Намалява броят на осиновените деца у нас

Само 418 деца са намерили своите осиновители през 2020 година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За сметка на това се увеличава броя на осиновени български деца в чужбина.

лещан ще ги осинови, просто още не е решил

Преди да правите анализи на осиновяванията, направете най-после задълбочен анализ на изоставянията.

Е, па! Като искат рушвет, в размер на един апартамент, с кво да го гледам после това дете?

Далаверата е там Те просто продават читавите български деца.

Да се смееш ли, да плачеш ли??? " В подкрепа на лицата осиновили дете продължава да се изплаща и еднократна помощ при самото осиновяване. Тя се получава независимо от доходите на семейството. Размерът на помощта е равен на размера на еднократната помощ при раждане на първо дете. За 2021 г. тя възлиза на 250 лева." Толкова струват чифт хубави обувки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Процедурата е убийствена! Иска се много нерви, търпение и стискане на зъби.

Eпа да бяха разрешили да се излиза на разходка с деца миналата година, а не с домашни любимци, така можеше да има повече осиновени деца, вместо кучета.

Хората се мъчат за собствените деца, защото държавата им ги разболява с ваксини, изолира по домовете и третира родителите като нищожества.

какви са тези статии, за какво ги пишете? Дайте пълната статистика, какво ни осведомявате така? Кажете какъв е общият брой деца за осиновяване, разбийте по възраст, здравословно състояние, другото ще се сетим. Колко деца са изоставени, без да могат да бъдат осиновени, защото родителите не са се отказали от права.

Естествено е да имат изисквания. Една дреха да си купи човек, има изисквания, а да осиновиш дете е много по-сложно и отговорно. А изоставянето е лесно и безпроблемно. За техните "изисквания" защо нищо не пишете?

?? държавата не е ваксинирала 1 дете насила.

От години искам да имам деца и не мога да си го позволя. Мои собствени, какво остава за осиновяване. А тази помощ от 250лв е по-скоро подигравка, като се има предвид, че едно раждане е 1500лв. Само за българите де, Айшето не плаща и стотинка.

те като цяло намаляват децата... съвсем нормално е и осиновените да намаляват.

Ние осиновихме дете, но понеже е ,,непълно" осиновяването поради несъвършената социална система, не получаваме никаква помощ от държавата. Даже се оказва, че няма връзка между отделните институции и макар, че имаме съдебно решение не можем да ползваме болничен за гледане на дете, не може да му се издаде международен паспорт докато навърши 18г. Изобщо ако искате да осиновявате много си помислете преди да предприемете каквото и да ел