Коментари - Пенсионер пука гуми на съседски коли с години | Днес.dir.bg

Пенсионер пука гуми на съседски коли с години

70-годишен мъж от Пловдив от пет години пука гумите на автомобилите на свои съседи.

Обратно в новината

Коментари - Пенсионер пука гуми на съседски коли с години | Днес.dir.bg

Коментари

Sm3hurk0

Това е класически пример за мръсник ! Даже поговорката за шопите бледнее : Не сакам аз да съм добре, сакам Вуте да е зле.

Или много повече...

А запитахте ли се каква е причината за да стигне до толкова драстича мярка човека? Или по нашенски набързо го оплюхте и осъдихте.На дали от скука го е правил. В никакъв случай не оправдавам действията му,Но за всяко нещо си има Причина. Колко от Вас си паркират колите в градинката и в калта,само и само да е под прозореца и се оправдава сам пред себе си че нямало места и т.н.,но това е друга тема.Има Органи които могат да решат и този проблем,НО...

Ми стойте си на село, така няма да ви пукат колелата на каруците...

прав си. София и Пловдив се напълниха със селяни. няма въздух. кво остава паркоместа...

Пробивали са ми резервоара отдолу...но някои си го заслужават...

Докато е още топъл, да подпише самопризнания и после потърпевшите да го съдят. Само се чудя, защо са чакали толкова дълго, за да сложат камера!?

Аз ако бях от София, щях да го чакам тоя пред кооперацията да излезе някой ден и щях да го смеля от бой, ей така за назидание на останалите, които дупчат гуми! И после не е лошо да има репортаж по някоя от телевизиите!

На тоя няма ли кой да му пукне главата?!?

Това шопите - много завистлив народ. В средата на февруари за една вечер спрях пред блока на семеен познат. Дали някой си е заплюл мястото и си вярва, че има нотариален акт за тротоара - нямам представа, но на сутринта задния капак по цялата дължина осъмна с дълбока четра. Шопи, колата ми е на няма и година. Боядисването се покрива от каското. Единствено, че един ден съм без кола. Майната ви, завистници! Работете, купете си и вие.... Ама не си купувате, че един на друг си ги драскате, май?!

Еми така е, сам си го каза. И не е завист, а подсещане, щото никъде не пише, че трябва да спреш на тротоар!

Майна,ако при вас си спирате където ви падне така ще бъде макар,че дрането на боята си е вандалско но нали ви гледам тук как карате,станахте синоним за най-тъпи шофьори в БГ ако не знаете

Намерете му работа,или му увеличете пенсията да си лежи пред телевизора,че да престане с глупостите

Може някой да му е пукнал гума и той да си го изкарва на който му е най-близо т.е. съседите. И като е видял, че не го хващат да му е харесало. В общи линии няма логическа причина, някои хора просто са си кофти хора.

Градили са го глупаците и сега като са осъзнали колко прости са били се пукат от яд. Но едно не може да им се отрече. Превърнали са народа в заспала овца. Затова и т.нар. потърпевши съседи са спали и стояли кротко 5 години! Чакали са 20 пъти да им пукнат гумите. Защото все "забравят" или не смеят да си потърсят правата! Такива сме като народ, казано в сегашно време. Това е. Ако не искаме, може да започнем да се поправяме, но това ще се отрази на бъдещето. Миналото е вече минало.

защитник на пешеходците,на чистата атмосфера, на животните и на природата. {flora and fauna}

абе маѝтап,маѝтап чак истина ,ама гумите с пари.

го знаят коѝ е таѝничко и''професионално'' да му пукнат главата и хоп един гласоподавател за курни по малко ,само предлагам и се надявам никоѝ да не ме послуша

Изтрещели пенсии.. 2 милиона пенсионери и 1 милион цигани управляват България с гласовете си.

...и 80% дебили

ти от кои си?

От тия които ви хранят за да имате сили да храчите тук

Що за кукуригалник трябва да си, за да ходиш да пукаш гуми, дереш с пирони и подобни?Поне Общинска полиция си върши работата, когато има обаждане за неправилно паркирани коли.Лепят стикери или викат паяци, каквото...Вярно е, че не е анонимно, като да се криеш по нощите, а явно пенсията го е страх да застане с името си.А ако е пукал гуми без да има нарушение и неправилно паркиране си е просто за здрав пердах от потърпевшите, защото надали с пенсията ще успее да им покрие щетите, та и загубеното време, скъсаните нерви.

Трябва да има причина. Не може някой просто ей така за кеф да пука гуми. Дядото крие истинската причина. Защо ли?

Ами не му става чурката и целия свят му е крив. Също така гаранция е самотник. Това е причината. Такива са повечето от пишещите коментари из нета, дето се молят да стане Трета Световна Война и всички да измрат

Има такива хора, на които целия свят им е крив. Вместо да решат нещата кардинално, започвайки от себе си, те живеят, често пъти дълго, за да тровят живота на всички край себе си. Ама и хората там, 5 години да седиш и да се надавяш че на сутринта гумите ти няма да са спукани, не ги разбирам. Аз ако нямам пари за камера, навън ще стоя, ще се крия, ама ще го хвана кой е.

Професионално - отстрани в меката част. А как да ги пробива непрофесионално - отдолу в твърдата част? Аман от дебили! Имам предвид журналята. Журналист = неграмотен дебил.

Моля, господинът да ми се обади.. И аз имам съседи, които заслужават да им се спукат гумите

И аз съм подложена на потресаващ тормоз от съседи от 2002г., кражби, доноси лъжи и посегателства, но си търпя защото извършителите добри хора били поздравявали другите съседи...

Случвало ми се е в Младост в София на паркинг в страни, не пред блок, на бивши военни, по същия начин.Защо не го правят явно, а все тайничко никой да не ги види...мишоци.Подли, прости и нагли.Ама с кеф бих му счупила ръчичките да яде немит поне 1 месец, защото явно даже не може да ми плати щетите.

Дръпни му горното чине и го удари в асфалта....да види какво е

Неква тъпа изкуфяла пенсия ще да е! Такъв и да го набиеш, само беля ще си навлечеш. Ма пък пет години да търпят тия хора? Те са за бой...

Злоба.За съжаление се наблюдава повечето при по-старите хора.

София. младост 3 ул. др. Николай П. Николаев, м/у бл 330, и бл 330А. на мен двапъти миналата година ми пукаха гумите, иначе редовно виждам хора да сменят гуми. как пък не се намери някой да го заснеме и тоз, пък после да му потроши ръцете - мамицата му мръссна копеле.....

Заснеми го ти, какво чакаш някой друг да свърши работата?

Знаем ги кои са, от 330 А група алкохолици и полицай си имат при тях.

ашколсун на тия майстори значи професионално с шило ане с домашни ножици

По-лош от ромей ! Да му удържат от пенсията, докат' изплати и послредната стотинка ! Ах да, и да се задължи да отговаря на прякор "Гумата" ;))

"шилото" все пак повече ще му похожда :)

на такива индивиди не зависят от партийната им принадлежност. Това е лоша наследственост. Те са злобни, завистливи и глупави по рождение, без капка възпитание. Мразят хората и на стари години се превръщат в абсолютни социални отпадъци. Не заслужават никакво снизхождение. За съжаление често живеят дълго.

За съжаление почти във всеки голям град и във всеки квартал има по един ( някъде и повече ) такъв/такива. Ненормалници ..... да ги изселят наистина и да си ходят на село. при положение, че никой не му пречи, не го запушва и т.н....абе какво да говорим всеки е ,,сърбал попарата,, на някакъв такъв изрод. Иначе наистина комунизма им е е...ал майката на тези другари, безпардонни, нагли, невъзпитани и неосъзнаващи времето в което живеят ( 21 век ). Повечето живеят в жилищни блокове, кооперации и т.н. и са със собственическо чувство за поне половината от прилежащите общи части, тротоари, градинки и т.н. Нооо какво да ги правиш идват от село където са имали ниви, градинки, декар двор и си мислят че в града е същото...ама не е.

Вие гражданите които родителите ви са от село,при комунизма нямаше бой с бухалки ,а сега демократите АГРЕСИЯ

При комунизма нямаше бухалки, само лагери за принудителен труд от които не се излизаше. Благодаря, но не благодаря.

3евзек

Какъв бой искаш през комунизма, когато единствените бухалки се ползваха в художествената гимнастика? Има милиционерски палки за такива цели.

Умерен ежедневен пердах, в това число и в събота и в неделя, на въпросния дядка биха имали фантастичен положителен ефект.

В неделя не "умерен", а як- празник е ;))

Професионално самообесване в мазето.

дърт комунист

Направил е гумокомуна ли?

може да е дядо ти..

да му наврат една помпа в задника и да го пукнат и него, прост селяндур, само як бой за булгаристанските говеда трябва!

И това е отработен номер! На новобранец бяха му пукнали червата в соцказармата с...компресор.

Не, братчет, тва стана в демократичната казарма, преди 20-на години...

Ми, те що не му спукат кратуната? ...и след това никой няма да пука....

zeddd

А редакторът Надежда Христова знае ли, че щом става дума за един човек в изречението се пише който, а не които? :)

Професионално пускане на гуми.... Каква простотия само, направо конкуренция на Гинка.

ДЪРТАКА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН ДА ЗАПЛАТИ в 10-торен размер щетите нанесени на всеки автомобил !

Трябва да има наказание за тази му простотия. Не мога да разбера няма ли и наказание по закон за причинените щети (гуми, майстори, плащане) и психични (стои ти колата и трепериш дали не ти е дошъл реда да спукат гумите й)! И нека му покажат снимката на дъртия пергишин!

Сега едно общо събрания на кооперацията и решение за изселване от блока! Завеждат го в съда и да си ходи на село, да пука гумите там!

Ако са спирали по тротоара и не е могъл да минава човека какво очакват.

Какви хора има. Няма съвест. Цял живот правил само мизерии.

В България стрите хора комунизма яко ги е счупил - злобни и недисциплинирани (погледнете как пресичат улици само и се бутат по градския транспорт)! Кофти, но факт и какво да очакваме от идните поколения?!?

абсолютно вярно-пълни скотове,а това е електората на бсп-атака

За какъв комунизъм говориш, бе кретен, след близо 30 години издевателства над българите! Малко ви е гинка, кретени, тя не е рожба на комунизма, а на "демокрацията"!

Какви издевателства, бе Хараламби...Ти да не си бил партиен секретар или борец против капитализма с всички благинки носещи тези позиции. Аз не съм живял по-добре при социализма. 10 говини чаках да си купя кола, не успях. Исках да си купя жилище, не ставало така, както аз си мисля. Исках да си купя нещо в магазина - оказа се, че магазина е празен и няма никакви стоки. Исках да отида в Италия - не могло така както аз искам. Исках да си купя цветен телевизор, отидох в магазина, но там ми казаха да се запиша и да чакам някакъв Рубин, който бил 150 кг, така и не го дочаках. Исках да си купя поне един радиокасетофон, но ми казаха че това са западни стоки и в магазина няма. Прибрах се вкъщи и отворих вестника и тока изгазна, обадих се и ми казаха, че има режим, тъй като няма достатъчно ток и най-добре да си мълча, че иначе ако много питам ще вляза в затвора....Ей така си изкарах аз по времето на социализма. СЕГА СЪМ ДОБРЕ, КУПИХ СИ ВСИКО, КОЕТО ЖЕЛАЕХ, ХОДИХ И ДО ИТАЛИЯ, ГОВОРЯ СИ ВСИЧКО, КОЕТО МИ Е НА УСТАТА И НЕ МЕ Е СТРАХ ЧЕ ЗА ТОВА ЩЕ ВЛЯЗА В ЗАТВОРА, ХАРАЛАМБИ....КУМУНИСТИЧЕСКА ГНИДО!

За родените в робство селски дебили няма спасение....те не познават друг начин на живот освен скотския "равноправен" жалък животец а сега е времето на който може и иска а те са свикнали да им се даде....нещастно изгубено поколение

Коментари - Пенсионер пука гуми на съседски коли с години | Днес.dir.bg

Пенсионер пука гуми на съседски коли с години

70-годишен мъж от Пловдив от пет години пука гумите на автомобилите на свои съседи.

Обратно в новината

Коментари - Пенсионер пука гуми на съседски коли с години | Днес.dir.bg

Коментари

Sm3hurk0

Това е класически пример за мръсник ! Даже поговорката за шопите бледнее : Не сакам аз да съм добре, сакам Вуте да е зле.

Или много повече...

А запитахте ли се каква е причината за да стигне до толкова драстича мярка човека? Или по нашенски набързо го оплюхте и осъдихте.На дали от скука го е правил. В никакъв случай не оправдавам действията му,Но за всяко нещо си има Причина. Колко от Вас си паркират колите в градинката и в калта,само и само да е под прозореца и се оправдава сам пред себе си че нямало места и т.н.,но това е друга тема.Има Органи които могат да решат и този проблем,НО...

Ми стойте си на село, така няма да ви пукат колелата на каруците...

прав си. София и Пловдив се напълниха със селяни. няма въздух. кво остава паркоместа...

Пробивали са ми резервоара отдолу...но някои си го заслужават...

Докато е още топъл, да подпише самопризнания и после потърпевшите да го съдят. Само се чудя, защо са чакали толкова дълго, за да сложат камера!?

Аз ако бях от София, щях да го чакам тоя пред кооперацията да излезе някой ден и щях да го смеля от бой, ей така за назидание на останалите, които дупчат гуми! И после не е лошо да има репортаж по някоя от телевизиите!

На тоя няма ли кой да му пукне главата?!?

Това шопите - много завистлив народ. В средата на февруари за една вечер спрях пред блока на семеен познат. Дали някой си е заплюл мястото и си вярва, че има нотариален акт за тротоара - нямам представа, но на сутринта задния капак по цялата дължина осъмна с дълбока четра. Шопи, колата ми е на няма и година. Боядисването се покрива от каското. Единствено, че един ден съм без кола. Майната ви, завистници! Работете, купете си и вие.... Ама не си купувате, че един на друг си ги драскате, май?!

Еми така е, сам си го каза. И не е завист, а подсещане, щото никъде не пише, че трябва да спреш на тротоар!

Майна,ако при вас си спирате където ви падне така ще бъде макар,че дрането на боята си е вандалско но нали ви гледам тук как карате,станахте синоним за най-тъпи шофьори в БГ ако не знаете

Намерете му работа,или му увеличете пенсията да си лежи пред телевизора,че да престане с глупостите

Може някой да му е пукнал гума и той да си го изкарва на който му е най-близо т.е. съседите. И като е видял, че не го хващат да му е харесало. В общи линии няма логическа причина, някои хора просто са си кофти хора.

Градили са го глупаците и сега като са осъзнали колко прости са били се пукат от яд. Но едно не може да им се отрече. Превърнали са народа в заспала овца. Затова и т.нар. потърпевши съседи са спали и стояли кротко 5 години! Чакали са 20 пъти да им пукнат гумите. Защото все "забравят" или не смеят да си потърсят правата! Такива сме като народ, казано в сегашно време. Това е. Ако не искаме, може да започнем да се поправяме, но това ще се отрази на бъдещето. Миналото е вече минало.

защитник на пешеходците,на чистата атмосфера, на животните и на природата. {flora and fauna}

абе маѝтап,маѝтап чак истина ,ама гумите с пари.

го знаят коѝ е таѝничко и''професионално'' да му пукнат главата и хоп един гласоподавател за курни по малко ,само предлагам и се надявам никоѝ да не ме послуша

Изтрещели пенсии.. 2 милиона пенсионери и 1 милион цигани управляват България с гласовете си.

...и 80% дебили

ти от кои си?

От тия които ви хранят за да имате сили да храчите тук

Що за кукуригалник трябва да си, за да ходиш да пукаш гуми, дереш с пирони и подобни?Поне Общинска полиция си върши работата, когато има обаждане за неправилно паркирани коли.Лепят стикери или викат паяци, каквото...Вярно е, че не е анонимно, като да се криеш по нощите, а явно пенсията го е страх да застане с името си.А ако е пукал гуми без да има нарушение и неправилно паркиране си е просто за здрав пердах от потърпевшите, защото надали с пенсията ще успее да им покрие щетите, та и загубеното време, скъсаните нерви.

Трябва да има причина. Не може някой просто ей така за кеф да пука гуми. Дядото крие истинската причина. Защо ли?

Ами не му става чурката и целия свят му е крив. Също така гаранция е самотник. Това е причината. Такива са повечето от пишещите коментари из нета, дето се молят да стане Трета Световна Война и всички да измрат

Има такива хора, на които целия свят им е крив. Вместо да решат нещата кардинално, започвайки от себе си, те живеят, често пъти дълго, за да тровят живота на всички край себе си. Ама и хората там, 5 години да седиш и да се надавяш че на сутринта гумите ти няма да са спукани, не ги разбирам. Аз ако нямам пари за камера, навън ще стоя, ще се крия, ама ще го хвана кой е.

Професионално - отстрани в меката част. А как да ги пробива непрофесионално - отдолу в твърдата част? Аман от дебили! Имам предвид журналята. Журналист = неграмотен дебил.

Моля, господинът да ми се обади.. И аз имам съседи, които заслужават да им се спукат гумите

И аз съм подложена на потресаващ тормоз от съседи от 2002г., кражби, доноси лъжи и посегателства, но си търпя защото извършителите добри хора били поздравявали другите съседи...

Случвало ми се е в Младост в София на паркинг в страни, не пред блок, на бивши военни, по същия начин.Защо не го правят явно, а все тайничко никой да не ги види...мишоци.Подли, прости и нагли.Ама с кеф бих му счупила ръчичките да яде немит поне 1 месец, защото явно даже не може да ми плати щетите.

Дръпни му горното чине и го удари в асфалта....да види какво е

Неква тъпа изкуфяла пенсия ще да е! Такъв и да го набиеш, само беля ще си навлечеш. Ма пък пет години да търпят тия хора? Те са за бой...

Злоба.За съжаление се наблюдава повечето при по-старите хора.

София. младост 3 ул. др. Николай П. Николаев, м/у бл 330, и бл 330А. на мен двапъти миналата година ми пукаха гумите, иначе редовно виждам хора да сменят гуми. как пък не се намери някой да го заснеме и тоз, пък после да му потроши ръцете - мамицата му мръссна копеле.....

Заснеми го ти, какво чакаш някой друг да свърши работата?

Знаем ги кои са, от 330 А група алкохолици и полицай си имат при тях.

ашколсун на тия майстори значи професионално с шило ане с домашни ножици

По-лош от ромей ! Да му удържат от пенсията, докат' изплати и послредната стотинка ! Ах да, и да се задължи да отговаря на прякор "Гумата" ;))

"шилото" все пак повече ще му похожда :)

на такива индивиди не зависят от партийната им принадлежност. Това е лоша наследственост. Те са злобни, завистливи и глупави по рождение, без капка възпитание. Мразят хората и на стари години се превръщат в абсолютни социални отпадъци. Не заслужават никакво снизхождение. За съжаление често живеят дълго.

За съжаление почти във всеки голям град и във всеки квартал има по един ( някъде и повече ) такъв/такива. Ненормалници ..... да ги изселят наистина и да си ходят на село. при положение, че никой не му пречи, не го запушва и т.н....абе какво да говорим всеки е ,,сърбал попарата,, на някакъв такъв изрод. Иначе наистина комунизма им е е...ал майката на тези другари, безпардонни, нагли, невъзпитани и неосъзнаващи времето в което живеят ( 21 век ). Повечето живеят в жилищни блокове, кооперации и т.н. и са със собственическо чувство за поне половината от прилежащите общи части, тротоари, градинки и т.н. Нооо какво да ги правиш идват от село където са имали ниви, градинки, декар двор и си мислят че в града е същото...ама не е.

Вие гражданите които родителите ви са от село,при комунизма нямаше бой с бухалки ,а сега демократите АГРЕСИЯ

При комунизма нямаше бухалки, само лагери за принудителен труд от които не се излизаше. Благодаря, но не благодаря.

3евзек

Какъв бой искаш през комунизма, когато единствените бухалки се ползваха в художествената гимнастика? Има милиционерски палки за такива цели.

Умерен ежедневен пердах, в това число и в събота и в неделя, на въпросния дядка биха имали фантастичен положителен ефект.

В неделя не "умерен", а як- празник е ;))

Професионално самообесване в мазето.

дърт комунист

Направил е гумокомуна ли?

може да е дядо ти..

да му наврат една помпа в задника и да го пукнат и него, прост селяндур, само як бой за булгаристанските говеда трябва!

И това е отработен номер! На новобранец бяха му пукнали червата в соцказармата с...компресор.

Не, братчет, тва стана в демократичната казарма, преди 20-на години...

Ми, те що не му спукат кратуната? ...и след това никой няма да пука....

zeddd

А редакторът Надежда Христова знае ли, че щом става дума за един човек в изречението се пише който, а не които? :)

Професионално пускане на гуми.... Каква простотия само, направо конкуренция на Гинка.

ДЪРТАКА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН ДА ЗАПЛАТИ в 10-торен размер щетите нанесени на всеки автомобил !

Трябва да има наказание за тази му простотия. Не мога да разбера няма ли и наказание по закон за причинените щети (гуми, майстори, плащане) и психични (стои ти колата и трепериш дали не ти е дошъл реда да спукат гумите й)! И нека му покажат снимката на дъртия пергишин!

Сега едно общо събрания на кооперацията и решение за изселване от блока! Завеждат го в съда и да си ходи на село, да пука гумите там!

Ако са спирали по тротоара и не е могъл да минава човека какво очакват.

Какви хора има. Няма съвест. Цял живот правил само мизерии.

В България стрите хора комунизма яко ги е счупил - злобни и недисциплинирани (погледнете как пресичат улици само и се бутат по градския транспорт)! Кофти, но факт и какво да очакваме от идните поколения?!?

абсолютно вярно-пълни скотове,а това е електората на бсп-атака

За какъв комунизъм говориш, бе кретен, след близо 30 години издевателства над българите! Малко ви е гинка, кретени, тя не е рожба на комунизма, а на "демокрацията"!

Какви издевателства, бе Хараламби...Ти да не си бил партиен секретар или борец против капитализма с всички благинки носещи тези позиции. Аз не съм живял по-добре при социализма. 10 говини чаках да си купя кола, не успях. Исках да си купя жилище, не ставало така, както аз си мисля. Исках да си купя нещо в магазина - оказа се, че магазина е празен и няма никакви стоки. Исках да отида в Италия - не могло така както аз искам. Исках да си купя цветен телевизор, отидох в магазина, но там ми казаха да се запиша и да чакам някакъв Рубин, който бил 150 кг, така и не го дочаках. Исках да си купя поне един радиокасетофон, но ми казаха че това са западни стоки и в магазина няма. Прибрах се вкъщи и отворих вестника и тока изгазна, обадих се и ми казаха, че има режим, тъй като няма достатъчно ток и най-добре да си мълча, че иначе ако много питам ще вляза в затвора....Ей така си изкарах аз по времето на социализма. СЕГА СЪМ ДОБРЕ, КУПИХ СИ ВСИКО, КОЕТО ЖЕЛАЕХ, ХОДИХ И ДО ИТАЛИЯ, ГОВОРЯ СИ ВСИЧКО, КОЕТО МИ Е НА УСТАТА И НЕ МЕ Е СТРАХ ЧЕ ЗА ТОВА ЩЕ ВЛЯЗА В ЗАТВОРА, ХАРАЛАМБИ....КУМУНИСТИЧЕСКА ГНИДО!

За родените в робство селски дебили няма спасение....те не познават друг начин на живот освен скотския "равноправен" жалък животец а сега е времето на който може и иска а те са свикнали да им се даде....нещастно изгубено поколение