Коментари - Досега не се знаело кой е собственик на НДК | Днес.dir.bg

Досега не се знаело кой е собственик на НДК

"До миналата година не се знаеше чия собственост е НДК". Това заяви пред "Хоризонт" министърът на културата Вежди Рашидов.

Обратно в новината

Коментари - Досега не се знаело кой е собственик на НДК | Днес.dir.bg

Коментари

Не е верно. Знае се. Когато секвестираха барбекюто на Доган, той успя да купи НДК и то под масата, ама като спите?!Вервайте!

С една дума - ще продават НДК.

Ама той голямо откритие направил този мултак. Че било строено НДК от държавата! Че това само от вестниците щеше да установи. Там се изписаха спомените на бивши партийни величия като Григор Стоичков който всъщност е ръководел строителството..И изобщо след като един полуграмотен скулптор вземе да стане министър резултатът е ето това

А може би скоро ще го научим името на Собственника?

Не се знае кой е собственик на НДК. Че до 10 ноември думата собственост беше мръсна дума. Затова сигурно и за много други сгради няма документи. Надали има документ за собственост за бившия партиен дом и т.и т.н.

Приказки за наивници.Не се знаела собствеността...,Нотариални документи...Пълна неграмотност на министър!.Да ходи да си гледа камънаците,чуковете и длетата.Като че ли ,когато се строеше НДК можеше някой друг освен държавата да го построи.Като че Министерството на културата не е държавна структура...Е,сега вече може и да стане частен НДК!

ВЕЧЕ ЩЕ СЕ ЗНАЕ-БАТЕ БОЙКО И НЕГОВИТЕ ХОРА!!

Крайно време е да се стегне това НДК! Подземията му са мръсни, влажни, мухлясали, населени с котки и вонящи на котешка урина. Никаква поддръжка на съоръженията! Едно тъпо кино предлага преглед, резервация и закупуване на места за кино он-лайн, а в претендиращият на дворец на културата - разни лелки пишат-бришат по едни чаршафи от осемдесетте години.

Как да не се знае, мое си беше. И ваше. Това да не частен имот без наследници. Построено е с държавни средства. Не е ясно с какво конкретно предназначение, но се е получило добре. Освен концертите в зала 1, друго общо с културата няма. Бяха го обърнали на базар, сезонен и постоянен. Удобно е и за партийни мероприятия. Има и паркинг, предостатъчен за посетителите, само че той някак си отдавна е обособен като партийно-мутренска каса. Чувал съм, че има и немалка подземна част, мини жил. комлекс-хотел-вип бомбоубежище. След пушилката ще разберем истинската цел на акцията с паравани Веждито и Дянков.

Добре, че не е строено преди 1944 г. Веднага "Царя" щеше да си по поиска обратно - да му го реституират.

еи селяни върнете си ндк-то на людмила живкова

А ти какво предлагаш, да го харизаме на Борисов и сие? Харизахме на мутри цялата си собственост, какво е един НДК? В тази държава, всички са селски с твоето селско мислене и за това е обречена на загиване..

НДК -държава в държавата !! тука се переха милионите !

Някой да не е харесал НДК за МОЛ:))

Голяма истина е казал Друмев, същата, както и всички други приказки, дето ги ръси за наивници! Административната сграда може да е била изградена от МО, но то да не е било частно тогава - нали точно тези министерства -силовите - имаха най-сериозните бюджети - всичко от държавната касичка! За тях се строеше най-богато, най-модерно, най-евтино - от Строителните войски, като за откриването на отделните етапи в земята потъваха тонове строителни материали, пълна съсипия, отгоре се редяха чимчета с тревички и цветенца - през нощта и на сутринта ТЖ режеше лентата... И какви велики дела е извършил ген. Славчо Трънски, седейки в мекия стол на над 70годишна възраст?! Сигурно е давал интервюта за бойните си подвизи - измислени - и е играл шах с аверите, в компанията на изстудената троянска сливовица... Цялото НДК е държавен строеж, много скъп и много ценен! Той не трябва да се приватизира! Напълно може да се самоиздържа и дори да плаща нещо на МК!

щО ВИЛИ СЕ ПОСТРОИХА ПОКРАЙ ТЕЗИ СТРОЕЖИ,ТОВА БРОИ ЛИ СЕ ?

Друмев казва, че НДК е държавно, а дали е строено за нуждите на военните това няма никакво значение. Парите са на държавата.

Чимчета и тревички, ама строежите на Живков не са мръднали, нали? Бих искал да видя, как сега седерастите ще построят язовир или ТЕЦ например. За двадесет и две години не е построено нищо обществено значимо, освен прословутия кенеф на Калотина - за 70 хиляди евро. Аман от реститутска злоба!

Прав си за качеството на строежите, ама това е друга тема. Тя Аврора ми се струва иска друго да каже. И тя е права. Че се крадеше едно време, се крадеше, но за съжаление не само, че не се оправихме, ами 1000 пъти по-зле станахме. Така, че какво да му придиряме на едното време. Сега сме по-зле. Има ли нещо, което не е засегнато? От икономиката, та през образование, здравеопазване, армия и МВР. За каквото се сетиш. Транспорт, банки. Не му се вижда края. Да са ни живи и здрави всичките правителства и всичките политици от "прехода". И "бизнесмените" ни да са ни живи и здрави. Не се изказах негативно нали?

Не знам какви велики дела е извършил ген.Славчо Трънски, но беше шеф на строителни войски, построили комплекса. Паметливите се сещат, че той първи хвъли камък в блатото с изказването си против Т.Ж.

Причината за целият този шум,е че държавата ще продава НДК...

НДК е на държавата,щото от РБ е платена цялята сграда/т.е. от пари от данъци/,освен това всички софиянци или почти всички ходехме там на бригади.Въпроса е защо така наречената Сметна палата не е провела превантивен контрол и не е потърсила държавните вземания от НДК и все се правят на ощипани ,след факта да ни съобщават какви са вредите.Сметната палата да си поема отговорностите и ако не ги бива да си ходят.

Пълни идиоти - да оставят съоръжение като НДК без нито 1 лев от държавата! А след като решиха, че има далвера се саморазправиха с човека, криво - ляво успял да издържа НДК в продължение на десетилетия. Дори и да са допускани грешки, не може по татъв начин да се отнасят с хората! Посе ще им е тежко на гербечетата, като почнат да ги третират по начина, по който те третират политически небагонадеждните ...

Абе какви ги пишеш, какви репресии. Човекът е на 80 год. и скоро щяха да му правят персонален асансьор за престарели хора. Управлява НДК,а не знае чия собственост е...А какво ще излезе от ревизията???

мама, на какво основание държавата ще субсидира търговско дружество?...

Този алкохолик лъже та се къса, но така му е наредено от Боко Тиквата

Друмев лъже! НДК е на него и заместника му Чавдар! Всички пари, които крадяха даваха във фирма Галакси, която е ченч до НДК, за да им носят лихви! ГАДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!

От '89-та до сега - 22 години лапка Друмев, а тия ГЕРБ да му развалят далаверата!! Е как няма да ги мразим, другари! Долу ГЕРБ , Уууууууууу

Твоят Рапон напусна МВР за да си остане комуне, а ЦвЦв в 7-мо на ДС също е бил комуне като татко си

Абе, старши, защо ни си кажеш трите имена и адреса за да те подхване Дремев както си му е реда за клевета а

...Друмев е на 80 год....

Трай бе Друмев - крадец такъв!

ГОСПОДА колкото пъти съм бил в НДК ВИНАГИ първия етаж е бъкан от сергии а на горните етажи конгреси семинари т.н и т.н. ПРАВИЛНИЯ въпрос е къде и колко са отчисленията от тази дейност ПРЕДЛАГАМ ПАРИТЕ ОТ ТАЗИ ДЕЙНОСТ ДА ВЛЯЗАТ В ПЕНСИОНИЯ ФОНД!!! той беше национален обект

Колко са дневните разходи за ток и т.н. на НДК - знаеш ли? Особено зимно време. Ако се управлява лошо - държавата трябва да започне да му оправя сметките, ще плащаме и аз, и ти. Така ли да е? И като се пръкне някой изявен гербераст на мястото на Друмев - точно това ще се случи точно за ЕДНА година - искаш бас?

Приятелю,не НДК трябва да дава на държавата , а обратното,държавата трябва да субсидира,както е на всякъде по света.Аз просто се чудя как до сега администрацията на Двореца се оправяла.Сега като го преобразуват за две ,три години ще фалира и ще го продадат/подарят/ на някого ,който най вероятно е известен от сега.

kalamburin, Напълно сте прав. Държавата трябва да субсидира, ръководи и управляват такива обекти от национално значение , отнасящи се за цялото общество. Но се повдигат тези дандании с една цел, да се прикрият тези намерения на правителството. Дянков беше критикуват, че вакарва неолиберализъм до дупка, но по балкански- придружен с отвратителна корупция по високите нива на държавата, никакво съдопроизводство, или ако го има, то аршинът му е различен за богати и бедни, продажност на политическите водачи и незачитане интересите на народа, изчерпване на идеите и защита на груби корпоративни интереси, мачкане на народа и убиването му чрез монополи концерни. До сега го правеше открито , сега започва скрито. Ще го произведе Акционерно дружество, ще сложи частно( разбирай свое) ръководство( на огромно държавно имущество), после ще го доведе до фалит и --- на приватизационната маса. Това е тактика наследена от Костов, но продължена с американски примеси от Дянков и цялото Борисово сие.

До сега не се е знаело чия собственост е, сега не се знае чия собственост ще бъде( за кой от богопомазаните и подготвен щедър дар) Така, че-каква точно е промяната?

Досега не се е знаело на кой е. Сега вече се знае -- на Симеончо Алчния.

Би трябвало да е държавата, ама нали вече няма такава...труден въпрос!

Това е защото НДК е в Патагония...

Какво стана с Лувъра, или сега и Бродуеи ще строи, пък не знае на кого е театъра, - шменти капели, на България е.

РАШИДОВ, НАПУСНИ!!!!!!

щом е държавна собсвеност,как все още този дядо на сто години е ръководител на НДК?А за хората в работоспособна възраст няма работа?!!Колко ли държавни служители на по сто години работят там,и принципно в административните и държавни структури....егати държавата бабичка.

Ревльоо - НДК НИКОГА не е вземало ЛЕВ от бюджета! Средната заплата (която хората там си изкарват с труд) е около 600 лева. Доволен ли си от инфото?

От инфото разбирам,че има нещо незаконно в работата на службите в НДК?!Не може обект, който е държавна собственност да работят държавни служители и ръководители преминали пенсионната възраст по закон?Но какво да се чудим-за пред европа спазваме законите,обаче реално в държавта ни ,в нашата кухня всичко е една бъркотия и помия.

Как не се знае бе? Ти не помниш ли, че го строи държавата и се казваше ДВОРЕЦ НА КУЛТУРАТА. Не е собственост на ЧАЛГАТА или АРМИЯТА. Баси кретените сте, не е истина. Има живи хора, които са го строили и са управлявали държавата - да бяхте ги питали. Григор Стоичков, Георги Йорданов и т.н.

За НДК Христо Друмев казва, че е построен с държавни средства. А за административната сграда до НДК казва, че е построена със средства на Министерството на отбраната. Чети точно какво казва, а не как ти се иска да казва!

Много добре го чух по радиота какво каза. Министерството на културата да не е частно бе?! И то е на държавата. НДК е държавна собственост. Това, в кое ведомство се води на книга, нищо не значи. Все е публична държавна собственост.

Малий тоя Ристо е лапкал от 89-та година досега и никой не го е усетил! Ай-ай-ай! Как изтървахме тоя бизнес, другари!

То няма култура, те искат дворец !!!

сам си е собственик:))

Люси Фон Праветц, естествено. Тя го "построи", заради него зариха набързо почти цялата тежка техника /багери, динамомашини и др./ откъм хълма на "Фритьоф Нансен", само и само да го открият на уречената партийна дата. Полковник Друмев ще ви каже по-подробно.

Ходи копай да връщаш старо желязо! Аман от кретени и неблагодарници! НДК е един от символите на София! Ти си дребна и злобна мижитурка, която освен да плюва върху всичко сътворено от времето на БКП, нищо друго не прави в живота си!

А ако кажеш, гъзенце, ти какво си допринесъл за построяването на нещо, ще ти бъдем благодарни.

Мчи то от 20г. само се руши .... не съм чул някой от управляващите да е забил барем и един ръждив гвоздей.

Аз също глеах как зариват булдозерите и още са там със сигурност, а пък в зала едно като режехме горе по тавана неправилно сложените железа с електражен, всичко падаше долу на новите италиански кресла

Коментари - Досега не се знаело кой е собственик на НДК | Днес.dir.bg

Досега не се знаело кой е собственик на НДК

"До миналата година не се знаеше чия собственост е НДК". Това заяви пред "Хоризонт" министърът на културата Вежди Рашидов.

Обратно в новината

Коментари - Досега не се знаело кой е собственик на НДК | Днес.dir.bg

Коментари

Не е верно. Знае се. Когато секвестираха барбекюто на Доган, той успя да купи НДК и то под масата, ама като спите?!Вервайте!

С една дума - ще продават НДК.

Ама той голямо откритие направил този мултак. Че било строено НДК от държавата! Че това само от вестниците щеше да установи. Там се изписаха спомените на бивши партийни величия като Григор Стоичков който всъщност е ръководел строителството..И изобщо след като един полуграмотен скулптор вземе да стане министър резултатът е ето това

А може би скоро ще го научим името на Собственника?

Не се знае кой е собственик на НДК. Че до 10 ноември думата собственост беше мръсна дума. Затова сигурно и за много други сгради няма документи. Надали има документ за собственост за бившия партиен дом и т.и т.н.

Приказки за наивници.Не се знаела собствеността...,Нотариални документи...Пълна неграмотност на министър!.Да ходи да си гледа камънаците,чуковете и длетата.Като че ли ,когато се строеше НДК можеше някой друг освен държавата да го построи.Като че Министерството на културата не е държавна структура...Е,сега вече може и да стане частен НДК!

ВЕЧЕ ЩЕ СЕ ЗНАЕ-БАТЕ БОЙКО И НЕГОВИТЕ ХОРА!!

Крайно време е да се стегне това НДК! Подземията му са мръсни, влажни, мухлясали, населени с котки и вонящи на котешка урина. Никаква поддръжка на съоръженията! Едно тъпо кино предлага преглед, резервация и закупуване на места за кино он-лайн, а в претендиращият на дворец на културата - разни лелки пишат-бришат по едни чаршафи от осемдесетте години.

Как да не се знае, мое си беше. И ваше. Това да не частен имот без наследници. Построено е с държавни средства. Не е ясно с какво конкретно предназначение, но се е получило добре. Освен концертите в зала 1, друго общо с културата няма. Бяха го обърнали на базар, сезонен и постоянен. Удобно е и за партийни мероприятия. Има и паркинг, предостатъчен за посетителите, само че той някак си отдавна е обособен като партийно-мутренска каса. Чувал съм, че има и немалка подземна част, мини жил. комлекс-хотел-вип бомбоубежище. След пушилката ще разберем истинската цел на акцията с паравани Веждито и Дянков.

Добре, че не е строено преди 1944 г. Веднага "Царя" щеше да си по поиска обратно - да му го реституират.

еи селяни върнете си ндк-то на людмила живкова

А ти какво предлагаш, да го харизаме на Борисов и сие? Харизахме на мутри цялата си собственост, какво е един НДК? В тази държава, всички са селски с твоето селско мислене и за това е обречена на загиване..

НДК -държава в държавата !! тука се переха милионите !

Някой да не е харесал НДК за МОЛ:))

Голяма истина е казал Друмев, същата, както и всички други приказки, дето ги ръси за наивници! Административната сграда може да е била изградена от МО, но то да не е било частно тогава - нали точно тези министерства -силовите - имаха най-сериозните бюджети - всичко от държавната касичка! За тях се строеше най-богато, най-модерно, най-евтино - от Строителните войски, като за откриването на отделните етапи в земята потъваха тонове строителни материали, пълна съсипия, отгоре се редяха чимчета с тревички и цветенца - през нощта и на сутринта ТЖ режеше лентата... И какви велики дела е извършил ген. Славчо Трънски, седейки в мекия стол на над 70годишна възраст?! Сигурно е давал интервюта за бойните си подвизи - измислени - и е играл шах с аверите, в компанията на изстудената троянска сливовица... Цялото НДК е държавен строеж, много скъп и много ценен! Той не трябва да се приватизира! Напълно може да се самоиздържа и дори да плаща нещо на МК!

щО ВИЛИ СЕ ПОСТРОИХА ПОКРАЙ ТЕЗИ СТРОЕЖИ,ТОВА БРОИ ЛИ СЕ ?

Друмев казва, че НДК е държавно, а дали е строено за нуждите на военните това няма никакво значение. Парите са на държавата.

Чимчета и тревички, ама строежите на Живков не са мръднали, нали? Бих искал да видя, как сега седерастите ще построят язовир или ТЕЦ например. За двадесет и две години не е построено нищо обществено значимо, освен прословутия кенеф на Калотина - за 70 хиляди евро. Аман от реститутска злоба!

Прав си за качеството на строежите, ама това е друга тема. Тя Аврора ми се струва иска друго да каже. И тя е права. Че се крадеше едно време, се крадеше, но за съжаление не само, че не се оправихме, ами 1000 пъти по-зле станахме. Така, че какво да му придиряме на едното време. Сега сме по-зле. Има ли нещо, което не е засегнато? От икономиката, та през образование, здравеопазване, армия и МВР. За каквото се сетиш. Транспорт, банки. Не му се вижда края. Да са ни живи и здрави всичките правителства и всичките политици от "прехода". И "бизнесмените" ни да са ни живи и здрави. Не се изказах негативно нали?

Не знам какви велики дела е извършил ген.Славчо Трънски, но беше шеф на строителни войски, построили комплекса. Паметливите се сещат, че той първи хвъли камък в блатото с изказването си против Т.Ж.

Причината за целият този шум,е че държавата ще продава НДК...

НДК е на държавата,щото от РБ е платена цялята сграда/т.е. от пари от данъци/,освен това всички софиянци или почти всички ходехме там на бригади.Въпроса е защо така наречената Сметна палата не е провела превантивен контрол и не е потърсила държавните вземания от НДК и все се правят на ощипани ,след факта да ни съобщават какви са вредите.Сметната палата да си поема отговорностите и ако не ги бива да си ходят.

Пълни идиоти - да оставят съоръжение като НДК без нито 1 лев от държавата! А след като решиха, че има далвера се саморазправиха с човека, криво - ляво успял да издържа НДК в продължение на десетилетия. Дори и да са допускани грешки, не може по татъв начин да се отнасят с хората! Посе ще им е тежко на гербечетата, като почнат да ги третират по начина, по който те третират политически небагонадеждните ...

Абе какви ги пишеш, какви репресии. Човекът е на 80 год. и скоро щяха да му правят персонален асансьор за престарели хора. Управлява НДК,а не знае чия собственост е...А какво ще излезе от ревизията???

мама, на какво основание държавата ще субсидира търговско дружество?...

Този алкохолик лъже та се къса, но така му е наредено от Боко Тиквата

Друмев лъже! НДК е на него и заместника му Чавдар! Всички пари, които крадяха даваха във фирма Галакси, която е ченч до НДК, за да им носят лихви! ГАДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ!

От '89-та до сега - 22 години лапка Друмев, а тия ГЕРБ да му развалят далаверата!! Е как няма да ги мразим, другари! Долу ГЕРБ , Уууууууууу

Твоят Рапон напусна МВР за да си остане комуне, а ЦвЦв в 7-мо на ДС също е бил комуне като татко си

Абе, старши, защо ни си кажеш трите имена и адреса за да те подхване Дремев както си му е реда за клевета а

...Друмев е на 80 год....

Трай бе Друмев - крадец такъв!

ГОСПОДА колкото пъти съм бил в НДК ВИНАГИ първия етаж е бъкан от сергии а на горните етажи конгреси семинари т.н и т.н. ПРАВИЛНИЯ въпрос е къде и колко са отчисленията от тази дейност ПРЕДЛАГАМ ПАРИТЕ ОТ ТАЗИ ДЕЙНОСТ ДА ВЛЯЗАТ В ПЕНСИОНИЯ ФОНД!!! той беше национален обект

Колко са дневните разходи за ток и т.н. на НДК - знаеш ли? Особено зимно време. Ако се управлява лошо - държавата трябва да започне да му оправя сметките, ще плащаме и аз, и ти. Така ли да е? И като се пръкне някой изявен гербераст на мястото на Друмев - точно това ще се случи точно за ЕДНА година - искаш бас?

Приятелю,не НДК трябва да дава на държавата , а обратното,държавата трябва да субсидира,както е на всякъде по света.Аз просто се чудя как до сега администрацията на Двореца се оправяла.Сега като го преобразуват за две ,три години ще фалира и ще го продадат/подарят/ на някого ,който най вероятно е известен от сега.

kalamburin, Напълно сте прав. Държавата трябва да субсидира, ръководи и управляват такива обекти от национално значение , отнасящи се за цялото общество. Но се повдигат тези дандании с една цел, да се прикрият тези намерения на правителството. Дянков беше критикуват, че вакарва неолиберализъм до дупка, но по балкански- придружен с отвратителна корупция по високите нива на държавата, никакво съдопроизводство, или ако го има, то аршинът му е различен за богати и бедни, продажност на политическите водачи и незачитане интересите на народа, изчерпване на идеите и защита на груби корпоративни интереси, мачкане на народа и убиването му чрез монополи концерни. До сега го правеше открито , сега започва скрито. Ще го произведе Акционерно дружество, ще сложи частно( разбирай свое) ръководство( на огромно държавно имущество), после ще го доведе до фалит и --- на приватизационната маса. Това е тактика наследена от Костов, но продължена с американски примеси от Дянков и цялото Борисово сие.

До сега не се е знаело чия собственост е, сега не се знае чия собственост ще бъде( за кой от богопомазаните и подготвен щедър дар) Така, че-каква точно е промяната?

Досега не се е знаело на кой е. Сега вече се знае -- на Симеончо Алчния.

Би трябвало да е държавата, ама нали вече няма такава...труден въпрос!

Това е защото НДК е в Патагония...

Какво стана с Лувъра, или сега и Бродуеи ще строи, пък не знае на кого е театъра, - шменти капели, на България е.

РАШИДОВ, НАПУСНИ!!!!!!

щом е държавна собсвеност,как все още този дядо на сто години е ръководител на НДК?А за хората в работоспособна възраст няма работа?!!Колко ли държавни служители на по сто години работят там,и принципно в административните и държавни структури....егати държавата бабичка.

Ревльоо - НДК НИКОГА не е вземало ЛЕВ от бюджета! Средната заплата (която хората там си изкарват с труд) е около 600 лева. Доволен ли си от инфото?

От инфото разбирам,че има нещо незаконно в работата на службите в НДК?!Не може обект, който е държавна собственност да работят държавни служители и ръководители преминали пенсионната възраст по закон?Но какво да се чудим-за пред европа спазваме законите,обаче реално в държавта ни ,в нашата кухня всичко е една бъркотия и помия.

Как не се знае бе? Ти не помниш ли, че го строи държавата и се казваше ДВОРЕЦ НА КУЛТУРАТА. Не е собственост на ЧАЛГАТА или АРМИЯТА. Баси кретените сте, не е истина. Има живи хора, които са го строили и са управлявали държавата - да бяхте ги питали. Григор Стоичков, Георги Йорданов и т.н.

За НДК Христо Друмев казва, че е построен с държавни средства. А за административната сграда до НДК казва, че е построена със средства на Министерството на отбраната. Чети точно какво казва, а не как ти се иска да казва!

Много добре го чух по радиота какво каза. Министерството на културата да не е частно бе?! И то е на държавата. НДК е държавна собственост. Това, в кое ведомство се води на книга, нищо не значи. Все е публична държавна собственост.

Малий тоя Ристо е лапкал от 89-та година досега и никой не го е усетил! Ай-ай-ай! Как изтървахме тоя бизнес, другари!

То няма култура, те искат дворец !!!

сам си е собственик:))

Люси Фон Праветц, естествено. Тя го "построи", заради него зариха набързо почти цялата тежка техника /багери, динамомашини и др./ откъм хълма на "Фритьоф Нансен", само и само да го открият на уречената партийна дата. Полковник Друмев ще ви каже по-подробно.

Ходи копай да връщаш старо желязо! Аман от кретени и неблагодарници! НДК е един от символите на София! Ти си дребна и злобна мижитурка, която освен да плюва върху всичко сътворено от времето на БКП, нищо друго не прави в живота си!

А ако кажеш, гъзенце, ти какво си допринесъл за построяването на нещо, ще ти бъдем благодарни.

Мчи то от 20г. само се руши .... не съм чул някой от управляващите да е забил барем и един ръждив гвоздей.

Аз също глеах как зариват булдозерите и още са там със сигурност, а пък в зала едно като режехме горе по тавана неправилно сложените железа с електражен, всичко падаше долу на новите италиански кресла