17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ние сме си свикнали, справяме се, всъщност мъжете хленчат повече и повече насилстват.

А като туриш и по-нежните мъже, вече стават 95 % !

джендъристка пропаганда за приемане на истанбулската конвенция и анадолските цености. не!

Спрете пландемията.

Представи си какви неприятни същества са половината жени, след като не могат да съжителстват нормално и се стига до там. Не се усещат журналистите колко истини разкрива статията.

При нас, пък, целият СЕМ е само от жени. Имахме и служебен кабинет, в който всичките вицепремиери бяха жени.

Безполезна организация. Вземат луди пари за нищонеправене.

Жените имат проблем с морала.

Ам акак така половината - повече трябва, напр 99% ...

И мен бабата ме налага с точилката, но как да се оплача на ООН-то ...

тъпа и манипулирана статистика търеща сензация "23% от жените казват, че конфликтите в домакинството са зачестили". А конфлик дали е равносилно на насилие !? Май не е а. А кото се има в предвид , че хората бяха затворени почти през цялото време и постоянно бяха облъчвани, ръстът от 23 % даже е малко. " 48% съобщават, че са са преживели насилие или познават жена, която е преживяла " от тези 48% колко са тези, които наистина са жертва на насилие и колко само познават такива жертви. пропорцията може да е 1:10 или даже 1:100 "54 % споделят, че се чувстват по-несигурни, когато са навън сами през нощта." Какво общо има с насилието ?! това че са били подложени на психоза от медиите не означава, че са подложени на насилие. А сега ще изкарът ли и таква статистика за Мъжете ?

Приказки на ангро в стил "звездите ми го говорят" с цел още власт, пари , а донякъде и по инерция. Това е като да слушаш за неравенство на половете в образованието в университетска аула, в която 90% от присъстващите са жени....

Тез и от мен лъжат повече бре!

Да, и аз като други коментиращи се възмутих, защото трябваше да има представена същата статистика и за мъжете. Какво са отговорили мъжете на същите въпроси? тогава тези изследвания ще имат някаква стойност. Иначе са само манипулиране на общественото мнение.

Най-лесно е да се правиш на жертва и да си все най-ощетената. Тая глупост колко ли още ще продължи.

И вероятно 100 % от мъжете също са пострадали... вън - епидемията, вътре - чумата... the choice is yours! :)))

Съдейки тук по периодично появяващите се новини, насилието от педал над педал е най-жестоко и злобно.

Феминацистко бла-бла ... колко мъже са пострадали от дом.насилие, в т.ч. емоционално и финансово? колко пари за тях се отделят и кампании провеждат от ООН, ЕС, държавите и НПО-тата? Колко конвенции има по въпроса? Като искат статистика феминацитета и джендърменията ето им статистика - смъртността от ковид е по-висока след мъжете. и без ковид, мъжете живеят по-малко от жените ... явно защото имат по-доър живот и достъп до медицински услуги. Какъв Вие е извода, феминаците - че трабвя спешни мерки за жените, те са много онеправдани ... а мъжете да мрат! Няма да мине вашата - истанбулската!

Половината жени в света били жертви на насилие по време на пандемията??? Вие нормални ли сте? Съвсем не това пише в статията и не на такъв извод водят цифрите. Едно е грешчици от небрежност в раздел "Авто", друго е да пишете откровено лъжливи заглавия по една толкова чуествителна тема. Дир - срам!

както писах първа - мъжете хленчат яко, ГОРКИЧКИТЕ морални същества .....

Браво, бе пичове. Половината жени били бити. Аз пък познавам хиляди мъже и жени и не познавам никоя, която да е била бита от мъжа си или мъж, който да бие жена си. Е, за катуните не отговарям - там може и да са 100 на 100.

И много често когато им е криво за нещо си го изкарват на по-слаби същества:жени,деца ,кучета и котки.Вместо да използват силата си да защитят близките си хора,те им се нахвърлят,а после казват че нямало домашно насилие.

На никого,за да не увеличат размера на насилието.

Това, че ти не знаеш, не значи, че не се случва. Домашното насилие обикновено остава скрито, и никой дори и най-близките не подозира, че се случва. Също като суинга и оргиите или изневерите. Много си назад, деди!

Точно така. Защото обикновено ка поставени в условия на зависимост. Особено пък по време на пандемия.

Хахахаххахахахха половината вика. Всеки път когато си помисля че простотията им е достигнала върха те намират нови висини да покорят.

Сега пак ще гракнат, но такава е истината: Никога в човешката история жените не са били по свободни от сега. И в юридическите си права, и в това да изпълняват или не природното си задължение - да раждат.

"Прави това , което искаш другите да правят на теб . И не прави това , което не искаш другите да правят на теб" В това се крие пътя на доброто . Уважавайте жените , те са равни на нас мъжете !

Половината че и бая повече жени са едни дрисли които не отварят краката веднага пълни с претенции лигочи как да не ги биеш

абе, деди смотан, насилието не е само бой, вие как се оплаквате от психически тормоз и насилие, много, много сте назад в историята и там ще си останете, затова прилагате всякакви мантри и закони да ни подтискате. Дори и природните дадености ни ги превръщате в задължение - както пише един по-долу за раждането. Ама иначе вие може да сте си всякакви, не е задължително да сте мъже и да правите и гледате деца, нито пък да сте умни и успешни.... Може и да сте убийци, какво толкова.....

Отварят ги, но не на тебе. Гледай да не ти стане нещо от яд.

Хайде, жените убийци на бебета си мерете приказките.

Преди " природното си задължение" има едно по голямо задължение и то е да се избере най доброто от мъжките индивиди. Това е задължението към бъдещите деца. Така, че вонящи на пот и алкохол, ще има да чакате. А за бълващи цинизми и цига"нка няма да ви погледне.

Не, не са равни. Затова искат специални закони, конвенци, субсидии непеота и т.н.

Пак свободни съчинения на тема - да си оправдаем заплатите в ООН............

Жените не са равни на мъжете , а на по-високо ментално ,емоцианално и духовно ниво. Светат без тях е тъмен ,сив, обгърнат в черна мъгла,не е свят ,в който искам да живея

Това и казвам. Свободни сте. Възможността да "не намерите" подходящия ви е от средата на 20 век. Никога преди не са ви питали.

Остава да разберем как се дефинира понятието "насилие". Като деца, имахме едно дребосче в компанията, което, ако се опита да удари някого, но "целта" му се изплъзне, след това твърдеше, че той е ударен.

Че кой си го изкарва на по-силни, бе, гений? Иначе и жените бият други жени, деца, животни.

Когато една жена се хваща с някого за да има къде да живее и/или той да я издържа то тя сама се поставя в зависимост. Що се правите, че мъжът избира жената а не обратното, ч

А кой си го е изкарвал на теб? Изглежда доста силно са те удряли по главата с тъп предмет.

Значи повече Бой и шамари трябват

Чак пък половината... аз например не познавам жена, пострадала от домашно насилие. Сигурен съм че има, разбира се, но половината жени, това е просто абсурдно. Излиза, че България е много по-цивилизована в това отношение, каквото и да се опитват да ни внушават... или пък тази "статистика" просто някой си я е изсмукал от пръстите за да вземе едни грантове.

Ма то и майка ти изглежда порядъчна жена ама...

Не. Трябва да си слагаш хартиена торба на главата, че от вида ти и Сахара пресъхва. Някои имат тази " дарба " да предизвикват отчаяние при жените, щом си покажат неприятните "дарби" От тях си. От първата буква и знаеш , че този е твърдо " НЕ ".

Бъркаш се с майка си. :))))))) Такава ти е чергата, от която идваш. Ко да прайш..

Майка ти значи са я бухали по главата, за да се пръкнеш ти. А сега някой трябва да забуха и баща ти, защото гледай какво му е недъгаво семето.

Говорим най-вече за равни права !

Мъжете имат повече мозък заради мускулатурата . Реших да подразня съученичка , но тя ме заби в земята -"Важно е не количеството , а качеството !"

Същото, може да се каже спокойно и за свят без мъже. Познай какво ще стане ако няма мъже и останат само жени. НЕ си мисли, че нещата ще са по-добре, напротив. Хората трябва да осъзнаят, че това противоречие между половете се прави нарочно.