Осем президенти от Източна Европа поощриха стремежа на Украйна към НАТО

В своя декларация държавните глави насърчават всички съюзнически страни да увеличат значително военната си помощ за Киев

Обратно в новината

Коментари - Осем президенти от Източна Европа поощриха стремежа на Украйна към НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора вземете се образовайте малко ! Украйна не изпълнява едно то условията за да кандидатства !

jingiby

Ние сме против. Да живее ВлАдолф Путлер - лудото джудже...

Президентът на България НЕ Е СРЕД безгръбначните наколенкаджии. :)))

Луди за врьзване!!!

Тези президенти не са наясно въобще какво подписват и какви са условията за членство в НАТО. Селски кметове.... до тук стигнахме цели държави да са управляване от неподготвени и некомпетентни хора.

Вече не сме и петата колона на Путин - ние сме явните путинисти !

Прибалтииските джуджета, Македония и Черна гора...все отбор юнаци...дето станаха държави от 20 години насам... по силата на една историческа грешка и Водени от комплексираните поляци...те това е гордостта на НАТО..

Какво ти дава САЩ?

Кои сте вие бе!? Вие сте на ягодите в Англия, в кланиците на Германия, на строежите в Испания и на робското пазарче в Италия

друго си е подкрепата на титани като горна волта дето сега е буркина фасо!

севернитемакета ни удариха в земята! направиха ни за резил!!!

То си има правила а те не се влияят от поощрения. А по тези правила, воюваща страна, няма как да стане член на НАТО.

БХ за Буркина Фасо или Кот Дивоар... Някакви декларация от тях ще покажеш ли!?

Само наш мунчо са скатал! Ле му се карат

Има марионетки, има и баш марионетки. Колко бързо излязоха със съвместна декларация, интересно за колко успяват да си събуят гащите.

Бе малоумник...знамена всеки може да вее квито си иска... Гаранция че не е някой плартен тамошен черен соросоид можеш ли да дадеш!? Питам декларация официална като тази на тези смешници има ли!? Знамена веели били!? Ми майка ти си вее кюлотите - розовите...това кво значи!?

А нашият калмук Мунча Решетников пак надупен към Пасоля, а!

Това е Голяма Лъжа ! Дори тези Президенти да излезат на Трафалгар без Гащи пак няма да се приеме Украйна в НАТО защото ще бъде Война на ЕС с Русия и тогава да му мислят техните народи !

Президента на България Мисли като Останалите Българи , а не като Файтон с продажни Соросоиди !

Поредното доказателство какво жуже е зеленски. Бляк.

Украйна всъщност е държавата, която в момента извършва това, за което е била създадена НАТО - да ни предпази от московските орди. А тази задача не могат да изпълнят поне 2/3 от държавите, които членуват в НАТО. Апропо, Украйна отговаря на всички условия за членство в НАТО, така, че ти си този, който има нужда от образоване. Украйна няма териториален спор със съсед, а има окупирани територии.

Албания защо не е подписала?

И българите искаме Украйна в НАТО.

еееех колко хубаво щеше да е, тия държави да бяха подкрепили кочината и путанин ама не би! рашистания е самичка като онова пате в калчищата!

еее, няма де! дори горна волта и венецуела се въздържат да подкрепят с декларация алкашите и путанин!

Боклуци Току що се подписахате на вашия разпад и изолация ще се разпадне Евогейския а НАТО ще Се Разпусне поне е ясно че се самопогребахте !!!

Тези страни не мислят трезво ако това е вярно!!! Каква Украйна в НАТО???тТе не знаят устава на НАТО.. Нека да питат народите си дали са съгласни...

Не искам заради такава лудост да стане по-мащабна война...Трета светован война...Тогава и Украйна,и всички ние ще измрем...

щерев Тъпо парче си Албанците не Гласуваха щото Коково ще Си го върнат Сърбите !! Не Всички са Продажни Курви Като тебе !!!

Sm3hurk0

На зеленски му признавам едно нещо.. Ненадминат е да вдига гюрунтия и да приобщава разни малоумници за неговата кауза... как го прави.. -НЕ ЗНАМ !

Sm3hurk0

Зеленски казал :))) За какво е свят без украйна :))))

Познай чий?...

Нямам нищо против, България да излезе от НАТО и на наше място да влезе Украйна.

Украйна може да влезе само в състава на РФ

След руския залез, Полша и Украйна заедно с новоосвободената Беларус ще са доминиращия регионален икономически и военен силов център. От което България само ще спечели.

Нямам нищо против, да хванеш влака за азия и никога повече да не се върнеш тук, кремълски маргинале.

Никой не е против ти еднолично да излезеш от НАТО - когато решиш, даже е препоръчително. Не е нужно да страдаш излишно.

Не можем да приемем тва зелено жуже в нато, много е малко. Ако порасне, тогава ще видим.

Далеч по-важното, ватя и което наистина най-дълбоко те боде (без да си признаваш) : Зеленски и украинците НЕ СЕ УПЛАШИХА от '2-та армия в Света' и точно обратното - показаха реално колко струва и къде и е мястото! Същата армия към която от малък си бил възпитаван в сервилност и раболепие..

ама неуважението към противника (за кой ли път в руската История) отново доведе до екзистенцилна катастрофа. Ама.. който не е чел класиците - не фентъзи-то 'Война и Мир' а практичския наръчник 'Изкуството на Войната'

"Война и мир" било "фентъзи", а не класика... Боже, опази!

Руските пудели Орбан и Радев ще се подпишат, че Украйна трябва да е руска, даже мунчо може да стане доброволец да убива в Украйна за слава на господаря си путкин.

Народите на НАТО не се питат! Те са васални поданици!

Така е, но ФАЩ няма правила в този свят, които да не са нарушили! Те имат само свои интереси! Засега бизнеса им върви и без да се включват директно. Защо да го правят? Виж, ако го направят, ще трябва да се обясняват на своите граждани, защо поканиха ракетите да падат отвъд океана!!!

Вече НАТО се самоопредели - организация, с основен враг Русия! Украйна след 2014 стана плацдарм за атака срещу Русия! Тазаи, която се защитава е само Русия! И стига с тези тъпи приказки за анексии! Това е освободено руско население, което бе избивано методично 8 години! СЪС ЗАТВОРЕНИТЕ ОЧИ НА ЗАПАДЪТ!

Продажни неграмотници от източния фланг на НАТО подкрепят приемането на Украйна в НАТО, без да се замислят, че те ще са първите, които ще поемат ответния удар на Русия. Защо ли западните държави са предпазливи и обясняват, че Украйна в момента няма как да бъде приета. Защото знаят, че ТЕ няма да се месят във военни действия и няма смисъл да дават обещания. А жалкарите от източния фланг ако искат, да ходят да се бият и умират за интересите на САЩ.

Научи се да четеш и да възприемаш - не съм казал че не е. 'Война и Мир' е класика, само че художествена, имаща твърде малко общо с Историята - горе долу колкото и 'Властелинът на пръстените' на Талкин.

Вчера от НАТО съобщиха че е започнала дислокация на руската авиация на летища в Беларус. Който е грамотен да радгледа картата и ще разбере какво ще последва скоро.

как завиждат руснаците че Украйна ще влезне в НАТО и ЕС а те - НЕ!!.ха ха ха ха

Добре! Кое точно му е проруското на Радев?!