Коментари - 50 000 лева бонус след присъда по топпрестъпление | Днес.dir.bg

50 000 лева бонус след присъда по топпрестъпление

Бонус до 50 000 лева е възможно да бъде даден на специализираните екипи за разследване на топпрестъпления, в които ще участват служители на МВР, ДАНС и прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - 50 000 лева бонус след присъда по топпрестъпление | Днес.dir.bg

Коментари

За добре свършена работа нормално е да има и съответна награда. При залавяне на особено опасен престъпник - съответно по-голяма. Тези екипи рискуват живота си - трябва да бъдат мотивирани, за да си вършат работата както трябва. Но и тези, които пускат заловените пресъпници под гаранция или с минимални присъди, също теябва да се награждават, само че с отрицателен знак. т.е. с парична санкция, пропорционална на ранга на престъпника и тежестта на извършеното престъпление!

намерих много хубав коментар за ченгетата в един форум, и ще го сложа тук. Колкото до идеята, има смисъл в това, но трябва да се доработи. Ето и мнението на хората за полицията: ... тъпи, прости, ограничени, продажни, безполезни (абе направо вредни), корумпирани абе един вид ниско платени униформени мутри с държавна протекция. Гаврят се с хрисимите сиромаси и треперят от мангалската сган ... - поместено без корекции и съкращения :-)

Няма по-голямо мрънкало от българина. Аз лично получавам заплата да си свърша работата. Ако я свърша по-бързо и по-качествено от предвиденото в договора получавам БОНУС. В цял свят е така постоянно работим с чужди фирми нарича се на български ДМС (Допълнително материално стимулиране). Разшифровайте го, ако можете макар да се съмнявам леко явно можете само да църкате мишки нещастни.

Какво сте се разцъркали? правителството е на три дни служба, вместо да ги подкрепим сега, вие мрънкате. Ако има резултат от това решение и се осъдят големите престъпници какво по хубаво от това. А парите има от къде да дойдат тогава...

Качествените служители трябва да се поущряват! Правилно е решението на Цветанов! В една малка България пристъпниците се знаят много добре. Действайте! Успех! Хората ви вярват!

Преди около 6-7 год., който искаше да става полицай си плащаше 5000лв. и това при положение,че не е случаен човек(не става въпрос за образование). Сега предполагам е повече.Нормално е да се оплакват и да се оправдават,искат да си избият вложените пари. Положението е трагично,защото схемата обикновено е: началник РПУ-прокурор-мутри. Последните въртят бизнеса на първите.Останалите ,които са извън този триъгълник плащат подобаващо на първите,е вдигнаха цената ,но....... и такаааа всички са щастливи с изключение на озлобения беден народ.

абе пичове, вие за мотивация не сте ли чували? тя дава възможност на кадърните да си свършат работата с кеф, а на некадърните да се напъват докато се наа.....ат! ще поживеем и ще видим резултата...

Сега губим милиарди от несвършена работа. По принцип е правилно решението. Който не вдява, се репчи тук и се пеняви. Да се дават хиляди, за да се пестят милиони и милиарди - е добра практика, добро вложение. С пръдня боя не се прави, най-много да се получи червена :-) Но такава вече сме мирисали и не щем за нищо на света.

Ще ни измислят най-различни престъпления и някои ще си получават бонуси затова.Горко ни!

Они че взимат, я нема а? Другари, не така с лошо и завист, че ще ви стегнат жлъчките. Като ви жегва толкоз, може да кандидатствате там, да сте най-добрите и да си взимате паричките. Мотивацията не е функция на професията, а на удовлетвореността (вкл. заплащането). Не виждам защо ако дръжавен служител спести 1М на данъкоплатеца, да не си заслужи 50К. По-добре ли е да не ги спести? Да не говорим, че има сфери където мотивацията е критична. Ако бай Марин, който продава накладки оригинални на Симеон не е мотивиран е едно, ако дежурния инж. Маринов в АЕЦ-а не е мотивиран е друго. Така че, дишайте дълбоко и не бъдете тесногръди.

Идеята е прекрасна. Ще има наддаване - кой ще даде повече, мутрата или на Цуци полицията. Ако мутрата даде на полицаите повече от 50 000, той няма да бъде заловен. Ако мутрата предложи на Цуцивите полицаи по-малко от 50 000, тогава те ще го заловят и ще получат премията. Направо гениално!

А защо не обратното-санкций при лошо свьршена работа!

Явно е , че трябва да има награди , но не съм съгласен ако няма наказания. Понеже горката България страда от много време от корупцията , редно е да се реже до здраво , както при рака в хирургията , без да остава и една злокачествна клетка. За целта , за съжаление , ще се наложи да изгорят няколко човешки живота , както на даващиа , така и на взимащия поткуп. Предложението ми е , при тези бонуси , ако се вземе подкуп на стойност (примерно 100 000 лв.) двойно по-голяма , да се раздели на минималната заплата (100 000 / около 250 лв. , примерно) сметките са прости ( 100 000 /250 400 / 12 33 ГОДИНИ) и да се влиза в затвора за съответния подкуп. В случая за 33 години. Тогава , и само тогава ще има равнопоставеност , и дори и да изгорят накои наглеци , ще цъфнеме и вържеме като държава. Естествено за 1 000 000 примерно присъдата ще е доживотна , или колкото се пад по горната сметка :). Казано на кратко (понеже уважавам Металика) Тъжно но истина.

Някой чу ли какво стана с т. нар. Сектертно звено на главния прокурор, което щеше да се създава след предпоследния доклад на ЕС?!?!? До кога ще ни хвърляте прах в очите? Години от ЕС ни съветват да създадем специализирана прокуратура за борба с организираната престъпност, но вие все си правите оглушки. Днес, това с тази пародия на псевдозвена прелива чашата!

Пичове от лайната не се излиза като стоиш в тях. Като ви гледам коментарите се сещам за едновремешния лаф те ни лъжат, че ни плащат, ние ги лъжем, че работим. Е стига де нали от това искамхе да избягаме. Заплата се дава за минимум работа опеделена от длъжностата характеристика за самата работа. От там насетне при постигане на високи резултати почват бонусите, били те материални, социални или парични. Това е стимулът за развите в белите държави. Специално на запад от нас зплатите на държавните служители може и да не са високи, обаче погледнете какви социални придобибки имат. Дето се вика ние от комунизма бягахме, пък те натам се тикат. Нищо, че му викат социален капитализъм.

Е СЕГА ДА ИМА ИЗБОРИ МАЙ НИКО НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ТИЯ!!!

Каква е гаранцията, че това ще спре корупцията в МВР? По този начин ли ще накара г-н ЦЦ служителите в повереното му министерство да си изпълняват задълженията - това не е подкупване? Толкова ли е трудно доказването на корумпираните и крадливите служители и бизнесмени. Ами вижте какво притежават като движимо и недвижимо имущество и стандарта им на живот и го сравнете с получените възнаграждения по ведомости и данъчни декларации.

Ако няма осъдителна присъда да разбираме ли ,че няма да имат бонус и ще си получат заплатите . Нещо за наказания за несправяне с работата няма ли ??? Защо не сложат детектор на лъжата на постъпващите в полицията и да има два въпроса - постъпвам за да служа на обществото и другия постъпвам защото ме мързи да работя и след дежурство има ли далаверка или няма

Те и лайна не заслужават!

Също както едно време при КДС.Как ще се борим срещу престъпността,когато тези които трябва да се борят с нея знаят че както сега за бившите служители и сътрудници на КДС има комисия по досиетата,при следващото управление ще има и за тях.Естествено ако имат глупостта да оставят досиета и попълнени картончета.

А днес както повечето от читателите предрекоха дефицитът стана 3 мрлд. лева.Вдругиден вероятно ще е 3,5мрлд. а тия ще си раздават по 50 000лв. бонуси за свършена работа.Това е сигнал за цялата работеща администрация да спре да работи докато и на тях не им се изплащат бонуси за свършена работа.

Такива си ги избрахте. Мутри и необразовани и без стаж пикльовци. От вашите данъци вчера си вдигнаха заплатите и премахнаха ограниченията за служебните коли и телефони. Пак от вашите данъци ще плащате бонуси на 70 000 ченгета, които гласуваха за ББ. Утре ще ви хващат от улицата с подхвърлени улики защото за 50 бона са готови на всичко. Чакам имотното им състояние на тези милионери да излезе. Много е интересно. И от къде ги имат. ББ в последните 10 години е бил държ служител без фирма. Преди това знаем как се правеха милиони с рекет.

Shtom kamunyacite sa vaveli praviloto da se davat bonusi za varshene na rabota, tova triabva da poiskat vsichki bg GRAZDANI. V edna chastna kompania mogat da se davat bonusi za svarshena rabota, no darzavata ne e chastna kompania i ne moze da plashta bonusi na policiata za da si varshi rabotata. Tova e tragikomichno i vazmozno samo v evroturskia kenef na Evropa - Bulharistan. BG pro KURA da ne TURA karucasta pred konya. Vsichki kamunyaci na sapun, vapreki che toi shte smardi i voni uzasiavashto.

Kamunyacite sa naucheni da ne varshat rabota, ako ne im se zaplashta dopalnitelno nad zaplatata. Zaplatata te schitat za socialna pomosh, samo za tova, che hodiat i prisastvuvat na rabota. Shutat glaven proKURor ako ne beshe vnuk na diado si, vidnia kamunyashki glavatar Boris Velchev, shteshe da mie niakade kenefi v usloviata na realnia zivot..

Разбира се ,че бонуса е пълна глупост.Приемам го като официално обявен минимален поткуп към разследващити.Мафият ще ги даде.

Znachi kamunyashkite kopoi shte poluchavat osven zaplatata si i bonbusi ako si varshat rabotata. Tova hnahalstvo go niama nikade po sveta. Ako chovek ne si varshi rabotata go uvolniavat, a ne mu davat bonusi za da si ya varshi. Komunisticheskite debili i razboinici vavedoha praktikata da davat na svoite dfrugarcheta ogromni nadbavki kam zaplatite za:drehi, predstavitelni, za benzin za kolite, bezotchetni, za kategorii, za uz prosluzeno vreme, a to e bilo prospano, za materiali i konsumativi, za nesashtestvuvashti komandirovki, za izvan rabotno vreme, za konsultacii i saveti,....

Значи Яне Янев ще спечели всички награди.

Кво значи това бе , ебаси работата, 50 бона да взимат за това че са си свършили работата.....ами тогава да не взимат заплати а да им плащат на свършена работа......баси нещастниците..

а на прокурорите и сьдиите които са влачили наказателните дела повече от 4 месеца да им се удьржат сьответните суми от заплатите...

Пичове, тука се подсказва какъв трябва да е подкупа да те оставят на мира. Щом държавата дава 50000, то тогава ти трябва да почнеш оттук нагоре... за това иде реч...

ще има премии за големи престъпления не за някой дето е откраднал кокошка освен да гледате в чуждата паница друго можете ли да правите заплатите на полицайте трябва да се вдигнат 2 пъти за да си вършат съвестно работата и да се намали корупцията

И вие сте същите боклуци, мислите само за себе си, нали си върнахте увеличението на заплатите, а пък другите да го духат.... Съгласна съм със Пак простотии така е като и на тия им дадохме властта, а народа ще си остане беден и мизерен?!

Мутрите ще почнат да подкупват с 50К*2 и познайте коя оферта ще бъде приета.

Господин Цветанов,когато полицаите кандидатстват за работа,запознават ли се с условията за работа и заплатата ,която ще вземат?Защо след като бъдат назначени започват претенции,че условията били лоши,че заплатите били малки и т.н.И с какво техният живот е по-рисков от този на един учител или лекар?Свидетели сме как в САЩ и другаде по Европа ученици трепят учители и съученици като кучета,без да имат оръжие за самозащита.А на лекарите гарантирано ли е ,че няма да бъдат заразени ,когато извършат манипулации с болни от СПИН,свински грип и ред други заразни болести.Сестрите също.Наскоро екип от лекари ми прави операция,която е продължила около 8 часа.Непрекъснато прави,напрегнати със 100% ангажирано внимание.Накарайте един ваш полицай да стои само седнал на стол толкова дълго време.Няма да издържи! До кога в България труда няма да бъде оценяван според образованието и сложността???

Ами дайте тогава на учителите премия за всяко дете, което се е научило да чете, пише смята. Дайте на животновъда за всяка успешно издоена крава, овца, коза и т.н. Дайте на шофьорите за всеки успешно взет завой и преминато кръстовище без произшесвие. Дайте на летците за всеки успешно приземен самолет. Абе с една дума като ще давате дайде на всички, а не само на определени хора, които не искат да си вършат работата.

Мисля, че това е добър ход. Тук нещата винаги са много дебели , а трудът около тези неща е денонощен, високо квалифициран и стресиращ.

многотъпанар, много плювалници тука. ужас. като сте толкова бабити уловете някой без пари и тогава го разкажете като личен пример бе мърморковци смотани

Г-н Главен прокурор, специализирани звена за борба с корупцията не се правят със заповеди, а със ЗАКОНОДАТЕЛНИ ПРОМЕНИ И СПЕЦИАЛЕН СТАТУТ! Справка - Италия, Испания и мн. др.

правилно... трябват стимули за бач, а не тия пари да се взимат за траене

пак няма да се получи нужния ефект защото от другата страна спокойно могат да наддават с нови петдесет хилки и ситуацията пак е греда

Otkude 6teli da se vzemat parite za bonusi...mnogo prosto - ot konfiskaciata i prodajbata na imu6testvo (vili, ku6tei s baseini i MPSta) na prestupnicite. Vuprosa e durjavata da nemri kak da si pribira nezakonno pridobitoto ot prestupna deinost imu6testvo koeto e prehvurleno na rodata. Drugoto e elementarno i ne e nujno da se har4at pari ot budjeta za bonusi. Mejdu drugoto ako niakoi ne viarva da napravi spravka kakvo imu6testvo se konfiskuva godi6no v demokrati4na amerika za da vidi 4e niama da otkriem toplata voda..

Браво бе, секретарката на Бойко родила добра идея! Има хляб в ЦЦ, но трябва да мисли малко по-мащабно. Предлагам следните тарифи за държавни чиновници, заловили корумпирани колеги: 1. Полицай, помогнал за разобличаването на подкупен колега да получава по 5 000 лв. 2. Прокурор - 10 000 лв. 3. Министър - 50 000 лв. 4. Премиер - 500 000 лв. 5. Цар - 50 лв. И разбира се заловените да лежат поне по 10 години

бонус е премия(% отчисление от дадена печалба) + заплата възнаграждение. При добре свършена работа намаляване на корупцията и престъпността, от където следват по-добри възможности за реализация на всички. Добро възнаграждение повишен стандарт на живот. Така се стигат белите държави. Който чака германеца или французина да отелят 30-40% от възнагражденията си, за да ги стигнем, много оздрави от арменския поп.

Нали ще получават заплати за свършена работа. И премии, какви са тези измишлютени - бонуси.

abe stiga mrunkahte be, horata se optvat da napravqt nesto, samo se oplakvate

България трябва да мине поне през един 4-годишен период на сурова диктатура на закона, дори с цената на ограничаването на някои граждански права, които и така са безполезни, ако около теб вилнеят безнаказано мутри и бели якички прибират парите ти, спечелени с труд. Първо диктатура и постепенно след пречистването на нацията от гангрената трябва да се възприемат европейските норми. Бъл

Духът изпуснат от бутилката....Франкен на свобода..... и неуловимм. - Сега гонете михаля.... Не се ли започне отнякъде начисто просто няма никакъв шансл

Коментари - 50 000 лева бонус след присъда по топпрестъпление | Днес.dir.bg

50 000 лева бонус след присъда по топпрестъпление

Бонус до 50 000 лева е възможно да бъде даден на специализираните екипи за разследване на топпрестъпления, в които ще участват служители на МВР, ДАНС и прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - 50 000 лева бонус след присъда по топпрестъпление | Днес.dir.bg

Коментари

За добре свършена работа нормално е да има и съответна награда. При залавяне на особено опасен престъпник - съответно по-голяма. Тези екипи рискуват живота си - трябва да бъдат мотивирани, за да си вършат работата както трябва. Но и тези, които пускат заловените пресъпници под гаранция или с минимални присъди, също теябва да се награждават, само че с отрицателен знак. т.е. с парична санкция, пропорционална на ранга на престъпника и тежестта на извършеното престъпление!

намерих много хубав коментар за ченгетата в един форум, и ще го сложа тук. Колкото до идеята, има смисъл в това, но трябва да се доработи. Ето и мнението на хората за полицията: ... тъпи, прости, ограничени, продажни, безполезни (абе направо вредни), корумпирани абе един вид ниско платени униформени мутри с държавна протекция. Гаврят се с хрисимите сиромаси и треперят от мангалската сган ... - поместено без корекции и съкращения :-)

Няма по-голямо мрънкало от българина. Аз лично получавам заплата да си свърша работата. Ако я свърша по-бързо и по-качествено от предвиденото в договора получавам БОНУС. В цял свят е така постоянно работим с чужди фирми нарича се на български ДМС (Допълнително материално стимулиране). Разшифровайте го, ако можете макар да се съмнявам леко явно можете само да църкате мишки нещастни.

Какво сте се разцъркали? правителството е на три дни служба, вместо да ги подкрепим сега, вие мрънкате. Ако има резултат от това решение и се осъдят големите престъпници какво по хубаво от това. А парите има от къде да дойдат тогава...

Качествените служители трябва да се поущряват! Правилно е решението на Цветанов! В една малка България пристъпниците се знаят много добре. Действайте! Успех! Хората ви вярват!

Преди около 6-7 год., който искаше да става полицай си плащаше 5000лв. и това при положение,че не е случаен човек(не става въпрос за образование). Сега предполагам е повече.Нормално е да се оплакват и да се оправдават,искат да си избият вложените пари. Положението е трагично,защото схемата обикновено е: началник РПУ-прокурор-мутри. Последните въртят бизнеса на първите.Останалите ,които са извън този триъгълник плащат подобаващо на първите,е вдигнаха цената ,но....... и такаааа всички са щастливи с изключение на озлобения беден народ.

абе пичове, вие за мотивация не сте ли чували? тя дава възможност на кадърните да си свършат работата с кеф, а на некадърните да се напъват докато се наа.....ат! ще поживеем и ще видим резултата...

Сега губим милиарди от несвършена работа. По принцип е правилно решението. Който не вдява, се репчи тук и се пеняви. Да се дават хиляди, за да се пестят милиони и милиарди - е добра практика, добро вложение. С пръдня боя не се прави, най-много да се получи червена :-) Но такава вече сме мирисали и не щем за нищо на света.

Ще ни измислят най-различни престъпления и някои ще си получават бонуси затова.Горко ни!

Они че взимат, я нема а? Другари, не така с лошо и завист, че ще ви стегнат жлъчките. Като ви жегва толкоз, може да кандидатствате там, да сте най-добрите и да си взимате паричките. Мотивацията не е функция на професията, а на удовлетвореността (вкл. заплащането). Не виждам защо ако дръжавен служител спести 1М на данъкоплатеца, да не си заслужи 50К. По-добре ли е да не ги спести? Да не говорим, че има сфери където мотивацията е критична. Ако бай Марин, който продава накладки оригинални на Симеон не е мотивиран е едно, ако дежурния инж. Маринов в АЕЦ-а не е мотивиран е друго. Така че, дишайте дълбоко и не бъдете тесногръди.

Идеята е прекрасна. Ще има наддаване - кой ще даде повече, мутрата или на Цуци полицията. Ако мутрата даде на полицаите повече от 50 000, той няма да бъде заловен. Ако мутрата предложи на Цуцивите полицаи по-малко от 50 000, тогава те ще го заловят и ще получат премията. Направо гениално!

А защо не обратното-санкций при лошо свьршена работа!

Явно е , че трябва да има награди , но не съм съгласен ако няма наказания. Понеже горката България страда от много време от корупцията , редно е да се реже до здраво , както при рака в хирургията , без да остава и една злокачествна клетка. За целта , за съжаление , ще се наложи да изгорят няколко човешки живота , както на даващиа , така и на взимащия поткуп. Предложението ми е , при тези бонуси , ако се вземе подкуп на стойност (примерно 100 000 лв.) двойно по-голяма , да се раздели на минималната заплата (100 000 / около 250 лв. , примерно) сметките са прости ( 100 000 /250 400 / 12 33 ГОДИНИ) и да се влиза в затвора за съответния подкуп. В случая за 33 години. Тогава , и само тогава ще има равнопоставеност , и дори и да изгорят накои наглеци , ще цъфнеме и вържеме като държава. Естествено за 1 000 000 примерно присъдата ще е доживотна , или колкото се пад по горната сметка :). Казано на кратко (понеже уважавам Металика) Тъжно но истина.

Някой чу ли какво стана с т. нар. Сектертно звено на главния прокурор, което щеше да се създава след предпоследния доклад на ЕС?!?!? До кога ще ни хвърляте прах в очите? Години от ЕС ни съветват да създадем специализирана прокуратура за борба с организираната престъпност, но вие все си правите оглушки. Днес, това с тази пародия на псевдозвена прелива чашата!

Пичове от лайната не се излиза като стоиш в тях. Като ви гледам коментарите се сещам за едновремешния лаф те ни лъжат, че ни плащат, ние ги лъжем, че работим. Е стига де нали от това искамхе да избягаме. Заплата се дава за минимум работа опеделена от длъжностата характеристика за самата работа. От там насетне при постигане на високи резултати почват бонусите, били те материални, социални или парични. Това е стимулът за развите в белите държави. Специално на запад от нас зплатите на държавните служители може и да не са високи, обаче погледнете какви социални придобибки имат. Дето се вика ние от комунизма бягахме, пък те натам се тикат. Нищо, че му викат социален капитализъм.

Е СЕГА ДА ИМА ИЗБОРИ МАЙ НИКО НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ТИЯ!!!

Каква е гаранцията, че това ще спре корупцията в МВР? По този начин ли ще накара г-н ЦЦ служителите в повереното му министерство да си изпълняват задълженията - това не е подкупване? Толкова ли е трудно доказването на корумпираните и крадливите служители и бизнесмени. Ами вижте какво притежават като движимо и недвижимо имущество и стандарта им на живот и го сравнете с получените възнаграждения по ведомости и данъчни декларации.

Ако няма осъдителна присъда да разбираме ли ,че няма да имат бонус и ще си получат заплатите . Нещо за наказания за несправяне с работата няма ли ??? Защо не сложат детектор на лъжата на постъпващите в полицията и да има два въпроса - постъпвам за да служа на обществото и другия постъпвам защото ме мързи да работя и след дежурство има ли далаверка или няма

Те и лайна не заслужават!

Също както едно време при КДС.Как ще се борим срещу престъпността,когато тези които трябва да се борят с нея знаят че както сега за бившите служители и сътрудници на КДС има комисия по досиетата,при следващото управление ще има и за тях.Естествено ако имат глупостта да оставят досиета и попълнени картончета.

А днес както повечето от читателите предрекоха дефицитът стана 3 мрлд. лева.Вдругиден вероятно ще е 3,5мрлд. а тия ще си раздават по 50 000лв. бонуси за свършена работа.Това е сигнал за цялата работеща администрация да спре да работи докато и на тях не им се изплащат бонуси за свършена работа.

Такива си ги избрахте. Мутри и необразовани и без стаж пикльовци. От вашите данъци вчера си вдигнаха заплатите и премахнаха ограниченията за служебните коли и телефони. Пак от вашите данъци ще плащате бонуси на 70 000 ченгета, които гласуваха за ББ. Утре ще ви хващат от улицата с подхвърлени улики защото за 50 бона са готови на всичко. Чакам имотното им състояние на тези милионери да излезе. Много е интересно. И от къде ги имат. ББ в последните 10 години е бил държ служител без фирма. Преди това знаем как се правеха милиони с рекет.

Shtom kamunyacite sa vaveli praviloto da se davat bonusi za varshene na rabota, tova triabva da poiskat vsichki bg GRAZDANI. V edna chastna kompania mogat da se davat bonusi za svarshena rabota, no darzavata ne e chastna kompania i ne moze da plashta bonusi na policiata za da si varshi rabotata. Tova e tragikomichno i vazmozno samo v evroturskia kenef na Evropa - Bulharistan. BG pro KURA da ne TURA karucasta pred konya. Vsichki kamunyaci na sapun, vapreki che toi shte smardi i voni uzasiavashto.

Kamunyacite sa naucheni da ne varshat rabota, ako ne im se zaplashta dopalnitelno nad zaplatata. Zaplatata te schitat za socialna pomosh, samo za tova, che hodiat i prisastvuvat na rabota. Shutat glaven proKURor ako ne beshe vnuk na diado si, vidnia kamunyashki glavatar Boris Velchev, shteshe da mie niakade kenefi v usloviata na realnia zivot..

Разбира се ,че бонуса е пълна глупост.Приемам го като официално обявен минимален поткуп към разследващити.Мафият ще ги даде.

Znachi kamunyashkite kopoi shte poluchavat osven zaplatata si i bonbusi ako si varshat rabotata. Tova hnahalstvo go niama nikade po sveta. Ako chovek ne si varshi rabotata go uvolniavat, a ne mu davat bonusi za da si ya varshi. Komunisticheskite debili i razboinici vavedoha praktikata da davat na svoite dfrugarcheta ogromni nadbavki kam zaplatite za:drehi, predstavitelni, za benzin za kolite, bezotchetni, za kategorii, za uz prosluzeno vreme, a to e bilo prospano, za materiali i konsumativi, za nesashtestvuvashti komandirovki, za izvan rabotno vreme, za konsultacii i saveti,....

Значи Яне Янев ще спечели всички награди.

Кво значи това бе , ебаси работата, 50 бона да взимат за това че са си свършили работата.....ами тогава да не взимат заплати а да им плащат на свършена работа......баси нещастниците..

а на прокурорите и сьдиите които са влачили наказателните дела повече от 4 месеца да им се удьржат сьответните суми от заплатите...

Пичове, тука се подсказва какъв трябва да е подкупа да те оставят на мира. Щом държавата дава 50000, то тогава ти трябва да почнеш оттук нагоре... за това иде реч...

ще има премии за големи престъпления не за някой дето е откраднал кокошка освен да гледате в чуждата паница друго можете ли да правите заплатите на полицайте трябва да се вдигнат 2 пъти за да си вършат съвестно работата и да се намали корупцията

И вие сте същите боклуци, мислите само за себе си, нали си върнахте увеличението на заплатите, а пък другите да го духат.... Съгласна съм със Пак простотии така е като и на тия им дадохме властта, а народа ще си остане беден и мизерен?!

Мутрите ще почнат да подкупват с 50К*2 и познайте коя оферта ще бъде приета.

Господин Цветанов,когато полицаите кандидатстват за работа,запознават ли се с условията за работа и заплатата ,която ще вземат?Защо след като бъдат назначени започват претенции,че условията били лоши,че заплатите били малки и т.н.И с какво техният живот е по-рисков от този на един учител или лекар?Свидетели сме как в САЩ и другаде по Европа ученици трепят учители и съученици като кучета,без да имат оръжие за самозащита.А на лекарите гарантирано ли е ,че няма да бъдат заразени ,когато извършат манипулации с болни от СПИН,свински грип и ред други заразни болести.Сестрите също.Наскоро екип от лекари ми прави операция,която е продължила около 8 часа.Непрекъснато прави,напрегнати със 100% ангажирано внимание.Накарайте един ваш полицай да стои само седнал на стол толкова дълго време.Няма да издържи! До кога в България труда няма да бъде оценяван според образованието и сложността???

Ами дайте тогава на учителите премия за всяко дете, което се е научило да чете, пише смята. Дайте на животновъда за всяка успешно издоена крава, овца, коза и т.н. Дайте на шофьорите за всеки успешно взет завой и преминато кръстовище без произшесвие. Дайте на летците за всеки успешно приземен самолет. Абе с една дума като ще давате дайде на всички, а не само на определени хора, които не искат да си вършат работата.

Мисля, че това е добър ход. Тук нещата винаги са много дебели , а трудът около тези неща е денонощен, високо квалифициран и стресиращ.

многотъпанар, много плювалници тука. ужас. като сте толкова бабити уловете някой без пари и тогава го разкажете като личен пример бе мърморковци смотани

Г-н Главен прокурор, специализирани звена за борба с корупцията не се правят със заповеди, а със ЗАКОНОДАТЕЛНИ ПРОМЕНИ И СПЕЦИАЛЕН СТАТУТ! Справка - Италия, Испания и мн. др.

правилно... трябват стимули за бач, а не тия пари да се взимат за траене

пак няма да се получи нужния ефект защото от другата страна спокойно могат да наддават с нови петдесет хилки и ситуацията пак е греда

Otkude 6teli da se vzemat parite za bonusi...mnogo prosto - ot konfiskaciata i prodajbata na imu6testvo (vili, ku6tei s baseini i MPSta) na prestupnicite. Vuprosa e durjavata da nemri kak da si pribira nezakonno pridobitoto ot prestupna deinost imu6testvo koeto e prehvurleno na rodata. Drugoto e elementarno i ne e nujno da se har4at pari ot budjeta za bonusi. Mejdu drugoto ako niakoi ne viarva da napravi spravka kakvo imu6testvo se konfiskuva godi6no v demokrati4na amerika za da vidi 4e niama da otkriem toplata voda..

Браво бе, секретарката на Бойко родила добра идея! Има хляб в ЦЦ, но трябва да мисли малко по-мащабно. Предлагам следните тарифи за държавни чиновници, заловили корумпирани колеги: 1. Полицай, помогнал за разобличаването на подкупен колега да получава по 5 000 лв. 2. Прокурор - 10 000 лв. 3. Министър - 50 000 лв. 4. Премиер - 500 000 лв. 5. Цар - 50 лв. И разбира се заловените да лежат поне по 10 години

бонус е премия(% отчисление от дадена печалба) + заплата възнаграждение. При добре свършена работа намаляване на корупцията и престъпността, от където следват по-добри възможности за реализация на всички. Добро възнаграждение повишен стандарт на живот. Така се стигат белите държави. Който чака германеца или французина да отелят 30-40% от възнагражденията си, за да ги стигнем, много оздрави от арменския поп.

Нали ще получават заплати за свършена работа. И премии, какви са тези измишлютени - бонуси.

abe stiga mrunkahte be, horata se optvat da napravqt nesto, samo se oplakvate

България трябва да мине поне през един 4-годишен период на сурова диктатура на закона, дори с цената на ограничаването на някои граждански права, които и така са безполезни, ако около теб вилнеят безнаказано мутри и бели якички прибират парите ти, спечелени с труд. Първо диктатура и постепенно след пречистването на нацията от гангрената трябва да се възприемат европейските норми. Бъл

Духът изпуснат от бутилката....Франкен на свобода..... и неуловимм. - Сега гонете михаля.... Не се ли започне отнякъде начисто просто няма никакъв шансл