Коментари - Депутат от ГЕРБ: Цанев пишеше за БКП, Рашидов е мултак | Днес.dir.bg

Депутат от ГЕРБ: Цанев пишеше за БКП, Рашидов е мултак

Нито Вежди има право да се изкарва жертва на комунизма, нито Цанев да се прави на дисидент. Казусът с връщането на наградата от Цанев е морално-политически.

Обратно в новината

Коментари - Депутат от ГЕРБ: Цанев пишеше за БКП, Рашидов е мултак | Днес.dir.bg

Коментари

комунисчета-сигурно сте завършили седми клас в плевенското милиционерско училище 1945 година

Какво ни интересува Стефан Цанев или Рашидов? Бил навремето мултак, комунист, комсомолски секретар или преподавател по политикономика... Сега се е префасонирал ли? Да върви на майната си, не съм чел нито една негова книга. Световно неизвестна личност, която се прави на месия.

Негови стихове са превеждани на всички европейски езици, на китайски, монголски, арабски и иврит, а пиесите му (Последната нощ на Сократ, Другата смърт на Жанна д`Арк) са играни в Париж, Гренобъл, Бордо, Атина, Монреал, Петербург, Лайпциг, Висбаден, Варшава, Краков, Прага, Гьотеборг (Швеция), Будапеща, Киев, Москва, Питсбърг (САЩ), Вилнюс, Братислава, Никозия, Букурещ, Гюргево, Хага, Измир, Истанбул и др.

Щеше да е смешно ако не беше жалко. Опираме до философско-теологични понятия:Който не е грешен да хвърли камък. Само за информация на по-младите. Да, дисиденти в България към 10-ти ноември нямаше. Причината е проста-властта ги ликвидираше овреме. Истинските дисиденти! А другите, те си бяха създадени по проект, или бяха толкова тъпи, че вярваха, че са дисиденти.

И за да не бъда разбран погрешно, под ликвидация разбирайте не само физическо унищожение.

ОТ ЗАПОЧВАНЕТО НА ГРАБЕЖА,МИ СТАНА БОЛНО,КОЛКО ХОРА НА ИЗКУСТВОТО СЕ НАДПРЕВАРВАХА ДА ОПЛЮВАТ ЖИВКОВОТО ВРЕМЕ,КОГАТО БЯХА НА ПОЧИТ И УВАЖЕНИЕ ОТ СТРАНА НА ПАРТИЯТА!!!НО ВСИЧКО ОПИРА ДО ДОСТОЙНСТВОТО НА ЛИЧНОСТТА!!!

БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА НА КОМУНИЗЪМА . АЙ , АЙ , АЙ И МАТРЯЛ...

Мекеретата, Цанев и Веждито са продукт на комунизма, да не се правят на "демократи" и десиденти! Това какви "демократи" са, могат да го разправят на внуците си като приказка от 1001 нощ, които не са били родени в по времето на комунизма

коритаров и андреев безвъзвратно са закъснели и това не е случаино но не млъкват и вият ли вият

Не сме сигурни, но се покрадват едни мисли, че г-н Ст. Цанев е учил в Съветския съюз. Ако това е така, могат да се направят много изводи и заключение!!! Ако ли не, то той е свободен вектор!

ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ЛЯВО ЦЕНТРИСКО С МУТРИНСКИ ОКРАСКИ.В ГЕРБ СА БИВШИ КОМУНИСТИ И ТЕХНИТЕ ДАМАЗЛЪЦИ.ЛОШ ГЕН. МАТРИАЛ.

Заради такива национални герои като Методи Андреев конфронтацията в България ще продължи поне още 50 години.

Добре де, щом депутат от герб признава, че Веждичката е мултак, защо са го избрали за министър? А и всеки, който види този клип, ще се увери с какви кадри герб работи: "ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА" (1996) - Потресаващи кадри!

Рожденият ден на Веждичката, та какво странно има? Те всички са от "майката кърмилница".... И както виждате 27 години, по-късно, "децата" и са добре отгледани, с пълни търбуси, джобове и банкови сметки! Това е!

Аман от ЕНТУСИЯСТИ ПОПЛЮВКОВЦИ!

Никой не оспорва таланта и мястото на Стефан Цанев като писател. Той е безпорен талант. НО... дали, ако не беше преди 89 год. наш човек щеше да пробие??? За оня ивановия - не ми се говори. Но и писателя малко да се усмири. А да не говорим, че вече ми писна да слушам за комунисти, фашисти, демократи и ТЕ ТАКА!

Цанев е изтъкнат поет и драматург, спор няма. Дали за юбилея си не е очаквал по-високо държавно отличие и това да е предизвикало отказа му от тази награда.

Особено неуважаемиий господин Коритаров!Разбира се, аз не вярвам на никого, че Вие сте имали туй-онуй със службите на Държавна сигурност, но ако все пак сте имали, а дори и да не сте-кой сте Вие, че да говорите за личност като г-н Стефан Цанев.Ще Ви кажа само едно - неговите стихове ще се четат винаги, докато господина Коритарова ще го помнят само вербовъчният му агент или там - инспектор или бог знай кой и то докато е жив този вербовач. После..остават само думите на хората, които могат да редят думи, написани от тях като Стефан Цанев, Любомир Левчев и много други, независимо от партийната им принадлежност!.Вие, господине, не попадате между тези хора и не разбирам какво правите на екрана освен да създадете повед за скандал.Дано спите спокойно, г-н Коритаров!

TIREX

веждито дори не е подписал нещо ама лекето цанев вече го връща.. калтаци..

По тази логика и той е сътрудничил на тогавашната власт и се е подлагал, бидейки безгласно чавдарче, пионерче и комсомолче. Цанев поне се усети и се отдръпна от тях овреме. Ами тогава да вземем и да заклеймим посмъртно и...Радой Ралин! Че той дори в някакъв период е бил и партизанин! Ау-у, направо на кладата! Но-о...той е направил толкова много за разлагането на гнилата ябълка отвътре, колкото 155 депутати и лаладжии не са. Относно Цанев - четете в "Репортажи..."-те на Георги Марков какво пише, и за него, и за Левчев, и за други. Но да попитам, не сме ли закъснели малко така с Инквизицията? Къде бяха новите борци за правда и свобода примерно преди 5, 10 или 20 години и защо не се осмелиха тогава да го кажат? Затова - по-тихо, дами и господа, че отвсякъде смърди. Колкото повече една кокошка рие бунището, толкова повече мирише отдолу, не го ли знаете?

Е-е-е, Андреев и Коритаров - едни от най-наглите фигури в публичното пространство в последните години. Единият изреди не знам колко партии, а другият - телевизии. Всичките им приказки са абсолютно предсказуеми. И двамата са превърнали псевдо антикомунизмът в препитание. Ама не е луд който говори наглости по медиите, а този който ги кани и публикува.

Браво Мето,новите десни проекти имат нужда от такива хора като теб. Само бой по комунорусофилските глави. Русофили да го д.хате,скоро ще ви изметем всички...мамицата ви мръсна ниедна

и пич бояджия знаеш ли какво е но бояджия с лайнен цвят това си ти -сдс герб а преди това бсп -в коя партиика не си бил и само лаеш простотии

...а пък ти си долен ляв педал...

Много е забавно как едни тапетни баш демократи критикуват други тапетни баш демократи.

Докато агресивно-невръстенични провинциалисти като рашидов се занимават със 'отговорна държавна работа' , не само в България ,но и по света, няма да има демокрация.

Поне 1000 пъти съм писал тук ЧЕ В БГ ДИСИДЕНТИ НЕ Е ИМАЛО. Всичките тези панаири беха режисирани от комунистите.Както и така наречената "демократична опозиция" е част от проекта на цк на бкп "мирен преход на БГ към демокраси".Благодарение на селяндура жмульо желев и къмпани беха признати фалшивите избори на 10 юни и другарЕтЕ си гласуваха техната "конституция".Като нема лустрация мнооого има да гледате такива панаири в които главните действащи лица са тези дето са били и преди 89г.Но както вече многократно съм споменавал,97% от БГ искат агонията да продължи. Такива са официалните данни от "изборите" преди месец или два.Само 3 ТРИ % от БГ поискаха промяна.Останалите 97% очевидно не искат.Само дето никой не иска да ми сподели какъв номер са ни приготвили за таа година другарЕтЕ. Миналата бешИ белене,по-миналата бешИ ктб.За таа година ше видим к'ъв ше е.Нали нема т'ва нема он'ва.Говедата требва да бъдат доени,овцете-стригани и така...А и тоа сладкия андреев нИ бешИ ли от "сдс"-то.Тъй чИИИ и той е част от проекта.Както виждате всички дето ги гледаме по тв подържат една версия.А тя е: "прехода" НЕ Е ОРГАНИЗИРАН ОТ КРЪГА ОКОЛО СВИНАРА ПРАВЕШКИ,всичко е автентично и НЕ РЕЖИСИРАНО ОТ КОМУНИСТИТЕ,меди доганов не е подставено лице а дпс е "турска" партия,нищожеството симеон не беше доведен от стоян марков,боко тиквата не е ЛИЧНАТА МУТРА НА савинара от правец....Е все такива гениалности.Ама нали БГ са народ от говеда-без 3,САМО ТРИ % от БГ не са идиоти-така че е нормално нещата да са такива.Съжалявам.

А бе келеш що ми изтри като казах че соня бакиш не била десидент...Ми не е,И онаа коза робевата и тя е толко десидент

те това е истински БЪЛГАРИН!

кой повече е подкрепил комунизма - Д. Иванов, който е стоял "на сянка" или Стефан Цанев със стиховете и поемите си в негова възхвала, които са били широко популярни и рецитирани пред голяма аудитория по събрания и други празнични прояви.

Не е виновен мИтодИтУ , че на придворните медии им харесва такъв , какъвто е ....т.е. полуиди....ОТ!

Методи имаш ли пълномощно? И от двамата ли? Ако не, на всяка манджа мерудия, не бива, и не требе, бе пиле шарено!

Мето-дупката пак е превъртял,прави картел с доносника за да отчете дейност,и се подмаже на шефовете си,а Коритаров,въпреки интелекта му се е вързал.Въпрос-умен злобар в съюз с глупав злобар какво се получава.Ами това което са гледали хората по НТ.Опит за промиване на мозъци.Митодиййй,ти какви ги върши до 1989г.Кажи на хората не се спотайвай като бълха в стари потури.Кажи Митодййй,кажи колко народ предаде,а и другия да каже,колко съдби човешки е съсипал.Всички са Маскари-така е рекъл човека но се опитват да ни казват що е морал.Морал но по вашите мерки,господа измекяри.А каква е гаранцията че утре същите тези двамата,не ще ги плюе някой друг Митодййй-Дупката.

Докога Митоди ще се появява и ще ръси на всяка манджа мерудия?

по ирония на съдбата е бивш агент на ДС - :))))

да знаят, че човекът е завършил успешно ВИСИ по соц време, което те едва ли имат интелектуалния потенциал да го направят.

Даа , какво значение има какво си завършил , къде си работил , като си откачалка без морални задръжки?Христофор Събев беше атомен физик работещ в Дубна.....и какво от това?

Всички боклуци на боклука. Мето е един от тях но той вече е пълен аутсайдер. Дали все още харесва тиквата?

Цанев сигурно се е възползвал от власта през онова време, черпил е облаги. Така беше тогава, необходимо условие, за да твориш бе, да възхваляваш власта. Главното е, че този Човек днес е прозрял безумието, несъстоятелността, лицемерието на някаква си уж лява идея, в която няма нищо ляво. Идея, даваща право на шепа неграмотни измамници, обявили се за народолюбци, носители на истината и справедливостта, да се разпореждат със съдбите на хората и на цели народи, да правят революции и да възцаряват "вечен мир в Света". И да убиват хора и да взривяват църкви и още много..... ТЕРОРИСТИ! Нека се опомним, да направим трезв анализ на онова време и да заживеем по новому, като истински човеци.

тъй де! да го направим този анализ, но може ли да ми кажете долният цитат не описва ли чудесно и днешното статукво?? "Идея, даваща право на шепа неграмотни измамници, обявили се за народолюбци, носители на истината и справедливостта, да се разпореждат със съдбите на хората и на цели народи, да правят революции и да възцаряват "вечен мир в Света". Или понеже сме се свили на новото чердже може да оръфаме бунтарски старото, щото го няма и е старо! Моля ви! Цанев и Рашидов да си цитират протестите, когато са се свивали на старото чердже разстлано пред властта. Сега всички могат!

Овча муцуна и манталитет на селяндур са коритаров и метдиев стига сте ги показвали по телевизията като че не знаем как си въртяха опашките по време на социализма а сега ни говорят зая морал

тоя изклесък пак ли са го изпуснали от Карлуково...

Тоя човек явно страда от сериозни комплекси, като повечето негови колеги!

Митоди пак се изсрА на метеното типично а ла Герб!?!

В студиото той бе подкрепен и от журналиста Георги Коритаров, който по ирония на съдбата е бивш агент на ДС. В една песен от младежките ми години се пееше :"Подлецът на чест да те учи" Има такава държава.

Оставете Коритаров и Цанев - вижте биографията на Димитър Иванов. Шеф от ДС, след това шеф в Мултигруп. Ченгето бизнесмен. Направо пример за всеки, който работи в службите. Влизай в МВР, защото това е трамплин за успешен бизнес след това. Млади хора не си и помисляйте, че у нас може да се развива успешен бизнес без да имате съдружници хора от МВР, Съда или прокуратурата. Е това е посланието, което Държавата в лицето на Вежди Рашидов ни поднася. Не трябваше ли да се борим точно срещу това?

Всяко време и всеки строй има своите ченгета и доносници.Днес ченгесарската щафета е продължена от протестърското ядро на Платена мрежа и подобни индивиди пламенно следващи грантовата идеология.Стойте далеч от ченгета били те от едно време или ''нови'' защото тези хора носят истинска душевна кал и низост, мърсят те дори и при самата комуникация, при възприемане на самия им образ.

Другарю 11:51, извинявай, ама логиката ти за "ченгесарската шафета на протестната мрежа и грантовата идеология" хич я няма. А Методи Андреев беше шеф на службата за разкриване на досиетата и тъкмо започна да ги разкрива и то без заличени имена (знам това от личен опит!), БСП извади печелившия коз - Симеон, по ирония едновременно цар и комунистически агент, чиято първа работа беше да я закрие и да върне на власт БСП. Та не тиражирайте въпросните опашати и изтъркани лъжи! От повтаряне няма да станат истина...

а ти кво правеше през това време? и кво правиш сега А? аз ще ти кажа- НИЩО! щото толкова можеш!

Перущица клета, гнездо на герои...и на едно герберастко магаре.

Методи Андреев е един селяндур,на когото трябва да се отнеме микрофона!

Истината боли...нали?

коя истина бе селяндур прост? ОСКАР УАЙЛД Е ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА ЗА ПЕДЕРАСТИЯ НО ТОВА НЕ НИ ПРЕЧИ ДА ГО ЧЕТЕМ ЩОТО ГО УВАЖАВАМЕ НЕ САМО ЗАРАДИ ТОВА!

Методи замълчи, чудите се вече как и къде да се показвате по медиите, то герберащината няма край. Върнал е наградата, върнал я е, така е решил човека, няма драма. Нито е откраднал нещо, нито е навредил на някой, но нали е от герберски министър дадена как може да откаже, все едно е отказал божия помощ.

абе много отровни тия Коритаров и Андреев. А пък Стефан Цанев не твърди че е дисидент, просто не иска да се нарежда до тия от ДС. Достоен творец си е човека, не му трябва такава награда.

Митоди като морален авторитет- той определя кой кой е !! Цанев не е прав да се самоизтъква и парадира, но пък Митоди е отвратителното лице на сегашния раболепен "елит", на човека , който винаги е бил никой и се е снишавал.

Противното мекотело нагаждаческо коритаров , защо се изказва? Та той също е гнусно ченге , че и чете навремето сополиви истории. Разплака цял един народ , от смях. Да си седи в пещерата.

Коритаров е бъдещ премиер на България

До кога на тоя дървен философ ще се дава непрекъсната медийна трибуна?Ето сега се оказва , че Дървото разбира и от поезия!Такива мижитурки стават "велики" , когато обсъждат значими общественици!Да , куриоз на природата , мишоците се смятат за тигри!ха, ха!

Що, бе той от герб ваш бе всичко разбира !?

Коментари - Депутат от ГЕРБ: Цанев пишеше за БКП, Рашидов е мултак | Днес.dir.bg

Депутат от ГЕРБ: Цанев пишеше за БКП, Рашидов е мултак

Нито Вежди има право да се изкарва жертва на комунизма, нито Цанев да се прави на дисидент. Казусът с връщането на наградата от Цанев е морално-политически.

Обратно в новината

Коментари - Депутат от ГЕРБ: Цанев пишеше за БКП, Рашидов е мултак | Днес.dir.bg

Коментари

комунисчета-сигурно сте завършили седми клас в плевенското милиционерско училище 1945 година

Какво ни интересува Стефан Цанев или Рашидов? Бил навремето мултак, комунист, комсомолски секретар или преподавател по политикономика... Сега се е префасонирал ли? Да върви на майната си, не съм чел нито една негова книга. Световно неизвестна личност, която се прави на месия.

Негови стихове са превеждани на всички европейски езици, на китайски, монголски, арабски и иврит, а пиесите му (Последната нощ на Сократ, Другата смърт на Жанна д`Арк) са играни в Париж, Гренобъл, Бордо, Атина, Монреал, Петербург, Лайпциг, Висбаден, Варшава, Краков, Прага, Гьотеборг (Швеция), Будапеща, Киев, Москва, Питсбърг (САЩ), Вилнюс, Братислава, Никозия, Букурещ, Гюргево, Хага, Измир, Истанбул и др.

Щеше да е смешно ако не беше жалко. Опираме до философско-теологични понятия:Който не е грешен да хвърли камък. Само за информация на по-младите. Да, дисиденти в България към 10-ти ноември нямаше. Причината е проста-властта ги ликвидираше овреме. Истинските дисиденти! А другите, те си бяха създадени по проект, или бяха толкова тъпи, че вярваха, че са дисиденти.

И за да не бъда разбран погрешно, под ликвидация разбирайте не само физическо унищожение.

ОТ ЗАПОЧВАНЕТО НА ГРАБЕЖА,МИ СТАНА БОЛНО,КОЛКО ХОРА НА ИЗКУСТВОТО СЕ НАДПРЕВАРВАХА ДА ОПЛЮВАТ ЖИВКОВОТО ВРЕМЕ,КОГАТО БЯХА НА ПОЧИТ И УВАЖЕНИЕ ОТ СТРАНА НА ПАРТИЯТА!!!НО ВСИЧКО ОПИРА ДО ДОСТОЙНСТВОТО НА ЛИЧНОСТТА!!!

БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА НА КОМУНИЗЪМА . АЙ , АЙ , АЙ И МАТРЯЛ...

Мекеретата, Цанев и Веждито са продукт на комунизма, да не се правят на "демократи" и десиденти! Това какви "демократи" са, могат да го разправят на внуците си като приказка от 1001 нощ, които не са били родени в по времето на комунизма

коритаров и андреев безвъзвратно са закъснели и това не е случаино но не млъкват и вият ли вият

Не сме сигурни, но се покрадват едни мисли, че г-н Ст. Цанев е учил в Съветския съюз. Ако това е така, могат да се направят много изводи и заключение!!! Ако ли не, то той е свободен вектор!

ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ЛЯВО ЦЕНТРИСКО С МУТРИНСКИ ОКРАСКИ.В ГЕРБ СА БИВШИ КОМУНИСТИ И ТЕХНИТЕ ДАМАЗЛЪЦИ.ЛОШ ГЕН. МАТРИАЛ.

Заради такива национални герои като Методи Андреев конфронтацията в България ще продължи поне още 50 години.

Добре де, щом депутат от герб признава, че Веждичката е мултак, защо са го избрали за министър? А и всеки, който види този клип, ще се увери с какви кадри герб работи: "ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА" (1996) - Потресаващи кадри!

Рожденият ден на Веждичката, та какво странно има? Те всички са от "майката кърмилница".... И както виждате 27 години, по-късно, "децата" и са добре отгледани, с пълни търбуси, джобове и банкови сметки! Това е!

Аман от ЕНТУСИЯСТИ ПОПЛЮВКОВЦИ!

Никой не оспорва таланта и мястото на Стефан Цанев като писател. Той е безпорен талант. НО... дали, ако не беше преди 89 год. наш човек щеше да пробие??? За оня ивановия - не ми се говори. Но и писателя малко да се усмири. А да не говорим, че вече ми писна да слушам за комунисти, фашисти, демократи и ТЕ ТАКА!

Цанев е изтъкнат поет и драматург, спор няма. Дали за юбилея си не е очаквал по-високо държавно отличие и това да е предизвикало отказа му от тази награда.

Особено неуважаемиий господин Коритаров!Разбира се, аз не вярвам на никого, че Вие сте имали туй-онуй със службите на Държавна сигурност, но ако все пак сте имали, а дори и да не сте-кой сте Вие, че да говорите за личност като г-н Стефан Цанев.Ще Ви кажа само едно - неговите стихове ще се четат винаги, докато господина Коритарова ще го помнят само вербовъчният му агент или там - инспектор или бог знай кой и то докато е жив този вербовач. После..остават само думите на хората, които могат да редят думи, написани от тях като Стефан Цанев, Любомир Левчев и много други, независимо от партийната им принадлежност!.Вие, господине, не попадате между тези хора и не разбирам какво правите на екрана освен да създадете повед за скандал.Дано спите спокойно, г-н Коритаров!

TIREX

веждито дори не е подписал нещо ама лекето цанев вече го връща.. калтаци..

По тази логика и той е сътрудничил на тогавашната власт и се е подлагал, бидейки безгласно чавдарче, пионерче и комсомолче. Цанев поне се усети и се отдръпна от тях овреме. Ами тогава да вземем и да заклеймим посмъртно и...Радой Ралин! Че той дори в някакъв период е бил и партизанин! Ау-у, направо на кладата! Но-о...той е направил толкова много за разлагането на гнилата ябълка отвътре, колкото 155 депутати и лаладжии не са. Относно Цанев - четете в "Репортажи..."-те на Георги Марков какво пише, и за него, и за Левчев, и за други. Но да попитам, не сме ли закъснели малко така с Инквизицията? Къде бяха новите борци за правда и свобода примерно преди 5, 10 или 20 години и защо не се осмелиха тогава да го кажат? Затова - по-тихо, дами и господа, че отвсякъде смърди. Колкото повече една кокошка рие бунището, толкова повече мирише отдолу, не го ли знаете?

Е-е-е, Андреев и Коритаров - едни от най-наглите фигури в публичното пространство в последните години. Единият изреди не знам колко партии, а другият - телевизии. Всичките им приказки са абсолютно предсказуеми. И двамата са превърнали псевдо антикомунизмът в препитание. Ама не е луд който говори наглости по медиите, а този който ги кани и публикува.

Браво Мето,новите десни проекти имат нужда от такива хора като теб. Само бой по комунорусофилските глави. Русофили да го д.хате,скоро ще ви изметем всички...мамицата ви мръсна ниедна

и пич бояджия знаеш ли какво е но бояджия с лайнен цвят това си ти -сдс герб а преди това бсп -в коя партиика не си бил и само лаеш простотии

...а пък ти си долен ляв педал...

Много е забавно как едни тапетни баш демократи критикуват други тапетни баш демократи.

Докато агресивно-невръстенични провинциалисти като рашидов се занимават със 'отговорна държавна работа' , не само в България ,но и по света, няма да има демокрация.

Поне 1000 пъти съм писал тук ЧЕ В БГ ДИСИДЕНТИ НЕ Е ИМАЛО. Всичките тези панаири беха режисирани от комунистите.Както и така наречената "демократична опозиция" е част от проекта на цк на бкп "мирен преход на БГ към демокраси".Благодарение на селяндура жмульо желев и къмпани беха признати фалшивите избори на 10 юни и другарЕтЕ си гласуваха техната "конституция".Като нема лустрация мнооого има да гледате такива панаири в които главните действащи лица са тези дето са били и преди 89г.Но както вече многократно съм споменавал,97% от БГ искат агонията да продължи. Такива са официалните данни от "изборите" преди месец или два.Само 3 ТРИ % от БГ поискаха промяна.Останалите 97% очевидно не искат.Само дето никой не иска да ми сподели какъв номер са ни приготвили за таа година другарЕтЕ. Миналата бешИ белене,по-миналата бешИ ктб.За таа година ше видим к'ъв ше е.Нали нема т'ва нема он'ва.Говедата требва да бъдат доени,овцете-стригани и така...А и тоа сладкия андреев нИ бешИ ли от "сдс"-то.Тъй чИИИ и той е част от проекта.Както виждате всички дето ги гледаме по тв подържат една версия.А тя е: "прехода" НЕ Е ОРГАНИЗИРАН ОТ КРЪГА ОКОЛО СВИНАРА ПРАВЕШКИ,всичко е автентично и НЕ РЕЖИСИРАНО ОТ КОМУНИСТИТЕ,меди доганов не е подставено лице а дпс е "турска" партия,нищожеството симеон не беше доведен от стоян марков,боко тиквата не е ЛИЧНАТА МУТРА НА савинара от правец....Е все такива гениалности.Ама нали БГ са народ от говеда-без 3,САМО ТРИ % от БГ не са идиоти-така че е нормално нещата да са такива.Съжалявам.

А бе келеш що ми изтри като казах че соня бакиш не била десидент...Ми не е,И онаа коза робевата и тя е толко десидент

те това е истински БЪЛГАРИН!

кой повече е подкрепил комунизма - Д. Иванов, който е стоял "на сянка" или Стефан Цанев със стиховете и поемите си в негова възхвала, които са били широко популярни и рецитирани пред голяма аудитория по събрания и други празнични прояви.

Не е виновен мИтодИтУ , че на придворните медии им харесва такъв , какъвто е ....т.е. полуиди....ОТ!

Методи имаш ли пълномощно? И от двамата ли? Ако не, на всяка манджа мерудия, не бива, и не требе, бе пиле шарено!

Мето-дупката пак е превъртял,прави картел с доносника за да отчете дейност,и се подмаже на шефовете си,а Коритаров,въпреки интелекта му се е вързал.Въпрос-умен злобар в съюз с глупав злобар какво се получава.Ами това което са гледали хората по НТ.Опит за промиване на мозъци.Митодиййй,ти какви ги върши до 1989г.Кажи на хората не се спотайвай като бълха в стари потури.Кажи Митодййй,кажи колко народ предаде,а и другия да каже,колко съдби човешки е съсипал.Всички са Маскари-така е рекъл човека но се опитват да ни казват що е морал.Морал но по вашите мерки,господа измекяри.А каква е гаранцията че утре същите тези двамата,не ще ги плюе някой друг Митодййй-Дупката.

Докога Митоди ще се появява и ще ръси на всяка манджа мерудия?

по ирония на съдбата е бивш агент на ДС - :))))

да знаят, че човекът е завършил успешно ВИСИ по соц време, което те едва ли имат интелектуалния потенциал да го направят.

Даа , какво значение има какво си завършил , къде си работил , като си откачалка без морални задръжки?Христофор Събев беше атомен физик работещ в Дубна.....и какво от това?

Всички боклуци на боклука. Мето е един от тях но той вече е пълен аутсайдер. Дали все още харесва тиквата?

Цанев сигурно се е възползвал от власта през онова време, черпил е облаги. Така беше тогава, необходимо условие, за да твориш бе, да възхваляваш власта. Главното е, че този Човек днес е прозрял безумието, несъстоятелността, лицемерието на някаква си уж лява идея, в която няма нищо ляво. Идея, даваща право на шепа неграмотни измамници, обявили се за народолюбци, носители на истината и справедливостта, да се разпореждат със съдбите на хората и на цели народи, да правят революции и да възцаряват "вечен мир в Света". И да убиват хора и да взривяват църкви и още много..... ТЕРОРИСТИ! Нека се опомним, да направим трезв анализ на онова време и да заживеем по новому, като истински човеци.

тъй де! да го направим този анализ, но може ли да ми кажете долният цитат не описва ли чудесно и днешното статукво?? "Идея, даваща право на шепа неграмотни измамници, обявили се за народолюбци, носители на истината и справедливостта, да се разпореждат със съдбите на хората и на цели народи, да правят революции и да възцаряват "вечен мир в Света". Или понеже сме се свили на новото чердже може да оръфаме бунтарски старото, щото го няма и е старо! Моля ви! Цанев и Рашидов да си цитират протестите, когато са се свивали на старото чердже разстлано пред властта. Сега всички могат!

Овча муцуна и манталитет на селяндур са коритаров и метдиев стига сте ги показвали по телевизията като че не знаем как си въртяха опашките по време на социализма а сега ни говорят зая морал

тоя изклесък пак ли са го изпуснали от Карлуково...

Тоя човек явно страда от сериозни комплекси, като повечето негови колеги!

Митоди пак се изсрА на метеното типично а ла Герб!?!

В студиото той бе подкрепен и от журналиста Георги Коритаров, който по ирония на съдбата е бивш агент на ДС. В една песен от младежките ми години се пееше :"Подлецът на чест да те учи" Има такава държава.

Оставете Коритаров и Цанев - вижте биографията на Димитър Иванов. Шеф от ДС, след това шеф в Мултигруп. Ченгето бизнесмен. Направо пример за всеки, който работи в службите. Влизай в МВР, защото това е трамплин за успешен бизнес след това. Млади хора не си и помисляйте, че у нас може да се развива успешен бизнес без да имате съдружници хора от МВР, Съда или прокуратурата. Е това е посланието, което Държавата в лицето на Вежди Рашидов ни поднася. Не трябваше ли да се борим точно срещу това?

Всяко време и всеки строй има своите ченгета и доносници.Днес ченгесарската щафета е продължена от протестърското ядро на Платена мрежа и подобни индивиди пламенно следващи грантовата идеология.Стойте далеч от ченгета били те от едно време или ''нови'' защото тези хора носят истинска душевна кал и низост, мърсят те дори и при самата комуникация, при възприемане на самия им образ.

Другарю 11:51, извинявай, ама логиката ти за "ченгесарската шафета на протестната мрежа и грантовата идеология" хич я няма. А Методи Андреев беше шеф на службата за разкриване на досиетата и тъкмо започна да ги разкрива и то без заличени имена (знам това от личен опит!), БСП извади печелившия коз - Симеон, по ирония едновременно цар и комунистически агент, чиято първа работа беше да я закрие и да върне на власт БСП. Та не тиражирайте въпросните опашати и изтъркани лъжи! От повтаряне няма да станат истина...

а ти кво правеше през това време? и кво правиш сега А? аз ще ти кажа- НИЩО! щото толкова можеш!

Перущица клета, гнездо на герои...и на едно герберастко магаре.

Методи Андреев е един селяндур,на когото трябва да се отнеме микрофона!

Истината боли...нали?

коя истина бе селяндур прост? ОСКАР УАЙЛД Е ЛЕЖАЛ В ЗАТВОРА ЗА ПЕДЕРАСТИЯ НО ТОВА НЕ НИ ПРЕЧИ ДА ГО ЧЕТЕМ ЩОТО ГО УВАЖАВАМЕ НЕ САМО ЗАРАДИ ТОВА!

Методи замълчи, чудите се вече как и къде да се показвате по медиите, то герберащината няма край. Върнал е наградата, върнал я е, така е решил човека, няма драма. Нито е откраднал нещо, нито е навредил на някой, но нали е от герберски министър дадена как може да откаже, все едно е отказал божия помощ.

абе много отровни тия Коритаров и Андреев. А пък Стефан Цанев не твърди че е дисидент, просто не иска да се нарежда до тия от ДС. Достоен творец си е човека, не му трябва такава награда.

Митоди като морален авторитет- той определя кой кой е !! Цанев не е прав да се самоизтъква и парадира, но пък Митоди е отвратителното лице на сегашния раболепен "елит", на човека , който винаги е бил никой и се е снишавал.

Противното мекотело нагаждаческо коритаров , защо се изказва? Та той също е гнусно ченге , че и чете навремето сополиви истории. Разплака цял един народ , от смях. Да си седи в пещерата.

Коритаров е бъдещ премиер на България

До кога на тоя дървен философ ще се дава непрекъсната медийна трибуна?Ето сега се оказва , че Дървото разбира и от поезия!Такива мижитурки стават "велики" , когато обсъждат значими общественици!Да , куриоз на природата , мишоците се смятат за тигри!ха, ха!

Що, бе той от герб ваш бе всичко разбира !?