17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горките, тия ще пламна от нас, като отидат като тоя, дето отиде на къмпинг Градина в Гърция и бройките и в Гърция ще полетят нагоре

Ако не друго, поне морето ни тази година ще е море! Няма да има изгъзяци с 8 лв. кафе, 2 шезелонга и чадър за 47 лв!!! В Турция, Гърция/вкл островите/, Албания и т. н /,в целият .Средиземноморски басейн офертите са много по-изгодни и сигурни,и по - евтини! Нека оставим бетонираното ни черноморие на "управляващите". Дано дойде ден да си платят за вредите на околната среда!

Айде бедните и гладните българи ще се втурнат натам

Края на бетономорието. Мутрите да фалират

Там сме, само да отворят границата. Виличка на брега на морето, барбекю, чудеса... И резервирахме и всичко. Бетономорието да ми яде...

От тоя пламна яко цялото ни Черноморие.

Пак тук ще дойдете и ще се молите за стая и за паркинг.тогава няма да има защото ще сме пълни с германци и американци ,първа класа хора

време е за узо и гръцко море!

Това беше последният пирона в ковчега на БМЛ-Българското Мафиотско Лайноморие ! Веднага след него идва краят на ГЕРБ-Българската управляваща Мафия . След краят на ГЕРБ и Осъждането на членовете им, идва НБВ ...Новото Българско Възраждане.

Да, добре, ясно е че не разбирате нищо от туризъм. Краставите магарета се надушват, така че не очаквайте нищо повече от роднините, приятелите си и някоя заблудила се марионетка или инвалид в тази дупка!

Точно така. Германец до германец, американец до американец...

Затваряй границите.

Браво на гърците така се показва съседство!

Значи от понеделник нашите концесионери, а покрай тях и родните ни ръководители на туризма ни ще могат спокойно да го духат. Сезонът им умря преди да е започнал. Напълно заслужено. Аз бях един от тези патриотари, който се сърдеше на нашенци, че се юркат към Гърция въпреки това, което гърците ни сториха затваряйки границата ни. Но сега като видях какви ги вършат концесионерите ни, при този глад за туристи, не мисля, че е правилно да ги критикувам за това,че избират по-хубавото.

Яко са закъсали гърчолята щом правят такива отчаяни метани на най-смотания турист - българина с щайгите домати, щафетите салам и тубите бензин в багажника ... ха-ха !

Живееме в чудесни времена. Преди слушахме " викат ни сйелянйе обачи лятото си оставят при нас паричкити" . Никога повече! Да живее развития туризъм на съседите!!!!

Това, че ти така правиш не значи, че всички сме така :)

Кое Възраждане на Костя Копейкин ли !? Има да беснеете по интернет форумите още 30-40 години докато узрее народа за революционното ви възраждане ... ха-ха!

Ако си селянина с колелото тубите с бензин не се отнася за теб... ха-ха!

С две думи гърчетата еваха бабата на Ангелкова и разбиха бляновете на гларусите?

Мутри..... фалирайте и се давете в лайната си.

хмм, нещо бъркаш едно 50 години назад. Мина времето на доматите и щайгите. Сега си ходим в Гръцко, там цървули много много не ходят, поради простат причина, че не е евтино. Просто за парите си получаваме качество. Аз лично си наемам виличка на брега на морето до Кавала, 10к за един месец. Кеф ти барбекюта, ресторантчета, капанчета, кеф ти всичко. Миналата година бях на къмпинг - палатки, и барачки. Карам чисто нов Тигуан, аз си го изкарах от магазина, моята кола беше най-смотана...

Това го писах под една друга статия но тук също много приляга: От българите по-просто племе няма да намериш . Тия кретеноиди нямат никакво национално чувтсво и държат агресивно да ти обяснят че от България и всичко българско по лошо няма, особенно за морето! Само въпрос на време е тая омраза която софийското и пловдивското простолюдие демонстрира към морето да се изроди в някакъв вид иредентизъм и сепаратизъм по морето. Още малко и населението по морето ще започне да вижда интереса си повече съпосочен с други съседни държави където морето се цени като национален ресурс, хората са горди с него, смятат го за свое ( не на мутрите, гаче мутрите са марсианци) . Поне за три държави се сещам който имат интерес към българското море - Русия , Турция и Гърция . Война и срещу трите бихме загубили и хората по морето много бързо ще забравят българския си произход и за българи само ще късат билетчета за ходене до морето. А, и цените ще са други , ха познай по-високи ли по-ниски!? От трите морета и последно изтича , натискай още с лайноморската риторика и после се чуди на резултата!

А що така ве! Нали беше едновременно и по-евтино и по хубаво в гръцко!?

Цените няма да са по-високи от 8 лева /4 евро/ за едно кафе.

Добре бе, разбрахме, че си биезниесмен от лайноморието. И да, хората са прави, че такива като теб бетонираха и осраха хубавото ни море.

О, и в Албания и ли стана едновремнно по-евтино и по-хубаво !?

Анонимен подател изпрати тази сутрин запис на премиера Бойко Борисов до няколко медии. В съобщението обаче се открива български IP-адрес, по който анонимният подател може евентуално да бъде проследен и открит. Записът е във файл наречен BoykoUnplugged.m4a и е с продължителност 6 минути и 37 сек. За изпращане на файла е използвана услугата за анонимни съобщения guerrillamail.

От твоята "статия" разбрах няколко неща - първо си раснал по морето, и за теб всички останали са простолюдие. Второ, май ти смяташ лайноморието за твое, само защото си роден някъде там. Трето май изобщо не ти е ясно защо ходим по Гърция и Турция масово, да не говорим, че някои си ходим и до Бали, Тайланд, Карибите, Канарите и тн. Няма смисъл и да ти обяснявам щом досега не си разбрал

В понеделник в 06.00 часа Ангелкова ще е на ГКПП - Кулата по бански.

Островът на свободата отново е достъпен!

Каква мъка , какво страдание , не можахте да си научите урока по лесния начин , сега ревете заради трудния ? Миналата година разправяхте , дреме ни за БГ туриста , сега БГ туриста не е патриот щото не му дреме за нас !

не съм "бизнесмен по морето", само искам да знаете какво постигате , а защо го правите вие си отговорете ... Дето казва заека на Алиса "като не знаеш за къде си тръгнал ще се озовеш на последното място на което си очаквал"

Там да почива. В днешно време има свобода на волята. Едни ще почиват на балканите, другите на апенините, трети на иберийският полуостров, четвърти и пети в Азия или другаде по света. Свят широк, интереси много, хора различни.

Съгласен може би е от него

Ако си прост и беден селянин, ходиш в Гърция. Ако си истински патриот и българин, подкрепяш българското лайноморие. И мени...

За шезлонг, чадър и кафе, става

Кой за където има пари, май ще да е.

Зависи какво наричаш евтино. На мен ми е ок да дам 10 - 15к за един месец. Това не пречи Гърците да имат и по-евтини курорти. Както ти написах - миналата година бях на къмпинг - палатки и барачки, излезе ми 500 лева за няколко дена нощувките. Общо да съм оставил 1.5к със яденето и пиенето. Но плажа, обслужването... 70-80% от къмпингуващите бяха българи. Няма да чуеш селяния, чалготия и тн.. Всичко беше тип топ.

Ами отиди до там и виж , ще се изненадаш .

Който търси - намира, само самолетните билети са скъпи. Иначе една почивка от 10 дни за четеричленно семейство излиза някъде към 4 хиляди лева.

Огромни опашки се извиха пред столичната "Пътна полиция". Те са най-вече от шофьори, които бързат да платят глобите си, за да нямат проблеми на границата след въвеждането на новата система на граничните пунктове, чрез която се проверяват всички водачи и пътници за задължения, съобщи Нова телевизия. Още по темата Неплатени фишове за над 360 000 лева са засечени на ГКПП „Калотина” Спряха Иван Тотев на границата заради неплатени глоби От "Пътна полиция" обясниха струпването на шофьори в КАТ с три фактора. Единият е желанието на нарушителите да си платят бързо старите задължения, защото скоро ще пътуват в чужбина.

А ако си английски пияница, къде ходиш?

Епа ... оно/разправат/ ,имало и други мЕста за преминаванье ! Па оно я си можем даже и без гръчко ,ма от тамо нема а минем!

Аз знам какво постигам. Това, което и хилядите други като мен го постигат. Получаваме качество срещу изкараните с труд пари! Последно бях на лайноморието преди 7 години. Седнахме в ресторант, сервитьорката дойде след 40 минути и ни хвърли приборите. Яденето беше потресаващо. Просто платихме, нищо че никой не яде тая помия и се изнесохме. Хотела, в който се настанихме беше трагичен (ужким 4 звезди). На другата сутрин кротко се изнесохме, запалихме колите и директно в къщи. След няколко дена отидохме в Гърция. От тогава не пропускам и година да отида там.

Особено за къщите по 10К евро в континенталната част, може, но само на миконос. Събуди се, огледай се, после си запали фолксвагенчето и бърже на кавала. Гърция е дестинация за бедняци с изключение на 2-3 места, ама там няма да те допуснат, защото се заемат предварително от 1 година и си тъмнозелен в сравнение с хората, които ходят там.

И този е глупак като нашият ! Само ще разнесат зараза !

Бае , преди няколко години бяхме в Гърция. Срещнахме българи. ОБясниха ,че са от... Несебър и дори отдават стаи под наем/ Не си спомням дали имаха хотелче или в къщата си/. Като ги попитах защо са тук казаха ,че идват ВСЯКА ГОДИНА /едно- да си купят по-евтино мрежи за риба .И друго- на почивка- защото от Слънчаковите дискотеки не можели да се наспят в Несебър/. Не знам колко е вярно ,но това казаха на блага приказка с "узаки"-то.

Където си искам!

Не ! Браво на гърците! Така се прави бизнес с туризъм.