Коментари - Дете на 1,5 г. е в болница след нападение от куче | Днес.dir.bg

Дете на 1,5 г. е в болница след нападение от куче

Дете на 1 година и 6 месеца е пострадало, след като е било нападнато от куче в антоновското село Любичево, съобщиха БНР и "Фокус". Момиченцето е прието в болницата в Търговище.

Обратно в новината

Коментари - Дете на 1,5 г. е в болница след нападение от куче | Днес.dir.bg

Коментари

Ivan

Я, тука е пълно с хуманисти, издигащи "безценния" човешки живот в култ! Че то колите убиват с хиляди - да ги изпотрошим всичкитъе, а!? Зад всичко стои пак човека - той развъжда и после пуска животинките на свобода - пусто двуличие и лицемерие! Много от вас директно или индиректно се изхранват от човешкото страдание и смърт - например работещите във военната индустрия! А и най-жестокия и масов убиец на свои е пак негово "величество" човека!

Новината не е нещо особенно. В концлатера България разкъсването на деца от помяри се одобрява и закриля от природозащитници, пуснати на воля от психиатриите поради липса на средства. Не е нормално да държиш 70 псета и да се гавриш над държавата си, та дори това да е детградирала милиционерско-герберска България - блед спомен от една нормална държава на ред и законност. Триумфът на садо мазохистите, на извратеняците, педофилите, проститутките, педерастите, бизнесмените и другите отклонения от човешкия род се допълни и от кучкарите. Да се готвят и вашите деца.

не мога да си обясня що за лудост е да не се вурят всички бездомни кучета с по един синджир за дурвета и които му е свидно да ги храни и да се грижи за тях , поне не бива да се рожождат по улиците и да се сабират на глутници . тове е опасно. какво стхе дават 200 лева за кастарции само да ги вурят по отделно да ги хранят и да ги гледат вурзани. което е бе зкаишка да го стрлят. и това . ефтино и сигурно. но пак някои мафиот прави политика и пари от това . дано неговиите деца и родите ли да ги руфат кучетатата!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хайде да се разберем! Далаверата не я правят природозащитните организации, а общината. Екоравновесие е общинска фирма, която има 800 000 лв. годишен бюджет. Това са 800 лв на куче!. Шефът на Екоравновесие се избира от общината и назначава от кмета. Шеф на Екоравновесие е бил и Мирослав Найденов - и то цели 3 години. За този период не е дал нито един отчет. Но за сметка на това Найденов сега измисля "смели решения" за пред медиите...макар 3 години да можеше да ги приложи. В момента се замазват крадените пари от Найденов, Екоравновесие и общината, като се обвиняват "природозащитниците".

то полза от деца няма а от парите за кучета полза за некои че има - ама що си трае главнио кучкар на даржвата

Хайде бе властите! Започвайте ги тези кучета! Иначе, ще ги започнем ние, ама тогава ще има фира както преди няколко дена в Грамада. А като намалее населението, ще се наложи да се намали и броя на депутатите.

Веднага да се вземат мерки да се накаже детето, че като ми подскочат тези ми ти кучезащитници, ще осъдят и родителите му и всички наоколо, че това дете е нарушило спокойствието на кучето.....откъде накъде ще се тормозят кучетата....

Съседа арестуван ли е вече, не разбрах?

На теб само заради ника ти е простено, още от него си личи, че не си в час, но другите, които не се и замислят, че проблемът е първо в нас, че позволяваме бездомни кучета да ни ядат с дестилетия и не сме измели всички измекяри, отговорни за плачевната ситуация не ги разбирам. А кучкар ще викаш на баща си или някой друг близък роднина, капиш?

Става дума за другаря "менгеле"

Благодаря за уточнението.

Не ми закачайте кученцето, аааа, селяни такива. То ми радва душичката. Не ме интерисуват вашите деца. /цитат/

ти с една стотачка ли очакваше да тръгне?

на 1 година и 6 месеца и тръгнало само за магазина ?? къде е майка му ? нали имаше закон, че децата до 11 години не могат дори в къщи да остават сами ? Роми, писна ни от новини за тях.

Чети внимателно!Туй,дето е тръгнало с 4 монети за магазина е друго дете на 6 години.

Избивайте ги най-накрая всички помияри и да се свършва с тоя проблем. Около нашия блок в София живеят три глутници с кучета -няколко пъти съм виждал да нападат и нахапват хора. Подавах сигнали в Екоравновесие, но те НЕ реагират - може би идват само ако човек е умрял ??? Какво да се прави пушка ли да взимам, отрова ли, държавата е абдикирала...срам...

Купи отрова за мишки, или нещо подобно, добави я към някакви кренвирши или салами по ароматизирани и ги празпръсни около блока ти. Може да има и косвени жертви, ти си прецени дали приемаш този риск или не.

точно така, даи съвети как да се извършват малодушни, подли и гнусни престъпления!

Само да те разбера кой си дето посегнал на нещастните животинки. се кучетата ви виновни. а хората невини

", а само контузии и охлузвания по лицето." кучето боксиор ли е сега?!роки 6 може би?

Тая ДЪРЖАВА-кучета я яли.

не виждате ли, че ви настройват срещу животните, така кмета ще е с чисти ръце , когато такива кучемрази като тия тук започнат да избиват животните. и ако ви хванат, вие ще го отнесете ненормалници

точно така, кучетата виновни, 800 дена и ще има 8ми блок на аец, избиите съдиите, които взимат подкупи и пускат престъпниците на свобода, вместо да се занимавате с кучетата. все едно помилванията на убиици-изнасилвачи от ангел марин не са се случвали. тръгнете да убивате убииците пуснати на свобода, не сте толкова смели, а!

Къде са наглите дебелогъзовци от ЧЕТИРИ ЛАПИ сега да видим какво ще кажат къде е държавата да защити хората омръзна ми детето ми да си играе с кучешки говна на детската площадка.

Ами с какво да играе? Само с други малки хуйчета ли? Това еднообразие може да доведе до големи отклонения, както казва бай Фройд!

"Четири лапи" нямат нищо общо с псевдоприродозащитниците които имат най-голяма сметка да има бездомни кучета, защото иначе им отидоха евросубсидийте които усвояват за да ги развъждат."Четири лапи" се зонимават с обучението на кучета водачи на слепи хора.

Храна имаше бол и всеки можеше да храни куче. Но не беше модерно. В ония времена на мода бяха пуделите. Всеки, който искаше куче, си купуваше незнайно защо пудел. Или ония малките, грозните, забравих им името. На нашия пудел му вързвахме панделки, лакирахме му ноктите. Той много се изнервяше и веднъж изяде една панделка, та го водихме на ветеринар:) Ама не помня да сме нямали какво да ядем и да нямаме с какво да храним Коко.

Журналята се оляха. Утре напишете за петела на баба Гица как подгонил на дедо Лазо унуката; пострадавшата лежи на кухненския одър и си бърка в носа, което крие опасност от наранявания. Тъпаци. Нямате ли елементарно чувство за етика? Трябва ли всеки път да яхвате загрижеността на хората във връзка с един РЕАЛЕН ПРОБЛЕМ и да спекулирате с него като слабоумни?

И аз първо това си помислих като я прочетох тази пародия на статия, но като чета коментарите отдолу си давам сметка, че "журналистите" си позволяват такива своеволия, защото сме си овчи народ и повечето хора имат толова изкривено мислене за всичко, че и през ум не им минава, че някой се драскач ги манипулира с измислени статии!

то и без простите журналя сме наясно с проблема, кучкарю; ти не ни мисли за толкова глупави; кучезащитниците искат да продължава тази ситуация вечно, защото ако няма проблем - няма далавера

Браво, абсолютно съм съгласна, само псевдо статии се пишат

трябва железна ръка и крути мерки без съобразяване с ехидните кучезащитни организации; в Райха навремето животните бяха на почит, но бездомни песове нямаше, а разни лаещи "природозащитни" пумияри в човешки образ ги вкарвахми в крематориума

Е...... ти държавата в която паразитопреносните песове са по важни от хората! На всички прородозащитни маняци и далавераджии и на вас да ви го! Питам се само всички ненормалници дето хранят гнусни помияри приличащи на табуретки колко пъти се сетихте че има деца сираци по домовете и колко вафлички или шоколадчета им занесохте - несте защото и вие сте такива помияри като тези които храните!!!

ти па си е ... ти боклука! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

вземай хапчето бързо

ти па си пълен нещастник :) ахмак :) муню...айде у лево :)

олигофрен!

супер коментари се заформиха, а и "az" все пак си е пълен ждрольо, сдуханяк и смотаняк, нали :) ех че хубаво :)

напълно те подкрепям, отвратений, трябва първо да се справим с пумиярите кучезащитници и тогава с истинските пумияри

Подкрепям те!!!

ИМА ЕВРОПА БЕЗ КУЧЕТА ПО УЛИЦИТЕ. ИМАШЕ И БЪЛГАРИЯ БЕЗ КУЧЕТА. НЕ МИ РАЗПРАВЯЙТЕ ГЛУПОСТИ КАК ПРОБЛЕМЪТ БИЛ НЕРЕШИМ! ЛУДИТЕ КУЧЕЛЮБИ СТАНАХ ПРИЧИНА ДА БЪДАТ ИЗБИТИ НАД 150 000 КУЧЕТА ЗА 20 ГОДИНИ. ОТЕДЛНО - ДА БЪДАТ УБИТИ, ЗАРАЗЕНИ, ЗАРАЗЯВАНИ, ХАПАНИ, ТОРМОЗЕНИ... БЕЗБРОЙ ХОРА. ТЕ НЕ ОБИЧАТ НИТО КУЧЕТА, НИТО ХОРА. ОБИЧАТ СЕБЕ СИ И ПАРИЧКИТЕ. ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ? ИМА БЪРЗИ И ПРОСТИ РЕШЕНИЯ.

да - ОКОНЧАТЕЛНОТО РЕШЕНИЕ

А защо преди 30 години нямаше бездомни кучета и проблеми със съседски такива????????????

Айде пък че не е имало! Мен са ме хапали три пъти - веднъж бездомно куче, веднъж съседско, веднъж роднинско! Как не се сетих тогава да викна некое скучаещо журналистче да отрази драмата! Ех... Ама некак не бехме чак толкова прости сякаш по онова време. Нито стреляхме с пушки от терасата, нито давахме пресконференция като паднем на двора.

Апропо, не намразих кучетата заради това. Човек се ражда хейтър - ако не мрази кучетата, нещо друго ще мрази. Генетично е.

Бяхме си вкарали виетнамци по второ направление. Виетнамикте викаха при определени обстоятелства много силно "ааа, шпек салям, голямо шпек салям...". Щото при жълтите шпека е дифицитен.

Имаше, но ти е къса паметта. Изобщо на българина му е къса паметта. И акълът му е къс. Подробността, че малко хора гледаха домашни кучета, защото не беше модерно, не схождаше с манталитета им тогава и бяха бедни, та не можеха и да хранят и куче. Ако хранеха нещо, беше прасе, кокошки. Оттам и малкото улични кучета тогава. Храната преди години не се харчеша така, както сега. Хората пестяха, за да оцеляват. Сега има все повече, които изхвърлят за ден, колкото преди 30 годни се изхвърляше за седмица. Какво куче, какви 5 лева?! Само тъпаците забравят толкова бързо фактите и започват да си измислят според случая. Много често слушам небивалици и коментари, несвързани с реалността, от недалечното минало. Все едно слушаш хора, кото не са живели тогава! Или глупаци, които не могат да свържат едно с друго и си блеят разни врели некипели.

Много добър въпрос. Това, което си спомням, че имаше постоянен контрол от ХЕИ. Минаваха по къщите, проверяваха дали кучетата са здрави, не разрешаваха болни кучета в дворовете, съставяха актове. Държавата си знаеше не само правата, но и задълженията. И имаше контрол.

"върху него се хвърлило кучето на съседа" - значи не е било нахапано, а е било бутнато, а може пияната маика сама да е набила детето, защото много е плачело. тъп народ - слаба държава. гласуваите за агент цар гоце пак.

И защо я публикувате тая новина? Защото отнякъде е решено с това да се занимава народът? Министерството на пропагандата действа явно. Кучето на съседа нахапало дете, обаче да настроим хората срещу животните, както Мао е използвал врабчетата като извинение за липсата на реколта. Хайде да мислите, преди да публикувате, каквото е модно?

Ти па, да мислят ли или пари да изкарват? Не може и двете!

Кучкарите съвсем влни съчинения започнаха да пишат. Приличате ми на пушачите. Понеже се очертава да ви свият периките на такива изроди, остава да пищите и да ръзите глупост след глупост. Птичетата не знам какво общо имат с кучетата, освен че комунистическата глупост е родила избиването на едните, а същата е родила и произволното разпространение на другите. Не съм чул да няма кучета в посткомунистическа държава, както и да има свободни кучета убийци в цивилизована държава. Остава да се концентрираме как да се реши проблемът, а не да се чудим как да разсеем вниаманието от него, като го обявяваме за разсейване на внимание. Това са глуспоти, които минават само пред тъпаци. Така че: да решим и проблема с кучетата възможно по-бързо, както и много други наболели проблеми. Нека не чакаме всички други да се решат, за да започнем с тези, а?

Абе тези ръбове не разбраха ли най-сетне,че безпризорните кучета са невинни и да ги оставят на мира!Всички нападения се вършат от домашни кучета,оставени свободно да се разхождат по улиците!Освободете кучетата заловени в "Малинова долина",защото господ гледа и наказва!

Кристоф, предполагам, че името ти идва от Христо?? Днес е Велики четвъртък - денят в който Христос е осъден......от гражданите, а не от властниците. По този случай Пилат си е измил ръцете.... и... е останал чист. Помисли дали следва да кълнеш в такъв ден?! Също така си и помисли за библейската йерархия, за мястото на Сина Господен, за човеците и ...... и нааааай-накрая за кучетата. Не бъркай в йерархията! Обратното би означавало, че си доста нижепоставен!

кучето на СЪСЕДА ! каква държава, какви природозащитници !

Господине от село, като си неграмотен, гледай да пишеш с по-ситни буквички бе, така много личи!

Колко е хубаво да живееш в България! Колко е уредено, спретнато, спокойно. А какви умни и способни хора ни управляват! И колко много те полагат грижи за нас. А се намират едни такива безотговорни, недоволни, вечно мрънкащи хора, които се оплакват за щяло и нещяло.Ами да напуснат тази хубава страна, да отидат на луната - там няма кучета - пък да ги видим тогава!

вземай хапчето бързо

прост си, прост! Даже тъп! Ама много! Като г...з!

много сте прости всички, които сте писали. Така ви манипулират тук , че не е истина. Ама си заслужавате!!!! Довечера гледайте и новините и псувайте държавата.

Днес сутринта, като слушах новини по радиото чух, че щяли на 15. април да честват 100 години от рождението на Великият ръководител на Северна Корея - др. Ким Ир-сен. Та си рекох, не може ли Фандъковката да направи един подарък на "братския" корейски народ по случая - една влакова композиция с около 12 000 софийски кучета. Ползата ще е двойна - и за нас и за тях...

Аз пък предлагам наборе, в композицията да натоварим селяндури. Тъкмо ще спечелим от икономисаните за тях субсидии. На мен бг-селяндурите като данъкоплатец ми излизат по-скъпо от издръжката на кучетата.

Косьо.оо.о...о! тия дръпнати не халясват псета! Другарката Фандъкова трябва да пренасочи композицията в посока Виетнам,там са малко като нащте мангасари ядът к'вот им падне! Ма ти от варкаш толкоз нека изчакаме малко да саберем от цялата територия щото само от София е много егоистично!?

Тъпо е точно от тя ник да пишеш,защото в Третия райх са имали едни от най-строгите закони за защитата на животните ...колкото и странно за звучи:)

разбира се, расовите немски овчарки...; аз много обичам животните, но не е редно по улиците да има бездомни кучета, а редът в Райха също е пословичен (понеже си запознат); щом 22 години няма ефективни действия, време е за Окончателното решение; то не е наказание за кучетата, а просто решение на проблема; в трудни времена падат жертви; трябва да се действа обаче с жерезна ръка и срещу ехидните кучкари - тези, които изличат облаги от нашето страдание в кучешка София (и не само)

Невристе Салиева??? Всичко е ясно само като прочетеш името.

Съседката имала спор със съседа, понеже той си преместил нужника досами къщата, там му било некак си по-удобно. На съседа кучето пък харесвало лапето на съседката. Отишно лапето на съседката при кучето на съседа, кучето на съседа бутнало лапето на съседката, то са сурнало по лице и са разревало колкото му душа сака. Тук вкарваме ново действащо лице: съседа фелдшер, Той не бил зимал заплата от 3 месеца и дължал на съседа пейсе лева за ракия на вересия, консумирана през релевантния период. От друга страна, много харесвал съседката, понеже правела хубаво вино. Отделно имал една братчедка в градо - работела нашта в агенция Фокус, верно безплатно работела ама пък нали била журналистка все пак, гордост мамина. И те така са стигнало до таз потресающа новина.

хубавото е, че вече виждам хора, осмеляващи си да правят забележка на кучкарите, ако са пуснали кучето си свободно без каишка

краино време е да се намеси некои отговорен фактор и да се реши проблема с кучетата.щом като неможе да се убиват бездомни и агресивни кучета , то да започнеме да убиваме хората които са нахапани от кучета.сигорно те са виновни.саялявам ,че така се изразявам ,но ако продаляваме да слушаме тези еко защитници ще останеме много малко хора ,които неса нахапани от кучета.

Трябва да се прави разлика между конкретния проблем, какъвто е този с кучетата, и принципното желание на някои индивиди всичко, което ги плаши да бъде умъртвено. Избийте всичко живо, наплодете се до 50 милиарда човека и приятно прекарване.

оооуууфф , стига с тия цигани и тия кучета, новина голяма

Смърт на децата! Даживеят кучетата! И всички наши неправителствени организации, които подкрепят кучетата - радетели за редукция на населението! Да живеят кучетеата- светлото бъдеще на тези територии!

Ако трябва свикайте национално съвещание, но решете проблема! Обяснете на всички /в т.ч. селските кметове/ , да не допускат глутници по селата!!!Глобявайте ги зловещо и да видите как ще се задействат дружинките! Не е възможно да лаят цяла нощ и да не можеш да мигнеш!

т.т. "защитници" повечето имат психически проблеми и проблеми с Егото си (защото също притежават кучета и не ги гледат НЕ според закона) или имат материална изгода (явно се плаща на "осиновители" само на книга)

Стига вече. Крайно време е да се изтребят всички кучета.

Кучетата имали права! Ами хайде да развъдим и лъвове. А защо изтребвате и хлебарките, а плъховете? Защо защитавате нещо, само защото така сте решили? Това не ви е любимия отбор, а проблем - социален.

Именно, защото е социален. Кучето може да обича и страда, а хлебарката поне в частта за любовта има известни проблеми. Човек също трябва да може да обича и да страда. А сравнението на кучето с лъва се коментира само. Или любовта, солидарността и състраданието или егоизма, враждебността и смъртта, това е социалният избор около бездомните кучета.

някой ти е промил мозъка! и не си налагайте идеите на останалите! - това е като адвентистите и др, които са нахални и нагли - същите сте!

Всички безотговорни хора,които си изхвърлят животните,и лошите стопани са ВИНОВНИ! НЕ УБИЙСТВАТА СА РЕШЕНИЕТО, А КОЛЕКТИВНАТА ОТГОВОРНОСТ на обществото!!! Дайте да избием всички наркомани,бездомни деца и т.н.!

досега повече от 20 год. имаше и др начини, но корумпираните, които лапат пари от съществуването на псетата по улиците досега не го направиха - затова 1 ден трябва да започне МАСОВО ИЗБЕВАНЕ (приспиване) щом са се навъдили толкова а защитниците им трябва да бъдат съдени!

Защо не виждам новини за препикани от кучета гербери? И за резонното възмущение за правата на герберите по нивите от бай Мурджо. Защо? Къде спите, журналистите?

Коментари - Дете на 1,5 г. е в болница след нападение от куче | Днес.dir.bg

Дете на 1,5 г. е в болница след нападение от куче

Дете на 1 година и 6 месеца е пострадало, след като е било нападнато от куче в антоновското село Любичево, съобщиха БНР и "Фокус". Момиченцето е прието в болницата в Търговище.

Обратно в новината

Коментари - Дете на 1,5 г. е в болница след нападение от куче | Днес.dir.bg

Коментари

Ivan

Я, тука е пълно с хуманисти, издигащи "безценния" човешки живот в култ! Че то колите убиват с хиляди - да ги изпотрошим всичкитъе, а!? Зад всичко стои пак човека - той развъжда и после пуска животинките на свобода - пусто двуличие и лицемерие! Много от вас директно или индиректно се изхранват от човешкото страдание и смърт - например работещите във военната индустрия! А и най-жестокия и масов убиец на свои е пак негово "величество" човека!

Новината не е нещо особенно. В концлатера България разкъсването на деца от помяри се одобрява и закриля от природозащитници, пуснати на воля от психиатриите поради липса на средства. Не е нормално да държиш 70 псета и да се гавриш над държавата си, та дори това да е детградирала милиционерско-герберска България - блед спомен от една нормална държава на ред и законност. Триумфът на садо мазохистите, на извратеняците, педофилите, проститутките, педерастите, бизнесмените и другите отклонения от човешкия род се допълни и от кучкарите. Да се готвят и вашите деца.

не мога да си обясня що за лудост е да не се вурят всички бездомни кучета с по един синджир за дурвета и които му е свидно да ги храни и да се грижи за тях , поне не бива да се рожождат по улиците и да се сабират на глутници . тове е опасно. какво стхе дават 200 лева за кастарции само да ги вурят по отделно да ги хранят и да ги гледат вурзани. което е бе зкаишка да го стрлят. и това . ефтино и сигурно. но пак някои мафиот прави политика и пари от това . дано неговиите деца и родите ли да ги руфат кучетатата!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хайде да се разберем! Далаверата не я правят природозащитните организации, а общината. Екоравновесие е общинска фирма, която има 800 000 лв. годишен бюджет. Това са 800 лв на куче!. Шефът на Екоравновесие се избира от общината и назначава от кмета. Шеф на Екоравновесие е бил и Мирослав Найденов - и то цели 3 години. За този период не е дал нито един отчет. Но за сметка на това Найденов сега измисля "смели решения" за пред медиите...макар 3 години да можеше да ги приложи. В момента се замазват крадените пари от Найденов, Екоравновесие и общината, като се обвиняват "природозащитниците".

то полза от деца няма а от парите за кучета полза за некои че има - ама що си трае главнио кучкар на даржвата

Хайде бе властите! Започвайте ги тези кучета! Иначе, ще ги започнем ние, ама тогава ще има фира както преди няколко дена в Грамада. А като намалее населението, ще се наложи да се намали и броя на депутатите.

Веднага да се вземат мерки да се накаже детето, че като ми подскочат тези ми ти кучезащитници, ще осъдят и родителите му и всички наоколо, че това дете е нарушило спокойствието на кучето.....откъде накъде ще се тормозят кучетата....

Съседа арестуван ли е вече, не разбрах?

На теб само заради ника ти е простено, още от него си личи, че не си в час, но другите, които не се и замислят, че проблемът е първо в нас, че позволяваме бездомни кучета да ни ядат с дестилетия и не сме измели всички измекяри, отговорни за плачевната ситуация не ги разбирам. А кучкар ще викаш на баща си или някой друг близък роднина, капиш?

Става дума за другаря "менгеле"

Благодаря за уточнението.

Не ми закачайте кученцето, аааа, селяни такива. То ми радва душичката. Не ме интерисуват вашите деца. /цитат/

ти с една стотачка ли очакваше да тръгне?

на 1 година и 6 месеца и тръгнало само за магазина ?? къде е майка му ? нали имаше закон, че децата до 11 години не могат дори в къщи да остават сами ? Роми, писна ни от новини за тях.

Чети внимателно!Туй,дето е тръгнало с 4 монети за магазина е друго дете на 6 години.

Избивайте ги най-накрая всички помияри и да се свършва с тоя проблем. Около нашия блок в София живеят три глутници с кучета -няколко пъти съм виждал да нападат и нахапват хора. Подавах сигнали в Екоравновесие, но те НЕ реагират - може би идват само ако човек е умрял ??? Какво да се прави пушка ли да взимам, отрова ли, държавата е абдикирала...срам...

Купи отрова за мишки, или нещо подобно, добави я към някакви кренвирши или салами по ароматизирани и ги празпръсни около блока ти. Може да има и косвени жертви, ти си прецени дали приемаш този риск или не.

точно така, даи съвети как да се извършват малодушни, подли и гнусни престъпления!

Само да те разбера кой си дето посегнал на нещастните животинки. се кучетата ви виновни. а хората невини

", а само контузии и охлузвания по лицето." кучето боксиор ли е сега?!роки 6 може би?

Тая ДЪРЖАВА-кучета я яли.

не виждате ли, че ви настройват срещу животните, така кмета ще е с чисти ръце , когато такива кучемрази като тия тук започнат да избиват животните. и ако ви хванат, вие ще го отнесете ненормалници

точно така, кучетата виновни, 800 дена и ще има 8ми блок на аец, избиите съдиите, които взимат подкупи и пускат престъпниците на свобода, вместо да се занимавате с кучетата. все едно помилванията на убиици-изнасилвачи от ангел марин не са се случвали. тръгнете да убивате убииците пуснати на свобода, не сте толкова смели, а!

Къде са наглите дебелогъзовци от ЧЕТИРИ ЛАПИ сега да видим какво ще кажат къде е държавата да защити хората омръзна ми детето ми да си играе с кучешки говна на детската площадка.

Ами с какво да играе? Само с други малки хуйчета ли? Това еднообразие може да доведе до големи отклонения, както казва бай Фройд!

"Четири лапи" нямат нищо общо с псевдоприродозащитниците които имат най-голяма сметка да има бездомни кучета, защото иначе им отидоха евросубсидийте които усвояват за да ги развъждат."Четири лапи" се зонимават с обучението на кучета водачи на слепи хора.

Храна имаше бол и всеки можеше да храни куче. Но не беше модерно. В ония времена на мода бяха пуделите. Всеки, който искаше куче, си купуваше незнайно защо пудел. Или ония малките, грозните, забравих им името. На нашия пудел му вързвахме панделки, лакирахме му ноктите. Той много се изнервяше и веднъж изяде една панделка, та го водихме на ветеринар:) Ама не помня да сме нямали какво да ядем и да нямаме с какво да храним Коко.

Журналята се оляха. Утре напишете за петела на баба Гица как подгонил на дедо Лазо унуката; пострадавшата лежи на кухненския одър и си бърка в носа, което крие опасност от наранявания. Тъпаци. Нямате ли елементарно чувство за етика? Трябва ли всеки път да яхвате загрижеността на хората във връзка с един РЕАЛЕН ПРОБЛЕМ и да спекулирате с него като слабоумни?

И аз първо това си помислих като я прочетох тази пародия на статия, но като чета коментарите отдолу си давам сметка, че "журналистите" си позволяват такива своеволия, защото сме си овчи народ и повечето хора имат толова изкривено мислене за всичко, че и през ум не им минава, че някой се драскач ги манипулира с измислени статии!

то и без простите журналя сме наясно с проблема, кучкарю; ти не ни мисли за толкова глупави; кучезащитниците искат да продължава тази ситуация вечно, защото ако няма проблем - няма далавера

Браво, абсолютно съм съгласна, само псевдо статии се пишат

трябва железна ръка и крути мерки без съобразяване с ехидните кучезащитни организации; в Райха навремето животните бяха на почит, но бездомни песове нямаше, а разни лаещи "природозащитни" пумияри в човешки образ ги вкарвахми в крематориума

Е...... ти държавата в която паразитопреносните песове са по важни от хората! На всички прородозащитни маняци и далавераджии и на вас да ви го! Питам се само всички ненормалници дето хранят гнусни помияри приличащи на табуретки колко пъти се сетихте че има деца сираци по домовете и колко вафлички или шоколадчета им занесохте - несте защото и вие сте такива помияри като тези които храните!!!

ти па си е ... ти боклука! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

вземай хапчето бързо

ти па си пълен нещастник :) ахмак :) муню...айде у лево :)

олигофрен!

супер коментари се заформиха, а и "az" все пак си е пълен ждрольо, сдуханяк и смотаняк, нали :) ех че хубаво :)

напълно те подкрепям, отвратений, трябва първо да се справим с пумиярите кучезащитници и тогава с истинските пумияри

Подкрепям те!!!

ИМА ЕВРОПА БЕЗ КУЧЕТА ПО УЛИЦИТЕ. ИМАШЕ И БЪЛГАРИЯ БЕЗ КУЧЕТА. НЕ МИ РАЗПРАВЯЙТЕ ГЛУПОСТИ КАК ПРОБЛЕМЪТ БИЛ НЕРЕШИМ! ЛУДИТЕ КУЧЕЛЮБИ СТАНАХ ПРИЧИНА ДА БЪДАТ ИЗБИТИ НАД 150 000 КУЧЕТА ЗА 20 ГОДИНИ. ОТЕДЛНО - ДА БЪДАТ УБИТИ, ЗАРАЗЕНИ, ЗАРАЗЯВАНИ, ХАПАНИ, ТОРМОЗЕНИ... БЕЗБРОЙ ХОРА. ТЕ НЕ ОБИЧАТ НИТО КУЧЕТА, НИТО ХОРА. ОБИЧАТ СЕБЕ СИ И ПАРИЧКИТЕ. ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ? ИМА БЪРЗИ И ПРОСТИ РЕШЕНИЯ.

да - ОКОНЧАТЕЛНОТО РЕШЕНИЕ

А защо преди 30 години нямаше бездомни кучета и проблеми със съседски такива????????????

Айде пък че не е имало! Мен са ме хапали три пъти - веднъж бездомно куче, веднъж съседско, веднъж роднинско! Как не се сетих тогава да викна некое скучаещо журналистче да отрази драмата! Ех... Ама некак не бехме чак толкова прости сякаш по онова време. Нито стреляхме с пушки от терасата, нито давахме пресконференция като паднем на двора.

Апропо, не намразих кучетата заради това. Човек се ражда хейтър - ако не мрази кучетата, нещо друго ще мрази. Генетично е.

Бяхме си вкарали виетнамци по второ направление. Виетнамикте викаха при определени обстоятелства много силно "ааа, шпек салям, голямо шпек салям...". Щото при жълтите шпека е дифицитен.

Имаше, но ти е къса паметта. Изобщо на българина му е къса паметта. И акълът му е къс. Подробността, че малко хора гледаха домашни кучета, защото не беше модерно, не схождаше с манталитета им тогава и бяха бедни, та не можеха и да хранят и куче. Ако хранеха нещо, беше прасе, кокошки. Оттам и малкото улични кучета тогава. Храната преди години не се харчеша така, както сега. Хората пестяха, за да оцеляват. Сега има все повече, които изхвърлят за ден, колкото преди 30 годни се изхвърляше за седмица. Какво куче, какви 5 лева?! Само тъпаците забравят толкова бързо фактите и започват да си измислят според случая. Много често слушам небивалици и коментари, несвързани с реалността, от недалечното минало. Все едно слушаш хора, кото не са живели тогава! Или глупаци, които не могат да свържат едно с друго и си блеят разни врели некипели.

Много добър въпрос. Това, което си спомням, че имаше постоянен контрол от ХЕИ. Минаваха по къщите, проверяваха дали кучетата са здрави, не разрешаваха болни кучета в дворовете, съставяха актове. Държавата си знаеше не само правата, но и задълженията. И имаше контрол.

"върху него се хвърлило кучето на съседа" - значи не е било нахапано, а е било бутнато, а може пияната маика сама да е набила детето, защото много е плачело. тъп народ - слаба държава. гласуваите за агент цар гоце пак.

И защо я публикувате тая новина? Защото отнякъде е решено с това да се занимава народът? Министерството на пропагандата действа явно. Кучето на съседа нахапало дете, обаче да настроим хората срещу животните, както Мао е използвал врабчетата като извинение за липсата на реколта. Хайде да мислите, преди да публикувате, каквото е модно?

Ти па, да мислят ли или пари да изкарват? Не може и двете!

Кучкарите съвсем влни съчинения започнаха да пишат. Приличате ми на пушачите. Понеже се очертава да ви свият периките на такива изроди, остава да пищите и да ръзите глупост след глупост. Птичетата не знам какво общо имат с кучетата, освен че комунистическата глупост е родила избиването на едните, а същата е родила и произволното разпространение на другите. Не съм чул да няма кучета в посткомунистическа държава, както и да има свободни кучета убийци в цивилизована държава. Остава да се концентрираме как да се реши проблемът, а не да се чудим как да разсеем вниаманието от него, като го обявяваме за разсейване на внимание. Това са глуспоти, които минават само пред тъпаци. Така че: да решим и проблема с кучетата възможно по-бързо, както и много други наболели проблеми. Нека не чакаме всички други да се решат, за да започнем с тези, а?

Абе тези ръбове не разбраха ли най-сетне,че безпризорните кучета са невинни и да ги оставят на мира!Всички нападения се вършат от домашни кучета,оставени свободно да се разхождат по улиците!Освободете кучетата заловени в "Малинова долина",защото господ гледа и наказва!

Кристоф, предполагам, че името ти идва от Христо?? Днес е Велики четвъртък - денят в който Христос е осъден......от гражданите, а не от властниците. По този случай Пилат си е измил ръцете.... и... е останал чист. Помисли дали следва да кълнеш в такъв ден?! Също така си и помисли за библейската йерархия, за мястото на Сина Господен, за човеците и ...... и нааааай-накрая за кучетата. Не бъркай в йерархията! Обратното би означавало, че си доста нижепоставен!

кучето на СЪСЕДА ! каква държава, какви природозащитници !

Господине от село, като си неграмотен, гледай да пишеш с по-ситни буквички бе, така много личи!

Колко е хубаво да живееш в България! Колко е уредено, спретнато, спокойно. А какви умни и способни хора ни управляват! И колко много те полагат грижи за нас. А се намират едни такива безотговорни, недоволни, вечно мрънкащи хора, които се оплакват за щяло и нещяло.Ами да напуснат тази хубава страна, да отидат на луната - там няма кучета - пък да ги видим тогава!

вземай хапчето бързо

прост си, прост! Даже тъп! Ама много! Като г...з!

много сте прости всички, които сте писали. Така ви манипулират тук , че не е истина. Ама си заслужавате!!!! Довечера гледайте и новините и псувайте държавата.

Днес сутринта, като слушах новини по радиото чух, че щяли на 15. април да честват 100 години от рождението на Великият ръководител на Северна Корея - др. Ким Ир-сен. Та си рекох, не може ли Фандъковката да направи един подарък на "братския" корейски народ по случая - една влакова композиция с около 12 000 софийски кучета. Ползата ще е двойна - и за нас и за тях...

Аз пък предлагам наборе, в композицията да натоварим селяндури. Тъкмо ще спечелим от икономисаните за тях субсидии. На мен бг-селяндурите като данъкоплатец ми излизат по-скъпо от издръжката на кучетата.

Косьо.оо.о...о! тия дръпнати не халясват псета! Другарката Фандъкова трябва да пренасочи композицията в посока Виетнам,там са малко като нащте мангасари ядът к'вот им падне! Ма ти от варкаш толкоз нека изчакаме малко да саберем от цялата територия щото само от София е много егоистично!?

Тъпо е точно от тя ник да пишеш,защото в Третия райх са имали едни от най-строгите закони за защитата на животните ...колкото и странно за звучи:)

разбира се, расовите немски овчарки...; аз много обичам животните, но не е редно по улиците да има бездомни кучета, а редът в Райха също е пословичен (понеже си запознат); щом 22 години няма ефективни действия, време е за Окончателното решение; то не е наказание за кучетата, а просто решение на проблема; в трудни времена падат жертви; трябва да се действа обаче с жерезна ръка и срещу ехидните кучкари - тези, които изличат облаги от нашето страдание в кучешка София (и не само)

Невристе Салиева??? Всичко е ясно само като прочетеш името.

Съседката имала спор със съседа, понеже той си преместил нужника досами къщата, там му било некак си по-удобно. На съседа кучето пък харесвало лапето на съседката. Отишно лапето на съседката при кучето на съседа, кучето на съседа бутнало лапето на съседката, то са сурнало по лице и са разревало колкото му душа сака. Тук вкарваме ново действащо лице: съседа фелдшер, Той не бил зимал заплата от 3 месеца и дължал на съседа пейсе лева за ракия на вересия, консумирана през релевантния период. От друга страна, много харесвал съседката, понеже правела хубаво вино. Отделно имал една братчедка в градо - работела нашта в агенция Фокус, верно безплатно работела ама пък нали била журналистка все пак, гордост мамина. И те така са стигнало до таз потресающа новина.

хубавото е, че вече виждам хора, осмеляващи си да правят забележка на кучкарите, ако са пуснали кучето си свободно без каишка

краино време е да се намеси некои отговорен фактор и да се реши проблема с кучетата.щом като неможе да се убиват бездомни и агресивни кучета , то да започнеме да убиваме хората които са нахапани от кучета.сигорно те са виновни.саялявам ,че така се изразявам ,но ако продаляваме да слушаме тези еко защитници ще останеме много малко хора ,които неса нахапани от кучета.

Трябва да се прави разлика между конкретния проблем, какъвто е този с кучетата, и принципното желание на някои индивиди всичко, което ги плаши да бъде умъртвено. Избийте всичко живо, наплодете се до 50 милиарда човека и приятно прекарване.

оооуууфф , стига с тия цигани и тия кучета, новина голяма

Смърт на децата! Даживеят кучетата! И всички наши неправителствени организации, които подкрепят кучетата - радетели за редукция на населението! Да живеят кучетеата- светлото бъдеще на тези територии!

Ако трябва свикайте национално съвещание, но решете проблема! Обяснете на всички /в т.ч. селските кметове/ , да не допускат глутници по селата!!!Глобявайте ги зловещо и да видите как ще се задействат дружинките! Не е възможно да лаят цяла нощ и да не можеш да мигнеш!

т.т. "защитници" повечето имат психически проблеми и проблеми с Егото си (защото също притежават кучета и не ги гледат НЕ според закона) или имат материална изгода (явно се плаща на "осиновители" само на книга)

Стига вече. Крайно време е да се изтребят всички кучета.

Кучетата имали права! Ами хайде да развъдим и лъвове. А защо изтребвате и хлебарките, а плъховете? Защо защитавате нещо, само защото така сте решили? Това не ви е любимия отбор, а проблем - социален.

Именно, защото е социален. Кучето може да обича и страда, а хлебарката поне в частта за любовта има известни проблеми. Човек също трябва да може да обича и да страда. А сравнението на кучето с лъва се коментира само. Или любовта, солидарността и състраданието или егоизма, враждебността и смъртта, това е социалният избор около бездомните кучета.

някой ти е промил мозъка! и не си налагайте идеите на останалите! - това е като адвентистите и др, които са нахални и нагли - същите сте!

Всички безотговорни хора,които си изхвърлят животните,и лошите стопани са ВИНОВНИ! НЕ УБИЙСТВАТА СА РЕШЕНИЕТО, А КОЛЕКТИВНАТА ОТГОВОРНОСТ на обществото!!! Дайте да избием всички наркомани,бездомни деца и т.н.!

досега повече от 20 год. имаше и др начини, но корумпираните, които лапат пари от съществуването на псетата по улиците досега не го направиха - затова 1 ден трябва да започне МАСОВО ИЗБЕВАНЕ (приспиване) щом са се навъдили толкова а защитниците им трябва да бъдат съдени!

Защо не виждам новини за препикани от кучета гербери? И за резонното възмущение за правата на герберите по нивите от бай Мурджо. Защо? Къде спите, журналистите?