Макрон пред Конгреса на САЩ: Иран никога не трябва да има ядрено оръжие

Макрон се обяви срещу национализма и изолационализма и призова САЩ да останат предани на глобализма

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди време четох едно предсказание ,че Париж ще бъде разрушен при евентуална война.Струва ми се че ,Макрон уверено върви натам.Жалко ако се сбъдне пророчеството.

този е на път да бие плевнята по точки

А държавата, създала тероризма, може да има - Израел? Аман от слуги на зионистите ротшилд

които първи са си го направили ,ще властват над останалите?

Макароне що не си онождаш бабока/ако ти става/ми се правиш на мъж!!!

И кои сте вие и кой ви пита как да си развива държавата??Ами и Иран може да каже че и вие дето ежедневно показвате тероризма си по техния свят няма да развивате каквото си искате... Тоя завалия разбрахме че има вече пърхут ама с приказките си доказва че няма нищо под пърхута...

А защо допуснаха Франция да има ядрено оръжие ? Те реално дори са от победената страна във втората световна !

Макрончо е вече официално коронован като новият пудел на САЩ. Приляга му идеално и няма да е трудно да бъде такъв. Преди време тази длъжност с успех се изпълняваше от Тони Блеър, този обаче ще го задмине.

Франция е втора колониална империя в света след Англия. В разцвета си като такава е владеела колонии с площ от 13 милиона квадратни километра с 110 милиона население. След голямата деколонизация тези площи спадат до няколко хиляди квадратни километра, предимно слабо населени територии. Дали са малко тези няколко хиляди квадратни километра? А Макрон добре се е научил как да се представи пред Големия Господар. Все пак, в добрия Близък Изток задължително трябва да има баланс на силите и това няма кой друг да осъществи, освен Иран.

С други думи Макрон дойде да приеме всички условия на Тръмп и не спечели нищо от това, което искаше от него....

Пак някой "стар познайник" на френската полиция ще се изцепи "Аллах Акбар" под Айфеловата кула, чини ми се!!!

не си прав макароинче, ние си имаме дори паралелелен свят, в които живеем и не виждаме проблемите на обикновените ни сънародници!

Като Елцин, та е Елцин беше в конгреса и на финала на речта изрече (превод) “ Да живее Америка”. Голям успех за САЩ

през Наполеон и Хитлер та чак до съвременните палячовци, върти-суче - все гледа да си пробва пишката с Русия... Резултатите обаче, както знаем, са трагични за съответния недоносеник и нацията му...

че с хегемонията на лудите крави е свършено. Само тоя макАрон къде се бута в "А"-група не ми е ясно...

Веднага възниква въпросът: А трябва ли Франция да има такова?

...и как и по какви неписани правила един Пакистан може да има ядрено уръжие , а ИРАН НЕ ?!

макрон най- напред да се оправи с глобализирането на Франция , че там си падат малко по френските революции:)

мислех си,че в сащ ядат само хамбургери ,а се оказва ,че обичали макароните на дон корлеоне .

Не може друг да има ядренна оръжие. Само великата Америка може да има.

Като гледам какво се случва на Запад - все повече се обръщам с надежда и упование към Русия.

TheBeast

Ако беше Дьо Гол вече да е направил главата мека на Макрон !

Двама с големи пръчки(ядрено оръжие) заявяват, че ще направят света по-добър като не разрешават на други да имат големи пръчки. Те нямат предвид дори и собственото си разоръжаване. Франсето не дава и да се чуе за родолюбие, но пък приветства размиването на държави и народи. Мерси баку, ама НОН!

Тръмп говореше .."да направим Америка отново велика", а вижте джендъра Макрон /мислейки се за Наполеон/ , къде отива.."да направим нашата планета велика"!?? Звучи смешно и тъжно..

Не им се смей, просто са израснали с тикива филми.

Не става ясно какво общо има смачкана Франция и пубертетът клоун Микрон с Близкия и Средния Изток.

aubergine

Клиширано комплексарче, прочети повечко и ще разбереш какво общо има "смачкана" Франция с Близкия и Средния Изток. Смешен трол

Това, че Сирия е била френска колония не значи нищо. Значи ли, че сега Турция трябва да има претенции и към Сирия, към целия Близък Изток и Северна Африка, както и до Виена в Европа, защото са влизили в състава на Османската империя. Освен това, можем да разделим Франция на княжества, едното от които е Септимания, владяно он каталонците. Така, че Макарон изпълнява чужди поръчки е ясно. Да, зависим хомосексуалист. Явно започнаха закачки с Тръмп.

Няма такава пародия - САЩ и Франция се сближават!!! Де Гол се е обърнал в гроба. Този Макарон се взе много на сериозно. Все да дава акъл на целия свят и да го оправя. Ама първа да се оправи с недоволните в самата Франция, дето всеки ден стачкуват и протестират срещу него.

Джендърното поведение на Микрон беше направо клоунско. То не бяха прегръдки, държане за ръка и потупване по гърба и даже една целувка! Отврат!!!

Макрон говореше на английски през цялото време , погледнете европейски телевизии!

То само това оставаше - да не знае поне един чужд език като някой пожарникар. Е, нали се е оженил за учителката си. Все е научил английски...

А след брекзита, защо в Европа да се говори на английски език а не на някой европейски.

На мамалигарски.

кога нашата планета е преставала да бъде велика, че Макрон и Тръмп ще я правят отново велика. Земята не им е бащинния все пак. Нито е САЩ, нито е Франция.

Те всичките боклучета са глобалисти. Този не прави изключение. Има и още една тенденция, всички глобалисти не са содомисти. Няма друга планета и трябва да бием алчните на всякъде и по всяко време. Те са ракът на Земята!

РОДШИЛД И РОЛЯТА МУ В ТАЗИ ПИЕСА Е ДА СЕ ГРИЖИ НЕ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА ЕВРОПА А ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА РОДНИНИТЕ МУ