Как Борис Джонсън ще стане британски Ципрас, а не Тръмп

Мисълта на британския премиер е отражение на вида му - изкривена вратовръзка, разрошени коси, различни чорапи, пише френското издание на сайта "Слейт"

Обратно в новината

Коментари - Как Борис Джонсън ще стане британски Ципрас, а не Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама моля ви се проверявайте преди да преписвате грешно. С всичко за него се съгласявам без да се замисля. Пълен клоун. Но. Едно гооолямо но. Двуетажни автобуси без покрив има и то не само в Лондон. Туристически са. Всеки ден ги виждам.

Как бърборко Борко дойде на власт: Избран от 0.1% от британсите гласоподаватели, от партия която е в полуразпад, после официално назначен от Кралицата за МП, която пък не е избирана от никой. Как да се не кефиш на такава демокрация от староевропейски тип.

Ципрас? Тръмп? Всъщност е време да спрат анализите и историците да започнат да си водят бележки. И разбира се производителите на пуканки да рабоят денонощно.

Перефразирайки: "Брекзит ми дай и повече не ме търси..."

много "обичам" българите, почти колкото Чърчил.

Тъй ли не можаха медиите да публикуват един аргументиран и съществен коментар за Борис Джонсън?! Откакто се разбра, че ще бъде новият премиер-министър, четем само несъществени глупости за него целящи неговото унижение?! Независими и обективни медии изглеждат по съвсем друг начин!!!

Не може ли кралицата да подари едно гребенче на тоя рошав луд премиер?

Когато България обявява независимост от Османската империя, имала ли е споразумение с падишаха? Естествено, че не. Едва когато турците разбират, че независимостта на България е реалност, Високата порта предявява своите претенции за компенсации и по този начин стартират преговори с България. Интересно е, че българската делегация се оглавява не от тогавашния външен министър, а от министъра на земеделието Андрей Ляпчев. В крайна сметка, двете страни се договарят България да изплати около 7 пъти по-малка компенсация от първоначално поисканата от Цариград. Нормално е Британия да напусне ЕС по български и едва тогава, при новите реалности, ЕС ще започне истински да преговаря.

да ама не съвсем. Ако от Лондон препикаят договорите на ЕС, по които са страна никой повече няма да ги взема насериозно и да иска да подписва каквито и да било договори с тях, защото те не си държат на думата. А това е доста сериозен проблем.

Значи футболистите могат да носят различни обувки и да ги показват с гордост по телевизията а носенето на различни чорапи е недостатък. Странно.

Джонсън е с невероятно чувство за хумор,остър ум и не пести истината ,изречена директно в лицето на опонента.Каква му е косата,вратовръзката...Англия иска премиер,който да работи за националните интереси,а не да се класира за манекен. Де да можеше и България да има някой рошав,с изкривена вратовръзка,но да държи на националните,а не толкова на чуждите интереси

Абсолютно подкрепям!

Оставете човекът да си свърши работата,която марксистите умишлено бавеха Хайде,Вие нали всички сте много хубави-затова разпродадохте България за стотинки и Европа се превърна в хангар

Ще бъде разумно ако българите работещи в Англия до 2 месеца си обърнат по кръстосан курс паундите в евро или нещо друго. Аз лично очаквам от малката перука Джонсън след Брекзит пауда да се срине и изравни с долара!!!

Изглежда, че този Джонсън е поредният манипулатор и лъжец, за да се докопа до властта. А наивните ингилизи се хванаха на неговите въдици. Докога ли ще го изтърпят? Да поживеем, да видим.

Проблемът е че инглезите не са го избирали :) Избра го неговата партия, която е пред разпад и няма мнозинство. А кралицата (която никой не я е избирал) го затвърди като министър. Такава ти демокрация в английско издание :)

поредния хахо на който други хаховци, дето разбират по-малко и от бременна мишка, и искам да се извиня на мишките щото те разбират доста, са дали власт!!! Аз затова съм да има ценз при гласуването! Да си ДОКАЗЪЛ, че можеш да вземаш решения и да ги отстояваш! Щото на тоя етам над 90% от хората НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ИЗБОР ДОРИ! Да не говорм за последиците от собственият им избор!!!

Най - вероятния сценарий за Британия е следният: Излизане с неохота от ЕС. Няколко години страдание . Нов референдум. Насрани в ЕС отново ако последният още не се е разпаднал. Картинката не само в България е тъжна.

Arcadium

На мен театърът ми харесва.

айде да не му пробутвате френски ... казва се "excuse my French" като се изпуснеш да изпсуваш... точно педалите за джонсън да не дчсе обаждт

Да обясня: Този е от лошите защото се опитва да изпълни волята на народа си за напускане на ЕС. Затова връзката му е крива, чорапите му са различни, косата му е разрошена, и т.н. Чакаме още ...

Борис Джонсън е патологичен лъжец. А ако се окаже, че е шизофреник, това ще е пагубно за UK такъв човек да я управлява.

да я? коя е тя? няква жена ли

че си КУХАВЕЛ разбрахме,айде върви да си изпиеш хапчетата ,че идва визитация

Страна, държава, империя все са в женски род. Прав си, че кралство е в среден род, но го видях точно като натисках бутона Изпрати.

Тъжно е да се наблюдава образован и умен човек, който влага цялата си енергия и умения в деструктивен проект заслепен от жажда за власт. Защото не се заблуждавайте, само властта е движещата сила за хора като Борис. Тъжно.

Въпрос на гледна точка. Този е явно от персоните които смятат "че с безкараен брой маймуни може да се постигне всичко". Т.е. умни не му трябват, стига му да е водач на безкараен брой маймуни. Не е единственият политик , който мисли така.

Простата истина е че избирателите гласували за Брекзит все още живеят със спомените от Викторианската епоха, когато слънцето никога не е залязвало над Британската империя. Да тогава Британия е имала много колонии- Индия, Пакистан, Китай Австралия, ЮАР и е можела да им продава стоките си, като е забранявала на други страни, примерно Германия да и правят конкуренция. Сега в момента обаче единствените и колонии са Фолклендите, Гибралтар и Шотландия и положението е много по различно

Казали преди много години на един от Родос, който се хвалел, че на Родос от където бил родом скачал много на високо. Да видим сега брекзетяните колко високо могат да скачат.

в превод "тук е Родос, тук скачай"

Историята е показала, че Великобритания и Америка се разбират само в началото след което започват търканията между тях.

А така, супер е. Всички най-силно крещящи за Брекзит вече са на първа линия. Министри разни с БоДжо начело. Сега няма да има увъртания че това не можело онова не можело. Сега сеира ще е на първа линия и няма да може да се оправдава с този и онзи. БоДжо заедно с Фараж излъгаха за милиардите за здравеопазването и сега стоят тихо по темата. А със смешното се започна вчера, когато БоДжо говори с Мишел Барние за границата между Ирландия и Северна Ирландия. Барние му отвърна кратко - няма никакви негоцияции по тази тема. Шотландия и Никола Стърджън стоят нащрек и чакат каква поредна глупост ще измислят в Лондон. Хората в ЮК да слагат колани защото следващите няколко месеца ще има яко друсане. Последните 2-3 години с предипният прай министър бяха като разходка в парка.

Поредният не разбрал , че въпреки глупости на БоДжо и Фараж се случи Brexit ! Лозунгите за които говориш нямаше да свършат работа и сега нямаше да има Brexit ! Един друг човек беше разбрал как се печелят референдуми и го спечели и няма нищо общо с тези клоуни !

Ти от бъдещето ли ми пишеш? 'щот днес (26 юли 2019) Брекзит няма а ти пишеш че това вече става. Кое по точно става и кой го прави? Последните три години никой нищо не прави, само говори, говори и говори. Министри всякакви се сменят толкова често че никой не може да ти каже кой кой е. Това от политическа гледна точка. В бизнеса цари хаос и няма обсолютно никаква СЕРИОЗНА комуникация между държавата и фирмите. Вземи за пример автомобилният сектор. Там лятото през два месеца фабриките са затворени. Заради Брекзита тези два месеца ги преместиха пролетта, когато ЮК трябваше да напусне ЕС. К'во стана? Фабриките стояха затворени а Брекзит не стана. Сега щял да става! Е, добре, правете го. На Хонда май им писна тази нестабилност и решиха окончателно да си съберат багажа от Суиндън. Че защо пък не? ЕС удобно си постелиха заедно с Япония относно автомобилният сектор и производството. ЮК напусне ли ЕС само ще гледа отстрани и ще се облизва. Чакай Нисан да направи нещо подобно в Съндърланд и без това вече се отказаха да инвестират повече в това място. За здравеопазването което е настръхнало и трупа резерви от лекарства, като за война, защото не знаят какво става да не говорим. Абсолютна стагнация във всички сектори, стоят и чакат и никой не дава никаква информация нито ясни решения. Приказки и лозунги пред медиите, така изглежда Брекзита.

Учудващо е, че повечето подценяват борката. Да, изглежда като клоун, с изкривена вратовръзка и разрошена коса, но много добре знае какво прави. Времето ще покаже.

напоследък май тия дето изглеждат като клоуни са единствените дето струват нещо

Да, поне да ни забавляват, щото само ни она..ждат.

Верно ли знае? То напоследък повечето политици започната така да зная, сутри едно кажат, на обяд друго, а вечерта въобще не си спомнят нищо друго освен че са велики.

Като карикатурата с ишиаса нали

Ами ако му проследиш кариерата и гледаш изказванията, а не съдиш по външен вид, ще видиш, че борката е последователен и настъпва бавно и сигурно. Да, не може да се оспори факта, че звучи, реагира и отговаря налудничаво в много случаи. Времето ще покаже.

е, ами ей го де е 31ви октомври, ще разберем дали е така

Ta te minaha niakolko takiva dati kato 31 Oktomvri ! Beshe Yuni posle Mart posle Mai , ama mai kato gledam ne znam koi mesec shte e no sus sigurnost shte e na 36ti

да, минаха, при тереза мей. за нея разбрахме. сега ще видим тоя мъж ли е, който се бара познавач сигурно има залози някъде, може да се пробва със суха пара, аз лично нйе смея да го преценявам, котка в чувал е

Все едно че чета за нашия и как вече строят завод на VW в Добричко.

Драги превеждащи, социалната сигурност (social security) е социално осигуряване. Буквалният превод звучи смешно понякога.

всъщност пишеше, че тези пари ще отиват в Националната здравна служба (NHS).

Защо ли автора на статия пропуска много важен момент ! Въпреки усилията на Фараж и Джонсън се случи Brexit ! Ако те бяха основният движещ елемент никога нямаше да се стигне до Brexit ! Такава е историята от преди 3г ! Всичко това се случи благодарение на Доминик Къмингс който изработи успеха , но видя , че никой не разбра какво е имал предвид !

Йфдвн

Франсетата да гледат Макарончо кога ще овладее барикадите на жълтите жилетки.

Внимавай какво си пожелаваш, Тръмп е доста по-добър президент отколкото си мислите. Ципрас просто взе едни пари и ги изхарчи, типично по комунистически. Кой ше ги плаща, не се знае.