Патриотите пак единни - подкрепят Сидеров като председател на ПГ

Националистите подкрепят управленската програма, за да има пълен мандат на кабинета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Патриот е душа дава,но не своята душа,братя,а душата на народа.Само да знаеше великия поет,че и в днешно време е актуално това.

Патриотите управляват, а безродниците от БСП,ДПС, БгПролет, Възраждане, Дем.България и т.н. квичат от завист и злоба!... ))) Хе,хе

Само ДПС&БСП!

ПРАВ Е СИДЕРОВ. ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ БЕШЕ ЕДИН НИКОМУ НЕИЗВЕСТЕН МУРГАВ КРАДЕЦ НА ВИНКЕЛИ И СЪДЪРЖАТЕЛ НА КВАРТАЛНА ГЕЙ ПОРНО КАБЕЛАРКА ДОКАТО ВОЛЕН НЕ НАПРАВИ ОТ МУРГАВОТО КРАДЛИВО ПРЪДЛЕ ВАЛЕРКО ИЗВЕСТЕН ПОЛИТИК А ОТ КАБЕЛАРКАТА МУ - НАЙ-ГЛЕДАНАТА В СТРАНАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ !!!

Като сте такива патриоти променихте ли изборния кодекс да не идват автобусите или пак ще ги държите за ръцете на границата, спряхте ли помощите за неработещите цигани, нали програма изпълнявате, къде я....???????

още някое и друго време във властта, че след следващите избори за тях вече никога няма да има безплатни държавни банани и никой няма и да се сеща че ги има като политически субекти!

Ако стане една война тези " патриоти " ще се скрият като мишки, но за да залъгват народа се бият в гърдите, че са такива и си мислят, че им вярваме. Жалки хрантутници, които и майките си ще продадат от лакомия. Нямам повече какво да кажа всичко се вижда отстрани!

Та какви патриоти може да е тази сбирщина, бореща се за трохите от масата?!

Единни ще са, иначе край на лапачката. И стига с тези "Патриоти". С какво са заслужили такава титла тези жалки лапачи?

Патриот е само този който е дал живота си за Родината

Помните ли речите и обидите на Болен срещу Боко? Как може да има такива хора? Помислете, срамота е!

За новия политически сезон Боко дари Каракачанов с нова синя каска, Болен получи чисто нови руски чизми а Симеонов нов меден ибрик Да са ни честити идиотите

ЗАЩО НЕ РАБОТИ ОФИСА НА ,, АТАКА '' В гр. БУРГАС !!!

Гледайте им телевизията дето всеки ден показват как е ''реновирал'' офиса ви и как е ''разговарял'' с вас:))))))като вие толкова мъчно за сидерчо..

Шкембе патриотът дали е носил цукалото на главата ?

Значи са се разбрали за далаверата или от Москва са им скръцнали със зъби.

Кой гласува за тия фалшиви герои?

Как ,"КОЙ" бе....Изкукалите пенсии в деменция,дето им вЕрваха ,че ще им вдиграт пенциите...

напротив 67% са хора от 28 до 48 години

Подлоги!

Само неродените още не са разбрали че тия властта няма как да изпуснат и ще подкрепят всичко само и само да могат да авантосват че след това забрава яка ги чака..

Псевдопатриоти - СУДЖУКЛИИ!!!

Кофти е да си марионетка и пудел. Всеки може да те клати както си иска

Само да попитам "патриотите" като опраскат, опс "оправят" България, къде ще идат да защитават "патриотичните идеи " - хахахахах