Коментари - Няколко версии за взрива срещу Сашо Диков | Днес.dir.bg

Няколко версии за взрива срещу Сашо Диков

Взривът на колата на журналиста Сашо Диков е дело на екстремисти, свързани с опозицията. Целта не е той да бъде убит или сплашен, колкото да се повлияе на изборите след 10 дни.

Обратно в новината

Коментари - Няколко версии за взрива срещу Сашо Диков | Днес.dir.bg

Коментари

работата е ясна - извършителят е дедо Йоцо, дъртото ченге!

Всичко е ясно бе, Сашо Диков сам си я е взривил колата за да злепостави Герб преди изборите. Вервайте ми ! мИЛИЦИЯТА ГО ДОКАЗА..

В резултат на този взрив, обаче, Сашо Диков получи трайно медийна трибуна, каквато нямат нито ББ, нито президентът, нито мераклиите за този пост (един от тях е без мерак, зная, моите извинения към него).

къде ми е коментара? писах до "стига глупости" да не вярва на "простата дида" но с а м да чете вестниците .а и какво има тука за цензуриране? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сашо,Сашо какво направиха от тебе...едно комунистическо мекере...дърт и бунадисал комуняга

Защо мисля, че Сашо Диков е знаел за взрива?! Защото е паркирал колата си тази вечер твърде далеч от всички останали коли и от сградата в която живеят, влизат и излизат хора. Това не мисля, че е случайно. Всички взривявани коли досега обикновено са на паркингите редом с други коли и пред жилищата, които обитавт(когато не са предупредени за взрив)и винаги е имало пострадали и други коли, прозорци на жилища в "най-добрия случай"-без човешки жертви.

Идеята да се взриви колата на Сашо Диков е дошла именно от факта, че той я паркира по настрана от паркинга, в зелени площи. Но там има и бетон и храсталаци, които прикривали извършителите. Освен това часа 22 е избран много сполучливо. Хем няма достатъчно хора, хем мотаенето по това време не буди подозрение. В бъдеще Сашо по добре да паркира на открити площи. Иначе него няма да разстрелят. Той не е Васил Иванов. Но и двамата са честни нерваци. Живи и здрави да са! Те са пример за журналистика и истински хора.

Какви версии,какви 5 лева?Трябваше да се компрометира правителството точно в този момент..И кой е идеолога на компроматите? то се знае..Трактора !И след това верния му глашатай Янето,тръгна по медиите да бие барабана,,А платената Димитрова от Канал 3,подкрепена от изгонената от БТВ Петрова,яростно лаеха по Станция Нова,как били ограничавани журналистите.Тая Димитрова(бивша Михнева),обиколи като пършей по гъз всички телевизии,така,че не е никак ограничавана в тези си турнета..А Петрова се опита да надвиши тези си права,осланяйки се на поста на съпруга си евродепуатат.Опита се чрез екранното време,което имаше в предаването си по БТВ,да оневинява подсъдимия си син.Така,че нека не лъжат предизборно.Това не е начин да вдигат рейтинга на определена политическа сила..

айде бе?????

на ония свят очакваме с нетърпение да дойде сашо диков ние ще го посрещнем както подобава....

за простия и елементарен булгарин,щом се случи нещо лошо на управляващите-опозицията е виновна.а милионите примери сочат точно обратното-дазапочнем от 19з2г.раихстага,преминем пре ж.ф.ц *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Малко ли хора го мразят заради острия му тон и това ,че се прави на много велик.Като е толкова честен,защо уреди дъщеря си с връзки в телевизията?Никога няма да открият пиротехника,защото са хиляди заподозрени.

Дир-а, стига сте трили коментари, в които няма нищо нецензурно! На кого се подрагате?!

Предложение за въпрос на "разследващ журналист" към Сашо Диков - Сашо, защо тази вечер колата ти беше паркирана на 50 м. от другите коли на паркинга? Или пък, "Какво диреше колата ти в зелената площ на 50 м. от паркинга? Дали защото съседите ще те линчуват, като хвръкнат по 3 коли около твоята, Саше?

Колко пъти едно и също ще пускате??Катосте толкова "осведомен" се обадете на приятелите си в някое РПУ и дайте "акъл" на НС да приеме едно "законче" кой къде и кога има право да паркира...

На изборите всички срещу бойковите послушковци Пухльото и Учительницата! Всички срещу примитивната и нагла бойковщина!

Приятелко мила, изглежда си от "столичаните в повече"! не зная дали си чувала, но "можеш да извадиш Човек от Село, но Селото от Човека не можеш"! Е имаш един глас - дай си го на някого... Няма лошо.

Стига с това против, писна ми да ви чета, кажи ЗА кого?

ЗА който и да е друг НЕ от боковите хора! ВСЕКИ един от тях е ПО-ДОСТОЕН!

Нима има някой, който да цени Диков като журналист?! С често неразбираемото си бръщолевене, с неясния си изказ и с ниската си словесна култура човекът просто изстрелва нещо остро или скандално, независимо срещу кого. Така че не го категоризирайте като "обект на атентат". Той просто е използван от флашконосците като виден TV-простак, за да се чуе по-силно взрива. Е, чу се... И какво!

На теб не ти ли омръзна да бръщолевиш все глупости? Защото Сашо Диков е 20 пъти по-журналист от любимите ти Бенатова, Кулезич и всичките останали подлоги на властта. И всичките сте ни омръзнали да се опитвате да казвате кой какъв бил, кого да харесваме и кого не. Ти например си харесвай горните две "журналистки", а ние ще се "забавляваме" с вас! А пък такива като тебе не ставате да давате "мнения" за каквото и да било. То пък с такова "мислене" за какво ли можете да ставате? Затова спри да мърсиш форума!

Нещо си нервен, приятелю! Това значи, че съм прав в коментара си. И не съм споменавал мои любими журналисти... А за "мърсенето на форума" имаш много здраве от арменския поп... Виждаш, че дори такива като теб, с червено-турскосините си задници, имат право да се изакат свободно. И е добре да се подмиваш след всеки свой коментар...

Абсолютно съгласен. Някои хора вече много се изнервиха и изпускат волана на трактора.

Доста е странна логиката на МВР - не била "изключена версията да е предизборна провокация". И после казват, че щом не е изключена, значи е точно това и е направено от "опиталите се да организират протести" след станалото в Катуница, като можело да бъдат всички партии с изключение на ГЕРБ. Другото, което не изключват са политически противници на Борисов и Цветанов в самата ПП ГЕРБ. Моят логимен извод от казаното от МВР е, че Борисов, Цветанов исамото МВР са организаторите на тази провокация. Целта им е да има удобен предтекст за саморазправа с всички, които по някакава причина им се противопоставят и да установят мутренско-милиционерска диктатура, която да задуши всякакъв опит на народа да иска равенство пред закона и социална справедливост. Радващото все пак е че в ГЕРБ има вътрешнопартийна опозиция. Ако не съм прав, има друг вариант. Май само бебетата не знаят, че Сашо Диков е шеф на една от телевизиите на ТИМ (тя дори се помещава в тяхна сграда). Взривът тогава означава началото на поредната война между метренски групировки.

Че ти си правиш изводите, както дявола чете евангелието! Твоите разсъждения ми звучат като " Земята е суха и се е напукала чак, значи е валял проливен дъжд"!

Има само една версия....МОСАД Взрива е активно мероприятие да се покаже как в България се взривява "опозицията" и да ни се попречи да влезем в Шенген. Зад взрива седи МОСАД и неговите български агенти, предвождани от РЕЗИДЕНТА НА МОСАД в България - Алексей Петров.

НЯМА ПО-ГЛУПАВО ОТ ТОВА ДА СЕ СПОМЕНАВАТ НЯКОЛКО ВЕРСИИ И ТО ОТ СПЕЦИАЛИСТИ НА МВР. ТЕЗИ ВЕРСИИ МОЖЕ ДА СЕ КОМЕНТИРАТ ОТ МЕДИИ, НО НЕ ОТ ТЯХ. КОГАТО СА ГОТОВИ ИЛИ НЕ МОГАТ ДА КАЖАТ, КОЯ Е ВЯРНАТА, ДА СИ ПРИЗНАЯТ, ЗАЩОТО ИЗЛИЗА, ЧЕ ВЕРСИЯТА Е САМО ЕДНА И СОЧИ КЪМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ.

аз поради разлика вав вазраста не помня великят юрналист диков от ерата му вав бнт.но-гледам футбол и сам хварлял око и на кабеларката на сашо диков.е не сам чак пук толкова впечатлен от него за да кая че това е наи-големят,наи-честнят юрналист.тои не бил се продал,тои говорел каквото му е на душата...саше,моито момче,аиде стига циркове,от наблюденята си мога да изкая една много точна характеристика на личноста диков-умел,обучен манипулатор,обучен да води спор,амбициозен,егоистичен-все пак едно селско момче (скиорче) да се присламчи в бнт и да стане някакав фактор и име там...и освен това-твардо го заявявам,човек без никаква савест.вапроснят сашо в момента го раздава основен говорител на така нареченят "октопод",а сащо и когато орестуваха онзи наркобос от софя,сашо диков се хварли да защитава и него.това ли е обективнят юрналист,непукистат,примерат-да ходи с микрофона да прави пр на наркобосове.г-н диков,вие сте боклук от наи-долна проба,амакато се заиграеш с боклуците рано или касно и ти го отнасяш,няма само + има и -. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

КАТО ТЕ ЧЕТА/за което съжалявам/ ПО ПРАВОПИСА СИ МИ ЯСЕН С ТВОЙТЕ УМОПОМРАЧИТЕЛНИ И НЕВЕЖИ СЪЖДЕНИЯ...САШО Е ПИЧ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ...АЗ КАЗАХ!!!КЛАВДИЙ!!!

ти редовен ли си,ако искаш ела в горна баня.

Така е планирано преди изборите от най-крадливите и мафиотски кръгове и обръчи на Гоце ДС-то и на партиите-мафии БСП, ДПС, НДСВ и разни РЗС-та Янета и Трактори Петровци...! Интриги, лъжи, дестабилизация, комплоти като този в Катуница, взривове като този на Сашо Диков... Не случайно БКП/БСП е "сътворила" най-убийственият атентат на 20 век през 1925 година в Църквата "Св. Неделя" в центъра на София и избила над 250 човека от цвета на тогавъшна България! Или пък етническата турско-мюсюлманска партия-мафия ДПС и убийствата на деца и жени при бомбeните атентати през 80 години във влака до гара Буново и по гарите Пловдив, Варна... Целта е ясна - дестабилизация и проваляне на успешния премиер Борисов - първият след 1989 година, който прави нещо съществено и инфраструктурно за страната, в т.ч. и за спорта ни! И ТО В УСЛОВИЯ НА ЖЕСТОКА СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА...! И МНОГО ВАЖНО - НЕ КРАДЕ КАТО ОЛИГАРСИТЕ МАФИОТИ! А ПЪК НА ИЗБОРИТЕ ПОМИСЛЕТЕ И С УМОВЕТЕ СИ...

Не говори глупости и измислици !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

абе ама ти не си умен, знаеш нали! ти май си пейерасз

Тъмна ти е Историята, господинчо! Не БКП/БСП са ония, които са свързани с истинския терор , а тъмните сили, които на 9 юни 1923 г. обезглавиха Стамболийски и месеци след това давеха в кръв българския народ и избиваха по улиците неговите депутати.... Не, че оправдавам терористичните действия на БКП, но атентатът в "Света Неделя" е бил отчаян отговор на ония кървави деветоюнски и септемврийски нощи. Терористи и убийци са фашистите, които станаха причина да се заличи живота на повече от 50 милиона човешки същества през Втората световна война!

Извинявам се, че ти го казвам, ама не си намерил на кого да го казваш. Тоя/тая е като една изтъркана грамофонна плоча и това си го пише под всяка статия. Даже някога и го повтаря. Общото мнение на останалите за него/нея е, че е много далеч от "умен".

А комунистите само са галили по главичката!? Че тя историята отдавна сложи знак за равенство между фашизма и комунизма, що се отнася до изтреблението на инакомислещи!

А защо ми няма репликата към "умен"? А, ЗНАЧИ Е ВЕРЕН! ТОЙ/ТЯ ПИШАТ ПЛАТЕНО ЗА ГЕРБ! И Е НЯКОЙ/НЯКОЯ ОТ ДИРА! ХВАЛА, ХВАЛА, ХВАЛА!!!

Тези които най-малко се обаждаят,но имат най-голями претенции за власт са вероятните поръчители. Както и при "Галерия" сега изпитват духовна наслада гледайки телевизионните репортажи. А Диков какъвто скиор беше такъв и журналист е. Но ... това е / за съжаление/ действителността в България сега. Политическата безскруполност е факт. Но и в историята ни има лодобни примери.Жалко за българите!

"А Диков какъвто скиор беше такъв и журналист е." Сашо Диков е РЕПУБЛИКАНСКИ ШАМПИОН ПО СКИ СЛАЛОМ. Значи да разбираме, че е и шампион като журналист. Ех, защо и Бойко не е станал шампион по карате, ами го е бъхтал/блъскал някакъв трактор...

Познавам го като добър скиор навремето. Явно е настъпил не когото трябва, и то яко. Другаде дават награди и си на почит - тук за истината те бият и взривяват. Та такива ми ти работи.

Истината е следната: В основата стои Лъчо Мозъка, защото никога повече няма да види, ни парламент, ни политика и неговите познати от МВР и ДС които го тикаха досега в политиката, с/у замяна да им върши услуги, направиха взрива. Нека не ги изброявам, само си припомнете коя охранителна фирма му даде мангизите над 100 00 лева и шефа и кой е ....и ще ви се изясни всичко. просто те са инвестирали в тоя тъпунгер-Мозъка и сега искат да си получат нещо, но не им се дава....Мозъка е аут от политиката, а те разчитаха на него. Това е истината.

Хорейшио ти ли си?

АЗ ПЪК МИСЛЯ, ЧЕ ПО-ТОЗИ НАЧИН ГЕРБ СИ ВДИГАТ РЕЙТИНГА!!!

И аз така мисля. Част от предизборната кампания на Цецо, в негов стил е. Много фойерверки и показност за отвличане на вниманието.

Аз пък мисля, че е мъжа на Цецка Цачева-БУХАЛА......... какво видях в и-нет за нея и миналото и....и ми настръхна косата. Тя ще да е

Аз мисля, че е трактора и РЗС. Нали нещо се защитаваха. Какво гледах по 7 дни, в предаване на Люба Колезич за трактора направо стреснах.

Аз пък мисля, че Бойко Борисов и ГЕРБ. Като гледах вчера ББ как направо обвини противниците си и каза, че "знае кои са", пък не ги казва - НАПРАВО СЕ СТРЕСНАХ!

Безмозъчните идиоти от Герб си тръгват лека, полека към тоалетната където се криеше основателя им Лъчо Мозъка.

Плашиш Диков ли! Завчера осъдиха младеж, заради фейсбук... Сега защо не се сезира, прокуратурата?

Най-добре е Сашо да отиде най-сетна на логопед и да се научи да говори без да мънка, а не да се гадае, на симпатизант на коя политическа сила не са му издържали нервите от неговото мрънкащо говорене и го е гръмнал. Все пак се води за топ журналист и е недопустима такава дикция!

Извършителите са от Герб ! Знаят се поименно, даже УРУНГЕЛА-Боко Тиквата ги познава няма какво да се прави на разсеян, защото утре ще хвърлят една шашка в двора му в Банкя и кучетата на Тиквата ще се рзахвърчат на различни посоки ..

..

То не бе обикаляне на телевизии, то не бе даване на интервюта по радия, то не бе писане по вестниците. Сякаш от взривяването на колата на Диков зависи съществуването на държавата. Сашо Диков като журналист, заедно с адвокати, съдиии, политици, олигарси, певци, чалгаджийки престъпни босове и тем подобни са си изградили собствена държава в държавата. Законите в нея нямат нищо общо с тези за обикновените хора. Обикновените хорица всекидневно могат да биват убивани, мамени, ограбвани, взривявани, изнасилвани, но за тях никой нищо не пише и не говори.

Това пък що за "изказване" е? Май нещо си приказваш, ама дали въобще е така относно Сашо Диков?

Гръмнали човека в сърцето, но те не са гръмнали човека, те са гръмнали сърцето..... коментира Боцо

А защо никой не погледне и свърже нещата с първа страница на в-к България днес от сряда? Защо всичката помия искате да хвърлите върху правителство, избори и т.н.? Гледайте и в страни, а не само под носа си!

а ясто никои не спомена трактора е естествено не е тои лично но сам сигурен че има участие досега щото чувство никога не ме подвежда *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сложили са го извънземните! Съвсем случайно през седмицата, той даде възможност да се разобличи защитен свидетел, като стана ясно, че МВР и прокуратурата саобещавали 500х срещу лъжливо свидетелстване. Дали не са подшушнали съответните служби, на някои близки дебеловрати лекичко да постреснат Сашето.

Бойко Борисов не е бил член на БСП и Цветанов няма пет апартамента

Точно така. Бойко беше член на БКП, а Цецо има 6 апартамента. Е тъста му дал пари, ама сега пък за тъста му не говорим. Както и за това, че Бойко е имал нелегален цех за цигари. Ама както казваше Добри Джуров, "такива бяха времената" !!!

Дават ли го още това шоу? Отвикнах да го гледам още като стана пошла и озлобена трибуна за личните амбиции на Слави и компания. Всички, които се отделиха (несъгласни с това изкривено и тягостно предаване) правят наистина стойностни продукции (Росен Петров, Ефтим Милошев, Любо Нейков, Руслан...). Жалко за стойностните музиканти - покрай болните амбиции на тази "редколегия", остават потърпевши те.

Чудно защо ти харесват предавания само на отявлени герберасти. А някои от тях завършили и милиционерското училище. Случайни съвпадения?

Учудваме се от това,защо г-н Борисов не предприема мерки за задържане на извършителите,след като знае кой стои зад взрива.Това ни дава основание да смятаме,че извършителите са от управляващите.Би следвало прокуратурата да реагира на каментара на ББ.

С радост отбелязваме, че гадателството в България взима все по-масови размери. Всички имат версии и гадаят, само Борисов знае без да е гадал. Така например и.д. вътрешният министър Димитър Вучков също гадае, вместо да работи, но по много интересен начин. Той е забравил, че МВР е деполитизирано и ни съобщава, че взривът е с политически мотиви и насоченост против управляващите и успехите им. Другарю, хванете престъпниците и поръчителите и тогава ще се разбере кой е,и ще се свършат политическите гадателства.

Браво! Най-точният коментар.

Не приемам, че атентата не е предназначен за журналиста! Той не е с вечерен час! Прибрал се към 18 ч., хапнал и решил да се поразходи, да отиде на гости и т.н. и т.н. Същото се отнася и за Петя! И тогава какво щеше да стате не ми се мисли.

Защо искате регистрация, като всички коментари са нерегистрирани ???

Може да е някой психясъл съсед, на който Сашо да му е заел мястото за паркиране в градинката!

Някакъв психясъл съфорумец пише глупости защото знае, че мястото му не е във форума.

Лично на мен не може нищо да ми повлияе за изборите.

Това е като с фолк звездите.... показва си цомбата, уж случайно и хоп на първа страница. Сашо понеже няма силиконови цомби и пластични операции, прави друго. Слага 1 кило експлозив под вече амортизирания форд и БУМ. С една бомба 2 заека: заек номер 1 - Сашо в новините заек номер 2 - Сашо кара нова кола

Защо няма нито един нормален гербероид бе?

защото ако човек е нормален,няма как да е гербероид

Като че ли си прав. И аз мисля същото.

Станахте двама. От обратните на умните.

Латоя Джексън , като си показа цомбата преди време... и тя ли е от ГЕРБ. цомбата си е цомба... Сашо си е тъп журналист ...а Вие сте умопобъркани скъсаняци, дето цомба не сте пипвали от както са Ви кърмили

Хора, спазвайте съвета на една мутра, после главен секретар на МВР, а сега по ирония на съдбата министър-председател на злощастната България като видите добре облечени бизнесмени с охрана да влизат в заведение, кротко си се прибирайте вкъщи! НОВОТО Е. ПРЕДИ 18 ЧАСА ДА СТЕ СИ В КЪщИ !!!

А защо не споменеш за един господин, на когото убиха един съветник , другия лежи в кома, третия го съдят за организиране на група за убииства, а четвърти го раследват за кражба, а самия него обвиняват, челъже като дърт циганин!

Да. Но не е само Гоце, ами и повечето седнали на държавната софра. Да не говоря и за мутрата-архонт Слави Бинев, за сътрудниците на полицията в силовите структури и т.н., и т.н. Лошото е че баш на върха са всичката тая измет, която пак ще преизберем.

И Цвъ-Цвъ също отговаря на тоя профил.Даже повече от Гоце!

Да бе да. Опозицията бомбардира. Мръсници! Това е работа на т.н. тайни служби, които единствено имат интерес от дестабилизиране на страната. Как иначе ще си защитят заплатите. Това за заплатите е шега.

Станишев, Костов и Доган са виновни - така е тя Други няма

Трябва да се уплаша ама нещо вече не се получава.

Коментари - Няколко версии за взрива срещу Сашо Диков | Днес.dir.bg

Няколко версии за взрива срещу Сашо Диков

Взривът на колата на журналиста Сашо Диков е дело на екстремисти, свързани с опозицията. Целта не е той да бъде убит или сплашен, колкото да се повлияе на изборите след 10 дни.

Обратно в новината

Коментари - Няколко версии за взрива срещу Сашо Диков | Днес.dir.bg

Коментари

работата е ясна - извършителят е дедо Йоцо, дъртото ченге!

Всичко е ясно бе, Сашо Диков сам си я е взривил колата за да злепостави Герб преди изборите. Вервайте ми ! мИЛИЦИЯТА ГО ДОКАЗА..

В резултат на този взрив, обаче, Сашо Диков получи трайно медийна трибуна, каквато нямат нито ББ, нито президентът, нито мераклиите за този пост (един от тях е без мерак, зная, моите извинения към него).

къде ми е коментара? писах до "стига глупости" да не вярва на "простата дида" но с а м да чете вестниците .а и какво има тука за цензуриране? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сашо,Сашо какво направиха от тебе...едно комунистическо мекере...дърт и бунадисал комуняга

Защо мисля, че Сашо Диков е знаел за взрива?! Защото е паркирал колата си тази вечер твърде далеч от всички останали коли и от сградата в която живеят, влизат и излизат хора. Това не мисля, че е случайно. Всички взривявани коли досега обикновено са на паркингите редом с други коли и пред жилищата, които обитавт(когато не са предупредени за взрив)и винаги е имало пострадали и други коли, прозорци на жилища в "най-добрия случай"-без човешки жертви.

Идеята да се взриви колата на Сашо Диков е дошла именно от факта, че той я паркира по настрана от паркинга, в зелени площи. Но там има и бетон и храсталаци, които прикривали извършителите. Освен това часа 22 е избран много сполучливо. Хем няма достатъчно хора, хем мотаенето по това време не буди подозрение. В бъдеще Сашо по добре да паркира на открити площи. Иначе него няма да разстрелят. Той не е Васил Иванов. Но и двамата са честни нерваци. Живи и здрави да са! Те са пример за журналистика и истински хора.

Какви версии,какви 5 лева?Трябваше да се компрометира правителството точно в този момент..И кой е идеолога на компроматите? то се знае..Трактора !И след това верния му глашатай Янето,тръгна по медиите да бие барабана,,А платената Димитрова от Канал 3,подкрепена от изгонената от БТВ Петрова,яростно лаеха по Станция Нова,как били ограничавани журналистите.Тая Димитрова(бивша Михнева),обиколи като пършей по гъз всички телевизии,така,че не е никак ограничавана в тези си турнета..А Петрова се опита да надвиши тези си права,осланяйки се на поста на съпруга си евродепуатат.Опита се чрез екранното време,което имаше в предаването си по БТВ,да оневинява подсъдимия си син.Така,че нека не лъжат предизборно.Това не е начин да вдигат рейтинга на определена политическа сила..

айде бе?????

на ония свят очакваме с нетърпение да дойде сашо диков ние ще го посрещнем както подобава....

за простия и елементарен булгарин,щом се случи нещо лошо на управляващите-опозицията е виновна.а милионите примери сочат точно обратното-дазапочнем от 19з2г.раихстага,преминем пре ж.ф.ц *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Малко ли хора го мразят заради острия му тон и това ,че се прави на много велик.Като е толкова честен,защо уреди дъщеря си с връзки в телевизията?Никога няма да открият пиротехника,защото са хиляди заподозрени.

Дир-а, стига сте трили коментари, в които няма нищо нецензурно! На кого се подрагате?!

Предложение за въпрос на "разследващ журналист" към Сашо Диков - Сашо, защо тази вечер колата ти беше паркирана на 50 м. от другите коли на паркинга? Или пък, "Какво диреше колата ти в зелената площ на 50 м. от паркинга? Дали защото съседите ще те линчуват, като хвръкнат по 3 коли около твоята, Саше?

Колко пъти едно и също ще пускате??Катосте толкова "осведомен" се обадете на приятелите си в някое РПУ и дайте "акъл" на НС да приеме едно "законче" кой къде и кога има право да паркира...

На изборите всички срещу бойковите послушковци Пухльото и Учительницата! Всички срещу примитивната и нагла бойковщина!

Приятелко мила, изглежда си от "столичаните в повече"! не зная дали си чувала, но "можеш да извадиш Човек от Село, но Селото от Човека не можеш"! Е имаш един глас - дай си го на някого... Няма лошо.

Стига с това против, писна ми да ви чета, кажи ЗА кого?

ЗА който и да е друг НЕ от боковите хора! ВСЕКИ един от тях е ПО-ДОСТОЕН!

Нима има някой, който да цени Диков като журналист?! С често неразбираемото си бръщолевене, с неясния си изказ и с ниската си словесна култура човекът просто изстрелва нещо остро или скандално, независимо срещу кого. Така че не го категоризирайте като "обект на атентат". Той просто е използван от флашконосците като виден TV-простак, за да се чуе по-силно взрива. Е, чу се... И какво!

На теб не ти ли омръзна да бръщолевиш все глупости? Защото Сашо Диков е 20 пъти по-журналист от любимите ти Бенатова, Кулезич и всичките останали подлоги на властта. И всичките сте ни омръзнали да се опитвате да казвате кой какъв бил, кого да харесваме и кого не. Ти например си харесвай горните две "журналистки", а ние ще се "забавляваме" с вас! А пък такива като тебе не ставате да давате "мнения" за каквото и да било. То пък с такова "мислене" за какво ли можете да ставате? Затова спри да мърсиш форума!

Нещо си нервен, приятелю! Това значи, че съм прав в коментара си. И не съм споменавал мои любими журналисти... А за "мърсенето на форума" имаш много здраве от арменския поп... Виждаш, че дори такива като теб, с червено-турскосините си задници, имат право да се изакат свободно. И е добре да се подмиваш след всеки свой коментар...

Абсолютно съгласен. Някои хора вече много се изнервиха и изпускат волана на трактора.

Доста е странна логиката на МВР - не била "изключена версията да е предизборна провокация". И после казват, че щом не е изключена, значи е точно това и е направено от "опиталите се да организират протести" след станалото в Катуница, като можело да бъдат всички партии с изключение на ГЕРБ. Другото, което не изключват са политически противници на Борисов и Цветанов в самата ПП ГЕРБ. Моят логимен извод от казаното от МВР е, че Борисов, Цветанов исамото МВР са организаторите на тази провокация. Целта им е да има удобен предтекст за саморазправа с всички, които по някакава причина им се противопоставят и да установят мутренско-милиционерска диктатура, която да задуши всякакъв опит на народа да иска равенство пред закона и социална справедливост. Радващото все пак е че в ГЕРБ има вътрешнопартийна опозиция. Ако не съм прав, има друг вариант. Май само бебетата не знаят, че Сашо Диков е шеф на една от телевизиите на ТИМ (тя дори се помещава в тяхна сграда). Взривът тогава означава началото на поредната война между метренски групировки.

Че ти си правиш изводите, както дявола чете евангелието! Твоите разсъждения ми звучат като " Земята е суха и се е напукала чак, значи е валял проливен дъжд"!

Има само една версия....МОСАД Взрива е активно мероприятие да се покаже как в България се взривява "опозицията" и да ни се попречи да влезем в Шенген. Зад взрива седи МОСАД и неговите български агенти, предвождани от РЕЗИДЕНТА НА МОСАД в България - Алексей Петров.

НЯМА ПО-ГЛУПАВО ОТ ТОВА ДА СЕ СПОМЕНАВАТ НЯКОЛКО ВЕРСИИ И ТО ОТ СПЕЦИАЛИСТИ НА МВР. ТЕЗИ ВЕРСИИ МОЖЕ ДА СЕ КОМЕНТИРАТ ОТ МЕДИИ, НО НЕ ОТ ТЯХ. КОГАТО СА ГОТОВИ ИЛИ НЕ МОГАТ ДА КАЖАТ, КОЯ Е ВЯРНАТА, ДА СИ ПРИЗНАЯТ, ЗАЩОТО ИЗЛИЗА, ЧЕ ВЕРСИЯТА Е САМО ЕДНА И СОЧИ КЪМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ.

аз поради разлика вав вазраста не помня великят юрналист диков от ерата му вав бнт.но-гледам футбол и сам хварлял око и на кабеларката на сашо диков.е не сам чак пук толкова впечатлен от него за да кая че това е наи-големят,наи-честнят юрналист.тои не бил се продал,тои говорел каквото му е на душата...саше,моито момче,аиде стига циркове,от наблюденята си мога да изкая една много точна характеристика на личноста диков-умел,обучен манипулатор,обучен да води спор,амбициозен,егоистичен-все пак едно селско момче (скиорче) да се присламчи в бнт и да стане някакав фактор и име там...и освен това-твардо го заявявам,човек без никаква савест.вапроснят сашо в момента го раздава основен говорител на така нареченят "октопод",а сащо и когато орестуваха онзи наркобос от софя,сашо диков се хварли да защитава и него.това ли е обективнят юрналист,непукистат,примерат-да ходи с микрофона да прави пр на наркобосове.г-н диков,вие сте боклук от наи-долна проба,амакато се заиграеш с боклуците рано или касно и ти го отнасяш,няма само + има и -. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

КАТО ТЕ ЧЕТА/за което съжалявам/ ПО ПРАВОПИСА СИ МИ ЯСЕН С ТВОЙТЕ УМОПОМРАЧИТЕЛНИ И НЕВЕЖИ СЪЖДЕНИЯ...САШО Е ПИЧ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ...АЗ КАЗАХ!!!КЛАВДИЙ!!!

ти редовен ли си,ако искаш ела в горна баня.

Така е планирано преди изборите от най-крадливите и мафиотски кръгове и обръчи на Гоце ДС-то и на партиите-мафии БСП, ДПС, НДСВ и разни РЗС-та Янета и Трактори Петровци...! Интриги, лъжи, дестабилизация, комплоти като този в Катуница, взривове като този на Сашо Диков... Не случайно БКП/БСП е "сътворила" най-убийственият атентат на 20 век през 1925 година в Църквата "Св. Неделя" в центъра на София и избила над 250 човека от цвета на тогавъшна България! Или пък етническата турско-мюсюлманска партия-мафия ДПС и убийствата на деца и жени при бомбeните атентати през 80 години във влака до гара Буново и по гарите Пловдив, Варна... Целта е ясна - дестабилизация и проваляне на успешния премиер Борисов - първият след 1989 година, който прави нещо съществено и инфраструктурно за страната, в т.ч. и за спорта ни! И ТО В УСЛОВИЯ НА ЖЕСТОКА СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА...! И МНОГО ВАЖНО - НЕ КРАДЕ КАТО ОЛИГАРСИТЕ МАФИОТИ! А ПЪК НА ИЗБОРИТЕ ПОМИСЛЕТЕ И С УМОВЕТЕ СИ...

Не говори глупости и измислици !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

абе ама ти не си умен, знаеш нали! ти май си пейерасз

Тъмна ти е Историята, господинчо! Не БКП/БСП са ония, които са свързани с истинския терор , а тъмните сили, които на 9 юни 1923 г. обезглавиха Стамболийски и месеци след това давеха в кръв българския народ и избиваха по улиците неговите депутати.... Не, че оправдавам терористичните действия на БКП, но атентатът в "Света Неделя" е бил отчаян отговор на ония кървави деветоюнски и септемврийски нощи. Терористи и убийци са фашистите, които станаха причина да се заличи живота на повече от 50 милиона човешки същества през Втората световна война!

Извинявам се, че ти го казвам, ама не си намерил на кого да го казваш. Тоя/тая е като една изтъркана грамофонна плоча и това си го пише под всяка статия. Даже някога и го повтаря. Общото мнение на останалите за него/нея е, че е много далеч от "умен".

А комунистите само са галили по главичката!? Че тя историята отдавна сложи знак за равенство между фашизма и комунизма, що се отнася до изтреблението на инакомислещи!

А защо ми няма репликата към "умен"? А, ЗНАЧИ Е ВЕРЕН! ТОЙ/ТЯ ПИШАТ ПЛАТЕНО ЗА ГЕРБ! И Е НЯКОЙ/НЯКОЯ ОТ ДИРА! ХВАЛА, ХВАЛА, ХВАЛА!!!

Тези които най-малко се обаждаят,но имат най-голями претенции за власт са вероятните поръчители. Както и при "Галерия" сега изпитват духовна наслада гледайки телевизионните репортажи. А Диков какъвто скиор беше такъв и журналист е. Но ... това е / за съжаление/ действителността в България сега. Политическата безскруполност е факт. Но и в историята ни има лодобни примери.Жалко за българите!

"А Диков какъвто скиор беше такъв и журналист е." Сашо Диков е РЕПУБЛИКАНСКИ ШАМПИОН ПО СКИ СЛАЛОМ. Значи да разбираме, че е и шампион като журналист. Ех, защо и Бойко не е станал шампион по карате, ами го е бъхтал/блъскал някакъв трактор...

Познавам го като добър скиор навремето. Явно е настъпил не когото трябва, и то яко. Другаде дават награди и си на почит - тук за истината те бият и взривяват. Та такива ми ти работи.

Истината е следната: В основата стои Лъчо Мозъка, защото никога повече няма да види, ни парламент, ни политика и неговите познати от МВР и ДС които го тикаха досега в политиката, с/у замяна да им върши услуги, направиха взрива. Нека не ги изброявам, само си припомнете коя охранителна фирма му даде мангизите над 100 00 лева и шефа и кой е ....и ще ви се изясни всичко. просто те са инвестирали в тоя тъпунгер-Мозъка и сега искат да си получат нещо, но не им се дава....Мозъка е аут от политиката, а те разчитаха на него. Това е истината.

Хорейшио ти ли си?

АЗ ПЪК МИСЛЯ, ЧЕ ПО-ТОЗИ НАЧИН ГЕРБ СИ ВДИГАТ РЕЙТИНГА!!!

И аз така мисля. Част от предизборната кампания на Цецо, в негов стил е. Много фойерверки и показност за отвличане на вниманието.

Аз пък мисля, че е мъжа на Цецка Цачева-БУХАЛА......... какво видях в и-нет за нея и миналото и....и ми настръхна косата. Тя ще да е

Аз мисля, че е трактора и РЗС. Нали нещо се защитаваха. Какво гледах по 7 дни, в предаване на Люба Колезич за трактора направо стреснах.

Аз пък мисля, че Бойко Борисов и ГЕРБ. Като гледах вчера ББ как направо обвини противниците си и каза, че "знае кои са", пък не ги казва - НАПРАВО СЕ СТРЕСНАХ!

Безмозъчните идиоти от Герб си тръгват лека, полека към тоалетната където се криеше основателя им Лъчо Мозъка.

Плашиш Диков ли! Завчера осъдиха младеж, заради фейсбук... Сега защо не се сезира, прокуратурата?

Най-добре е Сашо да отиде най-сетна на логопед и да се научи да говори без да мънка, а не да се гадае, на симпатизант на коя политическа сила не са му издържали нервите от неговото мрънкащо говорене и го е гръмнал. Все пак се води за топ журналист и е недопустима такава дикция!

Извършителите са от Герб ! Знаят се поименно, даже УРУНГЕЛА-Боко Тиквата ги познава няма какво да се прави на разсеян, защото утре ще хвърлят една шашка в двора му в Банкя и кучетата на Тиквата ще се рзахвърчат на различни посоки ..

..

То не бе обикаляне на телевизии, то не бе даване на интервюта по радия, то не бе писане по вестниците. Сякаш от взривяването на колата на Диков зависи съществуването на държавата. Сашо Диков като журналист, заедно с адвокати, съдиии, политици, олигарси, певци, чалгаджийки престъпни босове и тем подобни са си изградили собствена държава в държавата. Законите в нея нямат нищо общо с тези за обикновените хора. Обикновените хорица всекидневно могат да биват убивани, мамени, ограбвани, взривявани, изнасилвани, но за тях никой нищо не пише и не говори.

Това пък що за "изказване" е? Май нещо си приказваш, ама дали въобще е така относно Сашо Диков?

Гръмнали човека в сърцето, но те не са гръмнали човека, те са гръмнали сърцето..... коментира Боцо

А защо никой не погледне и свърже нещата с първа страница на в-к България днес от сряда? Защо всичката помия искате да хвърлите върху правителство, избори и т.н.? Гледайте и в страни, а не само под носа си!

а ясто никои не спомена трактора е естествено не е тои лично но сам сигурен че има участие досега щото чувство никога не ме подвежда *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сложили са го извънземните! Съвсем случайно през седмицата, той даде възможност да се разобличи защитен свидетел, като стана ясно, че МВР и прокуратурата саобещавали 500х срещу лъжливо свидетелстване. Дали не са подшушнали съответните служби, на някои близки дебеловрати лекичко да постреснат Сашето.

Бойко Борисов не е бил член на БСП и Цветанов няма пет апартамента

Точно така. Бойко беше член на БКП, а Цецо има 6 апартамента. Е тъста му дал пари, ама сега пък за тъста му не говорим. Както и за това, че Бойко е имал нелегален цех за цигари. Ама както казваше Добри Джуров, "такива бяха времената" !!!

Дават ли го още това шоу? Отвикнах да го гледам още като стана пошла и озлобена трибуна за личните амбиции на Слави и компания. Всички, които се отделиха (несъгласни с това изкривено и тягостно предаване) правят наистина стойностни продукции (Росен Петров, Ефтим Милошев, Любо Нейков, Руслан...). Жалко за стойностните музиканти - покрай болните амбиции на тази "редколегия", остават потърпевши те.

Чудно защо ти харесват предавания само на отявлени герберасти. А някои от тях завършили и милиционерското училище. Случайни съвпадения?

Учудваме се от това,защо г-н Борисов не предприема мерки за задържане на извършителите,след като знае кой стои зад взрива.Това ни дава основание да смятаме,че извършителите са от управляващите.Би следвало прокуратурата да реагира на каментара на ББ.

С радост отбелязваме, че гадателството в България взима все по-масови размери. Всички имат версии и гадаят, само Борисов знае без да е гадал. Така например и.д. вътрешният министър Димитър Вучков също гадае, вместо да работи, но по много интересен начин. Той е забравил, че МВР е деполитизирано и ни съобщава, че взривът е с политически мотиви и насоченост против управляващите и успехите им. Другарю, хванете престъпниците и поръчителите и тогава ще се разбере кой е,и ще се свършат политическите гадателства.

Браво! Най-точният коментар.

Не приемам, че атентата не е предназначен за журналиста! Той не е с вечерен час! Прибрал се към 18 ч., хапнал и решил да се поразходи, да отиде на гости и т.н. и т.н. Същото се отнася и за Петя! И тогава какво щеше да стате не ми се мисли.

Защо искате регистрация, като всички коментари са нерегистрирани ???

Може да е някой психясъл съсед, на който Сашо да му е заел мястото за паркиране в градинката!

Някакъв психясъл съфорумец пише глупости защото знае, че мястото му не е във форума.

Лично на мен не може нищо да ми повлияе за изборите.

Това е като с фолк звездите.... показва си цомбата, уж случайно и хоп на първа страница. Сашо понеже няма силиконови цомби и пластични операции, прави друго. Слага 1 кило експлозив под вече амортизирания форд и БУМ. С една бомба 2 заека: заек номер 1 - Сашо в новините заек номер 2 - Сашо кара нова кола

Защо няма нито един нормален гербероид бе?

защото ако човек е нормален,няма как да е гербероид

Като че ли си прав. И аз мисля същото.

Станахте двама. От обратните на умните.

Латоя Джексън , като си показа цомбата преди време... и тя ли е от ГЕРБ. цомбата си е цомба... Сашо си е тъп журналист ...а Вие сте умопобъркани скъсаняци, дето цомба не сте пипвали от както са Ви кърмили

Хора, спазвайте съвета на една мутра, после главен секретар на МВР, а сега по ирония на съдбата министър-председател на злощастната България като видите добре облечени бизнесмени с охрана да влизат в заведение, кротко си се прибирайте вкъщи! НОВОТО Е. ПРЕДИ 18 ЧАСА ДА СТЕ СИ В КЪщИ !!!

А защо не споменеш за един господин, на когото убиха един съветник , другия лежи в кома, третия го съдят за организиране на група за убииства, а четвърти го раследват за кражба, а самия него обвиняват, челъже като дърт циганин!

Да. Но не е само Гоце, ами и повечето седнали на държавната софра. Да не говоря и за мутрата-архонт Слави Бинев, за сътрудниците на полицията в силовите структури и т.н., и т.н. Лошото е че баш на върха са всичката тая измет, която пак ще преизберем.

И Цвъ-Цвъ също отговаря на тоя профил.Даже повече от Гоце!

Да бе да. Опозицията бомбардира. Мръсници! Това е работа на т.н. тайни служби, които единствено имат интерес от дестабилизиране на страната. Как иначе ще си защитят заплатите. Това за заплатите е шега.

Станишев, Костов и Доган са виновни - така е тя Други няма

Трябва да се уплаша ама нещо вече не се получава.