Коментари - Нинова: Не знам кой ще бъде служебен премиер | Днес.dir.bg

Нинова: Не знам кой ще бъде служебен премиер

Не знам името на бъдещия служебен премиер, каза пред Нова телевизия лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Не знам кой ще бъде служебен премиер | Днес.dir.bg

Коментари

не знае а иначе да разтега локуми знае

Няма значение кой ще бъде служебния премиер, важно е следващия премиер да не си ти!

И Жан Виденов и Сергей Станишев са много,ама мноого подходящи за тази длъжност.

Аз никога не лъжа,а само послъгвам по малко...

КАКВО НЕ Е РЕШИЛА ОЩЕ. КАТО РЕШИ ЩЕ ГО ПРОДИКТУВА НА КЛЕПОУХИЯ ДЕЗЕРТЬОР РАДЕВ. ТОЙ ПОСЛЕ СИ ЗНАЕ.

Не човек, а желязо, казал агента фашист... не Комунист

те твойте зомбирани комунета няма да те питат, ама аз питам и това са ФАКТИ - къде са парите от приватизираната ТЕХНОИМПЕКС на която КОСТОВ те сложи ИЗПЪЛНИТЕЕН ДИРЕКТОР. Това беше най-богатото предприятие .- то изпращаше в арабските страни - лекари, сестри, шофьори, работници и им вземаше най-малко половината заплати, които бяха в долари.

Ах,гиди лъжкиня по елече!...С цвят по избор...

ДА ТИ КАЖА ,АЗ ЩЕ СЪМ.НЕ СЪМ БИЛ НИКОГА ЧЛЕН НА КАКВАТО И ДА Е ПАРТИЯ.

А бе вие не разбрахте ли? Аз нищо не знам и съм тъпа бееееееее...

А, знайш, знайш, ама не казваш! Като комунист на разпит, нали така?

Защо ли не ти вярвам ?

много високо я поставяте - да има дамска чанта. Че тя дама ли е, или булдозер?!

Лъжи !

дали знаеш в кой свят живееш вече? Румен Радев е чист човек, който не е обременен от годините на прехода. Много българин. Човек, който ще постави България в центъра на решенията си. Много дисциплиниран и педантичен в работата си. Много чувствителен и социален, така Нинова описа бъдт президент на България генерал Румен Радев. Чист човек, приел кандидатурата му да се издигне от Нинова! Това ако не е противоречие, здраве му кажи!

До като го яхнаха трите КурНелии...нали?!

Ако е вярно, поздравления за Радев.

която се лее във Форума! Вярно е: живеем в свят изпълнен със Омраза! Но, Омразата не Обединява, а Разделя! Пречи на Личното и на Общото ни Развитие! Създава психо-емоционални, материални и пр. проблеми..."Разделяй и владей" е действие на Злото във всеки един от нас!То ни прави Подчинени, Нещастни и Неудовлетворени! ЗЛОТО ГЕНЕРИРА ОМРАЗА, КОЯТО НАРАНЯВА И МРАЗЕЩИТЕ И МРАЗЕНИТЕ! Да мразиш, не е добра стратегия! Вместо да проправиш път напред в живота си, губиш лична енергия и време в оплюване, наказваш, погубваш самия себе си...В социалните мрежи наранени хора плюят определени личности от Властта, но реално повече Мразят, защото Завиждат на свои лични познати...Нека бъдем хора! Да не отвръщаме на Злото със Зло, на Войната с Война, на Омразата с Омраза! Да отвръщаме на Злото с Добро, с добър съвет... на Войната с Мир, на Омразата с Любов! Нека всички да помогнем поне с мъничко Светът да се изчисти от огромната мръсотия- Лъжата, Двуличността, Егоизма, Омразата, Насилието и всичко останало, което МИНАВА през ежедневието ни, а след това и по преса, радио, телевизия...

Както беше казал любимия на всички комундета престъпник Улянов(Ленин): "Преди да се обединим, дайте да се разделим" та сега комунягите искат всичко да с езабрави, всичко да с епотули и да караме напред. на принципа: "бяхме от номенклатурата на БКП и лапахме. Сега искаме да продължаваме да лапаме". И да не ни търсят сметка. Всички сме виновни, дайте да забравим . Вероятно всички, които са над 40 години са виновни. Повече или по-малко. Но една е вината на екземпляри като Димитър Станишев или Димитър Иванов и съвсем друга на члена на БКП Иван -миньора. Или Петър-стомановара. Или Георги-пощальона. Да, и те са съдействали за властта на БКП. Ама не чак толкова. Ако не са били доносници, ако са си изпълнявали честно трудовите задължения, тяхната вина е че са се поддали да станат членове на БКП. Но не повече. А ония дето са натикали в лагери стотици хиляди българи затова че не са искали да с епишат македонци, изпълнявайни волята на Москва, трябв ад отговарят като национални предатели. Оная пасмина от ЦК на БКП, която е гласувала единодушно да стнаме 16-та република на СССР трябв ада отговаря като национални предатели. Техните деца и внуци, които работят за интересите на Русия и се отчитат в руско-съветското посолство трябв ад отговарят като национални предатели. И след като си понесат отговорността и поемат вината за престъпленията на БКП и БСП да започнем на чисто. И тогава да се опитаме да забравим омразата. Защото да поставяш в един кюп и палачи и жертви е толкова перверзно, колкото да твърдиш че Червената армия, окупирала България те е освободила от ...... ами не се сещам нито от кого, нито от каво

АМИ ТЯ НАИСТИНА НЕ ЗНАЕ !!! НЕЗНАЕ КОГА СЕ СРЕЩАЛА С РЕШЕТНИКОВ, НЕЗНАЕ, ЧЕ ПОКАЗВА ФАЛШИФИКАТИ, НЕЗНАЕ, ЧЕ Е ЛЪЖКИНЯ, ВЪОБЩЕ НИЩО НЕЗНАЕ !!! АМИ ТОГАВА ДА СЪБИРА МОНТАФОНКИТЕ,ЧЕ СТАНАХА МНОГО, И НА ЛЮЦЕРИНАТА МЕЖДУ ПРАВЕЦ И РАЗЛИВ !!!!

Смущава ме прическата й най-вече.

въпроса е кой ще е премиер

За да се случи нещо, е необходимо технологично време! За къде си се забързал толкова и какво мислиш че ще стане, ако някой ти каже, кой ще е Премиер?!...Та това и ясновидец не може да предвиди! Предстоят Избори... Имаш избор: гласуваш за Партията, която да спечели и да излъчи "твоя" Президент...изчакваш резултатите от изборите и..."каквото сабя покаже", т.е. Решението на Народа...

вместо Президент - Премиер...

Г-жо ПРОФЕСИОНАЛЕН ЛЪЖЕЦ, аз ви повирвах!

JMM®

Корнелия Н. не знаела името на бъдещия служебен премиер на България. Е поне да може да каже името на следващият български президент, защото Радев с позицията си за Русия се превърна в разложен политически ТРУП.

И какво ще стане ми е интересно за Радев, а смешнико? Айде почвайте да го сваляте,ама вярваш ли си на думите???????????? РАДЕВ Е ИСТИНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ!

е парцалена кукла, на много конци. С една първа дама, която много допринася да стане за още по-голям смях.

Вижте как подсказват по токито в ухото- кажи "Аз", кажи "нека АЗ, нека АЗ".... След това ще повтаряме урока на чичо БО- това не съм го правил АЗ, това не съм го казвал АЗ, това не съм го измислил АЗ, не съм участвал АЗ С една дума- Ще можеш да отговаряш на чичо си/като чичо си- Не съм виновен АЗ, ТОЙ БЕШЕ........и посочваш облаците /там май господ живееше и натвори всичко това!

Сланинова, Решетников още ли не те е уведомил???????Срамота, да разбереш в последния момент.

Тази е най- антипатичната личност в днешната смешна и жалка БСП!!

Напротив, засега е най-готината от политиците.

пародия на жена е най-противното създание на прехода! Приспособенка. Хитра. Подла. Неприятна. вървете след нея, овце червени! Вървете! Дано бързо ви отведе в ада! Боклуци с боклуци тъпи!

българия е страна със затворена икономика, затворена в ЕС , отворете икономиката към света, бутнете митата на автомобилите внос извън ЕС , искаме да караме нови коли, а не стари каруци.искаме да развиваме бизнес, а не да бъдем смачкани.искаме да жижвеем свободно.

И глупави ще си останете. Ще ти подарим едно Бентли и ще ти гледаме сеира! Ще бъдеш още по-глупав. Питай жена си, тя ще ти обясни за какво става дума!

"На въпрос кой й е предложил Радев тя отговори, че това е човек от Позитано. " Това обеснява всичко. В Партията случайни не влизат!

да си признае че не е могъл да го вкара на Нинова,а само я е лизал.

Много е просто ! Като видим назначенията и ще разберем имало ли е влияние върху Радев ! Всичко ще се изясни....Аз мисля ,че твърде малко ще му се влияе...което е много добре .

Наистина е много просто. Като му слушам идиотизмите на клепоухия фатмак, дето се прави на генерал (отмомента на преминаване в резерва, той може да се нарича само "офоцер от резрева, ген. еди кой си") става ясно че той изпълнява заповедите на Кремъл. кавото му кажат от там - това е. И самият Хитлер да му посочат за кандидат и него ще издигне за премиер. като предците на др. нинова са се обръщали към другаря Хитлер. И не инцидентно, не два-три пъти, а цяла година и 10 месеца са се другаросвали с Хитлер. По заповед на Кремъл. Е, защо Лайньо Радев да е по-свестен от червените боклуци? Др. Курнелия не я интересува кой ще бъде служебген премиер - важното е да е посочен от Кремъл. Или поне одобрен от др. Решетников.

За разлика от мутрата, Радев Е генерал, а не се прави на такъв.

Понеже КУРнелия Нинова ми е много симпатична - такава една женствена, красива, възпитана, внимателна, почтена, никога не се е замесвала в ниакакви далавери и измами, няма нищо общо с престъпленията и рецидивите от десетки години на БКП и БСП и е твърдо решена да я прави от дясна - лява партия, и изобщо истинска партия, да й дам един пищов, да й кажа как веднага може да научи. Обажда се на Бай Хуй и го моли той да звънне на добрия му приятел и двойник в САЩ - Дони Тръмп, който няма проблем да попита Путин и така много бързо и лесно КУРнелия ще се осведоми и ще миряса, а нас може да ни светне. Проста работа!

НИНОВА ЛЪЖЕ , като ДЪРТА ЦИГАНКА , защото ДРУГО и без това - НЕ МОЖЕ !!!

"Дезинформация и манипулиране на общественото мнение" - това е една от дисциплините,които се изучават в школата на КГБ. Явно КУРнелия е взела изпита с отличен.

Не лъже този път жената бе, тя просто наистина не знае, щото в тази сбъркана международна и вътрешна обставнока НЯМА КОЙ ДА Й КАЖЕ! И така и тя, и Радев завалиите си стоят нпросветени и в разкрачена поза. Ей, какви хора сте вие бе! Я излезте навън да се разберете с нея като мъже! Щото КУРнелия е много борбена и енергична и с редовните си театрални скандали в парламента срещу Бой Хуй, първата му версия, когато страхуваше всички, си създаде героичния имидж на БОРЕЦ СРЕЩУ БОЙКОВИЗЪМА, комунизъма, капитализъма,..., и социализЪма, оопс, не последното, че свинския червен милионер и колегите му ще се засегнат и настръхнат заради социалистическите идеи.

чак пък като "дърта Циганка"! Нинова е готина и иска да промени сбърканата ни система! Защо пропускате, или премълчавате доказалите се като баш лъжци: Симеон Сакскобурготски, който излъга, че ще ни "оправи за "N"...дни; Меглена Кунева,която излъга, че Ес няма да ни приеме, ако не закрием 4-те реактора на АЕЦ, които иначе си работеха и бяха оценени от спец.комисия, че са в състояние да работят още поне 20 г. ...ЕС няма правото да поставя условия...влизането ни в ЕС...да е за сметка на закриването на реактори, АЕЦ и нито писмено, нито устно е поставял такова условие за закриване на реактори и АЕЦ; Ами Пасито... как ни вкара в Нато без референдум; а лъжеца "Г-н 10-%", ами Костов и приватизацията..., ами Цецка Цачева... хайде да не правим "Поменик на Лъжците на Прехода"...Оставете Нинова на мира! Нека се доказва!

Пак излъга.

ИМА ПО-ОПИТНИ В ЛЪЖИТЕ ОТ НЕЯ, ЧЕ ДАЖЕ МОГАТ И ДА ПЛАЧАТ В ЕФИР, ЗАЩОТО ДЯДОВЦИТЕ ИМ СА ВРАГОВЕ НА НАРОДА! ТОВА, ЧЕ НА НЕЯ И ЛЕПНАХА ТОЗИ ЕТИКЕТ, КОЙТО НЕ Е ИСТИНА, ЗАЩОТО ТЯ ГОВОРИ С ДОКУМЕНТИ, НО НА НЯКОЙ МУ ТРЯБВАШЕ ДА СТОРИ ТОВА, ВЪОБЩЕ НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ТЯ Е ТАКАВА И ЧЕ Е ИСТИНА! ВЪОБЩЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА Я СРАВНИТЕ С ЧОВЕКА ОТ ГЕРБ, КОЙТО СУТРИН КАЗВА ЕДНО, НА ОБЯД ДРУГО, А ВЕЧЕР ГИ ОТРИЧА И ДВЕТЕ НЕЩА, ЗА ДА ЗАПОЧНЕ НА ДРУГИЯ ДЕН ОТНОВО! ЗАСРАМЕТЕ СЕ! ВИЕ РАЗЛИЧАВАТЕ ЛИ ИСТИНАТА ОТ ЛЪЖАТА, ЩОМ КАТО ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИЕ!

Не знае нищо друго,освен,че всичко ще зависи от мръсниците от бсп.

не знам защо се обръща толкова внимание на глупостите, които ръсят подобни т.н. "дами"?

първата любов не се забравя, както и първият ти господар - Костов. Та да питат него - има си хас да бъде Рада Дълбоката.

дори срам няма. Голям мъж - поне на ръст, а го командват поне три жени, а той слушка и папка.

НА ТОВА СЕ КАЗВА: ЕДНО СИ БАБА ЗНАЕ, ЕДНО СИ БАБА БАЕ! НИЩО, ЧЕ НЕ ПОЗНАВАШ ГЕН. РАДЕВ, НО ПОНЕЖЕ ТОВА ТИ ПИШЕ В ПОДАДЕНАТА СЛАМКА, ЗА ДА ПИШЕШ СРЕЩУ НЕГО И ТИ ПО 50 ПЪТИ СИ ГО КАКАНИЖЕШ, КАТО ПАПАГАЛ! АКО БЕШЕ ЧОВЕК, ЩЕШЕ ДА ПИШЕШ НЕЩО ПО РАЗЛИЧНО, НО МОЖЕ БИ СИ ГЕЙ ИЛИ ПРОСТИТУТКА И ЗАТОВА ТЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ИЗТРИВАЛКА!

Ами питайте бе, другарко Курнелия. Както казала една дама: "Един така с питане опъна на моя мъж жена му". С питане и до Цариград се стига - тъй е рекъл народа. А аз ще допълня - и до Москва. Ама защо да ходят чак дао москва - ей го къде е руско-съветското посолство. Пък колко му е да звънне един телефон. На др. Решетников. Щото да се звъни директно на Путьо някак си не върви - много й е ниско нивото на др. Курнелия . Ама аз все си мисля че ония каки от "Позитано"20 знаят кой е новият служебен премиер. Ако не от друго поне клюките в Кремъл са чули

КАТО СИ ТОЛКОВА ОПРАВЕН И ЗНАЕШ КАКВО ДА ПРАВИШ, ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ТИ ДА Я СВЪРШИШ ТАЗИ РАБОТА, ВМЕСТО ДА ДАВАШ АКЪЛ, ПЪК ДА ВИДИМ И ЧУЕМ КАКВО ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯТ ОТ РУСКОТО ПОСОЛСТВО! ТИ ЗА ВСЯКО НЕЩО ЛИ ХОДИШ В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО, ОТ ОПИТ ЛИ ГИ ГОВОРИШ ТЕЗИ НЕЩА? АЛО, ВЗЕМИ, ЧЕ СИ ПИЙ ЛЕКАРСТВАТА ЗА ДА НЕ ПОЧНЕШ И ДА БУЙСТВАШ, ДО ТАМ СИ Я ДОКАРАЛ!

Толкова безочие и гьонсуратлък от тази жена вече ми идва в повече то бива ,бива ама бивол за мезе не бива, стига ни се е подигравала..до кога ще й гледаме наглия сурат???????

Вече се знае ,кой ще е служебният премиер,жена е ,юрист е и може да казва НЕ.Така ,че спокойно всичко ще е наред.

Тази си мисли, че продължава да си пасе говедата. Ами като не знае, да пита Решетников. Той знае, но пък може и да не й казва, че тя пак може да направи някой гаф. Ами те там на Позитано и за Пеевски не знаеха. Въобще настъпва времето на големите гафове. Ще има да се смеем и да плачем.

Да му ядете х.. на Решетников.

А ти иди да скочиш в сибирските блата и възхвалявай любимия ти Путин докато главата ти се скрие под водата.

ХУБАВА Е НЕ Е КАТО ЦЕЦЕТО ПРИ ЦЕЦЕТО НЯМА ТВЪРДОСТ ТУКА ТРЕБЕ

Като вретенарка!...

за бъдещия президент и като мъж и като политик.Просто е овързан с въженцата вече и където се дръпне въженцето,натам ще вдига ръката и сочи посоката.Срам за офицерството на българската армия.

"Сигурна съм че добре успях да заблудя простолюдието.Товарищ Решетников трябва да ме награди!"

Нинова "ново" лице ли е ?

Не е ново лице, И нов задник не е.

Е с ново елече - пембено!...

не знае,понеже много кръгове имат интереси дори и в служебното правителство.Кръговете на ДПС,"библиотекарите" от ДС си искат Маргарита Попова.Кръговете около Румен Овчаров,Йотова и Георги Гергов искат Богомил Бонев.Останалите живи клетки на НДСВ-то искат Паси-тата и Елена Поптодорова.Вероятно има и други силни задкулистни кръгове.Така,че от дуещата се председателка на БСП-то май нищо няма да зависи и я държат в неведение.

Т.е. казваш ни, че новият ни "баща на нацията" ще е слуга на много господари;)) За мамата поне си знаехме на кого ще служи...;)

Да е баща,бе?!...

На теб ли да вярваме или на Татяна Дончева, че гледам си я преписал 1:1. Поне цитирай източника си.

Хубаво говориш. Ама, мен защо не ме искат във властта? Много имена, много нещо, но мойто го нема.....Даже за служебен зам. на зама на нач.отдела не съм предвиден. Не ги обичам кръговидните и многименните. Ще го разберат до 2-3 месеца. :)

Не знаела?...Хайде пак,лъжи...

Чермена помия, пътници сте. нима не разбрахте в бетонните си червени кратуни, че от 09.09.1944г. насам вие сте най-голямото зло за България и българите. Колкото и да се правите на хрисими, всичко това, което се случва през последните 28 години е благодарения на вас. Олигархична сган и тунеядци.

Името ми е парола написана така, че да преодолее тежката цензура. Къде е срещата, Нео? В "Червило" или в "Матрицата"? Не забравяй да водиш с теб и всичките 11 партизани от Шопския отряд. Иначе нема да вземем власта и нема да настъпи комунизъма. ХА..ха..ха. А, тая другарка има ли партизани? Да ги води и двамата! А, ятаци има ли? Да ги пази- скоро ще и требват. От Окръжния Комитет: без подпис

От коментарите струи народната любов към другарката Нинова,бивша госпожа.Хвала на бази хитра .......

Айде бе - "не знам кой ще бъде служебен премиер"?! Нима дългогодишната ти партийна дружка Йотова - понастоящем вицепрезидент, не ти го подшушна?!;) Стига, другарко Нинова... не ядем доматите с колците;)

Коментари - Нинова: Не знам кой ще бъде служебен премиер | Днес.dir.bg

Нинова: Не знам кой ще бъде служебен премиер

Не знам името на бъдещия служебен премиер, каза пред Нова телевизия лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - Нинова: Не знам кой ще бъде служебен премиер | Днес.dir.bg

Коментари

не знае а иначе да разтега локуми знае

Няма значение кой ще бъде служебния премиер, важно е следващия премиер да не си ти!

И Жан Виденов и Сергей Станишев са много,ама мноого подходящи за тази длъжност.

Аз никога не лъжа,а само послъгвам по малко...

КАКВО НЕ Е РЕШИЛА ОЩЕ. КАТО РЕШИ ЩЕ ГО ПРОДИКТУВА НА КЛЕПОУХИЯ ДЕЗЕРТЬОР РАДЕВ. ТОЙ ПОСЛЕ СИ ЗНАЕ.

Не човек, а желязо, казал агента фашист... не Комунист

те твойте зомбирани комунета няма да те питат, ама аз питам и това са ФАКТИ - къде са парите от приватизираната ТЕХНОИМПЕКС на която КОСТОВ те сложи ИЗПЪЛНИТЕЕН ДИРЕКТОР. Това беше най-богатото предприятие .- то изпращаше в арабските страни - лекари, сестри, шофьори, работници и им вземаше най-малко половината заплати, които бяха в долари.

Ах,гиди лъжкиня по елече!...С цвят по избор...

ДА ТИ КАЖА ,АЗ ЩЕ СЪМ.НЕ СЪМ БИЛ НИКОГА ЧЛЕН НА КАКВАТО И ДА Е ПАРТИЯ.

А бе вие не разбрахте ли? Аз нищо не знам и съм тъпа бееееееее...

А, знайш, знайш, ама не казваш! Като комунист на разпит, нали така?

Защо ли не ти вярвам ?

много високо я поставяте - да има дамска чанта. Че тя дама ли е, или булдозер?!

Лъжи !

дали знаеш в кой свят живееш вече? Румен Радев е чист човек, който не е обременен от годините на прехода. Много българин. Човек, който ще постави България в центъра на решенията си. Много дисциплиниран и педантичен в работата си. Много чувствителен и социален, така Нинова описа бъдт президент на България генерал Румен Радев. Чист човек, приел кандидатурата му да се издигне от Нинова! Това ако не е противоречие, здраве му кажи!

До като го яхнаха трите КурНелии...нали?!

Ако е вярно, поздравления за Радев.

която се лее във Форума! Вярно е: живеем в свят изпълнен със Омраза! Но, Омразата не Обединява, а Разделя! Пречи на Личното и на Общото ни Развитие! Създава психо-емоционални, материални и пр. проблеми..."Разделяй и владей" е действие на Злото във всеки един от нас!То ни прави Подчинени, Нещастни и Неудовлетворени! ЗЛОТО ГЕНЕРИРА ОМРАЗА, КОЯТО НАРАНЯВА И МРАЗЕЩИТЕ И МРАЗЕНИТЕ! Да мразиш, не е добра стратегия! Вместо да проправиш път напред в живота си, губиш лична енергия и време в оплюване, наказваш, погубваш самия себе си...В социалните мрежи наранени хора плюят определени личности от Властта, но реално повече Мразят, защото Завиждат на свои лични познати...Нека бъдем хора! Да не отвръщаме на Злото със Зло, на Войната с Война, на Омразата с Омраза! Да отвръщаме на Злото с Добро, с добър съвет... на Войната с Мир, на Омразата с Любов! Нека всички да помогнем поне с мъничко Светът да се изчисти от огромната мръсотия- Лъжата, Двуличността, Егоизма, Омразата, Насилието и всичко останало, което МИНАВА през ежедневието ни, а след това и по преса, радио, телевизия...

Както беше казал любимия на всички комундета престъпник Улянов(Ленин): "Преди да се обединим, дайте да се разделим" та сега комунягите искат всичко да с езабрави, всичко да с епотули и да караме напред. на принципа: "бяхме от номенклатурата на БКП и лапахме. Сега искаме да продължаваме да лапаме". И да не ни търсят сметка. Всички сме виновни, дайте да забравим . Вероятно всички, които са над 40 години са виновни. Повече или по-малко. Но една е вината на екземпляри като Димитър Станишев или Димитър Иванов и съвсем друга на члена на БКП Иван -миньора. Или Петър-стомановара. Или Георги-пощальона. Да, и те са съдействали за властта на БКП. Ама не чак толкова. Ако не са били доносници, ако са си изпълнявали честно трудовите задължения, тяхната вина е че са се поддали да станат членове на БКП. Но не повече. А ония дето са натикали в лагери стотици хиляди българи затова че не са искали да с епишат македонци, изпълнявайни волята на Москва, трябв ад отговарят като национални предатели. Оная пасмина от ЦК на БКП, която е гласувала единодушно да стнаме 16-та република на СССР трябв ада отговаря като национални предатели. Техните деца и внуци, които работят за интересите на Русия и се отчитат в руско-съветското посолство трябв ад отговарят като национални предатели. И след като си понесат отговорността и поемат вината за престъпленията на БКП и БСП да започнем на чисто. И тогава да се опитаме да забравим омразата. Защото да поставяш в един кюп и палачи и жертви е толкова перверзно, колкото да твърдиш че Червената армия, окупирала България те е освободила от ...... ами не се сещам нито от кого, нито от каво

АМИ ТЯ НАИСТИНА НЕ ЗНАЕ !!! НЕЗНАЕ КОГА СЕ СРЕЩАЛА С РЕШЕТНИКОВ, НЕЗНАЕ, ЧЕ ПОКАЗВА ФАЛШИФИКАТИ, НЕЗНАЕ, ЧЕ Е ЛЪЖКИНЯ, ВЪОБЩЕ НИЩО НЕЗНАЕ !!! АМИ ТОГАВА ДА СЪБИРА МОНТАФОНКИТЕ,ЧЕ СТАНАХА МНОГО, И НА ЛЮЦЕРИНАТА МЕЖДУ ПРАВЕЦ И РАЗЛИВ !!!!

Смущава ме прическата й най-вече.

въпроса е кой ще е премиер

За да се случи нещо, е необходимо технологично време! За къде си се забързал толкова и какво мислиш че ще стане, ако някой ти каже, кой ще е Премиер?!...Та това и ясновидец не може да предвиди! Предстоят Избори... Имаш избор: гласуваш за Партията, която да спечели и да излъчи "твоя" Президент...изчакваш резултатите от изборите и..."каквото сабя покаже", т.е. Решението на Народа...

вместо Президент - Премиер...

Г-жо ПРОФЕСИОНАЛЕН ЛЪЖЕЦ, аз ви повирвах!

JMM®

Корнелия Н. не знаела името на бъдещия служебен премиер на България. Е поне да може да каже името на следващият български президент, защото Радев с позицията си за Русия се превърна в разложен политически ТРУП.

И какво ще стане ми е интересно за Радев, а смешнико? Айде почвайте да го сваляте,ама вярваш ли си на думите???????????? РАДЕВ Е ИСТИНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ!

е парцалена кукла, на много конци. С една първа дама, която много допринася да стане за още по-голям смях.

Вижте как подсказват по токито в ухото- кажи "Аз", кажи "нека АЗ, нека АЗ".... След това ще повтаряме урока на чичо БО- това не съм го правил АЗ, това не съм го казвал АЗ, това не съм го измислил АЗ, не съм участвал АЗ С една дума- Ще можеш да отговаряш на чичо си/като чичо си- Не съм виновен АЗ, ТОЙ БЕШЕ........и посочваш облаците /там май господ живееше и натвори всичко това!

Сланинова, Решетников още ли не те е уведомил???????Срамота, да разбереш в последния момент.

Тази е най- антипатичната личност в днешната смешна и жалка БСП!!

Напротив, засега е най-готината от политиците.

пародия на жена е най-противното създание на прехода! Приспособенка. Хитра. Подла. Неприятна. вървете след нея, овце червени! Вървете! Дано бързо ви отведе в ада! Боклуци с боклуци тъпи!

българия е страна със затворена икономика, затворена в ЕС , отворете икономиката към света, бутнете митата на автомобилите внос извън ЕС , искаме да караме нови коли, а не стари каруци.искаме да развиваме бизнес, а не да бъдем смачкани.искаме да жижвеем свободно.

И глупави ще си останете. Ще ти подарим едно Бентли и ще ти гледаме сеира! Ще бъдеш още по-глупав. Питай жена си, тя ще ти обясни за какво става дума!

"На въпрос кой й е предложил Радев тя отговори, че това е човек от Позитано. " Това обеснява всичко. В Партията случайни не влизат!

да си признае че не е могъл да го вкара на Нинова,а само я е лизал.

Много е просто ! Като видим назначенията и ще разберем имало ли е влияние върху Радев ! Всичко ще се изясни....Аз мисля ,че твърде малко ще му се влияе...което е много добре .

Наистина е много просто. Като му слушам идиотизмите на клепоухия фатмак, дето се прави на генерал (отмомента на преминаване в резерва, той може да се нарича само "офоцер от резрева, ген. еди кой си") става ясно че той изпълнява заповедите на Кремъл. кавото му кажат от там - това е. И самият Хитлер да му посочат за кандидат и него ще издигне за премиер. като предците на др. нинова са се обръщали към другаря Хитлер. И не инцидентно, не два-три пъти, а цяла година и 10 месеца са се другаросвали с Хитлер. По заповед на Кремъл. Е, защо Лайньо Радев да е по-свестен от червените боклуци? Др. Курнелия не я интересува кой ще бъде служебген премиер - важното е да е посочен от Кремъл. Или поне одобрен от др. Решетников.

За разлика от мутрата, Радев Е генерал, а не се прави на такъв.

Понеже КУРнелия Нинова ми е много симпатична - такава една женствена, красива, възпитана, внимателна, почтена, никога не се е замесвала в ниакакви далавери и измами, няма нищо общо с престъпленията и рецидивите от десетки години на БКП и БСП и е твърдо решена да я прави от дясна - лява партия, и изобщо истинска партия, да й дам един пищов, да й кажа как веднага може да научи. Обажда се на Бай Хуй и го моли той да звънне на добрия му приятел и двойник в САЩ - Дони Тръмп, който няма проблем да попита Путин и така много бързо и лесно КУРнелия ще се осведоми и ще миряса, а нас може да ни светне. Проста работа!

НИНОВА ЛЪЖЕ , като ДЪРТА ЦИГАНКА , защото ДРУГО и без това - НЕ МОЖЕ !!!

"Дезинформация и манипулиране на общественото мнение" - това е една от дисциплините,които се изучават в школата на КГБ. Явно КУРнелия е взела изпита с отличен.

Не лъже този път жената бе, тя просто наистина не знае, щото в тази сбъркана международна и вътрешна обставнока НЯМА КОЙ ДА Й КАЖЕ! И така и тя, и Радев завалиите си стоят нпросветени и в разкрачена поза. Ей, какви хора сте вие бе! Я излезте навън да се разберете с нея като мъже! Щото КУРнелия е много борбена и енергична и с редовните си театрални скандали в парламента срещу Бой Хуй, първата му версия, когато страхуваше всички, си създаде героичния имидж на БОРЕЦ СРЕЩУ БОЙКОВИЗЪМА, комунизъма, капитализъма,..., и социализЪма, оопс, не последното, че свинския червен милионер и колегите му ще се засегнат и настръхнат заради социалистическите идеи.

чак пък като "дърта Циганка"! Нинова е готина и иска да промени сбърканата ни система! Защо пропускате, или премълчавате доказалите се като баш лъжци: Симеон Сакскобурготски, който излъга, че ще ни "оправи за "N"...дни; Меглена Кунева,която излъга, че Ес няма да ни приеме, ако не закрием 4-те реактора на АЕЦ, които иначе си работеха и бяха оценени от спец.комисия, че са в състояние да работят още поне 20 г. ...ЕС няма правото да поставя условия...влизането ни в ЕС...да е за сметка на закриването на реактори, АЕЦ и нито писмено, нито устно е поставял такова условие за закриване на реактори и АЕЦ; Ами Пасито... как ни вкара в Нато без референдум; а лъжеца "Г-н 10-%", ами Костов и приватизацията..., ами Цецка Цачева... хайде да не правим "Поменик на Лъжците на Прехода"...Оставете Нинова на мира! Нека се доказва!

Пак излъга.

ИМА ПО-ОПИТНИ В ЛЪЖИТЕ ОТ НЕЯ, ЧЕ ДАЖЕ МОГАТ И ДА ПЛАЧАТ В ЕФИР, ЗАЩОТО ДЯДОВЦИТЕ ИМ СА ВРАГОВЕ НА НАРОДА! ТОВА, ЧЕ НА НЕЯ И ЛЕПНАХА ТОЗИ ЕТИКЕТ, КОЙТО НЕ Е ИСТИНА, ЗАЩОТО ТЯ ГОВОРИ С ДОКУМЕНТИ, НО НА НЯКОЙ МУ ТРЯБВАШЕ ДА СТОРИ ТОВА, ВЪОБЩЕ НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ТЯ Е ТАКАВА И ЧЕ Е ИСТИНА! ВЪОБЩЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА Я СРАВНИТЕ С ЧОВЕКА ОТ ГЕРБ, КОЙТО СУТРИН КАЗВА ЕДНО, НА ОБЯД ДРУГО, А ВЕЧЕР ГИ ОТРИЧА И ДВЕТЕ НЕЩА, ЗА ДА ЗАПОЧНЕ НА ДРУГИЯ ДЕН ОТНОВО! ЗАСРАМЕТЕ СЕ! ВИЕ РАЗЛИЧАВАТЕ ЛИ ИСТИНАТА ОТ ЛЪЖАТА, ЩОМ КАТО ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИЕ!

Не знае нищо друго,освен,че всичко ще зависи от мръсниците от бсп.

не знам защо се обръща толкова внимание на глупостите, които ръсят подобни т.н. "дами"?

първата любов не се забравя, както и първият ти господар - Костов. Та да питат него - има си хас да бъде Рада Дълбоката.

дори срам няма. Голям мъж - поне на ръст, а го командват поне три жени, а той слушка и папка.

НА ТОВА СЕ КАЗВА: ЕДНО СИ БАБА ЗНАЕ, ЕДНО СИ БАБА БАЕ! НИЩО, ЧЕ НЕ ПОЗНАВАШ ГЕН. РАДЕВ, НО ПОНЕЖЕ ТОВА ТИ ПИШЕ В ПОДАДЕНАТА СЛАМКА, ЗА ДА ПИШЕШ СРЕЩУ НЕГО И ТИ ПО 50 ПЪТИ СИ ГО КАКАНИЖЕШ, КАТО ПАПАГАЛ! АКО БЕШЕ ЧОВЕК, ЩЕШЕ ДА ПИШЕШ НЕЩО ПО РАЗЛИЧНО, НО МОЖЕ БИ СИ ГЕЙ ИЛИ ПРОСТИТУТКА И ЗАТОВА ТЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ИЗТРИВАЛКА!

Ами питайте бе, другарко Курнелия. Както казала една дама: "Един така с питане опъна на моя мъж жена му". С питане и до Цариград се стига - тъй е рекъл народа. А аз ще допълня - и до Москва. Ама защо да ходят чак дао москва - ей го къде е руско-съветското посолство. Пък колко му е да звънне един телефон. На др. Решетников. Щото да се звъни директно на Путьо някак си не върви - много й е ниско нивото на др. Курнелия . Ама аз все си мисля че ония каки от "Позитано"20 знаят кой е новият служебен премиер. Ако не от друго поне клюките в Кремъл са чули

КАТО СИ ТОЛКОВА ОПРАВЕН И ЗНАЕШ КАКВО ДА ПРАВИШ, ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ТИ ДА Я СВЪРШИШ ТАЗИ РАБОТА, ВМЕСТО ДА ДАВАШ АКЪЛ, ПЪК ДА ВИДИМ И ЧУЕМ КАКВО ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯТ ОТ РУСКОТО ПОСОЛСТВО! ТИ ЗА ВСЯКО НЕЩО ЛИ ХОДИШ В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО, ОТ ОПИТ ЛИ ГИ ГОВОРИШ ТЕЗИ НЕЩА? АЛО, ВЗЕМИ, ЧЕ СИ ПИЙ ЛЕКАРСТВАТА ЗА ДА НЕ ПОЧНЕШ И ДА БУЙСТВАШ, ДО ТАМ СИ Я ДОКАРАЛ!

Толкова безочие и гьонсуратлък от тази жена вече ми идва в повече то бива ,бива ама бивол за мезе не бива, стига ни се е подигравала..до кога ще й гледаме наглия сурат???????

Вече се знае ,кой ще е служебният премиер,жена е ,юрист е и може да казва НЕ.Така ,че спокойно всичко ще е наред.

Тази си мисли, че продължава да си пасе говедата. Ами като не знае, да пита Решетников. Той знае, но пък може и да не й казва, че тя пак може да направи някой гаф. Ами те там на Позитано и за Пеевски не знаеха. Въобще настъпва времето на големите гафове. Ще има да се смеем и да плачем.

Да му ядете х.. на Решетников.

А ти иди да скочиш в сибирските блата и възхвалявай любимия ти Путин докато главата ти се скрие под водата.

ХУБАВА Е НЕ Е КАТО ЦЕЦЕТО ПРИ ЦЕЦЕТО НЯМА ТВЪРДОСТ ТУКА ТРЕБЕ

Като вретенарка!...

за бъдещия президент и като мъж и като политик.Просто е овързан с въженцата вече и където се дръпне въженцето,натам ще вдига ръката и сочи посоката.Срам за офицерството на българската армия.

"Сигурна съм че добре успях да заблудя простолюдието.Товарищ Решетников трябва да ме награди!"

Нинова "ново" лице ли е ?

Не е ново лице, И нов задник не е.

Е с ново елече - пембено!...

не знае,понеже много кръгове имат интереси дори и в служебното правителство.Кръговете на ДПС,"библиотекарите" от ДС си искат Маргарита Попова.Кръговете около Румен Овчаров,Йотова и Георги Гергов искат Богомил Бонев.Останалите живи клетки на НДСВ-то искат Паси-тата и Елена Поптодорова.Вероятно има и други силни задкулистни кръгове.Така,че от дуещата се председателка на БСП-то май нищо няма да зависи и я държат в неведение.

Т.е. казваш ни, че новият ни "баща на нацията" ще е слуга на много господари;)) За мамата поне си знаехме на кого ще служи...;)

Да е баща,бе?!...

На теб ли да вярваме или на Татяна Дончева, че гледам си я преписал 1:1. Поне цитирай източника си.

Хубаво говориш. Ама, мен защо не ме искат във властта? Много имена, много нещо, но мойто го нема.....Даже за служебен зам. на зама на нач.отдела не съм предвиден. Не ги обичам кръговидните и многименните. Ще го разберат до 2-3 месеца. :)

Не знаела?...Хайде пак,лъжи...

Чермена помия, пътници сте. нима не разбрахте в бетонните си червени кратуни, че от 09.09.1944г. насам вие сте най-голямото зло за България и българите. Колкото и да се правите на хрисими, всичко това, което се случва през последните 28 години е благодарения на вас. Олигархична сган и тунеядци.

Името ми е парола написана така, че да преодолее тежката цензура. Къде е срещата, Нео? В "Червило" или в "Матрицата"? Не забравяй да водиш с теб и всичките 11 партизани от Шопския отряд. Иначе нема да вземем власта и нема да настъпи комунизъма. ХА..ха..ха. А, тая другарка има ли партизани? Да ги води и двамата! А, ятаци има ли? Да ги пази- скоро ще и требват. От Окръжния Комитет: без подпис

От коментарите струи народната любов към другарката Нинова,бивша госпожа.Хвала на бази хитра .......

Айде бе - "не знам кой ще бъде служебен премиер"?! Нима дългогодишната ти партийна дружка Йотова - понастоящем вицепрезидент, не ти го подшушна?!;) Стига, другарко Нинова... не ядем доматите с колците;)