Коментари - Киев: Няма да признаем никакви избори в Крим | Днес.dir.bg

Киев: Няма да признаем никакви избори в Крим

Министерството на външните работи на Украйна изрази протест във връзка с провеждането на местни избори в Република Крим.

Обратно в новината

Коментари - Киев: Няма да признаем никакви избори в Крим | Днес.dir.bg

Коментари

ши ядете уя и пак ще ги признаете

и моста които руснаците строят няма да го признаем !!! XA XA XA

Все едно на ердоганя да му дреме че ние няма да му признаем изборите:))))))Тия наистина се чудят с какво да си чешат езиците...Нещо не съм чул в Крим да са искали някакво разрешение за това което смятат да правят на собствена територия от киевските майданци..

Крим не е Косово.

Чикън Киев - голяма работа е!

То половината Европа се чеше по главата и се чуди защо е признала настоящата власт в Украина... а Украина нямала нещо да признае...

Русия е мракобесна страна- знаете ли, че там са забранени гей- парадите ?

Мисля, че времето на комунистическото мракобесие и там свърши. И там лесбийките ще може да се таковате на воля.

ами който обяви референдума.За първи път ще има губернски избори, нещо несъществувало и от времето на цар Петър.

За реципрочност в Киев чували ли са ?

Само мнение.Факта, че Крим стана руски спаси света от нова Карибска сриза, но по-опасна от предходната.Как си представяте, че Русия ще се лиши от Крим и той ще се превърне в база на щатския флот.Защото, бъдете сигурни,цялата операция в Украйна имаше крайна цел именно Крим.Останалата част от Украйна бе просто бонус.Е, не сработиха нещата и с Донбас, промишления център на страната.

Браво! То си е безспорен факт, твоето мнение. Няма кой да го подкрепи, защото нямаме журналисти.

A кои ви и пита, бе!?!

На Руснаците изобщо не им пука какво мислят Украйнските фашисти. Избори ще има! И Крим ще признаете, просто още не го знаете!!

Не само Крим , а още 5-6 области от днешна Украйна трябва да се върнат на Русия. Това са руски земи с руско население незнайно как и защо попаднали в днешна Украйна.

A България не щеш ли да се присъедини?

СпокО ще му дойде времето...тогава соросоидите ще възтановът белене.

Ако след време проведат подобни избори и по българското (бивше) Черноморие,пак ли ще ръкопляскаш на мужиците? Години наред продължава целенасоченото преселване на огромни маси руско население по нашето крайбрежие и вече са около половин милион постоянно пребиваващи. Пьотр Толстой в прав текст каза с каква цел се върши това.

По-добре руснаци, отколкото анадолци..., защото когато възникне опасност от турска намеса по Черноморието, единствено Русия може да го спре, а ЕС, мес, НАТО и др. сурагати?!!!

Дай боже повече руснаци а и английски пенсионери и по-малко цигани. Лагерите да заработят за последните.

Ще го приместат в другия крачул-фашисти.

И на кого му пука ...

Масово се оплюва Украйна. Не знам защо? Русия води началото си от Украйна - географски поне говоря. Москва чества тези дни празник - как киевския княз бил основал града им. Факт, освен ако не е волжки българин преди него сторил същото. Носталгията по СССР може да се прости, но Украйна също беше в СССР. Относно фашистката власт в Украйна - ами спорна работа. У нас фашагото Болен Лидеров е във властта например, както и цялата крадинационалистическа сган. Боже как добре ще се налапат нашите националисти вместо реставраторите. У нас може в Украйна не може. У нас подкрепяте 3 мандата подред ялова и крадлива десница, а в Украйна не може? Не разбирам. Между другото русофили е едно Сталинисти друго. У нас сталинистите се пишат русофили. Човек дето не е чел Виктор Съворов или поне 5-6 книги от по-модерните руски и украински историци просто не трябва да се самоопределя за русофил а за наивен и заблуден овчо. Надявам се такива да са малко. Дали? За един нормален българин не може да е нормално да обичаш Русия , а да мразиш Украйна. Четете, просвещавайте се. Русия е гарантирала територията на Украйна с договор. 1941ва Сталин мисли през юли да напада Хитлер със своите 15 000 магистрални танка (БТ - бързоходни) и т.н. , ама простия му австрийски немчуга излязъл умен и го изпреварил. 1945та пак Русия при наличие на 5 годишен мирен договор с Япония подписан 1941ва напада. За ракетите на Хрушчов няма да говоря. Май нещата се повтарят. Да се готвят по реда 1939та 1940та - Прибалтика, Полша, Румънния, Финландия. Хахахахаха. Ние ли - беднии сме и прости. На Путин по-бедни и по-прости от неговите не му трябват, особено ако са доброволни сталинисти.

Тук съм напълно съгласен с теб друже. Нещо повече, просто невиждам защо (прости ми за невежеството), защо трябва Украйна да се сепарира от Русия и си мисля, че това всичко е плод на геополитическата игра на Запада. Мисля, че когато българин говори против украйна то това е против едно продажно украинско правителство, което не се различава много от нашото. За мен поне разликата между руснак и украинец е като между българин и македонец и много ме боли за македонската българофобия, когато знам, че е плод също на чужди геополитичеси интереси.

По-малка е разликата, защото не са били отделени дълго време. Но между впрочем Путин изтърва нещата в Киев, докато си чешеше врата в Сочи.

По принцип хората не плюят по Украйна а по това проамериканско правителство, което дойде на власт чрез преврат с цената на хиляди невинни жертви.

Украйна няма да признае никакви избирателни процеси в (не)окупирания Крим. А защо пък Русия да признае беззаконието на комуниста-украинец Хрушчов? Кое действие е по- легитимно: общонародния референдум или прищявката на партийния секретар на ЦК на КПСС? Кое е първичното и кое е следствието? И освен това действията на Хрушчов не са променяли никакви грашици а само административното деление в Съюза.

Жителите на Кри искали да се върнат в Украйна. Ама на танкове и с поддръжка на ВКС.

вече е признала, че Крим и Русия са като Източна и Западна Германия - трябвало да се обединят. Точка!

като че ли някой ги пита. Руснаците не питат, а обявяват. Да се знае. Защото Крим само 50-тина години не е бил руски, благодарение на украинеца Н.С. Хрушчов, останалите - 300 не е излизал от състава на Русия.

1.хрушчов не е баш у-край-нец 2.знае защо го е направил, ама такива, като тебе карат само по повърхонстЪ

То и демокрацията е една голяма лъжа - народът си мисли, че сам си избира управниците и сам се управлява, а всъщност го управляват разни поръчкови политици, които основната им грижа е да пълнят собствените си гуши. То не случайно по времето на соца се говореше за "народна демокрация, самоуправление" и тем подобни залъгалки за народа.

Интересно дали в Севастопол ги интересува какво признава хунтата в Киев и какво не.

много важно

И аз не признавам дошла с военен преврат власт, ама кой ме пита...

тъпи укро-фашаги от Киев...скоро ще висят по диреците като плъхове да не се чудите защо...

Съжалявам, че трябва да го кажа, но позицията на Киев в случая е напълно съвместима с онази поговорка за кучетат и кервана.

Стига с тоя Крим! Крим е полуостров. Република Крим е автономна. Севастопол е град държава в автономната република. Като автономна република, Крим има право да се определя, към която си поиска федерация. Дали референдума за влизане в РФ, е легитимен не знам, но резултата е показателен. Та нека направят нов референдум в републиката, по условия на Киев, ООН и така нататък... Най-вероятно след тази конфронтация и диверсии от Киев, резултата да е по-изразителен от първия референдум.

Все пак е показателно, че Министерство на ВЪНШНИТЕ Работи се занимава с Крим :)

какво говори и какво казва! Никой не бръсне укробидлото и свинкята Прасенко за слива!

Гном санкции значи на целият свят му пука за Украина! Уж бил гениален шахматист и стратег,а не може да предвиди последствията от действията си! Слава Украина!

Ти само неграмотен ли си или само така изглеждаш? Прегледай историята на дипломатическите отношения и ще видиш, че реално от повече от 100 години (т.е. - още преди СССР) та до ден днешен, Русия не е била под някакви санкции само за период от няколко години. Познай кога и кой е управлявал тогава?

loyola

Някак си е кофти демократи да не дават да има избори .... нещо ценностите са подменени май ?

Мариана Беца - путин я изклеца !!!!!!

Никой не ги и пита тези продажници, унищожили Украйна също както нашите пилитичета - България, разликата само е в гражданската война, но и ние ако не се вдигнем и изметем настоящата политическа върхушка - нищо добро не ни чака!

Украйна и Крим ...какво общо имат ?!?

Как "какво общо имат ?!?" И Окраина и Крим са руски територии!

Иван Петров

не, точно... Крим е полуостров. Република Крим е автономна. Севастопол е град държава в автономната република. Като автономна република, Крим има право да се определя, към която си поиска федерация. Дали референдума за влизане в РФ, е легитимен не знам, но резултата е показателен.

Руссотролите яко праскат минуси през проксита. Пари на вятъра. Старото поколение изпука, вашите последователи са кости и прах. Младите нямат никаква дховна, културна, езикова връзка с руснята. Язък за парите, които педерацията хвърля за пропаганда по БГ форумите. Нищожества :)

Kalin

Що подценяваш толкова младите хора ?и те глава носят а и мислят четат виждат и им е ясно кой прав и кой крив

Елементарната логика е, че точно младите хора Ви праскат минусите! От дъртите малко ползват интернет, камо ли пък през проксита! А за безспорната езикова връзка с Русия отворете един българо-руски речник!

Крим-наш бе путлераски ублюдки!Целият свят!

У нас трябва да се проведе референдум за присъединяването на Русия към Българската империя !

нас - руснаците, толкова злобен и завистлив народ като българския!

признаят изборите в Крим Путин го мести в другия крачол. Той си поръчва изборите той си отчита бюлетините. Нашата Тиква нали е същият.

Аз не признавам въртенето на Земята, респективно - смяната на деня с нощ и на нощта с ден! И ако не е ББ, никога няма да се види подобно нещо, у нас и по света!

Украйна е все едно Варненска Област от БЪлгария. Само че Руснаците са имали по- големи възможности от БЪлгария и са направили по- голяма държава.....Крадливите Идиоти ЕЛцин и Горбачов РАЗПАДНАХА Съветския съюз( който преди Революцията от 1917 г, Целия се наричаше Русия).. След 1990 г, толкова много се Крадеше в Русия и Украйна, че дори приказваха че продавали атомните бомби в куфарчета... Елцин и Горбачов продадоха държавата и всичко останало, затова сега руснаци и украинци живеят бедно. И сега Путин се чуди как да възстанови държавата- Русия...

Как можеш да си толкова тъп и да не се страхуваш това да показваш? Ти си пчеличка от 5 руска колонна? Много работиш, няма време да провериш информация?

Хората отдавна забравиха че тия са имали нещо общо с Крим а те се сетили да протестират ...

Крим винаги си е бил руски! ВИНАГИ!!! Но по интересното е обирджийството на Косово от сърбите! Без мандат на ООН! Обаче американците го завзеха с помощта на циганьора разплодил се там и не им го дадоха, а си направиха там базаааа! Обаче тоя номер не мина с Крим и Севастопол!

Това ВИНАГИ от кога го исчисляваш? Нямам нет, не мога да проверя информация.

Петър Първи - 1700 година. Достатъчно ли дълго?

Правилно е да се пише "откога", а не неграмотното "от кога"! От Козяк не Ви ли отпускат и по някой долар за ограмотяване, или сте на жълти стотинки?!

Дори и да им дадат Крим ....какво ? Със преобладаващо руско население само ще избухнат безредици,ще започнат кръвопролития,хората ще живеят по бедно и.т.н ?!

повтаряй си го ..ха.ха.ха.ха може да ти повярват..ха.ха чуваш ли гласове между другото и говорят ли ти ..ха.ха

И? Кво от това? Като е руски и то ВИНАГИ...теб кво те брига това?:))) По-щастлив ли те прави? По-малко мизерен? По-малко прост? Кое от изброените ?:))))) Отговаряй, бе кретен:)

Не ми пука какво мислят узурпиралите властта в Украйна. Аз признавам изборите в Крим.

Ай де да подкрепяме руски братушки, да отидем там през лято, да им направим оборот, на пук на украинците!)

stan_posta@

Няма да съжалявате - страхотен климат, страхотна природа. Само дето плажовете не са пясъчни. Иначе - само за почивка.

Нищо, че сьщите братушки идват тук и, по-принцип, трябва да подкрепяш своите. Но на пук на нас на украинците, ще зарежим местния бизнес, и да подкрепим руснаци в Крим.)

хаха..5 руска колона вначало сложи +, после -,после + - % и се обърка))

На кой му пука за мнението на колониалната администрация в Киев?

По време на руският соц хората взимаха по 120 лева заплата. Стигаше за 3 кила месо със сланина, изгнили картофи и кило ориз.

От къде знаеш като не си мърдал от смърдящата си панелка?

Смърдящите панелки също са завет на соца. Защо си обиждате панелките, те са ваше творение, гордейте се!

Дебил тъп вече близо 29 години колко от населението може да си позволи 100-200 хиляди за жилище.

Толкова бяха повечето пенсии дебил.Но стига бабите и дядовците да дават и на внучците си.Хляб-15 стотинки,ток-2 стотинки,1 кг. сирене-1 лв.,кило мръвка-1.50,парно-4-5 лв.,билет заградски транспорт-6 ст.,кино-25 ст.

Искаш да кажеш, че коммунисти са били добри капиталисти, само че банкрутирали))? Капиталисти-пирамидисти)) Специалисти по затваряне на дупки.

...120 лв заплата ,всички със собственост ...струва си да поразсъждавате ,ако можете разбира се ...

ко речи? Крим е Украйна!!!! да се пукаш от яд!!! Никой по света няма да признае руската окупация за метод на завоевание.

Че си пидер е ясно.Само обратните имат като теб очакват афроамириканците да ги оправят и им се подмазват.

КИЕВ - МАТЬ РУСКИХ ГОРОДОВ !!! А УКРАИНЦИТЕ ДА И ИСТОРИЦИТЕ НЕ ЗНАЯ ЧТО КИЕВ К КУПКЕ ОТ РУСИЯ ПРЕЗ 16 ВЕК ОТ ЛИТОВСКО ПОЛСКОТО ОБЕДЕНИЕ Н0 НЕ Е ДЪРЖАВА ЗА 146 ХИЛЯДИ РУБЛИ

Днес отивам до магазина да си купя нещо конкретно, и видях, че има банани. Реших да си взема пет банана. И в този момент си припомних защо социализма е най-лайняната идеология, тогава можеше да си купиш банани само по Коледа, и трябваше да се редиш по 10 часа на опашки.

viper

Ще си купиш 5 банана , защото само за толкова имаш пари , помияр

Защо да си купувам повече да се развалят, след като мога след три дни пак да отида до магазина и да си купя пресни? По соца всички ядяха почернели банани, защото всеки купуваше като за последно :) Соц.-русофилите сте лайняна история :)

Само това ли те роди мозъка? Нямаше банани? Децата в училища получаваха безплатно учебници - сега комплекта е 100 лв. Като вече има и разделение на черно-бели и цветни - на от-рано децата да знаят свое място. По рано - болници лекували безплатно, толкова, колкото е необходимо, а сега пътека - жив мъртъв - събираш партакеши и тръгваш - свърши пътека. Или броиш кеш по 25 леглоден плюс консумативи за операция. Преди децата безплатно ходеха по 1 месец на почевка в лагер - сега 5 дена само дневен лагер е 250 лв. Преди на хора раздадоха апартаменти от предприятия за без пари - сега купуваш кутия от итонг - за 1500 евро квадрат. Седи си на палма ,маймуно, яж банани. Сбъдна се мечта на идиота, както каза Октап Бендер.

Е, такава е истината!

Абе, до колкото знам, бананите са любима храна на маймуните, а до колкото тогава нямаше банани, значи са преценили, че е нямало маймуни, за разлика от сега, и не е необходимо да се внасят любимите им храни! И не бързай да ревеш...Аз банани не ям...

В ДИР се подвизава един нов (или доста стар) коментатор който използва цинизми, грубости, обиди. Смятам, че това е или скъпо платен трол или дежурния модератор на сайта, който цели да ни подтикне към коментари. Всички го знаете кой е, макар че пише под различни имена. Не му обръщайте внимание и не го репликирайте. Аз, като прочета първия му коментар напускам форума, колкото и интересна темата. НЕ ТРИЙ!

Шило

Че кой ги пита?

МъданцитE могат да пратят Саакашвили ...този път за губернатор на Крим и ,,,сексуалното им напрежение ,,, ще спадне.

Коментари - Киев: Няма да признаем никакви избори в Крим | Днес.dir.bg

Киев: Няма да признаем никакви избори в Крим

Министерството на външните работи на Украйна изрази протест във връзка с провеждането на местни избори в Република Крим.

Обратно в новината

Коментари - Киев: Няма да признаем никакви избори в Крим | Днес.dir.bg

Коментари

ши ядете уя и пак ще ги признаете

и моста които руснаците строят няма да го признаем !!! XA XA XA

Все едно на ердоганя да му дреме че ние няма да му признаем изборите:))))))Тия наистина се чудят с какво да си чешат езиците...Нещо не съм чул в Крим да са искали някакво разрешение за това което смятат да правят на собствена територия от киевските майданци..

Крим не е Косово.

Чикън Киев - голяма работа е!

То половината Европа се чеше по главата и се чуди защо е признала настоящата власт в Украина... а Украина нямала нещо да признае...

Русия е мракобесна страна- знаете ли, че там са забранени гей- парадите ?

Мисля, че времето на комунистическото мракобесие и там свърши. И там лесбийките ще може да се таковате на воля.

ами който обяви референдума.За първи път ще има губернски избори, нещо несъществувало и от времето на цар Петър.

За реципрочност в Киев чували ли са ?

Само мнение.Факта, че Крим стана руски спаси света от нова Карибска сриза, но по-опасна от предходната.Как си представяте, че Русия ще се лиши от Крим и той ще се превърне в база на щатския флот.Защото, бъдете сигурни,цялата операция в Украйна имаше крайна цел именно Крим.Останалата част от Украйна бе просто бонус.Е, не сработиха нещата и с Донбас, промишления център на страната.

Браво! То си е безспорен факт, твоето мнение. Няма кой да го подкрепи, защото нямаме журналисти.

A кои ви и пита, бе!?!

На Руснаците изобщо не им пука какво мислят Украйнските фашисти. Избори ще има! И Крим ще признаете, просто още не го знаете!!

Не само Крим , а още 5-6 области от днешна Украйна трябва да се върнат на Русия. Това са руски земи с руско население незнайно как и защо попаднали в днешна Украйна.

A България не щеш ли да се присъедини?

СпокО ще му дойде времето...тогава соросоидите ще възтановът белене.

Ако след време проведат подобни избори и по българското (бивше) Черноморие,пак ли ще ръкопляскаш на мужиците? Години наред продължава целенасоченото преселване на огромни маси руско население по нашето крайбрежие и вече са около половин милион постоянно пребиваващи. Пьотр Толстой в прав текст каза с каква цел се върши това.

По-добре руснаци, отколкото анадолци..., защото когато възникне опасност от турска намеса по Черноморието, единствено Русия може да го спре, а ЕС, мес, НАТО и др. сурагати?!!!

Дай боже повече руснаци а и английски пенсионери и по-малко цигани. Лагерите да заработят за последните.

Ще го приместат в другия крачул-фашисти.

И на кого му пука ...

Масово се оплюва Украйна. Не знам защо? Русия води началото си от Украйна - географски поне говоря. Москва чества тези дни празник - как киевския княз бил основал града им. Факт, освен ако не е волжки българин преди него сторил същото. Носталгията по СССР може да се прости, но Украйна също беше в СССР. Относно фашистката власт в Украйна - ами спорна работа. У нас фашагото Болен Лидеров е във властта например, както и цялата крадинационалистическа сган. Боже как добре ще се налапат нашите националисти вместо реставраторите. У нас може в Украйна не може. У нас подкрепяте 3 мандата подред ялова и крадлива десница, а в Украйна не може? Не разбирам. Между другото русофили е едно Сталинисти друго. У нас сталинистите се пишат русофили. Човек дето не е чел Виктор Съворов или поне 5-6 книги от по-модерните руски и украински историци просто не трябва да се самоопределя за русофил а за наивен и заблуден овчо. Надявам се такива да са малко. Дали? За един нормален българин не може да е нормално да обичаш Русия , а да мразиш Украйна. Четете, просвещавайте се. Русия е гарантирала територията на Украйна с договор. 1941ва Сталин мисли през юли да напада Хитлер със своите 15 000 магистрални танка (БТ - бързоходни) и т.н. , ама простия му австрийски немчуга излязъл умен и го изпреварил. 1945та пак Русия при наличие на 5 годишен мирен договор с Япония подписан 1941ва напада. За ракетите на Хрушчов няма да говоря. Май нещата се повтарят. Да се готвят по реда 1939та 1940та - Прибалтика, Полша, Румънния, Финландия. Хахахахаха. Ние ли - беднии сме и прости. На Путин по-бедни и по-прости от неговите не му трябват, особено ако са доброволни сталинисти.

Тук съм напълно съгласен с теб друже. Нещо повече, просто невиждам защо (прости ми за невежеството), защо трябва Украйна да се сепарира от Русия и си мисля, че това всичко е плод на геополитическата игра на Запада. Мисля, че когато българин говори против украйна то това е против едно продажно украинско правителство, което не се различава много от нашото. За мен поне разликата между руснак и украинец е като между българин и македонец и много ме боли за македонската българофобия, когато знам, че е плод също на чужди геополитичеси интереси.

По-малка е разликата, защото не са били отделени дълго време. Но между впрочем Путин изтърва нещата в Киев, докато си чешеше врата в Сочи.

По принцип хората не плюят по Украйна а по това проамериканско правителство, което дойде на власт чрез преврат с цената на хиляди невинни жертви.

Украйна няма да признае никакви избирателни процеси в (не)окупирания Крим. А защо пък Русия да признае беззаконието на комуниста-украинец Хрушчов? Кое действие е по- легитимно: общонародния референдум или прищявката на партийния секретар на ЦК на КПСС? Кое е първичното и кое е следствието? И освен това действията на Хрушчов не са променяли никакви грашици а само административното деление в Съюза.

Жителите на Кри искали да се върнат в Украйна. Ама на танкове и с поддръжка на ВКС.

вече е признала, че Крим и Русия са като Източна и Западна Германия - трябвало да се обединят. Точка!

като че ли някой ги пита. Руснаците не питат, а обявяват. Да се знае. Защото Крим само 50-тина години не е бил руски, благодарение на украинеца Н.С. Хрушчов, останалите - 300 не е излизал от състава на Русия.

1.хрушчов не е баш у-край-нец 2.знае защо го е направил, ама такива, като тебе карат само по повърхонстЪ

То и демокрацията е една голяма лъжа - народът си мисли, че сам си избира управниците и сам се управлява, а всъщност го управляват разни поръчкови политици, които основната им грижа е да пълнят собствените си гуши. То не случайно по времето на соца се говореше за "народна демокрация, самоуправление" и тем подобни залъгалки за народа.

Интересно дали в Севастопол ги интересува какво признава хунтата в Киев и какво не.

много важно

И аз не признавам дошла с военен преврат власт, ама кой ме пита...

тъпи укро-фашаги от Киев...скоро ще висят по диреците като плъхове да не се чудите защо...

Съжалявам, че трябва да го кажа, но позицията на Киев в случая е напълно съвместима с онази поговорка за кучетат и кервана.

Стига с тоя Крим! Крим е полуостров. Република Крим е автономна. Севастопол е град държава в автономната република. Като автономна република, Крим има право да се определя, към която си поиска федерация. Дали референдума за влизане в РФ, е легитимен не знам, но резултата е показателен. Та нека направят нов референдум в републиката, по условия на Киев, ООН и така нататък... Най-вероятно след тази конфронтация и диверсии от Киев, резултата да е по-изразителен от първия референдум.

Все пак е показателно, че Министерство на ВЪНШНИТЕ Работи се занимава с Крим :)

какво говори и какво казва! Никой не бръсне укробидлото и свинкята Прасенко за слива!

Гном санкции значи на целият свят му пука за Украина! Уж бил гениален шахматист и стратег,а не може да предвиди последствията от действията си! Слава Украина!

Ти само неграмотен ли си или само така изглеждаш? Прегледай историята на дипломатическите отношения и ще видиш, че реално от повече от 100 години (т.е. - още преди СССР) та до ден днешен, Русия не е била под някакви санкции само за период от няколко години. Познай кога и кой е управлявал тогава?

loyola

Някак си е кофти демократи да не дават да има избори .... нещо ценностите са подменени май ?

Мариана Беца - путин я изклеца !!!!!!

Никой не ги и пита тези продажници, унищожили Украйна също както нашите пилитичета - България, разликата само е в гражданската война, но и ние ако не се вдигнем и изметем настоящата политическа върхушка - нищо добро не ни чака!

Украйна и Крим ...какво общо имат ?!?

Как "какво общо имат ?!?" И Окраина и Крим са руски територии!

Иван Петров

не, точно... Крим е полуостров. Република Крим е автономна. Севастопол е град държава в автономната република. Като автономна република, Крим има право да се определя, към която си поиска федерация. Дали референдума за влизане в РФ, е легитимен не знам, но резултата е показателен.

Руссотролите яко праскат минуси през проксита. Пари на вятъра. Старото поколение изпука, вашите последователи са кости и прах. Младите нямат никаква дховна, културна, езикова връзка с руснята. Язък за парите, които педерацията хвърля за пропаганда по БГ форумите. Нищожества :)

Kalin

Що подценяваш толкова младите хора ?и те глава носят а и мислят четат виждат и им е ясно кой прав и кой крив

Елементарната логика е, че точно младите хора Ви праскат минусите! От дъртите малко ползват интернет, камо ли пък през проксита! А за безспорната езикова връзка с Русия отворете един българо-руски речник!

Крим-наш бе путлераски ублюдки!Целият свят!

У нас трябва да се проведе референдум за присъединяването на Русия към Българската империя !

нас - руснаците, толкова злобен и завистлив народ като българския!

признаят изборите в Крим Путин го мести в другия крачол. Той си поръчва изборите той си отчита бюлетините. Нашата Тиква нали е същият.

Аз не признавам въртенето на Земята, респективно - смяната на деня с нощ и на нощта с ден! И ако не е ББ, никога няма да се види подобно нещо, у нас и по света!

Украйна е все едно Варненска Област от БЪлгария. Само че Руснаците са имали по- големи възможности от БЪлгария и са направили по- голяма държава.....Крадливите Идиоти ЕЛцин и Горбачов РАЗПАДНАХА Съветския съюз( който преди Революцията от 1917 г, Целия се наричаше Русия).. След 1990 г, толкова много се Крадеше в Русия и Украйна, че дори приказваха че продавали атомните бомби в куфарчета... Елцин и Горбачов продадоха държавата и всичко останало, затова сега руснаци и украинци живеят бедно. И сега Путин се чуди как да възстанови държавата- Русия...

Как можеш да си толкова тъп и да не се страхуваш това да показваш? Ти си пчеличка от 5 руска колонна? Много работиш, няма време да провериш информация?

Хората отдавна забравиха че тия са имали нещо общо с Крим а те се сетили да протестират ...

Крим винаги си е бил руски! ВИНАГИ!!! Но по интересното е обирджийството на Косово от сърбите! Без мандат на ООН! Обаче американците го завзеха с помощта на циганьора разплодил се там и не им го дадоха, а си направиха там базаааа! Обаче тоя номер не мина с Крим и Севастопол!

Това ВИНАГИ от кога го исчисляваш? Нямам нет, не мога да проверя информация.

Петър Първи - 1700 година. Достатъчно ли дълго?

Правилно е да се пише "откога", а не неграмотното "от кога"! От Козяк не Ви ли отпускат и по някой долар за ограмотяване, или сте на жълти стотинки?!

Дори и да им дадат Крим ....какво ? Със преобладаващо руско население само ще избухнат безредици,ще започнат кръвопролития,хората ще живеят по бедно и.т.н ?!

повтаряй си го ..ха.ха.ха.ха може да ти повярват..ха.ха чуваш ли гласове между другото и говорят ли ти ..ха.ха

И? Кво от това? Като е руски и то ВИНАГИ...теб кво те брига това?:))) По-щастлив ли те прави? По-малко мизерен? По-малко прост? Кое от изброените ?:))))) Отговаряй, бе кретен:)

Не ми пука какво мислят узурпиралите властта в Украйна. Аз признавам изборите в Крим.

Ай де да подкрепяме руски братушки, да отидем там през лято, да им направим оборот, на пук на украинците!)

stan_posta@

Няма да съжалявате - страхотен климат, страхотна природа. Само дето плажовете не са пясъчни. Иначе - само за почивка.

Нищо, че сьщите братушки идват тук и, по-принцип, трябва да подкрепяш своите. Но на пук на нас на украинците, ще зарежим местния бизнес, и да подкрепим руснаци в Крим.)

хаха..5 руска колона вначало сложи +, после -,после + - % и се обърка))

На кой му пука за мнението на колониалната администрация в Киев?

По време на руският соц хората взимаха по 120 лева заплата. Стигаше за 3 кила месо със сланина, изгнили картофи и кило ориз.

От къде знаеш като не си мърдал от смърдящата си панелка?

Смърдящите панелки също са завет на соца. Защо си обиждате панелките, те са ваше творение, гордейте се!

Дебил тъп вече близо 29 години колко от населението може да си позволи 100-200 хиляди за жилище.

Толкова бяха повечето пенсии дебил.Но стига бабите и дядовците да дават и на внучците си.Хляб-15 стотинки,ток-2 стотинки,1 кг. сирене-1 лв.,кило мръвка-1.50,парно-4-5 лв.,билет заградски транспорт-6 ст.,кино-25 ст.

Искаш да кажеш, че коммунисти са били добри капиталисти, само че банкрутирали))? Капиталисти-пирамидисти)) Специалисти по затваряне на дупки.

...120 лв заплата ,всички със собственост ...струва си да поразсъждавате ,ако можете разбира се ...

ко речи? Крим е Украйна!!!! да се пукаш от яд!!! Никой по света няма да признае руската окупация за метод на завоевание.

Че си пидер е ясно.Само обратните имат като теб очакват афроамириканците да ги оправят и им се подмазват.

КИЕВ - МАТЬ РУСКИХ ГОРОДОВ !!! А УКРАИНЦИТЕ ДА И ИСТОРИЦИТЕ НЕ ЗНАЯ ЧТО КИЕВ К КУПКЕ ОТ РУСИЯ ПРЕЗ 16 ВЕК ОТ ЛИТОВСКО ПОЛСКОТО ОБЕДЕНИЕ Н0 НЕ Е ДЪРЖАВА ЗА 146 ХИЛЯДИ РУБЛИ

Днес отивам до магазина да си купя нещо конкретно, и видях, че има банани. Реших да си взема пет банана. И в този момент си припомних защо социализма е най-лайняната идеология, тогава можеше да си купиш банани само по Коледа, и трябваше да се редиш по 10 часа на опашки.

viper

Ще си купиш 5 банана , защото само за толкова имаш пари , помияр

Защо да си купувам повече да се развалят, след като мога след три дни пак да отида до магазина и да си купя пресни? По соца всички ядяха почернели банани, защото всеки купуваше като за последно :) Соц.-русофилите сте лайняна история :)

Само това ли те роди мозъка? Нямаше банани? Децата в училища получаваха безплатно учебници - сега комплекта е 100 лв. Като вече има и разделение на черно-бели и цветни - на от-рано децата да знаят свое място. По рано - болници лекували безплатно, толкова, колкото е необходимо, а сега пътека - жив мъртъв - събираш партакеши и тръгваш - свърши пътека. Или броиш кеш по 25 леглоден плюс консумативи за операция. Преди децата безплатно ходеха по 1 месец на почевка в лагер - сега 5 дена само дневен лагер е 250 лв. Преди на хора раздадоха апартаменти от предприятия за без пари - сега купуваш кутия от итонг - за 1500 евро квадрат. Седи си на палма ,маймуно, яж банани. Сбъдна се мечта на идиота, както каза Октап Бендер.

Е, такава е истината!

Абе, до колкото знам, бананите са любима храна на маймуните, а до колкото тогава нямаше банани, значи са преценили, че е нямало маймуни, за разлика от сега, и не е необходимо да се внасят любимите им храни! И не бързай да ревеш...Аз банани не ям...

В ДИР се подвизава един нов (или доста стар) коментатор който използва цинизми, грубости, обиди. Смятам, че това е или скъпо платен трол или дежурния модератор на сайта, който цели да ни подтикне към коментари. Всички го знаете кой е, макар че пише под различни имена. Не му обръщайте внимание и не го репликирайте. Аз, като прочета първия му коментар напускам форума, колкото и интересна темата. НЕ ТРИЙ!

Шило

Че кой ги пита?

МъданцитE могат да пратят Саакашвили ...този път за губернатор на Крим и ,,,сексуалното им напрежение ,,, ще спадне.