Коментари - От ГЕРБ показаха покана на Васил Терзиев за среща с Бойко Борисов | Днес.dir.bg

От ГЕРБ показаха покана на Васил Терзиев за среща с Бойко Борисов

Кметът на София е поканил и всички останали лидери на политически сили в Столичния общински съвет на разговори, които да се проведат преди сесията в понеделник

Обратно в новината

Коментари - От ГЕРБ показаха покана на Васил Терзиев за среща с Бойко Борисов | Днес.dir.bg

Коментари

Поканил ги е за да се разберат как Бонев да стане шеф на Сос! Да разрежат тортата и за всеки по парче.

Казва се "СПАСИ СФИЯ ОТ БОРИС БОНЕВЦИ" И ПР.ЛЕКЕТА

Модела бащица в бг футбола го въведе Банкята . Назначаваше собственици на клубове , Иво Тонев , Спас Русев , Марешки , Васил Божков , Гриша Ганчев , Крушарски , Домусчиеви и пр . По времето на герб не се построи нито един стадион . Прокуратурата нехаеше за черното тото на Перуката . Най - виновен е Борисов за хала на спорта , не само във футбола , а и на държавата .

Мръсен партиен сектант.

Пратил имеил на Борисов ааахахахах много заблудено момченце

От 1-ви Декември няма да си кмет. Съда е открил грешки в 1600 протокола от изборите

Аланкоолу, нали щеше първо да правиш ревизия на поръчките в общината, да разровиш докумнтите, а че и да пребориш корупционните практики на Фъндъкова? И ко стана ся? Ще се гушнете с Тиквоча и ще изперете предишното управление на Герб в София. Аз го очаквах, но как ли се чувстват тези, които са гласували за теб?!

Като го глдам снощи рамо до рамо пред камерите с един сол ташак на тиквата и фандъчка с жълта жилетка по сигурността в София ми е ясно, че ревизия няма да ина и айдуциъе ще продължат да крадат милиони. Яко а?

На всички е Ясно ! Ще го накара да не рови за Кражбите на Простата Учителка Фандъкова ! Трябва да прикрие Кражбите в СОС и Кметството да не станат Достояние на Софиянци ! Лъжата е навсякъде в София ! За това Група Граждани искат да Изместим Столицата в Северна България , стига Шопи и Тикви се облагодетелстват от Държавата !

Е Истинската столица на България. Старите българи не са били глупави. Има и крепост в града символ на държавата

Васко Маслото може да праща писма до арменския поп ако иска. Нали си има програма? Да в представя пред СОС и да действа. Ако не може или не му харесва - да се маха.

Този се натягаше неистово да стане кмет, а сега незнае какво да прави. Смях!

Борис Бонев не харесва това. :)))) Цирк, ама лош цирк, дори не е забавен. Терзиев и Бонев вън от "Московска", кофите за боклук са ви по-скъпи от пострадалите хора снощи. Провалихте се още на старта, с един кметски подпис потрошихте хора и центъра на града снощи. Но аз друго не съм и очаквала, все пак сте едни случайни комунистически издънки, нлади комсомолци. Който вярва, че носите промяна, трябва сериозно да се консултира с разума и съвестта си.

Г-н Борисов, моля съпругата ми Бонева да стане шеф на СОС. Благодаря, предварително.

Абе кой малоумник се хваща на тези евтини ПР-трикове на ГЕРБ? нали по същото време, го даваха Терзиев на живо от улиците на София? Самият ББ е бил кмет и знае прекрасно, че от момента, в който подпише листа хартия до момента, в който той стигне до получателя могат да минат часове, ако не и дни. В случая часове. Дори да е пратен в електронен вид.

Виж фейсбук страницата на Васко, където преди 2 часа се е обяснявал като ученичка защо е поканил герб на разговор

Ахах, ако не ги бяха поканили на тези разговори щяха да пищят, че имало нова коалиция на ПП-ДБ с Възраждане и БСП, сега като ги поканили, защо ги поканили. Много са противни тези бастуни от ГЕРБ - от 20 г. близо управляват София и сега хората като решиха най-накрая, че искат промяна, умряха от яд и злоба и са твърдо решени да саботират всякакви усилия за такава. Каква опозиция ще сте бе, бастуни? Тук става въпрос да се говори за конкретни приоритети и решения за доброто на града. Да не бутате правителство в столичния общински съвет та ще сте опозиция? Няма такива идиоти.

Щя сваляме кмета. Не му е там мястото и скоро софиянци ще го разберат. Проблемите започнаха от 1-я ден

Смотаняк! Ама вече ни тати, ни чиво ще дойдат да му помагат, защото той се отказа от тях. Нищо не напшрави за 4 години и в Борда на Американския Университет като беше

не става само с пари, трябва и акъл и опит!

Електората на жълтопаветната левица е най-тъпия в държавата. ОТ дебетата още от времето ба Борисов 1 ги лъжат, че няма да правят сглобки. После правят. Даже при коалицията ГЕРБ и Реформаторския Блок един от тях се беше шегувал след изборите, че враждата с ГЕРБ е предизборен трик :D :D :D

в жълто,дали и отзад да не се е пожълтил, като гледам уплашената му физиономия. Фъндъкова щеше да се държи по-мъжки.

После ще риват но щом не са се отзовали ще е без значение, Васето ще се договори с останалите и работата ще върви. Очертават се бая години в които ГЕРБ нема да имат глас в общината ма той ББ не му пука и без тва се пенсионира скоро

Ха,ха,ха, а щели да говорят с всички, без ГЕРБ. По думите на "лудата Бони", както го наричат Бонев.

Киро просто е звънял на Борисов преди изборите, да подкрепи Терзиев, иначе пада правителството. Сега отрича и лъже, че Борисов му бил звънял... София е окървавина. Първият гаф на дс -внука и сина, Терзиев. ДС му назначи едно пособие на жена, за зам кмет, чиято рода от Силистра, са активисти на БКП/ДС/БСП/КГБ. Майка и е рускиня близка до КГБ.

Дааа,добре започва "кметуването" на "успешното десарско бизнесменче". Разреши малоумно протест на ултраси от столичните,пловдивските,старозагорските, варненските и други фенове и в София....като на война. Абе май Фъндъкова /със всичките си грешки/ ще ви липсва. ЕЛА ЗЛО,ЧЕ БЕЗ ТЕБЕ ПО ЗЛО.

Нови избори за СОС без купен вот и с електронно гласуване е решението.

получава от 3 те - средното.Подарък от ГЕРБ.

Борис Бонев ще духа супата, май. Но така ще е честно - той беше длъжен да знае с кого се съюзява. Ако пък клекне и се съгласи отново в името на нещо си, значи е поредният въздух под налягане.

Детето на Комунистическа сигурност отрано почва със шменти-капелите.

Е значи ГЕРБ постигат целта си с Изнудването. В крайна сметка Общинския Съвет няма да работи без ГЕРБ и те го знаят. За това Васко ги чака да кажат условията си. София в момента е в плен на ГЕРБерските общински съветници. Васко ще трябва да не пипа "Боклука, пътищата, ремонтите и стоителството до момента и другите корупционни дейности на ГЕРБ за да може да направи промяна другаде.

Защо? ПП ДБ не постигна ли целта си да съставят правителство с изнудване? Каквото повикало ,това се обадило

Заформя се софийска, столична сглобка, нищо, че преди изборите се твърдеше друго!

ВИДЯХМЕ ДС - В ДЕЙСТВИЕ ! . ЗА 1 СЕДМИЦА ТИ ВИДЯХМЕ ИСТИНСТКОТОЗЪБЕНО ЛИЦЕ ....НА ДЯДО ТИ И БАЩА ТИ !

"Терзиев е изпратил покани за срещи до лидерите на всички партии и коалиции, представени в Столичния общински съвет, които да бъдат проведени преди заседанието на Съвета на 20 ноември." Нивото ти е сред членовете на СОС или дори по-ниско.

"Това, че нашите партньори от ПП-ДБ защитават интересите на "Лукойл" стана ясно и вчера. Вие видяхте новото мнозинство на ПП-ДБ, "Възраждане", ИТН и БСП за пореден път не приеха нашето предложение за отпадане на дерогацията за "Лукойл", въпреки че бяха направени анализи от съответните компетентни органи и от тях стана ясно, че рафинерията може да работи с неруски петрол. Стана ясно, че по време на управлението на правителството с премиер Бойко Борисов рафинерията е работила на 50% с неруски петрол и 50% с руски. Имало е месеци, при които "Лукойл" изцяло е работела с неруски петрол. Така че всички факти говорят за това, че нямаме нужда от тази дерогация, българските граждани нямат нужда от нея. Тя е в интерес само на Руската федерация" /БНТ/ Терзиев е от каймака на тази коалиция

Откровена лъжа на лоената топка ! Като спечели изборите тиквата, да преустановява дерогацията, та да паднат цените. Прости, зависими, селяндури. Тиквата и свинята и цялата шайка на тиквата.

педалчето БонБонев, значи си пОтка!

За тия лайнари всичко е политика и лични интереси и никой не го е грижа за народа! Естествено, че столицата трябва да функционира, а група сърдити дебили да спъват цялата работа, само и само да направят мръсно, но за наша сметка!

да функционира, бе! Ако предложат приемлив за всички политически сили председател на СОС (както стана във Варна) и ще бъде избран, а общинския съвет ще функционира.

Другарю Терзиев, късно е либе за китка. Подкрепа търси сред червените си другари от БСП и Възраждане.

Васил терзиев още не е научил адресатите на своите прошения. Нивото му на НЕкомпетентност е затворено в СОС. Ясно е, че си купи кметството с идеята тази му позиция да е трамплин за него. Компетентността за проблемите на София е демонстрирана от представителя на Синя София Вили Лилков - https://www.24chasa.bg/mneniya/article/16258262 Терзиев демонстрира арогантноста на средите от които произлиза - ДС и наставниците им от КГБ.

Какво общо има Терзиев с Борисов???? Ние софиянци масовка ли сме???

Да се върне Добрев от США с опорки

Ухото трябваше снощи да иде при хората, да се порадват на любимото си кметче.

ДС детето му го сложиха с 200, но те са диалогични с правилното разпределение с котараците, няма да има проблеми

Коментари - От ГЕРБ показаха покана на Васил Терзиев за среща с Бойко Борисов | Днес.dir.bg

От ГЕРБ показаха покана на Васил Терзиев за среща с Бойко Борисов

Кметът на София е поканил и всички останали лидери на политически сили в Столичния общински съвет на разговори, които да се проведат преди сесията в понеделник

Обратно в новината

Коментари - От ГЕРБ показаха покана на Васил Терзиев за среща с Бойко Борисов | Днес.dir.bg

Коментари

Поканил ги е за да се разберат как Бонев да стане шеф на Сос! Да разрежат тортата и за всеки по парче.

Казва се "СПАСИ СФИЯ ОТ БОРИС БОНЕВЦИ" И ПР.ЛЕКЕТА

Модела бащица в бг футбола го въведе Банкята . Назначаваше собственици на клубове , Иво Тонев , Спас Русев , Марешки , Васил Божков , Гриша Ганчев , Крушарски , Домусчиеви и пр . По времето на герб не се построи нито един стадион . Прокуратурата нехаеше за черното тото на Перуката . Най - виновен е Борисов за хала на спорта , не само във футбола , а и на държавата .

Мръсен партиен сектант.

Пратил имеил на Борисов ааахахахах много заблудено момченце

От 1-ви Декември няма да си кмет. Съда е открил грешки в 1600 протокола от изборите

Аланкоолу, нали щеше първо да правиш ревизия на поръчките в общината, да разровиш докумнтите, а че и да пребориш корупционните практики на Фъндъкова? И ко стана ся? Ще се гушнете с Тиквоча и ще изперете предишното управление на Герб в София. Аз го очаквах, но как ли се чувстват тези, които са гласували за теб?!

Като го глдам снощи рамо до рамо пред камерите с един сол ташак на тиквата и фандъчка с жълта жилетка по сигурността в София ми е ясно, че ревизия няма да ина и айдуциъе ще продължат да крадат милиони. Яко а?

На всички е Ясно ! Ще го накара да не рови за Кражбите на Простата Учителка Фандъкова ! Трябва да прикрие Кражбите в СОС и Кметството да не станат Достояние на Софиянци ! Лъжата е навсякъде в София ! За това Група Граждани искат да Изместим Столицата в Северна България , стига Шопи и Тикви се облагодетелстват от Държавата !

Е Истинската столица на България. Старите българи не са били глупави. Има и крепост в града символ на държавата

Васко Маслото може да праща писма до арменския поп ако иска. Нали си има програма? Да в представя пред СОС и да действа. Ако не може или не му харесва - да се маха.

Този се натягаше неистово да стане кмет, а сега незнае какво да прави. Смях!

Борис Бонев не харесва това. :)))) Цирк, ама лош цирк, дори не е забавен. Терзиев и Бонев вън от "Московска", кофите за боклук са ви по-скъпи от пострадалите хора снощи. Провалихте се още на старта, с един кметски подпис потрошихте хора и центъра на града снощи. Но аз друго не съм и очаквала, все пак сте едни случайни комунистически издънки, нлади комсомолци. Който вярва, че носите промяна, трябва сериозно да се консултира с разума и съвестта си.

Г-н Борисов, моля съпругата ми Бонева да стане шеф на СОС. Благодаря, предварително.

Абе кой малоумник се хваща на тези евтини ПР-трикове на ГЕРБ? нали по същото време, го даваха Терзиев на живо от улиците на София? Самият ББ е бил кмет и знае прекрасно, че от момента, в който подпише листа хартия до момента, в който той стигне до получателя могат да минат часове, ако не и дни. В случая часове. Дори да е пратен в електронен вид.

Виж фейсбук страницата на Васко, където преди 2 часа се е обяснявал като ученичка защо е поканил герб на разговор

Ахах, ако не ги бяха поканили на тези разговори щяха да пищят, че имало нова коалиция на ПП-ДБ с Възраждане и БСП, сега като ги поканили, защо ги поканили. Много са противни тези бастуни от ГЕРБ - от 20 г. близо управляват София и сега хората като решиха най-накрая, че искат промяна, умряха от яд и злоба и са твърдо решени да саботират всякакви усилия за такава. Каква опозиция ще сте бе, бастуни? Тук става въпрос да се говори за конкретни приоритети и решения за доброто на града. Да не бутате правителство в столичния общински съвет та ще сте опозиция? Няма такива идиоти.

Щя сваляме кмета. Не му е там мястото и скоро софиянци ще го разберат. Проблемите започнаха от 1-я ден

Смотаняк! Ама вече ни тати, ни чиво ще дойдат да му помагат, защото той се отказа от тях. Нищо не напшрави за 4 години и в Борда на Американския Университет като беше

не става само с пари, трябва и акъл и опит!

Електората на жълтопаветната левица е най-тъпия в държавата. ОТ дебетата още от времето ба Борисов 1 ги лъжат, че няма да правят сглобки. После правят. Даже при коалицията ГЕРБ и Реформаторския Блок един от тях се беше шегувал след изборите, че враждата с ГЕРБ е предизборен трик :D :D :D

в жълто,дали и отзад да не се е пожълтил, като гледам уплашената му физиономия. Фъндъкова щеше да се държи по-мъжки.

После ще риват но щом не са се отзовали ще е без значение, Васето ще се договори с останалите и работата ще върви. Очертават се бая години в които ГЕРБ нема да имат глас в общината ма той ББ не му пука и без тва се пенсионира скоро

Ха,ха,ха, а щели да говорят с всички, без ГЕРБ. По думите на "лудата Бони", както го наричат Бонев.

Киро просто е звънял на Борисов преди изборите, да подкрепи Терзиев, иначе пада правителството. Сега отрича и лъже, че Борисов му бил звънял... София е окървавина. Първият гаф на дс -внука и сина, Терзиев. ДС му назначи едно пособие на жена, за зам кмет, чиято рода от Силистра, са активисти на БКП/ДС/БСП/КГБ. Майка и е рускиня близка до КГБ.

Дааа,добре започва "кметуването" на "успешното десарско бизнесменче". Разреши малоумно протест на ултраси от столичните,пловдивските,старозагорските, варненските и други фенове и в София....като на война. Абе май Фъндъкова /със всичките си грешки/ ще ви липсва. ЕЛА ЗЛО,ЧЕ БЕЗ ТЕБЕ ПО ЗЛО.

Нови избори за СОС без купен вот и с електронно гласуване е решението.

получава от 3 те - средното.Подарък от ГЕРБ.

Борис Бонев ще духа супата, май. Но така ще е честно - той беше длъжен да знае с кого се съюзява. Ако пък клекне и се съгласи отново в името на нещо си, значи е поредният въздух под налягане.

Детето на Комунистическа сигурност отрано почва със шменти-капелите.

Е значи ГЕРБ постигат целта си с Изнудването. В крайна сметка Общинския Съвет няма да работи без ГЕРБ и те го знаят. За това Васко ги чака да кажат условията си. София в момента е в плен на ГЕРБерските общински съветници. Васко ще трябва да не пипа "Боклука, пътищата, ремонтите и стоителството до момента и другите корупционни дейности на ГЕРБ за да може да направи промяна другаде.

Защо? ПП ДБ не постигна ли целта си да съставят правителство с изнудване? Каквото повикало ,това се обадило

Заформя се софийска, столична сглобка, нищо, че преди изборите се твърдеше друго!

ВИДЯХМЕ ДС - В ДЕЙСТВИЕ ! . ЗА 1 СЕДМИЦА ТИ ВИДЯХМЕ ИСТИНСТКОТОЗЪБЕНО ЛИЦЕ ....НА ДЯДО ТИ И БАЩА ТИ !

"Терзиев е изпратил покани за срещи до лидерите на всички партии и коалиции, представени в Столичния общински съвет, които да бъдат проведени преди заседанието на Съвета на 20 ноември." Нивото ти е сред членовете на СОС или дори по-ниско.

"Това, че нашите партньори от ПП-ДБ защитават интересите на "Лукойл" стана ясно и вчера. Вие видяхте новото мнозинство на ПП-ДБ, "Възраждане", ИТН и БСП за пореден път не приеха нашето предложение за отпадане на дерогацията за "Лукойл", въпреки че бяха направени анализи от съответните компетентни органи и от тях стана ясно, че рафинерията може да работи с неруски петрол. Стана ясно, че по време на управлението на правителството с премиер Бойко Борисов рафинерията е работила на 50% с неруски петрол и 50% с руски. Имало е месеци, при които "Лукойл" изцяло е работела с неруски петрол. Така че всички факти говорят за това, че нямаме нужда от тази дерогация, българските граждани нямат нужда от нея. Тя е в интерес само на Руската федерация" /БНТ/ Терзиев е от каймака на тази коалиция

Откровена лъжа на лоената топка ! Като спечели изборите тиквата, да преустановява дерогацията, та да паднат цените. Прости, зависими, селяндури. Тиквата и свинята и цялата шайка на тиквата.

педалчето БонБонев, значи си пОтка!

За тия лайнари всичко е политика и лични интереси и никой не го е грижа за народа! Естествено, че столицата трябва да функционира, а група сърдити дебили да спъват цялата работа, само и само да направят мръсно, но за наша сметка!

да функционира, бе! Ако предложат приемлив за всички политически сили председател на СОС (както стана във Варна) и ще бъде избран, а общинския съвет ще функционира.

Другарю Терзиев, късно е либе за китка. Подкрепа търси сред червените си другари от БСП и Възраждане.

Васил терзиев още не е научил адресатите на своите прошения. Нивото му на НЕкомпетентност е затворено в СОС. Ясно е, че си купи кметството с идеята тази му позиция да е трамплин за него. Компетентността за проблемите на София е демонстрирана от представителя на Синя София Вили Лилков - https://www.24chasa.bg/mneniya/article/16258262 Терзиев демонстрира арогантноста на средите от които произлиза - ДС и наставниците им от КГБ.

Какво общо има Терзиев с Борисов???? Ние софиянци масовка ли сме???

Да се върне Добрев от США с опорки

Ухото трябваше снощи да иде при хората, да се порадват на любимото си кметче.

ДС детето му го сложиха с 200, но те са диалогични с правилното разпределение с котараците, няма да има проблеми