Коментари - Брат и сестра загинаха в катастрофа, 8 ранени | Днес.dir.bg

Брат и сестра загинаха в катастрофа, 8 ранени

Брат и сестра са загинали, а осем души са пострадали в катастрофа, причинена от пиян и неправоспособен шофьор, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас. Всичките са пътували в лек автомобил "Мицубиши Шогун".

Обратно в новината

Коментари - Брат и сестра загинаха в катастрофа, 8 ранени | Днес.dir.bg

Коментари

а бе тоя да не е шофирал автобус, толкова народ ...

Има решение - смъртно наказание за тези, които са причинили такава смърт и ако има оцелели - 10 години затвор, че са му позволили да шофира пиян!

Нали? Направо нямам думи, при такава трагедия да се сипят подобни гадости! Бог да прости младите загинали хора. Накъде сме се запътили ли? Ами ето: точно към такива трагедии сме се запътили, толкова злоба и омраза се лее по форуми в реала, че няма как да не ни е такъв животът, но кой да го разбере ...

Селянията си остава селяния!!!!

Да се забранят идиоти пишещи небивали коментари в ДИР-а Да ....друго няма засега ;)

всички говорите глупости аз минах от там те бъха все млади и хубави хора нe мангали.благодаръ.

Добре ,хубаво не били цигани ,но са безотговорни щом се качват толкова хора при видимо пил водач на МПС . Толкова ли сред другите девет, не се намери един да каже да не шофира или друг да го смени ,или и другите са били опиянени ..... Бог да ги прости загиналите ,но това си е безотговорност!

Хайде пътувай на някъде, много знаеш какво е било...

последен коментар от мен. младите хубави хора слушащи чалга, пътуващи в счупен джип на пиян коч към съседното село. жертви са на слави Трифонов и алкохола

Бог да прости загиналите при тази катастрофа и да даде Сили на близките им!Чета коментарите и не мога да повярвам толкова ли сме изгубили човешката си същност ,та не можем да кажем едно простичко Бог да прости а сме седнали да нищим поредната житейска трагедия...Хора замислете се накъде отиваме?

накъде отиваме ли? с такива дето мрънкат вместо да вършат нещо идваме (дойдохме до тук). крайно време е да спрете да пиете алкохол и да карате, крайно време е останалите дето са се возили в колата да бъдат съдени за смърт (неумишлена). с бог да прости няма да спасиш следващите 8! и да те светна за бог: ако мислиш че има... значи тои е решил да си ги прибере. следващия път направи нещо!

Бог си е решил да си вземе простите хора. С какъв акъл си седнал в кола дето кара шофьор без книжка и пиян?! Добре поне, че само те са се блъснали, а не са повлекли и друго превозно средство!

Безотговорността е в основана та такива простотии-не само пилия е виновен, а и тия дето са се качили с него

Първо: Не са цигани! Второ: Заради грешка на шофьора не винете останалите! Трето: Всички са здравноосигурени! Четвърто: Не Ви пожелавам да ги познавате всичките и да ги познавате какви хора са! Не е нормално заради един човек да слагате всички под един знаменател!

Мда, ама са тъпи кат галоши да се натъпчат толкоз народ при пиян човек без книжка.

и защо да не са цигани? първо второ и трето? твърдения, които дори простата логика на всеки хомо-сапиенс разбира че не са верни! 4-то - наистина се радвам че не ги познавам. като считаш че е нормално да не са виновни, беше хубаво и ти да си с тях, да разкажеш още по подробно. радвам се че не са претрепали още някои човек или животно.

Това защо си го написал едно и също в няколко сайта? Интересно, на някои места пишеш, че две ти били чак братовчедки. Като ги познаваш, защо не отреагира на марката на колата - Мицубиши Шогун. Явно един си е отворил устата и цялата ни "журналистика" се увлякла след него. Всъщност колата е Хонда Сивик LSI. БТВ казват, че са 10 в колата, а Нова телевизия 9. Горе пък (ако не си същия) един писал, че ги видял, не били цигани, бил минал от там. Пак интересно. Никой не е минавал от там, че чак да ги види. Почти целият път беше затворен докато колата не се вдигна. Не били цигани, казваш. Вече се питам ти какъв си и защо пишеш в няколко сайта дезинформация и то едно и също, с подробност до точките и запетайките.

Четвърто: след като ги оправдаваш с толкова "аргументи" за безобразието да се качат десет души в джип с шофьор на 42 г. без книжка, но с високи промили алкохол в кръвта, значи си готов да плащаш за лечения, жертви, потрошени коли, разбити пътища, рискове за околните ... И последно - ти си следващият в този позорен списък от жертвите на собствената си глупост и самонадеяност!

Ламбо - ти си умен и ерудиран човек - що се унижаваш сред тия аутсайдери ?!

Я да видим в кой етно традиции е прието в кола да се возят по 10-15 души.

ако са роми ,защо го крият тия журналя -такива индивиди карат ли с винетки ,гражданса и платени данъци ,както аз карам моята кола и защо районните управления не се задействат и да освободят пътищата от такива получовеци

Приятел, малкото от тях, които имат образование, до голяма степен им е подарено. Това са хора в 7-8 клас, които нито могат да пишат, нито да смятат. Ами че той не може да чете. Как да разбере какво пише в листовката, а и има ли акъл да запомни? И после, дали някога е имал нужда да покаже упоритост и желание за учене, че да седна и да ги изкара тези изпити? Фалшиви или подарени образования, фалшиви шофьорски книжки, акъл колкото у три патки и ей го резултата - нахакали се 10 мангала в една кола, тоя на 42 години с толкова мозък, че решил пиян да си прави рали из селските пътища. Циганска работа. Радвам се само за едно - че не са насмели някои нормални хора покрай собствената си простотия и скотщина.

Най-точния от всички коментари ,които прочетох дотук, поздравления човече ! И наистина само такива примати -- мангали ,могат да се натикат като сардели в буса ,а това че по селата се мислят за ''големата работа ''е така . И аз се радвам че не са загинали невинни , а тоя 42 годишен кретен ,че и карал пиян ....ами това е поредния идиотизъм в нашта смотана държава !

по-тъжното е че повечето роми са на пътя благодарение на алчните за пари служители на КАТ и ДАИ

спокойно, цигани са.

Трагична вест покоси целия отбор на Алтай /Карагеоргиево/ в навечерието на мача от "А" ОФГ със състава на Обзор. Един от вратарите - Сунай Феимов, е загинал вчера в автомобилна катастрофа заедно със своята сестра. Футболистът е от село Крушевеци бе неразделна част от отбора на Алтай в последната година и половина, съобщи отборът от бургаската областна футболна група

Българи, юнаци! Ние всичко знаем и всичко можем! Ние сме най-умните и сме безсмъртно, поне докато не умрем от простотията си! Откъде накъде някой ще ни казва какво да правим!

Много си прав! Докато си мислим, че сме повече от другите и че законите не важат за всички резултата ще бъде такъв! Тотално изпростяла чалгаристанска нация!

Прави ли ви впечатление , че подобни простотии се случват предимно в селата и малките градове. Там всички са тарикати. Те се смятат за основата на нацията и са убедени , че правилата се спазват само от тъпите граждани , които не знаят " от къде идва хлябът ". Време е за гилотина на централно място.

Да де, в "големите градове и столицата" никой не се размазва, никой от "големите градове и столицата' не прави катастрофи със жертви извън "големите градове и столицата.

ИДИОТ доживотен затвор за пиян шофьор причинил смърт. Няма друго противодействие за такива лумпени..

това е вярно но за ялост е пулно сас царвули и по града *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не може така - затворниците ще станат прекалено много и няма да могат да се издържат от простия народец - направо приспивателна инжекция и се решава проблема.

Много жалко за двамата млади хора които са загинали....но нека всички да са непримирими към пияните шофьори ,всички тези които са се возили не са ли знаели ,че водача е пиян..как са попаднали в тази кола ... просто..

Съболезнования на родителите, две деца са загубили наведнъж! Искам да потам редактора или който е писал статията, защо под снимката пише: Направеният с тест дрегер отчел 0.87 промила у водача! Водача да не би да е гей, гледам гривни и пръстени, дълга боядисана коса, лакирани нокти?

питам

мисля,че просто са сложили снимка на "ДРЕГЕР" не питаи повече ще се изложиш още:)

наистина си тъп. просто замълчи и не питай- повече.

По-добре попитай защо писачът на статията е неграмотен. Пише се "направеният тест С дрегер".

искам да ти кажа нещо на теб Не ПОТАМ а ПИТАМ

ми загъбена дарява *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Боже, това е лудост!!! Спрете да се убивате!!!Бог да прости децата!!!!!

Какво ви е виновен Цв.Цв. или Б.Б.? Че селяндурите нямат мозък все някой друг има вина. Жалко за двамата загинали и тежко на родителита. Да не дава Господ да се случва на никой, но за това трябва да си по-отговорен особено ако си накачулил толкова народ.

Какво ви е виновен Цв.Цв. или Б.Б.? Че селяндурите нямат мозък все някой друг има вина. Жалко за двамата загинали и тежко на родителита. Да не дава Господ да се случва на никой, но за това трябва да си по-отговорен особено ако си накачулил толкова народ.

естественият подбордейства! но защо само 2-ве пияндухи...?

Защо все неграмотници говорят за "естествен подбор"?!

А държавата продължава да си прави ПР акции с борбата срещу пушенето, докато си затваря очите срещу многократно по-големите вреди от алкохола...

Вместо държавата да сложи на всеки тъпак по един служител да му брои чашките и да следи дали ще си легне или ще се напорка и ще почне да се прави на бабаит, тя се занимава с пушенето, нали....Ей, много сме прости, ей...Този синдром винаги друг да ни е виновен е неизличим.Чип...

Вместо цвцв да се тупа у косматите гърди да стегне милицията. Патрулни постове и проверка за алкохол и наркотици. А не киснене по храстите за да ловят шофьори дето карат без фарове. И вмесрто де се концентрира милицията в софия и 1-2 големи града да се пръсне из страната.

бе какъв е тоя катун - осем човека в кола с шофьор без книжка :-(

Какви осем човека? Само ранените са осем, но има и двама починали, та стават десет! Егати и шогуна! Не знаех, че това е микробус. Иначе как са се наместили тези 10 човека в леката кола, а?

бе не е бус, а джип. Ама пак бая нагнетено е било вътре. И идиота почерпен и без книжка.

Коментари - Брат и сестра загинаха в катастрофа, 8 ранени | Днес.dir.bg

Брат и сестра загинаха в катастрофа, 8 ранени

Брат и сестра са загинали, а осем души са пострадали в катастрофа, причинена от пиян и неправоспособен шофьор, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас. Всичките са пътували в лек автомобил "Мицубиши Шогун".

Обратно в новината

Коментари - Брат и сестра загинаха в катастрофа, 8 ранени | Днес.dir.bg

Коментари

а бе тоя да не е шофирал автобус, толкова народ ...

Има решение - смъртно наказание за тези, които са причинили такава смърт и ако има оцелели - 10 години затвор, че са му позволили да шофира пиян!

Нали? Направо нямам думи, при такава трагедия да се сипят подобни гадости! Бог да прости младите загинали хора. Накъде сме се запътили ли? Ами ето: точно към такива трагедии сме се запътили, толкова злоба и омраза се лее по форуми в реала, че няма как да не ни е такъв животът, но кой да го разбере ...

Селянията си остава селяния!!!!

Да се забранят идиоти пишещи небивали коментари в ДИР-а Да ....друго няма засега ;)

всички говорите глупости аз минах от там те бъха все млади и хубави хора нe мангали.благодаръ.

Добре ,хубаво не били цигани ,но са безотговорни щом се качват толкова хора при видимо пил водач на МПС . Толкова ли сред другите девет, не се намери един да каже да не шофира или друг да го смени ,или и другите са били опиянени ..... Бог да ги прости загиналите ,но това си е безотговорност!

Хайде пътувай на някъде, много знаеш какво е било...

последен коментар от мен. младите хубави хора слушащи чалга, пътуващи в счупен джип на пиян коч към съседното село. жертви са на слави Трифонов и алкохола

Бог да прости загиналите при тази катастрофа и да даде Сили на близките им!Чета коментарите и не мога да повярвам толкова ли сме изгубили човешката си същност ,та не можем да кажем едно простичко Бог да прости а сме седнали да нищим поредната житейска трагедия...Хора замислете се накъде отиваме?

накъде отиваме ли? с такива дето мрънкат вместо да вършат нещо идваме (дойдохме до тук). крайно време е да спрете да пиете алкохол и да карате, крайно време е останалите дето са се возили в колата да бъдат съдени за смърт (неумишлена). с бог да прости няма да спасиш следващите 8! и да те светна за бог: ако мислиш че има... значи тои е решил да си ги прибере. следващия път направи нещо!

Бог си е решил да си вземе простите хора. С какъв акъл си седнал в кола дето кара шофьор без книжка и пиян?! Добре поне, че само те са се блъснали, а не са повлекли и друго превозно средство!

Безотговорността е в основана та такива простотии-не само пилия е виновен, а и тия дето са се качили с него

Първо: Не са цигани! Второ: Заради грешка на шофьора не винете останалите! Трето: Всички са здравноосигурени! Четвърто: Не Ви пожелавам да ги познавате всичките и да ги познавате какви хора са! Не е нормално заради един човек да слагате всички под един знаменател!

Мда, ама са тъпи кат галоши да се натъпчат толкоз народ при пиян човек без книжка.

и защо да не са цигани? първо второ и трето? твърдения, които дори простата логика на всеки хомо-сапиенс разбира че не са верни! 4-то - наистина се радвам че не ги познавам. като считаш че е нормално да не са виновни, беше хубаво и ти да си с тях, да разкажеш още по подробно. радвам се че не са претрепали още някои човек или животно.

Това защо си го написал едно и също в няколко сайта? Интересно, на някои места пишеш, че две ти били чак братовчедки. Като ги познаваш, защо не отреагира на марката на колата - Мицубиши Шогун. Явно един си е отворил устата и цялата ни "журналистика" се увлякла след него. Всъщност колата е Хонда Сивик LSI. БТВ казват, че са 10 в колата, а Нова телевизия 9. Горе пък (ако не си същия) един писал, че ги видял, не били цигани, бил минал от там. Пак интересно. Никой не е минавал от там, че чак да ги види. Почти целият път беше затворен докато колата не се вдигна. Не били цигани, казваш. Вече се питам ти какъв си и защо пишеш в няколко сайта дезинформация и то едно и също, с подробност до точките и запетайките.

Четвърто: след като ги оправдаваш с толкова "аргументи" за безобразието да се качат десет души в джип с шофьор на 42 г. без книжка, но с високи промили алкохол в кръвта, значи си готов да плащаш за лечения, жертви, потрошени коли, разбити пътища, рискове за околните ... И последно - ти си следващият в този позорен списък от жертвите на собствената си глупост и самонадеяност!

Ламбо - ти си умен и ерудиран човек - що се унижаваш сред тия аутсайдери ?!

Я да видим в кой етно традиции е прието в кола да се возят по 10-15 души.

ако са роми ,защо го крият тия журналя -такива индивиди карат ли с винетки ,гражданса и платени данъци ,както аз карам моята кола и защо районните управления не се задействат и да освободят пътищата от такива получовеци

Приятел, малкото от тях, които имат образование, до голяма степен им е подарено. Това са хора в 7-8 клас, които нито могат да пишат, нито да смятат. Ами че той не може да чете. Как да разбере какво пише в листовката, а и има ли акъл да запомни? И после, дали някога е имал нужда да покаже упоритост и желание за учене, че да седна и да ги изкара тези изпити? Фалшиви или подарени образования, фалшиви шофьорски книжки, акъл колкото у три патки и ей го резултата - нахакали се 10 мангала в една кола, тоя на 42 години с толкова мозък, че решил пиян да си прави рали из селските пътища. Циганска работа. Радвам се само за едно - че не са насмели някои нормални хора покрай собствената си простотия и скотщина.

Най-точния от всички коментари ,които прочетох дотук, поздравления човече ! И наистина само такива примати -- мангали ,могат да се натикат като сардели в буса ,а това че по селата се мислят за ''големата работа ''е така . И аз се радвам че не са загинали невинни , а тоя 42 годишен кретен ,че и карал пиян ....ами това е поредния идиотизъм в нашта смотана държава !

по-тъжното е че повечето роми са на пътя благодарение на алчните за пари служители на КАТ и ДАИ

спокойно, цигани са.

Трагична вест покоси целия отбор на Алтай /Карагеоргиево/ в навечерието на мача от "А" ОФГ със състава на Обзор. Един от вратарите - Сунай Феимов, е загинал вчера в автомобилна катастрофа заедно със своята сестра. Футболистът е от село Крушевеци бе неразделна част от отбора на Алтай в последната година и половина, съобщи отборът от бургаската областна футболна група

Българи, юнаци! Ние всичко знаем и всичко можем! Ние сме най-умните и сме безсмъртно, поне докато не умрем от простотията си! Откъде накъде някой ще ни казва какво да правим!

Много си прав! Докато си мислим, че сме повече от другите и че законите не важат за всички резултата ще бъде такъв! Тотално изпростяла чалгаристанска нация!

Прави ли ви впечатление , че подобни простотии се случват предимно в селата и малките градове. Там всички са тарикати. Те се смятат за основата на нацията и са убедени , че правилата се спазват само от тъпите граждани , които не знаят " от къде идва хлябът ". Време е за гилотина на централно място.

Да де, в "големите градове и столицата" никой не се размазва, никой от "големите градове и столицата' не прави катастрофи със жертви извън "големите градове и столицата.

ИДИОТ доживотен затвор за пиян шофьор причинил смърт. Няма друго противодействие за такива лумпени..

това е вярно но за ялост е пулно сас царвули и по града *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не може така - затворниците ще станат прекалено много и няма да могат да се издържат от простия народец - направо приспивателна инжекция и се решава проблема.

Много жалко за двамата млади хора които са загинали....но нека всички да са непримирими към пияните шофьори ,всички тези които са се возили не са ли знаели ,че водача е пиян..как са попаднали в тази кола ... просто..

Съболезнования на родителите, две деца са загубили наведнъж! Искам да потам редактора или който е писал статията, защо под снимката пише: Направеният с тест дрегер отчел 0.87 промила у водача! Водача да не би да е гей, гледам гривни и пръстени, дълга боядисана коса, лакирани нокти?

питам

мисля,че просто са сложили снимка на "ДРЕГЕР" не питаи повече ще се изложиш още:)

наистина си тъп. просто замълчи и не питай- повече.

По-добре попитай защо писачът на статията е неграмотен. Пише се "направеният тест С дрегер".

искам да ти кажа нещо на теб Не ПОТАМ а ПИТАМ

ми загъбена дарява *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Боже, това е лудост!!! Спрете да се убивате!!!Бог да прости децата!!!!!

Какво ви е виновен Цв.Цв. или Б.Б.? Че селяндурите нямат мозък все някой друг има вина. Жалко за двамата загинали и тежко на родителита. Да не дава Господ да се случва на никой, но за това трябва да си по-отговорен особено ако си накачулил толкова народ.

Какво ви е виновен Цв.Цв. или Б.Б.? Че селяндурите нямат мозък все някой друг има вина. Жалко за двамата загинали и тежко на родителита. Да не дава Господ да се случва на никой, но за това трябва да си по-отговорен особено ако си накачулил толкова народ.

естественият подбордейства! но защо само 2-ве пияндухи...?

Защо все неграмотници говорят за "естествен подбор"?!

А държавата продължава да си прави ПР акции с борбата срещу пушенето, докато си затваря очите срещу многократно по-големите вреди от алкохола...

Вместо държавата да сложи на всеки тъпак по един служител да му брои чашките и да следи дали ще си легне или ще се напорка и ще почне да се прави на бабаит, тя се занимава с пушенето, нали....Ей, много сме прости, ей...Този синдром винаги друг да ни е виновен е неизличим.Чип...

Вместо цвцв да се тупа у косматите гърди да стегне милицията. Патрулни постове и проверка за алкохол и наркотици. А не киснене по храстите за да ловят шофьори дето карат без фарове. И вмесрто де се концентрира милицията в софия и 1-2 големи града да се пръсне из страната.

бе какъв е тоя катун - осем човека в кола с шофьор без книжка :-(

Какви осем човека? Само ранените са осем, но има и двама починали, та стават десет! Егати и шогуна! Не знаех, че това е микробус. Иначе как са се наместили тези 10 човека в леката кола, а?

бе не е бус, а джип. Ама пак бая нагнетено е било вътре. И идиота почерпен и без книжка.