Макрон пред Конгреса на САЩ: Иран никога не трябва да има ядрено оръжие

Макрон се обяви срещу национализма и изолационализма и призова САЩ да останат предани на глобализма

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РОДШИЛД И РОЛЯТА МУ В ТАЗИ ПИЕСА Е ДА СЕ ГРИЖИ НЕ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА ЕВРОПА А ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА РОДНИНИТЕ МУ

Те всичките боклучета са глобалисти. Този не прави изключение. Има и още една тенденция, всички глобалисти не са содомисти. Няма друга планета и трябва да бием алчните на всякъде и по всяко време. Те са ракът на Земята!

кога нашата планета е преставала да бъде велика, че Макрон и Тръмп ще я правят отново велика. Земята не им е бащинния все пак. Нито е САЩ, нито е Франция.

Макрон говореше на английски през цялото време , погледнете европейски телевизии!

Няма такава пародия - САЩ и Франция се сближават!!! Де Гол се е обърнал в гроба. Този Макарон се взе много на сериозно. Все да дава акъл на целия свят и да го оправя. Ама първа да се оправи с недоволните в самата Франция, дето всеки ден стачкуват и протестират срещу него.

Не става ясно какво общо има смачкана Франция и пубертетът клоун Микрон с Близкия и Средния Изток.

То само това оставаше - да не знае поне един чужд език като някой пожарникар. Е, нали се е оженил за учителката си. Все е научил английски...

Джендърното поведение на Микрон беше направо клоунско. То не бяха прегръдки, държане за ръка и потупване по гърба и даже една целувка! Отврат!!!

Тръмп говореше .."да направим Америка отново велика", а вижте джендъра Макрон /мислейки се за Наполеон/ , къде отива.."да направим нашата планета велика"!?? Звучи смешно и тъжно..

Двама с големи пръчки(ядрено оръжие) заявяват, че ще направят света по-добър като не разрешават на други да имат големи пръчки. Те нямат предвид дори и собственото си разоръжаване. Франсето не дава и да се чуе за родолюбие, но пък приветства размиването на държави и народи. Мерси баку, ама НОН!

Ако беше Дьо Гол вече да е направил главата мека на Макрон !

Като гледам какво се случва на Запад - все повече се обръщам с надежда и упование към Русия.

Не им се смей, просто са израснали с тикива филми.

А след брекзита, защо в Европа да се говори на английски език а не на някой европейски.

Не може друг да има ядренна оръжие. Само великата Америка може да има.

мислех си,че в сащ ядат само хамбургери ,а се оказва ,че обичали макароните на дон корлеоне .

макрон най- напред да се оправи с глобализирането на Франция , че там си падат малко по френските революции:)

Веднага възниква въпросът: А трябва ли Франция да има такова?

че с хегемонията на лудите крави е свършено. Само тоя макАрон къде се бута в "А"-група не ми е ясно...

през Наполеон и Хитлер та чак до съвременните палячовци, върти-суче - все гледа да си пробва пишката с Русия... Резултатите обаче, както знаем, са трагични за съответния недоносеник и нацията му...

Като Елцин, та е Елцин беше в конгреса и на финала на речта изрече (превод) “ Да живее Америка”. Голям успех за САЩ

не си прав макароинче, ние си имаме дори паралелелен свят, в които живеем и не виждаме проблемите на обикновените ни сънародници!

Пак някой "стар познайник" на френската полиция ще се изцепи "Аллах Акбар" под Айфеловата кула, чини ми се!!!

aubergine

Клиширано комплексарче, прочети повечко и ще разбереш какво общо има "смачкана" Франция с Близкия и Средния Изток. Смешен трол

...и как и по какви неписани правила един Пакистан може да има ядрено уръжие , а ИРАН НЕ ?!

На мамалигарски.

С други думи Макрон дойде да приеме всички условия на Тръмп и не спечели нищо от това, което искаше от него....

Франция е втора колониална империя в света след Англия. В разцвета си като такава е владеела колонии с площ от 13 милиона квадратни километра с 110 милиона население. След голямата деколонизация тези площи спадат до няколко хиляди квадратни километра, предимно слабо населени територии. Дали са малко тези няколко хиляди квадратни километра? А Макрон добре се е научил как да се представи пред Големия Господар. Все пак, в добрия Близък Изток задължително трябва да има баланс на силите и това няма кой друг да осъществи, освен Иран.

Макрончо е вече официално коронован като новият пудел на САЩ. Приляга му идеално и няма да е трудно да бъде такъв. Преди време тази длъжност с успех се изпълняваше от Тони Блеър, този обаче ще го задмине.

А защо допуснаха Франция да има ядрено оръжие ? Те реално дори са от победената страна във втората световна !

Това, че Сирия е била френска колония не значи нищо. Значи ли, че сега Турция трябва да има претенции и към Сирия, към целия Близък Изток и Северна Африка, както и до Виена в Европа, защото са влизили в състава на Османската империя. Освен това, можем да разделим Франция на княжества, едното от които е Септимания, владяно он каталонците. Така, че Макарон изпълнява чужди поръчки е ясно. Да, зависим хомосексуалист. Явно започнаха закачки с Тръмп.

И кои сте вие и кой ви пита как да си развива държавата??Ами и Иран може да каже че и вие дето ежедневно показвате тероризма си по техния свят няма да развивате каквото си искате... Тоя завалия разбрахме че има вече пърхут ама с приказките си доказва че няма нищо под пърхута...

Макароне що не си онождаш бабока/ако ти става/ми се правиш на мъж!!!

които първи са си го направили ,ще властват над останалите?

А държавата, създала тероризма, може да има - Израел? Аман от слуги на зионистите ротшилд

този е на път да бие плевнята по точки

Преди време четох едно предсказание ,че Париж ще бъде разрушен при евентуална война.Струва ми се че ,Макрон уверено върви натам.Жалко ако се сбъдне пророчеството.