17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой нормален човек скача с парашут на петък 13-ти...тоя си го е търсил.Дано да се оттърве и друг път да знае. На петък 13 нищо не се прави.

Един от най-добрите, и не си е навил парашута като хората... Смятай!

Ако това е най-добрия, не ми се мисли какво ще стане като скачат слабите парашутисти-голямо стъргане от асфалта ще падне.

спокойно, нали търкаш клавишите, ядеш, се.еш и спиш, живот мечта......

Редник, успокой се!

това делтапланера много хищна птица вчера пет пъти стрелях докато пусне човека

Те хората ви казват да ни пази НАТО ама вие се дуете. Ако продължава така цялата ни армия ще се изтрепе с тази допотопна техника.

Колеги, "кръглите парашути" от миналото ни не са УТ-а, а ПД-47. Парашут десантен модел 47 година. И до днес не съществува по сигурен и безотказен парашут. Вярно, че почти няма възможност за управление в сравнение с днешните "летящи крила", но и аз поне не се сещам и за един инцидент с тях. Да не се хваля колко пъти съм скачал от "двуплощните гарги" с тях.

Скачат само във Фортнайт и другите пуцалки за дечурлига, и викат Слама Украине.

Е как къде - у Фейса...

Глупости. ПД 47 е квадратен. УТ 15 е точно кръгъл.

Отделно - "гарга" е гаврона - pzl 101. Двуплащник е ан2 - антоновка или кукурузник. Що пишете като не знаете или не разбирате бе?

Споко Кирчо Петков ще се орпави!

НАТО - вските парашути навремето имаше скандал заради некачествени парашути. Абе само простотии. После и Ф-вете ще почнат да падат.

Сега чувам, че НАТО произвежда парашути.

Дано са оправи човека, напълно! Иначе, Кирчо е от другия вид парашутисти.

Ама кои крайници ?

Дано се оправи колегата,предполагам ,че нещо се е случило с паращута ...или се е отворил късно или се е отворил частично с което скороста при презимяване става голяма и чупиш кости. Може и запасен късно отворен.

Е той се отваря още от самолета. Може да е имало пориви или срез на вятъра. Пък ако са скачали с тия с кръглите куполи дето почти не се управляват направо си е за счупване на каквото и да е .

С кръглите УТ-15 скачахме през комунизма ,едвали сега са с тези груби и бавни.

Tonk11,Скачал съм и с УТ-15 и с УП-9 в казармата ,обърках ги и управленията са различни. Имам 3-то място на наборници в Бургас през 1989 .Имам 157 скока 9 са в казарма и 3 в морето. Не можах да мина на крило ,но съдба.

Пак съюзниците от Коиловци са се контузили нещо.

Петък,13 ти.

Ако четеш история ще знаеш, че въобще не е кофти денят в който Розенкройцерчата масони са им дали заслуженото. Още един пример, колко са ви празни от фактологическо съдържание кратуните и пълни с неведоми помии.

Ам ... Масони или тамплиери ?