Огнян Герджиков оцени усилията на Борисов за съставяне на правителство

Оставането на кабинета "Донев" е вариант, който не е лош, той доказа, че има качествата, смята бившият премиер в служебно правителство

Обратно в новината

Коментари - Огнян Герджиков оцени усилията на Борисов за съставяне на правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дърт козел

Кочинар циганин шибан ! На майка ти Шимон Шакскобурготски - Еврейското изчадие, в гъза с Български Калашников! Мангал шибан тъп !

Мангал и ибрекчия с титла професор юрист Герджиков хайде на село при кокошките и овцете марш на вън от цивилизована България!

Плужек - мижитурка - паразит!

На Бойко не му трябва оценката на другари комундари, дадоха му я избирателите

"Усилия" и "Борисов" в едно изречение? Голяма работа сте. Признавам. По скоро прасе ще литне, отколкото Борисов да положи някакви усилия за друг, освен за себе си. Борисов е единствения, на който изобщо не му пука нито за кризи, нито за народ, нито за държава. Даже и за избирателите му не му пука. Те ще си гласуват за него, ако ще и рога да му поникнат. Борисов иска да се докопа да властта за да си отмъсти на всички за всичко. Нищо друго не го интересува. И резултата ще е окончателен погром за държавата.

ЕЙ, ПРОФЕСОРЕ, никога не е късно да станеш за РЕЗИЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И трите партии изтъкнаха, че основната разделителна линия е корупционният модел на управление по времето на Борисов и твърдото им убеждение, че този модел трябва да бъде разбит, а не легитимиран. Бойко Борисов обаче упорито се прави, че не е чул това послание. Той настойчиво продължава да измества темата на разговора от въпроса за корупцията.

Ако НАИСТИНА искаме да ИМА България РЕАЛНО НАЦИОНАЛНО БЪЛГАРСКО а НЕ КОЛОНОИАЛНО управление от Национални Предатели и Палячовци то НЕЗАБАВНО ТРЯБВА да се ИЗМЕТАТ от жалтите Павета ВСИЧКИ Тези Досегашни Властници и да Дойдат ИСТИНСКИ Българи , Останалото е Поредна Мимикрация на Чуждопоклонници и Ибрикчии!!!

"ГЕРБ постъпват национално отговорно" - ОПГ (Организирана престъпна група) "ГЕРБ" и национална отговорност?!?! Ха-ха. 3 мандата те постъпваха национално отговорно към ограбването на нацията в групова и лична полза. Системно отърваваха нацията от оковите на собствеността и парите.

боклук. Гейрбджиков.

Аре моля ви, Росен иди-дойди, но Сломончо , мекерето на хранилка в Козяк? Не мисля!

и Борисов са от едно котило. Бодигардът на царя Симеончо, стана член на НДСВ, влезе в парламента, веднага се отказа. След това царчето го инсталира за главен секретар на МВР заедно с комунистите и ДПС, за да отстрелят всички неправилни за тях бизнеси и т.н.

УСИЛИЯ Бойкови?! Хах! ББ: "Аз се съобразявам с каквото кажат партньорите ни от ЕС и НАТО"

Колкото и да триете динозавъра си е динозавър изкаран от нафталина.

Г-н Герджиков,всеки нормално мислещи човек оценява усилията на Борисов.

Слушайте Герджиков. Много по-умен е от всички вас заедно и поотделно

г зо на дуфалака.

Викат му бате Бойко Отговорния. Сваля редовното правителство и само 2-3 месеца по-късно иска да управлява със същите партии и с тяхната социална програма, която иначе беше "счупила и фалирала държавата", само и само да му пристанат. Ей това е отговорност в най-чистия й вид.

Герджиков не помни ли, че ГЕРБ, ДПС и Възраждане свалиха редовното правителство само преди около два месеца?! Днес ГЕРБ е първа политическа сила, изборите са признати от всички, а коалицията ГЕРБ, ДПС и Възраждане имат точно 130 депутати - напълно достатъчно за стабилно управление. И вместо да си направят правителство и да управляват стабилно, Бойко обикаля и прави невиждани в политиката глупости - някакви политически наемници ще преговарят вместо ГЕРБ, ама не за коалиция, а срещу Путин и някакви подобни неразбираеми неща. А е много просто - тези, които свалиха предишното правителство днес са победители в изборите, имат и мнозинство в парламента и просто трябва да си изберат правителство и да си управляват. Кое не разбира Герджиков, който уж доста добре се ориентира в политиката?

И този излезе голям боклук! Ще излезе,че Т. Живков е бил цвете пред тези помири!!!

От тоя лъха смрад на лайна и усмърде целия форум! Ама спрете се де!

Герджиков, я напиши едино стихотворение за бойния вик на лайното за свобода! Пръц, пръц, пръъъъъц

един от лизачите на банкянското говедо.

Още един мераклия за премиер на Банкянския Нерез.

Като чета какво е казал, разбирам, че той от голям юрист е паднал до обикновен адвокат.

Тоя одавна не е сам в главата си...

Борисов бил отстъпил?Да седи в зайчарника и да прибира пачките,да пише глупости в нета и услужливият Дир да му ги публикува

Да не му е обещал да го прави премиер на тоя царист?

ко каза, ко?

Радев е гвоздеят.Той води подмолна политика, която 100% е вредна за България. Дано един един ден го застигне проклятието.