Митева: Утре гласуваме за президентски избори на 14 ноември. ГЕРБ и БСП настояват за 7-и

ДБ виждат негативи във всеки вариант, в ИБГНИ не са единни, ДПС ще подкрепи предложението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изфъфли фъфлеща реплика!

Смени дънките че някой педерунгел може да те цепне, току виж си оправила произношението а за датите не се коси, Мунчо е подквасен всякък.

На хората им свърши рикията от тия избори и пандемии У наше село отложиха сватби кръщенета и погребения нямат хората рикия

Странно ,а ГЕРБ направи ли правителство?

Ей, нещастници (да не кажа боклуци), не разбирате ли, че НЕ гласувайки актуализация на бюджета, всички вкупом отивате на бунището! Въобще не си въобразявайте, че някой от вас може да спечели от това, че е наврял българския народ в миша дупка. Съберете си акъла, доколкото имате такъв, гласувайте актуализацията и се пръждосвайте, за да не ви изгоним с тояги. И не забравяйте, че гладът е много лош съветник!

Митева: Уте гласуваме за пезидентски избои на четиинайсти ноемви.

От 04.04.21 не можете,Митова да направите правителство?! Сега не можете да се разберете за датата за президентските избори. Писна ми да ви плащам от данъците ми -заплатите и екстрите на всички вас!!!

Президентските избори някак си ще ги насрочат, но парламентарни ще има само, ако Корнелия върне някога мандата.

1

Само аз ли искам да лижа ива Митева?

По минусите - явно да.

Булонката се прави на питбул ?

Вече НЕ ни интересуват никакви избори!!! Интересува ни ЗАЩО :-вдигнаха цената на тока с 30%, -вдигнаха цените на горивата, вдигнаха цената на водата, цените на стоките са баснословни -краставици-4.20 лв , домати-3.оо-3.50лв , от днес се повиши и цената на хляба?????? Какво правите в скапания Парламент???? За пребиване сте!!!!

Парламента не вдига цените. Това го прави служебното правителство от 4.4.2021...

Доматите, които са истински домати започват от 4лв/кг

Аре Бац Ти Си!!!! Тури им го с 300

Некои съображения... 1. Няма значение, коя е датата за изборите за Президент. Важното е да е в срока указан в Конституцията. Кандидатът на ГЕРБ ще ги спечели на първи тур, а Мунчо ще влезе в затвора, това е положението. 2. Намираме се в много кризи едновременно, ще става още по-страшно... В нашата Конституция е предвидена възможност, щом стане страшно, НС да обяви извънредно положение. В новото НС първи ще са ГЕРБ, и НС няма да се разпуска за срока на извънредното положение, няма да има избори за НС докато не изтече срока и отново ще имаме едно добре работещо правителство на Борисов.

стервооо, ти ли си ма парцал...а, аз съм я, бако ти боко...ма нали съм ти казвал да не флиртуваш с пазителите...ма ща изплющя с 200 ти казвам, хайде сега, прибирай си таласъмите и се обаждай в DIRа да изтрият коментара ти, ма не ми се обяснявай, действай...

Щом народа си избра това, надявам се да си поживее добре.

по късни избори? Нали Черепухин за туй плаща?!

Некои съображения...бишо четеш ли, а...да ти стане ясно, че никога нема да се върнеш на власт, за затвора си. 1. Няма значение, коя е датата за изборите за Президент. Важното е да е в срока уазан в Конституцията. Р. Радев ще ги спечели на първи тур, това е положението. Така обеща и С. Трифонов, макар все още да не сигурна за кой Р.Радев говореше. 2. Всеки говори за кризи, предстоящи, щяло да стане страшно... засега има само политическа криза. В нашата Конституция е предвидена възможност, щом ще става страшно, НС да обяви извънредно положение, така НС няма да се разпусне за срока на извънредното положение, няма да има избори за НС докато не изтече срока и ще имаме едно добре работещо правителство. Повтаряме: ще имаме НС, ще имаме Правителство и изборите за НС се отлагат за догодина, това е положението. Ами направете го...помните ли Б.Борисов и неговото НС вначалото на 2020 обявиха извънредно положение, без нито един заразене тъпият черен чувал, сутрин на брифингите казваше "за съжаление и днес нямаме заразен"...помните ли, а... Нинова Ами направете го.

Няма да е криза, вече ви подготвят диктатура на крадльората, маскирана като диктатура на мунчурята със затворени и охранявани от войска граници, забрана за напускане на държавата, глад и мизерия за мнозинството.. . Комунизма ще ви се види като Рай! ще се молите на Доганя да се обади на Ердоганя да ви освободи.

Два парламента пълни с некадърници. На прага сме на избори за нов, НО ПАК ЛИ ТАКЪВ? Изборът трябва да е : Избори 2 в 1. И няма значение кой от тези там какво иска и какво ще му е най-изгодно. Това нас избирателите не ни интересува и няма влияние за решението ни. Мнозинството от хората е на ясно за кого ще гласува. Близо до здравия разум е, че не трябва да се хвърлят пари на вятъра или в мелницата на някой заинтересован, било то партиен лидер или височайши президент. Пари за прахосване - нямаме. Време за прахосване в три неделни дни - също нямаме.

Убеден ли си че, мнозинството от хората е наясно за кого да гласува ? На последните избори, избирателната активност под една трета, гласували... Значи логично, две трети не припознават своя представител от предложените. При тези избори избирателната активност ще е под една четвърт, от имащите право на глас. Само твърдите ядра на големите партии. Другите са под въпрос. Но дори и някой от големите да спечели с незначителна преднина това не го прави легитимен. Затова бих призовал хората, които не припознават свой кандидат, да отидат и да гласува с "-Не подкрепям никого" тогава тези политици щат не щат ще трябва да се махнат. То се вижда че те не стават за нищо, просто моделът на доминираните от лидер партии се изчерпи.

Длоугауи и длоугаулки дайте да дадем !

по модела на сащ фигуранта е цру слуга.. идиоти мислят че Русия има тоя з а човек...

Само БСП и Слави могад да избават тази изтормозена Държава от Шайката,защото през тия 11г Шайката се де;еше на наши и ваши,и нямаш ли връзки във Държавните администрации,или някой големец Гербер,работата не ти върви хич.

време е да се скриеш някъде!

Митева, Хайде по-бързо да се свърши с този парламент и се ометеш. Не ставаш и повече никога няма да помиришеш председателското място на НС.

значение кога, изберете пак Муньо да ви дундурка още пет лета :)

Чегъртаме ли? Чегъртаме ли?

Колкото по-бързо изритаме хунтата но Радев и Прокопиев, толкова по-добре за България! Съд и затвор, гнусни червени предатели!!!

Нарочно ли насрочват избори, когато Меркурий е ретрограден?

Не е ретрограден

Брей тия социалсти всеки ден с ново мнение за всичко. Първо беше разговори за съставяне на кабинет, три дни по късно директно преминаха на хайде да отложим това за средата на месеца и да обсъждаме актуализацията на бюджета. И сега хайде да сменим датата макар да е малко проблемно след като датата за крайното съставяне на кабинет се запазва!? Кой го интересува какво ДБ смятат? Нали неискат нищо да зависи от тях?ИБГНИ са съставени от пет партии как няма да има разногласия?! ДПС-то пък на тях им е все тая датата. "Аз имам предпочитания да бъдат по отделно не за друго, а за да може парламентът, ако е възможно, да работи още седмица или две, за да можем да приключим важните неща" Важните неща? Както какво например? В момента основните работи върху които се "работи" са актуализацията на бюджета и съставянето на кабинет. За друго не се коментира! Тъй че какво е тъй важно че не се споменава и не е едно от изброените теми? Или опира до комисиите за да препечелят всички малко екстра пари преди отново да бъдан на улицата?

Не важна датата Важното е да махнем Радев българоубиец!

Моя,дьобрие!

Ще отида на 7, 14, 21...., ще ходя докато не видя тази абсурдна "ПРОМЯНА"- ВЪН!

Супер много ме разочаровата тези тъй наречени партии на протеста. Три месеца заседава това народно събрание, един закон не прие. Викаха хората от протеста в народното събрание, все едно няма съд и прокурор за тази работа. то тогава защо им плащаме заплатите, след като едно обвинение няма, а се налага да ходят пред народното събрание. неговата роля е да приема закони, не да съди. това беше такъв популизъм, че страшно ме отврати. да не говорим, че толкова приказки за съдебна реформа, пък за три месеца само се караха и бориха за пустия кокал. никога, ама никога няма да гласувам повече

Ама Вие сте бил доста 'обидчив' :)) 'Няма да гласувам повече' - на никой не му дреме на хуя дали ще гласувате или не. Аз не гласувам от 2003г. щото ми е през оная работа, а гледам, че България не е рухнала заради това :))

Бойковите 50 - те лева за пенсионерите ще продължат да ги раздават . Нали бяха лоши , било подкуп на пенсионери !?

„Лошите“ 50 лева да се удвоят! Още по-лоши ли ще са ?

Няма значение кога ще са изборите! Важно е само Партията да спечели, че загубим ли, лошият чичко Гешев ще почука на радевата врата.. и не вярвам плик с ром и пури да го спре

Кухая лейка си е кухая лейка, независимо дали е "красная" :))) Повтаряйте си тази глупост до припадък, може и да си повярвате накрая ... за бялото магаре на Мутрата от Хераково също, мдам!

Kalin

Пак игрички идните старх от по висока избиратеелна активност другите точно това търсят а що не питате хората дали им се ходи през ден на избори!!!

Ауууу, утЛе ли? Мммм, най-накЛая

Протакането на Народното Събрание е за да се гласува новия бюджет. Новият бюджет е нужен, за да може да се харчат пари като за последно и народът да се излъже и пак да гласува за Мунчо. Датата 14-ти ноември е важна, за да може президентските избори да са колкото се може по-късно и да не съвпаднат с парламентарните, за да не вземе народният гняв от хаоса в държавата да прелее към Мунчо. Всичко в момента се прави, за да може Мунчо да бъде преизбран. А след това планът е пак чрез служебно правителство да раздава постове и да води държавата към президентска република, по модела на Русия.

Боже, Боже, какви родилни мъки, какви дебати, колко репортажа по медиите...за определянето на една дата!! Дата! дами и господа!! Представяте ли си ако нещо по-сложничко трябваше да решат.... Жалки, прости същества, играещи си на депутатчета и мандатчета... Ама и ние с прословутото ни волско търпение... Не случайно имаме изрази като : преклонена главица, сабя не я сече

„Ако не днес, утре ще победим, другари, защото нашето дело за ....е право дело"

И аз искама на 7 ноември - денят на ВОСР (Великата Октомврийска Социалистическа Революция) Така се прай дрогаре....

Дано не съм правa, но намирисва на тежка, гладна и отчайващо дълга зима. Зима, след която ни чака революция, гилотина и бесилки по площадите. Ако нищо не излезе от тези избори - ПОТЪВАМЕ!!! Winter is coming!

Мноооого драма. Половин година нямаме редовно правителство и минахме 2пъти през избори, нищо фатално не се е случило. Нито е по-зле. Дори може би някои неща се случват по-добре.

Ми да, това, че всички цени са на горе е все тая... Ама сега е топличко и не плащаш за отопление. Зимата като цъфне и тоя разход... Добави и пандемията (щото колкото и да не им стиска сега да предприемат непопулярни мерки, ще се наложи да го направят). Абе нищо лошо няма...

Стига пи ма. Скоро и да свирки няма да ставаш (то ясно че за друго и без това не те бива). Откъде ги изравят тия "новите политици"...

Значи, на 14 септември 46 - тото НС президентът може и да го капалдиса?! Нека още се моткат с актуализацията на Бюджет '21 до декември депутатите , за да се изнесат с "бели автобуси". НОЩТА НА БЕЛИЯ АВТОБУС | 23 ЮЛИ 2013 ГОДИНА

То в България кога ли е имало единомислие, дори и по НИЩОЖНО важни въпроси? Ама нали е да покажем, че сме НИЕ, да не би да ни забравят хората!

Нека ти припомня 13 март 1913 година - Одрин, какво единомислие е имало. Един друг, Дядо Благоев, с "ЩО Е ТО СОЦИАЛИЗЪМ, И ИМА ЛИ ПОЧВА У НАС?" мотивира Сергей Станишев да напиши книгата, ЗАЩОТО СМЕ СОЦИАЛИСТИ!, изтребителите на българите на СВЕТОВНИЯ ЕВРЕЙСКИ КОНГРЕС. (ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, от1988 г - Москва)

Това е История, а не политическа агитация.

големи циркове, едните ялови, другите крадливи и не могат да се разберат, май така ще си я караме до догодина по това време, което е пък от друга страна донякъде и добре де, заради мерките, защото никой не смее да мръдне много сега, за да не загуби на следващите избори.

С това моткане на патета в кълчища, ще напълнят тенджерите със супа. Въпросът мой е, ТОВА ЩЕ СТАНЕ ТАЗИ ЕСЕН ... или напролет?

Само гербаджийските малоумници ще идат да гласуват в тая пандемия.

И ние, педалчетата от ДБ не се страхуваме от пандемии. На нас от две педи уй не ни пука, че от някакъв си ковид ли.

Тези с разделянето на изборите искат по-ниска активност, за да може да влезнат малките им партии. Ще има шанс и за Възраждане и за черепа. Въобще майка плаче какво ни чака...

Редовният секс е жизненоважен за тонуса на всяка жена. Обратното води до интензивни истерични дебати в Народното събрание, неадекватни законодателни актове и гласуване на дати за нови избори в разгара на пандемията! Чукайте се бе, жени, доставяйте си сексуално удоволствие, отпуснете се! Чукайте се енергично, че съсипахте Родината каквито сте такива загорели лели!

Шилo

Ооо, да, руските подлоги ГЕРБ и БСП искат избори в деня на социалистическата революция и СССР. Мръсни продажно боклуци!!!

Стига с тези глупости. Какво му е на 7 ноември. Много ви е страх от тая Аврора бе келямета. Да се свършва с тези избори най-сетне. Правителството ако се създаде тогава ще е през декември вероятно, годината свършва, няма да има бюджет и не се знае каква криза ще е.