17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аре насам народе н а море и купон аз съм си тук от нова година.

Ако българи отиват в Гърция на влизане обратно трябва да минават през карантинен период.Гърците са най лъжливото племе,ще отворят за нашите ,,родолюбци,,границите само за да не им умре туризма.Обърнете внимание - само за българи.

В голямо заблуждение си ако си мислиш, че византийците разчитат на няколко хиляди българи да си вържат туризма.

Май няма да влиза след днешната новина за заразените ! Ако имат малко акъл гърците ще затворят границата !

Гърците се знаят интереса. Ти акъл не им давай.

Честито на пътуващите! Сега цялата световна паплач ще влиза в Гърция през България...

Идем, идем хубава Гърцийо! Идем да плуваме на чисти плажове! Да си харчим с кеф парите при вас! Наште лайноморци има да чакат български туристи!

Искрено се надявам повече българи да отидат там,отколкото на лайноморието!

Вече запазих хотела за следващата седмица. Само да нема много опашки по границата.

Всички желаещи за почивка в Гърция да приготвят пари и за евентуална карантина две седмици! Да не мислят, че гръцкият хотелиер ще им плаща престоя. Пък ако се наложи да влизат в болница, да приготвят яко пари за лечение! На застраховател да не разчитат за КОВИД 19.

стой си в лайната и не бери грижа за нас

Гърците наистина ли ще приемат холандци, италианци и испанци? Британци ще приемат ли? И какво значи "тестване на летищата " за всички ? Това е невъзможно, пък и резултатът не излиза веднага! Прилича на измиване на ръцете и взимане на завоя някак , само и само хотелиерите да не реват! Също като у нас.

Безсмислено е да се спори с любителите на почивка в Гърция, пишещите по темата "Гърция" са едни и същи.Едната категория са вероятно изгонени/уволнени от работа по нашето море ,а другата имат собствен бизнес по гръцкото ,близо до границата.Толкова е очевадно.Нормалните хора просто планират почивката си и не воюват в нет-а къде било по-хубаво.Спокойно лято на всички!

Любителите на почивка в Гърция дали не включват и тези които обичат чистота, добро обслужване и липсата на простотии свързани с шезлонги, чадъри, продавачи на "кукуруз" и пр. Селянии?

Не. Човекът е прав. Истинските туристи просто резервират, пътуват и почиват. Не им е необходимо в интернет да плюват България.

Вярно, кукуруз не предлагат, но на повечето места минават с едни вкусни понички по 3 евро парчето. И, да, не викат "Поничкиииииии!".

В България и Гърция има втора вълна от заразата. Не трябва ли да се въздъжат хората от посещения, защото ще стане много лошо разпространение ? явно някои вярват, че нищо няма да се случи, но започнат ли отново да мрат хора, този път спиране няма да има и ще настане касапница.

"...а увеселителните кораби могат да влизат в пристанищата само с екипажа на борда."

Що бе? Те днешните кораби вероятно могат и на автопилот да влизат. А екипажът се весели на някой остров в океана.

Шах и мат за родните дебелогъзи морски чорбаджии! Фалит на цялото лайноморие и после да се започне на чисто! Прекрасна Гърция - здравей!!! Ясното...

ИДИ-Т си ,освен че си Баче Кико.Отпуската ти ще мине и пак ще се върнеш в България и случайно да ти минава през ума какво предстои тук ,ако десетки като мен ,които не сме "собственици и чорбаджии"останем без работа и доходи?

Човешко обслужване?

Браво там сме. Мутрите в Кочината да мрат яко.

Ама ЯКО

Всеки има прави да почива където иска , но после да няма рев ! Тези византийци са големи гадове ! Не казват къде има болни и аз се заразих и после 14 дена карантина заради 5 дена в Гърция !

Браво, море е Гърция кефи, море на Лайномороето е хм...., а бе гомняно

Няма да се притеснявате ! И там има огнища като тука , но не ги знаете и не се знае дали няма да се върнете болни !

Обличайте работните дрехи, взимайте инструментите и всички на хотел "Подпорна стена", че работа ни чака.

сега стана ясно що така рязко скочиха заболелите и ананиев сложи 14-дневна карантина. сичкото на път за гърция с 14-дневен престой в БГ. е такава задължителна 'почивка' за чужденци не бех виждал. плаща англичанченчето или некое европейче 7 дена на слънчака и хоп - 21 дена на слънчака. 14 карантина и седем почивка. бахти врътката за клиенти на лайноморските хотели

И този е глупак като нашият ! Само ще разнесат зараза !

Огромни опашки се извиха пред столичната "Пътна полиция". Те са най-вече от шофьори, които бързат да платят глобите си, за да нямат проблеми на границата след въвеждането на новата система на граничните пунктове, чрез която се проверяват всички водачи и пътници за задължения, съобщи Нова телевизия. Още по темата Неплатени фишове за над 360 000 лева са засечени на ГКПП „Калотина” Спряха Иван Тотев на границата заради неплатени глоби От "Пътна полиция" обясниха струпването на шофьори в КАТ с три фактора. Единият е желанието на нарушителите да си платят бързо старите задължения, защото скоро ще пътуват в чужбина.

Ако си прост и беден селянин, ходиш в Гърция. Ако си истински патриот и българин, подкрепяш българското лайноморие. И мени...

А ако си английски пияница, къде ходиш?

Където си искам!

сега вече ще е с виза, щот не сте в ес

Къде ще с виза, имам британски,кубински и български паспорти, мисля, че няма държава в която да не ме пускат, освен Севена Корея, но и не бих стъпил в този клуб.

А ако си прост "като теби" ( фалшивия бай Даньо горе) то пишеш против един отрасъл на икономиката на собствената са държава злостно запененно оторвно и после се чудиш кога ще ги стигнем гърците по заплати .... чъдна работа !? Мда няма такава държава с такива _ попълни сам

Там да почива. В днешно време има свобода на волята. Едни ще почиват на балканите, другите на апенините, трети на иберийският полуостров, четвърти и пети в Азия или другаде по света. Свят широк, интереси много, хора различни.

Кой за където има пари, май ще да е.

Който търси - намира, само самолетните билети са скъпи. Иначе една почивка от 10 дни за четеричленно семейство излиза някъде към 4 хиляди лева.

квоо? Бойко ли щи ги плати по системата 60 на 40?!?

Островът на свободата отново е достъпен!

Няма да се притесняваш :) Там те чака COVID-19 :)

В понеделник в 06.00 часа Ангелкова ще е на ГКПП - Кулата по бански.

Епа ... оно/разправат/ ,имало и други мЕста за преминаванье ! Па оно я си можем даже и без гръчко ,ма от тамо нема а минем!

Анонимен подател изпрати тази сутрин запис на премиера Бойко Борисов до няколко медии. В съобщението обаче се открива български IP-адрес, по който анонимният подател може евентуално да бъде проследен и открит. Записът е във файл наречен BoykoUnplugged.m4a и е с продължителност 6 минути и 37 сек. За изпращане на файла е използвана услугата за анонимни съобщения guerrillamail.

Съгласен може би е от него

Това го писах под една друга статия но тук също много приляга: От българите по-просто племе няма да намериш . Тия кретеноиди нямат никакво национално чувтсво и държат агресивно да ти обяснят че от България и всичко българско по лошо няма, особенно за морето! Само въпрос на време е тая омраза която софийското и пловдивското простолюдие демонстрира към морето да се изроди в някакъв вид иредентизъм и сепаратизъм по морето. Още малко и населението по морето ще започне да вижда интереса си повече съпосочен с други съседни държави където морето се цени като национален ресурс, хората са горди с него, смятат го за свое ( не на мутрите, гаче мутрите са марсианци) . Поне за три държави се сещам който имат интерес към българското море - Русия , Турция и Гърция . Война и срещу трите бихме загубили и хората по морето много бързо ще забравят българския си произход и за българи само ще късат билетчета за ходене до морето. А, и цените ще са други , ха познай по-високи ли по-ниски!? От трите морета и последно изтича , натискай още с лайноморската риторика и после се чуди на резултата!

Цените няма да са по-високи от 8 лева /4 евро/ за едно кафе.

За шезлонг, чадър и кафе, става

Добре бе, разбрахме, че си биезниесмен от лайноморието. И да, хората са прави, че такива като теб бетонираха и осраха хубавото ни море.

От твоята "статия" разбрах няколко неща - първо си раснал по морето, и за теб всички останали са простолюдие. Второ, май ти смяташ лайноморието за твое, само защото си роден някъде там. Трето май изобщо не ти е ясно защо ходим по Гърция и Турция масово, да не говорим, че някои си ходим и до Бали, Тайланд, Карибите, Канарите и тн. Няма смисъл и да ти обяснявам щом досега не си разбрал

Каква мъка , какво страдание , не можахте да си научите урока по лесния начин , сега ревете заради трудния ? Миналата година разправяхте , дреме ни за БГ туриста , сега БГ туриста не е патриот щото не му дреме за нас !

не съм "бизнесмен по морето", само искам да знаете какво постигате , а защо го правите вие си отговорете ... Дето казва заека на Алиса "като не знаеш за къде си тръгнал ще се озовеш на последното място на което си очаквал"

Аз знам какво постигам. Това, което и хилядите други като мен го постигат. Получаваме качество срещу изкараните с труд пари! Последно бях на лайноморието преди 7 години. Седнахме в ресторант, сервитьорката дойде след 40 минути и ни хвърли приборите. Яденето беше потресаващо. Просто платихме, нищо че никой не яде тая помия и се изнесохме. Хотела, в който се настанихме беше трагичен (ужким 4 звезди). На другата сутрин кротко се изнесохме, запалихме колите и директно в къщи. След няколко дена отидохме в Гърция. От тогава не пропускам и година да отида там.

Нищо не получваш . просто ви разлайват с пропаганда по тия антибългасрки сайтове и си мислиш че полуваш нещо. Какво всъшност получаваш ще разбереш по късно.

Бае , преди няколко години бяхме в Гърция. Срещнахме българи. ОБясниха ,че са от... Несебър и дори отдават стаи под наем/ Не си спомням дали имаха хотелче или в къщата си/. Като ги попитах защо са тук казаха ,че идват ВСЯКА ГОДИНА /едно- да си купят по-евтино мрежи за риба .И друго- на почивка- защото от Слънчаковите дискотеки не можели да се наспят в Несебър/. Не знам колко е вярно ,но това казаха на блага приказка с "узаки"-то.

Просто имаме само нещо против мутрите

Сетил си се да пишеш за "патриотизма" на обикновения човек, ама нито дума за ония, дето ни съсипаха морето от алчност. Що така? Да не си от тях?

Мутри..... фалирайте и се давете в лайната си.

С две думи гърчетата еваха бабата на Ангелкова и разбиха бляновете на гларусите?

Живееме в чудесни времена. Преди слушахме " викат ни сйелянйе обачи лятото си оставят при нас паричкити" . Никога повече! Да живее развития туризъм на съседите!!!!

Яко са закъсали гърчолята щом правят такива отчаяни метани на най-смотания турист - българина с щайгите домати, щафетите салам и тубите бензин в багажника ... ха-ха !

Това, че ти така правиш не значи, че всички сме така :)

Ако си селянина с колелото тубите с бензин не се отнася за теб... ха-ха!

хмм, нещо бъркаш едно 50 години назад. Мина времето на доматите и щайгите. Сега си ходим в Гръцко, там цървули много много не ходят, поради простат причина, че не е евтино. Просто за парите си получаваме качество. Аз лично си наемам виличка на брега на морето до Кавала, 10к за един месец. Кеф ти барбекюта, ресторантчета, капанчета, кеф ти всичко. Миналата година бях на къмпинг - палатки, и барачки. Карам чисто нов Тигуан, аз си го изкарах от магазина, моята кола беше най-смотана...

А що така ве! Нали беше едновременно и по-евтино и по хубаво в гръцко!?

Зависи какво наричаш евтино. На мен ми е ок да дам 10 - 15к за един месец. Това не пречи Гърците да имат и по-евтини курорти. Както ти написах - миналата година бях на къмпинг - палатки и барачки, излезе ми 500 лева за няколко дена нощувките. Общо да съм оставил 1.5к със яденето и пиенето. Но плажа, обслужването... 70-80% от къмпингуващите бяха българи. Няма да чуеш селяния, чалготия и тн.. Всичко беше тип топ.

Значи от понеделник нашите концесионери, а покрай тях и родните ни ръководители на туризма ни ще могат спокойно да го духат. Сезонът им умря преди да е започнал. Напълно заслужено. Аз бях един от тези патриотари, който се сърдеше на нашенци, че се юркат към Гърция въпреки това, което гърците ни сториха затваряйки границата ни. Но сега като видях какви ги вършат концесионерите ни, при този глад за туристи, не мисля, че е правилно да ги критикувам за това,че избират по-хубавото.

Браво на гърците така се показва съседство!

Не ! Браво на гърците! Така се прави бизнес с туризъм.

Затваряй границите.

Това беше последният пирона в ковчега на БМЛ-Българското Мафиотско Лайноморие ! Веднага след него идва краят на ГЕРБ-Българската управляваща Мафия . След краят на ГЕРБ и Осъждането на членовете им, идва НБВ ...Новото Българско Възраждане.

Кое Възраждане на Костя Копейкин ли !? Има да беснеете по интернет форумите още 30-40 години докато узрее народа за революционното ви възраждане ... ха-ха!

време е за узо и гръцко море!

Пак тук ще дойдете и ще се молите за стая и за паркинг.тогава няма да има защото ще сме пълни с германци и американци ,първа класа хора

Да, добре, ясно е че не разбирате нищо от туризъм. Краставите магарета се надушват, така че не очаквайте нищо повече от роднините, приятелите си и някоя заблудила се марионетка или инвалид в тази дупка!

Точно така. Германец до германец, американец до американец...

Даже германец ВЪРХУ германец... То ... Нали... Истанбул нещо там...

Там сме, само да отворят границата. Виличка на брега на морето, барбекю, чудеса... И резервирахме и всичко. Бетономорието да ми яде...

Края на бетономорието. Мутрите да фалират

Айде бедните и гладните българи ще се втурнат натам

Ако не друго, поне морето ни тази година ще е море! Няма да има изгъзяци с 8 лв. кафе, 2 шезелонга и чадър за 47 лв!!! В Турция, Гърция/вкл островите/, Албания и т. н /,в целият .Средиземноморски басейн офертите са много по-изгодни и сигурни,и по - евтини! Нека оставим бетонираното ни черноморие на "управляващите". Дано дойде ден да си платят за вредите на околната среда!

О, и в Албания и ли стана едновремнно по-евтино и по-хубаво !?

Ами отиди до там и виж , ще се изненадаш .

В Албания винаги си е било хубаво, поне последните 8 години. Не пропускам.

Горките, тия ще пламна от нас, като отидат като тоя, дето отиде на къмпинг Градина в Гърция и бройките и в Гърция ще полетят нагоре

От тоя пламна яко цялото ни Черноморие.