Коментари - Обвиняем за радикален ислям: Държавата ще стане халифат | Днес.dir.bg

Обвиняем за радикален ислям: Държавата ще стане халифат

На първото заседание по делото срещу 13 души, обвинени в проповядване на антидемократична идеология и участие в нелегална религиозна организация, Окръжен съд - Пазарджик изслуша обвинителния акт.

Обратно в новината

Коментари - Обвиняем за радикален ислям: Държавата ще стане халифат | Днес.dir.bg

Коментари

А-аааа ! А ! На мен-лично ми писна. Извинете ! ...И понеже съм си пълно ренде : --взех та поразпратих тук-таме ...едно-там имейлче за Нашето дередже. Очаквайте Пришествие.

Невежеството е най-голямата беда! Възползвайки се от него винаги ще се намерят сладкодумници - религиозни водачи - фанатици! Няма по-лесно нещо от това да се възползват от необразования човечец, смесвайки страха му с надежда за нещо по-добро.Винаги е ставало и ще става дълги години още.

И до кога ще разчитаме на американците да ни пазят от терористите?Отгоре на това доста тъпанари,питат злобно:"Какво правят в Афганистан!?"На такива трябва да им се каже простичко:Ако имаш нещо в тиквата си,отговори си сам!Моето предположение е,че неблагодарниците скоро ще бъдат оставени сами да се оправят,при което българите ще изживеят много големи трудности,защото са разграден двор,още повече че има много от тях,които не могат да видят опасността във всичките и измерения!Пътят е един:силно разузнаване и контраразузнаване,а освен това и работеща съдебна система,която да защитава конституционните свободи и независимост!А националната сигурност не е дело само на специализираните органеиа на всеки един ,който обича страната си!

Радикална организаиця "Ал Уакф ал ислями" се е промъкнала в България през 80-те. Затова Живков им спретна възродителен процес. А те отговориха с атентат. След 89-та до сега в Сауд. Арабия се обучават и български граждани, ходят си по конференции в Турция, строят им джамия до джамия, раздават им пари, изолирането на немюсюлманите е факт - много българи се изнесоха от смесените райони, етнизираха религията и всеки мюсюлманин се определя като турчин. Всяко едно от тъпите правителства им се извини за възродителния процес, а Турция ги подкукуросва да искат още и още. Имат извинения, имат партии, имат паметници, имат новини на майчин език, защо да нямат и халифат? Демократично е! Редно е мюфтииството и ДПС да направят изявление и да се разграничат от "Ал Уакф ал ислями". В противен случай да се считат за съучастници, проповядващи омраза на религиозна основа с цел налагане на шериатска държава! Не в зоната на Шенген, а в затвора трябва да се окажат политиците от прехода! Заедно с тези 313 поддръжници на халифата!

Е и какво като се прегръща,глупако?!

Ботев и Левски ни освободиха от мюсулманите,но неистовият стремеж на Доган,С.Дмитриевич и Първаноглу да ни поробят трябва да бъда спрян!Първоначално нека започнем с най-неотложното:Забрана на двете партии-предатели БСП и ДПС!

Може и да станем халифат! Но не защото разни брадати искат, а защото продажните български правителства са готови на всичко, за да домъкнат богати чужди инвеститори, които да притежават земята ни. А Борисов се прегръща с всякакви халифи и шейхове заради парите им.

Самият факт, че в България вече са се появили хора в такива дрехи като тия на снимката говори зле. Още по-притеснително е, че въпросните хора са районни мютии част от официалната мюсюлманска църква не банда сектанти. Главния мютия - приятеля на Уорлик трябва да излезе и да се разграничи от тях в противне случай нещата са ясни!!!

Ето затова бай Ви Тошо си беше прав. Щом си в България ще носиш българско име, ще учиш в българско училище- затова им смени имената и до идване на демокрацията поколения от тях не си спомняха за тези неща. Много правилно им отвори границата да си ходят там за където плачат, ама и там не им хареса и се върнаха, Сега вече е много късно след като им дадохме толкова много права. Нека да идат да ги искат в Европа или Америка, та да видиме кога и как ще ги получат. На куково лято. Виждате ли, че и Белене е било нужно за такива проповедници.

Подкрепям!

Мюсюлманските фашисти предлагат следното: изгаряме книгите, закриваме университетите, правим от жените си черни пашкули, въвеждаме потури, фесове, рушим градовете и превръщаме страната в арабска пустиня, без ток, без вода, църквите палим, убиваме всеки християнин, тръгваме пеша-мъжа напред, жената отзад, правим си хареми, удряме го на разврат, затваряме граници и спираме информацията, правим Борисов рязан читак-султан, Менда- ханъма, Фидосова - първа съпруга на везира, милиционерите на ГЕРБ - низачи и еничери, те и без това се държат като такива с народа си. Пенсионерите ги издавяме в Дунава, левите ги набиваме на кол като безбожници, десните ги правим везири и феодали по места. Е, шериата е тук. Държавата и без това я затрихте, ебахте й мамата, нищо ново няма да се случи.

Компромисен вариант: Да бъде съден по 'шериатските' закони :-))))

Както е тръгнало май трябва да си пускам брада!

Ислямът е точно толкова агресивна религия, колкото и християнството. Работата е там, че е със 600 год. по-млада и още не са се изпедепцали. Още са на фазата на меча, докато попчетата са имали време да изобретят повече методи и действат доста по-изтънчено. Иначе... предлагам щом искат закони на шериата, да ги съдят по законите на инквизицията.

vlad

Явлението като цяло е нормално за цял свят но има нещо по-български неприятно и то се отнася до: никой не отговаря как се е провеждала национално отговорна политика така щото да не се стигне до там. Ние българите засегнати и излъгани от мръсници-политици ги мразим и не гласуваме. хората с ислямска ориентация мразят излъгалите ги политици и чрез исляма отричат държавата, т.е. необходимостта да бъдат лъгани. От тук до Косово има една педя разстояние. Има процес, за момент нещата ще отихнат. След това някой ще раздаде правосъдие в отговор на съдебното решение ...и нещата стават без контролни. а хората мислещи радикално все пак трябва да бъдат стопирани - кой е най-добрия начин - това е материал за един друг разговор.

Видяхте ли сега, всички, които само конспирации сънувате от рода на: Американците сами си взривили небостъргачите или пък Израел сами си гръмнаха автобуса в Бургас и много други такива измишльотини на болни червени мозъци. Сега когато видяхте какво представлява радикалния ислям, какво проповядва и как вече е пуснал корени на наша територия, се надявам най-накрая да заемете правилната страна, да спрете да подкрепяте чалмите и да се кефите на терора на който подлагат всички християнски(и не само) нации.

ХХ

Много агресивна религия, използвана за политически цели и за убиване.

само да го пуснете на свобода този, лично ще се вдигна от англия да го заsтрелям и него и този дето го е пуснал.

Ха гласувайте пак за червената подлога Станишев и наистина ще стане халифат начело с Доган

халифат ще ми правят те....ама че наглост сами настроиват хората срещу религията си и самите тях с подобни изказвания после пак ние виновни мразили сме помаци,цигани и т.н алоооо вие знаете ли изобщо каде се намирате...това е булгаря не е саудицка арабия варвете в пустинята и дерзаите там,забулваите се и правете квот си щете тогава на никои няма да пречите и никои няма да ви пречи.човек сам избира религията си,дарявата ни е християнска не ви щем ислямските проповеди!!! п.с. на които не му понася да се изнася............... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако Държавата не вземе нещата в ръцете си . Но не само с налагане на санкции и присъди , а с мерки за марериален и интелектуален( образователен) подем в оня район -пиши го бегал. да бием границата направо покрай Асеновград доде не е пламнало и шуменско,разградско , русенско,силистренско....и цялата страна .

"Не е луд тоя, дето изаде баницата, а тоя дето му я даде!", "Не гледайте сламката в окото на другия, а гредата във твоето око!" Оставете исляма или другите религии! Всеки има право на вяра! Забележете, че повечето от обвиняемите са българомохамедани. Питам се, каде бяха и са нашите православни проповедници? Нама ги никакви! Щото отдавна не са проповедници и "пастири", а едни прости търговци и тунеядци! Голяма част от българомохамеданите искаха да си възвърнат вярата на дедите си. Оказа се, че няма кой да им помогне, защото поповете през тези години се караха и биха за власт, пари, имоти, коли, ролекси и прочее. Ако няма "сухо", въобще не стъпват в населени места! Единици са тези като Боян Саръев, примерно. Та, като няма православни, нормално е да се появяват проповедници на други религии. Това не се спира със съд, а с ВЯРА - тя липсва на нашите попове! За пари да не говорим - църквата ни е достатъчно богата!

Blake

Казваш, всеки имал право на вяра, нали? А защо тогава подобни нещастници искат да НАЛОЖАТ насилствено собствената си вяра на всички?!?

Това е най-затърпявашата, най-назадничавата и най-агресивната религия в света. Уж твърдят, че са миролюбиви,а убиват без да им мигне окото за едното нищо. Нямат и чувство за хумор.

си забравил/а великите Кръстоносни походи на най-хуманната религия - Християнството, които дори и сега продължават, водени от САЩ по света. Просто Исляма в момента е в средните векове, както по времето на Кръстоносните походи е било християнството, кога то да си припомним историята - кръстоносците са били толкова нагли, че се е наложило православен владетел да ги разбие (Кулата на Балдуин Фландърски ако се сещате за какво става дума).

Държавата е халифат на Станишев, Румен Петков и Овчаров.

Пропуснал си: и Доган!

Дамян

и божко е пропуснал и божко. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе що не докарате тия да ги съдите в София и да ги изпуснете вечер около "попа". Ще се решът проблемите веднага и задълго. и няма да хармите пари за дело. Само за чаршаф

+1

това е необратим процес- тиквата бе докаран на власт не без помощта и на феса доган !!! така , че колко и пара да вдигат и да се пъчат наще политици-управници - така ще е - ето му добрия матрял на тъпия тиквундер- след като ние българите-обикновенните хора от народа сме лош матрял за него- да се оправя с тази долна измет-понеже на тях разчита за още мандати и още далавери ..... дано накрая вдене кухата му леика , че не ние сме лошите- в нашата родина ние искаме доброто за нас- за всички нас.... ако тъпата тиква-премиер продълява с геноцида върху народа си- скоро само с такива дебили и идиоти ще си има работа...-в страната ще му останат само турчолята , циганите , мутри и престъпници...простаците и полуидиотите които са си завряли главата в тлъстия му задник ... нормални хора скоро няма да останат... BOIKO,TOVA LI TI E DOBRIQ MATRQL?

Ако и заплатите на тези имами се плащат от бюджета на държавата, след като се докаже че са виновни трябва и да връщат парите които са взели. Да не говорим че и джамии се строят с държавни средства.

нашите помаци се правят на повече мюсюлмани от другите. Тази ревностност е реакция на факта, че не могат да избягат от истината, че по народност са българи, не турци, не араби. Толкова им е объркано съзнанието че объркван религия с народност.

глупости прочетох досега в коментарите. Това че някой разправял нещо си не означава, че то ще стане. То и един престолонаследник щеше да ни оправя за 800 дни, ама.... Оставете ги хората да си вярват в каквото искат. ТЕ, МЮСЮЛМАНИТЕ НЕ НИ ЗАПЛАШВАТ ВСЕ ОЩЕ! НЕ СА ТЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРСКИ ПРОБЛЕМ! Разберете го най-накрая.

И какво? Да чакаме да стане ли? Д си мълчим и да чакаме. РАЗБЕРИ НАЙ-ПОСЛЕ, че докато си мълчим и чакаме става ще става все по-силна ислямизацията. А може би точно това е идеята на тези дето ни убеждават да си мълчим. Може би това е и твоята идея а?

да стане нищо после. Няма страшно. Мен лично много повече ме дразнят и са ми много по-голям проблем мургавите съграждани, на които им викаме "роми".

То и през ХV век така са мислили, пък историята показа как се развиват след това нещата, докато си овца и рая, все ще те стрижат и онождат. Тук не става въпрос за свобода на вероизповеданието, напротив, според тях всеки който се роди трябва да е правоверен мюсулманин, за останалите джихат с ятаган??? Много космополитно и демократично - КО ША КАЕШ???

не е войнствена религия (с изключение на уахабитите, които смятат че дори мюсюлмани трябва да се избиват ако не живеят праведно). САЩ като са християни да не би да не колят и бесят т.е. бомбардират и "носят демокрация"? Мюсюлманите ако не ги закачаш и те няма да те закачат

Трябва да се проучат тия стотината с какво живеят.Щом днес не са на работа и стоят там значи някой им плаща. Защо аз не ходя. Защото ако не съм днес на работя нямам надник и няма с какво да живея.

Недейте така да поднасяте новините, сякаш някой значим международен политик е казал подобно нещо.Очевидно става дума за група утрепки, на които не трябва да се отдава такава гласност, за да се гарантира етническата стабилност в страната.Недейте да дърпате дявола за опашката, защото като се обърне и току виж целия балкански полуостров пламнал в размирици, а шести американски флот ще сее демокрация на София. За това по-спокойно със страстите, и по -малко внимание, дори никакво на подобни провокации.В крайна сметка има хора, които само това чакат - етническа нестабилност основана на религиозна основа. Как е възмоьно толкова години в БЪлгария да не се говорят подбни неща и изведнъж в последните години постоянно слушаме подобни новини.

Ти не си мравка,ти си мишка!

мишка или мравка вее тая. човек трябва първо трезво да мисли , а после да се поддава на първичните страсти !

Ти не си мравка,ти си мишка!

добре бе човек, ОК. Какво правиш тука тогава, отивай да се биеш колиш и т.н.Осатви ни нас мишките.

Дали бай Тошо не беше прав ... Мюсюлманската религия още с раждането си някога е породила арабската ислямска агресия и експанзия - включително до днешна Испания, на която са били необходими 6 века за отхвърлянето на завладелия я Ислям. Религия на строгата организация и безразсъдно подчинение. Дали бай Тошо не беше прав ...

А вие се чудехте що Ердоган и емира на Катар "къпаха" Бойко в банята - ами те го готвели за Халиф .... хах пада му се на Правешкото дърво - беше само прост ГенСекретар :)

От какъв зор се пускат някакви си външни хора в съда, защото били протестирали. ИДИОТЩИНА, чувстваме се малцинство в собствената си страна

Ще стане защото сме РАЯ! Защото са единни в ПРОСТОТИЯТА!

Забранете строежа на джамии,нещастни управляващи! Ще ви държим лично отговорни за последствията! П.С. И все пак ,какво правят тези пред съда...........,или да се съберем 1000-2000 и ние да идем!

така, така, първо им тесни джамийте от които вият като бесни кучета, сега халифат, ама е такива боклуци като нашите, ибрикчий, първановци,борисовци,и др. са виновни,а фандъкова да си сложи една забрдка на мутрата и да ходи да вие заедно с ходжата пред Халите!

Да си направят халифат където искат, но не и в България!!!

Докъде я докарахме!В съседна Гърция,също е имало турско робство,също живеят помаци,но никъде не ще видиш джамии и такова НАГЛО ПОВЕДЕНИЕ на псевдо мюсюлмани,с вечни желания да НАЛАГАТ ИСЛЯМА в земите на християните- Европа.

За джамиите не си прав, мини през Златоград и влез в Гърция, ще се питаш къде влизаш, но това не пречи да не се допуска радикален ислям, правото на религия е исковно човешко право стига да не пречи на останалите. Стига да няма екстремизъм, независимо от коя страна идва.

В цялата статия никъде не се посочва за какво точно става дума, сигурно от политкорестност. Тези отрепки са уахабити, де да бяха салафити, ама вече не с,а още по-радикални са. И това което проповядва това прасе Ахмед е официалната доктрина на уахабизма. Ей путки заспали, извадете си най-после главите от задните части и почвайте да мислите и действате. Днес Пазарджик е опитното им поле, утре ще плъзнат и из другите райони във България пълни с мангусти. За пари не се притеснявайте Саудитска Арабия ги има повече от достатъчно.

Европейските народи още далеч не са се усетили накъде ги водят. Това, което се случва в Европа е планът на ционистите за унищожаване на белите народи, носители на цивилизацията в Европа. Това става посредством ислямската инвазия и лавината емигрантска сган от третия свят. Отделно това се стимулира и оправдава с другата ционистка отрова - т.нар. демокрация, човешки права и т.н. мантри, които вързват ръцете на народите и ги лишават от правото да се защитават от тази чума. У нас за съжаление нещата вече са необратими - българската нация е под тотален ционистки контрол и е доведена до положение на пълна безпомощност и безсилие пред угрозата от загуба на територия и суверенитет.

Дано повече българи прочетат поста ти!! Браво за анализа. +1!!!!

съгласен съм с поста ! но... и ние не сме се зародили като народ тук на земята на мизийците и траките !Но все пак като отидеш на гости се съобразяваш с правилата на домакина тоест Ние ...Опа то май няма правила и защо?Защото хората от властта са безплодни отро4ета ! тва е ... или ми ела на гости и не забравяй 4е не си у дома или си бегай там дето си сии у дома !

С тази криворазбрана демокрация, цяла Европа почерня от джамии, бради и забрадки! Хората и нациите взеха да се усещат, че тия мултиетнически и мултирелигиозни общности, емигрантите и циганьорите като цяло, не водят до нищо добро всяка бяла държава.

Познайте кой ще бъде 1-вия халиф на България: Доган или Станишев ?

Какво се чудиш? Само ББ...

Ислямист=Терорист

Коментари - Обвиняем за радикален ислям: Държавата ще стане халифат | Днес.dir.bg

Обвиняем за радикален ислям: Държавата ще стане халифат

На първото заседание по делото срещу 13 души, обвинени в проповядване на антидемократична идеология и участие в нелегална религиозна организация, Окръжен съд - Пазарджик изслуша обвинителния акт.

Обратно в новината

Коментари - Обвиняем за радикален ислям: Държавата ще стане халифат | Днес.dir.bg

Коментари

А-аааа ! А ! На мен-лично ми писна. Извинете ! ...И понеже съм си пълно ренде : --взех та поразпратих тук-таме ...едно-там имейлче за Нашето дередже. Очаквайте Пришествие.

Невежеството е най-голямата беда! Възползвайки се от него винаги ще се намерят сладкодумници - религиозни водачи - фанатици! Няма по-лесно нещо от това да се възползват от необразования човечец, смесвайки страха му с надежда за нещо по-добро.Винаги е ставало и ще става дълги години още.

И до кога ще разчитаме на американците да ни пазят от терористите?Отгоре на това доста тъпанари,питат злобно:"Какво правят в Афганистан!?"На такива трябва да им се каже простичко:Ако имаш нещо в тиквата си,отговори си сам!Моето предположение е,че неблагодарниците скоро ще бъдат оставени сами да се оправят,при което българите ще изживеят много големи трудности,защото са разграден двор,още повече че има много от тях,които не могат да видят опасността във всичките и измерения!Пътят е един:силно разузнаване и контраразузнаване,а освен това и работеща съдебна система,която да защитава конституционните свободи и независимост!А националната сигурност не е дело само на специализираните органеиа на всеки един ,който обича страната си!

Радикална организаиця "Ал Уакф ал ислями" се е промъкнала в България през 80-те. Затова Живков им спретна възродителен процес. А те отговориха с атентат. След 89-та до сега в Сауд. Арабия се обучават и български граждани, ходят си по конференции в Турция, строят им джамия до джамия, раздават им пари, изолирането на немюсюлманите е факт - много българи се изнесоха от смесените райони, етнизираха религията и всеки мюсюлманин се определя като турчин. Всяко едно от тъпите правителства им се извини за възродителния процес, а Турция ги подкукуросва да искат още и още. Имат извинения, имат партии, имат паметници, имат новини на майчин език, защо да нямат и халифат? Демократично е! Редно е мюфтииството и ДПС да направят изявление и да се разграничат от "Ал Уакф ал ислями". В противен случай да се считат за съучастници, проповядващи омраза на религиозна основа с цел налагане на шериатска държава! Не в зоната на Шенген, а в затвора трябва да се окажат политиците от прехода! Заедно с тези 313 поддръжници на халифата!

Е и какво като се прегръща,глупако?!

Ботев и Левски ни освободиха от мюсулманите,но неистовият стремеж на Доган,С.Дмитриевич и Първаноглу да ни поробят трябва да бъда спрян!Първоначално нека започнем с най-неотложното:Забрана на двете партии-предатели БСП и ДПС!

Може и да станем халифат! Но не защото разни брадати искат, а защото продажните български правителства са готови на всичко, за да домъкнат богати чужди инвеститори, които да притежават земята ни. А Борисов се прегръща с всякакви халифи и шейхове заради парите им.

Самият факт, че в България вече са се появили хора в такива дрехи като тия на снимката говори зле. Още по-притеснително е, че въпросните хора са районни мютии част от официалната мюсюлманска църква не банда сектанти. Главния мютия - приятеля на Уорлик трябва да излезе и да се разграничи от тях в противне случай нещата са ясни!!!

Ето затова бай Ви Тошо си беше прав. Щом си в България ще носиш българско име, ще учиш в българско училище- затова им смени имената и до идване на демокрацията поколения от тях не си спомняха за тези неща. Много правилно им отвори границата да си ходят там за където плачат, ама и там не им хареса и се върнаха, Сега вече е много късно след като им дадохме толкова много права. Нека да идат да ги искат в Европа или Америка, та да видиме кога и как ще ги получат. На куково лято. Виждате ли, че и Белене е било нужно за такива проповедници.

Подкрепям!

Мюсюлманските фашисти предлагат следното: изгаряме книгите, закриваме университетите, правим от жените си черни пашкули, въвеждаме потури, фесове, рушим градовете и превръщаме страната в арабска пустиня, без ток, без вода, църквите палим, убиваме всеки християнин, тръгваме пеша-мъжа напред, жената отзад, правим си хареми, удряме го на разврат, затваряме граници и спираме информацията, правим Борисов рязан читак-султан, Менда- ханъма, Фидосова - първа съпруга на везира, милиционерите на ГЕРБ - низачи и еничери, те и без това се държат като такива с народа си. Пенсионерите ги издавяме в Дунава, левите ги набиваме на кол като безбожници, десните ги правим везири и феодали по места. Е, шериата е тук. Държавата и без това я затрихте, ебахте й мамата, нищо ново няма да се случи.

Компромисен вариант: Да бъде съден по 'шериатските' закони :-))))

Както е тръгнало май трябва да си пускам брада!

Ислямът е точно толкова агресивна религия, колкото и християнството. Работата е там, че е със 600 год. по-млада и още не са се изпедепцали. Още са на фазата на меча, докато попчетата са имали време да изобретят повече методи и действат доста по-изтънчено. Иначе... предлагам щом искат закони на шериата, да ги съдят по законите на инквизицията.

vlad

Явлението като цяло е нормално за цял свят но има нещо по-български неприятно и то се отнася до: никой не отговаря как се е провеждала национално отговорна политика така щото да не се стигне до там. Ние българите засегнати и излъгани от мръсници-политици ги мразим и не гласуваме. хората с ислямска ориентация мразят излъгалите ги политици и чрез исляма отричат държавата, т.е. необходимостта да бъдат лъгани. От тук до Косово има една педя разстояние. Има процес, за момент нещата ще отихнат. След това някой ще раздаде правосъдие в отговор на съдебното решение ...и нещата стават без контролни. а хората мислещи радикално все пак трябва да бъдат стопирани - кой е най-добрия начин - това е материал за един друг разговор.

Видяхте ли сега, всички, които само конспирации сънувате от рода на: Американците сами си взривили небостъргачите или пък Израел сами си гръмнаха автобуса в Бургас и много други такива измишльотини на болни червени мозъци. Сега когато видяхте какво представлява радикалния ислям, какво проповядва и как вече е пуснал корени на наша територия, се надявам най-накрая да заемете правилната страна, да спрете да подкрепяте чалмите и да се кефите на терора на който подлагат всички християнски(и не само) нации.

ХХ

Много агресивна религия, използвана за политически цели и за убиване.

само да го пуснете на свобода този, лично ще се вдигна от англия да го заsтрелям и него и този дето го е пуснал.

Ха гласувайте пак за червената подлога Станишев и наистина ще стане халифат начело с Доган

халифат ще ми правят те....ама че наглост сами настроиват хората срещу религията си и самите тях с подобни изказвания после пак ние виновни мразили сме помаци,цигани и т.н алоооо вие знаете ли изобщо каде се намирате...това е булгаря не е саудицка арабия варвете в пустинята и дерзаите там,забулваите се и правете квот си щете тогава на никои няма да пречите и никои няма да ви пречи.човек сам избира религията си,дарявата ни е християнска не ви щем ислямските проповеди!!! п.с. на които не му понася да се изнася............... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако Държавата не вземе нещата в ръцете си . Но не само с налагане на санкции и присъди , а с мерки за марериален и интелектуален( образователен) подем в оня район -пиши го бегал. да бием границата направо покрай Асеновград доде не е пламнало и шуменско,разградско , русенско,силистренско....и цялата страна .

"Не е луд тоя, дето изаде баницата, а тоя дето му я даде!", "Не гледайте сламката в окото на другия, а гредата във твоето око!" Оставете исляма или другите религии! Всеки има право на вяра! Забележете, че повечето от обвиняемите са българомохамедани. Питам се, каде бяха и са нашите православни проповедници? Нама ги никакви! Щото отдавна не са проповедници и "пастири", а едни прости търговци и тунеядци! Голяма част от българомохамеданите искаха да си възвърнат вярата на дедите си. Оказа се, че няма кой да им помогне, защото поповете през тези години се караха и биха за власт, пари, имоти, коли, ролекси и прочее. Ако няма "сухо", въобще не стъпват в населени места! Единици са тези като Боян Саръев, примерно. Та, като няма православни, нормално е да се появяват проповедници на други религии. Това не се спира със съд, а с ВЯРА - тя липсва на нашите попове! За пари да не говорим - църквата ни е достатъчно богата!

Blake

Казваш, всеки имал право на вяра, нали? А защо тогава подобни нещастници искат да НАЛОЖАТ насилствено собствената си вяра на всички?!?

Това е най-затърпявашата, най-назадничавата и най-агресивната религия в света. Уж твърдят, че са миролюбиви,а убиват без да им мигне окото за едното нищо. Нямат и чувство за хумор.

си забравил/а великите Кръстоносни походи на най-хуманната религия - Християнството, които дори и сега продължават, водени от САЩ по света. Просто Исляма в момента е в средните векове, както по времето на Кръстоносните походи е било християнството, кога то да си припомним историята - кръстоносците са били толкова нагли, че се е наложило православен владетел да ги разбие (Кулата на Балдуин Фландърски ако се сещате за какво става дума).

Държавата е халифат на Станишев, Румен Петков и Овчаров.

Пропуснал си: и Доган!

Дамян

и божко е пропуснал и божко. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе що не докарате тия да ги съдите в София и да ги изпуснете вечер около "попа". Ще се решът проблемите веднага и задълго. и няма да хармите пари за дело. Само за чаршаф

+1

това е необратим процес- тиквата бе докаран на власт не без помощта и на феса доган !!! така , че колко и пара да вдигат и да се пъчат наще политици-управници - така ще е - ето му добрия матрял на тъпия тиквундер- след като ние българите-обикновенните хора от народа сме лош матрял за него- да се оправя с тази долна измет-понеже на тях разчита за още мандати и още далавери ..... дано накрая вдене кухата му леика , че не ние сме лошите- в нашата родина ние искаме доброто за нас- за всички нас.... ако тъпата тиква-премиер продълява с геноцида върху народа си- скоро само с такива дебили и идиоти ще си има работа...-в страната ще му останат само турчолята , циганите , мутри и престъпници...простаците и полуидиотите които са си завряли главата в тлъстия му задник ... нормални хора скоро няма да останат... BOIKO,TOVA LI TI E DOBRIQ MATRQL?

Ако и заплатите на тези имами се плащат от бюджета на държавата, след като се докаже че са виновни трябва и да връщат парите които са взели. Да не говорим че и джамии се строят с държавни средства.

нашите помаци се правят на повече мюсюлмани от другите. Тази ревностност е реакция на факта, че не могат да избягат от истината, че по народност са българи, не турци, не араби. Толкова им е объркано съзнанието че объркван религия с народност.

глупости прочетох досега в коментарите. Това че някой разправял нещо си не означава, че то ще стане. То и един престолонаследник щеше да ни оправя за 800 дни, ама.... Оставете ги хората да си вярват в каквото искат. ТЕ, МЮСЮЛМАНИТЕ НЕ НИ ЗАПЛАШВАТ ВСЕ ОЩЕ! НЕ СА ТЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРСКИ ПРОБЛЕМ! Разберете го най-накрая.

И какво? Да чакаме да стане ли? Д си мълчим и да чакаме. РАЗБЕРИ НАЙ-ПОСЛЕ, че докато си мълчим и чакаме става ще става все по-силна ислямизацията. А може би точно това е идеята на тези дето ни убеждават да си мълчим. Може би това е и твоята идея а?

да стане нищо после. Няма страшно. Мен лично много повече ме дразнят и са ми много по-голям проблем мургавите съграждани, на които им викаме "роми".

То и през ХV век така са мислили, пък историята показа как се развиват след това нещата, докато си овца и рая, все ще те стрижат и онождат. Тук не става въпрос за свобода на вероизповеданието, напротив, според тях всеки който се роди трябва да е правоверен мюсулманин, за останалите джихат с ятаган??? Много космополитно и демократично - КО ША КАЕШ???

не е войнствена религия (с изключение на уахабитите, които смятат че дори мюсюлмани трябва да се избиват ако не живеят праведно). САЩ като са християни да не би да не колят и бесят т.е. бомбардират и "носят демокрация"? Мюсюлманите ако не ги закачаш и те няма да те закачат

Трябва да се проучат тия стотината с какво живеят.Щом днес не са на работа и стоят там значи някой им плаща. Защо аз не ходя. Защото ако не съм днес на работя нямам надник и няма с какво да живея.

Недейте така да поднасяте новините, сякаш някой значим международен политик е казал подобно нещо.Очевидно става дума за група утрепки, на които не трябва да се отдава такава гласност, за да се гарантира етническата стабилност в страната.Недейте да дърпате дявола за опашката, защото като се обърне и току виж целия балкански полуостров пламнал в размирици, а шести американски флот ще сее демокрация на София. За това по-спокойно със страстите, и по -малко внимание, дори никакво на подобни провокации.В крайна сметка има хора, които само това чакат - етническа нестабилност основана на религиозна основа. Как е възмоьно толкова години в БЪлгария да не се говорят подбни неща и изведнъж в последните години постоянно слушаме подобни новини.

Ти не си мравка,ти си мишка!

мишка или мравка вее тая. човек трябва първо трезво да мисли , а после да се поддава на първичните страсти !

Ти не си мравка,ти си мишка!

добре бе човек, ОК. Какво правиш тука тогава, отивай да се биеш колиш и т.н.Осатви ни нас мишките.

Дали бай Тошо не беше прав ... Мюсюлманската религия още с раждането си някога е породила арабската ислямска агресия и експанзия - включително до днешна Испания, на която са били необходими 6 века за отхвърлянето на завладелия я Ислям. Религия на строгата организация и безразсъдно подчинение. Дали бай Тошо не беше прав ...

А вие се чудехте що Ердоган и емира на Катар "къпаха" Бойко в банята - ами те го готвели за Халиф .... хах пада му се на Правешкото дърво - беше само прост ГенСекретар :)

От какъв зор се пускат някакви си външни хора в съда, защото били протестирали. ИДИОТЩИНА, чувстваме се малцинство в собствената си страна

Ще стане защото сме РАЯ! Защото са единни в ПРОСТОТИЯТА!

Забранете строежа на джамии,нещастни управляващи! Ще ви държим лично отговорни за последствията! П.С. И все пак ,какво правят тези пред съда...........,или да се съберем 1000-2000 и ние да идем!

така, така, първо им тесни джамийте от които вият като бесни кучета, сега халифат, ама е такива боклуци като нашите, ибрикчий, първановци,борисовци,и др. са виновни,а фандъкова да си сложи една забрдка на мутрата и да ходи да вие заедно с ходжата пред Халите!

Да си направят халифат където искат, но не и в България!!!

Докъде я докарахме!В съседна Гърция,също е имало турско робство,също живеят помаци,но никъде не ще видиш джамии и такова НАГЛО ПОВЕДЕНИЕ на псевдо мюсюлмани,с вечни желания да НАЛАГАТ ИСЛЯМА в земите на християните- Европа.

За джамиите не си прав, мини през Златоград и влез в Гърция, ще се питаш къде влизаш, но това не пречи да не се допуска радикален ислям, правото на религия е исковно човешко право стига да не пречи на останалите. Стига да няма екстремизъм, независимо от коя страна идва.

В цялата статия никъде не се посочва за какво точно става дума, сигурно от политкорестност. Тези отрепки са уахабити, де да бяха салафити, ама вече не с,а още по-радикални са. И това което проповядва това прасе Ахмед е официалната доктрина на уахабизма. Ей путки заспали, извадете си най-после главите от задните части и почвайте да мислите и действате. Днес Пазарджик е опитното им поле, утре ще плъзнат и из другите райони във България пълни с мангусти. За пари не се притеснявайте Саудитска Арабия ги има повече от достатъчно.

Европейските народи още далеч не са се усетили накъде ги водят. Това, което се случва в Европа е планът на ционистите за унищожаване на белите народи, носители на цивилизацията в Европа. Това става посредством ислямската инвазия и лавината емигрантска сган от третия свят. Отделно това се стимулира и оправдава с другата ционистка отрова - т.нар. демокрация, човешки права и т.н. мантри, които вързват ръцете на народите и ги лишават от правото да се защитават от тази чума. У нас за съжаление нещата вече са необратими - българската нация е под тотален ционистки контрол и е доведена до положение на пълна безпомощност и безсилие пред угрозата от загуба на територия и суверенитет.

Дано повече българи прочетат поста ти!! Браво за анализа. +1!!!!

съгласен съм с поста ! но... и ние не сме се зародили като народ тук на земята на мизийците и траките !Но все пак като отидеш на гости се съобразяваш с правилата на домакина тоест Ние ...Опа то май няма правила и защо?Защото хората от властта са безплодни отро4ета ! тва е ... или ми ела на гости и не забравяй 4е не си у дома или си бегай там дето си сии у дома !

С тази криворазбрана демокрация, цяла Европа почерня от джамии, бради и забрадки! Хората и нациите взеха да се усещат, че тия мултиетнически и мултирелигиозни общности, емигрантите и циганьорите като цяло, не водят до нищо добро всяка бяла държава.

Познайте кой ще бъде 1-вия халиф на България: Доган или Станишев ?

Какво се чудиш? Само ББ...

Ислямист=Терорист