17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Петък,13 ти.

Пак съюзниците от Коиловци са се контузили нещо.

Дано се оправи колегата,предполагам ,че нещо се е случило с паращута ...или се е отворил късно или се е отворил частично с което скороста при презимяване става голяма и чупиш кости. Може и запасен късно отворен.

Ама кои крайници ?

НАТО - вските парашути навремето имаше скандал заради некачествени парашути. Абе само простотии. После и Ф-вете ще почнат да падат.

Е той се отваря още от самолета. Може да е имало пориви или срез на вятъра. Пък ако са скачали с тия с кръглите куполи дето почти не се управляват направо си е за счупване на каквото и да е .

Сега чувам, че НАТО произвежда парашути.

Споко Кирчо Петков ще се орпави!

С кръглите УТ-15 скачахме през комунизма ,едвали сега са с тези груби и бавни.

Ако знаеш нещо кажи ,не спами .

Колеги, "кръглите парашути" от миналото ни не са УТ-а, а ПД-47. Парашут десантен модел 47 година. И до днес не съществува по сигурен и безотказен парашут. Вярно, че почти няма възможност за управление в сравнение с днешните "летящи крила", но и аз поне не се сещам и за един инцидент с тях. Да не се хваля колко пъти съм скачал от "двуплощните гарги" с тях.

Tonk11,Скачал съм и с УТ-15 и с УП-9 в казармата ,обърках ги и управленията са различни. Имам 3-то място на наборници в Бургас през 1989 .Имам 157 скока 9 са в казарма и 3 в морето. Не можах да мина на крило ,но съдба.

Скачат само във Фортнайт и другите пуцалки за дечурлига, и викат Слама Украине.

Ако четеш история ще знаеш, че въобще не е кофти денят в който Розенкройцерчата масони са им дали заслуженото. Още един пример, колко са ви празни от фактологическо съдържание кратуните и пълни с неведоми помии.

Те хората ви казват да ни пази НАТО ама вие се дуете. Ако продължава така цялата ни армия ще се изтрепе с тази допотопна техника.

това делтапланера много хищна птица вчера пет пъти стрелях докато пусне човека

Глупости. ПД 47 е квадратен. УТ 15 е точно кръгъл.

Отделно - "гарга" е гаврона - pzl 101. Двуплащник е ан2 - антоновка или кукурузник. Що пишете като не знаете или не разбирате бе?

Ако това е най-добрия, не ми се мисли какво ще стане като скачат слабите парашутисти-голямо стъргане от асфалта ще падне.

Дано са оправи човека, напълно! Иначе, Кирчо е от другия вид парашутисти.

спокойно, нали търкаш клавишите, ядеш, се.еш и спиш, живот мечта......

Един от най-добрите, и не си е навил парашута като хората... Смятай!

Редник, успокой се!

Е как къде - у Фейса...

Ам ... Масони или тамплиери ?

Да не се хващаме за думата. Едно врене парашутите ги скатавахме, не знам, сега как се казва. Работехме по двойки и всяка двойка скатаваше парашутите на двамата. С парашут, който не съм скатавал, не съм скачал никога! Човек, който не е рарашутист е нормално да не знае, как се нарича дейността. Но изводът на написалия поста е 100 процента верен! Има неща, които които не могат да бъдат сгрешени ако знаеш, какво правиш и скатаването на парашут е от тях.

Кой нормален човек скача с парашут на петък 13-ти...тоя си го е търсил.Дано да се оттърве и друг път да знае. На петък 13 нищо не се прави.