Коментари - Турция и Русия сe споразумяха за ракетите С-400 | Днес.dir.bg

Турция и Русия сe споразумяха за ракетите С-400

Турция и Русия са постигнали споразумение за покупката на ракетни системи С-400, заяви турският премиер Бинали Йълдъръм.

Обратно в новината

Коментари - Турция и Русия сe споразумяха за ракетите С-400 | Днес.dir.bg

Коментари

а ние МИГ-ове що да не си купим вместо ф-16, 16 употреба?

са каруци.

И човека това пита... Защо да купуваме каруци?

Протестна Мрежа се наака от тъп спам. :))

пияните руснаци една кола не могат да направят,тръгнали военна промишленист да изнасят.Който иска да купува.

Бе като гледам добре продават. Е, не чак като миролюбивите кравари ама все пак доста продават.

До момента С-400 се оперира единствено от Русия и причината е да не бъдат разкрити нейните секрети. Преди години когато С-400 беще приета на вооръжение в руската армия, Русия започна продажби на С-300 на всеки, който желае и може да плати цената, без оглед на неговата политическа система и участие в съюзи Основни потребители са Китай, Индия, Беларус, Алжир, Виетнам, Кипър. Даже САЩ разполагат с един брой С-300В(не е закупен от Русия) Това естествено създаде възможност за разкриване на секретите на С-300 от потенциални те врагове на Русия. По тази причина Русия разположи в Сирия С-400, а не С-300. Сегашните преговори с Турция означават, че или тази сделка няма да се състои или, че С-500 е готова и в най-скоро време ще бъде приета на вооръжение в руската армия.

Обикновено експортните версии са доста по-слабички от тези на въоръжение в Русия. Не са чак толкоз луди. Още повече за страна от НАТО.

Просто на турците им трябват тръби за газопровод.

Скрито управляеми са от Русия.

ами ние какво имаме ??? да вземат нашите от б.а.н да направят лазери които да засичат и бият всичко, много по евтино е отколкото ракети и заряди . лазерното оръжие е по евтино за експлотация и направа . и също да направят радио локационни заглушители отново е по ефтино от сичко останало . мързели такива за нищо неставате и непреавите. а само се оплаквате.

"Турция и Русия ПОЧТИ сe споразумяха за ракетите С-400"..ХА.ХА.Мужиците ще има още много да си мечтаят за турски долари ..ха.ха

Едно време дядо ми казваше НЯМА НИЩО ПО-ЛОШО ОТ ТОВА НА ДИВ СЕЛЯНИН ДА МУ ДАДАТ КОМПЮТЪР И ДА МУ ПОКАЖАТ КЪДЕ Е ФОРУМА НА ДИР.БГ

Скоро турската лира ще плава като рублата. Ще обменят С-400 за домати и чушки. Натурално вече е факт с Индонезия- кафе и палмово масло срещу самолети.

Разбрал си ти...амуджите разбраха че Пейтриът чеп за зеле не стават...затовата хамериканците ги пробутват на абдали като поляци и румънци.....иначе трябва да ги утилизират.

Към вещия в лепилата... Толкова си ограничен, че даже не знаеш тези лепила на каква основа са произведени. Няма ли кой да ви поограмоти, или е важно да пишете глупости, пък дано някой ви повярва? . Цитат "Мда ( нерегистриран ) 27.08.2017 12:09 . С200 С300 С400 са ксто марки от онова лепило с което се дрогират мангслите Като ги чуят и нашенските рублопитеци изпадат в делириум "

Най- сигурно оръжие срещу империалистическата Рассия е кадъна в Ф16 Доказано ;)

На бас че тез ракети ще са програмирани да пропускат руски самолети Резаците се прекараха ;)

Никой не иска скрапта на ЗАПАДНАЛИТЕ НАРКОМАНИ.

БОЙКО МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО КУЧКА КОЯТО ДА МИРИШЕ МЕЖДУ КРАКАТА НА ЕРДОГАН И ПУТИН :)))

Ами---той не вдига маркуча!:))) Даже баба Бриджит---не му даде да подуши!:)))))

Ако искаш наѝ доброто От германеца -кола От руснака -пушка От бг -сирене

са държави-членки на НАТО, но и двете държави закупуват руско оръжие! Гърция бе закупила руски ПВО системи преди повече от десетилетие, а Турция го прави сега! А нашите пръдливи и продажни политици, от началото на прехода до сега, най-вече БСПарите, хората на Костов, Кобургготски и Герберите и пригласящите им от парламента в периода 1995-2004 година, режеха и продавах аз скрап действащо и боеспособно въоръжение само защото било руско и било несъвместимо с НАТОвските стандарти и въоръжения!!! Тази покупка на руско оръжие е практическо доказателство, и то дадено ни от Турция, че всички предишни доводи на нашите продажници са оправдание за тяхното национално предателство чрез унищожаването на въоръжението на армията ни и на самата армия, с което превърнаха страната ни в разграден двор, безпомощна и неспособна да се отбранява и защитава суверенитета си държава!!! За тези им действия трябва да бъдат осъдени на най-тежкото наказание - смърт за национално предателство и държавна измяна!!!

на инфантилните първосигнални драскачи, които отричат всичко без да мислят! Всяко оръжие се управлява и използва от хората! Дори най-съвършеното и съвременно оръжие в ръцете на неграмотници, необучени и лишени от ценности и жертвоготовност в името на национални цели хора е куп безполезно желязо! Всяко оръжие, в това число и отстъпващото по бойни възможности и характеристики на най-новите и съвременни оръжия, в ръцете на добре обучени и готови да пожертват живота си за своята родина хора е страшно и унищожително за всеки враг! Вместо да унищожават оръжията и хората от армията нашите продажни политици и военачалници, те и национални предатели, трябваше да работят за установяване оперативната съвместимост на управлението на войските ни с тези на НАТО на държавно ниво и до ниво обединение или съединение, в краен случай и с постепенно решаване проблемите, до част! Можеше да се пристъпи към превъоръжаване със западни образци оръжия и въоръжение едва след като се решеше по този начин съвместимостта на армията ни с тези на НАТО и се осигуреше финансово превъоръжаването й с ново оръжие с цел засилване на съществуващите и запазени с дотогавашното ни оръжие национален суверенитет и независимост на държавата ни!!!

Айде сега дрън дрън дрън....човека си е много прав.....трябва да си прост като гъбено семе за да на режеш ракетите защото господарите отвъд океана са ти заповядали.....същото бе и със затварянето на блока на АЕЦ Козлодуй....А относно превъоръжаването......ами може; да се превъоръжаваш без да нарязваш наличното въоръжение...след като се въоръжиш може да помислиш да продадеш старото или да го утилизираш....когато искаш да си купиш нови дрехи не изгаряш старите и не отиваш гол да си купиш нови нали.

квичете кравароподлоги ... моста до крим е готов почти газопровода към турция се строи реакторите за унгария и турция се произвеждат догодина световно по футбол ракетки за турция ...и т.н. а вие си квичееете и квичете ха ха ха

Квича здраво, откакто си купих руски смартфон.

Не знаех че смартфона е приоритет на руснаците да го произвеждат. За това си има други васали

моста до крим е готов почти газопровода към турция се строи ......ПОЧТИ..ха.ха.ха

Ти се излекува от СПИН-----...почти?:)))))

>готов почти >се строи >се произвеждат >догодина верно ли? путята ли ти го каза? я бегай да помагаш, мое по-бързо да станат работите. ама да ти плащат във валута, че нещо рублите не ги иска никой...

Тея ракети ги карат с Донбаски кюмюр.

Нещо не зацепвам? Как Володя "продавает.." на Таип ракетки Просто. Има ембарго и за двете държави. Диктатори и двамата. Турция в НАТО ли е? Огънаха му се коленцата на торариш Путин и прави коалиция с Ердоган. След 10 год. ще се види за новите технологии. А, китайците дали "ручат жабетата"

Много ли обичаш US, влюбен ли си в краварите и техните европейски прислужници. Бъдещето е в Евразия

Ердоган си знае интереса...

С200 С300 С400 са ксто марки от онова лепило с което се дрогират мангслите Като ги чуят и нашенските рублопитеци изпадат в делириум

"Уили Рубин "---е марка американски бонбончета! ..и като ги видят нашите соросопитеци---разчекват уста---като Борисов за еленски суджук!:)))))

Над Сирия израелците си летят както си искат и упукват по някоя чалма , съюзник на рассия/Башар Толкоз замитичните качества на тоз рушки буклук

то хубаво са се споразумели, ама руские как ще успеят да ги произведат?

Цитат: През м. юли американският военен министър Джеймс Матис окачестви като суверенно право на Турция решението да купи зенитни ракетни системи от Русия, а не от съюзници в НАТО. Защо ли и ние нямаме това право? А ни обясняват как трябва да вземем Ф-16, по-стар вариант от тези на гърците и турците, дето ще ги сменят.

Имаме това право да си закупим каквото си искаме оръжие само да не е руско защото е технологично и морално остаряло!И Русия използва оръжейният си монопол над България за изнудване и ограбване!

ТЕЗИ РАКЕТИ СА ЗА НАТОВСКИ САМОЛЕТИ В СЛУЧАЙ ЧЕ ПАЛАЧИНКАТА СЕ ОБЪРНЕ?

Палачинката е почти готова за обръщане,ха ха ха

...,че от дълги години насам подат само руски самолети,а арабелите осмелили се да замерят само израелски или NATO-ки самолети биват издухвани на секундата...или...?

вижте кво! дайте да нападнем и русия и турция едновременно! така е поне сигурно, че поне една от тях ще го вземе на сериозно и като се ядоса ще освободи целите балкани, че и още нещо от западната окупация, а?

какво ще правим с тиквата, и продажната му партия когато Русия ни освободи за втори път?

Армията на Башар Асад ще предава на Русия всички пленени бойци на Ислямска държава, но само ако не са сирийски граждани, съобщава La Voix De La Libye, като се позовава на източник от ливанското движение Хизбула. Според източника, терористите ще бъдат настанени в специални лагери в близост до сибирските петролни находища, където ще бъдат използвани като работна ръка. Така с бачкане и при жестоките сибирски температури и гладните мечки, терористите ще бъдат превъзпитавани. Споразумение за тази операция ще бъде подписано между руски и сирийски представители, съобщава либийския вестник. Вече е определен и транспортен самолет Ан-124, с който пленниците от Саудитска Арабия, Кувейт, Турция и Емирствата ще бъдат превозвани в Русия. Москва вече обяви, че възнамерява да разшири добива на петрол и природен газ в Красноярския край, като определи проекта за един от най-важните в следващите 10 години. Проблем обаче е недостига на работна ръка в района, който се намира зад полярния кръг. Затова лагерът за превъзпитание на терористите от Ислямска държава ще бъде построен именно там. В района минусовите температури се задържат 8 месеца в годината, а рекордните стигат до минус 60 градуса по Целзий. Бягството също е доста трудно, предвид огромните пространства и гори, населени с гладни бели мечки, а най-близките селища са на 1000 километра."

тези ще са споразумеят ли кога ще ни освободят от европата и запада или ний да ги освободим от западните агенти и зомбита, а?

И военната промишлиност на руснаците е ниско качество,също като всичко останало.Те не са способни да произвеждат и създават.Могат да крадат,да шпионират,да окупират,да убиват.

САЩ СМЕ СЪЗДАДЕНИ КАТО РОБОВЛАДЕЛСКА РЕПУБЛИКА .... ЕДНСТВЕНАТА РАЗЛИКА С ТУРЦИЯ ПРИ СЪЗДАВАНЕТО Е БИЛА ЧЕ ТУРЦИЯ Е ИМАЛА СУЛТАН-РОБОВЛДЕЛЕЦ, А АМЕРИКА ПРЕЗИДЕНТ-РОБОВЛДЕЛЕЦ

да, да и Хитлер така си мислеше!

СРАМУВАМ СЕ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН , ЗАЩОТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА СУДЖУЦИТЕ РУСИЯ ИМА ПО-ГОЛЯМО ДОВЕРИЕ НА ТУРЦИТЕ ОТКОЛКОТО НА БЪЛГАРИЯ :)) .... СРАМУВАМ СЕ И ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ ХОРА КАТО РЕДАКТОРИТЕ НА ДИРБГ КОИТО ТРИЯТ ТЕЗИ МИСЛИ :)))

А ЗАЩО БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ СА ТАКИВА СЕЛСКИ ШУВРАНТИИ ??? .... АМИ ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ СА ДОШЛИ НА ВЛАСТ С УБИСТВО И ГРАБЕЖ И ЗАТОВА СЕ СТРАХУВАТ ПОВЕЧЕ ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД , ОТКОЛКОТО ОТ ВЪНШНИ ПОРОБИТЕЛИ ..... И ПОРАДИ ТАЯ ПРИЧИНА СА ГОТОВИ ДА ЛЕГНАТ НА ВСЯКА ВЪНШНА СИЛА КОЯТО ГИ ДЪРЖИ НА ВЛАСТ :))

Което още един път доказва---необходимоста от ДИКТАТУРА НА ПРОЛЕТАРИАТА! ....и от бой и еб..н--за редакторите!:)))))))

Срамувай се защото си гнусен,безгръбначен путлераски трол

Системата С-400 се управлява от няколко компютърни системи Эльбрус-90микро. Микропроцесорът е МЦСТ-R. Съвместим с архитектурата SPARC Version8. Технологичен процес 90 nm, тактова честота 1 Ghz, 4 ядра, производителност 16 Gфлопа, консумация 15 вата, число на транзисторите 180 милиона. Операционна система специална версия на Linux. Проектира се и се произвежда изцяло в Русия, има закупен завод за 203 мм силициеви пластини. Руснаците винаги, от десетилетия са имали собствени микропроцесори за военната си техника, никога не са използвали американски. Но понеже не ги продават на гражданския пазар, някои си мислят, че работят с лампи. Само че ядрена подводница, Армата и Су-57 (предишен Т-50) с лампи не могат да се управляват. Нито пък някой ще сложи американски процесори.

ЛИЦЕНЗИРАН ПРОЦЕСОР ОТ БРИТАНСКА ФИРМА, МУХАХАХАХАХА. ЕДИНСТВЕНОТО РУСКО В НЕГО Е ПЛАТЕНИЯ ЛИЦЕНЗ!! :))))))

Всички компютри се правят в комунистически Китай, с руски суровини.

Смешно но невярно. вижда се че не си осмислил прочетеното. Всичко е руско в процесора, включително и лиценза, ако и за това не лъжеш де.

Айдеее тоя се осра....я кажи коя е тая британска фирма която произвежда процесори.....аз знам само американски ама можеи британска да се е появила след тоя Брекзит....както викат англичаните Make a Britain great again

и совалката Енергия преди 30 години кацна в автоматичен режим(това навярно става само с компютри на въглища?) Американците тогава ореваха света, как тяхната била по-добра щото кацала в пилотиран ръчен режим.

Аз нещо не разбирам,за Турция може а за България не.Как така турците се разбраха за ракетите ,те нали не са съвместими с натовският стандарт?????

И какво от това?

Да не се окаже,че САЩ плашат Европа,че Турция излиза от НАТО и пуска всичките мигратни .Или тя наистина ги пуска без САЩ да може да контролира нещата

Как да са несъвместими....системите им много добре разпознава натовските самолети като цели.

Нали знаеш че с-400 на Турция доооста ще се различават от с-400 на Русия ????

НЯМА ДА СЕ РАЗЛИЧАВА !!! ТУРЦИЯ ЩЕ ЗАКУПИ ПРОИЗВЕДЕН ВЕЧЕ КОМПЛЕКС ЗА РУСКАТА АРМИЯ !!! ТУРЦИТЕ НЕ СА ГЛУПАВИ НЕ НАПРАЗНО СА НИ УПРАВЛЯВАЛИ 500 ГОДИНИ !!!

Тези който спамят и пишат глупости за С-400,изобщо не са наясно с големите възможности на това оръжие.

Ердоган ще даде 1000 домата на Путака за него. Определено е голяма възможност

Пък ти като наивно зобиш руските хвалипръцковщини по ТВЗвезда си сигурно много наясно..

И Гърция има Руско оръжие...

Руснаците са велики ИМПЕРИЯ.

Велики са.. след бутилка водка + 2 боярищника (както вече масово употребяват).

за военния си музей, мбухахааааа!

Тъпо го каза. Явно си неумен.

Съвсем нова е. Приета е на въоръжение 2007 г. Тъкмо е в силата си сега - отстранени са недостатъците, които са открити при няколкогодишната експлоатация. Турците разбират от оръжие !

не разбирате от военна техника и коментурате самоуверено за предимствата на руското оръжие, електрониката в ЗР комплекси на Русия е още на лампи, защото руските корифей вярват, че тази техника е радиационно защитена в сравнение със съвременните интегрални технологии, а освен това Русия не може да произвежда съвременна електроника.

Глупости. И преди и сега в Русия се произвеждат транзистори, тиристори, симистори и интегрални схеми. Особено силовите им полупроводникови прибори са най- сигурните в света. Те запазиха старата си дифузна технология, която гарантира много нисък процент откази, за разлика от приложените на запад епитаксиални технологии, които водят до икономия, но и голям процент повреди.

Изглежда, че ти си истинският идиот тук. Какво могат и не могат руснаците не е важно от гледна точка на науката, но при употреба на ядрено оръжие и на електромагнитни бомби (e-bomb), елекрониката излиза от строя завинаги, а радиолампите само временно губят качества.

Бричет от тебе по -голем идиот нема.

АБЕ МУНЧО ..... ТИ СЕЛСКИЯТ ИДИОТ ЛИ СИ ? В ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО МАЙ НА НИЩО НЕ СА ВИ НАУЧИЛИ . ТИ СИ НАГЛЕДЕН ПРИМЕР ЗА ДЕЕВОЛЮЦИЯ.

Я смени C-400 с F-35 и повтори коментара?

Американците добре проучиха и руските ракетни двигатели, което обаче не значи, че могат и да ги правят.

Сега му е времето да натиснем нещата в посока руски изтребители. Вече има прецедент натовска държава да купува руско оръжие. Ползите: - Миг-35 струва 40 млн. долара и с него е съизмерим по параметри единствено Юрофайтър, който струва 120 млн долара. Нищо друго не се доближава дори малко до това. За сравнение Грипен е 45 млн. долара, а параметрите му са смешка спрямо МиГ и Юрофайтър. - С руски изтребители НАТО няма да ни праща на мисии в Йемен и Афганистан. Каквато е целта сега да ни натискат да си купуваме изтребители и те да са съвместими с НАТО стандартите. Ще си ползваме нашите си изтребители по наше си усмотрение и за охраната на родното си небе. А не за мисии в Близкия изток. А още по разумно е да купим и ние С-400 и изтребителите отпадат като необходимост. Небето ни е защитено.

че ние и сега имаме руски боклуци? Ти ако искаш купи си за себе си па ходи дека сакаш с него

От конструкторското бюро МиГ остана само името. Миг-35 го правят вече 20 години безуспешно. Качеството също е проблемно. Алжир се отказа и върна доставката, сега и Индия се отказва от морския вариант. По ресурс на двигателите и отстъпва в пъти на западните самолети. С руски самолети наистина няма да ни пращат никъде, ще си седим на летището както до сега :)

Tezi c-400 prez bayo toshovo vreme, shtiame da gi imame sreshtu 1000 domati!!;))

Tези, C-400 през бай Tошово време ,щяхме да ги имаме срещу 1000 домати!!;))

срещу 1000 домати щеше да имаш само абонамент за МУРЗИЛКА за първото тримесечие

ти иди в пизду сволач!!;))

Ако тези ракети бяха заплаха, то Америка и Европа щяха да реагират.

А могат ли да реагират? И как ще реагират? И Ердоган чинно ще им козирува и ще извика "слушам!"

Ердо е достатъчно луд и му е през резаната карабина, кой, какво ще каже, а Щатите не са готови да изгубят единствения боеспособен съюзник в пакта.

само да не дойдат да те пецкат

искам да питам, абе верно ли некво жуже, което било не повече от лакът, било продало едни ГОЛЕЕЕЕМИ ракети на Турция, щото Турция не щяла натофски ракети, че били много малки ?? Абе верно ли е, че размерът има значение ?

Това не е верно ха ха ха

не е продало още, ама ще продаде ГОЛЕЕЕЕЕМИТЕ си ракети.

Не е важно каква е запалката, а огъня който дава и кой пали с нея !!! :)

И тук настана политприятна чистка ... Защо ли си губим времето изобщо

:))

Да идва батко и да ви каже, какви сте задУнайШници Кремльовски!

отличен мотив за покупка на руски самолети.

Коментари - Турция и Русия сe споразумяха за ракетите С-400 | Днес.dir.bg

Турция и Русия сe споразумяха за ракетите С-400

Турция и Русия са постигнали споразумение за покупката на ракетни системи С-400, заяви турският премиер Бинали Йълдъръм.

Обратно в новината

Коментари - Турция и Русия сe споразумяха за ракетите С-400 | Днес.dir.bg

Коментари

а ние МИГ-ове що да не си купим вместо ф-16, 16 употреба?

са каруци.

И човека това пита... Защо да купуваме каруци?

Протестна Мрежа се наака от тъп спам. :))

пияните руснаци една кола не могат да направят,тръгнали военна промишленист да изнасят.Който иска да купува.

Бе като гледам добре продават. Е, не чак като миролюбивите кравари ама все пак доста продават.

До момента С-400 се оперира единствено от Русия и причината е да не бъдат разкрити нейните секрети. Преди години когато С-400 беще приета на вооръжение в руската армия, Русия започна продажби на С-300 на всеки, който желае и може да плати цената, без оглед на неговата политическа система и участие в съюзи Основни потребители са Китай, Индия, Беларус, Алжир, Виетнам, Кипър. Даже САЩ разполагат с един брой С-300В(не е закупен от Русия) Това естествено създаде възможност за разкриване на секретите на С-300 от потенциални те врагове на Русия. По тази причина Русия разположи в Сирия С-400, а не С-300. Сегашните преговори с Турция означават, че или тази сделка няма да се състои или, че С-500 е готова и в най-скоро време ще бъде приета на вооръжение в руската армия.

Обикновено експортните версии са доста по-слабички от тези на въоръжение в Русия. Не са чак толкоз луди. Още повече за страна от НАТО.

Просто на турците им трябват тръби за газопровод.

Скрито управляеми са от Русия.

ами ние какво имаме ??? да вземат нашите от б.а.н да направят лазери които да засичат и бият всичко, много по евтино е отколкото ракети и заряди . лазерното оръжие е по евтино за експлотация и направа . и също да направят радио локационни заглушители отново е по ефтино от сичко останало . мързели такива за нищо неставате и непреавите. а само се оплаквате.

"Турция и Русия ПОЧТИ сe споразумяха за ракетите С-400"..ХА.ХА.Мужиците ще има още много да си мечтаят за турски долари ..ха.ха

Едно време дядо ми казваше НЯМА НИЩО ПО-ЛОШО ОТ ТОВА НА ДИВ СЕЛЯНИН ДА МУ ДАДАТ КОМПЮТЪР И ДА МУ ПОКАЖАТ КЪДЕ Е ФОРУМА НА ДИР.БГ

Скоро турската лира ще плава като рублата. Ще обменят С-400 за домати и чушки. Натурално вече е факт с Индонезия- кафе и палмово масло срещу самолети.

Разбрал си ти...амуджите разбраха че Пейтриът чеп за зеле не стават...затовата хамериканците ги пробутват на абдали като поляци и румънци.....иначе трябва да ги утилизират.

Към вещия в лепилата... Толкова си ограничен, че даже не знаеш тези лепила на каква основа са произведени. Няма ли кой да ви поограмоти, или е важно да пишете глупости, пък дано някой ви повярва? . Цитат "Мда ( нерегистриран ) 27.08.2017 12:09 . С200 С300 С400 са ксто марки от онова лепило с което се дрогират мангслите Като ги чуят и нашенските рублопитеци изпадат в делириум "

Най- сигурно оръжие срещу империалистическата Рассия е кадъна в Ф16 Доказано ;)

На бас че тез ракети ще са програмирани да пропускат руски самолети Резаците се прекараха ;)

Никой не иска скрапта на ЗАПАДНАЛИТЕ НАРКОМАНИ.

БОЙКО МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО КУЧКА КОЯТО ДА МИРИШЕ МЕЖДУ КРАКАТА НА ЕРДОГАН И ПУТИН :)))

Ами---той не вдига маркуча!:))) Даже баба Бриджит---не му даде да подуши!:)))))

Ако искаш наѝ доброто От германеца -кола От руснака -пушка От бг -сирене

са държави-членки на НАТО, но и двете държави закупуват руско оръжие! Гърция бе закупила руски ПВО системи преди повече от десетилетие, а Турция го прави сега! А нашите пръдливи и продажни политици, от началото на прехода до сега, най-вече БСПарите, хората на Костов, Кобургготски и Герберите и пригласящите им от парламента в периода 1995-2004 година, режеха и продавах аз скрап действащо и боеспособно въоръжение само защото било руско и било несъвместимо с НАТОвските стандарти и въоръжения!!! Тази покупка на руско оръжие е практическо доказателство, и то дадено ни от Турция, че всички предишни доводи на нашите продажници са оправдание за тяхното национално предателство чрез унищожаването на въоръжението на армията ни и на самата армия, с което превърнаха страната ни в разграден двор, безпомощна и неспособна да се отбранява и защитава суверенитета си държава!!! За тези им действия трябва да бъдат осъдени на най-тежкото наказание - смърт за национално предателство и държавна измяна!!!

на инфантилните първосигнални драскачи, които отричат всичко без да мислят! Всяко оръжие се управлява и използва от хората! Дори най-съвършеното и съвременно оръжие в ръцете на неграмотници, необучени и лишени от ценности и жертвоготовност в името на национални цели хора е куп безполезно желязо! Всяко оръжие, в това число и отстъпващото по бойни възможности и характеристики на най-новите и съвременни оръжия, в ръцете на добре обучени и готови да пожертват живота си за своята родина хора е страшно и унищожително за всеки враг! Вместо да унищожават оръжията и хората от армията нашите продажни политици и военачалници, те и национални предатели, трябваше да работят за установяване оперативната съвместимост на управлението на войските ни с тези на НАТО на държавно ниво и до ниво обединение или съединение, в краен случай и с постепенно решаване проблемите, до част! Можеше да се пристъпи към превъоръжаване със западни образци оръжия и въоръжение едва след като се решеше по този начин съвместимостта на армията ни с тези на НАТО и се осигуреше финансово превъоръжаването й с ново оръжие с цел засилване на съществуващите и запазени с дотогавашното ни оръжие национален суверенитет и независимост на държавата ни!!!

Айде сега дрън дрън дрън....човека си е много прав.....трябва да си прост като гъбено семе за да на режеш ракетите защото господарите отвъд океана са ти заповядали.....същото бе и със затварянето на блока на АЕЦ Козлодуй....А относно превъоръжаването......ами може; да се превъоръжаваш без да нарязваш наличното въоръжение...след като се въоръжиш може да помислиш да продадеш старото или да го утилизираш....когато искаш да си купиш нови дрехи не изгаряш старите и не отиваш гол да си купиш нови нали.

квичете кравароподлоги ... моста до крим е готов почти газопровода към турция се строи реакторите за унгария и турция се произвеждат догодина световно по футбол ракетки за турция ...и т.н. а вие си квичееете и квичете ха ха ха

Квича здраво, откакто си купих руски смартфон.

Не знаех че смартфона е приоритет на руснаците да го произвеждат. За това си има други васали

моста до крим е готов почти газопровода към турция се строи ......ПОЧТИ..ха.ха.ха

Ти се излекува от СПИН-----...почти?:)))))

>готов почти >се строи >се произвеждат >догодина верно ли? путята ли ти го каза? я бегай да помагаш, мое по-бързо да станат работите. ама да ти плащат във валута, че нещо рублите не ги иска никой...

Тея ракети ги карат с Донбаски кюмюр.

Нещо не зацепвам? Как Володя "продавает.." на Таип ракетки Просто. Има ембарго и за двете държави. Диктатори и двамата. Турция в НАТО ли е? Огънаха му се коленцата на торариш Путин и прави коалиция с Ердоган. След 10 год. ще се види за новите технологии. А, китайците дали "ручат жабетата"

Много ли обичаш US, влюбен ли си в краварите и техните европейски прислужници. Бъдещето е в Евразия

Ердоган си знае интереса...

С200 С300 С400 са ксто марки от онова лепило с което се дрогират мангслите Като ги чуят и нашенските рублопитеци изпадат в делириум

"Уили Рубин "---е марка американски бонбончета! ..и като ги видят нашите соросопитеци---разчекват уста---като Борисов за еленски суджук!:)))))

Над Сирия израелците си летят както си искат и упукват по някоя чалма , съюзник на рассия/Башар Толкоз замитичните качества на тоз рушки буклук

то хубаво са се споразумели, ама руские как ще успеят да ги произведат?

Цитат: През м. юли американският военен министър Джеймс Матис окачестви като суверенно право на Турция решението да купи зенитни ракетни системи от Русия, а не от съюзници в НАТО. Защо ли и ние нямаме това право? А ни обясняват как трябва да вземем Ф-16, по-стар вариант от тези на гърците и турците, дето ще ги сменят.

Имаме това право да си закупим каквото си искаме оръжие само да не е руско защото е технологично и морално остаряло!И Русия използва оръжейният си монопол над България за изнудване и ограбване!

ТЕЗИ РАКЕТИ СА ЗА НАТОВСКИ САМОЛЕТИ В СЛУЧАЙ ЧЕ ПАЛАЧИНКАТА СЕ ОБЪРНЕ?

Палачинката е почти готова за обръщане,ха ха ха

...,че от дълги години насам подат само руски самолети,а арабелите осмелили се да замерят само израелски или NATO-ки самолети биват издухвани на секундата...или...?

вижте кво! дайте да нападнем и русия и турция едновременно! така е поне сигурно, че поне една от тях ще го вземе на сериозно и като се ядоса ще освободи целите балкани, че и още нещо от западната окупация, а?

какво ще правим с тиквата, и продажната му партия когато Русия ни освободи за втори път?

Армията на Башар Асад ще предава на Русия всички пленени бойци на Ислямска държава, но само ако не са сирийски граждани, съобщава La Voix De La Libye, като се позовава на източник от ливанското движение Хизбула. Според източника, терористите ще бъдат настанени в специални лагери в близост до сибирските петролни находища, където ще бъдат използвани като работна ръка. Така с бачкане и при жестоките сибирски температури и гладните мечки, терористите ще бъдат превъзпитавани. Споразумение за тази операция ще бъде подписано между руски и сирийски представители, съобщава либийския вестник. Вече е определен и транспортен самолет Ан-124, с който пленниците от Саудитска Арабия, Кувейт, Турция и Емирствата ще бъдат превозвани в Русия. Москва вече обяви, че възнамерява да разшири добива на петрол и природен газ в Красноярския край, като определи проекта за един от най-важните в следващите 10 години. Проблем обаче е недостига на работна ръка в района, който се намира зад полярния кръг. Затова лагерът за превъзпитание на терористите от Ислямска държава ще бъде построен именно там. В района минусовите температури се задържат 8 месеца в годината, а рекордните стигат до минус 60 градуса по Целзий. Бягството също е доста трудно, предвид огромните пространства и гори, населени с гладни бели мечки, а най-близките селища са на 1000 километра."

тези ще са споразумеят ли кога ще ни освободят от европата и запада или ний да ги освободим от западните агенти и зомбита, а?

И военната промишлиност на руснаците е ниско качество,също като всичко останало.Те не са способни да произвеждат и създават.Могат да крадат,да шпионират,да окупират,да убиват.

САЩ СМЕ СЪЗДАДЕНИ КАТО РОБОВЛАДЕЛСКА РЕПУБЛИКА .... ЕДНСТВЕНАТА РАЗЛИКА С ТУРЦИЯ ПРИ СЪЗДАВАНЕТО Е БИЛА ЧЕ ТУРЦИЯ Е ИМАЛА СУЛТАН-РОБОВЛДЕЛЕЦ, А АМЕРИКА ПРЕЗИДЕНТ-РОБОВЛДЕЛЕЦ

да, да и Хитлер така си мислеше!

СРАМУВАМ СЕ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН , ЗАЩОТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА СУДЖУЦИТЕ РУСИЯ ИМА ПО-ГОЛЯМО ДОВЕРИЕ НА ТУРЦИТЕ ОТКОЛКОТО НА БЪЛГАРИЯ :)) .... СРАМУВАМ СЕ И ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ ХОРА КАТО РЕДАКТОРИТЕ НА ДИРБГ КОИТО ТРИЯТ ТЕЗИ МИСЛИ :)))

А ЗАЩО БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ СА ТАКИВА СЕЛСКИ ШУВРАНТИИ ??? .... АМИ ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ СА ДОШЛИ НА ВЛАСТ С УБИСТВО И ГРАБЕЖ И ЗАТОВА СЕ СТРАХУВАТ ПОВЕЧЕ ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД , ОТКОЛКОТО ОТ ВЪНШНИ ПОРОБИТЕЛИ ..... И ПОРАДИ ТАЯ ПРИЧИНА СА ГОТОВИ ДА ЛЕГНАТ НА ВСЯКА ВЪНШНА СИЛА КОЯТО ГИ ДЪРЖИ НА ВЛАСТ :))

Което още един път доказва---необходимоста от ДИКТАТУРА НА ПРОЛЕТАРИАТА! ....и от бой и еб..н--за редакторите!:)))))))

Срамувай се защото си гнусен,безгръбначен путлераски трол

Системата С-400 се управлява от няколко компютърни системи Эльбрус-90микро. Микропроцесорът е МЦСТ-R. Съвместим с архитектурата SPARC Version8. Технологичен процес 90 nm, тактова честота 1 Ghz, 4 ядра, производителност 16 Gфлопа, консумация 15 вата, число на транзисторите 180 милиона. Операционна система специална версия на Linux. Проектира се и се произвежда изцяло в Русия, има закупен завод за 203 мм силициеви пластини. Руснаците винаги, от десетилетия са имали собствени микропроцесори за военната си техника, никога не са използвали американски. Но понеже не ги продават на гражданския пазар, някои си мислят, че работят с лампи. Само че ядрена подводница, Армата и Су-57 (предишен Т-50) с лампи не могат да се управляват. Нито пък някой ще сложи американски процесори.

ЛИЦЕНЗИРАН ПРОЦЕСОР ОТ БРИТАНСКА ФИРМА, МУХАХАХАХАХА. ЕДИНСТВЕНОТО РУСКО В НЕГО Е ПЛАТЕНИЯ ЛИЦЕНЗ!! :))))))

Всички компютри се правят в комунистически Китай, с руски суровини.

Смешно но невярно. вижда се че не си осмислил прочетеното. Всичко е руско в процесора, включително и лиценза, ако и за това не лъжеш де.

Айдеее тоя се осра....я кажи коя е тая британска фирма която произвежда процесори.....аз знам само американски ама можеи британска да се е появила след тоя Брекзит....както викат англичаните Make a Britain great again

и совалката Енергия преди 30 години кацна в автоматичен режим(това навярно става само с компютри на въглища?) Американците тогава ореваха света, как тяхната била по-добра щото кацала в пилотиран ръчен режим.

Аз нещо не разбирам,за Турция може а за България не.Как така турците се разбраха за ракетите ,те нали не са съвместими с натовският стандарт?????

И какво от това?

Да не се окаже,че САЩ плашат Европа,че Турция излиза от НАТО и пуска всичките мигратни .Или тя наистина ги пуска без САЩ да може да контролира нещата

Как да са несъвместими....системите им много добре разпознава натовските самолети като цели.

Нали знаеш че с-400 на Турция доооста ще се различават от с-400 на Русия ????

НЯМА ДА СЕ РАЗЛИЧАВА !!! ТУРЦИЯ ЩЕ ЗАКУПИ ПРОИЗВЕДЕН ВЕЧЕ КОМПЛЕКС ЗА РУСКАТА АРМИЯ !!! ТУРЦИТЕ НЕ СА ГЛУПАВИ НЕ НАПРАЗНО СА НИ УПРАВЛЯВАЛИ 500 ГОДИНИ !!!

Тези който спамят и пишат глупости за С-400,изобщо не са наясно с големите възможности на това оръжие.

Ердоган ще даде 1000 домата на Путака за него. Определено е голяма възможност

Пък ти като наивно зобиш руските хвалипръцковщини по ТВЗвезда си сигурно много наясно..

И Гърция има Руско оръжие...

Руснаците са велики ИМПЕРИЯ.

Велики са.. след бутилка водка + 2 боярищника (както вече масово употребяват).

за военния си музей, мбухахааааа!

Тъпо го каза. Явно си неумен.

Съвсем нова е. Приета е на въоръжение 2007 г. Тъкмо е в силата си сега - отстранени са недостатъците, които са открити при няколкогодишната експлоатация. Турците разбират от оръжие !

не разбирате от военна техника и коментурате самоуверено за предимствата на руското оръжие, електрониката в ЗР комплекси на Русия е още на лампи, защото руските корифей вярват, че тази техника е радиационно защитена в сравнение със съвременните интегрални технологии, а освен това Русия не може да произвежда съвременна електроника.

Глупости. И преди и сега в Русия се произвеждат транзистори, тиристори, симистори и интегрални схеми. Особено силовите им полупроводникови прибори са най- сигурните в света. Те запазиха старата си дифузна технология, която гарантира много нисък процент откази, за разлика от приложените на запад епитаксиални технологии, които водят до икономия, но и голям процент повреди.

Изглежда, че ти си истинският идиот тук. Какво могат и не могат руснаците не е важно от гледна точка на науката, но при употреба на ядрено оръжие и на електромагнитни бомби (e-bomb), елекрониката излиза от строя завинаги, а радиолампите само временно губят качества.

Бричет от тебе по -голем идиот нема.

АБЕ МУНЧО ..... ТИ СЕЛСКИЯТ ИДИОТ ЛИ СИ ? В ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО МАЙ НА НИЩО НЕ СА ВИ НАУЧИЛИ . ТИ СИ НАГЛЕДЕН ПРИМЕР ЗА ДЕЕВОЛЮЦИЯ.

Я смени C-400 с F-35 и повтори коментара?

Американците добре проучиха и руските ракетни двигатели, което обаче не значи, че могат и да ги правят.

Сега му е времето да натиснем нещата в посока руски изтребители. Вече има прецедент натовска държава да купува руско оръжие. Ползите: - Миг-35 струва 40 млн. долара и с него е съизмерим по параметри единствено Юрофайтър, който струва 120 млн долара. Нищо друго не се доближава дори малко до това. За сравнение Грипен е 45 млн. долара, а параметрите му са смешка спрямо МиГ и Юрофайтър. - С руски изтребители НАТО няма да ни праща на мисии в Йемен и Афганистан. Каквато е целта сега да ни натискат да си купуваме изтребители и те да са съвместими с НАТО стандартите. Ще си ползваме нашите си изтребители по наше си усмотрение и за охраната на родното си небе. А не за мисии в Близкия изток. А още по разумно е да купим и ние С-400 и изтребителите отпадат като необходимост. Небето ни е защитено.

че ние и сега имаме руски боклуци? Ти ако искаш купи си за себе си па ходи дека сакаш с него

От конструкторското бюро МиГ остана само името. Миг-35 го правят вече 20 години безуспешно. Качеството също е проблемно. Алжир се отказа и върна доставката, сега и Индия се отказва от морския вариант. По ресурс на двигателите и отстъпва в пъти на западните самолети. С руски самолети наистина няма да ни пращат никъде, ще си седим на летището както до сега :)

Tezi c-400 prez bayo toshovo vreme, shtiame da gi imame sreshtu 1000 domati!!;))

Tези, C-400 през бай Tошово време ,щяхме да ги имаме срещу 1000 домати!!;))

срещу 1000 домати щеше да имаш само абонамент за МУРЗИЛКА за първото тримесечие

ти иди в пизду сволач!!;))

Ако тези ракети бяха заплаха, то Америка и Европа щяха да реагират.

А могат ли да реагират? И как ще реагират? И Ердоган чинно ще им козирува и ще извика "слушам!"

Ердо е достатъчно луд и му е през резаната карабина, кой, какво ще каже, а Щатите не са готови да изгубят единствения боеспособен съюзник в пакта.

само да не дойдат да те пецкат

искам да питам, абе верно ли некво жуже, което било не повече от лакът, било продало едни ГОЛЕЕЕЕМИ ракети на Турция, щото Турция не щяла натофски ракети, че били много малки ?? Абе верно ли е, че размерът има значение ?

Това не е верно ха ха ха

не е продало още, ама ще продаде ГОЛЕЕЕЕЕМИТЕ си ракети.

Не е важно каква е запалката, а огъня който дава и кой пали с нея !!! :)

И тук настана политприятна чистка ... Защо ли си губим времето изобщо

:))

Да идва батко и да ви каже, какви сте задУнайШници Кремльовски!

отличен мотив за покупка на руски самолети.