Коментари - Кметска дъщеря и съпругът й спечелиха джакпота от над 7 млн. | Днес.dir.bg

Кметска дъщеря и съпругът й спечелиха джакпота от над 7 млн.

Съпрузите Полина и Николай Динкови спечелиха огромния джакпот от 7 095 423 лв. с пуснат фиш в тото пункта на улица "Дойран" в Благоевград.

Обратно в новината

Коментари - Кметска дъщеря и съпругът й спечелиха джакпота от над 7 млн. | Днес.dir.bg

Коментари

Удобно забихте статията в 3-та глуха!Мамини сладки!

Не всеки ще приеме ролята на милионер срещу 100 хиляди.Трябва да си шматка,мошеник и да не ти пука от нищо.Намерили са точния човек и толкова.Поредна голяма лъжа за спечелени пари.

Докато има бальци да играят ще има и тарикати да печелят.

само за протокола, някои знае ли кво стана с другия случаен късметлия от Перник, къде НАП го погна за неплатени данъци? И тои беше с някви грандомански идеи за собствен бизнес

Нищо ! Оказа , че има милиони кредити !

Нещо напоследък джакпотът все се печели от хора с кинти

Господи! Това ли сме тази хубава , любезна, добра нация? Никога преди не бях срещал толкова много завист и злоба, както в първите две страници на този форум. Гадно, отврътително, много примитивно! Може би именно тези нападки разкриват истинските мечти и желания на злобарите - да перат пари, ако имат тази възможност Драги късметлий, да Ви е честита печалбата и да сте живи и здрави дълги години на пук на завистливите! Най-сърдечни ПОЗДРАВИ!!!!!!!!!!!

Ти си пенчо от ул.Хайдушко изворче!

Вижте сега драги конспиратори , разследвахме най-щателно "случая" с "6"-цата на въпросния гражданин !!! И всички в "Управлението" стигнахме единодушно , че тия от Спортния Тотализатор са ЧИСТИ КАТО СЪЛЗА. Та дори и по-чисти !!! Просто не е възможно за "умни" хора като нас ТЕЗИ ГОСПОДА ДА СА ТОЛКОВА ГЛУПАВИ , ЧЕ ДА НЕ СИ ПОМИСЛИМ , ЧЕ СЕ ПЕРАТ ПАРИ ..И ТО - МИЛИОНИ ........... Така , че "логиката" ни показа правилния път : " Или е ГОЛА ИСТИНА КЪСМЕТА НА господин "НИНДЖАТА"... ИЛИ ТИЯ СА МНОООГОО АМА МНООООГООО ХИТРИ ОТ СПОРТНИЯ ТОТАЛИЗАТОР ..ИЛИ .... може навярно ние да сме тъпи .. ама щом сме на високи и отговорни постове / а там сте ни поставили вие.../ - ЗНАЧИ ДАЛАВЕРА НЯМА , СПРАВЕДЛИВОСТТА ПАК Е ВЪЗТЪРЖЕСТВУВАЛА !!! ТАКА , ЧЕ ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА ../ ОТДАВНА ДОШЛА ЗА НЯКОИ ДЕ ../ :)))))))))))))

гледам тук че повечето хора набеждават тегленето на числата от тотото за нагласено. не мога да твърдя че не е, но все пак тегленето е механично. а какво да кажем за тъи наречената "национална лотария" при която тегленето им е компютърна анимация, където манипулирането е възможно 100%. комарджиите харчещи парите си по "машинките" много добре знаят за какво става дума. ... между другото знаете ли кои е собственик на компютърната лотария, която пък никакви печалби не раздава, а само по 1000 лева на актиорите в рекламите ? ???

Отдавна стана ясно, че манипулациите в тотализатора (БСТ) се правят с добавяне на фиш на мястото на непечеливш фиш. По същия начин направиха удара и във Варна преди време, когато обвиниха двама компютърно неграмотни курсанта от военно-морското училище. Що се отнася до сферата - и тя може да се манипулира. Опитайте се да понаучите английски, опитайте се да ползвате Гуугъл и потърсете инфо за манипулация на подобни игрални инвентари: бинга, тота, лотарии.

Наглеци!Откраднахте и едната надежда на народа,да мечтае!

Защо полицията е задържала и разпитвала Николай Динков-Нинджата преди 3 години Николай Динков, късметлията, който уцели рекордния джакпот от 7095 423 лева, се прочу в региона преди 3 години, когато бе посочен като поръчител на побой над лидера на ГЕРБ в Симитли Георги Лунджов. Година по-късно зетят на кмета на Симитли яхва суперскъпо "Порше Панамера", върти бизнес и ресторантьорство и живее със семейството си в имение на хълма Баларбаши над Благоевград, пише "Телеграф". В такива случаи се потвърждава максимата ,че "пари при пари отиват"

да и тези от нашите шестаци и БСП и библиотекари и КГБ и нямат край

Има ли някой,който да не мисли че е нагласена работата,и понеже ги подхванаха Кметовете да ги проверяват за имотното им състояние заради тези малки уж селски къщички,и сега тези си перат парите.

цирк - 23.02.2010 г. 21:12:38 Това може би е най големият успех на Паскалев. А какво направи с офиса на НДСВ и други приятелски партии на БКП /БСП. Взе Синята къща и я е дал за ресторант на Ап. Апостолов кмет на Симитли ,който чрез криминално проявиният си зет Николай Динков - Нинджата ще го стопанисва. Сега това заведение може да стане иделно депо за продажба на " пудра захар " от зетя Нинджата . Предлагам на Паскалев да вземе и другите партийни клубчета и да ги даде на пример приближените налкодилъри на Маникатов от Сандански , Пламен Джудисто или други дилъри в региона . Срам и позор. Хубаво го грабнаха тия от ГЕРБ ,като Прегьов ,но нещо дадоха на заден и тоя вдигна гравата. Не е лошо да се качи на един автомобил и да види какво е състоянието на улиците , а то в голямата си част е дупка до дупка.

Кога и мен нещо ще ме бутне към тотото за джакпота?

Не ми трябват на мен някакви въшкави милиони от тото2. Дайте ми кметско място, кметство ми дайте!

ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ. ТОВА Е ЯСНО. КОЙ, КОЙ ОБИРА ТАЗИ КАСИЧКА НА БЕДНИТЕ НАИВНИЦИ? По пътя на логиката трябва да е властващата партия.

1-во.Тегленето на големите печалби се манипулира.Под манипулация разбирайте,задържане на джакпота и"спечелването"му от подставено лице.Никога няма да върнат механичните ръчни сфери и да стане като в Испания,малки дечица да изтеглят топките,защо ли?! 2-ро.Когато се повториха числата в два последователни тиража от 6/42,имаше смяна на ръководството и явно от страна на старото,не е бил сменен софтуера.Причината-саботаж,или отмъщение.А може и от нехайство от новото ръководство тогава да е станала издънката.Съвет,играйте 5/35.Шанса за печалба е много по-голям 1/350 000 Петицата стига до 27 000 не е голяма сумата,но играта там е честна.

Стига сте мрънкали,подкрепихме ГЕРБ С НЯКОЙ ЛЕВ ЗА ИЗБОРИТЕ!

Повече няма да "играя" ТОТО (не, че съм редовен, пускам фиш 2,3 пъти годишно). Вече няма анонимност, има разсрочено плащане.

Трябва пълна анонимност, за да не се усети матряла какво става. А рекламите с "печелившите" да са само с наети актьори, както е в момента.

ОСТАВКА,разследване,съд и затвор за цялата крадлива хунта от ГРОБ.

Имаме преки и косвени данъци. А също и доброволен - данък тото. :)))

Напишете името на "победителя" Николай Динков Нинджата в търсачките и ще ви излезе информация за победителя. И продължавайте да вярвате, че всичко е честно, продължавайте да играете и да пълните гушките на управляващите!

Николай Динков Нинджата и Аква енерджи .. и четете!

поредната,измама,правят ни на Глупаци!

Стига теории на конспирацията ,единственото съмнение е ,че този може да си е купил фиша ,това е практика от години ,печелившите продават на подходящият човек за да останат анонимни ,купувача от своя страна си оправдава парите ,при соца фиш с шестица от 20000 се продаваше за 25000 ,иначе по новият правилник на тотото всички печалби от над 10000 се обявяват публично ,така ,че този джакпот така или иначе щеше да е обявен.

Кучетата лаят, керванът си върви...Хората безпомощно наблюдават как кражбите и далаверите се вихрят с пълна сила, а отличникът Борисов ни обещава светли бъднини! На 50 години съм и вместо да се радвам на живота обмислям в коя държава да емигрирам със семейството си! Трагедия!!!

Винаги съм се чудел защо не познавам нито един човек спечелил от лотарийни билети или тото, дори познат на мой познат никога не е печелил, а общувам с много хора ... Някой от вас познава ли такъв човек ? :)

jingiby

Да си харчат парите със здраве! Апропо, ако завистта можеше да се трансформира в енергия, то България нямаше да има нужда от внос нито на течни и твърди горива, както и на ядрено гориво. Всички електроцентрали щяха да се задвижват денонощно и безплатно а от колонките на бензиностанциите щеше да се лее безплатно гориво. Затова сме на тоя хал...

Или си много глупав, или си заработваш! Дано е второто, защото ми писна глупаците да дават акъл!

Вече са изхарчени !

Ти идиот ли си бе?

гледам много ревлиовци и мърморковци тук. първо: играенето на тото не е задължително. Bторо: навсякъде по света го има, и принципа е ясен и един. 50% за награди, 50% за компанията която държи правата за играта. мислите ли че на компанията им пука при кого отива джакпота?

много ясно, че им пука. ти ако разиграваш 7 млн. няма ли да ти пука

не те разбирам. тотото вече е прибрало другите 7 млн, а тези 7 млн трябва да бъдат дадени като печалба. какво да ги бърка при кого ще отидат???

Интересно защо махнаха второто теглене в 6/49,хубави милиони ще падат, хем народът ще пуска, хем ще се натрупват милиони, хем ще има нови "законни"милионери :)

Бизнеса е един и същ, пазара - също. Тъй като доверието в тото се срина, измислиха ред други зарибявки и пак кервана си върви.

someone

всеки път като пускам фиш имам едно наум, че може всичко да е нагласено. като много неща в българия, и тази печалба буди съмнения - кметове, герб. ако е честно - добре.

Като чуя за подобна "новина" и все се сещам как преди години двама добрички бизнесмена (бившия шеф на Сердика и шефа на голяма саламена фабрика), решили да играят двамата с единичен фиш (нямали са пари да повече може би?). И спечелиха джакпота. После парите от джакпота влезнаха във фирмите им и закриха "червената каса". Счетоводителите знаят - червена каса има когато купуваш /теглиш ДДС/ и продаваш без документи /не внасяш ДДС/. Така че, поредната далавера показана във вид на новина.

В Англия, четох, неотдавна, че някакъв автомонтьор е спечелил 100 милиона фунта. А тук разни бизнесмени и кметове. Жалко, че хората се лъжат, а може би и се надяват да спечелят петица, че може би е "по-сигурно и безопасно". Според мен, ако обикновен човек спечели само ще го рекетират да им даде парите, ще го намразят всичките му приятели и роднини. Въобще ще си развали живота. Или освен ако взема парите и на следващия ден в чужбина.

Дори наши роми спечелиха 50 млн. веднъж, та се наложи да доказват по съдебен ред, че не са законно в страната, следователно фиша им не е валиден ,а за разкош ги бутнаха в пандиза за кратко. У нас нищо не се оставя на късмета, нито на свободната конкуренция. Всеки лев е претеглен и е ясно от къде за къде заминава.

Оправихме рИформата, бетонирахме властта, все така ще е , свиквайте.

Всичко е въпрос на късмет, всеки може да спечели. Пускайте фишове и пълнете гушата на тия с доброволен данък "тото".

гледам тук че повечето хора набеждават тегленето на числата от тотото за нагласено. не мога да твърдя че не е, но все пак тегленето е механично. A какво да кажем за тъи наречената "национална лотария" при която тегленето им е компютърна анимация, където манипулирането е възможно 100%. комарджиите харчещи парите си по "машинките" много добре знаят за какво става дума. ... между другото знаете ли кои е собственик на компютърната лотария? ???

Мамин Делянчо

Тия от край време са по тънките далавери , познавам ги. Всичко е нагласено , всичко в тази държава е МЕНТЕ !!!

На Пеевски майкаму от къде има парички? Друго си е да си бил шеф на ТОТОто. На врмето в средата на 90-те беше. Тогава уволниха един директор от тотото, не помня как се казваше. Та човека каза, че щял да разкаже, какви работи стават там и след 3 дена го намериха до кофите за боклук пред блока дето живееше

Има един стар лаф, че тотото е ежеседмично преброяване на глупаците в България. Сега пак изчакаха да се събере прилична сума и хоп някой бил спечелил. И какво е това теглене по тв дето изобщо не можеш да разбереш на живо ли е, на запис ли е.

Ще спечеля 7 млн., пък ще дам 100 лв на баща си и майка си...

Най-добрия бизнес на тая територия.

Напълнихте ли партийната каса, а? А глупаците пускат ли пускат фишове. Ей, това му се вика далавера.

Е, няма как, нали първо глупаците трябва да надуят джакпота? Според тебе от де идват тея пари?

А бе, некой да е чул чистачка или дъщеря на чистачка да уцели джакпота? Или некое сираче?...

Вече няма смисъл с това единствено теглене и умрелите награди ЗА ПЕТИЦА - ОКОЛО 2000 лв, то не си заслужава. залогът за участие вече е много скъп-0,85 на колонка, има 1 теглене и мижави печалби...а да се натрупа такъв голям джакпот отново ще са нужни 5-6 години...на печелившите честито, да си ги харчат със здраве милионите.

DIDA

Като чета коментарите по-долу за сетен път се убеждавам, че българинът мрази (ненавижда) забогателите, по-умните от него и успелите. Неравенството (особено наследственото) е дискомфорт за българина и предизвиква неприязън и го кара да се чувства подозрителен и убеден, че всичко е нагласено и незаконно. Може би затова сме една от най-нещастните нации в света....

Забавен си, културно казано!

Да питам само от коя планета точно правите този коментар. Със сигурност не сте от Земята и по конкретно от България. Хората не ненавиждат забогателите, а начина по които забогатяват. Тази подробност е много важна. Явно че има марсианци които тръпнат от възхищение и наричат измамите, далаверите и кражбите умност и успех. Браво на вас.

DIDA

Пич, още през 1859 г. на градския часовник в Габрово е залепена анонимна хартийка, в която е изложен списък на чорбаджии "Седем души от народни изедници, чорбаджии, които особено мъчат народа..." Още от стари времена хидрата за бълагарина са "кмета, даскала и попа". От тия тримата, само попа не е бил назначаван по партизанска линия. Както виждаш и до сега нищо ново под слънцето, освен бля, бля, бля... само, че в Интернет...

Аман от мошенници и боклуци. Играйте тото Играйте

Това, че спечелилия е кметски зет веднага се набива на очи. Но, човек като порови само 5 минути в Гугъл с името Николай ДинковНинджата, веднага се вижда какво лайно е и нещата лъсват напълно. Те направили измама с тото - направили, ама много нагла цялата работа. И кмета и зет му са пословично известни в региона, публична тайна е, че притежават град.

Смешното е, че прасешките сайтове са забранили всякакви коментари под тази тема! Нещо се срамуват! Защо ли? Дали някой е повярвал, че далавераджията с ВЕЦ-а е спечелил тези 7 милиона честно и почтено? Писна ми от крадене в тази държава!!! Направиха ни хептен на будали!

Е, тя пак същата работа излезе ;) Интересна е историята на тати-свати на милионерите. В статията правилно е припомнено, че човекът е кмет три-четири-пет мандата в Симитли, но е важно кой и как го е крепял през годините: 1. 2003 Партия Зелените. 2. 2007 НДСВ, 2008 вече кметът става влиятелен член на НДСВ. 3. 2011 подкрепен от БСП и Корнелия Нинова, 2014 въртейки се присяда на Николай Бареков и дори му създава структури. 5. 2015 вече е единният кандидат на ГЕРБ и БСП!? И джакпотът като бонус...

Демек слуга на БКП.

Коментари - Кметска дъщеря и съпругът й спечелиха джакпота от над 7 млн. | Днес.dir.bg

Кметска дъщеря и съпругът й спечелиха джакпота от над 7 млн.

Съпрузите Полина и Николай Динкови спечелиха огромния джакпот от 7 095 423 лв. с пуснат фиш в тото пункта на улица "Дойран" в Благоевград.

Обратно в новината

Коментари - Кметска дъщеря и съпругът й спечелиха джакпота от над 7 млн. | Днес.dir.bg

Коментари

Удобно забихте статията в 3-та глуха!Мамини сладки!

Не всеки ще приеме ролята на милионер срещу 100 хиляди.Трябва да си шматка,мошеник и да не ти пука от нищо.Намерили са точния човек и толкова.Поредна голяма лъжа за спечелени пари.

Докато има бальци да играят ще има и тарикати да печелят.

само за протокола, някои знае ли кво стана с другия случаен късметлия от Перник, къде НАП го погна за неплатени данъци? И тои беше с някви грандомански идеи за собствен бизнес

Нищо ! Оказа , че има милиони кредити !

Нещо напоследък джакпотът все се печели от хора с кинти

Господи! Това ли сме тази хубава , любезна, добра нация? Никога преди не бях срещал толкова много завист и злоба, както в първите две страници на този форум. Гадно, отврътително, много примитивно! Може би именно тези нападки разкриват истинските мечти и желания на злобарите - да перат пари, ако имат тази възможност Драги късметлий, да Ви е честита печалбата и да сте живи и здрави дълги години на пук на завистливите! Най-сърдечни ПОЗДРАВИ!!!!!!!!!!!

Ти си пенчо от ул.Хайдушко изворче!

Вижте сега драги конспиратори , разследвахме най-щателно "случая" с "6"-цата на въпросния гражданин !!! И всички в "Управлението" стигнахме единодушно , че тия от Спортния Тотализатор са ЧИСТИ КАТО СЪЛЗА. Та дори и по-чисти !!! Просто не е възможно за "умни" хора като нас ТЕЗИ ГОСПОДА ДА СА ТОЛКОВА ГЛУПАВИ , ЧЕ ДА НЕ СИ ПОМИСЛИМ , ЧЕ СЕ ПЕРАТ ПАРИ ..И ТО - МИЛИОНИ ........... Така , че "логиката" ни показа правилния път : " Или е ГОЛА ИСТИНА КЪСМЕТА НА господин "НИНДЖАТА"... ИЛИ ТИЯ СА МНОООГОО АМА МНООООГООО ХИТРИ ОТ СПОРТНИЯ ТОТАЛИЗАТОР ..ИЛИ .... може навярно ние да сме тъпи .. ама щом сме на високи и отговорни постове / а там сте ни поставили вие.../ - ЗНАЧИ ДАЛАВЕРА НЯМА , СПРАВЕДЛИВОСТТА ПАК Е ВЪЗТЪРЖЕСТВУВАЛА !!! ТАКА , ЧЕ ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА ../ ОТДАВНА ДОШЛА ЗА НЯКОИ ДЕ ../ :)))))))))))))

гледам тук че повечето хора набеждават тегленето на числата от тотото за нагласено. не мога да твърдя че не е, но все пак тегленето е механично. а какво да кажем за тъи наречената "национална лотария" при която тегленето им е компютърна анимация, където манипулирането е възможно 100%. комарджиите харчещи парите си по "машинките" много добре знаят за какво става дума. ... между другото знаете ли кои е собственик на компютърната лотария, която пък никакви печалби не раздава, а само по 1000 лева на актиорите в рекламите ? ???

Отдавна стана ясно, че манипулациите в тотализатора (БСТ) се правят с добавяне на фиш на мястото на непечеливш фиш. По същия начин направиха удара и във Варна преди време, когато обвиниха двама компютърно неграмотни курсанта от военно-морското училище. Що се отнася до сферата - и тя може да се манипулира. Опитайте се да понаучите английски, опитайте се да ползвате Гуугъл и потърсете инфо за манипулация на подобни игрални инвентари: бинга, тота, лотарии.

Наглеци!Откраднахте и едната надежда на народа,да мечтае!

Защо полицията е задържала и разпитвала Николай Динков-Нинджата преди 3 години Николай Динков, късметлията, който уцели рекордния джакпот от 7095 423 лева, се прочу в региона преди 3 години, когато бе посочен като поръчител на побой над лидера на ГЕРБ в Симитли Георги Лунджов. Година по-късно зетят на кмета на Симитли яхва суперскъпо "Порше Панамера", върти бизнес и ресторантьорство и живее със семейството си в имение на хълма Баларбаши над Благоевград, пише "Телеграф". В такива случаи се потвърждава максимата ,че "пари при пари отиват"

да и тези от нашите шестаци и БСП и библиотекари и КГБ и нямат край

Има ли някой,който да не мисли че е нагласена работата,и понеже ги подхванаха Кметовете да ги проверяват за имотното им състояние заради тези малки уж селски къщички,и сега тези си перат парите.

цирк - 23.02.2010 г. 21:12:38 Това може би е най големият успех на Паскалев. А какво направи с офиса на НДСВ и други приятелски партии на БКП /БСП. Взе Синята къща и я е дал за ресторант на Ап. Апостолов кмет на Симитли ,който чрез криминално проявиният си зет Николай Динков - Нинджата ще го стопанисва. Сега това заведение може да стане иделно депо за продажба на " пудра захар " от зетя Нинджата . Предлагам на Паскалев да вземе и другите партийни клубчета и да ги даде на пример приближените налкодилъри на Маникатов от Сандански , Пламен Джудисто или други дилъри в региона . Срам и позор. Хубаво го грабнаха тия от ГЕРБ ,като Прегьов ,но нещо дадоха на заден и тоя вдигна гравата. Не е лошо да се качи на един автомобил и да види какво е състоянието на улиците , а то в голямата си част е дупка до дупка.

Кога и мен нещо ще ме бутне към тотото за джакпота?

Не ми трябват на мен някакви въшкави милиони от тото2. Дайте ми кметско място, кметство ми дайте!

ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ. ТОВА Е ЯСНО. КОЙ, КОЙ ОБИРА ТАЗИ КАСИЧКА НА БЕДНИТЕ НАИВНИЦИ? По пътя на логиката трябва да е властващата партия.

1-во.Тегленето на големите печалби се манипулира.Под манипулация разбирайте,задържане на джакпота и"спечелването"му от подставено лице.Никога няма да върнат механичните ръчни сфери и да стане като в Испания,малки дечица да изтеглят топките,защо ли?! 2-ро.Когато се повториха числата в два последователни тиража от 6/42,имаше смяна на ръководството и явно от страна на старото,не е бил сменен софтуера.Причината-саботаж,или отмъщение.А може и от нехайство от новото ръководство тогава да е станала издънката.Съвет,играйте 5/35.Шанса за печалба е много по-голям 1/350 000 Петицата стига до 27 000 не е голяма сумата,но играта там е честна.

Стига сте мрънкали,подкрепихме ГЕРБ С НЯКОЙ ЛЕВ ЗА ИЗБОРИТЕ!

Повече няма да "играя" ТОТО (не, че съм редовен, пускам фиш 2,3 пъти годишно). Вече няма анонимност, има разсрочено плащане.

Трябва пълна анонимност, за да не се усети матряла какво става. А рекламите с "печелившите" да са само с наети актьори, както е в момента.

ОСТАВКА,разследване,съд и затвор за цялата крадлива хунта от ГРОБ.

Имаме преки и косвени данъци. А също и доброволен - данък тото. :)))

Напишете името на "победителя" Николай Динков Нинджата в търсачките и ще ви излезе информация за победителя. И продължавайте да вярвате, че всичко е честно, продължавайте да играете и да пълните гушките на управляващите!

Николай Динков Нинджата и Аква енерджи .. и четете!

поредната,измама,правят ни на Глупаци!

Стига теории на конспирацията ,единственото съмнение е ,че този може да си е купил фиша ,това е практика от години ,печелившите продават на подходящият човек за да останат анонимни ,купувача от своя страна си оправдава парите ,при соца фиш с шестица от 20000 се продаваше за 25000 ,иначе по новият правилник на тотото всички печалби от над 10000 се обявяват публично ,така ,че този джакпот така или иначе щеше да е обявен.

Кучетата лаят, керванът си върви...Хората безпомощно наблюдават как кражбите и далаверите се вихрят с пълна сила, а отличникът Борисов ни обещава светли бъднини! На 50 години съм и вместо да се радвам на живота обмислям в коя държава да емигрирам със семейството си! Трагедия!!!

Винаги съм се чудел защо не познавам нито един човек спечелил от лотарийни билети или тото, дори познат на мой познат никога не е печелил, а общувам с много хора ... Някой от вас познава ли такъв човек ? :)

jingiby

Да си харчат парите със здраве! Апропо, ако завистта можеше да се трансформира в енергия, то България нямаше да има нужда от внос нито на течни и твърди горива, както и на ядрено гориво. Всички електроцентрали щяха да се задвижват денонощно и безплатно а от колонките на бензиностанциите щеше да се лее безплатно гориво. Затова сме на тоя хал...

Или си много глупав, или си заработваш! Дано е второто, защото ми писна глупаците да дават акъл!

Вече са изхарчени !

Ти идиот ли си бе?

гледам много ревлиовци и мърморковци тук. първо: играенето на тото не е задължително. Bторо: навсякъде по света го има, и принципа е ясен и един. 50% за награди, 50% за компанията която държи правата за играта. мислите ли че на компанията им пука при кого отива джакпота?

много ясно, че им пука. ти ако разиграваш 7 млн. няма ли да ти пука

не те разбирам. тотото вече е прибрало другите 7 млн, а тези 7 млн трябва да бъдат дадени като печалба. какво да ги бърка при кого ще отидат???

Интересно защо махнаха второто теглене в 6/49,хубави милиони ще падат, хем народът ще пуска, хем ще се натрупват милиони, хем ще има нови "законни"милионери :)

Бизнеса е един и същ, пазара - също. Тъй като доверието в тото се срина, измислиха ред други зарибявки и пак кервана си върви.

someone

всеки път като пускам фиш имам едно наум, че може всичко да е нагласено. като много неща в българия, и тази печалба буди съмнения - кметове, герб. ако е честно - добре.

Като чуя за подобна "новина" и все се сещам как преди години двама добрички бизнесмена (бившия шеф на Сердика и шефа на голяма саламена фабрика), решили да играят двамата с единичен фиш (нямали са пари да повече може би?). И спечелиха джакпота. После парите от джакпота влезнаха във фирмите им и закриха "червената каса". Счетоводителите знаят - червена каса има когато купуваш /теглиш ДДС/ и продаваш без документи /не внасяш ДДС/. Така че, поредната далавера показана във вид на новина.

В Англия, четох, неотдавна, че някакъв автомонтьор е спечелил 100 милиона фунта. А тук разни бизнесмени и кметове. Жалко, че хората се лъжат, а може би и се надяват да спечелят петица, че може би е "по-сигурно и безопасно". Според мен, ако обикновен човек спечели само ще го рекетират да им даде парите, ще го намразят всичките му приятели и роднини. Въобще ще си развали живота. Или освен ако взема парите и на следващия ден в чужбина.

Дори наши роми спечелиха 50 млн. веднъж, та се наложи да доказват по съдебен ред, че не са законно в страната, следователно фиша им не е валиден ,а за разкош ги бутнаха в пандиза за кратко. У нас нищо не се оставя на късмета, нито на свободната конкуренция. Всеки лев е претеглен и е ясно от къде за къде заминава.

Оправихме рИформата, бетонирахме властта, все така ще е , свиквайте.

Всичко е въпрос на късмет, всеки може да спечели. Пускайте фишове и пълнете гушата на тия с доброволен данък "тото".

гледам тук че повечето хора набеждават тегленето на числата от тотото за нагласено. не мога да твърдя че не е, но все пак тегленето е механично. A какво да кажем за тъи наречената "национална лотария" при която тегленето им е компютърна анимация, където манипулирането е възможно 100%. комарджиите харчещи парите си по "машинките" много добре знаят за какво става дума. ... между другото знаете ли кои е собственик на компютърната лотария? ???

Мамин Делянчо

Тия от край време са по тънките далавери , познавам ги. Всичко е нагласено , всичко в тази държава е МЕНТЕ !!!

На Пеевски майкаму от къде има парички? Друго си е да си бил шеф на ТОТОто. На врмето в средата на 90-те беше. Тогава уволниха един директор от тотото, не помня как се казваше. Та човека каза, че щял да разкаже, какви работи стават там и след 3 дена го намериха до кофите за боклук пред блока дето живееше

Има един стар лаф, че тотото е ежеседмично преброяване на глупаците в България. Сега пак изчакаха да се събере прилична сума и хоп някой бил спечелил. И какво е това теглене по тв дето изобщо не можеш да разбереш на живо ли е, на запис ли е.

Ще спечеля 7 млн., пък ще дам 100 лв на баща си и майка си...

Най-добрия бизнес на тая територия.

Напълнихте ли партийната каса, а? А глупаците пускат ли пускат фишове. Ей, това му се вика далавера.

Е, няма как, нали първо глупаците трябва да надуят джакпота? Според тебе от де идват тея пари?

А бе, некой да е чул чистачка или дъщеря на чистачка да уцели джакпота? Или некое сираче?...

Вече няма смисъл с това единствено теглене и умрелите награди ЗА ПЕТИЦА - ОКОЛО 2000 лв, то не си заслужава. залогът за участие вече е много скъп-0,85 на колонка, има 1 теглене и мижави печалби...а да се натрупа такъв голям джакпот отново ще са нужни 5-6 години...на печелившите честито, да си ги харчат със здраве милионите.

DIDA

Като чета коментарите по-долу за сетен път се убеждавам, че българинът мрази (ненавижда) забогателите, по-умните от него и успелите. Неравенството (особено наследственото) е дискомфорт за българина и предизвиква неприязън и го кара да се чувства подозрителен и убеден, че всичко е нагласено и незаконно. Може би затова сме една от най-нещастните нации в света....

Забавен си, културно казано!

Да питам само от коя планета точно правите този коментар. Със сигурност не сте от Земята и по конкретно от България. Хората не ненавиждат забогателите, а начина по които забогатяват. Тази подробност е много важна. Явно че има марсианци които тръпнат от възхищение и наричат измамите, далаверите и кражбите умност и успех. Браво на вас.

DIDA

Пич, още през 1859 г. на градския часовник в Габрово е залепена анонимна хартийка, в която е изложен списък на чорбаджии "Седем души от народни изедници, чорбаджии, които особено мъчат народа..." Още от стари времена хидрата за бълагарина са "кмета, даскала и попа". От тия тримата, само попа не е бил назначаван по партизанска линия. Както виждаш и до сега нищо ново под слънцето, освен бля, бля, бля... само, че в Интернет...

Аман от мошенници и боклуци. Играйте тото Играйте

Това, че спечелилия е кметски зет веднага се набива на очи. Но, човек като порови само 5 минути в Гугъл с името Николай ДинковНинджата, веднага се вижда какво лайно е и нещата лъсват напълно. Те направили измама с тото - направили, ама много нагла цялата работа. И кмета и зет му са пословично известни в региона, публична тайна е, че притежават град.

Смешното е, че прасешките сайтове са забранили всякакви коментари под тази тема! Нещо се срамуват! Защо ли? Дали някой е повярвал, че далавераджията с ВЕЦ-а е спечелил тези 7 милиона честно и почтено? Писна ми от крадене в тази държава!!! Направиха ни хептен на будали!

Е, тя пак същата работа излезе ;) Интересна е историята на тати-свати на милионерите. В статията правилно е припомнено, че човекът е кмет три-четири-пет мандата в Симитли, но е важно кой и как го е крепял през годините: 1. 2003 Партия Зелените. 2. 2007 НДСВ, 2008 вече кметът става влиятелен член на НДСВ. 3. 2011 подкрепен от БСП и Корнелия Нинова, 2014 въртейки се присяда на Николай Бареков и дори му създава структури. 5. 2015 вече е единният кандидат на ГЕРБ и БСП!? И джакпотът като бонус...

Демек слуга на БКП.