Нови ограничителни COVID-мерки в София, но учениците остават в клас

Спират туристически пътувания, затварят танцови и езикови школи, кина и театри ще работят при 30% капацитет

Обратно в новината

Коментари - Нови ограничителни COVID-мерки в София, но учениците остават в клас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АНТИВАКСЪРИ,НЕВЕРНИЦИ,ЧАЛГАРИ,СЕЛЯНИ И РИЧКАТА АЛИБЕГОВ — ДА ВИ ЕБЕМ МАЙКАТА !!!

У лево!

Да не образуваш хемороиди от злоба!!!

Ако поне 80% от обществото е толкова против всякакви мерки и ограничения, че чак не иска да се ваксинира, но въпреки това РЗИ ги налага, не е ли време за ново ръководство в РЗИ? Преди година политическата отговорност за тези решения падна върху една вече несъществуваща НОЩ, от която само ми остана спомена за един лекар с пагони. Утре милион софиацни ще бъдат ограничени от “някой” в РЗИ. Даже и едно име не е споменато. Как изглежда човека, който носи отговорност за тези решения? Как е стигнал до позицията да взима решения, които видимо засягат и други сектори освен здравеопазването ? Кой го избра, кой го опълномощи?

Удариха децата и учениците, нали е най-лесно… Какво става в метрото - 90% са с маски, от тях 40% смъкнати под лицето, 40% смъкнати под носа и САМО са. 20% от путъвашите са с покрити НОС И УСТА! Маските се “носят”, но не се поставят според правилата. Заразата в метрото е гарантирана. КОНТРОЛ трябва.

Вчера някои се пенявеха, че няма нищо страшно, защото случаите били събирани от три дни. Интересно днес каква ще е опорката.

Ще мрете по политически причини. До изборите никакви мерки, трябва да изберете Радеф.

Учениците остават в клас, за да могат и заведенията да работят. Не може едните да са затворени, а другите - не, въпреки, че ходенето по заведенията не е задължително. Ще мрете заради плюскането и поркането.

А вие овце кво получавате от затварянето ви по ковид килийте на грозните ви блокове - концлагери

Ми не ми дреме, да сте спазвали мерките, и да сте се ваксинирали. Като не искате, остава само локдаун като мярка. Сами сте си виновни, заради вас страдат обаче и други хора.

Оздравелите за последните 24 часа са 1169 - 91% неваксинирани

Направи ли впечатление че временното няма срок?

Не е вторник! А случаите вече почти 20%....София с почти 1000!!!! Училищата бълват зараза никой нищо не прави,нали нищоправец ни води към пропастта! Фандъкова,бивша учителка и тя от страх за местенцето си си трае! ИЗБОРИ,МРЕМ!

И кой ви каза,че училищата "бълват зарази"?

Стига с тези тъпи мерки. Ние си искаме трупове!

За хранителните вериги няма ограничения, но за галерията дето влизат 10 човека за цял ден има ?!?!?!? Ама вие наистина сте пълни идиоти!!!

Те не са, ами ние сме!

Че те,тези 10 човека пак ще си влизат в галериите,т.е. посещенията ще са 100%.

Най-безотговорният и празноглав народ. В училищата е претъпкано с болни ученици и учители, но въпреки това по неясни причини се дава зор за присъствено обучение. Да не пречим на изборите нали така. Много долно

ЕПМ овцо тъпа!

Навреме децата и.....

кой ще УВОЛНИ ИДИОТА ДАНЧО ПЕНЧЕВ ??? Спасете му живота бе тъпаци!!! щото няма само са го ШИБАТ….

Не затворят ли училищата забрави да има полза от мерките...

Няколко колеги днес споменаха, че учителите на децата им са ги предупредили от другата седмица да са подготвени за онлайн "обучение" ... независимо какво пише в заповедта.

За един пукясал затваряте цяла София? Изроди долни, дано пукнете.

Та маски при танци и фитнес, където пречат, защото хората се потят, а без маски в кръчмата, където хората седят и маските не пречат. Абе да ви се чуди човек на склетотичните експерти. После защо децата имали бактериални инфекции. Ами заради маските, те скоро и гъбички ще се появят. И в същото време: транспорта - без мерки, училищата отворени. То и на слепите е ясно че грипната ваканция ни предпази от това чудо през зимата 2019-2020 и от жестока икономическа криза тогава.

Яко ще мрете :)

Този изрод кацаров въвежда тотален локдаун. Всичко затваря този грозен фашист. Убийте го с камъни

Как му се откъсна от сърцето на Кацата :) Електората на БСПту ще изчезне безследно :)

Абе важното е баровете да работят, да не ревне Алибе"рберов"

Ученици на заведение да, на извънкласни дейности не ... Тия отново изтрещяха.

вчера в Швеция починал един.

А през лятото, когато там беше вълната и бяха в червена зона, колко? Мислиш че им беше лесно? И не им помогна ваксинацията, а това че устискаха без да се превърнат във фашисти и президента им да прави преврат. Останаха си демократична страна без задължителни мерки. И затова дават заеми за възстановяване на останалите страни. Заеми, които ще ги прибират със солени лихви и политически условия.

пак има разминаване в съдържанието на точките 3 и 21 от Заповедта!

Тия от РЗИ София как може да утвърждават мерки, които нямат смисъл ? Мангъра ви го каза още в началото - вирусът няма да си отиде , ако не премине през 70% от населението, независимо ваксиниран ли си или не ! Е , някои твърдят, че ваксинираните са привелигировани , ама това са само хипотези !

Тъпак, да мълчиш!

Не знам кой реши, че забавленията са по-малко важни от работата. Някакви сдухани компютърджии, които не излизат от вкъщи явно и баровци, които по принцип се крият за да не ги отвличат за откупи.

Не знам кой си мисли, че забавленията са по-важни от живота. Хора умират от ковид-19. По около 100 на ден последно време. Що за егоист трябва да си, за да предпочетеш дискотеката и пиенето.

Вчера Другаря Румен похвали Другаря Стойчо ,че се справя с Ковида и днес инфо за вчера -над 3500 новозаразени и над 150 поумрели! Добре се справят другарите с изтребването на Има Такъв Прост Народ:)

Другарят Стойчо се справя много по-добре от другаря Константин. Виж графиките и колко са "стръмни" вълните.

Костадин*

И как точно? Че то мерки няма!

Особено в болниците - няма равен. Абсолютен рекордьор по убиване на хора с антитела и дори с имунитет.

Идиота Данчо Пенчев от РЗИ пак се изпусна в гащите! Рядко нагъл и прост е този човек , скоро трябва да бъде в затвора с приятелите си ковидари! Но за съжаление лошото е, че овцете мълчат и търпят и докато му спазват мерките това нищожество от РЗИ че се прави на велика работа! Хубаво е , че ковидаря Кунчев се е коронясал и дано си получи заслуженото! Боклуци!

А в Западна Европа локдаун няма.

Няма , но 75+% са ваксинирани товя е разликата. те няма и да имат повече затваряния, просто ще затворят нас, като ендемична зона

Краен срок не се посочва. Ха така! Веднъж за винаги! Ма... овцете търпят.

Няма страшно! Дори и да е завинаги, ние сме временно, така че няма проблем. Аз лично свикнах с мерките (в този им вид), и да продължат до края на живота ми, все тая.

Ох, мамо… Пак ли ? Абе докога ще ви търпим и изпълняваме глупавите заповеди ? Училищата нямало да затварят, но ще затворят занималните и езиковите школи !? Ха ! Извинявам се много, ама в тия занимални и школи, броят на децата е много по-малък отколкото в училището ! Кината пък щели да работят, ако зрителите са през стол на разстояние 1.5 метра !? Ха ! Абе в кое кино столът е широк 1.5 м ? Виж, това, че кръчмите ще работят и че всички в тях с изключение на персонала ще са без маски ми харесва ! Е, дано разрешат поне главния готвач да е без маска, че ще съсипем и тия заведения !

Та колко временно е временно? Тази идиотия е все временна от март 2020.

Краен срок не се посочва. Така де. Овцете свикнаха.

Ограничителите ограничават с ограничения и хората стават ограничени.

Ковид-19 ще мине поне през 90% от населението, така че с тези затваряници само отдалечавате края му. Ваксинирането удължи разпространението на вируса защото ваксините се оказаха неефикасни и ваксинираните са на едно ниво с неваксинираните - заразоносители и разпространители на заразата. Единствено хората прекарали болестта и изградили естествен имунитет са ефикасно защитени срещу мутациите на ковид, ваксините не защитават от мутациите на вируса - статия в дир.бг, институт "Рокфелер". :)

И ако трябва да мине през 6 мил., при смъртност близо 5%, 300 хил. ще трябва да платят цената с живота си! За да ти го илюстрирам нагледно, вземи една гумичка и изтрий град Бургас от картата! Дали си струва заради едното ядене и пиене по кръчмите А!?

Значи у кино може, на стадион не може. Евем ти логиката...

Единствените хора, които са против лудите мерки, зелени сертификати и задължително ваксиниране са Възраждане. За разлика от Радев, служебното му правителство, ДБ,ИТН, Лая, БСП и т.н.

ИТН също са против!

Не са. Само Чорбанов е. Слави тури оная очилата дрисла ваксинатор от последния ден от Цюрих за здравен и после на МОН. Та ИТн НЕ са против.

Възраждане са едно към едно с оня от вица дето карал в насрещното на магистралата.....

Или затваряйте, като хората Или отваряйте! Какви са тези половинчати мерки?! Половин ебан…. Няма … Или или Страхливци