Коментари - Чочо Попйорданов е в болница с тежки травми | Днес.dir.bg

Чочо Попйорданов е в болница с тежки травми

Актьорът Петър Попйорданов е настанен в Централна реанимация на "Пирогов" с пряка опасност за живота, съобщиха от пресцентъра на болничното заведение, цитиран от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Чочо Попйорданов е в болница с тежки травми | Днес.dir.bg

Коментари

Да си спомним за него с добро! На Светъл ден си отиде - БОГ ДА ГО ПРОСТИ! ПОЧИВАЙ В МИР!

Да кажем така - когато осъзнаеш, че с теб и без теб земята се върти - ще станеш с един бит по умен, ама надали!

Разбирам! Ти си Създателя от ЦЕРН - всички други от всякакви области за нищо не стават - да го духат...

и новината я има... и първата простотия под нея!

Дано грешим! Ако е някакъв лош слух,безкрайно съжалявам и му желая да оздравее и да е отново сред нас!

Пак не си в час, нещастник!

Бог да го прости! ...имам чувството, че над нас българите все виси някакво проклятие, все по празниците стават трагедии и губим прекрасни хора. Не знам какъв човек е бил в обикновения живот, но твореца и артиста се познава чрез изкуството му!А той беше много Голям!Отиват си легендарни актьори, отиват си и прекрасни актьори от по-новото поколение, сещам се и за Андрей Баташов... а по празниците, гледам все дават по телевизиите разни чалга "духовни водачи", май само те останаха...

повечето информациоони агенции които в прав текст казаха че е починал. DIR още спят.

Ей,хора,вярно ли е? Да не го отписваме без време... Защо в ДИР-a няма нищо

Е,вече има... Бог да го прости

ще се моля да се оправи! боже, помодни му ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

бог да го прости! да се помолим за дусчата му! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не знам как тези травми( двустранно счупен череп ) биха се получили при падане от 2 метра ... Всичко това звучи като побой или падане с търкаляне от поне 5-6 метра . Бог да прости човека !

Ами няма как да знаеш, не си бил там. И всъщност толкова ли е важно да знаеш обстоятелствата, след като самият факт е достатъчно трагичен!

Бог да го прости. Рано приключи живота му... Но в тези дни да си отиде,светъл човек е бил.

тоя се е напил и е паднал от високо някъде...

жалко за изключително талантливия човек.бог го прибра на великден

Бързо и пълно възстановяване му пожелавам! Причините, довели до инцидента, той си ги знае. Дано да няма последици, млад човек е.

Бог да го прости- Много ми е мъчно, думите са слаби...

Дано да се намира в един по-добър свят!

Току що по нова тв съобщиха че е починал. Вечна му памет!

Бог да го прости!

ОТ КЪДЕТО И ДА Е ПАДНАЛ, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, ПО-ВАЖНО Е СЕГА ДА СЕ ОПРАВИ! ДАНО ГОСПОД МУ ПОМОГНЕ!

бог да го пази и сахрани! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...пожелавам му най-доброто, но трябва да се готвим за най-лошото...

Бyнak

Бог да му помогне по великата Си милост. Възкресение е. Молете се за Чочо Попйрданов та дано Господ Бог да се смили и даде да оживее!

Много сериозни травми са това :( Дано Господ е с него! Да оцелее и да се възстанови напълно!

Най-големите майстори, в която и да е област, са и големи алкохолици! Талантът и пороците често вървят ръка за ръка! Желая му скорошно възстановяване!

ЖИВОТ НА ЗАЕМ ДАЛ НИ Е ТВОРЕЦА ЩАСТЛИВИ ЛИ СМЕ НИЕ ОТ ТОВА ЧЕ ВЗЕМАЙКИ НИ ГО ОБРАТНО НИ ПРАВИ ПО СВОБОДНИ СЪС СМЪРТТА

Кофти! Аз го харесвах.

това са нашите актьори понеже са бездарници стават тотални алкохолици и падат от 2 метра на главата си . жалко че се е пребил ама в българия всеки ден се пребиват много по свестни хора от него ама никой не пише за тях

Нещастник,да ти се връща!!!

Добре че са известни, та да имаш какво да дъвчеш. А теб, горкия квартален пияница, никой не те и знае дори и си поркаш на спокойствие пърцуцата... И в дир-а дори не те коментират. Мъка! Верно животът е несправедлив...

Както и да се е случило,сигурно се е чувствал ужасно зле! Нека да не съдим! Оттук можем да го подкрепим,та когато се възстанови /Дай,Боже!/ и ни чете,да му дадем още повече смисъл и сила да продължи живота си! Чочо Попйорданов го заслужава!

Според мен травмата е дълбочинна, а Чочко е паднал пиян в някой прясно изкопан гроб. Къде ще намериш на гробища от 2м да паднеш, освен ако не се е покатерил на някой мавзолей.

Прилича ми на опит за самоубийство!Жалко!Виждала съм го по заведенията мъртво пиян.Но не това е причината поне според мен.Има доста неспокоен дух.Жалко за тази страна!Да достигнеш до 50 години вече ще е лукс!

не е истина! той е бил на капки, алкохолни. зет ми умря на 50, бивш военен полк., цероза на черния дроб, целия черен го изписаха и в военна болница не го искаха дори, не можеше да ходи. Затова че и това е вариант ако можеш да го направиш и да се оттървеш САМ от тоз край...

актьорите много от тях живеят като за последно и пият много стига сте лицемерили ,г оспод да му помогне..

Да живееш като за последно? Някой да ми обясни, че мноого тъпо ми звучи. А неактьорите как живеят * като за първи път???

Е, някои хора пият много, други пък злословят много - кое ти се вижда по-злонамерено?!

Чакам обяснение! "Файда" - тази дума не я припознавам - ква файда от теб дядо!?

днес е много хубав празник,но човек не се сеща за в ярата само по вликден а просто когато човек греши , страда той и близките му...дано всички хора имат божията помощ

Какво означава "височинна травма"?

Като чета тъпите ви и злобни коментари, то си заслужавате и управляващите и държавата. Чочо, ние нормалните сме с теб, ще се оправиш!

Наистина, напоследък алкохолиците сте толкова много, че станахте нормални, а останалите - ненормални! Ще се оправи, ама друг път! Отдавна си личеше какво става! И органите му не могат да се ползват за нищо!

стига сега и така да е

Повръщам неспирно от другата... тичай за още силикон - той не е орган...

А на теб сърцето ти не става, но дано да се оправиш. Че както злостно съдиш и тебе така ще те съдят, нали знаеш, затова имай милост. Христос е изцелил прокажен, без да му обяснява колко е гнусен или колко е виновен, ти какво толкова се отвращаваш от алкохолици. По-добре ще направиш, ако се помолиш за него и за изцелението му, това може да ти помогне много, мисля си аз. Не че аз съм много добра, но ти пък направо ме ужаси...

ти да нямаш частна донорска банка, че за органите му се загрижи... Нещастник!

Давай, кажи с какво си допринесъл повече от Чочо - и ти ли си мерилото? Давай, ако не, кажи къде е мястото, където обясняваш?

Пиянството е смъртен грях. Пияницата довел се сам в несвяст, няма място на гробищата.Присъствието му е подигравка с покойника и най вече с Господа.Такива са неверници, те отново разпъват Отца и се гаврят с името му в неверието си. Господ смирено отвръща глава от подобна гледка.Това е положението.Всекиму според вярата !

Не съди! Бог е милостив. Дано се възстанови Чочо Попйорданов!

Аз пък не съм чела в евангелията Бог да е съдил пияниците, но ти явно си по-велик съдия от него!

Дано Господ да го спаси

Мария от Плевен е една от българските жени, преминала през най-тежките изпитания в живота. За 13-те години, през които чака да стане майка, тя губи две деца едното в деветия, а другото в седмия месец. Накрая успява да роди Красимир, появил се на бял свят в седмия месец и оцелял след 70-дневна допълнителна грижа за него в родилното отделение. Малко по-късно баща му отива здрав и прав на работа в администрацията на плевенската пожарна. По време на съвещание обаче получава масивен инфаркт и умира. Мария понася и този удар от живота и започва да гледа сама детето. Навръх рождения си ден отива на профилактичен медицински преглед. След проведените изследвания става ясно, че има рак на гърдата.Ох, за кого да скърба Господи, да се свети твоето име , за пияния ли или за майката, която се бори за живота в името на живота, в Твое име Отче !

иди се лекувай, не си добре. това не е шега. личи ти...

Не разбрах какво му е"великото"?

Лошата вест (за теб) е, че тоя твоя господ е голям гадняр. Добрата вест (пак за теб е): Споко, Господ няма.

Много лошо, но за теб, да хулиш Бога!!!

Скърби за себе си.Всички са чада на Бог.Подобие по плът и кръв на създателя.Скърби само за себе си и пътя на заблудата.Защо съдиш хората....грешни човека?

+++

И за двамата.

А защо изтриха коментара на Фифа? Защото пишеше, че статията е написана неграмотно, което е факт, а не обида. И вместо да прилагате цензура на такива коментари, си вземете поука и си проверявайте текстовете за грешки. Възмутена съм и смятам да подема антиреклама срещу сайта ако изтриете и моя коментар! Не ме познавате и не си позволявайте подобно отношение!

Готин е Чочо, надявам се, че ще се оправи въпреки ужасните наранявания. Това ми прилича на побой, но може и да греша.

Неспокойна и трагична душа-не успя да намери спокойствие и мир душата му-толкова любов около него .Оправяй се брато. link С много обич

И от по-малка височина, може да има такива травми-ако не го е очаквал, подхлъзнал се е например.Нали не мислиш, че се метнал нарочно! И такива травми са опасни точно заради изненадата, подсъзнанието реагира по-бързо от тялото.Заради тези наранявания от подобен инцидент по-скоро мисля, че е бил абсолютно трезвен иначе първосигналната реакция би била друга с оглед на възможнжстта му да осъзнава какво се случва в тази част от секундата.

Хора, молете се за Чочо - добър актьор, добър човек! Дано в днешната нощ, Господ чуе молитвите!

Неспокойна и трагична душа-не успя да намери спокойствие и мир душата му-толкова любов около него .Оправяй се брато.

Камбаните Започнаха ! ----- Дано лекарите го върнат сред Нас-Всички !

какво ли е тарсил чочо на мафиот ските гробища в бояна? защо не се споменава нищо за инцидента? как може човек да падне от 2 метра и да се потроши до такава степен? мафиот ска, пиянска или наркоманска история.

Дано в тази светла нощ да има надежда и за Чочо! Недоумявам как, като има някакъв инцидент, първо се търси вина у жертвата. Дори да няма други участници, а някой да се е сомонаранил.Това противоречи на всякаква логика и човешко отношение. Дори някой сам да си е виновен за нещо, не трябва ли да се докаже, че е така, а не да го мислиш първосигнално.Що за хора се радват на чуждото нараняване!

само в БГ може да се прочетат такива статии и такива коментари - Що за хора се радват на чуждото нараняване! и що за хора коментират подвеждащите алюзии в статията? - журналята не са хора! (а и другите не се знае колко са...)

Ще бъде много жалко, ако си отиде още един хубав човек. Беше доста тъжно да го гледам преди 2-3 седмици в Стани богат вече като сянка на себе си, но дано му се размине и този път.

дано и на теб да ти се размине и този път, че е Великден

Коментари - Чочо Попйорданов е в болница с тежки травми | Днес.dir.bg

Чочо Попйорданов е в болница с тежки травми

Актьорът Петър Попйорданов е настанен в Централна реанимация на "Пирогов" с пряка опасност за живота, съобщиха от пресцентъра на болничното заведение, цитиран от БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - Чочо Попйорданов е в болница с тежки травми | Днес.dir.bg

Коментари

Да си спомним за него с добро! На Светъл ден си отиде - БОГ ДА ГО ПРОСТИ! ПОЧИВАЙ В МИР!

Да кажем така - когато осъзнаеш, че с теб и без теб земята се върти - ще станеш с един бит по умен, ама надали!

Разбирам! Ти си Създателя от ЦЕРН - всички други от всякакви области за нищо не стават - да го духат...

и новината я има... и първата простотия под нея!

Дано грешим! Ако е някакъв лош слух,безкрайно съжалявам и му желая да оздравее и да е отново сред нас!

Пак не си в час, нещастник!

Бог да го прости! ...имам чувството, че над нас българите все виси някакво проклятие, все по празниците стават трагедии и губим прекрасни хора. Не знам какъв човек е бил в обикновения живот, но твореца и артиста се познава чрез изкуството му!А той беше много Голям!Отиват си легендарни актьори, отиват си и прекрасни актьори от по-новото поколение, сещам се и за Андрей Баташов... а по празниците, гледам все дават по телевизиите разни чалга "духовни водачи", май само те останаха...

повечето информациоони агенции които в прав текст казаха че е починал. DIR още спят.

Ей,хора,вярно ли е? Да не го отписваме без време... Защо в ДИР-a няма нищо

Е,вече има... Бог да го прости

ще се моля да се оправи! боже, помодни му ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

бог да го прости! да се помолим за дусчата му! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не знам как тези травми( двустранно счупен череп ) биха се получили при падане от 2 метра ... Всичко това звучи като побой или падане с търкаляне от поне 5-6 метра . Бог да прости човека !

Ами няма как да знаеш, не си бил там. И всъщност толкова ли е важно да знаеш обстоятелствата, след като самият факт е достатъчно трагичен!

Бог да го прости. Рано приключи живота му... Но в тези дни да си отиде,светъл човек е бил.

тоя се е напил и е паднал от високо някъде...

жалко за изключително талантливия човек.бог го прибра на великден

Бързо и пълно възстановяване му пожелавам! Причините, довели до инцидента, той си ги знае. Дано да няма последици, млад човек е.

Бог да го прости- Много ми е мъчно, думите са слаби...

Дано да се намира в един по-добър свят!

Току що по нова тв съобщиха че е починал. Вечна му памет!

Бог да го прости!

ОТ КЪДЕТО И ДА Е ПАДНАЛ, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ, ПО-ВАЖНО Е СЕГА ДА СЕ ОПРАВИ! ДАНО ГОСПОД МУ ПОМОГНЕ!

бог да го пази и сахрани! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...пожелавам му най-доброто, но трябва да се готвим за най-лошото...

Бyнak

Бог да му помогне по великата Си милост. Възкресение е. Молете се за Чочо Попйрданов та дано Господ Бог да се смили и даде да оживее!

Много сериозни травми са това :( Дано Господ е с него! Да оцелее и да се възстанови напълно!

Най-големите майстори, в която и да е област, са и големи алкохолици! Талантът и пороците често вървят ръка за ръка! Желая му скорошно възстановяване!

ЖИВОТ НА ЗАЕМ ДАЛ НИ Е ТВОРЕЦА ЩАСТЛИВИ ЛИ СМЕ НИЕ ОТ ТОВА ЧЕ ВЗЕМАЙКИ НИ ГО ОБРАТНО НИ ПРАВИ ПО СВОБОДНИ СЪС СМЪРТТА

Кофти! Аз го харесвах.

това са нашите актьори понеже са бездарници стават тотални алкохолици и падат от 2 метра на главата си . жалко че се е пребил ама в българия всеки ден се пребиват много по свестни хора от него ама никой не пише за тях

Нещастник,да ти се връща!!!

Добре че са известни, та да имаш какво да дъвчеш. А теб, горкия квартален пияница, никой не те и знае дори и си поркаш на спокойствие пърцуцата... И в дир-а дори не те коментират. Мъка! Верно животът е несправедлив...

Както и да се е случило,сигурно се е чувствал ужасно зле! Нека да не съдим! Оттук можем да го подкрепим,та когато се възстанови /Дай,Боже!/ и ни чете,да му дадем още повече смисъл и сила да продължи живота си! Чочо Попйорданов го заслужава!

Според мен травмата е дълбочинна, а Чочко е паднал пиян в някой прясно изкопан гроб. Къде ще намериш на гробища от 2м да паднеш, освен ако не се е покатерил на някой мавзолей.

Прилича ми на опит за самоубийство!Жалко!Виждала съм го по заведенията мъртво пиян.Но не това е причината поне според мен.Има доста неспокоен дух.Жалко за тази страна!Да достигнеш до 50 години вече ще е лукс!

не е истина! той е бил на капки, алкохолни. зет ми умря на 50, бивш военен полк., цероза на черния дроб, целия черен го изписаха и в военна болница не го искаха дори, не можеше да ходи. Затова че и това е вариант ако можеш да го направиш и да се оттървеш САМ от тоз край...

актьорите много от тях живеят като за последно и пият много стига сте лицемерили ,г оспод да му помогне..

Да живееш като за последно? Някой да ми обясни, че мноого тъпо ми звучи. А неактьорите как живеят * като за първи път???

Е, някои хора пият много, други пък злословят много - кое ти се вижда по-злонамерено?!

Чакам обяснение! "Файда" - тази дума не я припознавам - ква файда от теб дядо!?

днес е много хубав празник,но човек не се сеща за в ярата само по вликден а просто когато човек греши , страда той и близките му...дано всички хора имат божията помощ

Какво означава "височинна травма"?

Като чета тъпите ви и злобни коментари, то си заслужавате и управляващите и държавата. Чочо, ние нормалните сме с теб, ще се оправиш!

Наистина, напоследък алкохолиците сте толкова много, че станахте нормални, а останалите - ненормални! Ще се оправи, ама друг път! Отдавна си личеше какво става! И органите му не могат да се ползват за нищо!

стига сега и така да е

Повръщам неспирно от другата... тичай за още силикон - той не е орган...

А на теб сърцето ти не става, но дано да се оправиш. Че както злостно съдиш и тебе така ще те съдят, нали знаеш, затова имай милост. Христос е изцелил прокажен, без да му обяснява колко е гнусен или колко е виновен, ти какво толкова се отвращаваш от алкохолици. По-добре ще направиш, ако се помолиш за него и за изцелението му, това може да ти помогне много, мисля си аз. Не че аз съм много добра, но ти пък направо ме ужаси...

ти да нямаш частна донорска банка, че за органите му се загрижи... Нещастник!

Давай, кажи с какво си допринесъл повече от Чочо - и ти ли си мерилото? Давай, ако не, кажи къде е мястото, където обясняваш?

Пиянството е смъртен грях. Пияницата довел се сам в несвяст, няма място на гробищата.Присъствието му е подигравка с покойника и най вече с Господа.Такива са неверници, те отново разпъват Отца и се гаврят с името му в неверието си. Господ смирено отвръща глава от подобна гледка.Това е положението.Всекиму според вярата !

Не съди! Бог е милостив. Дано се възстанови Чочо Попйорданов!

Аз пък не съм чела в евангелията Бог да е съдил пияниците, но ти явно си по-велик съдия от него!

Дано Господ да го спаси

Мария от Плевен е една от българските жени, преминала през най-тежките изпитания в живота. За 13-те години, през които чака да стане майка, тя губи две деца едното в деветия, а другото в седмия месец. Накрая успява да роди Красимир, появил се на бял свят в седмия месец и оцелял след 70-дневна допълнителна грижа за него в родилното отделение. Малко по-късно баща му отива здрав и прав на работа в администрацията на плевенската пожарна. По време на съвещание обаче получава масивен инфаркт и умира. Мария понася и този удар от живота и започва да гледа сама детето. Навръх рождения си ден отива на профилактичен медицински преглед. След проведените изследвания става ясно, че има рак на гърдата.Ох, за кого да скърба Господи, да се свети твоето име , за пияния ли или за майката, която се бори за живота в името на живота, в Твое име Отче !

иди се лекувай, не си добре. това не е шега. личи ти...

Не разбрах какво му е"великото"?

Лошата вест (за теб) е, че тоя твоя господ е голям гадняр. Добрата вест (пак за теб е): Споко, Господ няма.

Много лошо, но за теб, да хулиш Бога!!!

Скърби за себе си.Всички са чада на Бог.Подобие по плът и кръв на създателя.Скърби само за себе си и пътя на заблудата.Защо съдиш хората....грешни човека?

+++

И за двамата.

А защо изтриха коментара на Фифа? Защото пишеше, че статията е написана неграмотно, което е факт, а не обида. И вместо да прилагате цензура на такива коментари, си вземете поука и си проверявайте текстовете за грешки. Възмутена съм и смятам да подема антиреклама срещу сайта ако изтриете и моя коментар! Не ме познавате и не си позволявайте подобно отношение!

Готин е Чочо, надявам се, че ще се оправи въпреки ужасните наранявания. Това ми прилича на побой, но може и да греша.

Неспокойна и трагична душа-не успя да намери спокойствие и мир душата му-толкова любов около него .Оправяй се брато. link С много обич

И от по-малка височина, може да има такива травми-ако не го е очаквал, подхлъзнал се е например.Нали не мислиш, че се метнал нарочно! И такива травми са опасни точно заради изненадата, подсъзнанието реагира по-бързо от тялото.Заради тези наранявания от подобен инцидент по-скоро мисля, че е бил абсолютно трезвен иначе първосигналната реакция би била друга с оглед на възможнжстта му да осъзнава какво се случва в тази част от секундата.

Хора, молете се за Чочо - добър актьор, добър човек! Дано в днешната нощ, Господ чуе молитвите!

Неспокойна и трагична душа-не успя да намери спокойствие и мир душата му-толкова любов около него .Оправяй се брато.

Камбаните Започнаха ! ----- Дано лекарите го върнат сред Нас-Всички !

какво ли е тарсил чочо на мафиот ските гробища в бояна? защо не се споменава нищо за инцидента? как може човек да падне от 2 метра и да се потроши до такава степен? мафиот ска, пиянска или наркоманска история.

Дано в тази светла нощ да има надежда и за Чочо! Недоумявам как, като има някакъв инцидент, първо се търси вина у жертвата. Дори да няма други участници, а някой да се е сомонаранил.Това противоречи на всякаква логика и човешко отношение. Дори някой сам да си е виновен за нещо, не трябва ли да се докаже, че е така, а не да го мислиш първосигнално.Що за хора се радват на чуждото нараняване!

само в БГ може да се прочетат такива статии и такива коментари - Що за хора се радват на чуждото нараняване! и що за хора коментират подвеждащите алюзии в статията? - журналята не са хора! (а и другите не се знае колко са...)

Ще бъде много жалко, ако си отиде още един хубав човек. Беше доста тъжно да го гледам преди 2-3 седмици в Стани богат вече като сянка на себе си, но дано му се размине и този път.

дано и на теб да ти се размине и този път, че е Великден