Коментари - Тръмп: Казвах, че НАТО е остаряла организация. Вече не е | Днес.dir.bg

Тръмп: Казвах, че НАТО е остаряла организация. Вече не е

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че НАТО не е остаряла организация, както твърдеше по време на предизборната си кампания, предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Казвах, че НАТО е остаряла организация. Вече не е | Днес.dir.bg

Коментари

Имам чувството, че не тръмп а хиларката е спечелила изборите, това показва ,че всичко е бутафория и няма никакво значение, кое точно чучело е на президентския пост в САЩ!

Ето го съобщението на ТАСС в оригинал: В соответствии с сообщением пресс-службы военного ведомства, истребители будут развернуты в Европе в эти выходные. Передислокация F-35 будет произведена в рамках программы НАТО Инициатива по обеспечению безопасности Европы (European Reassurance Initiative). Истребители будут участвовать в учениях совместно с другими самолетами США и НАТО на протяжении нескольких недель, отмечается в сообщении.

В россианските СМИ цари шаш и паника - САЩ изпращат в Европа все още неизвестен за публиката брой самолети F-35! Предлогат е участие в продължителни няколкоседмични учения в рамките на НАТО.

Кажи го това на Сърбите,те пък ще се извинят и ще уточнят че на са знаели,че F-35! всяват шаш и паника,след като му забият до муцуната ракета от ЗРК-Куб.Макар и поостарял взе че им свали самолетчето-не видимка.Стелт най голямата лъжа и пропаганда,свален с помощта на 1микровълнова печка и 1 снаряд вече остарял ЗРК.Та да не стане така с тия прехвалени F-35!.

Палестинец уби британска туристка на 25г. в Йерусалим.

И няма да е само тя!

да се учудя някой ден НАТО ООД да каже на по-бедните си членове като нас - ами как искате да ви пазим, като не сте си изпълнили спуснатия план за военния бюджет? А ние: бедни сме, пари няма, за армия не стигат. Те: нас това не ни вълнува. Солидарност, солидарност, но ракетите са с пари!

Тръмп е като нашия РБ.След като излъга избирателите си ,НАТО не е остарял,а нашите прегърнаха Боко. СЕГА наред са ОП.

Бързо започна да се отмята ... Е, очакваше се.

бързо се учи с едно натискане на бутона сто милиона изхвърчаха и ще трябва да се пълни арсенала наново в северна корея направо ще му хареса вече направо милиарди ще възлага на военно промишления комплекс

А утре ще каже че е само "леко застаряла". Клоун.

Каквото каже дъртия Ротшилд, ще козируваш и ще изпълняваш паляк! ахахахахаха добре, че съм аз да се разсмея!

За тия няколко месеца на управление Тръмп коренно си промени мнението, това ще рече че психолозите, лекари и съветниците добре са си свършили работата редовно му дават лекарството. Щом на първо място определя Русия като враг номер едно а второ място е за ИД.

КОГАТО ГОВОРИШ С БЛИЗНАК,НИКОГА НЕ ЗНАЕШ С КОГО ОТ ДВАМАТА ГОВОРИШ А И ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО СА КАЗАЛИ ПРЕДИ МЕСЕЦ..ТРГЕДИЯТА ПРИ ТЕЗИ ХОРА Е ПЪЛНА

Затова сме на това дередже.....

Дето ни оправи за 800 дни....

Голям клоун бълва глупости, после се отмята, нали е близнак, не знае какво да говори и прави, на два ума е...

....е сега вече си истинска марионетка !...ще получиш покана да присастваш на купона в "бохемската гора " !...опанаха ти тирантите и на теб !

ще станеш отличник!

Той Тръмп досущ като наш'те обединени патриоти бе... на предизборна кампания плюят някой, а след изборите си лягат с него

Помните ли, когато ви казвах, че Голият дядка Доналд Тръмп е психопат? Още е.

А Клинтъновица се снима в реклами - по-голямо падение накъде?

На тоз са му набили обръчите!

Тръмп-Казах че..... .Върбов клин това е Тръмп!

Израелска компания (или който и да е зад него) иска на газопровод за Турция. Той наема Флин и Алптекин да се организира на положителен климат за Левиатан тръбопровода в рамките на турското правителство. Той предлага Флин повече от половин милион за малко (с дължина от 4 месеца) влияние работа. Работата му е да се създаде "приятелска атмосфера" за сделката, като използвате влиянието си в САЩ, за да побере Ердоган. Основна точка, която се очаква от Флин е да се организира предаването на Гюлен, независимо с какви средства, от САЩ до Ердоган. След като приеме (лобиране) подкупят Флин най-курвата изведнъж се променя неговата бивша анти-турски, про-руски, про-кюрдската политическа позиция в про-турски, неутрална-руска и анти-кюрдски един. (Неговото лобиране фирма също прави някои по-малки плащания, свързани с имейл сървъри скандала Клинтън. Това може да е свързано с връзки между семейството Клинтън и учебната империята Гюлен.) Той има среща с турското правителство / Ердоган служители част от която е обсъждане на премахването на Гюлен в Турция. Той химикалки професионалист Ердоган анти-Гюлен статия, която е публикувана в деня на изборите и той охулва плана на Пентагона да работи с кюрдите в Сирия.

Какво си написал бе човек?Я опитай пак и малко по-ясно какво искаш да кажеш.Прилича ми на статията отгоре АЛИАНКА!

Руската кочина е смешна -30 годишни Томаховки не могат да свалят А слабаците ги бият - Путин да свиква :))

Тръмп влезе в пътя доста бързо Да му мислят расииката Северна Корея и резаците

А след тях и широките дупки. Пази се...

Аз пък досега казвах, че в постъпките на Тръмп има известен здрав смисъл. Е, вече не го казвам.

БЛЯ,БЛЯ!!!ИЗЛИШНО Е ДА КОМЕНТИРАМ ПОРЕДНАТА ЛЪЖА НА ЗАПАДНАЛИТЕ,ДОКАТО ОКУПИРАТ ЕВРОПА!!!САМО СИЛНА РУСИЯ,Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРЕУСТАНОВИ ТАЗИ натовска ОКУПАЦИЯ И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДА ОСВОБОДИ КОНТИНЕНТА!!!

Добре че има русофилистик тъдява, за да ни обясни как европейските страни-членки на НАТО окупират сами себе си! Ама че смешници сте това, росопотонодите! :))

ВСИЧКИ КОИТО УПРАВЛЯВАТ СВЕТА СА МИ В ДЖОБА ...

Четете "стълбата" на Смирненски... когагледаш отдоле нагоре, какво е. И какво се случва со секо стапало нагоре. И като стигнеш горе, колко е прекрасно....

И НАТО СЕ ОПРАВИ!!!!!!!!!!!!!!!!

Не знам за наТУТУ, но Столтенберг е оправен!!!

Тю-ю да му се не види!!!Изтървах го!!!

Те не искат НОВА СТУДЕНА ВОЙНА, ИСКАТ ГОРЕЩА ВОЙНА!!!!!!!

За тия няколко месеца на управление Тръмп коренно си промени мнението, това ще рече че психолозите, лекари и съветниците добре са си свършили работата редовно му дават лекарството. Щом на първо място определя Русия като враг номер едно а второ място е за ИД.

Не, вече му вързаха конците и вече си е класически американски президент - марионетка на ВКП и едрия капитал.

Няма да се впускаме в нова надпревара, само ще увеличим разходите за въоръжаване и изпращане на войски и системи около границата на Русия, но това вече ще го наричаме диалог. Браво.

Д. Тръмп - зодия близнаци. Точно като ББ - сутрин едно, вечер - точно обратното. Ще си загуби бързо всичките си поддръжници с такова нестабилно поведение и говорене.

Хах, надявах се някой да го напише. Някои хора отричат астрологията, ама на - зодията накрая си казва тежката дума. Впрочем, въздушният тригон сме шмекери като цяло, но тези качества могат да бъдат впрегнати и в положителен аспект. Надявам се Радев да спада към този аспект - да играе хитро и манипулативно, но в името на България...

не се изненадваме на измекяри като тръмп, защото вече си имахме Царо....

царо... беше пионка.

Ако погледнем от астрологически аспект - Царо и той е зодия Близнак ;)

България членува във една ТЕРОРИСТИЧНА организация като нато....

Давай Тръмпи!

даваи Tръмп да бъдете заличени.

Тъпата- мошара-> щерев->бегеец->созе->7/8 -> майора -> арквдаш вовка-> и т.п. (това са никовете на едно и също животно) в ЕС Стоит статУя Совсем бехУем Рука поднята А в ней лопата! Аре у евронивата, щот тва ти е ежедневието ве мошара!

Тоя пак изскочи от кочинката си. Абе нормалните хора вече празнуват, а той с бомби ни занимава. Шантава работа - хахахахахххах

Какви бомби ве чалгпитек? Я марш да чакаш каруцата с хляба, че после чак след празниците. Или на тебе персонално ще ти докарат с катафалката от -Бургаз хляб?мбухахаха

Преди изборите във САЩ писах,че президентите са кукли на конци,на едни наречени илюминанти! Писах,че Тръмп само лае предизбрно! Не предполагах обаче,че толкова бързо ще му свият сърмите,и,че ще се оястреби толкова бързо и злобно? Но то е логично.Ако тъмно зеления,нямаше какво да губи,то Тръмп се оказа идеален за целта! Ако не слушка,за норматив ще го направят просяк???

Явно дедо Тръмп пак е объкал хапчетата дето си ги взима за закуска. Нема страшно утре ще закуси в аптеката с правилните...

ще се провали с гръм и трясък. Той излъга много хора, даде им надежда, че този свят може да тръгне към по-добро. Няма да крия, че и на мен ми беше симпатичен. Не виждам нищо лошо в това да го подкрепям, при положение че споделям неговите възгледи. Но когато най-нагло правиш точно обратното на това, което си обещал и за което си избран, просто не ти е мястото там. Тръмп не е президент, а един долнопробен лъжец, гонещ келепира и нямащ никакъв морал

А, истината ще почне да излиза. Страните-членки трябва да си плащат членския внос за услугата "Сигурност". Това е като нашето МВР - плащаме му от данъци, а получаваме .... незнайно какво. И в НАТО е така. А дали ще ни пази от Турция напр. Или важното в случая е да се превъоръжим с американски самолети - е, старички, но пък са американски, те и поддръжката ще осигурят като добър търговец. :) Ние само трябва да осигурим кинтите.

Май още нероден, СССР 2.0 ще замине при тате СССР. Та откъде кинти, за да се надпреварват във въоръжаването? А сега, другари руски депутати, можете да гръмнете още едно шампанско в чест на #ТрампНаш, а празните бутилки можете да си ги турите отзад. Имам предвид багажниците на служебните автомобили, да не си помислите за друго място.

Па у тебе отде кинти та да се сравняваш с НАТО, как ще си плащаш вноските? На американците в НАТО баласт не им трябва, Тръмп даже на дкбелата Меркелица и го каза.Такая, чене си прави иллюзии, че си велик НАТОвец.

За дъжаление тръмп се оказа слаб политик и задкулисната мафия в сащ го върти и манипулира както си иска. Това е истината.

Шило

Не знам някой да е очаквал някаква коренна промяна. Но, честно казано, удивен съм от бързата му промяна на мнения. Обвиняваше Обама за едно, сега го прави същото, големи приказки за НАТО, сега - пак големи, ама в обратна посока. Толкова ли понятие си е нямал преди да стане президент от състоянието на нещата?

явно възхода на некачествените първи ръководители е стигнал и до САЩ. Защото очевадна е разликата: за Германия Хелмут Кол-Меркел, за Франция Шарл де Гол-Оланд за Великобритания Чърчил и сега недоразумението Тереза Мей. У нас какво да говорим, щом за н-ти път премиер става мутрата бодигард на Тато. Кукуто Доналд Тръмп е венеца на цялата кавалкада от посредствени/да не кажа неадекватни/ ръководители. Чяно има нещо гнило в този свят, щом на първи план се избутват такива меко казано неподходящи хора. И как на този фон Путин да не е за 4-ти път човек на годината? Жалкото е, че е само един...

Никой не иска да прави компания на Джей Еф :-)

Дори и китайците не подкрепят вече Путин,нито за Сирия ,нито за Украйна!Реално с Путин са само Северна Корея,Иран и Хизбула,а останалия свят е с/у него!Съотношението на силите НАТО-Русия е 10:1!На какво се надява Путин,като е обречен на провал,а заканите и рекета с конфликт са под пълен контрол и са налудничави!А и руснаците,все повече,не го одобряват и манифестират с/у политиката му!

Mного си умен,като сиво искърско говедо .

Шило

Ех, магаре, магаре...Преди три-четири дни Си го каза: Подкрепяме Асад, защото той е избора на сирийския народ". Ако имаш въпроси- обърни се към китайското посолство.

я почети малко повече, за да видиш, кой, какво подкрепя.

Коментари - Тръмп: Казвах, че НАТО е остаряла организация. Вече не е | Днес.dir.bg

Тръмп: Казвах, че НАТО е остаряла организация. Вече не е

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че НАТО не е остаряла организация, както твърдеше по време на предизборната си кампания, предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Казвах, че НАТО е остаряла организация. Вече не е | Днес.dir.bg

Коментари

Имам чувството, че не тръмп а хиларката е спечелила изборите, това показва ,че всичко е бутафория и няма никакво значение, кое точно чучело е на президентския пост в САЩ!

Ето го съобщението на ТАСС в оригинал: В соответствии с сообщением пресс-службы военного ведомства, истребители будут развернуты в Европе в эти выходные. Передислокация F-35 будет произведена в рамках программы НАТО Инициатива по обеспечению безопасности Европы (European Reassurance Initiative). Истребители будут участвовать в учениях совместно с другими самолетами США и НАТО на протяжении нескольких недель, отмечается в сообщении.

В россианските СМИ цари шаш и паника - САЩ изпращат в Европа все още неизвестен за публиката брой самолети F-35! Предлогат е участие в продължителни няколкоседмични учения в рамките на НАТО.

Кажи го това на Сърбите,те пък ще се извинят и ще уточнят че на са знаели,че F-35! всяват шаш и паника,след като му забият до муцуната ракета от ЗРК-Куб.Макар и поостарял взе че им свали самолетчето-не видимка.Стелт най голямата лъжа и пропаганда,свален с помощта на 1микровълнова печка и 1 снаряд вече остарял ЗРК.Та да не стане така с тия прехвалени F-35!.

Палестинец уби британска туристка на 25г. в Йерусалим.

И няма да е само тя!

да се учудя някой ден НАТО ООД да каже на по-бедните си членове като нас - ами как искате да ви пазим, като не сте си изпълнили спуснатия план за военния бюджет? А ние: бедни сме, пари няма, за армия не стигат. Те: нас това не ни вълнува. Солидарност, солидарност, но ракетите са с пари!

Тръмп е като нашия РБ.След като излъга избирателите си ,НАТО не е остарял,а нашите прегърнаха Боко. СЕГА наред са ОП.

Бързо започна да се отмята ... Е, очакваше се.

бързо се учи с едно натискане на бутона сто милиона изхвърчаха и ще трябва да се пълни арсенала наново в северна корея направо ще му хареса вече направо милиарди ще възлага на военно промишления комплекс

А утре ще каже че е само "леко застаряла". Клоун.

Каквото каже дъртия Ротшилд, ще козируваш и ще изпълняваш паляк! ахахахахаха добре, че съм аз да се разсмея!

За тия няколко месеца на управление Тръмп коренно си промени мнението, това ще рече че психолозите, лекари и съветниците добре са си свършили работата редовно му дават лекарството. Щом на първо място определя Русия като враг номер едно а второ място е за ИД.

КОГАТО ГОВОРИШ С БЛИЗНАК,НИКОГА НЕ ЗНАЕШ С КОГО ОТ ДВАМАТА ГОВОРИШ А И ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО СА КАЗАЛИ ПРЕДИ МЕСЕЦ..ТРГЕДИЯТА ПРИ ТЕЗИ ХОРА Е ПЪЛНА

Затова сме на това дередже.....

Дето ни оправи за 800 дни....

Голям клоун бълва глупости, после се отмята, нали е близнак, не знае какво да говори и прави, на два ума е...

....е сега вече си истинска марионетка !...ще получиш покана да присастваш на купона в "бохемската гора " !...опанаха ти тирантите и на теб !

ще станеш отличник!

Той Тръмп досущ като наш'те обединени патриоти бе... на предизборна кампания плюят някой, а след изборите си лягат с него

Помните ли, когато ви казвах, че Голият дядка Доналд Тръмп е психопат? Още е.

А Клинтъновица се снима в реклами - по-голямо падение накъде?

На тоз са му набили обръчите!

Тръмп-Казах че..... .Върбов клин това е Тръмп!

Израелска компания (или който и да е зад него) иска на газопровод за Турция. Той наема Флин и Алптекин да се организира на положителен климат за Левиатан тръбопровода в рамките на турското правителство. Той предлага Флин повече от половин милион за малко (с дължина от 4 месеца) влияние работа. Работата му е да се създаде "приятелска атмосфера" за сделката, като използвате влиянието си в САЩ, за да побере Ердоган. Основна точка, която се очаква от Флин е да се организира предаването на Гюлен, независимо с какви средства, от САЩ до Ердоган. След като приеме (лобиране) подкупят Флин най-курвата изведнъж се променя неговата бивша анти-турски, про-руски, про-кюрдската политическа позиция в про-турски, неутрална-руска и анти-кюрдски един. (Неговото лобиране фирма също прави някои по-малки плащания, свързани с имейл сървъри скандала Клинтън. Това може да е свързано с връзки между семейството Клинтън и учебната империята Гюлен.) Той има среща с турското правителство / Ердоган служители част от която е обсъждане на премахването на Гюлен в Турция. Той химикалки професионалист Ердоган анти-Гюлен статия, която е публикувана в деня на изборите и той охулва плана на Пентагона да работи с кюрдите в Сирия.

Какво си написал бе човек?Я опитай пак и малко по-ясно какво искаш да кажеш.Прилича ми на статията отгоре АЛИАНКА!

Руската кочина е смешна -30 годишни Томаховки не могат да свалят А слабаците ги бият - Путин да свиква :))

Тръмп влезе в пътя доста бързо Да му мислят расииката Северна Корея и резаците

А след тях и широките дупки. Пази се...

Аз пък досега казвах, че в постъпките на Тръмп има известен здрав смисъл. Е, вече не го казвам.

БЛЯ,БЛЯ!!!ИЗЛИШНО Е ДА КОМЕНТИРАМ ПОРЕДНАТА ЛЪЖА НА ЗАПАДНАЛИТЕ,ДОКАТО ОКУПИРАТ ЕВРОПА!!!САМО СИЛНА РУСИЯ,Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ПРЕУСТАНОВИ ТАЗИ натовска ОКУПАЦИЯ И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДА ОСВОБОДИ КОНТИНЕНТА!!!

Добре че има русофилистик тъдява, за да ни обясни как европейските страни-членки на НАТО окупират сами себе си! Ама че смешници сте това, росопотонодите! :))

ВСИЧКИ КОИТО УПРАВЛЯВАТ СВЕТА СА МИ В ДЖОБА ...

Четете "стълбата" на Смирненски... когагледаш отдоле нагоре, какво е. И какво се случва со секо стапало нагоре. И като стигнеш горе, колко е прекрасно....

И НАТО СЕ ОПРАВИ!!!!!!!!!!!!!!!!

Не знам за наТУТУ, но Столтенберг е оправен!!!

Тю-ю да му се не види!!!Изтървах го!!!

Те не искат НОВА СТУДЕНА ВОЙНА, ИСКАТ ГОРЕЩА ВОЙНА!!!!!!!

За тия няколко месеца на управление Тръмп коренно си промени мнението, това ще рече че психолозите, лекари и съветниците добре са си свършили работата редовно му дават лекарството. Щом на първо място определя Русия като враг номер едно а второ място е за ИД.

Не, вече му вързаха конците и вече си е класически американски президент - марионетка на ВКП и едрия капитал.

Няма да се впускаме в нова надпревара, само ще увеличим разходите за въоръжаване и изпращане на войски и системи около границата на Русия, но това вече ще го наричаме диалог. Браво.

Д. Тръмп - зодия близнаци. Точно като ББ - сутрин едно, вечер - точно обратното. Ще си загуби бързо всичките си поддръжници с такова нестабилно поведение и говорене.

Хах, надявах се някой да го напише. Някои хора отричат астрологията, ама на - зодията накрая си казва тежката дума. Впрочем, въздушният тригон сме шмекери като цяло, но тези качества могат да бъдат впрегнати и в положителен аспект. Надявам се Радев да спада към този аспект - да играе хитро и манипулативно, но в името на България...

не се изненадваме на измекяри като тръмп, защото вече си имахме Царо....

царо... беше пионка.

Ако погледнем от астрологически аспект - Царо и той е зодия Близнак ;)

България членува във една ТЕРОРИСТИЧНА организация като нато....

Давай Тръмпи!

даваи Tръмп да бъдете заличени.

Тъпата- мошара-> щерев->бегеец->созе->7/8 -> майора -> арквдаш вовка-> и т.п. (това са никовете на едно и също животно) в ЕС Стоит статУя Совсем бехУем Рука поднята А в ней лопата! Аре у евронивата, щот тва ти е ежедневието ве мошара!

Тоя пак изскочи от кочинката си. Абе нормалните хора вече празнуват, а той с бомби ни занимава. Шантава работа - хахахахахххах

Какви бомби ве чалгпитек? Я марш да чакаш каруцата с хляба, че после чак след празниците. Или на тебе персонално ще ти докарат с катафалката от -Бургаз хляб?мбухахаха

Преди изборите във САЩ писах,че президентите са кукли на конци,на едни наречени илюминанти! Писах,че Тръмп само лае предизбрно! Не предполагах обаче,че толкова бързо ще му свият сърмите,и,че ще се оястреби толкова бързо и злобно? Но то е логично.Ако тъмно зеления,нямаше какво да губи,то Тръмп се оказа идеален за целта! Ако не слушка,за норматив ще го направят просяк???

Явно дедо Тръмп пак е объкал хапчетата дето си ги взима за закуска. Нема страшно утре ще закуси в аптеката с правилните...

ще се провали с гръм и трясък. Той излъга много хора, даде им надежда, че този свят може да тръгне към по-добро. Няма да крия, че и на мен ми беше симпатичен. Не виждам нищо лошо в това да го подкрепям, при положение че споделям неговите възгледи. Но когато най-нагло правиш точно обратното на това, което си обещал и за което си избран, просто не ти е мястото там. Тръмп не е президент, а един долнопробен лъжец, гонещ келепира и нямащ никакъв морал

А, истината ще почне да излиза. Страните-членки трябва да си плащат членския внос за услугата "Сигурност". Това е като нашето МВР - плащаме му от данъци, а получаваме .... незнайно какво. И в НАТО е така. А дали ще ни пази от Турция напр. Или важното в случая е да се превъоръжим с американски самолети - е, старички, но пък са американски, те и поддръжката ще осигурят като добър търговец. :) Ние само трябва да осигурим кинтите.

Май още нероден, СССР 2.0 ще замине при тате СССР. Та откъде кинти, за да се надпреварват във въоръжаването? А сега, другари руски депутати, можете да гръмнете още едно шампанско в чест на #ТрампНаш, а празните бутилки можете да си ги турите отзад. Имам предвид багажниците на служебните автомобили, да не си помислите за друго място.

Па у тебе отде кинти та да се сравняваш с НАТО, как ще си плащаш вноските? На американците в НАТО баласт не им трябва, Тръмп даже на дкбелата Меркелица и го каза.Такая, чене си прави иллюзии, че си велик НАТОвец.

За дъжаление тръмп се оказа слаб политик и задкулисната мафия в сащ го върти и манипулира както си иска. Това е истината.

Шило

Не знам някой да е очаквал някаква коренна промяна. Но, честно казано, удивен съм от бързата му промяна на мнения. Обвиняваше Обама за едно, сега го прави същото, големи приказки за НАТО, сега - пак големи, ама в обратна посока. Толкова ли понятие си е нямал преди да стане президент от състоянието на нещата?

явно възхода на некачествените първи ръководители е стигнал и до САЩ. Защото очевадна е разликата: за Германия Хелмут Кол-Меркел, за Франция Шарл де Гол-Оланд за Великобритания Чърчил и сега недоразумението Тереза Мей. У нас какво да говорим, щом за н-ти път премиер става мутрата бодигард на Тато. Кукуто Доналд Тръмп е венеца на цялата кавалкада от посредствени/да не кажа неадекватни/ ръководители. Чяно има нещо гнило в този свят, щом на първи план се избутват такива меко казано неподходящи хора. И как на този фон Путин да не е за 4-ти път човек на годината? Жалкото е, че е само един...

Никой не иска да прави компания на Джей Еф :-)

Дори и китайците не подкрепят вече Путин,нито за Сирия ,нито за Украйна!Реално с Путин са само Северна Корея,Иран и Хизбула,а останалия свят е с/у него!Съотношението на силите НАТО-Русия е 10:1!На какво се надява Путин,като е обречен на провал,а заканите и рекета с конфликт са под пълен контрол и са налудничави!А и руснаците,все повече,не го одобряват и манифестират с/у политиката му!

Mного си умен,като сиво искърско говедо .

Шило

Ех, магаре, магаре...Преди три-четири дни Си го каза: Подкрепяме Асад, защото той е избора на сирийския народ". Ако имаш въпроси- обърни се към китайското посолство.

я почети малко повече, за да видиш, кой, какво подкрепя.