Простия? Не! Подписани ли са документите от тези, които би трябвало да ги подпишат? Не! И всичко това в полза на Киро! Е, те тоя път, Киро, яката загази. Пращай Лена при Сарафов, ако той и позволи и тя се представи добре, може и да те пожалят.

Видимо е, че Кирчото се разбира само с 5 човека около него. Групичката му с която краде зверски. Тъпото е, че няколкостотин хиляди наивници направиха тази групичка мултимилионери за 2 години в политиката.

Коментари - Петков обвини бивш съратник в "Корал" за връзки с Пашата, Атанас Русев го заплаши със съд | Днес.dir.bg

Петков обвини бивш съратник в "Корал" за връзки с Пашата, Атанас Русев го заплаши със съд

"Кой го активира в този добре готвен по предварителен сценарий скандал точно в този момент?", запита бившият служебен премиер и настоящ лидер на "Промяната"

Обратно в новината

Коментари - Петков обвини бивш съратник в "Корал" за връзки с Пашата, Атанас Русев го заплаши със съд | Днес.dir.bg

Коментари

Простото кики да опъне пак един плакат не мъ е страх ДС е зад мен. Че да му повярваме на поредната доза измами.

Ама защо го плюете Кикиту.Той си има свидетели - тате и още един както той казва,защо не му вярвате.Те никога не са лъгали,честна комсомолска.Така каза Кику и ние трябва да му вярваме.

Кириле, я питай Атанас Русев водоноската как и за колко пари "напълни" язовир Студена. Какви пари взе от тиквата, какво разкопа и нищо не свърши... Кирилчо и Русевчо, двете кикимори от корал, я кажете какво делите там?

Не чакайте Прокуратурата да разкрие нещо, ако не й се нареди отгоре... А Кирил Петков прекрасно знае, че е в конфликт на интереси, защото продължава да е в управителния съвет на фирма, която има капитал над 100 милиарда долара, но играе целия този цирк тук, за да се налапа с още капитали неговата фирма... Когато истината излезе наяве, след години, вдън земя ще потънат всички негови симпатизанти, но парите ще са източени от държавата, а Прокуратурата отново ще е няма като пън...

Поне не ги слагайте с Ленчето в една килия!Писна ми чужди деца да гледам.Пък и тя не изглежда на Николета.

Няма по-измисрен скандал, честно! Това са пълни глупости. НПО в което хората се събират без да получават заплати, финансиране и са от различни краища на страната. Естествено е да се провеждат онлайн събранията, естествено и устно се иска съгласие. От това не произтича никаква вреда за никой. Как пък ни занимават с тъпотии.... След толкова ровене и следене явно наистина няма какво да намерят за Кирил Петков, че ни занимават с глупости. Да не говорим, че това НПО е провело до сега 3 отчетни събрания от 2021, и сега разбират, че някой е сменен, айде....

Ний гу активирафме тоа. Ни можиши по-рану, оти 'га краднафме джипо на лената, барабар с лаптопо и, беше още прясно и ор'та щяа да свържът нищата и да са досетат. Ся вечи свариа да забрават.

Удивителна работа. Дали има фалшификация или няма, това е технически въпрос. Назначава се експертиза и готово. В този конкретен случай фалшификацията е твърде зле скалъпена и си личи с просто око - има сканиран подпис, това се вижда отлично. Не е нужно да си експерт, защото фалшификацията е извършена много непохватно, аматьорската. Явно Лена и Никола не знаят, че всеки файл, бил той картинка, аудио или пидиеф има мета данни, които съдържат информация за момента на създаване на файла, но не само. Все важни детайлчета. Впрочем, има начин мета данните да се редактират, но затова е трябвало Лена поне да знае за съществуването им и да се обърне към някой, който може да свърши работата грамотно. Но да се върнем на темата - има фалшифициран подпис. Защо Кирчо, Ленчето или Никола не коментират този доказан пред цялото общество факт? Това е удивително! Хората не ги интересува кой, според някой си, бил познавал кого, не ни интересува според Кирчо кой на кого е познат или приятел или стринка, или чичо, хората ги ннтересува как ще коментират Кирчо и Лена фалшифицирането на подписи. Всичко, което в момента говорят пред обществото ще има тежест пред съда.

Как един не застана като мъж и да Подкара тази държава към Светлината.ЗАщо не си правите номерата на Вън а Крадете от нас народа.Дано Има сила която да ви спре да се размножавате и да същестивате.Нещастия Некадърно препознати за Човекоподобни.

Тоя, недоправения Кирил май ще омирише някъде храстите май. Много бара лъва за томболата.

Докато не се изловят тарторите на мутрите и ДС геналите им, за да се лустрират в затвора, България няма да я бъде. До ДИР.РУ: Пашата не е съдружник а НАЧАЛЬНИК на Кауна. Кауна му е лейтенант в СИК. Пашата направи, по поръчение на ДС генералите, Кауна главен секретар, кмет на София и премиер. Няма да се удя, ако Кауна е следващият президент. С този български мат'рял.

Наивник си, всеки си работи за себе си с някой друг роднина и приятел и пряко със свои хора и с партньори, освен това предното поколение от дс измряха и бяха тъпи и силно преувеличени.

Блажени верующите, тяхно ще е, гали ба, царството небесно.

Ей, малолетните! Кого търсите: Рулен Николов - Пашата или Румен Николов - Греблото? Читать надо!

мноУ як тоА Паша, бре! Той ще излезе по-голем гявол и от Любен Гоцев. Тц тц тц!

на киру бълнуванията са един каза на един друг и алабала.... а отдреща хората вадят директни документи за измама и фалшификации

Разстрел. А след разстрела - червеи.

К.П.: "Аз му отговорих, че никой не е над закона" ??? А този, който става министър с фалшива декларация, видяхме, че е над закона.

Този прост и алчен шарлатанин е много нагъл и смотан. Само Бойко го неразбра. А парапетката си е за съд. Ама тя ще се оправи... с парапетни доводи и устни изяви. А Ленин помагал и май с радост я подкрепял да го обслужва.... ТАКАВА СТРАНА ЛИ ИСКАТЕ И ТЕЗИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ? Даже кака Корни се отказа от простоКиро. Помните ли?

всичко разбира, ама са му турили много яки магнити на топките та да не шава. И с когото му каже амбасадата - с него ще се прави, че управлява. Както сам казваше навремето - и магаре да ви туря за президент, и него ще изберете.

Както казва бай Ганьо:И едните,а и другите са маскари!

Всъщност Киро не отрича, че с Лена и Никола Минчев са извръшили престъпление(фалшифициране на документи), просто момента не бил подходящ да се разгласява!

пълна деградация. май се оказва ръководство на ПП-ДБ е също толкова корумпирано като ГЕРБ ДПС. не съм фен на БСП, даже Нинова ми е антипатична, ама ще се окаже че последното успешно правителство на Българи било тройната коалиция БСП-ДПС-НДСВ тогава комисионите на държавния рекет бяха около 10%, горе долу се държеше да е направено. тогава дълга на България бе 5,5 милиарда евро. сега имаме 45 милиарда евро дълг, държавен рекет от 40-60%. никой не се интересува нещо как е направено..... важно е да се вземе комисионната. строителството на ГЕРБ стана известно с фразата "ремонт на ремонта"

Да, бе, да БСП не били корумпирани.те са още по-крадливи.

Хайде, замерянето с плюнки и камъни взима размери. Камъните се разхвърчаха. Кой от кой по-тежък и по-стойностен, с много карати. Сега е наред прокуратурата. Но с настоящия прокурор край с изненади може би няма да има..

АМА ТАМ НЕ Е САМО МОЯ ХУБОСТНИК. ИМА И ЕДИН ДЕТО БЕШЕ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, АДВОКАТ ЗАЕДНО С ЛЕНЧЕТО И ТОЙ ПОДПИСВАЛ.

От всички тези глупости разбрах само, че даже и активистите за Корал са били дърпани на конци. Това е и отговорът защо “каузата”им толкова време не успява. Този червенобуз юнак изживя минутната си слава:) Някой знае ли с какво се изхранва, когато не са му натиснали копчето “корал”?

В България отдавна няма черно и бяло и дори покрай "белите" хора неминуемо се настаняват от най-близки съратници предатели, за да ги дръпнат надолу. Има нещо тук, което е несъмнено - времето, когато се изсипват подобни "твърдения". Та, тези от Корал сега ли са го разбрали - рязко и внезапно са прозрели какво се е случило месеци и години назад сега? На фона на КТБ, ТБ Виктория, "Цанков камък", ТЕЦ "Варна", Дипломатически клуб, "8-те джуджета" , имоти на дъщерята на водопроводчик за милиони в Барселона и още куп други ... това ли е вината на Кирил Петков? ПП обаче нямат грам оправдание и са виновни за гл.сек. на МВР, защото "подарък" часовник за 50 000 от "непознати" е корупция и казаното от Денков крайно разочарова - трябваше да се разграничат от този, ако са толкова "бели" - явно не са, но на фона на "старата корупционна гвардия" са много милиарди назад.

Ясно е, че това е компромат, който се пуска в подходящия момент. Това е една от особенностите на политическото хоро. Но така или иначе, важното е, дали всичко това е истина, или клевета.

Я, размножил съм се))))) Пичове, плащайте за никнейма поне:))))))))))

Кики, това не е "дълбока държава" а е дълбока глупост:))))))))))))))) И няма излизане оттам, дори да вадиш бели гълъби от ръкава:))) Знам, че има група вярващи плоскоземци, които вече са омагьосани в конспирациите ти, но те не са фатални. Този проект приключи, както казва Пеевски/ цитира Кенет Мъртън/:)))) Мястото ти е при Волен сидеров, скоро ще започнеш да нахлуваш и да сътворяваш жълти новини;))) Това е, Кики:))))

Преди избори - не може. След избори - не може. В сглобка - не може. В разглобка - не може. В управление - не може. В опозиция - не може. Кога ве Кире?

Това което е ясно е, че Кирил Петков опитвайки се да оправи държавата по своя си безкористен чист начин е нарушил Конституцията, редица закони - фалшифицирали са с Ленчето подписи и документи. Виждал е редица лобизми за престъпници и си е мълчал, ставал е жерва на изнудване от НПО-та и си е мълчал. Ало Кирчо, къде ти е промяната бе?

Ако искаш да знаеш, това е промяата... или беше подмяната? Не знам добре български и ги бъркам двете думи!

Кирето виновен че Мутрите и Тиквата ограбват държавата 30 години и Д2 за отвличане на вниманието

Сега да чакаме и Кирето да се облажи ли?

ТОЙ НЕ Е ПРОПУСНАЛ!!!! Задмина всички! Още ли не сте разбрали????

Кире, захапи една сламка, за да можеш да дишаш, че така си потънал изцяло в лайна, че ще се удавиш в тях!

Видя, че ги спипаха лошо с фалшифицираните документи, и сега фърга огън и жупел да маже и да отвлича вниманието...

Кирчо се е омазал до ушите.....

Организирана престъпна група!

Потънаааа Кирчо

Сам си каза кой е сивия кардинал и топла връзка с БКП мафията.Иначе защо ще звъни на баща му- той да не е 5 годишен.

Само Киро-Простия не разбра, че му е ебана майката!

На тоя е време да му кръцнат курулацията ....

Забравихте да обвините Путин, че той лично е наредил фалшифицирането!

Споко и това ще стане.

ЦРУ има такава информация...

Пи ли си хапето?

Опериран от чувство за хумор?

Просто Киро и Киро простото,все тая,оназ пачавра преди 3 години при откриването на парламента,се оказа много права.

Жалка работа- слугите на мафията се карат кой е по добър гъзолизец.

докога ще е някакъв фактор в държавата бе? Измитайте го, изхвърляйте и да се приключва!

Кирчо можеш и повече. Дай ся опорките за еврото, джуджетата, пашата, киборга, терминатора, апокалипсиса, трупчетата, завладетеля и т.н. и т.н. Знам че можеш повече. Дръпни една бла магистрала за отскок и почвай.

Изчезвай харвардско комунде дрогирано

Този екскремент защо още е на свобода ?!??? Онзи ококорения също ? До кога ще ни занимавате с тая паплач ?!?? Това не са политици ! Това са нагли престъпници !!! Цялата върволица от "партии" са ОПГ-та !!! Нагли ,алчни ,зависими и на никой от тях не му дреме за българите и за България !!!

Този Пашата не беше ли кум на ББ , или бъркам.

Май на Златев. В даден момент нещо тръгна срещу Златен и той извади неща срещу Борисов и се спряха. Така направиха нещата в България, че да не ти пипат бизнеса, трябва да имаш нещо срещу управляващите. Дори това е показателно, колко са зле нещата.

Акцентуирани личности.

От престъпник на престъпник ... Това са управляващите на западната помийна яма! Така работи западът - марионетни престъпни правителства, държавни на къс повод, но послушни, безхаберни и некадърни антинародни боклуци!!!

SirBob

100 % Печалната истина. Боклукът само се трупа.

На лъжата краката са къси ! Вън от политиката и право в затвора заедно с МУТРАТА, Пеевски, Доган и сие ...

Сега пак ще се оправдава, че идвали избори и за това сега вадили сигнала. Ами те избори идват постоянно от 3 години сме в предизборна кампания постоянно. Сега ще представи и тезата, че видите ли по-важно било, че еди кой си имал връзки с някой друг и това било важно а не фалшивите документи. Точно като с онзи главен секретар на МВР, дето било по-важно че се срещал с главния прокурор, а не това че правил престъпления. Ама лошото е, че жълтопаветниците каквото и да казват за техните лидери и ментори винаги ще гласуват за тях и пак ще изкарат 15% на изборите което си е кофти - пак ще трябва да им гледаме физиономиите по телевизора.

Пашата е от създателите на СИК. Борисов имал няколко общи фирми с него, като Тео Интернешънъл, където Борисов е и директор. В нает от тях цех в Бургас, полицията излавя нелегално производство на цигари. Това е престъпление на Борисов, което никой не може да оспори, но вече сигурно има давност.

Шило

Борисов си го знаем. Нали заради това тези шмекери печелят и толкова гласове, за промяна уж някаква! А какво се оказва? Същите боклуци!

Тези не ги защитавам. Реално не ги и знам какви ги вършат. Освен че ги обвинявам за национални предатели (например одобрени от посолството), задно с други и от ГЕРБ, ДПС и така нататък. Но да не забравят какъв е Борисов! Където се твърди и че е лежал в затвор в Панкрац Чехия, като шофьор от група за автокражби с Иво Карамански. За Карамански си се знае и си говори Ботьо Ботев, както и че са му прибрали хората преди него от Чехия, но не споменава кои са. Били отворили архива на затвора. А Борисов не смее да съди изнеслият го, където иначе съдеше наляво и надясно. Или дори за неговият Ипон, как шеф в Димитровград с още един от фирмата, застрелват конкурент с 5 куршума. Там се говори и за отвличания. Дори за по-съвременни неща, като "Ало Ваньо", как полицията да се изтегли. Кого да се удари в записа за ПКП и така нататък. А дори само ръсените обиди по медии са престъпления - мисирки, тулупи, тъпи, на сексуален акт, г-жа Лъжа, Шиши и така нататък. Всяко едно от тези действия е престъпление.

Шило

Далеч съм от мисълта, че ги защитавате. Коментарът ми е, че поредните "спасители" се оказаха шарлатани. Поредното разочарование за няколко стотин хиляди българи.

Опорни точки за медийни пудели, ППДБ-лелки, ППДБ-чичаци и ППДБ-сополанковци във връзка със скандала с твърденията за документни измами на адвокат Лена Бориславова в Търговския регистър: 1. Лена нищо не е извършила. Очевидно Борисов и Пеевски са откраднали нейния електронен подпис и са внесли фалшиви документи. Ако бяха реформирани регулаторите, нямаше да се получи така. 2. Няма снимки как Лена фалшифицира пълномощни и документи. Следователно, това не се е случило. Атакуват ППДБ с явни лъжи. 3. Щом точно сега, по време на предизборната кампания, това се вади от МАФИЯТА, значи не е вярно. Борисов го прави за отмъщение. 4. А Борисов защо не го проверяват дали е внесъл някъде фалшиви документи? Знаете ли защо? Защото Пеевски го командва. Затова искат сега да окалят Лена. 5. За целия преход МАФИЯТА не разкри нито една фалшификация в Търговския регистър, а сега обвини Лена и Киро. Случайност? Не мисля. 6. Лена не е направила нищо неморално и незаконно, защото Киро наистина е имал желание да се случат тези промени в сдружение "Корал". 7. Лена и Киро са допуснали грешка, защото не са си давали сметка колко много е завладяна държавата. Сега вече ще си научат уроците и ще продължат чисти като кладенчова вода.

на Меее Веее Ре с шлифера доста чиляк улете в Небитието Не е ли веке проблемно да се ритат съотборниците ЭвроатланиЦи в кокалчетата за трохи от Баницата Ехеее навремето какви юпита ни упраиа не моа и донесеТе на малешката вода

Шило

Добре де, хайде да си отговорим на няколко въпроса- имало ли е пълномощно към Лена Бориславова? Не! Имало ли е събрание за освобождаването на Простия? Не! Подписани ли са документите от тези, които би трябвало да ги подпишат? Не! И всичко това в полза на Киро! Е, те тоя път, Киро, яката загази. Пращай Лена при Сарафов, ако той и позволи и тя се представи добре, може и да те пожалят.

Видимо е, че Кирчото се разбира само с 5 човека около него. Групичката му с която краде зверски. Тъпото е, че няколкостотин хиляди наивници направиха тази групичка мултимилионери за 2 години в политиката.