Коментари - Обвиниха двама от ФСБ за кибератаката срещу Яху | Днес.dir.bg

Обвиниха двама от ФСБ за кибератаката срещу Яху

САЩ повдигнаха обвинения срещу двама офицери от руското разузнаване (ФСБ) и двама хакери, които им сътрудничели за кибератака срещу Яху (Yahoo).

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха двама от ФСБ за кибератаката срещу Яху | Днес.dir.bg

Коментари

Ах тези луди говеда, добре обвинявате...А доказателствата къде са?! Нека ги покажат пред света! Или пак ще разчитаме на кукуто Джейн Псаки: Имаме силни доказателства че са руснаците...но не можем да ви ги покажем!

"Яху призна публично за пробива от 2014 г. едва през септември миналата година, когато започна да уведомява най-малко 500 милиона потребители, че техните имейл адреси, рождени дати, отговори на въпроси за сигурността и друга лична информация може би е открадната." МОЖЕ БИ? "Кражба" от 2014 призната през 2016? В разгара на тъпия скандал, раздухван най-активно иминно от Вашингтон пост? Ало, прокуратурата, има ли труп или няма труп? Ако няма труп как така има убийство, че и сочим убиеца? Къде е спала АНС с безмерните си възможности, с възможностите на прилаганите Fairview, Stormbrew, Blarney, Prism, Upstream? И при всичко това "МОЖЕ БИ"? А може би не, а? Може би толкова, колкото и химическите оръжия на Садам бяха химически и на Садам?

НИЩО НОВО, КРЕМЪЛСКИТЕ ХАКЕРИ НА ДЖУДЖУ ПРАВЯТ ТОВА ВСЕКИ ДЕН.

"САЩ повдигнаха обвинения срещу двама офицери от руското разузнаване (ФСБ) и двама хакери, които им сътрудничели за кибератака срещу Яху (Yahoo)." А ДОКАЗАТЕЛСТВАТА?

ЩОМ ИМА ОБВИНЕНИЕ ЗНАЧИ ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА.

ЩОМ ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ДА ГИ СТРЕЛЯТ НАПРАВО. КАКВО НИ ГУБЯТ ВРЕМЕТО!

Вие ще сте им служебен защитник и имате право да се запознаете с обвиненията и доказателствата. Аз бих се доверил на американските журналисти, които очаквам да разпитват достатъчно. Те не са като руските (и български) журналисти, които или са част от пропагандата или са на двойна заплата към някоя гад

Американските журналисти не зависят от лобита и заплата, правят го за чест и слава.

Шило

Скучно и предсказуемо.

Така е, тия работи руснаците ги правеха още от времето на КГБ.

Така е, дори когато нямаше компютри и електронна поща, КГБ пак ги хакваше...

Американците пак се самозабравят изапочват да говорят с могъща бяла Русия така, както се карат на аборигените от Третия свят. Никога не си дават сметка, че ако Путин реши да бъде истински лош с тях - така, както те са зли с всички останали, досега САЩ щяха да са една бедна, разрушена и нищо неструваща кочина. Да благодарят на великото руско търпение и благородство. А каквото му трябва на Путин, той така или иначе ще си го вземе, щом е в интерес на сигурността - все едно дали чрез хакери или гангстери.

да попитам - ФСБ или СВР? Щото руското разузнаване е СВР по принцип....

А Яху криели факта, че има откраднати данни цели 2 години - Браво! И това ако не е параграф 22, не знам кое е. САЩ издирват най-опасният хакер в света Алексей Белан, дават 100 000 долара само за информация, която може да помогне за залавянето му, а в същото време Белан е соц. мрежи и поства всеки ден. Тука става нещо като нашата полиция, където смятат, че издирването на даден човек се състои в качването на снимка в сайт "Издирва се" и това е. Дефакто никой, ама никой не го търси. Та така и ФБР-то с издирваните хакери. Ха добрутру!

Все още не могат да го хванат през соц. мрежи или да го дръпнат през флопито. В най-добрия случай могат да разберат, че е в Русия примерно и да питат Путин дали ще го екстрадира. Знаете какъв ще е отговора.

Обвинения са повдигнати на двама служители на Федералната служба за сигурност на Русия и на двама хакери, с които работели, предаде БГНЕС. Американските официални лица обявиха, че един от тези хора е Карим Баратов, който е арестуван вчера в Канада.

Каквото повикало, такова се обадило! Време е американците да цетет редовно българските поговорки, понеже са държава на 200 години и нямат такива. :))) Момчета успех с четенето или си чупете дебелите черепи.

ЕДИН САТЕЛИТЕН ТЕЛЕФОН С МРЕЖОВ ПОРТ МОНТИРАН В НЯКОЯ ПОДСТАНЦИЯ ПО ИЗТОЧНОТО КРАЙБРЕЖИЕ МОЖЕ ДА ОСТАВИ БЕЗ ТОК ПОНЕ ПОЛОВИН АМЕРИКА ... И ДИРЕКТНО СОФТУЕРА ИДВА ПРЕЗ СПЪТНИКА ..... НИКОЙ НЯМА ДА СИ ИГРАЕ С ДЖОБЕН ТЕНИС :))) ....

Това го могат руските боклуци.

Хамериканските боклуци се побъркаха ...

МОЖЕ И В УНИВЕРСИТЕТ ИЛИ БИБЛИОТЕКА - САТЕЛИТА - КОМПЮТЪРЧЕТО - ЛАН-ПОРТА ...САМО ДА ИМА ЛАН МРЕЖА - И ДИРЕКТНО СТОТИЦИ ХИЛЯДИ КОМПЮТРИ СА ЗАРАЗЕНИ :))

ХА, ХА, ХА! Тия са пълни майтапчии! Защо не КИТАЙСКИ или СЕВЕРОКОРЕЙСКИ хакери, които са повече и по-добре обучени за това? Дори в политически план това звучи хумористично, но явно янките окончателно са оглупели и са се превърнали в тотални ЗОМБИТА!

Колко са загрижени американците, милите те! А когато се оказа, че САЩ подслушват разговорите на Меркел и един куп президенти на чужди, суверенни държави? Защо това не се сметна за нещо престъпно и смущаващо?!

Е що аджаба не са си оправили сигурността по сървърите? Както го можете вие, така и ребятата.

След разкритията на уикиликс това ми се вижда смешно ! Нашия ДАНС е същия като ФБР , пари искат постоянно , а работата ще почака ! За това е пълна Държавата с пришълци и такива като ББ крадат като за последно и няма виновни !

следващите обвинения ще са към жителите на новооткритите от наса планети

Какво излиза от всичко това-че на "най технологичната и развита държава" разбиват базите данни , акаунтите на държавни служители... някакви хакери от Русия.Явно на американците им стига акъла само да обвиняват ,но не и да си защитят информацията от външна намеса.Жалко,мислех ги за много по добри в тая област.А явно не ги бива.

При това пропаднали хакери комунисти, пропити с бояришник, на които не им стига акъла една кола да произведат... ама иначе си ги хакват по норматив високо развитите технологични гиганти.

Звучи ми много ефтино и плоско подобно поведение. След последните разкрития публикувани в Уикилйкс, американската машина се опитва да измести центъра на внимание, както и да втвърди разбиранията на средностатистическия американски промит мозък. Боли ме, обаче, фактът ,че Старата Госпожа Европа няма нито топките нито силата, да реагира на подобно статукво.

Хакерите хакнали хакерите!

въпрос: какво е "аганицията за национална сигурност" на щатите ? отговор: наи-голямата хакерска организация в света. на въпроса кава копютърна техника притевавате, директорът на съща организация отговорил: декъри компютри всичко друго е маитап :)

Ха, тези знаят всичките ни служители и с кого се срещат? Нали трябваше да сме потайни и да не се знае кои сме и с какво се занимаваме. Ще има чистка.

поздравявам двамата хакери с едно изпълнение на ФСБ - Пак ще се срещнем след 10 години...

Почна се с отвличане на вниманието. Вдигнаха лихвата, т.е. край на евтините пари от което следва поскъпване на кредити и почнаха да замазват очите на хората с евтините трикове - как 4-ма души хакнали супер конгломерат като Яху. И за да е по-достоверна инсинуацията двама от тях са от ФСБ (КГБ), а двама са просто хакери.

Че нали самите Яху казаха че пробивът е от службите на САЩ. Какви са тези смешки сега?

Аз друго не разбрах. Дори и това да не е фалшива новина, америкаците не мислят ли, че само се излагат с този вой, как ги хакват руснаците. Някак признават превъзходство, щом не могат да се справят с това. То по-логично да си го премълчават това.

Крадеца вика дръжте крадеца!

...слагат Ни новина Домакините... - Първо - Следва да направим изводите и то Конкретните ...чакПосле - Може да оставим хлабинности за Тъпотевици и Пропаганда... Да или ДА ?

Мерси :) Хахахаха.... Прав си Дърво....

злото освен да руши и краде друго не може, а и лада калина, трябва да задължат всеки комунист с лада

dsco@

Правото на шпионаж и въобще Правото е монопол само на US правителството и корпорациите. Ето това оспорват руснаците. Не казвам, че го правят от чисто идеологични причини, а само че те оспорват едноличното лидерство на САЩ. Европа са си бюрократи с досиета в ЦРУ, Япония си е под военна окупация, за което и плаща по $1.2 милиарда на година, а Китай няма как да се противопостави без да изгуби много пари и пазари. Останаха руснаците като единствени с някакви топки. За това и те са най-лошите. И най-вече оня КГБец, който вместо да подарява като Горбачов и краде като Елцин, тръгнал да се зъби на ГОСПОД.

Някакви смахнати соросоиди ни убеждаваха, че руснаците били прости мурзилки, ватници и ушанки, ядяли само картофи и не се къпели. А те се разхождат по сайтовете на секретните американски служби и вадят каквито си искат досиета. На кого да вярвам, вече не знам ...

Интересно, а хакерските атаки на ЦРУ към чужди държави и граждани са "демократични", нали? Още по-интересното е как разбраха, че точно тези двама служители на ФСБ са отговорни за атаките .... прекалено е наивно. Играта е някаква друга, но ние обикновените хора няма да получим цялата информация.

искам да питам, нали Русия беше изостанала страна от 19-ти век (когато не е имало компютри), и фалирала, как така ще бърка в сървърите на най-технологичната държава Ю ЕС ЕЙ ?

Сисадмините на сървърите на Яху са емигранти от бившия СССР.

"КРАДЕЦА ВИКА,ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА"!!!

...и СледКато Дори Яху потвърждава че Има такива Проблеми, и му коства Три Години разследване - представяме ли си какво Ни чака относно Нашето интернет Пространство ?!

Да - ще е Ни чувано Ни виждано по Тази Планета !

Едва ли в хамериканското твърдение има капчица истина. Но може да стане хубав филм ....

С Мерил Стрийп в главната роля на разобличител

Смешките свършиха. Отдавна. Знаете.

ФСБ не съм ги слушал повече от 10 години

Затова пък Федералнаta Служба за Безопасност те слуша нонстоп.

....мъ ич ни е вярну туй ки язе чух че били три офицерина и трима сержанти тц тц тц кък саму лъжът тия от краварско бърдо....

...и кат Вижда Човек контекстЪ и точкуваниетУ Тук - токуВиж Се сети че Би могло Да има попонасвързаниии....

Само двама ?! (ли Сте ) ...:-)))))))

От Yahoo просто не са си свършили работата по защита, ако има някаква капка истина в цялата тази история.

Яху - ета не Янко.

Кибератаката е направена от ЦРУ за да я припишат на руснаците. За ЦРУ работят 5000 криминални хакера.

Шило

Всъщност, дали има такива хора?

Яхуто и Обвинителите - Естествено. ...а онея - Явно че Имат многоименясване, И виртуално И наяве ..+ И каскада Под тях.

ПО КАКЪВ НАЧИН ЯХУ Е СВЪРЗАНО С АМЕРИКАНСКИТЕ ИЗБОРИ, ЧАСТНИЯ СЪРВЪР НА ХИЛЪРИ, ДЪРЖАВНИТЕ АМЕРИКАНСКИ САЙТОВЕ? ЕТО ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА РАЗСЛЕДВАТ СЛУЖБИТЕ!!! САМИ СЕ ПРАВИТЕ ЗА СМЯХ!

Това американско обвинение е само първа стъпка. Може да се очаква Русия да бъде изключена от достъп до Яху. И не само ... Американската лудост няма граници, особено когато САЩ губи лидерство и позиции

Е това е егати тъпотията - вместо да осъдят и вкарат в пандиза безотговорните тлъстаци от Яху начело с оная манекенка там куха лейка - повдигат обвинения за пробив. При положение, че от Яху са толкова тъпи, че им е открадната информация за милиони хора - откъде пък им дойде акъл та да идентифицират кой им я е откраднал? А? Ясно е , че е измишльотина за простия народ.

Нещастниците подслушват цял свят от десетилетия, а сега могат и да ни наблюдават директно в реално време благодарение на фейса и другите подобни месинджъри простотий то те затова и ги направиха основно. Сега разбираш ли руските военни им пречат, че отскоро сигурно им дават отпор в кибер издевателствата над цял свят!

Шило

Уффф, притесних се за Формация "Студио Балкантон"

Шиле, че си тъпо го знаем, но не се прави на идиот!

Шило

Е, не могат всички да са умни, красиви, интелигентни...Нали?

САЩ колко са се загрижили да не се подлсушват гражданите им! Ами нали ЦРУ слуша цял свят, ние какво да кажем?!?! Цаца, заеми се с ЦРУ, искаме осъдени и да ни платят обещетение. Действай!!!

мен пък ме слушаха и ме слушат ама за винаги мълча кат насрана...пардон без като...

Дебилите това ли успяха да измислят след поредната порция на Уикилийкс?!

Малииии, как се притесних! Помислих, че бил Карим Бензема, ама некой друг Карим бил.

От wikileaks Програма ubrela е създаване зловреден код и проникване в компютри и оставяйки улики че това са били Руснаци

САЩ от къде знаят ,че хакера не е бил Медведев и не е извършил тази "хакерска атака " по нареждане на Путин !??

Той е прекалено тъп

Кухолейков, не си оригинален.

Хахахаха! Крадецът вика: "Дръжте крадеца!"...

Коментари - Обвиниха двама от ФСБ за кибератаката срещу Яху | Днес.dir.bg

Обвиниха двама от ФСБ за кибератаката срещу Яху

САЩ повдигнаха обвинения срещу двама офицери от руското разузнаване (ФСБ) и двама хакери, които им сътрудничели за кибератака срещу Яху (Yahoo).

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха двама от ФСБ за кибератаката срещу Яху | Днес.dir.bg

Коментари

Ах тези луди говеда, добре обвинявате...А доказателствата къде са?! Нека ги покажат пред света! Или пак ще разчитаме на кукуто Джейн Псаки: Имаме силни доказателства че са руснаците...но не можем да ви ги покажем!

"Яху призна публично за пробива от 2014 г. едва през септември миналата година, когато започна да уведомява най-малко 500 милиона потребители, че техните имейл адреси, рождени дати, отговори на въпроси за сигурността и друга лична информация може би е открадната." МОЖЕ БИ? "Кражба" от 2014 призната през 2016? В разгара на тъпия скандал, раздухван най-активно иминно от Вашингтон пост? Ало, прокуратурата, има ли труп или няма труп? Ако няма труп как така има убийство, че и сочим убиеца? Къде е спала АНС с безмерните си възможности, с възможностите на прилаганите Fairview, Stormbrew, Blarney, Prism, Upstream? И при всичко това "МОЖЕ БИ"? А може би не, а? Може би толкова, колкото и химическите оръжия на Садам бяха химически и на Садам?

НИЩО НОВО, КРЕМЪЛСКИТЕ ХАКЕРИ НА ДЖУДЖУ ПРАВЯТ ТОВА ВСЕКИ ДЕН.

"САЩ повдигнаха обвинения срещу двама офицери от руското разузнаване (ФСБ) и двама хакери, които им сътрудничели за кибератака срещу Яху (Yahoo)." А ДОКАЗАТЕЛСТВАТА?

ЩОМ ИМА ОБВИНЕНИЕ ЗНАЧИ ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА.

ЩОМ ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ДА ГИ СТРЕЛЯТ НАПРАВО. КАКВО НИ ГУБЯТ ВРЕМЕТО!

Вие ще сте им служебен защитник и имате право да се запознаете с обвиненията и доказателствата. Аз бих се доверил на американските журналисти, които очаквам да разпитват достатъчно. Те не са като руските (и български) журналисти, които или са част от пропагандата или са на двойна заплата към някоя гад

Американските журналисти не зависят от лобита и заплата, правят го за чест и слава.

Шило

Скучно и предсказуемо.

Така е, тия работи руснаците ги правеха още от времето на КГБ.

Така е, дори когато нямаше компютри и електронна поща, КГБ пак ги хакваше...

Американците пак се самозабравят изапочват да говорят с могъща бяла Русия така, както се карат на аборигените от Третия свят. Никога не си дават сметка, че ако Путин реши да бъде истински лош с тях - така, както те са зли с всички останали, досега САЩ щяха да са една бедна, разрушена и нищо неструваща кочина. Да благодарят на великото руско търпение и благородство. А каквото му трябва на Путин, той така или иначе ще си го вземе, щом е в интерес на сигурността - все едно дали чрез хакери или гангстери.

да попитам - ФСБ или СВР? Щото руското разузнаване е СВР по принцип....

А Яху криели факта, че има откраднати данни цели 2 години - Браво! И това ако не е параграф 22, не знам кое е. САЩ издирват най-опасният хакер в света Алексей Белан, дават 100 000 долара само за информация, която може да помогне за залавянето му, а в същото време Белан е соц. мрежи и поства всеки ден. Тука става нещо като нашата полиция, където смятат, че издирването на даден човек се състои в качването на снимка в сайт "Издирва се" и това е. Дефакто никой, ама никой не го търси. Та така и ФБР-то с издирваните хакери. Ха добрутру!

Все още не могат да го хванат през соц. мрежи или да го дръпнат през флопито. В най-добрия случай могат да разберат, че е в Русия примерно и да питат Путин дали ще го екстрадира. Знаете какъв ще е отговора.

Обвинения са повдигнати на двама служители на Федералната служба за сигурност на Русия и на двама хакери, с които работели, предаде БГНЕС. Американските официални лица обявиха, че един от тези хора е Карим Баратов, който е арестуван вчера в Канада.

Каквото повикало, такова се обадило! Време е американците да цетет редовно българските поговорки, понеже са държава на 200 години и нямат такива. :))) Момчета успех с четенето или си чупете дебелите черепи.

ЕДИН САТЕЛИТЕН ТЕЛЕФОН С МРЕЖОВ ПОРТ МОНТИРАН В НЯКОЯ ПОДСТАНЦИЯ ПО ИЗТОЧНОТО КРАЙБРЕЖИЕ МОЖЕ ДА ОСТАВИ БЕЗ ТОК ПОНЕ ПОЛОВИН АМЕРИКА ... И ДИРЕКТНО СОФТУЕРА ИДВА ПРЕЗ СПЪТНИКА ..... НИКОЙ НЯМА ДА СИ ИГРАЕ С ДЖОБЕН ТЕНИС :))) ....

Това го могат руските боклуци.

Хамериканските боклуци се побъркаха ...

МОЖЕ И В УНИВЕРСИТЕТ ИЛИ БИБЛИОТЕКА - САТЕЛИТА - КОМПЮТЪРЧЕТО - ЛАН-ПОРТА ...САМО ДА ИМА ЛАН МРЕЖА - И ДИРЕКТНО СТОТИЦИ ХИЛЯДИ КОМПЮТРИ СА ЗАРАЗЕНИ :))

ХА, ХА, ХА! Тия са пълни майтапчии! Защо не КИТАЙСКИ или СЕВЕРОКОРЕЙСКИ хакери, които са повече и по-добре обучени за това? Дори в политически план това звучи хумористично, но явно янките окончателно са оглупели и са се превърнали в тотални ЗОМБИТА!

Колко са загрижени американците, милите те! А когато се оказа, че САЩ подслушват разговорите на Меркел и един куп президенти на чужди, суверенни държави? Защо това не се сметна за нещо престъпно и смущаващо?!

Е що аджаба не са си оправили сигурността по сървърите? Както го можете вие, така и ребятата.

След разкритията на уикиликс това ми се вижда смешно ! Нашия ДАНС е същия като ФБР , пари искат постоянно , а работата ще почака ! За това е пълна Държавата с пришълци и такива като ББ крадат като за последно и няма виновни !

следващите обвинения ще са към жителите на новооткритите от наса планети

Какво излиза от всичко това-че на "най технологичната и развита държава" разбиват базите данни , акаунтите на държавни служители... някакви хакери от Русия.Явно на американците им стига акъла само да обвиняват ,но не и да си защитят информацията от външна намеса.Жалко,мислех ги за много по добри в тая област.А явно не ги бива.

При това пропаднали хакери комунисти, пропити с бояришник, на които не им стига акъла една кола да произведат... ама иначе си ги хакват по норматив високо развитите технологични гиганти.

Звучи ми много ефтино и плоско подобно поведение. След последните разкрития публикувани в Уикилйкс, американската машина се опитва да измести центъра на внимание, както и да втвърди разбиранията на средностатистическия американски промит мозък. Боли ме, обаче, фактът ,че Старата Госпожа Европа няма нито топките нито силата, да реагира на подобно статукво.

Хакерите хакнали хакерите!

въпрос: какво е "аганицията за национална сигурност" на щатите ? отговор: наи-голямата хакерска организация в света. на въпроса кава копютърна техника притевавате, директорът на съща организация отговорил: декъри компютри всичко друго е маитап :)

Ха, тези знаят всичките ни служители и с кого се срещат? Нали трябваше да сме потайни и да не се знае кои сме и с какво се занимаваме. Ще има чистка.

поздравявам двамата хакери с едно изпълнение на ФСБ - Пак ще се срещнем след 10 години...

Почна се с отвличане на вниманието. Вдигнаха лихвата, т.е. край на евтините пари от което следва поскъпване на кредити и почнаха да замазват очите на хората с евтините трикове - как 4-ма души хакнали супер конгломерат като Яху. И за да е по-достоверна инсинуацията двама от тях са от ФСБ (КГБ), а двама са просто хакери.

Че нали самите Яху казаха че пробивът е от службите на САЩ. Какви са тези смешки сега?

Аз друго не разбрах. Дори и това да не е фалшива новина, америкаците не мислят ли, че само се излагат с този вой, как ги хакват руснаците. Някак признават превъзходство, щом не могат да се справят с това. То по-логично да си го премълчават това.

Крадеца вика дръжте крадеца!

...слагат Ни новина Домакините... - Първо - Следва да направим изводите и то Конкретните ...чакПосле - Може да оставим хлабинности за Тъпотевици и Пропаганда... Да или ДА ?

Мерси :) Хахахаха.... Прав си Дърво....

злото освен да руши и краде друго не може, а и лада калина, трябва да задължат всеки комунист с лада

dsco@

Правото на шпионаж и въобще Правото е монопол само на US правителството и корпорациите. Ето това оспорват руснаците. Не казвам, че го правят от чисто идеологични причини, а само че те оспорват едноличното лидерство на САЩ. Европа са си бюрократи с досиета в ЦРУ, Япония си е под военна окупация, за което и плаща по $1.2 милиарда на година, а Китай няма как да се противопостави без да изгуби много пари и пазари. Останаха руснаците като единствени с някакви топки. За това и те са най-лошите. И най-вече оня КГБец, който вместо да подарява като Горбачов и краде като Елцин, тръгнал да се зъби на ГОСПОД.

Някакви смахнати соросоиди ни убеждаваха, че руснаците били прости мурзилки, ватници и ушанки, ядяли само картофи и не се къпели. А те се разхождат по сайтовете на секретните американски служби и вадят каквито си искат досиета. На кого да вярвам, вече не знам ...

Интересно, а хакерските атаки на ЦРУ към чужди държави и граждани са "демократични", нали? Още по-интересното е как разбраха, че точно тези двама служители на ФСБ са отговорни за атаките .... прекалено е наивно. Играта е някаква друга, но ние обикновените хора няма да получим цялата информация.

искам да питам, нали Русия беше изостанала страна от 19-ти век (когато не е имало компютри), и фалирала, как така ще бърка в сървърите на най-технологичната държава Ю ЕС ЕЙ ?

Сисадмините на сървърите на Яху са емигранти от бившия СССР.

"КРАДЕЦА ВИКА,ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА"!!!

...и СледКато Дори Яху потвърждава че Има такива Проблеми, и му коства Три Години разследване - представяме ли си какво Ни чака относно Нашето интернет Пространство ?!

Да - ще е Ни чувано Ни виждано по Тази Планета !

Едва ли в хамериканското твърдение има капчица истина. Но може да стане хубав филм ....

С Мерил Стрийп в главната роля на разобличител

Смешките свършиха. Отдавна. Знаете.

ФСБ не съм ги слушал повече от 10 години

Затова пък Федералнаta Служба за Безопасност те слуша нонстоп.

....мъ ич ни е вярну туй ки язе чух че били три офицерина и трима сержанти тц тц тц кък саму лъжът тия от краварско бърдо....

...и кат Вижда Човек контекстЪ и точкуваниетУ Тук - токуВиж Се сети че Би могло Да има попонасвързаниии....

Само двама ?! (ли Сте ) ...:-)))))))

От Yahoo просто не са си свършили работата по защита, ако има някаква капка истина в цялата тази история.

Яху - ета не Янко.

Кибератаката е направена от ЦРУ за да я припишат на руснаците. За ЦРУ работят 5000 криминални хакера.

Шило

Всъщност, дали има такива хора?

Яхуто и Обвинителите - Естествено. ...а онея - Явно че Имат многоименясване, И виртуално И наяве ..+ И каскада Под тях.

ПО КАКЪВ НАЧИН ЯХУ Е СВЪРЗАНО С АМЕРИКАНСКИТЕ ИЗБОРИ, ЧАСТНИЯ СЪРВЪР НА ХИЛЪРИ, ДЪРЖАВНИТЕ АМЕРИКАНСКИ САЙТОВЕ? ЕТО ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА РАЗСЛЕДВАТ СЛУЖБИТЕ!!! САМИ СЕ ПРАВИТЕ ЗА СМЯХ!

Това американско обвинение е само първа стъпка. Може да се очаква Русия да бъде изключена от достъп до Яху. И не само ... Американската лудост няма граници, особено когато САЩ губи лидерство и позиции

Е това е егати тъпотията - вместо да осъдят и вкарат в пандиза безотговорните тлъстаци от Яху начело с оная манекенка там куха лейка - повдигат обвинения за пробив. При положение, че от Яху са толкова тъпи, че им е открадната информация за милиони хора - откъде пък им дойде акъл та да идентифицират кой им я е откраднал? А? Ясно е , че е измишльотина за простия народ.

Нещастниците подслушват цял свят от десетилетия, а сега могат и да ни наблюдават директно в реално време благодарение на фейса и другите подобни месинджъри простотий то те затова и ги направиха основно. Сега разбираш ли руските военни им пречат, че отскоро сигурно им дават отпор в кибер издевателствата над цял свят!

Шило

Уффф, притесних се за Формация "Студио Балкантон"

Шиле, че си тъпо го знаем, но не се прави на идиот!

Шило

Е, не могат всички да са умни, красиви, интелигентни...Нали?

САЩ колко са се загрижили да не се подлсушват гражданите им! Ами нали ЦРУ слуша цял свят, ние какво да кажем?!?! Цаца, заеми се с ЦРУ, искаме осъдени и да ни платят обещетение. Действай!!!

мен пък ме слушаха и ме слушат ама за винаги мълча кат насрана...пардон без като...

Дебилите това ли успяха да измислят след поредната порция на Уикилийкс?!

Малииии, как се притесних! Помислих, че бил Карим Бензема, ама некой друг Карим бил.

От wikileaks Програма ubrela е създаване зловреден код и проникване в компютри и оставяйки улики че това са били Руснаци

САЩ от къде знаят ,че хакера не е бил Медведев и не е извършил тази "хакерска атака " по нареждане на Путин !??

Той е прекалено тъп

Кухолейков, не си оригинален.

Хахахаха! Крадецът вика: "Дръжте крадеца!"...