Коментари - Агенти под прикритие задържаха 22-ма подкупни катаджии | Днес.dir.bg

Агенти под прикритие задържаха 22-ма подкупни катаджии

Агенти под прикритие изловиха със скрити камери 22-ма служители на КАТ в Северна България да вземат подкуп.

Обратно в новината

Коментари - Агенти под прикритие задържаха 22-ма подкупни катаджии | Днес.dir.bg

Коментари

Я АЗ ДА СЕ ОПИТАМ ДА ТИ ОТВОРЯ ОЧИТЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПОРЕДНИЯ ТРИК С КАТАДЖИИТЕ , че май ти е малко сивото сам да си обясниш нещата..тИ. четеш само инфо-то без да мислиш...,ТАКА, ЧЕ МИСЛИ ПОНЕ СЕГА .... Така- АКО СИ РЕШИЛ ЧЕ МУТРА ЩЕ ТИ СЕДНЕ ДА ПРАВИ НЕЩО- САМО ЕЙ ТАКА- ЗА ЕДНАТА СЛАВА И ПРИЗНАНИЕ В БЪЛГАРИЯ И ТО ОТ ПО-ПРОСТИЧКИТЕ КАТО ТЕБ...- ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕШ ТОВА СЕ ПРАВИ С ДВЕ ЦЕЛИ-ПЪРВО , целта е да се направи - МАЛКО ЕВТИН PR ... и второ- за което се ловя на бас , че много от по схватливите се сещат- ЦЕЛТА Е ДА СЕ ОСВОБОДЯТ СИНЕКУРНИ И ДОХОДОНОСНИ МЕСТЕНЦА ЗА НАШИТЕ ХОРА(ОТ МУТРЕНСКОТО ОБКРЪЖЕНИЕ И ТЕХНИТЕ ЛАКЕИ...-за доказателство- проверете кой ще заеме след това местата на уволнените.....).... Не ми се говори- КОЛКО СА ЗЛЕ И КОЛКО СА ПРОСТИ НАГЛИ ПЪРВИЧНИ И БЕЗКРУПУЛНИ ТИЯ ОТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО... Бих задал само един въпрос на великите ГЕРБ-ери: - След като толкова са загрижени от ГЕРБ-а да няма такива закононарушения от страна на КАТ , защо не седнат да променят нещата по тази тема кардинално-ДА СЕДНАТ ДА ПОМИСЛЯТ - ЗАЩО - САМО В МИЛАТА НИ БГ ИМА ТАКЪВ ФЕНОМЕН,И КАКВО ДА СЕ ПРОМЕНИ В ЗАКОНА ЗА ДА СЕ ИЗКОРЕНИ ТОВА ЯВЛЕНИЕ КАРДИНАЛНО И НАПЪЛНО... А НЕ САМО ДА МИ ЛОВЯТ РАЗНИТЕ ТАМ ПООБЕДНЕЛИ КАТАДЖИИ, КОИТО И БЕЗ ТОВА МНОГО НЕ СА НАЯСНО КАКВА ИМ Е РОЛЯТА , ЗНАЧЕНИЕТО , И ОТГОВОРНОСТИТЕ НА ПЪТЯ....

Аз съм шофьор и мотоциклетист от 44г.Общо взето се старая да не нарушавам правилника, но се случва.Никога не съм давал подкупи на катаджии, не са ми и искали.В болшинството случаи съм срещал разбиране от тях, а няколко пъти са ми помагали.Плащал съм и глоби, но си заслужавах.Нямам оплаквания от КАТ.

Защо не се съгласуват такива неща с шефовете на РПУ-та? Не бива така!

Това ще рефлектира върху шофьорите с по-стари коли.Куките направо ще ги спират от движение а останалите ще дават по-мазни рушвети.От тези катаджий 90% няма да ги изгонят от системата,ще ги наредят нещо друго а останалите 10% ще ги повишат

ИСТОРИЯ ОТ ГЪРЦИЯ СПРЯХА МЕ ПРЕДИ СОЛУН 80КМ ПРИ ОГРАНИЧЕНИЕ 70 +ИЗНОСЕНА ГУМА ОПИТАХ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ КАЗА МИ ДА СТОЯ НА 1 МЕТЪР ОТ НЕГО ГЛОБАТА БЕШЕ 140ЕВРО НА ДРУГИЯ ДЕН ГИ ПЛАТИХ В ПОЩАТА 70ЕВРО ТОВА Е МОЯ ОПИТ ОТ ГЪРЦИЯ

Това ми хареса, само така!

Това при БСП го нямаше. Комунетата бяха /и още са!/ доста глупави...

Защо е необходимо да са под прикритие, като те явно демонстрират корумпиране с имотното си състояние - коли, жилища, любовници и др. МВР не е необходимо да харчи още пари за нещо очевадно и пари да се оправдава като министъра Цветанов. ПРИМЕР - В София, на кръстовището на ул. Любен Каравелов" и ул. "Раковски" всеки ден демонстративно и неправилно спира джип с СА 2020 марка KIA от новият модел висш началник /с униформа/ от КАТ - София и за него няма "синя зона", няма ЗДП, няма паяк - просто той е бойкопомазан и за всички, лицето е неизвестен извършител. И после - родната полиция ни пази - от кого и как???

А в София, кога? Ще напиша пример от изминалата събота. Прибирам се с такси към 03.00 ч, и бакшиша прави забранен ляв завой на к-ще К.Величков /Ал.Стамболйски. След половин минута ни настига патрулка с двама Ушеви - милиционер и милиционерка. Бяха културни, провериха документите на бакшиша, извикаха го до патрулната кола и след 3 мин го пуснаха. Човека ми рече, че се е "оправил" с тях. Сигурно им е бутнал 50-тачка.

Абе каквото искате си пишете, досега не е имало такова нещо, 22-ма уличени с подкупи по улиците. Евала на тези от вътрешните отдели, да започнат да вършат работа. Писна ми от тия просяци-рекетьори с палки по улиците.

Ама ква е файдата, като след това няма продължение. те можеха да кажат че са 44 - ма

Добро утро! Та това го знае всеки шофъор. Само не ми стана ясно защо, хванатите миналата година, са освободени. Или сегашните заловени, са същите? Няма нищо по-гадно от корумпирано ченге. Но и мизерните БГ заплати са доста гадни.

голяма работа ,ако после ги пуснат като тези от магистрална полиция МНОГО ШУМ ЗА НИЩО "ПАЛКИТЕ 1000 "да има все тая!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

какво "голяма работа" бе палячо?досега имало ли е такова, нещо или само си слушаме приказката за гарвана досега.

КАКВО Е ИМАЛО БЕ ГЛУПАК- ТОВА ЯВЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ТАКА , ЧЕ ДА СЕ ИЗКОРЕНИ- А НЕ ДА СЕ УВОЛНЯВАТ ПЪТНИТЕ ПОЛИЦАИ , А ПОСЛЕ НА ТЯХНО МЯСТО ДА СЛАГАТ НАШИ ХОРА(ГЕРБ-ЕРИ) ОщЕ ПО НАГЛИ И КРАДЛИВИ... ТЪП ЛИ СИ ИЛИ ТАКА ИЗГЛЕЖДА САМО НА ПРЪВ ПОГЛЕД....

Ами местните шефове са забравили да препращат нагоре част от заработеното или не са пращали достатъчно и сега няколко обикновени полицаи ще изгорят. Ще си научат урока и скоро няма да има такива проверки в този район.

Е, как да не похвали човек сега правителството - ето една хубава новина генерирана от правителството. Дано само наистина не стане като с предните 17. Ако наистина успеят да доведат нещата до край /до ефективни осъдителни присъди/ - едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!

дакато е ГЕРБ не ЕU и АНАДОЛА няма да видиме,защото мутрите са на власт подкрепени от кумонистите.МОДЕЛА Е ВЗЕТ ОТ РУСКИТЕ БРАТЯ ПО ОРЪЖИЕ.

Много ми се иска и на мен да нахлузя едни рум.номера на моята таратайка, да поставя отзад човек с хубава камера/задължително запис със аудио/ и ще видите колко ще се навържат .За съжаление ще ме обявят за престъпник и ще ми щракнат железата.Ето от тия цървули катаджиите трябваше да се започне.До сега с тях да е приключено и на дневен ред Нешева и отам нагоре!!!

Затова най-добре е камерката да е 7,65 мм със заглушител.

След, като изловят няколко корумпирани катаджии, другите ще се постреснат, но ще останат в системата. За по-ефективната и обективна борба с джигитите е нужно да се сложи, като свидетел до всеки катаджия, по един роднина на загнал или осакатен в ПТП по явно, чужда вина и гледайте какво става...

Най-лошото е МВР да се обърне срещу служителите си!!!!!! Вярвайте - това е равнозначно на катастрофа !!!!!

Не съм съгласен с Вас, катастрофа е когато служителите на МВР и КАТ се обръщат против обществото. Липсата на морал не е оправдание.

Знаете ли, че когато най-много имате нужда от тях, те няма да се отзоват, защото никой не цени труда им!!! Замислете се!!!!

Е, и на тях не им стига заплатата, за да са лоялни и са решили също като другарката Нешева да си я увеличат, защото според тях много работят и много заслужават ! И така ... до края на света /т.е. Булгаристан/.

Всъщност истината е че за подкупи трябват двама - един да иска и друг да дава!

Че, защо? Ти ако си в нарушение, няма ли да искаш да дадеш да се почерпят вместо, да платиш акт в размер на 500 лева например?!?!?

Заради мисленето на такива като теб сме на такова дередже...народът като е корумпиран, какво остава за тези над него? Да ти имам мисленето, излез от собствената си черупка и започни да мислиш като член на Гражданско общество...

Как така,"че защо"? Ами,заради това,че АЗ съм водач вече 54 години /от 1958 година/ и нямам нарушение.Притежавам "златен" талон.Познавам добре закона и правилника и стриктно спазвам разпоредбите им.Но си отстоявам и правата!

В момента в който дадеш 10 лв на катаджия губиш моралното право да се оплакваш, че някой дал 10 000 и се е отървал от затвора!

не е така. когато си заклещен от двама изнудвачи с униформи които могат да те лишат от прехраната ти ще те питам дали ще си така принципен

Чудно! Абе вие ненормални ли сте, даже не знам как да ви нарека - това си е една пиар акция!!!! Доброволците - я идете да рискувате живота си за 600 лв на пътя....докато заплатите не се управят на служителите от МВР - корупция ще има - и тя щ'от една корупция - 10 , 20 лева....щ'о не се изловят помежду си с големите лапаници , а ?!?!?

Нека теб зад всеки ъгъл те дебне по един такъв катаджия и те спира и рекетира. Да те видя как после ще викаш пиар акция :(

Не знам ти как ще се "Управиш" да пишеш на български, та си се притеснил за тях. Но и те правят същите грешки. Аз не съм съгласен хора с фалшиви дипломи за средно образование с успех 4,00 (това си е изискаването, за да те вземат на работа в полицията) да ме управляват и да ми дават акъл. Не, мерси!

Като са им малко парите на полицаите, да станат детски учителки. Там не е опасно, не духа вятър, не вали сняг. Докато заплатите на полицаите до сержант не станат като на началните учителки, значи сме полицейска държава.

Браво! Най-сетне разбрахте, че само това е пътя да се борите с корумираните. Трябва да има масови провокации на всички, които са на позиции, които позволяват вземането на подкупи - катаджии, университетски даскали, доктори, съдии, журналисти... всички.

И що само 22ма? Само толкова ли са били на работа :-)

Не, ама е свършил бензина на румънската кола.

И освен това са свършили парите на подставените лица. Абе и по тоя повод сега си мисля тия подставени лица как точно ще отчетат колко пари са дали. Сигурен съм че ще отклонят някоя и друга банкнотка. :))))) Разбирам някои защо искат да са доброволци и то без заплати. Е-е-ех братя БЪЛГАРИ....

22 са нови свои хора, кито трябва да назначат. Какви ли машинации са правени за да може точно тия, които хванаха да са на смяна точно по това време!

ГЕРБ яко са се уплашили от доклада на ЕС. Явно търпението на ЕС и Щатите към нашите политици мафиоти се е изчерпало напълно и Боко е шамаросан здраво зад врата ! Той си мислеше, че както може да излъже баба Кина, така ще излъже и ЕС, но не стана :)

Гледай го пък тоя :(. Ти гледаш да спре този рекет, защото това си е рекет, той ГЕРБ се бил притеснил от ЕС. Прости българи и това си е :(

Извини ме,но мисля,че грешиш.Така добре си ги лънготим онези баламурници от ЕС и САЩ,те се хващат на приказките ни и по този начин успешно изпълняваме ролята си на "пета колона" на Русия.

Пуснете видеото в You Tube или поне по мониторите в чакалнята на КАТ

22 години след идването на демокрацията умните глави измислиха най-елементарното и логино действие за справяне с корупцията в КАТ. Колко ли още години ще са нужни за да станем бяла държава?

Аман от тоя тъп пиар. Тероризират населението не катаджиите които не предават одраните кожи, а тия които ГИ ПРЕДАВАТ и затова са сложени на всеки 500 метра!

искам да се кандидатирам за агент под прикритие,на ден ще ги ловя по 22-ма,и заплата неискам ,стига ми кефа от разкриването.

МММММмммммм да, пишете ме и мен доброволец.

Ако искаш и ти стиска защо не започнеш да ги снимаш и след това пращай записите в редакцията. Ако направиш добър мат`риал след време може да станеш и нещатен репортер, че и пари да изкараш. Късмет!

Във графата за възражения на акта написах,че ми е искал подкуп и аз не съм му дал /за мой късмет нямаше свидетели ,бяхме само аз и той,катаджията/ прочете го,изгледа ме смаяно ,накъса го и ме пусна да си продължа пътя,че и ми пожела приятно пътуване.

На всеки уволнен ще назначът по трима други гладници така че циркът си е същият само клоулните са други

Да, след седмица и тези ще ти пуснат както предишните 17. А трябва да ги наврат на кучето в г..а. И да не могат да станат дори и селски пъдари, ами да ходят да копат лук и ряпа

Да ви кажа ли,защо шефовете на Областни дирекции на МВР,още по-малко - началниците на местните служби КАТ,не са знаели за акцията ? Защото и те са в играта. И това се знае от ВСИЧКИ !

Мен пък най ме озадъчава как така шефовете на областните дирекции не са разбрали?! Просто ми е непонятно.

ОзадЪчава от съществителното задЪча ли произлиза?

добра работа.. дано нашите полицаи заприличат на европейските, т.е. да не търсят подкупи..

Дано не ме разберете неправилно и аз искам да не вземат подкупи и да са европейските ченгета, но докато всички в България живеем с европейски цени, а получаваме албански заплати,няма да се преборим с подкупите и корупцията!

Точно обратното! Заплатите ще станат европейски, когато спре корупцията.

Нели Нешева е взела бонус, а тези полицай на студ и дъжд как да са "лоялни само на заплата".

Коментари - Агенти под прикритие задържаха 22-ма подкупни катаджии | Днес.dir.bg

Агенти под прикритие задържаха 22-ма подкупни катаджии

Агенти под прикритие изловиха със скрити камери 22-ма служители на КАТ в Северна България да вземат подкуп.

Обратно в новината

Коментари - Агенти под прикритие задържаха 22-ма подкупни катаджии | Днес.dir.bg

Коментари

Я АЗ ДА СЕ ОПИТАМ ДА ТИ ОТВОРЯ ОЧИТЕ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ПОРЕДНИЯ ТРИК С КАТАДЖИИТЕ , че май ти е малко сивото сам да си обясниш нещата..тИ. четеш само инфо-то без да мислиш...,ТАКА, ЧЕ МИСЛИ ПОНЕ СЕГА .... Така- АКО СИ РЕШИЛ ЧЕ МУТРА ЩЕ ТИ СЕДНЕ ДА ПРАВИ НЕЩО- САМО ЕЙ ТАКА- ЗА ЕДНАТА СЛАВА И ПРИЗНАНИЕ В БЪЛГАРИЯ И ТО ОТ ПО-ПРОСТИЧКИТЕ КАТО ТЕБ...- ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖЕШ ТОВА СЕ ПРАВИ С ДВЕ ЦЕЛИ-ПЪРВО , целта е да се направи - МАЛКО ЕВТИН PR ... и второ- за което се ловя на бас , че много от по схватливите се сещат- ЦЕЛТА Е ДА СЕ ОСВОБОДЯТ СИНЕКУРНИ И ДОХОДОНОСНИ МЕСТЕНЦА ЗА НАШИТЕ ХОРА(ОТ МУТРЕНСКОТО ОБКРЪЖЕНИЕ И ТЕХНИТЕ ЛАКЕИ...-за доказателство- проверете кой ще заеме след това местата на уволнените.....).... Не ми се говори- КОЛКО СА ЗЛЕ И КОЛКО СА ПРОСТИ НАГЛИ ПЪРВИЧНИ И БЕЗКРУПУЛНИ ТИЯ ОТ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО... Бих задал само един въпрос на великите ГЕРБ-ери: - След като толкова са загрижени от ГЕРБ-а да няма такива закононарушения от страна на КАТ , защо не седнат да променят нещата по тази тема кардинално-ДА СЕДНАТ ДА ПОМИСЛЯТ - ЗАЩО - САМО В МИЛАТА НИ БГ ИМА ТАКЪВ ФЕНОМЕН,И КАКВО ДА СЕ ПРОМЕНИ В ЗАКОНА ЗА ДА СЕ ИЗКОРЕНИ ТОВА ЯВЛЕНИЕ КАРДИНАЛНО И НАПЪЛНО... А НЕ САМО ДА МИ ЛОВЯТ РАЗНИТЕ ТАМ ПООБЕДНЕЛИ КАТАДЖИИ, КОИТО И БЕЗ ТОВА МНОГО НЕ СА НАЯСНО КАКВА ИМ Е РОЛЯТА , ЗНАЧЕНИЕТО , И ОТГОВОРНОСТИТЕ НА ПЪТЯ....

Аз съм шофьор и мотоциклетист от 44г.Общо взето се старая да не нарушавам правилника, но се случва.Никога не съм давал подкупи на катаджии, не са ми и искали.В болшинството случаи съм срещал разбиране от тях, а няколко пъти са ми помагали.Плащал съм и глоби, но си заслужавах.Нямам оплаквания от КАТ.

Защо не се съгласуват такива неща с шефовете на РПУ-та? Не бива така!

Това ще рефлектира върху шофьорите с по-стари коли.Куките направо ще ги спират от движение а останалите ще дават по-мазни рушвети.От тези катаджий 90% няма да ги изгонят от системата,ще ги наредят нещо друго а останалите 10% ще ги повишат

ИСТОРИЯ ОТ ГЪРЦИЯ СПРЯХА МЕ ПРЕДИ СОЛУН 80КМ ПРИ ОГРАНИЧЕНИЕ 70 +ИЗНОСЕНА ГУМА ОПИТАХ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ КАЗА МИ ДА СТОЯ НА 1 МЕТЪР ОТ НЕГО ГЛОБАТА БЕШЕ 140ЕВРО НА ДРУГИЯ ДЕН ГИ ПЛАТИХ В ПОЩАТА 70ЕВРО ТОВА Е МОЯ ОПИТ ОТ ГЪРЦИЯ

Това ми хареса, само така!

Това при БСП го нямаше. Комунетата бяха /и още са!/ доста глупави...

Защо е необходимо да са под прикритие, като те явно демонстрират корумпиране с имотното си състояние - коли, жилища, любовници и др. МВР не е необходимо да харчи още пари за нещо очевадно и пари да се оправдава като министъра Цветанов. ПРИМЕР - В София, на кръстовището на ул. Любен Каравелов" и ул. "Раковски" всеки ден демонстративно и неправилно спира джип с СА 2020 марка KIA от новият модел висш началник /с униформа/ от КАТ - София и за него няма "синя зона", няма ЗДП, няма паяк - просто той е бойкопомазан и за всички, лицето е неизвестен извършител. И после - родната полиция ни пази - от кого и как???

А в София, кога? Ще напиша пример от изминалата събота. Прибирам се с такси към 03.00 ч, и бакшиша прави забранен ляв завой на к-ще К.Величков /Ал.Стамболйски. След половин минута ни настига патрулка с двама Ушеви - милиционер и милиционерка. Бяха културни, провериха документите на бакшиша, извикаха го до патрулната кола и след 3 мин го пуснаха. Човека ми рече, че се е "оправил" с тях. Сигурно им е бутнал 50-тачка.

Абе каквото искате си пишете, досега не е имало такова нещо, 22-ма уличени с подкупи по улиците. Евала на тези от вътрешните отдели, да започнат да вършат работа. Писна ми от тия просяци-рекетьори с палки по улиците.

Ама ква е файдата, като след това няма продължение. те можеха да кажат че са 44 - ма

Добро утро! Та това го знае всеки шофъор. Само не ми стана ясно защо, хванатите миналата година, са освободени. Или сегашните заловени, са същите? Няма нищо по-гадно от корумпирано ченге. Но и мизерните БГ заплати са доста гадни.

голяма работа ,ако после ги пуснат като тези от магистрална полиция МНОГО ШУМ ЗА НИЩО "ПАЛКИТЕ 1000 "да има все тая!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

какво "голяма работа" бе палячо?досега имало ли е такова, нещо или само си слушаме приказката за гарвана досега.

КАКВО Е ИМАЛО БЕ ГЛУПАК- ТОВА ЯВЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ТАКА , ЧЕ ДА СЕ ИЗКОРЕНИ- А НЕ ДА СЕ УВОЛНЯВАТ ПЪТНИТЕ ПОЛИЦАИ , А ПОСЛЕ НА ТЯХНО МЯСТО ДА СЛАГАТ НАШИ ХОРА(ГЕРБ-ЕРИ) ОщЕ ПО НАГЛИ И КРАДЛИВИ... ТЪП ЛИ СИ ИЛИ ТАКА ИЗГЛЕЖДА САМО НА ПРЪВ ПОГЛЕД....

Ами местните шефове са забравили да препращат нагоре част от заработеното или не са пращали достатъчно и сега няколко обикновени полицаи ще изгорят. Ще си научат урока и скоро няма да има такива проверки в този район.

Е, как да не похвали човек сега правителството - ето една хубава новина генерирана от правителството. Дано само наистина не стане като с предните 17. Ако наистина успеят да доведат нещата до край /до ефективни осъдителни присъди/ - едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!

дакато е ГЕРБ не ЕU и АНАДОЛА няма да видиме,защото мутрите са на власт подкрепени от кумонистите.МОДЕЛА Е ВЗЕТ ОТ РУСКИТЕ БРАТЯ ПО ОРЪЖИЕ.

Много ми се иска и на мен да нахлузя едни рум.номера на моята таратайка, да поставя отзад човек с хубава камера/задължително запис със аудио/ и ще видите колко ще се навържат .За съжаление ще ме обявят за престъпник и ще ми щракнат железата.Ето от тия цървули катаджиите трябваше да се започне.До сега с тях да е приключено и на дневен ред Нешева и отам нагоре!!!

Затова най-добре е камерката да е 7,65 мм със заглушител.

След, като изловят няколко корумпирани катаджии, другите ще се постреснат, но ще останат в системата. За по-ефективната и обективна борба с джигитите е нужно да се сложи, като свидетел до всеки катаджия, по един роднина на загнал или осакатен в ПТП по явно, чужда вина и гледайте какво става...

Най-лошото е МВР да се обърне срещу служителите си!!!!!! Вярвайте - това е равнозначно на катастрофа !!!!!

Не съм съгласен с Вас, катастрофа е когато служителите на МВР и КАТ се обръщат против обществото. Липсата на морал не е оправдание.

Знаете ли, че когато най-много имате нужда от тях, те няма да се отзоват, защото никой не цени труда им!!! Замислете се!!!!

Е, и на тях не им стига заплатата, за да са лоялни и са решили също като другарката Нешева да си я увеличат, защото според тях много работят и много заслужават ! И така ... до края на света /т.е. Булгаристан/.

Всъщност истината е че за подкупи трябват двама - един да иска и друг да дава!

Че, защо? Ти ако си в нарушение, няма ли да искаш да дадеш да се почерпят вместо, да платиш акт в размер на 500 лева например?!?!?

Заради мисленето на такива като теб сме на такова дередже...народът като е корумпиран, какво остава за тези над него? Да ти имам мисленето, излез от собствената си черупка и започни да мислиш като член на Гражданско общество...

Как така,"че защо"? Ами,заради това,че АЗ съм водач вече 54 години /от 1958 година/ и нямам нарушение.Притежавам "златен" талон.Познавам добре закона и правилника и стриктно спазвам разпоредбите им.Но си отстоявам и правата!

В момента в който дадеш 10 лв на катаджия губиш моралното право да се оплакваш, че някой дал 10 000 и се е отървал от затвора!

не е така. когато си заклещен от двама изнудвачи с униформи които могат да те лишат от прехраната ти ще те питам дали ще си така принципен

Чудно! Абе вие ненормални ли сте, даже не знам как да ви нарека - това си е една пиар акция!!!! Доброволците - я идете да рискувате живота си за 600 лв на пътя....докато заплатите не се управят на служителите от МВР - корупция ще има - и тя щ'от една корупция - 10 , 20 лева....щ'о не се изловят помежду си с големите лапаници , а ?!?!?

Нека теб зад всеки ъгъл те дебне по един такъв катаджия и те спира и рекетира. Да те видя как после ще викаш пиар акция :(

Не знам ти как ще се "Управиш" да пишеш на български, та си се притеснил за тях. Но и те правят същите грешки. Аз не съм съгласен хора с фалшиви дипломи за средно образование с успех 4,00 (това си е изискаването, за да те вземат на работа в полицията) да ме управляват и да ми дават акъл. Не, мерси!

Като са им малко парите на полицаите, да станат детски учителки. Там не е опасно, не духа вятър, не вали сняг. Докато заплатите на полицаите до сержант не станат като на началните учителки, значи сме полицейска държава.

Браво! Най-сетне разбрахте, че само това е пътя да се борите с корумираните. Трябва да има масови провокации на всички, които са на позиции, които позволяват вземането на подкупи - катаджии, университетски даскали, доктори, съдии, журналисти... всички.

И що само 22ма? Само толкова ли са били на работа :-)

Не, ама е свършил бензина на румънската кола.

И освен това са свършили парите на подставените лица. Абе и по тоя повод сега си мисля тия подставени лица как точно ще отчетат колко пари са дали. Сигурен съм че ще отклонят някоя и друга банкнотка. :))))) Разбирам някои защо искат да са доброволци и то без заплати. Е-е-ех братя БЪЛГАРИ....

22 са нови свои хора, кито трябва да назначат. Какви ли машинации са правени за да може точно тия, които хванаха да са на смяна точно по това време!

ГЕРБ яко са се уплашили от доклада на ЕС. Явно търпението на ЕС и Щатите към нашите политици мафиоти се е изчерпало напълно и Боко е шамаросан здраво зад врата ! Той си мислеше, че както може да излъже баба Кина, така ще излъже и ЕС, но не стана :)

Гледай го пък тоя :(. Ти гледаш да спре този рекет, защото това си е рекет, той ГЕРБ се бил притеснил от ЕС. Прости българи и това си е :(

Извини ме,но мисля,че грешиш.Така добре си ги лънготим онези баламурници от ЕС и САЩ,те се хващат на приказките ни и по този начин успешно изпълняваме ролята си на "пета колона" на Русия.

Пуснете видеото в You Tube или поне по мониторите в чакалнята на КАТ

22 години след идването на демокрацията умните глави измислиха най-елементарното и логино действие за справяне с корупцията в КАТ. Колко ли още години ще са нужни за да станем бяла държава?

Аман от тоя тъп пиар. Тероризират населението не катаджиите които не предават одраните кожи, а тия които ГИ ПРЕДАВАТ и затова са сложени на всеки 500 метра!

искам да се кандидатирам за агент под прикритие,на ден ще ги ловя по 22-ма,и заплата неискам ,стига ми кефа от разкриването.

МММММмммммм да, пишете ме и мен доброволец.

Ако искаш и ти стиска защо не започнеш да ги снимаш и след това пращай записите в редакцията. Ако направиш добър мат`риал след време може да станеш и нещатен репортер, че и пари да изкараш. Късмет!

Във графата за възражения на акта написах,че ми е искал подкуп и аз не съм му дал /за мой късмет нямаше свидетели ,бяхме само аз и той,катаджията/ прочете го,изгледа ме смаяно ,накъса го и ме пусна да си продължа пътя,че и ми пожела приятно пътуване.

На всеки уволнен ще назначът по трима други гладници така че циркът си е същият само клоулните са други

Да, след седмица и тези ще ти пуснат както предишните 17. А трябва да ги наврат на кучето в г..а. И да не могат да станат дори и селски пъдари, ами да ходят да копат лук и ряпа

Да ви кажа ли,защо шефовете на Областни дирекции на МВР,още по-малко - началниците на местните служби КАТ,не са знаели за акцията ? Защото и те са в играта. И това се знае от ВСИЧКИ !

Мен пък най ме озадъчава как така шефовете на областните дирекции не са разбрали?! Просто ми е непонятно.

ОзадЪчава от съществителното задЪча ли произлиза?

добра работа.. дано нашите полицаи заприличат на европейските, т.е. да не търсят подкупи..

Дано не ме разберете неправилно и аз искам да не вземат подкупи и да са европейските ченгета, но докато всички в България живеем с европейски цени, а получаваме албански заплати,няма да се преборим с подкупите и корупцията!

Точно обратното! Заплатите ще станат европейски, когато спре корупцията.

Нели Нешева е взела бонус, а тези полицай на студ и дъжд как да са "лоялни само на заплата".