Коментари - Миков от ”Бузлуджа”: Октомври не е битка последна | Днес.dir.bg

Миков от ”Бузлуджа”: Октомври не е битка последна

В България на десния преход и 25-годиншното тържество на неолибералната идея, доказваме и отстояваме лявата идея, заяви председателят на БСП Михаил Миков.

Обратно в новината

Коментари - Миков от ”Бузлуджа”: Октомври не е битка последна | Днес.dir.bg

Коментари

Живеем в мирно време.Защо ни са битки!Мен столетницата не ме е подкрепяла.Цял живот всичко съм постигала със собствени сили.

ujabg

Няма да има битка пич!

Колкото повече имаш,,повече даваш. Доналд Тръмп Разкарайте се,не пречете на България. Прибирам се от 15 годишна работа в Норвегия..НЯМА ДА МРЪДНА ДОКАТО НЕ ГЛАСУВАМ..5 пъти ви изтървам гадове дърти...

ти герб да не би да я слагаш за нова партия,бе извънземен?я ги виж,мутра кандидат премиер с авторитарно управление около него приближени стара партийна номенклатура и ченгета!гледал си много поръчково тв,а не очевидното и очакваш реформи от тикви,как пък не,забрави!

Тия са пълни идиоти, то държавата няма пари вече да ви хрантути...

михов,михов,"лявата идея,сърцето в ляво",нищо не казваш,дай разширено тълкуване, хората да те разберат!какво включва лявата политика,освен социалната,която е важна и необходима,маичински,работна заплата,почасова ставка примерно и какво още,икономическо развитие,какви регулации,къде и т.н.знаеш,че контрата на всичко тиквун банкярски,като чуе социално и вади ножицата,да се отличава и разграничава,щото бил "анти",другото недоразумение,макар и да не знае какъв е,но показно само антиобществено поведие,така че г-да социалисти малко по сериозно и по аргументирано!

''Късно е либе за китка''-беше казала една забележителна личност,емигрирала напоследък но не на време,трябваше значително по-рано,по Брюкселски неотложни и значими дела.Веждах у вас някаква крехка надежда за възпиране на ГЕРБ-ската пасмина,но уви от една майка сте раждани.

интелигентно. Поздравява те една 70 годишна жена, останала с разума си, претърпяла неправдите и терора на комунизма лично. Всички, особено по-младите, които плачат за онзи "интелигент" от Правец, просто не познават истинското лице на наричащите себе си социалисти и комунисти. Те просто са едни разбойници - отмъстителни и жестоки. И това съвсем не са празни думи, заради полемиката. Бъди здрав!

Я се гръмни бе Миков, заедно сцялата банда разбойници!!!!!

Микооов, това беше, край !

Нещастници......в главата на миков единствено е арсеналът от бойни думи и призиви - "бой последен", "битка", "фронт"..... Боже, тези хора в кой век живеят?????

ли ва, бай Михо!?Една година ваше бандитско управление и българската държава, закОпана за кой ли път от вас, на метри под дъното на ситуацията!?Сега пак ще я управлявате!?ЗащО!?За да я закОпате още под дъното, вече на сто метра, ама тоя път за рекордните, два-три месеца ваше управление!?Колкото да подпишете всички тръснати ви на бюрата документи, от възможно най-злостните български врагове!? Комисионките във вид на тонове банкноти по джобовете ви и после бегом към швейцарските ви имения!?Всяко струващо по 30-40 милиона!?

и този го пуснали от лудницата или си поредното зомби на тиквата!като ги дъвчиш врели некипели,даи някакви аргументи,кое не е правилно,какво са откраднали,ама ти от гората ли си хванат,бе!

Извинявай "Rossi"!?От яд към тия обезумели шарлатани, съм натиснал погрешно "реплика" в твоя постинг!?

Хората искат прости неща - дом, хряб, работа и зрелища. Социализмът се опита да им ги даде с цената на саможертвата на поколението на нашите родители. Не успя. Сега БСП трябва да търси формула, която да обедини нацията около идеята за по-добър живот. Това е почти невъзможно в условията на едно диво състезание без правила, на гралеж, бандитизъм и беззаконие. ГЕРБ като ловък демагог обещава на наивните, алчни и лениви избиратели неща, които са постижими само за онези, които натрупаха състояния от престъпленията. Левите трябва да сменят линията да заемат мястото си в обществото на непримирим противник на този бандитски заговор против държавата, който неминуемо ще се изроди в кървава диктатура. Това се усети през 4-те години на ГЕРБ, завършек на които е ефективната присъда на Цв.Цв. - отново водач на шайката, прогонена от народа с камъни. Едно е ясно - ние бял ден няма да видим. С простите хора на труда е свършено. Да влязат лумпените и циганите.

ще да си забелязал, че единствено ББ не обещава - винаги казва онова за коланите. Бъди обективен.

ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ СЪСТАВЕНА ОТ ОЛИГАРСИ И С НАЙ-БЕДЕН И НИСКОИНТЕЛИГЕНТЕН ЕЛЕКТОРАТ Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ. КОЛКО ПЪТИ ВКАРВА ДЪРЖАВАТА В КОЛАПС И ЖУРНАЛЯТА ВСЕ ОЩЕ Я ТОЛЕРИРАТ.

Журналистите я толерират я от страх, я от сребролюбие. Нашия народ е манна небесна за управление от такива паразити. Може ли най богатите хора в държавата, да казват че искат да се борят за правата на бедните. Народе БСП е мафия от олигарси!

Абе,чудя се СерГей,какво правеше на Бузлуджа-Меди Доганов,поне се крие в сарая и от там командува!

Колко ви преброи Мая?

"лявата идея е кауза и няма никакъв интерес, който да бъде поставен по-високо от нея." Каузата на безплатното кюфте е по-възвишена.

Снимката всява страх и жалост, не става въпрос за партия а за диктатура, дори децата им промиват мозъците, има деца със знамена. Няма значение партията, народа е важен, но докато го разберете, бая суров хляб ще изядете.

Съд и забрана за БСП - веднага!

8901

Наздраве другарю Миков!

КОЙ с КОЙ се целуваше на орлов мост ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ

този миков, определено е повече мъж от сергеи особено ми хареса как затвори устата на мижитурката президент, като се опитваше да прави политическа пропаганда по телевизията. иначе трябва да мразиш много българя за да гласуваш за тях но пак е далеч по добре от колкото да гласуваш за еничарина боко - тъпото.

Това сте вие комунделите - тъпи и неграмотни

Браво,другаУю ПредседатеУел!Как сдъвка ,като мезе Президента,а?НаздравУе и един въпрос:Ти мен уважаваш,ли ме или-не ме уважаваш?!

Не знам какъв/каква си, но определено си много неграмотен/неграмотна! Типичен представител на БКП/ДПС или Атака (което е едно и също). Явно като са преподавали урока за главните букви, запетаите и другите препинателни знаци, ти не си бил/била в час! Он не може едно изречение да напише без грешка, тръгнал тука ум да раздава и да определя, кой умен и кой не! Бахти и простотията! Бахти и БКП/ДПС/Атака електората! АНАДЪМ МУ

Абе, хора, защо не сте при наводненията??? Какви събори, какви битки... В момента е нужна помощта ви! Що за наглост.

С кого ще се биете,бе, 'социалисти"?! Нали вече се сбихте и помежду си? С Брюксел ли? Нали там е вашият водач? Не в Москва...Съсипахте България, побойници нагли!

Прекрасно се видя, какъв голям нещастник и глупак е СерГЕЙ за 14 месеца управление под негов диктат! И двата му опита за управление бяха неуспешни и дори опасни за България, държавата е пред разруха и финансов колапс.Партията БСП трябва да бъде забранена със закон, както забраниха в Украйна комунистическата им партия, защото се доказа нейното участие в създаването на терористичните организации ЛНР и ДНР. Всички комунистически партии са за унищожение!В Бг това са БСП и ДПС, тези мръсници в поредната им съвместна завера, окрадоха България с 14 млрд. лв за 14 месеца, смърт за такива, а простаците гласували за тях -в каторга.

Червените милионери ,платили с наши пари за да извозят мургавият и дементиралият си електорат на Бузлуджа за да ги гощават с кюфтета,да бяха помогнали с тези пари на бедстващите от наводненията хора. Комунист срам няма. Пир по време на чума!

че гунете букето от зор да сте у власта,вие които обрахте даржавата и народа.какво по-,,хубаво,,от това,длугалу миков.нали те видох при президента,от злоба чеше да пукнеш-ама немахме касмет.

...октомври може да е наистина последна битка---в Кула има поговорка"Крадлив като кулченин"---били откраднали - някога - предното колело на валяка??! Миков вие комунистите -ЗА 100Г. живота и щастието на българите: кой предизвика Септемврийското въстание- -1923г. Г.Димитров, В.Коларов и Г.Генов и после избягаха в СССР?? Взривихте църква --- 1925г.в София---загинаха 155 , взехте с руски автомати и с кръв властта на 1944г.,избихте 149 интелектуалци и още 50 000 в канцлагери и затвори, с лъжата си за Чернобил---Т.Живков и Димитър Станишев --- за 10 дни радиоактивна храна---погубиха милиони българи!!! С огромната си алчност ограбихте за 45г. България, натрупахте милиони и за 26г. ---с БСП "демократичния" преход / и чрез банките на такива -- като Моника Йосифова ---сега Станишева -- взехте парите на българина, изнесохте ги в "ОФШОРКИ" , а с последната си Вартоломеева нощ ---в предизборната нощ на избори 2013г.--- РОДИХТЕ СЪВРЕМЕННИЯ нов ЮДА за българския народ--- Станишев, Манолова и вярната ви медийна бухалка Н.Бареков ---върнахте България - в нова 1944г трагедия---реваншизъм---поголовни уволнения, железни ограждения и полиция на НС, ЯРОСТНА ПОЛИЦЕЙЩИНА---арести на протестиралите 400 дни бедни,гладни, ограбени от БСП и ДПС -тормозени българи!!! Накрая източихте и 4 милиарда от КТБ---оставихте без пари държавата!! Миков и миковчани--ЕТО ЗА ТОВА НАРОДА ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ОКТОМВРИ ШУТ за ВИНАГИ НА бсп И ПАТЕРИЦАТА МУ дпс!!! дАЙ БОЖЕ!!!

Не последна, а ПОСУЕДНА е казал!

Най-голямата грешка на прехода е ЧЕ НЕ ЗАБРАНИХА БКП/БСП и не иззеха финансовия ресурс на комунистите!! Ако това бе направено -ДНЕС Б-я щеше да бъде Швейцария на Балканите!!!

Уж юрист, уж трябва да помни, а забравя, че 25 години БКП управлява! И като му дадоха думата сега започва да плещи едни глупости,които му съответстват на нивото. Този няма да издържи и година в нормална политическа партия.

Цвьк

Разправят, миков се " налял като чилтик" ...наздраве другарю миков:)

Тоя идиот, що не препаше патрондаш през рамо?! Бах плеиозаврите братче

имаше ли кебабчета на бузлудя? една бабка ми разправяше че отивала да си похапме безплатно кебабчета но не гласувала за тях .

Михаил и неговите червени шебеци.

Да бе Миков, страхотна бИтка и бОрба. Нагледали сме се на Пародийните Галантни войни, дето си ги водите от замандан години един - другимо в парламента. На ти "Лош Противник Бомбичка" - ААаххх, колко съм Палъв..а.

Г-н Миков, желая я ви успешен междузвезден полет. Палете чинията и хадеее в небето.

"Ние ще спечелим тази битка напук на десницата, напук на онези, които се борят срещу лявата идея, категоричен бе лидерът......... E,на това вече никой не се учудва бе ,дебил. 25 год.само това правите-напук на всичко нормално.И еб...те мамата на инако мислещите.Вече сте на повече от век-време е да ви пратят на бунището:))

което изобщо сте правили, винаги е било напук и срещу. Не сте вие, които мислите за България. Мислите как да оцелеете в луксозните си кочини, защото след 25 г. май дойде Коледа. Противни сте на народа. Онези, които бяха на Бузлуджа, са стадо непросветени овчици. Да ги пожали човек за невежеството и напразната им вяра. А Станишев можеше днес да си замълчи, вместо да се хвали как съсипа Бг. Напуснете политическата сцена мирно и тихо. нямате повод за гордост. Оставате си б...ци.

Радвам се че се падна на един Кулски нерез/ не много трезв/ да отчете ча БАБА 100+ е доста мъртва ! СКОРО! по Новините!

Минахме през какви ли не борби,... ВСЕ ПО-ЗАСИЛВАЩАТА СЕ КЛАСОВА БОРБА ... 70-те , 80-те години... Стига с тия борби. Да ги оставим на пехливаните. Партия, която не признава мнението на професорите от своите редици и ги изключва заради предложение за един референдум дори, такава партия не може да е демократична и полезна за страната. Времето и е минало. Най-голямата ретроградна сила.

абе идиоти побъркани ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ВИ ЖИВОТ СЕ БОРИТЕ КАТО ДОН КИХОТ.хаиде еди по един при 4и4о доко и да не п-речите на останалите да живееят спокоино.МАНДРАЖИИИ

БАБО,ти по напред пишеш за 0,01 доброволци от бузл.ти не бъди такава садистка!тия стрци още искат да живеят!!!!!!!!

Мишо Миков е роден победител. Долу ГЕРБ!!!

Toi e karikatura. Sajaliavam, niamam kirilica.

ЕЕЕЕ, искаш цяла България лапайки кебапите нали? А бедствията на хората не Ви интересуват? нали е Ваше управлението в този момент макар в оставка. Къде отидоха гръмките Ви речи че сте спечелили изборите - народа Ви избрал, с пояснението ми че важи само при възможност за ограбване; сега защо не показвате грижа за народа? няма как да се краденали? Само прода..ници и маф.. постъпват така. Нали те видяхме и чухме при президента колко ти е мило за народа! Само партийния интерес те интересуваше както се видя! Позволи си да повишаваш тон на Президента избран с пряко гласуване от народа?! А колко биха гласували за Вас, замисляли сте се? И вечните Ви потайности! Първото изречение беше "защо се предава по телевизията" -Я.С. Царе сте на задкулисието, трябва да са го разбрали и вашите симпатизанти. Зашихте им устата, господа.

Момчета, оставете "бабичките" на мира!!! Скоро ще ги отпращаме!? Или хубаво , или -нищо!!

Амиииннн!?

А бее, повече от Столетница! Нито е да я таковаш, нито ръка да й целуваш!?

Бързайте за Бузлуджа,че утре чинията излита ивече няма да се върне...

Най -лошато е, че нашите социалистчета са много недоносени!! Не са за Парижка комуна и... Европата, .. ма са натягат яко - като еничари!?

Едни се давят други празнуват! Браво БКП

Миков/ затворник/ стига Септемврийски въстания, бе!? Дай с повече Априлски пленуми и априлски дух!!! Тогава и ще сте в опозиция -ще имате достатъчно време!?

Господа, г-н Миков казва "...когато всеки партиен член си даде ясна сметка защо е в БСП...". Ръководството на БСП дължи даване на сметка - отчет на членовете и сипмпатизантите на БСП, но нагло им иска те да си я дават сами. Сметката е проста и хората я правят. Подкрепата за БСП стремително намалява, защото десните действия на соцръководството й не могат да се замажат с левичарски лъжи. Все повече хора на труда си дават сметка, че ръководството на БСП е от чужди им обществени паразити; че БСП не е лява; че БСП защитава паразитите и използва трудещите се. А когато всеки член на БСП си даде исканата от г-н Миков сметка - но истинска сметка, БСП ще изчезне.

АИДЕ ГОСПОДИН АНТИ СОЦИАЛИСТЕ ДА НЕ Е ОПИТВАШ ДА МИ ОБЕСНЯВАШ НА МЕН И НА ХИЛЯДИТЕ КАТО МЕН СОЦИАЛИСИТИ И СИМПАНТИЗАНТИ КАКВО НИ ДЪЛЖИ НАШЕТО РЪКОВОДСТВО ТОВА ЩЕ СИ ГО РЕШИМ НИЕ а ти се нареди на опашката лизачи в банкя че гледам стана голяма опашката и току виж не стигнали кокълчетата дето ви ги подхвърля боко

Господине, освен простащини, написахте една истина - да, БСП се стапя до хиляди, та вече и ДПС - партия на малцинство, е по-многобройна и по-подкрепена от БСП. Останалите около БСП хиляди ги задържа около БСП зависимостта им от държавни и местни соцфеодали. Това е действителността. И не аз съм "на опашката с лизачи", която описвате и на която ме пращате. На опашката с огризките на Българските Социални Паразити са принудените от тях и ограбени от тях. Огризките пък, са от пищните блюда с ограбено от народа - самите блюда са на всякакви соцмафиоти и слугите им - Миковци, Станишевци и подобни. Те, а не зависимите от тях дължат сметка. И ще я платят, като му дойде времето.

Коментари - Миков от ”Бузлуджа”: Октомври не е битка последна | Днес.dir.bg

Миков от ”Бузлуджа”: Октомври не е битка последна

В България на десния преход и 25-годиншното тържество на неолибералната идея, доказваме и отстояваме лявата идея, заяви председателят на БСП Михаил Миков.

Обратно в новината

Коментари - Миков от ”Бузлуджа”: Октомври не е битка последна | Днес.dir.bg

Коментари

Живеем в мирно време.Защо ни са битки!Мен столетницата не ме е подкрепяла.Цял живот всичко съм постигала със собствени сили.

ujabg

Няма да има битка пич!

Колкото повече имаш,,повече даваш. Доналд Тръмп Разкарайте се,не пречете на България. Прибирам се от 15 годишна работа в Норвегия..НЯМА ДА МРЪДНА ДОКАТО НЕ ГЛАСУВАМ..5 пъти ви изтървам гадове дърти...

ти герб да не би да я слагаш за нова партия,бе извънземен?я ги виж,мутра кандидат премиер с авторитарно управление около него приближени стара партийна номенклатура и ченгета!гледал си много поръчково тв,а не очевидното и очакваш реформи от тикви,как пък не,забрави!

Тия са пълни идиоти, то държавата няма пари вече да ви хрантути...

михов,михов,"лявата идея,сърцето в ляво",нищо не казваш,дай разширено тълкуване, хората да те разберат!какво включва лявата политика,освен социалната,която е важна и необходима,маичински,работна заплата,почасова ставка примерно и какво още,икономическо развитие,какви регулации,къде и т.н.знаеш,че контрата на всичко тиквун банкярски,като чуе социално и вади ножицата,да се отличава и разграничава,щото бил "анти",другото недоразумение,макар и да не знае какъв е,но показно само антиобществено поведие,така че г-да социалисти малко по сериозно и по аргументирано!

''Късно е либе за китка''-беше казала една забележителна личност,емигрирала напоследък но не на време,трябваше значително по-рано,по Брюкселски неотложни и значими дела.Веждах у вас някаква крехка надежда за възпиране на ГЕРБ-ската пасмина,но уви от една майка сте раждани.

интелигентно. Поздравява те една 70 годишна жена, останала с разума си, претърпяла неправдите и терора на комунизма лично. Всички, особено по-младите, които плачат за онзи "интелигент" от Правец, просто не познават истинското лице на наричащите себе си социалисти и комунисти. Те просто са едни разбойници - отмъстителни и жестоки. И това съвсем не са празни думи, заради полемиката. Бъди здрав!

Я се гръмни бе Миков, заедно сцялата банда разбойници!!!!!

Микооов, това беше, край !

Нещастници......в главата на миков единствено е арсеналът от бойни думи и призиви - "бой последен", "битка", "фронт"..... Боже, тези хора в кой век живеят?????

ли ва, бай Михо!?Една година ваше бандитско управление и българската държава, закОпана за кой ли път от вас, на метри под дъното на ситуацията!?Сега пак ще я управлявате!?ЗащО!?За да я закОпате още под дъното, вече на сто метра, ама тоя път за рекордните, два-три месеца ваше управление!?Колкото да подпишете всички тръснати ви на бюрата документи, от възможно най-злостните български врагове!? Комисионките във вид на тонове банкноти по джобовете ви и после бегом към швейцарските ви имения!?Всяко струващо по 30-40 милиона!?

и този го пуснали от лудницата или си поредното зомби на тиквата!като ги дъвчиш врели некипели,даи някакви аргументи,кое не е правилно,какво са откраднали,ама ти от гората ли си хванат,бе!

Извинявай "Rossi"!?От яд към тия обезумели шарлатани, съм натиснал погрешно "реплика" в твоя постинг!?

Хората искат прости неща - дом, хряб, работа и зрелища. Социализмът се опита да им ги даде с цената на саможертвата на поколението на нашите родители. Не успя. Сега БСП трябва да търси формула, която да обедини нацията около идеята за по-добър живот. Това е почти невъзможно в условията на едно диво състезание без правила, на гралеж, бандитизъм и беззаконие. ГЕРБ като ловък демагог обещава на наивните, алчни и лениви избиратели неща, които са постижими само за онези, които натрупаха състояния от престъпленията. Левите трябва да сменят линията да заемат мястото си в обществото на непримирим противник на този бандитски заговор против държавата, който неминуемо ще се изроди в кървава диктатура. Това се усети през 4-те години на ГЕРБ, завършек на които е ефективната присъда на Цв.Цв. - отново водач на шайката, прогонена от народа с камъни. Едно е ясно - ние бял ден няма да видим. С простите хора на труда е свършено. Да влязат лумпените и циганите.

ще да си забелязал, че единствено ББ не обещава - винаги казва онова за коланите. Бъди обективен.

ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ СЪСТАВЕНА ОТ ОЛИГАРСИ И С НАЙ-БЕДЕН И НИСКОИНТЕЛИГЕНТЕН ЕЛЕКТОРАТ Е ВРЕДЕН ЗА БЪЛГАРИЯ. КОЛКО ПЪТИ ВКАРВА ДЪРЖАВАТА В КОЛАПС И ЖУРНАЛЯТА ВСЕ ОЩЕ Я ТОЛЕРИРАТ.

Журналистите я толерират я от страх, я от сребролюбие. Нашия народ е манна небесна за управление от такива паразити. Може ли най богатите хора в държавата, да казват че искат да се борят за правата на бедните. Народе БСП е мафия от олигарси!

Абе,чудя се СерГей,какво правеше на Бузлуджа-Меди Доганов,поне се крие в сарая и от там командува!

Колко ви преброи Мая?

"лявата идея е кауза и няма никакъв интерес, който да бъде поставен по-високо от нея." Каузата на безплатното кюфте е по-възвишена.

Снимката всява страх и жалост, не става въпрос за партия а за диктатура, дори децата им промиват мозъците, има деца със знамена. Няма значение партията, народа е важен, но докато го разберете, бая суров хляб ще изядете.

Съд и забрана за БСП - веднага!

8901

Наздраве другарю Миков!

КОЙ с КОЙ се целуваше на орлов мост ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ

този миков, определено е повече мъж от сергеи особено ми хареса как затвори устата на мижитурката президент, като се опитваше да прави политическа пропаганда по телевизията. иначе трябва да мразиш много българя за да гласуваш за тях но пак е далеч по добре от колкото да гласуваш за еничарина боко - тъпото.

Това сте вие комунделите - тъпи и неграмотни

Браво,другаУю ПредседатеУел!Как сдъвка ,като мезе Президента,а?НаздравУе и един въпрос:Ти мен уважаваш,ли ме или-не ме уважаваш?!

Не знам какъв/каква си, но определено си много неграмотен/неграмотна! Типичен представител на БКП/ДПС или Атака (което е едно и също). Явно като са преподавали урока за главните букви, запетаите и другите препинателни знаци, ти не си бил/била в час! Он не може едно изречение да напише без грешка, тръгнал тука ум да раздава и да определя, кой умен и кой не! Бахти и простотията! Бахти и БКП/ДПС/Атака електората! АНАДЪМ МУ

Абе, хора, защо не сте при наводненията??? Какви събори, какви битки... В момента е нужна помощта ви! Що за наглост.

С кого ще се биете,бе, 'социалисти"?! Нали вече се сбихте и помежду си? С Брюксел ли? Нали там е вашият водач? Не в Москва...Съсипахте България, побойници нагли!

Прекрасно се видя, какъв голям нещастник и глупак е СерГЕЙ за 14 месеца управление под негов диктат! И двата му опита за управление бяха неуспешни и дори опасни за България, държавата е пред разруха и финансов колапс.Партията БСП трябва да бъде забранена със закон, както забраниха в Украйна комунистическата им партия, защото се доказа нейното участие в създаването на терористичните организации ЛНР и ДНР. Всички комунистически партии са за унищожение!В Бг това са БСП и ДПС, тези мръсници в поредната им съвместна завера, окрадоха България с 14 млрд. лв за 14 месеца, смърт за такива, а простаците гласували за тях -в каторга.

Червените милионери ,платили с наши пари за да извозят мургавият и дементиралият си електорат на Бузлуджа за да ги гощават с кюфтета,да бяха помогнали с тези пари на бедстващите от наводненията хора. Комунист срам няма. Пир по време на чума!

че гунете букето от зор да сте у власта,вие които обрахте даржавата и народа.какво по-,,хубаво,,от това,длугалу миков.нали те видох при президента,от злоба чеше да пукнеш-ама немахме касмет.

...октомври може да е наистина последна битка---в Кула има поговорка"Крадлив като кулченин"---били откраднали - някога - предното колело на валяка??! Миков вие комунистите -ЗА 100Г. живота и щастието на българите: кой предизвика Септемврийското въстание- -1923г. Г.Димитров, В.Коларов и Г.Генов и после избягаха в СССР?? Взривихте църква --- 1925г.в София---загинаха 155 , взехте с руски автомати и с кръв властта на 1944г.,избихте 149 интелектуалци и още 50 000 в канцлагери и затвори, с лъжата си за Чернобил---Т.Живков и Димитър Станишев --- за 10 дни радиоактивна храна---погубиха милиони българи!!! С огромната си алчност ограбихте за 45г. България, натрупахте милиони и за 26г. ---с БСП "демократичния" преход / и чрез банките на такива -- като Моника Йосифова ---сега Станишева -- взехте парите на българина, изнесохте ги в "ОФШОРКИ" , а с последната си Вартоломеева нощ ---в предизборната нощ на избори 2013г.--- РОДИХТЕ СЪВРЕМЕННИЯ нов ЮДА за българския народ--- Станишев, Манолова и вярната ви медийна бухалка Н.Бареков ---върнахте България - в нова 1944г трагедия---реваншизъм---поголовни уволнения, железни ограждения и полиция на НС, ЯРОСТНА ПОЛИЦЕЙЩИНА---арести на протестиралите 400 дни бедни,гладни, ограбени от БСП и ДПС -тормозени българи!!! Накрая източихте и 4 милиарда от КТБ---оставихте без пари държавата!! Миков и миковчани--ЕТО ЗА ТОВА НАРОДА ТРЯБВА ДА НАПРАВИ ОКТОМВРИ ШУТ за ВИНАГИ НА бсп И ПАТЕРИЦАТА МУ дпс!!! дАЙ БОЖЕ!!!

Не последна, а ПОСУЕДНА е казал!

Най-голямата грешка на прехода е ЧЕ НЕ ЗАБРАНИХА БКП/БСП и не иззеха финансовия ресурс на комунистите!! Ако това бе направено -ДНЕС Б-я щеше да бъде Швейцария на Балканите!!!

Уж юрист, уж трябва да помни, а забравя, че 25 години БКП управлява! И като му дадоха думата сега започва да плещи едни глупости,които му съответстват на нивото. Този няма да издържи и година в нормална политическа партия.

Цвьк

Разправят, миков се " налял като чилтик" ...наздраве другарю миков:)

Тоя идиот, що не препаше патрондаш през рамо?! Бах плеиозаврите братче

имаше ли кебабчета на бузлудя? една бабка ми разправяше че отивала да си похапме безплатно кебабчета но не гласувала за тях .

Михаил и неговите червени шебеци.

Да бе Миков, страхотна бИтка и бОрба. Нагледали сме се на Пародийните Галантни войни, дето си ги водите от замандан години един - другимо в парламента. На ти "Лош Противник Бомбичка" - ААаххх, колко съм Палъв..а.

Г-н Миков, желая я ви успешен междузвезден полет. Палете чинията и хадеее в небето.

"Ние ще спечелим тази битка напук на десницата, напук на онези, които се борят срещу лявата идея, категоричен бе лидерът......... E,на това вече никой не се учудва бе ,дебил. 25 год.само това правите-напук на всичко нормално.И еб...те мамата на инако мислещите.Вече сте на повече от век-време е да ви пратят на бунището:))

което изобщо сте правили, винаги е било напук и срещу. Не сте вие, които мислите за България. Мислите как да оцелеете в луксозните си кочини, защото след 25 г. май дойде Коледа. Противни сте на народа. Онези, които бяха на Бузлуджа, са стадо непросветени овчици. Да ги пожали човек за невежеството и напразната им вяра. А Станишев можеше днес да си замълчи, вместо да се хвали как съсипа Бг. Напуснете политическата сцена мирно и тихо. нямате повод за гордост. Оставате си б...ци.

Радвам се че се падна на един Кулски нерез/ не много трезв/ да отчете ча БАБА 100+ е доста мъртва ! СКОРО! по Новините!

Минахме през какви ли не борби,... ВСЕ ПО-ЗАСИЛВАЩАТА СЕ КЛАСОВА БОРБА ... 70-те , 80-те години... Стига с тия борби. Да ги оставим на пехливаните. Партия, която не признава мнението на професорите от своите редици и ги изключва заради предложение за един референдум дори, такава партия не може да е демократична и полезна за страната. Времето и е минало. Най-голямата ретроградна сила.

абе идиоти побъркани ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ВИ ЖИВОТ СЕ БОРИТЕ КАТО ДОН КИХОТ.хаиде еди по един при 4и4о доко и да не п-речите на останалите да живееят спокоино.МАНДРАЖИИИ

БАБО,ти по напред пишеш за 0,01 доброволци от бузл.ти не бъди такава садистка!тия стрци още искат да живеят!!!!!!!!

Мишо Миков е роден победител. Долу ГЕРБ!!!

Toi e karikatura. Sajaliavam, niamam kirilica.

ЕЕЕЕ, искаш цяла България лапайки кебапите нали? А бедствията на хората не Ви интересуват? нали е Ваше управлението в този момент макар в оставка. Къде отидоха гръмките Ви речи че сте спечелили изборите - народа Ви избрал, с пояснението ми че важи само при възможност за ограбване; сега защо не показвате грижа за народа? няма как да се краденали? Само прода..ници и маф.. постъпват така. Нали те видяхме и чухме при президента колко ти е мило за народа! Само партийния интерес те интересуваше както се видя! Позволи си да повишаваш тон на Президента избран с пряко гласуване от народа?! А колко биха гласували за Вас, замисляли сте се? И вечните Ви потайности! Първото изречение беше "защо се предава по телевизията" -Я.С. Царе сте на задкулисието, трябва да са го разбрали и вашите симпатизанти. Зашихте им устата, господа.

Момчета, оставете "бабичките" на мира!!! Скоро ще ги отпращаме!? Или хубаво , или -нищо!!

Амиииннн!?

А бее, повече от Столетница! Нито е да я таковаш, нито ръка да й целуваш!?

Бързайте за Бузлуджа,че утре чинията излита ивече няма да се върне...

Най -лошато е, че нашите социалистчета са много недоносени!! Не са за Парижка комуна и... Европата, .. ма са натягат яко - като еничари!?

Едни се давят други празнуват! Браво БКП

Миков/ затворник/ стига Септемврийски въстания, бе!? Дай с повече Априлски пленуми и априлски дух!!! Тогава и ще сте в опозиция -ще имате достатъчно време!?

Господа, г-н Миков казва "...когато всеки партиен член си даде ясна сметка защо е в БСП...". Ръководството на БСП дължи даване на сметка - отчет на членовете и сипмпатизантите на БСП, но нагло им иска те да си я дават сами. Сметката е проста и хората я правят. Подкрепата за БСП стремително намалява, защото десните действия на соцръководството й не могат да се замажат с левичарски лъжи. Все повече хора на труда си дават сметка, че ръководството на БСП е от чужди им обществени паразити; че БСП не е лява; че БСП защитава паразитите и използва трудещите се. А когато всеки член на БСП си даде исканата от г-н Миков сметка - но истинска сметка, БСП ще изчезне.

АИДЕ ГОСПОДИН АНТИ СОЦИАЛИСТЕ ДА НЕ Е ОПИТВАШ ДА МИ ОБЕСНЯВАШ НА МЕН И НА ХИЛЯДИТЕ КАТО МЕН СОЦИАЛИСИТИ И СИМПАНТИЗАНТИ КАКВО НИ ДЪЛЖИ НАШЕТО РЪКОВОДСТВО ТОВА ЩЕ СИ ГО РЕШИМ НИЕ а ти се нареди на опашката лизачи в банкя че гледам стана голяма опашката и току виж не стигнали кокълчетата дето ви ги подхвърля боко

Господине, освен простащини, написахте една истина - да, БСП се стапя до хиляди, та вече и ДПС - партия на малцинство, е по-многобройна и по-подкрепена от БСП. Останалите около БСП хиляди ги задържа около БСП зависимостта им от държавни и местни соцфеодали. Това е действителността. И не аз съм "на опашката с лизачи", която описвате и на която ме пращате. На опашката с огризките на Българските Социални Паразити са принудените от тях и ограбени от тях. Огризките пък, са от пищните блюда с ограбено от народа - самите блюда са на всякакви соцмафиоти и слугите им - Миковци, Станишевци и подобни. Те, а не зависимите от тях дължат сметка. И ще я платят, като му дойде времето.