Коментари - Шофьор блъсна майка с две деца на тротоар и избяга | Днес.dir.bg

Шофьор блъсна майка с две деца на тротоар и избяга

Шофьор е блъснал майка с две деца на тротоар в Ямбол и е избягал, съобщиха от МВР в Ямбол. По-късно полицията задържа избягалия водач, мъж на 31 години.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор блъсна майка с две деца на тротоар и избяга | Днес.dir.bg

Коментари

Както е казано - Силата на една държава не се измерва с това колко престъпници има в нея, а в това колко бързо успява реално да се справи с тях. Изхождайки от тази уман мисъл в България ситуацията е: 1. слаба държава - немощни полиция, следствие, прокуратура, съд. Резултат - виждате го ежедневно. 2. Силна държава, но която я устройва подобна безнаказаност по улиците - не само за шофьорите говоря. Цел - да се държи населението в покорност и невъзможност да се погрижи за себе си. И в двата случая на мен и много други хора това не ни харесва. Затова се чудете защо хората масово напускат тази страна. Пък и ги наречете печалбари, родоотстъпници, предатели....

Никакъв затвор за такива, защо отгоре на всичко и да го храним. 1.Просто лишаване от граждански права безсрочно, и без изпитателен срок! А това означава: Лишаване от правотро да гласува. Лишаване от бащинство(ако вече има деца) защото той не може да ги възпита. А не на последно място лишаване от възможността да има деца. Лишаване от правото да заема отговорни постове и длъжности. Лишаване от правото да носи оръжие. Лишаване от правото да участво в граждански сдружения и организации. Недопускане до обществени заведения, лишаване от правото на социални помощи и т.н. 2.Задължително чипиране и носене на несваляема GPS гривна на крака.

И като допълнение към коментара - принудителен труд докато покрие разходите за лечение на пострадалите

d4

тоя индивид или е бил пиян на мотика, или е орка без книжка, или е син на местен феодал, или е "известен бизнесмен". не виждам причина да не се каже името и дали има "регистрации"....

на полицията в Ямбол.И доста странно - защо се пази в тайна името на боклука?Прокурорът пък съобщава,че ОЩЕ не е ясно дали е бил пиян или дрогиран!!! Дори и да е "НАШЕ"момче,трябва да отиде курбан, за назидание на други боклуци.Иначе не става, скъпи местни феодали.Твърде голяма е белята! Алоу, министърката -социоложка!Приближавай ни към Европата ,де!

Как високи тротоари! А Ганю с S класата как ще паркира на тротоара?

slavrado

Хубаво е, че няма пострадали. Единствен пострадал, от тук насетне е редно да бъде въпросния водач.

Коя част от това, че майката и едното дете са в болница не разбра, за да твърдиш, че няма пострадали?

Ако ти си баща на бебето с пукната глава как ще живееш по-нататъка? Имаш ли деца?Разбираш ли какво си написал? Не е редно "шофьорът"да излезе навън повече.И законът трябва да се корегира за подобни случаи.Не е важна толкова тежестта на присъдата ,а страхът от незабавното и изпълнение. Сетих се!Какво става с бургаския "граничар"?Вътре ли е вече?

Защо мълчиш? Да не се "ръкополагаш"? Защото такива ч.....ий като тебе петнят генотипа на българина.

Е много си ТЪП бе ГОШЕ!

Е па нали щехме да ставаме ора!?!

Поредния безсмъртен с BMW, като се качат в тези коли се едно си мислят, че са на пистата в Монте Карло. както съм казвал:"Шофьор на BMW е диагноза"!

Защо не си седиш в политическите новини. Там поне си те знаем каква отрепка си.

Защо дават майката по телевизията, а виновните - не. Нито имена, даже и инициали няма. Също като катастрофата на автомагистралата преди няколко дни.

Прав си! Трябва публично да се показват и с трите имена, та да ги разпознават навсякъде и да не смеят да се покажат.

айде сега да го пуснем под домашен арест ....

Заради високата скорост шофьорът не успял да вземе завой, колата се качила на тротоара, където ударила в гръб майка с две деца, а водачът избягал. На 200 метра той отново качил автомобила на тротоара и се блъснал в ограда, след което изоставил колата в центъра на града... Що за идиот трябва да си, след като блъснеш човек, отново да караш като луд ???

По-голям идиот трябва да си да му дадеш на този идиот книжка - платил или не!

Никъде в ... Германия /да речем/ не видях бордюр по-висок от 4-5 см.! Тук ми омръзна да ремонтирам брони ,закачени на бордюра и откъснати от колата. Не смятам ,че бордюрите трябва да са с височината на мантинела!!! А това ,че някои карат и по тротоарите е съвсем друга бира.

Aaaaaa...в България задължително трябва да са по-високи бордюрите! Тук кретените, седнали зад волана са повече от която и да е друга страна.

Сус бе манго.

Докато не се въведе тотален контрол и непредотвратимо санкциониране на нарушения като: превишена скорост; шофиране след употреба на алкохол и наркотици; изпреварване без видимост; каране в насрещното; шофиране на неизправни автомобили, включително тунинговани шумогенератори, движението по пътищата ще продължава да е огромен обществен проблем. За съжаление, подобна воля не се забелязва, даже и в зародиш. Два примера. Вчера от Ямбол до Бургас, по АМТ ме изпревариха десетина мотоциклета. Всички караха с 200+. От седмица улиците на Бургас Демокрация и Ст. Стамболов, след 20.00 са състезателни писти. Никой от безбройните контролни органи не се трогва, въпреки че поне от 2 РПУ-та ревът на моторите няма как да не се чува. А от 112 и от дежурния по община не те отразяват изобщо. Между другото в Бургас има огромен контингент общинска полиция, която не върши нищо.

страхлив мухльо! като че ли немските каруци са запазена марка и диагноза за такива мухльовци.

После се сърдете, че материала не става! Цивилизацята е далече от България.

Не е виновен водача на колата. Жената му се е изпречила на пътя. Както беше и с другия водач кара си с 220км по магистралта и пътнически автобус изпреварва и му убива скоростта. Няма такава изроди като българския шофьор

"Заради високата скорост шофьорът не успял да вземе завой, колата се качила на тротоара, където ударила в гръб майка с две деца, а водачът избягал. На 200 метра той отново качил автомобила на тротоара и се блъснал в ограда, след което изоставил колата в центъра на града." Няма бяла държава по света, където подобни работи да са ежедневие. Където и да отидете на Запад цари ред и спокойствие.

ако няма черняци. и представа си нямаш за ужасиите на негрите. не са хора. стоиш и се чудиш що за идиоти са, по-зле от нашите цигани са. и когато полицай ги повали и закопчае крещят не ме убивай, не ме убивай, а полицая дори не го докосва. закопчал го е и го е оставил да лежи на земята с белезници. тва от негрите по-малоумни няма. стана ли напечено веднага вадят черната карта. а това че е крал , а не , мълчи си. бил закопчан щот черен.

Човек вече не може да си кара спокойно BMW-то с 200км/ч....Вземете мерки, тези майки с деца и колички съвсем пощуряха.блъскат невинните водачи! Човека така се е изплашил, че си е зарязал колата!

...мдаааа, и междъвременно в паниката си си потрошил колата още веднъж. Крайно време е агенцията по затворите да кандидатства по някоя евро-програма за доставка на предни капаци на БМВ по затворите, за да има върху каква да бъдат изнасилвани подобни тарикатчета от червенокожите!

... пак го пуснете, изрода, без никаква реална присъда ...

що за нищожество трябва да е някои та да блъсне маика с деца и да избяга?!... я сега да познаем присъдата. - е такава няма да има. сигурно ще се намери "свидетел" дето да каже че бабаитина от бмв-то няма вина

Трябва да се легализира отстрела на такива паразити.

Даже инициали не дават на дебила, или е циганин, или синче на някой "важен" ямболия. Цяло щастие, че жената и децата не са пострадали по-сериозно.

Да се забрани на лица под 50 години да управляват _БМВ,Мерцедес и АУДИ.

Защо забравяш голфа.

- Шофьор блъснал майка с две деца на тротоар и избяга 18:59 18 септември 2016 Общество / Автор Мануел Насименто - Разбирам, че българският ти е труден, но да смесваш глаголните времена в заглавието е жалко за 'редактор'. Или ако искаш да остане по този начин, постави препинателен знак където трябва..

Да си толкова наивен/наивна, та да очакваш в този сайт да си вдигнат летвата. Стилът тук са неграмотните драсканици, псевдо-новините и клюките. И когато решат да демонстрират мускули, просто скриват мнения и нахално си позволяват да ги оценяват като обидни, спам и прочее фантастика. Хора учете и четете на други езици, а не само на български! Ще ахнете какво изкривяване цари в българските сайтове.

даже си има термин - модериране на общественото мнение. Трият се определени коментари, на други се поставят ++ и хората четат и според коментарите виждат какво е 'общественото мнение' ... на дир-а.

Сигурно Марковски ще му е АДВОКАТАААААААА !!!!!!

Шофьор е блъснал майка с две деца на тротоар в Ямбол и е избягал..... Преди повече от 30 год. - това щеше да се счита за криминално деяние и щеше да попадне под ударите на Наказателния кодекс. А сега е просто инцидент и какво пък толкова(може да ви се струва цинично, но е вярно).

Така е, но както и преди 30 години ако това деяние е направено от 'наш' човек ефективна присъда няма да има.

За разлика от сега "едно време" "нашите хора" не бяха чак толкова много.

Ооо! Не така! Момченцето имало лошо детство, не е имало хубави играчки. Тоталитарното време е било много, много жестоко спрямо него. А и да не забравим влиянието на Путин!

Откъде намери да намесиш Путин... Явно бая ти е бръкнал в г..за.

искренно се радвам, че майката и децата са добре, и няма опасност за живота им...И ИСКРЕННО СЕ НАДЯВАМ..ДА СЦЕПВАТ АНАЛНАТА ХАЛКА НА ТОВА ЖИВОТНО В ЗАТВОРА..И ТО РЕДОВНО ЗА 5-10 ГОДИНИ!!!

Ха познайте сега от кого ще паднат повече пари ! От майката или от манго ? Не мога да разбера защо ни обвинявате в пристрастност към престъпниците . . . Ами давайте по равно за да можем да ви съдим безпристрастно . . . !

такива скотове да бъдат разстрелвани на мястото на прозшествието и извозвани до екересажа те и за тор не стават

Въведете румънските закони т.е. веднага в затвора и отнемане на книжката.

А дали има книжка?

Не може, ние сме европейска страна, освен това ни е страх от БХК. Не можем да се срвняваме с някакви си румънци, които ограничават правата на престъпниците си и дори си позволяват да ги вкарват в затвора.

Аз му пожелавам да срещне законите на Природата. Следващия път - в дерето. Ама да е сам. И да кара БМВ-то с 200 междуградско. И БеЕмВето в дерето.

Няма нужда да занимаваме съдиите в този случай. Просто да го дадат на бащата! А с него да има и няколко доброволци с дебели сопи ... да помагат ако човека се умори.

...с дебели сопи и бели качулки...

За мен единственото разумно обяснение за това, че е избягал от мястото на ПТП-то е, че го е било страх да не му скочат децата, най-вече рамбовеца от количката.

Влади, в американското посолство няма как да знаете какво става в държавата ни. Няма как да знаете за геноцида на който подложихте народа ни . . .

Идалв, не схванах връзката с шегата ми.

ега ти копелдака, ако ми падне, жална му майка.......

Аз

BMW. Редакторите на ДИР, айде активирайте журналистическото си чувство и направете една статистика на катастрофите - как зависи типът на нарушението, скоростта, алкохол, възраст, пол, занятие и прочие ОТ МАРКАТА НА КОЛАТА! Брат ми, иначе кротък човек, наскоро си купи BMW и вече ме е страх да се возя до него. Това не е кола, разберете - това е диагноза и трябва да стане присъда. Да не говорим, че е боклук - германския москвич, баси... Работил съм с германци и те самите така го определят: BMW - bokluk PKW! Думата "боклук", разбира се, я научиха от нашего брата Българина.

Колата си е хубава, но като нова. Не знам модела на тази ,но на 90% съм сигурен че е от ниската серия 300 и е над 15г. Това е колата на комплексарите, които не могат да си купят по-добро а искат да карат БМВ. Така купуват стара и от нисък за БМВ клас а я карат като нова 5 или 7.

Брат, търсиш нещо там, където никога не го е имало. Какво журналистическо чувство у тези неграмотници, даже да препишат не могат правилно...

Този на снимката не е ли подкупния полицай изТръпков ? Той какво прави още в полицията ?

...Ама те си приличат ,сякаш един баща ги е правил ...и по фаца и по ...манталитет !

за такива скапаняци бърза процедура още на мига и тогава ще има малко ред ,ама и аз да кажа нема такава държава първо трябва да разберем има ли големи роднини че да има кой да го защити и затова сметакива тромави затова правосъдието тропа на един крак .

Принципно БМВ не е кола, а диагноза . . . . ! Рядко ще срещнеш нормален човек с БМВ. А комбинацията пиян или махмурлия циганин с БМВ е по-лоша и от Ислямска Държава . . . !

Полицията как се бори с такива джигити ? Превенция, нещо ко ши праим ?

Отново с БМВ. Много народ се изтрепа с тия коли ама не им увира акъла на тези келеши. Че и родители купуват БМВ за подарък на детето си олигофрен и скоро остават без него. Хубаво е олигофрените келеши да се утрепват с БМВ -тата но убиват и невинни това е лошото.

Коментари - Шофьор блъсна майка с две деца на тротоар и избяга | Днес.dir.bg

Шофьор блъсна майка с две деца на тротоар и избяга

Шофьор е блъснал майка с две деца на тротоар в Ямбол и е избягал, съобщиха от МВР в Ямбол. По-късно полицията задържа избягалия водач, мъж на 31 години.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор блъсна майка с две деца на тротоар и избяга | Днес.dir.bg

Коментари

Както е казано - Силата на една държава не се измерва с това колко престъпници има в нея, а в това колко бързо успява реално да се справи с тях. Изхождайки от тази уман мисъл в България ситуацията е: 1. слаба държава - немощни полиция, следствие, прокуратура, съд. Резултат - виждате го ежедневно. 2. Силна държава, но която я устройва подобна безнаказаност по улиците - не само за шофьорите говоря. Цел - да се държи населението в покорност и невъзможност да се погрижи за себе си. И в двата случая на мен и много други хора това не ни харесва. Затова се чудете защо хората масово напускат тази страна. Пък и ги наречете печалбари, родоотстъпници, предатели....

Никакъв затвор за такива, защо отгоре на всичко и да го храним. 1.Просто лишаване от граждански права безсрочно, и без изпитателен срок! А това означава: Лишаване от правотро да гласува. Лишаване от бащинство(ако вече има деца) защото той не може да ги възпита. А не на последно място лишаване от възможността да има деца. Лишаване от правото да заема отговорни постове и длъжности. Лишаване от правото да носи оръжие. Лишаване от правото да участво в граждански сдружения и организации. Недопускане до обществени заведения, лишаване от правото на социални помощи и т.н. 2.Задължително чипиране и носене на несваляема GPS гривна на крака.

И като допълнение към коментара - принудителен труд докато покрие разходите за лечение на пострадалите

d4

тоя индивид или е бил пиян на мотика, или е орка без книжка, или е син на местен феодал, или е "известен бизнесмен". не виждам причина да не се каже името и дали има "регистрации"....

на полицията в Ямбол.И доста странно - защо се пази в тайна името на боклука?Прокурорът пък съобщава,че ОЩЕ не е ясно дали е бил пиян или дрогиран!!! Дори и да е "НАШЕ"момче,трябва да отиде курбан, за назидание на други боклуци.Иначе не става, скъпи местни феодали.Твърде голяма е белята! Алоу, министърката -социоложка!Приближавай ни към Европата ,де!

Как високи тротоари! А Ганю с S класата как ще паркира на тротоара?

slavrado

Хубаво е, че няма пострадали. Единствен пострадал, от тук насетне е редно да бъде въпросния водач.

Коя част от това, че майката и едното дете са в болница не разбра, за да твърдиш, че няма пострадали?

Ако ти си баща на бебето с пукната глава как ще живееш по-нататъка? Имаш ли деца?Разбираш ли какво си написал? Не е редно "шофьорът"да излезе навън повече.И законът трябва да се корегира за подобни случаи.Не е важна толкова тежестта на присъдата ,а страхът от незабавното и изпълнение. Сетих се!Какво става с бургаския "граничар"?Вътре ли е вече?

Защо мълчиш? Да не се "ръкополагаш"? Защото такива ч.....ий като тебе петнят генотипа на българина.

Е много си ТЪП бе ГОШЕ!

Е па нали щехме да ставаме ора!?!

Поредния безсмъртен с BMW, като се качат в тези коли се едно си мислят, че са на пистата в Монте Карло. както съм казвал:"Шофьор на BMW е диагноза"!

Защо не си седиш в политическите новини. Там поне си те знаем каква отрепка си.

Защо дават майката по телевизията, а виновните - не. Нито имена, даже и инициали няма. Също като катастрофата на автомагистралата преди няколко дни.

Прав си! Трябва публично да се показват и с трите имена, та да ги разпознават навсякъде и да не смеят да се покажат.

айде сега да го пуснем под домашен арест ....

Заради високата скорост шофьорът не успял да вземе завой, колата се качила на тротоара, където ударила в гръб майка с две деца, а водачът избягал. На 200 метра той отново качил автомобила на тротоара и се блъснал в ограда, след което изоставил колата в центъра на града... Що за идиот трябва да си, след като блъснеш човек, отново да караш като луд ???

По-голям идиот трябва да си да му дадеш на този идиот книжка - платил или не!

Никъде в ... Германия /да речем/ не видях бордюр по-висок от 4-5 см.! Тук ми омръзна да ремонтирам брони ,закачени на бордюра и откъснати от колата. Не смятам ,че бордюрите трябва да са с височината на мантинела!!! А това ,че някои карат и по тротоарите е съвсем друга бира.

Aaaaaa...в България задължително трябва да са по-високи бордюрите! Тук кретените, седнали зад волана са повече от която и да е друга страна.

Сус бе манго.

Докато не се въведе тотален контрол и непредотвратимо санкциониране на нарушения като: превишена скорост; шофиране след употреба на алкохол и наркотици; изпреварване без видимост; каране в насрещното; шофиране на неизправни автомобили, включително тунинговани шумогенератори, движението по пътищата ще продължава да е огромен обществен проблем. За съжаление, подобна воля не се забелязва, даже и в зародиш. Два примера. Вчера от Ямбол до Бургас, по АМТ ме изпревариха десетина мотоциклета. Всички караха с 200+. От седмица улиците на Бургас Демокрация и Ст. Стамболов, след 20.00 са състезателни писти. Никой от безбройните контролни органи не се трогва, въпреки че поне от 2 РПУ-та ревът на моторите няма как да не се чува. А от 112 и от дежурния по община не те отразяват изобщо. Между другото в Бургас има огромен контингент общинска полиция, която не върши нищо.

страхлив мухльо! като че ли немските каруци са запазена марка и диагноза за такива мухльовци.

После се сърдете, че материала не става! Цивилизацята е далече от България.

Не е виновен водача на колата. Жената му се е изпречила на пътя. Както беше и с другия водач кара си с 220км по магистралта и пътнически автобус изпреварва и му убива скоростта. Няма такава изроди като българския шофьор

"Заради високата скорост шофьорът не успял да вземе завой, колата се качила на тротоара, където ударила в гръб майка с две деца, а водачът избягал. На 200 метра той отново качил автомобила на тротоара и се блъснал в ограда, след което изоставил колата в центъра на града." Няма бяла държава по света, където подобни работи да са ежедневие. Където и да отидете на Запад цари ред и спокойствие.

ако няма черняци. и представа си нямаш за ужасиите на негрите. не са хора. стоиш и се чудиш що за идиоти са, по-зле от нашите цигани са. и когато полицай ги повали и закопчае крещят не ме убивай, не ме убивай, а полицая дори не го докосва. закопчал го е и го е оставил да лежи на земята с белезници. тва от негрите по-малоумни няма. стана ли напечено веднага вадят черната карта. а това че е крал , а не , мълчи си. бил закопчан щот черен.

Човек вече не може да си кара спокойно BMW-то с 200км/ч....Вземете мерки, тези майки с деца и колички съвсем пощуряха.блъскат невинните водачи! Човека така се е изплашил, че си е зарязал колата!

...мдаааа, и междъвременно в паниката си си потрошил колата още веднъж. Крайно време е агенцията по затворите да кандидатства по някоя евро-програма за доставка на предни капаци на БМВ по затворите, за да има върху каква да бъдат изнасилвани подобни тарикатчета от червенокожите!

... пак го пуснете, изрода, без никаква реална присъда ...

що за нищожество трябва да е някои та да блъсне маика с деца и да избяга?!... я сега да познаем присъдата. - е такава няма да има. сигурно ще се намери "свидетел" дето да каже че бабаитина от бмв-то няма вина

Трябва да се легализира отстрела на такива паразити.

Даже инициали не дават на дебила, или е циганин, или синче на някой "важен" ямболия. Цяло щастие, че жената и децата не са пострадали по-сериозно.

Да се забрани на лица под 50 години да управляват _БМВ,Мерцедес и АУДИ.

Защо забравяш голфа.

- Шофьор блъснал майка с две деца на тротоар и избяга 18:59 18 септември 2016 Общество / Автор Мануел Насименто - Разбирам, че българският ти е труден, но да смесваш глаголните времена в заглавието е жалко за 'редактор'. Или ако искаш да остане по този начин, постави препинателен знак където трябва..

Да си толкова наивен/наивна, та да очакваш в този сайт да си вдигнат летвата. Стилът тук са неграмотните драсканици, псевдо-новините и клюките. И когато решат да демонстрират мускули, просто скриват мнения и нахално си позволяват да ги оценяват като обидни, спам и прочее фантастика. Хора учете и четете на други езици, а не само на български! Ще ахнете какво изкривяване цари в българските сайтове.

даже си има термин - модериране на общественото мнение. Трият се определени коментари, на други се поставят ++ и хората четат и според коментарите виждат какво е 'общественото мнение' ... на дир-а.

Сигурно Марковски ще му е АДВОКАТАААААААА !!!!!!

Шофьор е блъснал майка с две деца на тротоар в Ямбол и е избягал..... Преди повече от 30 год. - това щеше да се счита за криминално деяние и щеше да попадне под ударите на Наказателния кодекс. А сега е просто инцидент и какво пък толкова(може да ви се струва цинично, но е вярно).

Така е, но както и преди 30 години ако това деяние е направено от 'наш' човек ефективна присъда няма да има.

За разлика от сега "едно време" "нашите хора" не бяха чак толкова много.

Ооо! Не така! Момченцето имало лошо детство, не е имало хубави играчки. Тоталитарното време е било много, много жестоко спрямо него. А и да не забравим влиянието на Путин!

Откъде намери да намесиш Путин... Явно бая ти е бръкнал в г..за.

искренно се радвам, че майката и децата са добре, и няма опасност за живота им...И ИСКРЕННО СЕ НАДЯВАМ..ДА СЦЕПВАТ АНАЛНАТА ХАЛКА НА ТОВА ЖИВОТНО В ЗАТВОРА..И ТО РЕДОВНО ЗА 5-10 ГОДИНИ!!!

Ха познайте сега от кого ще паднат повече пари ! От майката или от манго ? Не мога да разбера защо ни обвинявате в пристрастност към престъпниците . . . Ами давайте по равно за да можем да ви съдим безпристрастно . . . !

такива скотове да бъдат разстрелвани на мястото на прозшествието и извозвани до екересажа те и за тор не стават

Въведете румънските закони т.е. веднага в затвора и отнемане на книжката.

А дали има книжка?

Не може, ние сме европейска страна, освен това ни е страх от БХК. Не можем да се срвняваме с някакви си румънци, които ограничават правата на престъпниците си и дори си позволяват да ги вкарват в затвора.

Аз му пожелавам да срещне законите на Природата. Следващия път - в дерето. Ама да е сам. И да кара БМВ-то с 200 междуградско. И БеЕмВето в дерето.

Няма нужда да занимаваме съдиите в този случай. Просто да го дадат на бащата! А с него да има и няколко доброволци с дебели сопи ... да помагат ако човека се умори.

...с дебели сопи и бели качулки...

За мен единственото разумно обяснение за това, че е избягал от мястото на ПТП-то е, че го е било страх да не му скочат децата, най-вече рамбовеца от количката.

Влади, в американското посолство няма как да знаете какво става в държавата ни. Няма как да знаете за геноцида на който подложихте народа ни . . .

Идалв, не схванах връзката с шегата ми.

ега ти копелдака, ако ми падне, жална му майка.......

Аз

BMW. Редакторите на ДИР, айде активирайте журналистическото си чувство и направете една статистика на катастрофите - как зависи типът на нарушението, скоростта, алкохол, възраст, пол, занятие и прочие ОТ МАРКАТА НА КОЛАТА! Брат ми, иначе кротък човек, наскоро си купи BMW и вече ме е страх да се возя до него. Това не е кола, разберете - това е диагноза и трябва да стане присъда. Да не говорим, че е боклук - германския москвич, баси... Работил съм с германци и те самите така го определят: BMW - bokluk PKW! Думата "боклук", разбира се, я научиха от нашего брата Българина.

Колата си е хубава, но като нова. Не знам модела на тази ,но на 90% съм сигурен че е от ниската серия 300 и е над 15г. Това е колата на комплексарите, които не могат да си купят по-добро а искат да карат БМВ. Така купуват стара и от нисък за БМВ клас а я карат като нова 5 или 7.

Брат, търсиш нещо там, където никога не го е имало. Какво журналистическо чувство у тези неграмотници, даже да препишат не могат правилно...

Този на снимката не е ли подкупния полицай изТръпков ? Той какво прави още в полицията ?

...Ама те си приличат ,сякаш един баща ги е правил ...и по фаца и по ...манталитет !

за такива скапаняци бърза процедура още на мига и тогава ще има малко ред ,ама и аз да кажа нема такава държава първо трябва да разберем има ли големи роднини че да има кой да го защити и затова сметакива тромави затова правосъдието тропа на един крак .

Принципно БМВ не е кола, а диагноза . . . . ! Рядко ще срещнеш нормален човек с БМВ. А комбинацията пиян или махмурлия циганин с БМВ е по-лоша и от Ислямска Държава . . . !

Полицията как се бори с такива джигити ? Превенция, нещо ко ши праим ?

Отново с БМВ. Много народ се изтрепа с тия коли ама не им увира акъла на тези келеши. Че и родители купуват БМВ за подарък на детето си олигофрен и скоро остават без него. Хубаво е олигофрените келеши да се утрепват с БМВ -тата но убиват и невинни това е лошото.