Коментари - Дянков зачеркна коледни заплати и пенсии | Днес.dir.bg

Дянков зачеркна коледни заплати и пенсии

Няма да има коледна пенсия и 13-а заплата в бюджетната сфера, заяви пред журналисти в кулоарите на парламента министърът на финансите Симеон Дянков.

Обратно в новината

Коментари - Дянков зачеркна коледни заплати и пенсии | Днес.dir.bg

Коментари

ПЕНСИОНЕРИ ПОЖЕЛАВАТ ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ НА ДЯНКОВ И БОРИСОВ ПРИ ПРАПРА ДЯДОВЦИТЕ НА ДЯДОВЦИТЕ ИМ!

Не е ли редно потърпевшите от това "велико" решение на г-н Дянков да кажат,че по този повод Г-н Дянков и управляващите не трябва да ги има повече?

този него някой да зачеркне,аман от олигофрени политици.

НИЕ ПЕНСОНЕРИТЕ ПОЖЕЛАВАМЕ НА МИН. ДЯНКОВ ДА ПРЕКАРА КОЛЕДА ПРИ ПРАПРА ДЯДОТО НА ДЯДО МИ!

da го зачеркне Бойко ,че белким се пооправят нещата.от този и коминочистач не става.

А в нашата частна фирма кой ще даде коледни бонуси? Ех, гнусляри мили, ненагледни? Нали имате заплати? Премиите са нещо, което се дава, ако има резултати, а не резИлтати...

Ти пък от къде знаеш, че имаме заплати. Нали ги отязаха с 20-25%. Умник!

Добре е да знаеш че твоите премии са за резултати от само твоя труд по конкретните договорени дейности и не зависят от общите резултати на фирмата.За тях трябва да отговаря собственика(който може да е некадърен),не кадърният и изпълнителен наемен работник.На другото му казват "експлоатация на труда" в полза на работодателя.

Дори в годината на 3-те долара заплата имаше коледни бонуси.Писна ми живота.

А за отличниците пенсионери - всички търпят и за това са отличници - 13 и 14 пенсия

ОЩЕ: членски или други вноски за ЕС ..............., вноски за НАТО ............, ЗА издръжката на външните мисии защитаващи интересите на държавата на онзи посланник, Оруфляк ли се казваше и още скрити перца. Очаква се Мин.председателя да отреже лентата на езеро за плаване на пътя между разклона за Симеоново и Бояна. Новите магистрали, които ще "увековечат" ББ като изключително недоразумение начело на държавата, ще имат здрави основи от костите на пенсионерите и болните, които ще си отидат заради алчността на управляващите.АМИН.

ОЩЕ едно недуразумение, което иска блага без да мисли.

По-добре в пакет всичките!

Забравих да ти кажа да вземеш с тебе и бате ти бойко!!!

Защо не си стоя в америка да оправиш американците ами дойде в България да ни довършиш с твоите превъзходни умения.Ти направо си магьосник.Американците не знаят какво изпускат, но ние ще те преотстъпим без трансфер!!!

НЕ ДЯНКОВ, А ЛЮБИМИЯ ВИ БОЙКО НЕ ВИ ДАВА 13 ЗАПЛАТА / ПЕНСИЯ

Нищо, че за пенсионерите и за служителите няма съответно 13 пенсия и заплата.Нали съобщиха, че ще има за магистратите, това е важно. ИЗЛИЗА, ЧЕ МАГИСТРАТИТЕ СА НАЙ-ЗАСЛУЖИЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ.

Тия гербаджии ни докараха до просешка тояга. Аз съм на работа, но няма пари за заплати. През декември ще ни пуснат 10 дни в неплатен отпуск и Коледа ще ни бъде много весела и щастлива. Дянков,ББ, Баба Цецка и други ще си получат големите пари, та и 13-14 заплата. Искам да им кажа ГЕРБ, че около мен поне 20 човека гласуваха за тях 20 не гласуваха, но на следващите избори ще получат минус 40 гласа. Какво ли им пука, нали сега за 4 години ще ни ошушкат и ще станат от милионери - милиардери!!!

Какво сте писнали всички за 13-та заплата? В повечето предприятия от материалното производство няма и 12 заплати. Възнагражденията бяха намалени, а някъде направо сринати, какво остава за премии! Няма пари там където те се изкарват, а вие лапачите на готово не усетихте нищо от т.н. криза. Сега искате и премия!!! Хайде малко се осъзнайте!

Защо мислиш, че държавните служители и държ. администрация не формират приходи, а тези -от администретивни усруги, такси, глоби и др. Същевременно, тези хора са най-коректните данъкоплатци, за разлика от тези в частния сектор, където има много сива икономика.

Ами иди в частния бизнес, като е толкова лесно и просто...

Ами иди в частния бизнес, като е толкова лесно и просто... И ще побелее сивата икономика - ще си плащаш сам и осигуровките, не само данъците... Та ще напълните хазната де...

Пак всичко за управляващите - за нас кризата и един ...После пак гласувайте за тях!

Нищо! Важното е да има пари за арести на доктори, учители, ученици, абе всички да ни арестуват и да ни дърпат ушите щото не слушаме!!!

Ей,хора не е виновен Дянков.Борисов му нарежда и той изпълнява.

на него пък кой му нарежда?

Северноатлантическите му партньори!

Защо всички си мислят,че Дянков е бвиновен за всичко.Не е вярно-БОЙКО НАРЕЖДА,ДЯНКОВ ИЗПЪЛНЯВА,А НА БОЙКО МУ НАРЕЖДА ТРЕНЧЕВ И БОЙКО ЩЕ-НЕ ЩЕ ИЗПЪЛНЯВА,ЧЕ А СТАЧКА И GOOD BAY.А Тренчев е печен,знае от какво се плашат новоизлюпените-власта е сладка.

Годината има 12 месеца !

А те скришно ще си вземат по няколко хилядарки!!!В министерството на финансите винаги се е получавало допълнително материално стимулиране на 3 месеца,а в някои от комисиите към министерството и всеки месец.Никой от държавните служители не е останал само на заплата от 500-600 лв.Те вземат допълнително поне още две или 3 заплати,затова си траят.Заплатите на обикновените държавни служители не са високи,но с допълнителните понякога стигат и над 2 хил.лв. на месец /нямам предвид директорите,главните секретари и т.н./.Нека С.Дянков да си мълчи и да не коментира ,че няма да има 13-та заплата във фин. министерство.Та те вземат през цялата година големи суми като ДМС.Нека да им е лошо...А за пенсионерите - да не говорим!Пълен геноцид!!!Браво Дянков,продължавай да лъжеш!!!

надявам се да прочетеш коментарите за да почустваш народната обич, която прелива към теб глупако

Стига вече с тези бонуси и допълнителни заплати! Ако за цяла година някой не може да спести пари си е негов проблем и по-добре да си намери по-добра работа след като не е доволен! Тази глупост с допълните възнаграждения в края на годината трябва да се прекрати веднъж за винаги. По-добре да има бонуси през цялата година за добра работа другото е пилеене на пари!

Да има - хубаво е наистина през цялата година. При нас обаче бонусите от цялата година се дават на края на годината. А сега няма да ги дадат. Що?

пак лъже. ще има, но скрити - само за някои.

ДАААА НА ПЪРВО МЯСТО ЗА СЪДИИТЕ И ПРОКУРОРИТЕ ЗА ДА НЕ ГИ БЕЗПОКОЯТ!!!!ТЕ НАЙ-МНОГО РАБОТЯТ И НАЙ-МНОГО ПЕСТЯТ!!А И ТЕ НЕ СА ДРЪЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ, ТЕ СА СЛУЖИТЕЛИ НА ДЯВОЛА!!!

Този некадърник за нищо не става да си ходи там от където е дошъл.Няма пари за нищо а да си направи фитнес в министерството пари има, за пенсии, заплати няма,грозен, пъпчасал идиот.Цялото правителство са от един дол дренки,данък лукс няма а данък за колиба има гледат как още повече бедните хора да стават по-бедни.

2011 - Бюджет на тоталният геноцит. Да е жив и здрав Дянков, за да може да натрупа още лоша карма, при тази си инкарнация.

абе Дянков вэеми си Уорлик и си ходете стига сте гаэили красивата ни Родина,и да не эабравиш да посетиш психиатър

.... Дянков е Бългсрският Пиночет ....!

Грешка приятел!За Пиночет не можем и да мечтаем.А що се отнася за Дянков,по скоро е сгрешена средната буква в думата.

Дянков определено не е с всичкия си.Но щом има кой да го търпи.Ако беше във Франция,народът отдавна да го е изхвърлил оттатък Атлантика.Макар,че мястото му е в някое лечено заведение в родния Ловешки край.

13 и 14 заплата ще има но само за Ирина Велкова - ку.вентията на скапаняка сеДянков

Такова разделение на наши и ваши никога не е било. Избрахме ги сега ще и им сърбаме попарата. Какво се опитват да покажат. Какви бонуси за отделни чиновници. Кой и как ще прецени. Това е толкова субективно. Борисов, опомни се, спри тази наглост.

До сега всички които управляваха смятаха,че ще бъдат вечни,зачертаваха,подиграваха се,приватизираха,узурпираха,крадеха,лъжеха,но.,не разбраха ,че животът е кратък ,а изкуството е вечно,а мандата тече зима е,Бойковата зима.

абе него го храни жена му, вие искате той да храни България

Това ,че няма да има Коледна добавка към пенсиите и 13 заплата е лошо ,но не е фатално !Фатално е поведението на Дянков - арогатност и дебелашко високомерие,безпардонност и самомнителност!Познайте до 3 пъти как ще свърши всичко това!

ще свърши никак.

Ето затова е целия цирк с братя Галеви, с Р.Петков и Калинка. За да спрем да се възмущаваме от далаверите на Физа и недоправеното икономистче да ни изработи с повишаването на стандарта ни. Няма пари за пенсии, но за МВР-то има както никога досега. И за какво за да следи и подслушва поголовно. Не престъпници, а всеки който мисли със своята глава. Някой знае ли колко почивни станции има МВР-то. Знае ли че няма нито една закрита от Татово време. Знае ли че те са затворен тип като бившите резиденции на ЦК и там обстановката е прекрасна, а храната и условията са на обидно ниски цени. Ето затова Фликчо налива пари а не за справяне с престъпността. За да се отчете дейност в тази насока се правят камуфлажните акции на Ал Бънди, на които повече му се смеем отколкото одобряваме.

Що не вземе да се треснеш в нещо здраво и тежко?! Ил са те треснали с тесла по главата...що приказваш ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ !!! СПРИ СЕ !!! БОКЛУК!!!

Безсрамник, да остави пенсионерите и на тези хубави празници да мизерстван. НЕКА ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА СЕ ПОИНТЕРЕСУВАТ МАЛКО КАК ТАКА ВЪВ НЕГОВОТО ФИНАНСОВО ВЕДОМСТВО СЕ ВЗИМАТ ПРЕМИИ НА ВСЕКИ 3 МЕСЕЦА, А СЕГА ЩЕ ГОВОРИ КАК И ТЕ НЯМА ДА ИМАТ.

А защо нито синдикатите се възпротивиха,нито една статия не прочетохме за пенсиите на нашите родители-ХЕЙ ИМА ГОСПОД И ВСИЧКИ ВИ........

Стига с тая 13 та заплата за бюджетните. И без друго повече от половината може да ги няма и ако си реорганизират работата и спестявания и спестявания ще има и по-добре ще се работи. Сега само предават папки от чекмедже в чекмедже или преписват едни и същи данни от компютър на компютър с добавяне на грешки от преписвването.

не знам дали си работил/а на държавна служба, но след 15 години стаж разбрах, че е по-добре да прехвърлям от една папка в друга отколкото да върша каквото и да било. и все пак ти пожелавам да не работиш никога там. и петнйста няма да те отърве. и още нещо, с удоволствие бих се осигурявал на минималната работна заплата.

Смятам, че непрекъснато се манипулира народът, като се говори за 13-та заплата!... Такава се дава единствено с решение на Министерския съвет. Това, за което говорят всички, са допълнителни възнаграждения от икономии във фонд Работна заплата" и може да не са цяла заплата. Сумата е в зависимост от резултатите и приноса на работника или служителя през годината в работата на съответната организация. Разбрахме, че отново определени хора ще си разделят икономиите, а останалите, които се бориха с тях, за да навредят по-малко, ще пият по една горчива студена вода и ще посрещнат празниците с надеждата това да е последната година от управлението на ГЕРБ!... Управляващите отново потвърдиха старата истина, че ситият за гладния не мисли!... Около 25 млн. лева очаква правителството от т. нар. данък колиба". Това е въведеният с промените в Закона за местните данъци и такси налог, с който се облагат имотите с данъчна оценка до 1680 лв. Отново се взема от най-бедните! А уж нямало да увеличават данъците!... Не довеждайте народа до крайност, г-да управляващи!... Може да последва експлозия. която ще ви помете!...

Не е гадно, че го казва, гадно е да го повтаря, като папагал. Хората се дразнят, че им бърка в раната. Направи го показно, още с постната пица и до сега проявява садистично удоволствие, когато съобщава лоши новини. Психологически е доказано, че такива хора страдат от комплекс за малоценност. Лекувай се Дянков! В САЩ са най-добрите психолози и психиатри, с най-богат опит. Ние българите не държим, точно ТИ да си финансов министър. Лечението винаги е по-важно. Желаем ти, здраве, щастие и успехи в новата Родина!

Наред с другите глупости на Дянков има и една почти в края на статията, ако сте прочели внимателно. "Около 25 млн. лева очаква правителството от т. нар. данък "колиба", каза още Дянков." Излиза, че в България има грубо около 20 млн. "колиби"? Или броят и външните кенефи по села и паланки? Не знам господина как ги изчисли тия 25 млн., ама май калкулаторчето му добавя автоматично по някоя и друга нула в сметките, както за "колибите", така и за приходите в проектобюджета и ръста на икономиката.

След три месеца, този пакет ще си замине за САЩ с надпис "ЗА МВФ" и подател "От България, НЕ СТАВА!" Ако се чувстваше българин, щеше да му пука, какво мислят сънародниците му, но този е американец, заразен и разложен!

Да си кажа,от правителството на Бойко,от както е на влас,нищо добро не съм видял,Намалиха ми трудоспособноста от 80% на 50% обжалвах мотаха ме цяла година без пенсия,и ми качиха слет Нелк комисията някакви си 11% и сега съм на 61% пенсията от 190лв ми я намалиха на 121лв,какво повече да кажа всичките са един дол дренки,само авантата гледат,и как да се подсиурят те и пра внуците,а простият българин да умира.Гадове.

простият българин да вземе да стане малко по-градивен и умен .... няма го вече комунизмът дами и господа ... няма вече "да вземем от богатите и да дадем на бедните"!!! НАУЧЕТЕ СЕ ДА РАБОТИТЕ!

ако мислиш че и ти няма да им сърбаш попарата като им подлизуркваш с тези писания - много се лъжеш

Смятам, че непрекъснато се манипулира народа като се говори за 13 заплата. Такава се дава единствено с решение на Министерски съвет. Това, за което говорят всички лаици, въпреки че се пишат на "финансисти" са допълнителни възнаграждения от икономия на фонд "Работна заплата" и може да не е цяла заплата. Тя е в зависимост от резултатите и приноса на работника/служителя през годината в работата на съответната организация.

Така пише в книгите ама реалността е друга..

А Дянков защо не каже, че на всяко тримесечие в неговото ведомство се взимат допълнителни бонуси.....

как се определя приноса на работника?само не ми цитирайте текст от учебника.предварително ви благодаря.

Дянков, дано да ядеш магистрали!

Той докато зачерква заплатите,в съдебната система вече си гласуваха по две заплати :) за Коледа.

Остава ми само утешението, че след няколко месеца и аз ще ви зачеркна. И надяваме се всички да ви зачеркнат. Ама държавни пари за любовните си вояажи намираш

..."Ама държавни пари за любовните си вояажи намираш"... Ама тоя и любовник ли се пише, бе? Че кой ще го вземе тоя за мъжкар, освен някоя Станка Пердю, пардон Пардю, демек някоя застреляна американка! Тук, у нас няма шансове, затова по-скоро трябва да му бием шута (не седесарски, а байганювски)

Има една Иринка, дето си пътуват с нея насам-натам(Китай, Лондон и т.н. все с държавни пари като момето се води част от делегация). Същата се говори, че е на заплата 8000лв, кара служебно БМВ и живее в държавен апартамент... Даже снимка на двамата влюбени съм виждал в нета.

Коментари - Дянков зачеркна коледни заплати и пенсии | Днес.dir.bg

Дянков зачеркна коледни заплати и пенсии

Няма да има коледна пенсия и 13-а заплата в бюджетната сфера, заяви пред журналисти в кулоарите на парламента министърът на финансите Симеон Дянков.

Обратно в новината

Коментари - Дянков зачеркна коледни заплати и пенсии | Днес.dir.bg

Коментари

ПЕНСИОНЕРИ ПОЖЕЛАВАТ ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ НА ДЯНКОВ И БОРИСОВ ПРИ ПРАПРА ДЯДОВЦИТЕ НА ДЯДОВЦИТЕ ИМ!

Не е ли редно потърпевшите от това "велико" решение на г-н Дянков да кажат,че по този повод Г-н Дянков и управляващите не трябва да ги има повече?

този него някой да зачеркне,аман от олигофрени политици.

НИЕ ПЕНСОНЕРИТЕ ПОЖЕЛАВАМЕ НА МИН. ДЯНКОВ ДА ПРЕКАРА КОЛЕДА ПРИ ПРАПРА ДЯДОТО НА ДЯДО МИ!

da го зачеркне Бойко ,че белким се пооправят нещата.от този и коминочистач не става.

А в нашата частна фирма кой ще даде коледни бонуси? Ех, гнусляри мили, ненагледни? Нали имате заплати? Премиите са нещо, което се дава, ако има резултати, а не резИлтати...

Ти пък от къде знаеш, че имаме заплати. Нали ги отязаха с 20-25%. Умник!

Добре е да знаеш че твоите премии са за резултати от само твоя труд по конкретните договорени дейности и не зависят от общите резултати на фирмата.За тях трябва да отговаря собственика(който може да е некадърен),не кадърният и изпълнителен наемен работник.На другото му казват "експлоатация на труда" в полза на работодателя.

Дори в годината на 3-те долара заплата имаше коледни бонуси.Писна ми живота.

А за отличниците пенсионери - всички търпят и за това са отличници - 13 и 14 пенсия

ОЩЕ: членски или други вноски за ЕС ..............., вноски за НАТО ............, ЗА издръжката на външните мисии защитаващи интересите на държавата на онзи посланник, Оруфляк ли се казваше и още скрити перца. Очаква се Мин.председателя да отреже лентата на езеро за плаване на пътя между разклона за Симеоново и Бояна. Новите магистрали, които ще "увековечат" ББ като изключително недоразумение начело на държавата, ще имат здрави основи от костите на пенсионерите и болните, които ще си отидат заради алчността на управляващите.АМИН.

ОЩЕ едно недуразумение, което иска блага без да мисли.

По-добре в пакет всичките!

Забравих да ти кажа да вземеш с тебе и бате ти бойко!!!

Защо не си стоя в америка да оправиш американците ами дойде в България да ни довършиш с твоите превъзходни умения.Ти направо си магьосник.Американците не знаят какво изпускат, но ние ще те преотстъпим без трансфер!!!

НЕ ДЯНКОВ, А ЛЮБИМИЯ ВИ БОЙКО НЕ ВИ ДАВА 13 ЗАПЛАТА / ПЕНСИЯ

Нищо, че за пенсионерите и за служителите няма съответно 13 пенсия и заплата.Нали съобщиха, че ще има за магистратите, това е важно. ИЗЛИЗА, ЧЕ МАГИСТРАТИТЕ СА НАЙ-ЗАСЛУЖИЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ.

Тия гербаджии ни докараха до просешка тояга. Аз съм на работа, но няма пари за заплати. През декември ще ни пуснат 10 дни в неплатен отпуск и Коледа ще ни бъде много весела и щастлива. Дянков,ББ, Баба Цецка и други ще си получат големите пари, та и 13-14 заплата. Искам да им кажа ГЕРБ, че около мен поне 20 човека гласуваха за тях 20 не гласуваха, но на следващите избори ще получат минус 40 гласа. Какво ли им пука, нали сега за 4 години ще ни ошушкат и ще станат от милионери - милиардери!!!

Какво сте писнали всички за 13-та заплата? В повечето предприятия от материалното производство няма и 12 заплати. Възнагражденията бяха намалени, а някъде направо сринати, какво остава за премии! Няма пари там където те се изкарват, а вие лапачите на готово не усетихте нищо от т.н. криза. Сега искате и премия!!! Хайде малко се осъзнайте!

Защо мислиш, че държавните служители и държ. администрация не формират приходи, а тези -от администретивни усруги, такси, глоби и др. Същевременно, тези хора са най-коректните данъкоплатци, за разлика от тези в частния сектор, където има много сива икономика.

Ами иди в частния бизнес, като е толкова лесно и просто...

Ами иди в частния бизнес, като е толкова лесно и просто... И ще побелее сивата икономика - ще си плащаш сам и осигуровките, не само данъците... Та ще напълните хазната де...

Пак всичко за управляващите - за нас кризата и един ...После пак гласувайте за тях!

Нищо! Важното е да има пари за арести на доктори, учители, ученици, абе всички да ни арестуват и да ни дърпат ушите щото не слушаме!!!

Ей,хора не е виновен Дянков.Борисов му нарежда и той изпълнява.

на него пък кой му нарежда?

Северноатлантическите му партньори!

Защо всички си мислят,че Дянков е бвиновен за всичко.Не е вярно-БОЙКО НАРЕЖДА,ДЯНКОВ ИЗПЪЛНЯВА,А НА БОЙКО МУ НАРЕЖДА ТРЕНЧЕВ И БОЙКО ЩЕ-НЕ ЩЕ ИЗПЪЛНЯВА,ЧЕ А СТАЧКА И GOOD BAY.А Тренчев е печен,знае от какво се плашат новоизлюпените-власта е сладка.

Годината има 12 месеца !

А те скришно ще си вземат по няколко хилядарки!!!В министерството на финансите винаги се е получавало допълнително материално стимулиране на 3 месеца,а в някои от комисиите към министерството и всеки месец.Никой от държавните служители не е останал само на заплата от 500-600 лв.Те вземат допълнително поне още две или 3 заплати,затова си траят.Заплатите на обикновените държавни служители не са високи,но с допълнителните понякога стигат и над 2 хил.лв. на месец /нямам предвид директорите,главните секретари и т.н./.Нека С.Дянков да си мълчи и да не коментира ,че няма да има 13-та заплата във фин. министерство.Та те вземат през цялата година големи суми като ДМС.Нека да им е лошо...А за пенсионерите - да не говорим!Пълен геноцид!!!Браво Дянков,продължавай да лъжеш!!!

надявам се да прочетеш коментарите за да почустваш народната обич, която прелива към теб глупако

Стига вече с тези бонуси и допълнителни заплати! Ако за цяла година някой не може да спести пари си е негов проблем и по-добре да си намери по-добра работа след като не е доволен! Тази глупост с допълните възнаграждения в края на годината трябва да се прекрати веднъж за винаги. По-добре да има бонуси през цялата година за добра работа другото е пилеене на пари!

Да има - хубаво е наистина през цялата година. При нас обаче бонусите от цялата година се дават на края на годината. А сега няма да ги дадат. Що?

пак лъже. ще има, но скрити - само за някои.

ДАААА НА ПЪРВО МЯСТО ЗА СЪДИИТЕ И ПРОКУРОРИТЕ ЗА ДА НЕ ГИ БЕЗПОКОЯТ!!!!ТЕ НАЙ-МНОГО РАБОТЯТ И НАЙ-МНОГО ПЕСТЯТ!!А И ТЕ НЕ СА ДРЪЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ, ТЕ СА СЛУЖИТЕЛИ НА ДЯВОЛА!!!

Този некадърник за нищо не става да си ходи там от където е дошъл.Няма пари за нищо а да си направи фитнес в министерството пари има, за пенсии, заплати няма,грозен, пъпчасал идиот.Цялото правителство са от един дол дренки,данък лукс няма а данък за колиба има гледат как още повече бедните хора да стават по-бедни.

2011 - Бюджет на тоталният геноцит. Да е жив и здрав Дянков, за да може да натрупа още лоша карма, при тази си инкарнация.

абе Дянков вэеми си Уорлик и си ходете стига сте гаэили красивата ни Родина,и да не эабравиш да посетиш психиатър

.... Дянков е Бългсрският Пиночет ....!

Грешка приятел!За Пиночет не можем и да мечтаем.А що се отнася за Дянков,по скоро е сгрешена средната буква в думата.

Дянков определено не е с всичкия си.Но щом има кой да го търпи.Ако беше във Франция,народът отдавна да го е изхвърлил оттатък Атлантика.Макар,че мястото му е в някое лечено заведение в родния Ловешки край.

13 и 14 заплата ще има но само за Ирина Велкова - ку.вентията на скапаняка сеДянков

Такова разделение на наши и ваши никога не е било. Избрахме ги сега ще и им сърбаме попарата. Какво се опитват да покажат. Какви бонуси за отделни чиновници. Кой и как ще прецени. Това е толкова субективно. Борисов, опомни се, спри тази наглост.

До сега всички които управляваха смятаха,че ще бъдат вечни,зачертаваха,подиграваха се,приватизираха,узурпираха,крадеха,лъжеха,но.,не разбраха ,че животът е кратък ,а изкуството е вечно,а мандата тече зима е,Бойковата зима.

абе него го храни жена му, вие искате той да храни България

Това ,че няма да има Коледна добавка към пенсиите и 13 заплата е лошо ,но не е фатално !Фатално е поведението на Дянков - арогатност и дебелашко високомерие,безпардонност и самомнителност!Познайте до 3 пъти как ще свърши всичко това!

ще свърши никак.

Ето затова е целия цирк с братя Галеви, с Р.Петков и Калинка. За да спрем да се възмущаваме от далаверите на Физа и недоправеното икономистче да ни изработи с повишаването на стандарта ни. Няма пари за пенсии, но за МВР-то има както никога досега. И за какво за да следи и подслушва поголовно. Не престъпници, а всеки който мисли със своята глава. Някой знае ли колко почивни станции има МВР-то. Знае ли че няма нито една закрита от Татово време. Знае ли че те са затворен тип като бившите резиденции на ЦК и там обстановката е прекрасна, а храната и условията са на обидно ниски цени. Ето затова Фликчо налива пари а не за справяне с престъпността. За да се отчете дейност в тази насока се правят камуфлажните акции на Ал Бънди, на които повече му се смеем отколкото одобряваме.

Що не вземе да се треснеш в нещо здраво и тежко?! Ил са те треснали с тесла по главата...що приказваш ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ !!! СПРИ СЕ !!! БОКЛУК!!!

Безсрамник, да остави пенсионерите и на тези хубави празници да мизерстван. НЕКА ЖУРНАЛИСТИТЕ ДА СЕ ПОИНТЕРЕСУВАТ МАЛКО КАК ТАКА ВЪВ НЕГОВОТО ФИНАНСОВО ВЕДОМСТВО СЕ ВЗИМАТ ПРЕМИИ НА ВСЕКИ 3 МЕСЕЦА, А СЕГА ЩЕ ГОВОРИ КАК И ТЕ НЯМА ДА ИМАТ.

А защо нито синдикатите се възпротивиха,нито една статия не прочетохме за пенсиите на нашите родители-ХЕЙ ИМА ГОСПОД И ВСИЧКИ ВИ........

Стига с тая 13 та заплата за бюджетните. И без друго повече от половината може да ги няма и ако си реорганизират работата и спестявания и спестявания ще има и по-добре ще се работи. Сега само предават папки от чекмедже в чекмедже или преписват едни и същи данни от компютър на компютър с добавяне на грешки от преписвването.

не знам дали си работил/а на държавна служба, но след 15 години стаж разбрах, че е по-добре да прехвърлям от една папка в друга отколкото да върша каквото и да било. и все пак ти пожелавам да не работиш никога там. и петнйста няма да те отърве. и още нещо, с удоволствие бих се осигурявал на минималната работна заплата.

Смятам, че непрекъснато се манипулира народът, като се говори за 13-та заплата!... Такава се дава единствено с решение на Министерския съвет. Това, за което говорят всички, са допълнителни възнаграждения от икономии във фонд Работна заплата" и може да не са цяла заплата. Сумата е в зависимост от резултатите и приноса на работника или служителя през годината в работата на съответната организация. Разбрахме, че отново определени хора ще си разделят икономиите, а останалите, които се бориха с тях, за да навредят по-малко, ще пият по една горчива студена вода и ще посрещнат празниците с надеждата това да е последната година от управлението на ГЕРБ!... Управляващите отново потвърдиха старата истина, че ситият за гладния не мисли!... Около 25 млн. лева очаква правителството от т. нар. данък колиба". Това е въведеният с промените в Закона за местните данъци и такси налог, с който се облагат имотите с данъчна оценка до 1680 лв. Отново се взема от най-бедните! А уж нямало да увеличават данъците!... Не довеждайте народа до крайност, г-да управляващи!... Може да последва експлозия. която ще ви помете!...

Не е гадно, че го казва, гадно е да го повтаря, като папагал. Хората се дразнят, че им бърка в раната. Направи го показно, още с постната пица и до сега проявява садистично удоволствие, когато съобщава лоши новини. Психологически е доказано, че такива хора страдат от комплекс за малоценност. Лекувай се Дянков! В САЩ са най-добрите психолози и психиатри, с най-богат опит. Ние българите не държим, точно ТИ да си финансов министър. Лечението винаги е по-важно. Желаем ти, здраве, щастие и успехи в новата Родина!

Наред с другите глупости на Дянков има и една почти в края на статията, ако сте прочели внимателно. "Около 25 млн. лева очаква правителството от т. нар. данък "колиба", каза още Дянков." Излиза, че в България има грубо около 20 млн. "колиби"? Или броят и външните кенефи по села и паланки? Не знам господина как ги изчисли тия 25 млн., ама май калкулаторчето му добавя автоматично по някоя и друга нула в сметките, както за "колибите", така и за приходите в проектобюджета и ръста на икономиката.

След три месеца, този пакет ще си замине за САЩ с надпис "ЗА МВФ" и подател "От България, НЕ СТАВА!" Ако се чувстваше българин, щеше да му пука, какво мислят сънародниците му, но този е американец, заразен и разложен!

Да си кажа,от правителството на Бойко,от както е на влас,нищо добро не съм видял,Намалиха ми трудоспособноста от 80% на 50% обжалвах мотаха ме цяла година без пенсия,и ми качиха слет Нелк комисията някакви си 11% и сега съм на 61% пенсията от 190лв ми я намалиха на 121лв,какво повече да кажа всичките са един дол дренки,само авантата гледат,и как да се подсиурят те и пра внуците,а простият българин да умира.Гадове.

простият българин да вземе да стане малко по-градивен и умен .... няма го вече комунизмът дами и господа ... няма вече "да вземем от богатите и да дадем на бедните"!!! НАУЧЕТЕ СЕ ДА РАБОТИТЕ!

ако мислиш че и ти няма да им сърбаш попарата като им подлизуркваш с тези писания - много се лъжеш

Смятам, че непрекъснато се манипулира народа като се говори за 13 заплата. Такава се дава единствено с решение на Министерски съвет. Това, за което говорят всички лаици, въпреки че се пишат на "финансисти" са допълнителни възнаграждения от икономия на фонд "Работна заплата" и може да не е цяла заплата. Тя е в зависимост от резултатите и приноса на работника/служителя през годината в работата на съответната организация.

Така пише в книгите ама реалността е друга..

А Дянков защо не каже, че на всяко тримесечие в неговото ведомство се взимат допълнителни бонуси.....

как се определя приноса на работника?само не ми цитирайте текст от учебника.предварително ви благодаря.

Дянков, дано да ядеш магистрали!

Той докато зачерква заплатите,в съдебната система вече си гласуваха по две заплати :) за Коледа.

Остава ми само утешението, че след няколко месеца и аз ще ви зачеркна. И надяваме се всички да ви зачеркнат. Ама държавни пари за любовните си вояажи намираш

..."Ама държавни пари за любовните си вояажи намираш"... Ама тоя и любовник ли се пише, бе? Че кой ще го вземе тоя за мъжкар, освен някоя Станка Пердю, пардон Пардю, демек някоя застреляна американка! Тук, у нас няма шансове, затова по-скоро трябва да му бием шута (не седесарски, а байганювски)

Има една Иринка, дето си пътуват с нея насам-натам(Китай, Лондон и т.н. все с държавни пари като момето се води част от делегация). Същата се говори, че е на заплата 8000лв, кара служебно БМВ и живее в държавен апартамент... Даже снимка на двамата влюбени съм виждал в нета.