Коментари - Ненчев: Няма официално предложение за американските оръжия | Днес.dir.bg

Ненчев: Няма официално предложение за американските оръжия

Министърът на отбраната Николай Ненчев заяви, че досега от американска страна не е отправено официално искане за разполагане на оръжия в страната ни.

Обратно в новината

Коментари - Ненчев: Няма официално предложение за американските оръжия | Днес.dir.bg

Коментари

Защо им се слагате нещастници като засвиркат тука ракетите първи ще офейкате ние да му мислим. Русия ще спечели войната къде ще се дявате тогава гадове мръсни

Лъжец !

Хайде да си ходят, че станахме за присмех по цял свят. А това, че народът мизерства и тия се занимават с чорапогащници - вече на никой не му пука. Просто тъпото е че са БРИМКА ДО БРИМКА.

Стига си мишкувал. Министърът на отбраната трябва да е загрижен да имаме реална подкрепа от НАТО, а не само да се пишем членове на алианса. Ами ако Русия реши да "защити" измамените от строителни предприемачи руснаци и завземе Черноморието ни?!

ЕДИН ОТ ЛЪЖЦИТЕ!

Като кажа, че съм гласувал за Атака, значи, че съм гласувал за Атака! А вие суеци от Герб, ПФ, РБ,ББЦ знаете ли за кого сте гласували

Така мераците на путлер да стане новият Хитлер са пресечени в зародиш !

НАТО са тези, както Хитлер преди втората световна война, които обградиха с войска и военна техника Русия.

Той си прави майтап с нас. И само той ли?

Защо да ти отправят официално искане,бе,пуДко,след като не те бръснат за дребен костилков плод? Сутеньора пита ли си жрицата дали иска или не?

Референдум за излизане от НАТО.Разследване на агентите на ЦРУ,съд и затвор.така може би някои партии като ГРОБ например може и да изчезнат в посока към офшорните зони.

Няма и да има официално предложение. Това ще е тяхно решение.

Начев ти си един неподходящ послушник, сложен на неподходящото място в неподходящото време.

тоя пък очаква някой да го пита?! Боце и Плевнята отдавна са казали ЙЕС, даже не са уведомили текезара

НЕ ИСКАМЕ АМЕРИКАНСКИ ТАНКОВЕ , ВЪН ОТ СТРАНАТА .

Обученията да си ги правят в САЩ, а не на наша територия, където ще сме мишена на американските апетити за заграбване на чужди територии. Продажните ни управляващи в лицето на президент и премиер се наведоха пред всичко това - те си знаят срещу какви комисионни, като с лекота премиерът ни заяви, че участието на България във война с Русия е неизбежна! Ееееее, за какво ни е чуждата техника - да ни замърсява въздуха и водата с радиация от техните учения по въздух и вода, да ни заграбва територии и да ни въвлича във война. До кога управляващите ще се навеждат пред чуждите интереси и ще прикриват действителните им намерени, които не са добронамерени за народа? Проучвателните дейности и за шистовия газ са в разгара си, но нали те не са в Банкя, защо да не се унищожават житните земи на страната? Не стига че голяма територия е унищожена от Цветелинки, Прокопиевци и какви ли още олигарси за производството на зелената енергия, която през носа ни излиза, ами до край народа ни трябва да бъде одран и отровен от всякакви радиации от чужди учения! Вън натовски мизерници от нашите земи - не ви искаме пробития спасителен пояс, нито алчните ви апетити за наша сметка!!!!!!!!!!!!!

България става фронтова линия, а ти нищо не знаеш? Какво правиш на този пост?

Неадекватното поведение на управляващите ни е недопустимо - или те лъжат или САЩ ни окупират без да им се противопоставим и да защитим страната си.Странното е , но май вече неофициално сме новият щат на Америка на Балканите.

Ако използвам термонологията на Ицо Камата, тоя бих го нарекъл "тюфлек", но аз съм по-възпитан и ще използвам думата "недоразумение".

Като гласувате следващия път, ако има такъв, позамислете се. Сега керванът си върви, вие си лайте, лайте ....лайте.

Като няма решение кой ги пуска тези танкове на българска земя....Стани Левски да видиш колко поп кръстьовци има в тази България.

Готвят ни война. Тежко на народа.

Няма официално предложение от американците за да си настанят оръжията у нас, а те вече са дошли - КОЙ лъже българите???

Надпреварват се да коленичат пред Щатите. И нашия да не излезе изоставащ.

Бойко на коя нива намери този аграр?

Тоя, който не го смятат за нищо/то и парламента дали изобщо го смятат за нещо/ нашите приятели, е от едно ямболско село в близост до градското гробище. /Несигурна информация/

А НЕофициално има ли?

ми то няма и офицялно писмо за спирането на ужен поток ама тои спря нали

Министъра ни пионка отишъл да се отчита пред американското посолство. И не го информирали дали ще разполагат войски тук. Това си го решават американците. Нашите са просто "Yes men", които само казват - да, да, да.

ПУТЬОВЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ОПАСНИ-КАТО ТОЯ КУХ ОВЕНЕН...

Тоя умник ги чака на аерогарата и кеси в кафенето. А през това време те разтоварват в Бургас, Русе и Калотина. И докато тоя пие третото кафе, те са окупирали цяла България.

скапаняко начев,защо тогава ги разтоварват в бургас.

Кой те бръсне тебе за слива, за да те уведомява, а най-малкото пък да иска разрешение? Тоя се е взел на сериозно и става смешен с изказванията си.

В България всичко е неофициално!

Щом нито американската страна е отправила искане за разполагане на американско оръжие на наша територия, нито българската страна е получила такова искане, а същевременно вече има разположени американски танкове на наша територия- това официално се нарича ОКУПАЦИЯ. Моля, съответните държавни институции да сезират НАТО и да поискат помощ. За тези, които ще ме репликират, че САЩ също са в НАТО- ситуацията е аналогична на турската окупация на североизточен Кипър през 80-те години на 20 век.

Кой говореше че се гордее че е Българин и България има славни ханове и царе? Явно сме станали всички продажници и мизерници.

"присъствие"... ще отчетат след години, останалите тук. (ако има такива)

"Министърът на отбраната Николай Ненчев заяви, че досега от американска страна не е отправено официално искане за разполагане на оръжия в страната ни." Ха,ха,ха !!! За пръв път чувам господарят да пита коняра, кои коне да вкара в конюшнята?

Е поне новината правилно са отразили-забележете "Американците ...." т.е НАТО се командва еднолично от тях...

Господа управници на България, я се разберете кой трябва да прави предложение или искане за американска военна техника и войници.Лъжете ведно с президента безобразно-нямало американско предложение.Те вече в световните медии заявяват, че ще разполагат ТРАЙНО в страната ни тяхна техника и армия.Случайно през всичките изминали години в България да е имало руски бази, военни и техника?Кой застрашава нашия суверенитет-Русия, Турция, Гърция, Сърбия, Румъния или други, да да си измислят американците "военна заплаха за териториалната цялост на членовете на Алианса".Преди 70 г.е имало един Хитлер, а сега има ена Америка в лицето на САЩ-не виждам разлика в политиката им относно завземане на чужди територии.Чужда армия в България-трайно установена ведно с американски войници!Историята на страната ни не познава такова лошо управление и превръщане на територията ни в площадка за чужда агресивна армия.Соломон Паси и неговите приятели от управлението през послредните 25-30 години още ли възхваляват Алианса и още ли ще ни говорят за "демократите" завоеватели?

Стари номера от стари селски вечеринки ! Кой го направи министър на ключев пост - Пръмовица -червива куковица ! ОСТАВКА на ПРАВИТЕЛСТВОТО !

не беше предоставена друга информация и подробности за броя и вида на техниката. Или просто ходите на иструктаж !

То не е и нужно да ни отправят искане, при все, че без да ни питат сме вече съгласни.

Румънците пак ни изпревариха!!!Къде спят тия нашите идиоти!!! Докато чакат официални предложения, румънците грабнаха кокала!!!Американците там ще харчат доларите си а на нас танкове!!!

Чакайте, че нещо се обърках.......значи уж няма официално предложение от САЩ да разполагат военна техника и въоръжени сили, а в същото време те вече се дислоцират ???????? Т.е. САЩ не ни искат разрешение, те просто си ги дислоцират, явно ние за тях ние се едно нищо ! А военният ни министър, а и ТОЙ, се правят на две и половина.........е, какво става в тази наша Бг ????????

Вчера Картър каза съвсем друго - интересно кой е по-наясно с нещата - министър или оня. И дали въобще ще се иска съгласие на когото и да било. И доколкото знам вече имаме тежко въоръжение на територия на РБ - това дето докарано вчера , ония танкове, дето не можаха да минат през река и сума ти още железарии. Кой говори истина? Кой?

DIDA

Много ме кефи това "Тука има - тука нема!"

Министъра на отбраната Ненчев незабавно трябва да си подаде оставката. ТАНКОВЕТЕ СА НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ А ТОЙ ЗАЯВЯВА ЧЕ НЯМА ОФИЦИАЛНО ИСКАНЕ ЗА РАЗПОЛАГАНЕТО ИМ. ТОВА ТОГАВА Е ОКУПАЦИЯ!!!

Това е нещо съвсем традиционно и нормално за нас и безпринципната ни политика, какви ли не войски сме приютявали тук, византийски, турски, руски,немско-фашистки, съветски, днес американски, а утре може би китайски, но винаги на страната на силния на деня и без своя си армия.

Има все пак светлинка в тунела - с който сме правили дослук, все не е прокопсал - виж Византийската, Турската, Руската империи, Кайзерова и Хитлерова Германия, Социалистическия блок... сега някакви си НАТО, ЕС и Кравария ли ще ни се опрат? :))))

Коментари - Ненчев: Няма официално предложение за американските оръжия | Днес.dir.bg

Ненчев: Няма официално предложение за американските оръжия

Министърът на отбраната Николай Ненчев заяви, че досега от американска страна не е отправено официално искане за разполагане на оръжия в страната ни.

Обратно в новината

Коментари - Ненчев: Няма официално предложение за американските оръжия | Днес.dir.bg

Коментари

Защо им се слагате нещастници като засвиркат тука ракетите първи ще офейкате ние да му мислим. Русия ще спечели войната къде ще се дявате тогава гадове мръсни

Лъжец !

Хайде да си ходят, че станахме за присмех по цял свят. А това, че народът мизерства и тия се занимават с чорапогащници - вече на никой не му пука. Просто тъпото е че са БРИМКА ДО БРИМКА.

Стига си мишкувал. Министърът на отбраната трябва да е загрижен да имаме реална подкрепа от НАТО, а не само да се пишем членове на алианса. Ами ако Русия реши да "защити" измамените от строителни предприемачи руснаци и завземе Черноморието ни?!

ЕДИН ОТ ЛЪЖЦИТЕ!

Като кажа, че съм гласувал за Атака, значи, че съм гласувал за Атака! А вие суеци от Герб, ПФ, РБ,ББЦ знаете ли за кого сте гласували

Така мераците на путлер да стане новият Хитлер са пресечени в зародиш !

НАТО са тези, както Хитлер преди втората световна война, които обградиха с войска и военна техника Русия.

Той си прави майтап с нас. И само той ли?

Защо да ти отправят официално искане,бе,пуДко,след като не те бръснат за дребен костилков плод? Сутеньора пита ли си жрицата дали иска или не?

Референдум за излизане от НАТО.Разследване на агентите на ЦРУ,съд и затвор.така може би някои партии като ГРОБ например може и да изчезнат в посока към офшорните зони.

Няма и да има официално предложение. Това ще е тяхно решение.

Начев ти си един неподходящ послушник, сложен на неподходящото място в неподходящото време.

тоя пък очаква някой да го пита?! Боце и Плевнята отдавна са казали ЙЕС, даже не са уведомили текезара

НЕ ИСКАМЕ АМЕРИКАНСКИ ТАНКОВЕ , ВЪН ОТ СТРАНАТА .

Обученията да си ги правят в САЩ, а не на наша територия, където ще сме мишена на американските апетити за заграбване на чужди територии. Продажните ни управляващи в лицето на президент и премиер се наведоха пред всичко това - те си знаят срещу какви комисионни, като с лекота премиерът ни заяви, че участието на България във война с Русия е неизбежна! Ееееее, за какво ни е чуждата техника - да ни замърсява въздуха и водата с радиация от техните учения по въздух и вода, да ни заграбва територии и да ни въвлича във война. До кога управляващите ще се навеждат пред чуждите интереси и ще прикриват действителните им намерени, които не са добронамерени за народа? Проучвателните дейности и за шистовия газ са в разгара си, но нали те не са в Банкя, защо да не се унищожават житните земи на страната? Не стига че голяма територия е унищожена от Цветелинки, Прокопиевци и какви ли още олигарси за производството на зелената енергия, която през носа ни излиза, ами до край народа ни трябва да бъде одран и отровен от всякакви радиации от чужди учения! Вън натовски мизерници от нашите земи - не ви искаме пробития спасителен пояс, нито алчните ви апетити за наша сметка!!!!!!!!!!!!!

България става фронтова линия, а ти нищо не знаеш? Какво правиш на този пост?

Неадекватното поведение на управляващите ни е недопустимо - или те лъжат или САЩ ни окупират без да им се противопоставим и да защитим страната си.Странното е , но май вече неофициално сме новият щат на Америка на Балканите.

Ако използвам термонологията на Ицо Камата, тоя бих го нарекъл "тюфлек", но аз съм по-възпитан и ще използвам думата "недоразумение".

Като гласувате следващия път, ако има такъв, позамислете се. Сега керванът си върви, вие си лайте, лайте ....лайте.

Като няма решение кой ги пуска тези танкове на българска земя....Стани Левски да видиш колко поп кръстьовци има в тази България.

Готвят ни война. Тежко на народа.

Няма официално предложение от американците за да си настанят оръжията у нас, а те вече са дошли - КОЙ лъже българите???

Надпреварват се да коленичат пред Щатите. И нашия да не излезе изоставащ.

Бойко на коя нива намери този аграр?

Тоя, който не го смятат за нищо/то и парламента дали изобщо го смятат за нещо/ нашите приятели, е от едно ямболско село в близост до градското гробище. /Несигурна информация/

А НЕофициално има ли?

ми то няма и офицялно писмо за спирането на ужен поток ама тои спря нали

Министъра ни пионка отишъл да се отчита пред американското посолство. И не го информирали дали ще разполагат войски тук. Това си го решават американците. Нашите са просто "Yes men", които само казват - да, да, да.

ПУТЬОВЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА ОПАСНИ-КАТО ТОЯ КУХ ОВЕНЕН...

Тоя умник ги чака на аерогарата и кеси в кафенето. А през това време те разтоварват в Бургас, Русе и Калотина. И докато тоя пие третото кафе, те са окупирали цяла България.

скапаняко начев,защо тогава ги разтоварват в бургас.

Кой те бръсне тебе за слива, за да те уведомява, а най-малкото пък да иска разрешение? Тоя се е взел на сериозно и става смешен с изказванията си.

В България всичко е неофициално!

Щом нито американската страна е отправила искане за разполагане на американско оръжие на наша територия, нито българската страна е получила такова искане, а същевременно вече има разположени американски танкове на наша територия- това официално се нарича ОКУПАЦИЯ. Моля, съответните държавни институции да сезират НАТО и да поискат помощ. За тези, които ще ме репликират, че САЩ също са в НАТО- ситуацията е аналогична на турската окупация на североизточен Кипър през 80-те години на 20 век.

Кой говореше че се гордее че е Българин и България има славни ханове и царе? Явно сме станали всички продажници и мизерници.

"присъствие"... ще отчетат след години, останалите тук. (ако има такива)

"Министърът на отбраната Николай Ненчев заяви, че досега от американска страна не е отправено официално искане за разполагане на оръжия в страната ни." Ха,ха,ха !!! За пръв път чувам господарят да пита коняра, кои коне да вкара в конюшнята?

Е поне новината правилно са отразили-забележете "Американците ...." т.е НАТО се командва еднолично от тях...

Господа управници на България, я се разберете кой трябва да прави предложение или искане за американска военна техника и войници.Лъжете ведно с президента безобразно-нямало американско предложение.Те вече в световните медии заявяват, че ще разполагат ТРАЙНО в страната ни тяхна техника и армия.Случайно през всичките изминали години в България да е имало руски бази, военни и техника?Кой застрашава нашия суверенитет-Русия, Турция, Гърция, Сърбия, Румъния или други, да да си измислят американците "военна заплаха за териториалната цялост на членовете на Алианса".Преди 70 г.е имало един Хитлер, а сега има ена Америка в лицето на САЩ-не виждам разлика в политиката им относно завземане на чужди територии.Чужда армия в България-трайно установена ведно с американски войници!Историята на страната ни не познава такова лошо управление и превръщане на територията ни в площадка за чужда агресивна армия.Соломон Паси и неговите приятели от управлението през послредните 25-30 години още ли възхваляват Алианса и още ли ще ни говорят за "демократите" завоеватели?

Стари номера от стари селски вечеринки ! Кой го направи министър на ключев пост - Пръмовица -червива куковица ! ОСТАВКА на ПРАВИТЕЛСТВОТО !

не беше предоставена друга информация и подробности за броя и вида на техниката. Или просто ходите на иструктаж !

То не е и нужно да ни отправят искане, при все, че без да ни питат сме вече съгласни.

Румънците пак ни изпревариха!!!Къде спят тия нашите идиоти!!! Докато чакат официални предложения, румънците грабнаха кокала!!!Американците там ще харчат доларите си а на нас танкове!!!

Чакайте, че нещо се обърках.......значи уж няма официално предложение от САЩ да разполагат военна техника и въоръжени сили, а в същото време те вече се дислоцират ???????? Т.е. САЩ не ни искат разрешение, те просто си ги дислоцират, явно ние за тях ние се едно нищо ! А военният ни министър, а и ТОЙ, се правят на две и половина.........е, какво става в тази наша Бг ????????

Вчера Картър каза съвсем друго - интересно кой е по-наясно с нещата - министър или оня. И дали въобще ще се иска съгласие на когото и да било. И доколкото знам вече имаме тежко въоръжение на територия на РБ - това дето докарано вчера , ония танкове, дето не можаха да минат през река и сума ти още железарии. Кой говори истина? Кой?

DIDA

Много ме кефи това "Тука има - тука нема!"

Министъра на отбраната Ненчев незабавно трябва да си подаде оставката. ТАНКОВЕТЕ СА НА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ А ТОЙ ЗАЯВЯВА ЧЕ НЯМА ОФИЦИАЛНО ИСКАНЕ ЗА РАЗПОЛАГАНЕТО ИМ. ТОВА ТОГАВА Е ОКУПАЦИЯ!!!

Това е нещо съвсем традиционно и нормално за нас и безпринципната ни политика, какви ли не войски сме приютявали тук, византийски, турски, руски,немско-фашистки, съветски, днес американски, а утре може би китайски, но винаги на страната на силния на деня и без своя си армия.

Има все пак светлинка в тунела - с който сме правили дослук, все не е прокопсал - виж Византийската, Турската, Руската империи, Кайзерова и Хитлерова Германия, Социалистическия блок... сега някакви си НАТО, ЕС и Кравария ли ще ни се опрат? :))))