Осем президенти от Източна Европа поощриха стремежа на Украйна към НАТО

В своя декларация държавните глави насърчават всички съюзнически страни да увеличат значително военната си помощ за Киев

Обратно в новината

Коментари - Осем президенти от Източна Европа поощриха стремежа на Украйна към НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А пък шефа на нато каза, че няма как да ги поощри, защото не стават....

Нашия страхливец не смее и да пръдне срещу господаря от Кремъл. Жалка личност...

Ру-мен! Льотчика наМига на жПутин !

8 педераза. Това е вашата Гейвропа. Швестери и гьотврени.

Ру-мен се покри! Неутрални на какво са наште русодупци? Оттатък плета единия ни братчед коля брата си и сестра си , а ние гледаме през дупката и се крием?

А ние що не ги подкрепяме??? Щото Решетников не дава ...???

пак се е надрусал и му се иска Ташака Зулу да го подкрепи отзад!

цирка е от източна европа......туш, а не е ли подкрепата от Африка!

общо взето цирк... потупване по рамото а вие продължавате да умирате за да победите раша без ние да загубим нито човек...

Западна Европа е васал на САЩ, ама пък източна Европа е направо подлога на САЩ. Така че, няма нищо ново в това, че 8 президента от Източна Европа подкрепяли влизането на Украйна в НАТО. Нашият Мунчо и той е сред тях.

как завиждат руснаците че Украйна ще влезне в НАТО и ЕС а те - НЕ!!.ха ха ха ха

Ако Русия хипотетично влезе в НАТО ще е накарат да уницожи всичкото си въоръжение , както постъпиха с България , тъй като не отговаря на американските и натовски стандарти.

Естествено, че ще я накарат, както и трябва! Няма Русия, няма проблеми!!!

а съветски....е не бе!

всички руснаци и за това си го взеха към Велика Русия!

Вчера от НАТО съобщиха че е започнала дислокация на руската авиация на летища в Беларус. Който е грамотен да радгледа картата и ще разбере какво ще последва скоро.

осветли ни , диванен спецо , какво ще последва....идва руското безаналогово вундервафе ? Я да не рипате много , че ако ви писнем поляците ще ви гонят до Урал !!!

Продажни неграмотници от източния фланг на НАТО подкрепят приемането на Украйна в НАТО, без да се замислят, че те ще са първите, които ще поемат ответния удар на Русия. Защо ли западните държави са предпазливи и обясняват, че Украйна в момента няма как да бъде приета. Защото знаят, че ТЕ няма да се месят във военни действия и няма смисъл да дават обещания. А жалкарите от източния фланг ако искат, да ходят да се бият и умират за интересите на САЩ.

Руските пудели Орбан и Радев ще се подпишат, че Украйна трябва да е руска, даже мунчо може да стане доброволец да убива в Украйна за слава на господаря си путкин.

Добре! Кое точно му е проруското на Радев?!

Не можем да приемем тва зелено жуже в нато, много е малко. Ако порасне, тогава ще видим.

ама неуважението към противника (за кой ли път в руската История) отново доведе до екзистенцилна катастрофа. Ама.. който не е чел класиците - не фентъзи-то 'Война и Мир' а практичския наръчник 'Изкуството на Войната'

"Война и мир" било "фентъзи", а не класика... Боже, опази!

Научи се да четеш и да възприемаш - не съм казал че не е. 'Война и Мир' е класика, само че художествена, имаща твърде малко общо с Историята - горе долу колкото и 'Властелинът на пръстените' на Талкин.

След руския залез, Полша и Украйна заедно с новоосвободената Беларус ще са доминиращия регионален икономически и военен силов център. От което България само ще спечели.

Украйна може да влезе само в състава на РФ

Нямам нищо против, България да излезе от НАТО и на наше място да влезе Украйна.

Нямам нищо против, да хванеш влака за азия и никога повече да не се върнеш тук, кремълски маргинале.

Никой не е против ти еднолично да излезеш от НАТО - когато решиш, даже е препоръчително. Не е нужно да страдаш излишно.

Sm3hurk0

На зеленски му признавам едно нещо.. Ненадминат е да вдига гюрунтия и да приобщава разни малоумници за неговата кауза... как го прави.. -НЕ ЗНАМ !

Познай чий?...

Далеч по-важното, ватя и което наистина най-дълбоко те боде (без да си признаваш) : Зеленски и украинците НЕ СЕ УПЛАШИХА от '2-та армия в Света' и точно обратното - показаха реално колко струва и къде и е мястото! Същата армия към която от малък си бил възпитаван в сервилност и раболепие..

щерев Тъпо парче си Албанците не Гласуваха щото Коково ще Си го върнат Сърбите !! Не Всички са Продажни Курви Като тебе !!!

Не искам заради такава лудост да стане по-мащабна война...Трета светован война...Тогава и Украйна,и всички ние ще измрем...

Sm3hurk0

Зеленски казал :))) За какво е свят без украйна :))))

Тези страни не мислят трезво ако това е вярно!!! Каква Украйна в НАТО???тТе не знаят устава на НАТО.. Нека да питат народите си дали са съгласни...

Народите на НАТО не се питат! Те са васални поданици!

Боклуци Току що се подписахате на вашия разпад и изолация ще се разпадне Евогейския а НАТО ще Се Разпусне поне е ясно че се самопогребахте !!!

И българите искаме Украйна в НАТО.

Албания защо не е подписала?

Поредното доказателство какво жуже е зеленски. Бляк.

еееех колко хубаво щеше да е, тия държави да бяха подкрепили кочината и путанин ама не би! рашистания е самичка като онова пате в калчищата!

Това е Голяма Лъжа ! Дори тези Президенти да излезат на Трафалгар без Гащи пак няма да се приеме Украйна в НАТО защото ще бъде Война на ЕС с Русия и тогава да му мислят техните народи !

А нашият калмук Мунча Решетников пак надупен към Пасоля, а!

Президента на България Мисли като Останалите Българи , а не като Файтон с продажни Соросоиди !

Има марионетки, има и баш марионетки. Колко бързо излязоха със съвместна декларация, интересно за колко успяват да си събуят гащите.

Само наш мунчо са скатал! Ле му се карат

То си има правила а те не се влияят от поощрения. А по тези правила, воюваща страна, няма как да стане член на НАТО.

Така е, но ФАЩ няма правила в този свят, които да не са нарушили! Те имат само свои интереси! Засега бизнеса им върви и без да се включват директно. Защо да го правят? Виж, ако го направят, ще трябва да се обясняват на своите граждани, защо поканиха ракетите да падат отвъд океана!!!

севернитемакета ни удариха в земята! направиха ни за резил!!!

Прибалтииските джуджета, Македония и Черна гора...все отбор юнаци...дето станаха държави от 20 години насам... по силата на една историческа грешка и Водени от комплексираните поляци...те това е гордостта на НАТО..

друго си е подкрепата на титани като горна волта дето сега е буркина фасо!

БХ за Буркина Фасо или Кот Дивоар... Някакви декларация от тях ще покажеш ли!?

Бе малоумник...знамена всеки може да вее квито си иска... Гаранция че не е някой плартен тамошен черен соросоид можеш ли да дадеш!? Питам декларация официална като тази на тези смешници има ли!? Знамена веели били!? Ми майка ти си вее кюлотите - розовите...това кво значи!?

еее, няма де! дори горна волта и венецуела се въздържат да подкрепят с декларация алкашите и путанин!

Вече не сме и петата колона на Путин - ние сме явните путинисти !

Какво ти дава САЩ?

Кои сте вие бе!? Вие сте на ягодите в Англия, в кланиците на Германия, на строежите в Испания и на робското пазарче в Италия

Тези президенти не са наясно въобще какво подписват и какви са условията за членство в НАТО. Селски кметове.... до тук стигнахме цели държави да са управляване от неподготвени и некомпетентни хора.

Луди за врьзване!!!

Президентът на България НЕ Е СРЕД безгръбначните наколенкаджии. :)))

jingiby

Ние сме против. Да живее ВлАдолф Путлер - лудото джудже...

Хора вземете се образовайте малко ! Украйна не изпълнява едно то условията за да кандидатства !

Украйна всъщност е държавата, която в момента извършва това, за което е била създадена НАТО - да ни предпази от московските орди. А тази задача не могат да изпълнят поне 2/3 от държавите, които членуват в НАТО. Апропо, Украйна отговаря на всички условия за членство в НАТО, така, че ти си този, който има нужда от образоване. Украйна няма териториален спор със съсед, а има окупирани територии.

Вече НАТО се самоопредели - организация, с основен враг Русия! Украйна след 2014 стана плацдарм за атака срещу Русия! Тазаи, която се защитава е само Русия! И стига с тези тъпи приказки за анексии! Това е освободено руско население, което бе избивано методично 8 години! СЪС ЗАТВОРЕНИТЕ ОЧИ НА ЗАПАДЪТ!