Коментари - Министерство на спорта започва проверка на дейността на Българския спортен тотализатор | Днес.dir.bg

Министерство на спорта започва проверка на дейността на Българския спортен тотализатор

От ведомството считат за недопустимо , че обществеността не е била уведомена за възникналия проблем

Обратно в новината

Коментари - Министерство на спорта започва проверка на дейността на Българския спортен тотализатор | Днес.dir.bg

Коментари

Откакто стана "електронно", тотото си е жива измама. Дали случайно адресът на БСТ е ул. "Хайдушко изворче"....

спорен набутализатор

достатъчно е да се сетим за двата поредни тиража с еднакви числа...такъв резил не знам да е имало другаде по света....

Ясно, печалби няма но парите се раздават. Евалата Баце навсякъде си но никога няма да си като бай Тошо. Нямаш топките на мъж а балончета.

Спрете да се надявате на тото и се осъзнайте. Ако не мислим за глупости като тази, ще постигнем много повече и то РЕАЛНИ неща. Силата е в нас! Тотото е за слабаци и глупаци. Създадено по времето на соца, да изпуска напрежението в населението и да изпира някои работи с музика... Какви са тези хора, които докато нямат пари, плащат "данък джобни" за фиш (поне не е от КАТ).

Вчера не можах да си пусна фишче заради проблема и днес видях , че съм изпуснал тройа. Да, 6 лева е, но все пак редовно пускам фишове и дори малките печалби радват, но уви, заради техническия проблем, изпуснах.

Да добре..... разбраха и млъкнаха

мали ако некой направи нещата като в норвегия където само държавата може да организира спортни залагания и от всичките приходи почне да се финансират деца и младежи

от българският спортен тотализатор изгря звездата на ирен кръстева, мамка на делян пеевски! 2005 е уволнена, 2009 прокуратурата обявява, че парите с които е купила половината медии в България са чисти като сълза!

холанд карлсен бьорндален там в алпийските ски кви беха

Абе след ония два поредни тиража с еднакви числа...

бст е специализирано държавно предприятие основано 1956 г. понастоящем директор е георги тарлеков

трябва да се тегли само от механична сфера и голи жени със залепени с тиксо дупки,защото мъжете с топки не ми се мисли какво могат да добавят,само измамници в тази клоака бе!

Ти моите пари не ги мисли как ще си ги харча!

Аз лично не пускам тото заради "Шиши" и майка му. Доверието ми в институциите които трябваше да предпазят народа от този "феномен" също спадна.

Мошеници!!! Все още виси това съобщение, кого заблуждават: Планирана профилактика Уважаеми клиенти, поради техническа профилактика сайтът за ОНЛАЙН залагания няма да работи до 23 май 2024г. Извиняваме се за причиненото неудобство. Възможни са извънредни прекъсвания и извън посочените дни и часове. Извиняваме се за причиненото неудобство. Оставки, мошеници!

Където да пипнеш и направиш проверка, всичко живо е за затвора.

БСТ стана най-голямата държавна далавера! Събира с месеци джакпота и после си го прибира със свой фиш! Как ще спечелиш и тройка, като непрекъсната редят последователни числа по две, потри, че и по четири в една комбинация?! Продават ни и празни билетчета, без печалби, от време на време се случва да уцелиш 3 или 5 лева! Лично аз не познавам човек да е спечелил от лотарията поне 10 хил., 20 хил. или 50 хил. лева! Време е тотото да започне да раздава печалби, във всеки тираж, а не само да прибира парите на хората, като "едноръкия Джо"!

манипулирано. Печелят определени хора. Отчаяните балъци залагат. Ненапразно майката на шиши е била шеф там.

В държавата на пуделя с пачките, какво да очакваме?

Прах в очите на слепите ...

Тотото става все по-мафиотско: Най-големият му проблем е, че ако съвсем случайно някой спечели джакпот, ще има да го получава лъжичка по лъжичка цели 15 години. И защо финансовото министерство и службите спят цели три дни?

можеш да пускаш! нито шиши, нито мамка му са там от краха на ндсв! сега там са други, яма явно не са толкова оправни!

това е тъй, щото първите стотина тотомилионери след няма и година бяха по бедни от преди да спечелят милионите!

комара е порок!! ти искаш да печелиш от собствения си порок, не става! стани дилър и печели от чуждите пороци! или търговец на козметика! или диетолог на свободна практика! има и други опции, намери си ги сам

Ама истината си го иска целия бе...ще ги профука за три дни тъпана ))))))))))))))))

тъпият електорат само реве и продължава да залага

Божков за няколко години от лотарията направи милиард,а тези кретени постоянно повтарят като папагали,че тотото било на загуба-такава некадърност и некомпетентност.Проблемите им са почти постоянни особено в четвъртък и неделя следобед.Как да стане с наши и ваши ,и да уредим на някоя службица поредната калинка,и да беше само тотото.....отдавна трябваше тази държава да е пуснала кепенците. А сега ще повърна

не беше толкова отдавна - още помним двата поредни тиража с еднакви числа. "игра на късмета"

Май беше по времето, когато шефка на тотото беше майката на Пеевски. Куп "математици" се изредиха тогава по всички медии да доказват, как това теоретично било възможно. А разследване нямаше.

Всички от БСТ да си ходят Аман от некадърнци

Лотариите са създадени преди два-три века, за да се финансират обществени проекти. А по времето на соц-а,, наистина печалбите бяха печалби (дори тройки и четворки), наистина тиражите се теглеха честно, и наистина с приходите се финансираше спорта!

Това роди чудовището на прехода Прасе Пеевски. С парите откраднати от тотализатора започна ерата на отрочето на Мултигруп. Първата им проява заедно със синковеца на Галя Дичева, секретарката на Царо беше да откраднат един милион евра за сайт на НДСВ. Купиха си по един апартамент и едно порше и се усраха уставно. Някой ще каже дотук. Но не. Бляскавата кариера на специалистът по всичкология Пеевски започна в този момент. Трагедията на територията е, че мършата изпусна да обезглави чудовищата на "прехода". От там вече е късно каквото и да е било. Само влачене на хомота ви чака. А както се видя той е евроатлантически. Ще рупате хлебарките на Домуса и наденицата заради, която не правите революции ще ви е от синтетичното месце на Килл Гейтсов. Кво да кажем за демократичното затриване на енергетиката? А? Зелени чорапи, чаршафи и адженди. До последният Булгаристанец.

Никак не харесвам Пеевски, но малоумния опит да пришиеш опорките АНТИ-НАТО, АНТИ-ЕС към отвращението на народа от Пеевски и подобни лица които нямат нищо общо с НАТО и ЕС е много дразнещ и силно малоумен. Ти (твоите господари) какво искате всъщност? Ще ти кажа - беден, глупав и облъчен народ да ви работи без пари, да няма права и да е закрепостен на територията? Мерси, това го гледахме в НРБ. Никога повече!

Министерството на спорта защо се прави на ударено? Тотализатора винаги е бил зле управляван. До скоро сайта им (който включва онлайн залагането) явно работеше на хардуер който всеки нормален човек ще изхвърли преди 7 години, когато е бил на 3 или 5 години. Софтуера не е пипан горе-долу от толкова години. Правиш депозит на средства - минаваш през БОРИКА - и те връща обратно, ама трябва да се логнеш пак. ТОТОто е доброволен данък за хора с интелектуални затруднения. Така е по целия свят, разликата е че там шансовете да спечелиш са малко по-големи. И да напомня за издънката с еднакви числа в два поредни тиража - като във втория изведнъж се появиха няколко невероятни щастливци ... Е ако от това не ви света червената лампичка, значи сте ... абе гласуващи за Късия

Първо излезе "съобщение" в сайта че НЕ е плащано от 439 дни и сайта НЯМА да функционира !?!!! А за "случайно" повтарящите се числа в първо и второ теглене-думи нямам !! Това НЕ може да се случи???? Съгласно теорията на вероятностите възможността да се повторят 3 числа в първо и второ теглене е 1 на 989 357 000 !!!!!!!! Това е толкова нелепо , че чак е жалко !!! Да престанат с глупостите си !!! и не на последно място--КОЙ ще понесе ОТГОВОРНОСТТА за безотговорното поведение на "ръководството" на БСТ ??? Крайно време е да се търси отговорност за безхаберието !!!!

Замитат следите на уж спечеленият рекорден джакпот. Все пак да не забравяме че дори възходът на Шиши и майка му започна от тотото

Вчера беше проблем да пуснеш фиш дори в тото пункт. Явно са се увлекли в мазането

От 7-8 години не играя тото, откакто смениха софтуера! Преди това играх дълги години, имах 3 петици, много четворки и почти във всеки тираж тройки! Говорим за 6 от 49, другите ги нямаше! Та, откакто смениха софтуера печалбите спряха, наблюдават се по 2, 3 и 4 последователни числа в една комбинация. Няма такава вероятност, навремето се случваше рядко! Ето защо не играя тото!

Тотото е една голяма измама.преди години имаше обикновена свера,която се въртеше ръчно и теглеха печелившите числа,излизаше определена топка ,която се отваряше и вътре в нея пишеше число,нека върнат стария метод за теглене на числа.но това не им отърва,понеже няма да има далавера,там където има компютър всичко е измама..тя цялата държава е измама,вие за тотото говорите.

уж са го пуснали но пак не можеш да влезеш

защо всички медии мълчат за проблемите в ТОТОТО

Какво да очакваш от ГЕРБ-аджйиска калинка начело на ТОТО? Нали същия филм го гледахме и в НАП - пак ГЕРБ-аджйиска калинка начело!

Коментари - Министерство на спорта започва проверка на дейността на Българския спортен тотализатор | Днес.dir.bg

Министерство на спорта започва проверка на дейността на Българския спортен тотализатор

От ведомството считат за недопустимо , че обществеността не е била уведомена за възникналия проблем

Обратно в новината

Коментари - Министерство на спорта започва проверка на дейността на Българския спортен тотализатор | Днес.dir.bg

Коментари

Откакто стана "електронно", тотото си е жива измама. Дали случайно адресът на БСТ е ул. "Хайдушко изворче"....

спорен набутализатор

достатъчно е да се сетим за двата поредни тиража с еднакви числа...такъв резил не знам да е имало другаде по света....

Ясно, печалби няма но парите се раздават. Евалата Баце навсякъде си но никога няма да си като бай Тошо. Нямаш топките на мъж а балончета.

Спрете да се надявате на тото и се осъзнайте. Ако не мислим за глупости като тази, ще постигнем много повече и то РЕАЛНИ неща. Силата е в нас! Тотото е за слабаци и глупаци. Създадено по времето на соца, да изпуска напрежението в населението и да изпира някои работи с музика... Какви са тези хора, които докато нямат пари, плащат "данък джобни" за фиш (поне не е от КАТ).

Вчера не можах да си пусна фишче заради проблема и днес видях , че съм изпуснал тройа. Да, 6 лева е, но все пак редовно пускам фишове и дори малките печалби радват, но уви, заради техническия проблем, изпуснах.

Да добре..... разбраха и млъкнаха

мали ако некой направи нещата като в норвегия където само държавата може да организира спортни залагания и от всичките приходи почне да се финансират деца и младежи

от българският спортен тотализатор изгря звездата на ирен кръстева, мамка на делян пеевски! 2005 е уволнена, 2009 прокуратурата обявява, че парите с които е купила половината медии в България са чисти като сълза!

холанд карлсен бьорндален там в алпийските ски кви беха

Абе след ония два поредни тиража с еднакви числа...

бст е специализирано държавно предприятие основано 1956 г. понастоящем директор е георги тарлеков

трябва да се тегли само от механична сфера и голи жени със залепени с тиксо дупки,защото мъжете с топки не ми се мисли какво могат да добавят,само измамници в тази клоака бе!

Ти моите пари не ги мисли как ще си ги харча!

Аз лично не пускам тото заради "Шиши" и майка му. Доверието ми в институциите които трябваше да предпазят народа от този "феномен" също спадна.

Мошеници!!! Все още виси това съобщение, кого заблуждават: Планирана профилактика Уважаеми клиенти, поради техническа профилактика сайтът за ОНЛАЙН залагания няма да работи до 23 май 2024г. Извиняваме се за причиненото неудобство. Възможни са извънредни прекъсвания и извън посочените дни и часове. Извиняваме се за причиненото неудобство. Оставки, мошеници!

Където да пипнеш и направиш проверка, всичко живо е за затвора.

БСТ стана най-голямата държавна далавера! Събира с месеци джакпота и после си го прибира със свой фиш! Как ще спечелиш и тройка, като непрекъсната редят последователни числа по две, потри, че и по четири в една комбинация?! Продават ни и празни билетчета, без печалби, от време на време се случва да уцелиш 3 или 5 лева! Лично аз не познавам човек да е спечелил от лотарията поне 10 хил., 20 хил. или 50 хил. лева! Време е тотото да започне да раздава печалби, във всеки тираж, а не само да прибира парите на хората, като "едноръкия Джо"!

манипулирано. Печелят определени хора. Отчаяните балъци залагат. Ненапразно майката на шиши е била шеф там.

В държавата на пуделя с пачките, какво да очакваме?

Прах в очите на слепите ...

Тотото става все по-мафиотско: Най-големият му проблем е, че ако съвсем случайно някой спечели джакпот, ще има да го получава лъжичка по лъжичка цели 15 години. И защо финансовото министерство и службите спят цели три дни?

можеш да пускаш! нито шиши, нито мамка му са там от краха на ндсв! сега там са други, яма явно не са толкова оправни!

това е тъй, щото първите стотина тотомилионери след няма и година бяха по бедни от преди да спечелят милионите!

комара е порок!! ти искаш да печелиш от собствения си порок, не става! стани дилър и печели от чуждите пороци! или търговец на козметика! или диетолог на свободна практика! има и други опции, намери си ги сам

Ама истината си го иска целия бе...ще ги профука за три дни тъпана ))))))))))))))))

тъпият електорат само реве и продължава да залага

Божков за няколко години от лотарията направи милиард,а тези кретени постоянно повтарят като папагали,че тотото било на загуба-такава некадърност и некомпетентност.Проблемите им са почти постоянни особено в четвъртък и неделя следобед.Как да стане с наши и ваши ,и да уредим на някоя службица поредната калинка,и да беше само тотото.....отдавна трябваше тази държава да е пуснала кепенците. А сега ще повърна

не беше толкова отдавна - още помним двата поредни тиража с еднакви числа. "игра на късмета"

Май беше по времето, когато шефка на тотото беше майката на Пеевски. Куп "математици" се изредиха тогава по всички медии да доказват, как това теоретично било възможно. А разследване нямаше.

Всички от БСТ да си ходят Аман от некадърнци

Лотариите са създадени преди два-три века, за да се финансират обществени проекти. А по времето на соц-а,, наистина печалбите бяха печалби (дори тройки и четворки), наистина тиражите се теглеха честно, и наистина с приходите се финансираше спорта!

Това роди чудовището на прехода Прасе Пеевски. С парите откраднати от тотализатора започна ерата на отрочето на Мултигруп. Първата им проява заедно със синковеца на Галя Дичева, секретарката на Царо беше да откраднат един милион евра за сайт на НДСВ. Купиха си по един апартамент и едно порше и се усраха уставно. Някой ще каже дотук. Но не. Бляскавата кариера на специалистът по всичкология Пеевски започна в този момент. Трагедията на територията е, че мършата изпусна да обезглави чудовищата на "прехода". От там вече е късно каквото и да е било. Само влачене на хомота ви чака. А както се видя той е евроатлантически. Ще рупате хлебарките на Домуса и наденицата заради, която не правите революции ще ви е от синтетичното месце на Килл Гейтсов. Кво да кажем за демократичното затриване на енергетиката? А? Зелени чорапи, чаршафи и адженди. До последният Булгаристанец.

Никак не харесвам Пеевски, но малоумния опит да пришиеш опорките АНТИ-НАТО, АНТИ-ЕС към отвращението на народа от Пеевски и подобни лица които нямат нищо общо с НАТО и ЕС е много дразнещ и силно малоумен. Ти (твоите господари) какво искате всъщност? Ще ти кажа - беден, глупав и облъчен народ да ви работи без пари, да няма права и да е закрепостен на територията? Мерси, това го гледахме в НРБ. Никога повече!

Министерството на спорта защо се прави на ударено? Тотализатора винаги е бил зле управляван. До скоро сайта им (който включва онлайн залагането) явно работеше на хардуер който всеки нормален човек ще изхвърли преди 7 години, когато е бил на 3 или 5 години. Софтуера не е пипан горе-долу от толкова години. Правиш депозит на средства - минаваш през БОРИКА - и те връща обратно, ама трябва да се логнеш пак. ТОТОто е доброволен данък за хора с интелектуални затруднения. Така е по целия свят, разликата е че там шансовете да спечелиш са малко по-големи. И да напомня за издънката с еднакви числа в два поредни тиража - като във втория изведнъж се появиха няколко невероятни щастливци ... Е ако от това не ви света червената лампичка, значи сте ... абе гласуващи за Късия

Първо излезе "съобщение" в сайта че НЕ е плащано от 439 дни и сайта НЯМА да функционира !?!!! А за "случайно" повтарящите се числа в първо и второ теглене-думи нямам !! Това НЕ може да се случи???? Съгласно теорията на вероятностите възможността да се повторят 3 числа в първо и второ теглене е 1 на 989 357 000 !!!!!!!! Това е толкова нелепо , че чак е жалко !!! Да престанат с глупостите си !!! и не на последно място--КОЙ ще понесе ОТГОВОРНОСТТА за безотговорното поведение на "ръководството" на БСТ ??? Крайно време е да се търси отговорност за безхаберието !!!!

Замитат следите на уж спечеленият рекорден джакпот. Все пак да не забравяме че дори възходът на Шиши и майка му започна от тотото

Вчера беше проблем да пуснеш фиш дори в тото пункт. Явно са се увлекли в мазането

От 7-8 години не играя тото, откакто смениха софтуера! Преди това играх дълги години, имах 3 петици, много четворки и почти във всеки тираж тройки! Говорим за 6 от 49, другите ги нямаше! Та, откакто смениха софтуера печалбите спряха, наблюдават се по 2, 3 и 4 последователни числа в една комбинация. Няма такава вероятност, навремето се случваше рядко! Ето защо не играя тото!

Тотото е една голяма измама.преди години имаше обикновена свера,която се въртеше ръчно и теглеха печелившите числа,излизаше определена топка ,която се отваряше и вътре в нея пишеше число,нека върнат стария метод за теглене на числа.но това не им отърва,понеже няма да има далавера,там където има компютър всичко е измама..тя цялата държава е измама,вие за тотото говорите.

уж са го пуснали но пак не можеш да влезеш

защо всички медии мълчат за проблемите в ТОТОТО

Какво да очакваш от ГЕРБ-аджйиска калинка начело на ТОТО? Нали същия филм го гледахме и в НАП - пак ГЕРБ-аджйиска калинка начело!