Намалява броят на осиновените деца у нас

Само 418 деца са намерили своите осиновители през 2020 година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние осиновихме дете, но понеже е ,,непълно" осиновяването поради несъвършената социална система, не получаваме никаква помощ от държавата. Даже се оказва, че няма връзка между отделните институции и макар, че имаме съдебно решение не можем да ползваме болничен за гледане на дете, не може да му се издаде международен паспорт докато навърши 18г. Изобщо ако искате да осиновявате много си помислете преди да предприемете каквото и да ел

те като цяло намаляват децата... съвсем нормално е и осиновените да намаляват.

От години искам да имам деца и не мога да си го позволя. Мои собствени, какво остава за осиновяване. А тази помощ от 250лв е по-скоро подигравка, като се има предвид, че едно раждане е 1500лв. Само за българите де, Айшето не плаща и стотинка.

Естествено е да имат изисквания. Една дреха да си купи човек, има изисквания, а да осиновиш дете е много по-сложно и отговорно. А изоставянето е лесно и безпроблемно. За техните "изисквания" защо нищо не пишете?

какви са тези статии, за какво ги пишете? Дайте пълната статистика, какво ни осведомявате така? Кажете какъв е общият брой деца за осиновяване, разбийте по възраст, здравословно състояние, другото ще се сетим. Колко деца са изоставени, без да могат да бъдат осиновени, защото родителите не са се отказали от права.

Хората се мъчат за собствените деца, защото държавата им ги разболява с ваксини, изолира по домовете и третира родителите като нищожества.

?? държавата не е ваксинирала 1 дете насила.

Eпа да бяха разрешили да се излиза на разходка с деца миналата година, а не с домашни любимци, така можеше да има повече осиновени деца, вместо кучета.

Процедурата е убийствена! Иска се много нерви, търпение и стискане на зъби.

Да се смееш ли, да плачеш ли??? " В подкрепа на лицата осиновили дете продължава да се изплаща и еднократна помощ при самото осиновяване. Тя се получава независимо от доходите на семейството. Размерът на помощта е равен на размера на еднократната помощ при раждане на първо дете. За 2021 г. тя възлиза на 250 лева." Толкова струват чифт хубави обувки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Е, па! Като искат рушвет, в размер на един апартамент, с кво да го гледам после това дете?

Преди да правите анализи на осиновяванията, направете най-после задълбочен анализ на изоставянията.

лещан ще ги осинови, просто още не е решил

За сметка на това се увеличава броя на осиновени български деца в чужбина.

Далаверата е там Те просто продават читавите български деца.