17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Вярвам на проучвания които съм си платил сам" Чърчил.

То на не малка част от тях им харесва и сами си го искат. Тъй че туй проучване взема ли предвид психологично-физиологичните отдаденостти на жените и мъжете или както винаги е правено от аутисти които гледат екселските таблици без да разбират смисъла им?

Абсолютно. Бившата ми се жалва, че приятелят й я тормозел, унижавал я, посягал й, контролирал я и прочее. Избяга му. И като й казах, че на 32 й изтича времето за бебе и са й попривършили опциите за потенциални бащи и хукна обратно при този по нейните думи "звяр". Това, че той й е шеф във фирмата където е работела (и отново работи) и че тя има нужда от жилище,( което сама не може да плаща щото не може да си прави сметката) и по този начин се е поставила в икономическа зависимост са незначителни подробности от цялата картинка. И ако я пребие абсолютно сама ще си е виновна. Всеки си избира сам и всеки си носи кръста. Те си мислят, че като се хванат с някакъв идиот и той спрямо тях ще се държи мило. И що, той си е идиот.

Да се величае жената характерно за христианската г ей цивилизация по всички църкви женски фигури тая смрат трябва да се третира по друг начин бездетни малки вечно хленчещи пик ли арабите ги знаят добре и азиатците къде им е мястото

Не съм чул досега глухоняма жена да е била жертва на насилие.

„Жената все повече се осъзнава като човешко същество и се стреми да се докаже като независима личност – един естествен и неизбежен процес, който не трябва да учудва. Модата с нейните ексцесии е едно от средствата за тази цел, и жената ѝ се отдава сляпо – често до степен на комичност... В крайна сметка жената жертва своята женственост в стремежа си да заяви своята независимост; мъжът е объркан – жената вече не е ”утеха за война”; самият войн е престанал да бъде войн.”

Какво друго очаквате?! Един въпрос: Защо няма жена осъдила порно индустрията, проституцията и гей парадите?! Та от всички тези неща единственият губещ и унизен е жената... Каква е мярката за обществен морал и какво се прави по въпроса за истинско уважение и грижа за жената?

Като останат затворени и изперкват, започват да дуднат, да нервничат, да капризничат и явно на половината мъже не им издържат нервите. Пак малко, само половината ... Ако това бяха мъжете, 100 % щяха да бъдат бити!

Като се има предвид, че всички са за бой, значи 50 % от жените са се спасили от домашно насилие!

Мъжете имат повече мозък заради мускулатурата . Реших да подразня съученичка , но тя ме заби в земята -"Важно е не количеството , а качеството !"

Е, какво е качеството на женския мозък? Нещо няма статистически данни в подкрепа на по-доброто качество на женския мозък....

Интересното беше , че в класа ни ( в ПМГ ) , на практика бяхме равни по успех . Но само момчета искахме да станем програмисти.

Малък мозък защото освен за отваряне на крака и изсиране на дятиту за друго им не требе.

За равновесие.

Чак пък половината... аз например не познавам жена, пострадала от домашно насилие. Сигурен съм че има, разбира се, но половината жени, това е просто абсурдно. Излиза, че България е много по-цивилизована в това отношение, каквото и да се опитват да ни внушават... или пък тази "статистика" просто някой си я е изсмукал от пръстите за да вземе едни грантове.

И аз не познавам бита жена. Както и не познавам жена, която постоянно да не прави за бой.

Остава да разберем как се дефинира понятието "насилие". Като деца, имахме едно дребосче в компанията, което, ако се опита да удари някого, но "целта" му се изплъзне, след това твърдеше, че той е ударен.

Пак свободни съчинения на тема - да си оправдаем заплатите в ООН............

Половината че и бая повече жени са едни дрисли които не отварят краката веднага пълни с претенции лигочи как да не ги биеш

Отварят ги, но не на тебе. Гледай да не ти стане нещо от яд.

Значи повече Бой и шамари трябват

Не. Трябва да си слагаш хартиена торба на главата, че от вида ти и Сахара пресъхва. Някои имат тази " дарба " да предизвикват отчаяние при жените, щом си покажат неприятните "дарби" От тях си. От първата буква и знаеш , че този е твърдо " НЕ ".

Бъркаш се с майка си. :))))))) Такава ти е чергата, от която идваш. Ко да прайш..

Майка ти значи са я бухали по главата, за да се пръкнеш ти. А сега някой трябва да забуха и баща ти, защото гледай какво му е недъгаво семето.

Редовно ли те шамарят? Мен не ме. Що ли?

Жените ли те са просто едни хленчещи смръдели

"Прави това , което искаш другите да правят на теб . И не прави това , което не искаш другите да правят на теб" В това се крие пътя на доброто . Уважавайте жените , те са равни на нас мъжете !

Не, не са равни. Затова искат специални закони, конвенци, субсидии непеота и т.н.

Жените не са равни на мъжете , а на по-високо ментално ,емоцианално и духовно ниво. Светат без тях е тъмен ,сив, обгърнат в черна мъгла,не е свят ,в който искам да живея

Говорим най-вече за равни права !

Същото, може да се каже спокойно и за свят без мъже. Познай какво ще стане ако няма мъже и останат само жени. НЕ си мисли, че нещата ще са по-добре, напротив. Хората трябва да осъзнаят, че това противоречие между половете се прави нарочно.

Сега пак ще гракнат, но такава е истината: Никога в човешката история жените не са били по свободни от сега. И в юридическите си права, и в това да изпълняват или не природното си задължение - да раждат.

Преди " природното си задължение" има едно по голямо задължение и то е да се избере най доброто от мъжките индивиди. Това е задължението към бъдещите деца. Така, че вонящи на пот и алкохол, ще има да чакате. А за бълващи цинизми и цига"нка няма да ви погледне.

Това и казвам. Свободни сте. Възможността да "не намерите" подходящия ви е от средата на 20 век. Никога преди не са ви питали.

Избирате, избирате и накрая се вижда, колко можете да избирате

Хахахаххахахахха половината вика. Всеки път когато си помисля че простотията им е достигнала върха те намират нови висини да покорят.

И много често когато им е криво за нещо си го изкарват на по-слаби същества:жени,деца ,кучета и котки.Вместо да използват силата си да защитят близките си хора,те им се нахвърлят,а после казват че нямало домашно насилие.

Че кой си го изкарва на по-силни, бе, гений? Иначе и жените бият други жени, деца, животни.

А кой си го е изкарвал на теб? Изглежда доста силно са те удряли по главата с тъп предмет.

Ма то и майка ти изглежда порядъчна жена ама...

Браво, бе пичове. Половината жени били бити. Аз пък познавам хиляди мъже и жени и не познавам никоя, която да е била бита от мъжа си или мъж, който да бие жена си. Е, за катуните не отговарям - там може и да са 100 на 100.

На никого,за да не увеличат размера на насилието.

Точно така. Защото обикновено ка поставени в условия на зависимост. Особено пък по време на пандемия.

Когато една жена се хваща с някого за да има къде да живее и/или той да я издържа то тя сама се поставя в зависимост. Що се правите, че мъжът избира жената а не обратното, ч

Това, че ти не знаеш, не значи, че не се случва. Домашното насилие обикновено остава скрито, и никой дори и най-близките не подозира, че се случва. Също като суинга и оргиите или изневерите. Много си назад, деди!

абе, деди смотан, насилието не е само бой, вие как се оплаквате от психически тормоз и насилие, много, много сте назад в историята и там ще си останете, затова прилагате всякакви мантри и закони да ни подтискате. Дори и природните дадености ни ги превръщате в задължение - както пише един по-долу за раждането. Ама иначе вие може да сте си всякакви, не е задължително да сте мъже и да правите и гледате деца, нито пък да сте умни и успешни.... Може и да сте убийци, какво толкова.....

Хайде, жените убийци на бебета си мерете приказките.

Ох, счупих си нокътя. Викам - насилие!

Половината жени в света били жертви на насилие по време на пандемията??? Вие нормални ли сте? Съвсем не това пише в статията и не на такъв извод водят цифрите. Едно е грешчици от небрежност в раздел "Авто", друго е да пишете откровено лъжливи заглавия по една толкова чуествителна тема. Дир - срам!

Феминацистко бла-бла ... колко мъже са пострадали от дом.насилие, в т.ч. емоционално и финансово? колко пари за тях се отделят и кампании провеждат от ООН, ЕС, държавите и НПО-тата? Колко конвенции има по въпроса? Като искат статистика феминацитета и джендърменията ето им статистика - смъртността от ковид е по-висока след мъжете. и без ковид, мъжете живеят по-малко от жените ... явно защото имат по-доър живот и достъп до медицински услуги. Какъв Вие е извода, феминаците - че трабвя спешни мерки за жените, те са много онеправдани ... а мъжете да мрат! Няма да мине вашата - истанбулската!

И вероятно 100 % от мъжете също са пострадали... вън - епидемията, вътре - чумата... the choice is yours! :)))

Най-лесно е да се правиш на жертва и да си все най-ощетената. Тая глупост колко ли още ще продължи.

Да, и аз като други коментиращи се възмутих, защото трябваше да има представена същата статистика и за мъжете. Какво са отговорили мъжете на същите въпроси? тогава тези изследвания ще имат някаква стойност. Иначе са само манипулиране на общественото мнение.

Съдейки тук по периодично появяващите се новини, насилието от педал над педал е най-жестоко и злобно.

Тез и от мен лъжат повече бре!

Приказки на ангро в стил "звездите ми го говорят" с цел още власт, пари , а донякъде и по инерция. Това е като да слушаш за неравенство на половете в образованието в университетска аула, в която 90% от присъстващите са жени....

тъпа и манипулирана статистика търеща сензация "23% от жените казват, че конфликтите в домакинството са зачестили". А конфлик дали е равносилно на насилие !? Май не е а. А кото се има в предвид , че хората бяха затворени почти през цялото време и постоянно бяха облъчвани, ръстът от 23 % даже е малко. " 48% съобщават, че са са преживели насилие или познават жена, която е преживяла " от тези 48% колко са тези, които наистина са жертва на насилие и колко само познават такива жертви. пропорцията може да е 1:10 или даже 1:100 "54 % споделят, че се чувстват по-несигурни, когато са навън сами през нощта." Какво общо има с насилието ?! това че са били подложени на психоза от медиите не означава, че са подложени на насилие. А сега ще изкарът ли и таква статистика за Мъжете ?

Ам акак така половината - повече трябва, напр 99% ...

Жените имат проблем с морала.

Безполезна организация. Вземат луди пари за нищонеправене.

При нас, пък, целият СЕМ е само от жени. Имахме и служебен кабинет, в който всичките вицепремиери бяха жени.

Представи си какви неприятни същества са половината жени, след като не могат да съжителстват нормално и се стига до там. Не се усещат журналистите колко истини разкрива статията.

Спрете пландемията.

джендъристка пропаганда за приемане на истанбулската конвенция и анадолските цености. не!

А като туриш и по-нежните мъже, вече стават 95 % !

ние сме си свикнали, справяме се, всъщност мъжете хленчат повече и повече насилстват.

И мен бабата ме налага с точилката, но как да се оплача на ООН-то ...