Коментари - Калфин: Трябва да приемем 2000 бежанци до края на 2016 г. | Днес.dir.bg

Калфин: Трябва да приемем 2000 бежанци до края на 2016 г.

До края на тази година България ще приеме 200 сирийски бежанци от Гърция и Италия, а до края на 2016-а броят им трябва да достигне 2000 души.

Обратно в новината

Коментари - Калфин: Трябва да приемем 2000 бежанци до края на 2016 г. | Днес.dir.bg

Коментари

Ако една икономическа система е в криза, ако бедствие разрушава един град или политически режим пада, всичко, което може да се определи като нещастие и зло за една страна е преодолимо, но не и деформации в генетиката на народа на тази страна. Манталитета, характера, самоличността на народа се намират в кръвта. С други думи, хората измират поради деформацията на оригиналните им характеристики или изчерпване на генофонда. Поредното предателство на управляващата ни върхушка ще забие нов глям пирон в ковчега на Майка България. Жалко за Левски, за Ботев и за хилядите известни и безименни герои, които са дали живота си за Родината. За да може шепа майцепродавци да я унищожат за шепа вмирисани долари. Всяко престъпление си има граници. До кога ще ни мъчат? Отнеха ни вече всяка надежда. Изгониха нашето младо поколение и ще го заместват с вманячени ислямисти, че малко са ни рязали главите навремето, та сега пак да стане същото!

Поредната радост от Еврогейските господари. Малко са ни правата на циганите, гейовете и какви ли не. Пазар на труда....Какъв пазар бре??? Колко са българите без работа и средства. Кога ще се погрижите поне малко за умиращия народ. Айде стига с тея господари. То бива подлоги , ама вече се преминаха всякакви граници.Голям келепир от тая Европа. След като унищожиха цялата ни промишленост и поминък, оставиха маса хора без надежда и средства за препитание, сега ще ни набутват и нови хрантутници, дето и ние вече едва дишаме. За да ни пробутват някакви там измислени фондове на час по лъжичка, дето са ни ги съдрали десет пъти преди това и да ни командват кога да умираме.

Нямам нищо против да приемем, не 2000, а 20000, но да бъдат християни или да приемат християнството. Не искам утре децата ми и внуците ми да слушат вой от джамиите и да бъдат управлявани от мусюлмани, защото видите ли не бивало да им се нарушават правата, а и се плодят като скакалци и в един момент ще са болшинство в България.

Да си ги взема в къщи. Нас никога никой не ни е питал дали ги искаме. Абе то за нищо ни не питат май само за АЕЦ Явно тука сме ядрени специалисти. А тия дето ще идват в Банкя в двора. А Калфин да скове легла че неко м Европата свършиха.

Тези които ти дават ЗАЕМИТЕ, ТЕ ТИ ЗАПОВЯДВАТ? Това е Ваш ВЪНШЕН проблем! Тук няма да срещнеш подчинение ПРОДАЖНО-ПОДКУПЕН ЕВРО-СЛУГИНАРЮ калфа!

На кого трябват тези хрантутници? Искам това да знам г-н Калфин и г-да Управници??? Какво заплашва Б-я АКО ТЯ ОТКАЖЕ ДА ПРИЕМА никому ненужни гювечари??? Кажете на народа, защото ни ОМРЪЗНА ДА ЖИВЕЕМ В БЕДНОСТ, да протестират българи защото им орязвате заплащането, защото пенсионерите в Б-я са подложени на геноцид и обречени на вечен ГЛАД, защото добавките за деца СА САМО СИМВОЛИЧНИ, защото все повече българите страдат от болести, за които държавата им обръща гръб и ги оставя на обреченост.....този въпрос има още дълъг списък, който оставям на Вас, драги ми сънародници! ЗАТОВА АПЕЛИРАМ към дъжавниците ни ДА ОТКАЖАТ КВОТНИЯТ ПРИНЦИП и да се ПОГРИЖАТ за собствения си НАРОД!!!! Или ето това ще е причина достойна ДА ИЗЛЕЗНЕМ ВСИЧКИ пред нар. събрание и ДА ОТГОВАРЯТЕ за БЕЗУМИЕТО, да се грижим и за нежелани гювечари!!!!

Калфин говори за 2000 бежанци, но премълчава, че покрай тях в страната ще навлязат и други 20 000 нелегални имигранти. Заедно с казионните медии, той крие от българина и това, че за пореден път ще му се наложи да затягат колана, за да осигури средствата за издръжката на тези толкова скъпи гости, в буквалния смисъл. Няма как да е иначе, защото тези гости са много взискателни и си искат не само хляба и сиренето, но и меда, баницата, говеждата луканка и крехкото агнешко месо.

Този НЕГОДНИК постоянно ни създава стрес и УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИТЕ! С какво право ще се съгласяват на този квотен престъпен пазарлък с престъпниците от Германия Швеция, Норвегия Холандия.Меркел след като ги иска ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ НЕ ТРЯБВА ДА ГИ ПРИЕМА. От къде НАКЪДЕ ЩЕ СЪОБЩАВА ПУБЛИ5ЧНО ,ЧЕ ИМАЛО МЕСТА В ЦЕНТРОВЕТЕ. САМО ГИ КАНИ ПО ТОЗИ НАЧИН, А ЛЪЖЕ ЧЕ НЕ ИСКАЛИ ДА ОСТАНАТ В БЪЛГАРИЯ.ТОГАВА ЗАЩО САМО ЗА ЕДАН ГОДИНА ИМА НАД 20 000 "БЕЖАНЦИ" ВСЪЩНОСТ ИМИГРАНТИ? ЗАЩО ИМ ПОДАРЯВАТ СТАТУТ "БЕЖАНЕЦ" СЛЕД КАТО НЯМАТ ПАСПОРТИ КАРТИ И Т.Н ЗА ИДЕНТИФИКАЦИЯ. вОЖЕ ДА СА ТУРЦИ, КОИТО ДА НИ ЗАВЗЕМАТ СТРАНАТА. СМЪРТ ЗА ЦЯЛОТО ПРОДАЖНО ПРАВИТЕЛСТВО! ХОРА ДА СЕ НАДИГНЕМ НА ПРОТЕСТ И ДА ИСКАМЕ ДА ОБЯВИ ПРАВИТЕЛСТВОТО: " НЯМАМЕ КАПАЦИТЕТ ДА ГИ ПРИЕМАМЕ ,А И БЪЛГАРИТЕ НЕ ГИ ИСКАТ!"

кой му реди на тоя такива глупости?? май си нема собствен мозък горкия, та им верва

Драги дупедавци, никой не може да ви накара насила да изпълнявате налудничавите нареждания на господарите ви. Не е невъзможно да се откаже, вижте Полша, Унгария, Чехия. Трябва да си тъп и слеп, за да не разбереш и видиш, че това е нарочно предизвикан екзод и търсено следствие от агресивната и целенасочена от десетилетия политика на демократичния ЗАПАД срещу страните от Ориента! Да ги товарят на контейнерожозите и да ги карат към бленуваната Америка. Защо Щатите се шушумисват, а не приемат квоти за бежанци? Войните, които направиха в Голфа за истинската причина за екзода!

Трябва? Кой каза, че трябва? Феодалите наредиха на васалите?

Да си сърбат попарата евро-педалите! Маса народ българи едва са живи, за тях не може - са измет натресена - може всичко! Още утре отивам да се пиша емигрант ЕРИТРЕЕЦ и ще рева, че не искам в Германия, искам тук да ми дават 2000 лева чисто а аз ОБЕЩАВАМ ДА СЪМ ИНТЕРИРАН напълно. И искам само още една скромна къща - някъде в Драгалевци например, за да не се интегрирам с лошите българчета от Люлин или Дружба, а с такива солидни хора като управляващия ни ЕЛИТ !

До преди дни постоянно излизаше информация със заловени мигранти в страната. Те остават тук предполагам. Влизат ли в сметката? Ако не излиза, че хем ежедневно си влизат от Турция, хем ще имаме и квоти? Не трябва ли да се преизчисли броя в някакъв момент?

щом ги искат,отглеждането на "мигрантите" е справедливо да се поеме от бюджета на депутатите

Калфинчо,обрусник мамин,сладък,защо не вземеш паничката за подаяния и да се засилиш с нея към Брюксел,за да измолиш едно...'европейско финансиране"(в дългосрочен план,разбира се),за едни...2000...100% българи,които даже няма да се наложи да..разселваш??? Кого пита ти,смешник такъв,че да настаняваш...2000 арабели в България??? От кога тази държава стана и...бащиния на такива тулупи като теб???

Калфин, сервирай ги на господаря си в къщата в Банкя, прибери и ти няколкостотин! Не ни стига, че ви издържаме вас, крадливи 'управленски' боклуци, ами и поканените от вас талибани да хрантутим!

След като Калфин го заявява, да ги приеме вкъщата си и да си ги издържа той!

А тези, които вече се устроиха тук и дори си накупиха недвижими имоти, невлизат ли в сметката? И какво значи "трябва да приемем"2000 през 2016? А 2017 пак ли ще "трябва"? Който се подчинява на "трябва", да ги прибере в дома си и да гарантира, че ще спазват нашите закони.

В България идват разни чужденци- англичани, германци, руснаци, които си живеят и от които България печели от парите които харчат в България. А тия Сирийци, Иранци, Афганистанци които идват и се пишат "" бежанци""- НЯМАТ нито Пари, нито Документи.... На такива само можем да им пожелаем да умират и да пукнат по- бързо... Тия гадове ги изгонихме от България, при ОСВОББИЖДЕНИЕТО от Турско Робство, през 1878 г.... Тия Мюсюлмански гадове, могат да бъдат ползвани само за едно- да им се източи кръвта, за да имат болниците кръв, и да им вземат органите, за да бъдат поставени на Българи.

от такива кръв не ми трябва

доста радикално

Не поече от 20% от нападналите ни скакалци имат нещо общо със Сирия (и то от райони, които не са в бедстващо положение), останалите са от Афганистан, Еритрея и още дявол знае от къде. Интересно като как са си загубили документите, а не смартфоните и парите, с които са си платили пътя до тук, и които продължават да харчат, подигравайки се на помощите, които им се предлагат и дават?

,,,в коя фабрика за сапун ?

Всички с безплатен транспорт при мама меркел!

Верно че балкано е голем но точно дека че ги копаме гусин Калфин. Предател национален.

Настанявайте ги някъде сами да се прехранват.Например в Гренландия!

Реално не трябва да приемаме никакви, но понеже сме послушници, слушаме какво ще ни наредят.

Води ги при жена ти и при дъщеря ти. С нашите пари.

калфин, колко имаш скрити, че да те изнудват така, кажи си!!! тя, "демокрацията" е създадена на основата на изнудването на "грешните"! а вие всички съгрешихте! кажи сега, колко бяхте умни и справедливи, спрямо народа си! за честни - всички ви знаят колко сте честни!

Като се има предвид, че немците са 80000000, а ние 6500000 и че мин. работна заплата в Германия е 1450евро, а у нас 380лв, то ако Германия приеме 500000 бежанци ние трябва да приемем 4-5000. Вече си ги имаме.

КАКВИ БЕЖАНЦИ--------ЩО НЕ ЗЕМЕТЕ ДА СЕ ПОГРИЖИТЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА НЕ РОВИ В КОФИТЕ ЗА БОКЛУК.ДА СЕ ОТКЪСНЕМ ОТ ДЪНОТО НА ТАБЛИЦАТА ЗА НАИ БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПЕИСКИЯ СЪЮЗ-- МАИ И В ЦЕЛИЯ СВЯТ--ПОМИСЛЕТЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ. ЗАЩО НЕ ГИ ПОПИТАТЕ ДАЛИ БЪЛГАРСКИЯ Т.Н. ЕЛЕКТОРАТ ИСКА НАВЛЕЦИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ.НАКРАЯ ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ щЕ СЕ ОКАЖЕ чЕ НЯМА КОГО ДА КОМАНДВАТЕ...............

защото са пълни боклуци. всички служби знаят за далаверите им и сега трябва да си върнат услугите, за да не бъдат изложени на джамовете на американското посолство, като списъците на българските милионери, когато бай тошо затвори всякакъв достъп до задния двор на бнб!

другарю калфин - нищо не трябва! трябва да направите референдум по въпроса за ацтоунищожението на европа от евреите и да слушате народа си, а не продажниците от ек/еп ма служба при асоциалистите на меркел. това е! инак - лошо ви се пише!!!

мога и да се обоснова защо трябва да слушате народа си, а не малцинството на меркел! защото Глас Народен - Глас Божий!!! Но вие сте неверници. и това ще ви докажем.

Защо Калфин вади горещите кестени от буйната жар, които ген.Борисов си опече в Брюксел и се сниши, като се върна? Без да каже какво е приел там, различно от това което говореше у нас преди да отиде?

Че куи разположим на Калфин на парцела в Бистрица

Другарю Калфин, приемай си ги у дома! Ти си достатъчно богат за да ги храниш. Ние вече не можем!!!

Калфин: Трябва да приемем 2000 бежанци до края на 2016 г. Щом трябва приемай си ги Калфин.Това си е твой избор.

Сега 2000, след година-две ще са много повече. Не ви ли се струва, че много рядко когато някой политик говори за приемане на ордите, казва - приемаме ги и ще останат докато у тях спре войната, след това - вън? И няма да им позволим да въвеждат своите порядки у нас и ще са длъжни да спазват нашите закони? Или аз пропускам нещо, защото като че ли все се говори къде да се настанят, за да им е комфортно и за трудностите, които преживяват.

ами те само около Лъвов мост са повече.

А, не трябва ли САЩ да вземе 4млн., Англия 2млн. Саудитска Арабия 2млн...

Американската мечта е да превърне Европа в Ислямски Европейски Халифат. И като гледам добре успяват, след като само една американска Сороска НПО успя да организира поток от 800 хиялди за тази година

Кал-- фийн , българския народ мисли друго бе таварищ . Кой пита народа дали е съгласен кой определя тези работи , а таварищ Кал - фин ? Не беше ли ти, Гоц, Пирински, Санишев , които вкарахте народа без да го питате в капана на Лисабонския договор ,а ? Ааааа, сега ти само уведомяваш народа , при срещи с избирателите от електората . Демек си вестоносец, нещо като говорител - който свежда на шерпите,, какво трябва да правят и т.н. !?

Калфа, защо си спестил две нули бе нещастнико?

Забрана за политическа дейност на всички партии и лица от т.нар. "преход", който по същество е национална катастрофа и геноцид 60 000 избиратели, по териториален признак, избират най-достойния сред тях да ги представлява. На 6млн. избиратели това прави 100 народни представителя. Избирателите от избирателния район имат право да отзовават своя избранник по всяко време с референдум. Референдумът може да се инициира с подписка от 6000 души. Образователен ценз Възрастов ценз

ЩОМ ОТ ГОРЕ СА КАЗАЛИ ЧЕ "ТРЯБВА" , ЗНАЧИ - ТРЯБВА , АКО СЕ НАЛОЖИ БОСИ И ГЛАДНИ ЩЕ ХОДИМ .НО ЩЕ ГО ПРИЕМЕМ !

Калфин, аз пък смятам, че вие ТРЯБВА да си ходите още преди края на 2016!

ГОРАНОВ, ПИЛЕ ШАРЕНО , КАТО НЯМА РАБОТА ЗА ЧИИ ГИ ПРИЕМАТЕ ТЕЗИ ЧУЖДЕНЦИ? Те ако бяха много свестни щяха да вземат съдбата си в свои ръце, в родната си страна. Тръгнали са да живеят на гърба на други хора.

Ченгетата да бъдат малко по-умни и да протестират пред мин.съвет и пред Нар.събрание. Ето къде ще им идат орязаните плащания, така че бегом в правилната посока и да ги видя тогава мутрите, реаниматорите и лъже-патриотите, заедно с предателите от АБВ.

транспортен коридор до освиенциум и и САПУУУУУУН

Кой казва ТРЯБВА ????? Да се вземат от пенсионерските, армейските и полицейските пари и да се хрантутят.

През юли в Съвета на ЕС бе постигнато споразумение нашата страна да приеме 500 души. Според новото предложение България следва да приеме още 1600 души. Така общата бройка разселени бежанци, които се очаква нашата страна да подслони, е 2100 души. Ето как би трябвало се разпределят 120-те хиляди бежанци сред страните от ЕС: Австрия 3640 Белгия 4564 България 1600 Германия 31 443 Естония 373 Испания 14 931 Кипър 274 Латвия 526 Литва 780 Люксембург 440 Малта 133 Полша 9287 Португалия 3074 Румъния 4646 Словакия 1502 Словения 631 Финландия 2398 Франция 24 031 Холандия 7214 Хърватия 1064 Чехия 2978 Швеция 4469

Саудитска Арабия 1 000 000 Катар 0.5 млн. Израел 0.5млн. САЩ 4млн. ОАЕ 0.3млн. Англия 0.5млн. ...........

Но за съжаление не ни питат.

Коментари - Калфин: Трябва да приемем 2000 бежанци до края на 2016 г. | Днес.dir.bg

Калфин: Трябва да приемем 2000 бежанци до края на 2016 г.

До края на тази година България ще приеме 200 сирийски бежанци от Гърция и Италия, а до края на 2016-а броят им трябва да достигне 2000 души.

Обратно в новината

Коментари - Калфин: Трябва да приемем 2000 бежанци до края на 2016 г. | Днес.dir.bg

Коментари

Ако една икономическа система е в криза, ако бедствие разрушава един град или политически режим пада, всичко, което може да се определи като нещастие и зло за една страна е преодолимо, но не и деформации в генетиката на народа на тази страна. Манталитета, характера, самоличността на народа се намират в кръвта. С други думи, хората измират поради деформацията на оригиналните им характеристики или изчерпване на генофонда. Поредното предателство на управляващата ни върхушка ще забие нов глям пирон в ковчега на Майка България. Жалко за Левски, за Ботев и за хилядите известни и безименни герои, които са дали живота си за Родината. За да може шепа майцепродавци да я унищожат за шепа вмирисани долари. Всяко престъпление си има граници. До кога ще ни мъчат? Отнеха ни вече всяка надежда. Изгониха нашето младо поколение и ще го заместват с вманячени ислямисти, че малко са ни рязали главите навремето, та сега пак да стане същото!

Поредната радост от Еврогейските господари. Малко са ни правата на циганите, гейовете и какви ли не. Пазар на труда....Какъв пазар бре??? Колко са българите без работа и средства. Кога ще се погрижите поне малко за умиращия народ. Айде стига с тея господари. То бива подлоги , ама вече се преминаха всякакви граници.Голям келепир от тая Европа. След като унищожиха цялата ни промишленост и поминък, оставиха маса хора без надежда и средства за препитание, сега ще ни набутват и нови хрантутници, дето и ние вече едва дишаме. За да ни пробутват някакви там измислени фондове на час по лъжичка, дето са ни ги съдрали десет пъти преди това и да ни командват кога да умираме.

Нямам нищо против да приемем, не 2000, а 20000, но да бъдат християни или да приемат християнството. Не искам утре децата ми и внуците ми да слушат вой от джамиите и да бъдат управлявани от мусюлмани, защото видите ли не бивало да им се нарушават правата, а и се плодят като скакалци и в един момент ще са болшинство в България.

Да си ги взема в къщи. Нас никога никой не ни е питал дали ги искаме. Абе то за нищо ни не питат май само за АЕЦ Явно тука сме ядрени специалисти. А тия дето ще идват в Банкя в двора. А Калфин да скове легла че неко м Европата свършиха.

Тези които ти дават ЗАЕМИТЕ, ТЕ ТИ ЗАПОВЯДВАТ? Това е Ваш ВЪНШЕН проблем! Тук няма да срещнеш подчинение ПРОДАЖНО-ПОДКУПЕН ЕВРО-СЛУГИНАРЮ калфа!

На кого трябват тези хрантутници? Искам това да знам г-н Калфин и г-да Управници??? Какво заплашва Б-я АКО ТЯ ОТКАЖЕ ДА ПРИЕМА никому ненужни гювечари??? Кажете на народа, защото ни ОМРЪЗНА ДА ЖИВЕЕМ В БЕДНОСТ, да протестират българи защото им орязвате заплащането, защото пенсионерите в Б-я са подложени на геноцид и обречени на вечен ГЛАД, защото добавките за деца СА САМО СИМВОЛИЧНИ, защото все повече българите страдат от болести, за които държавата им обръща гръб и ги оставя на обреченост.....този въпрос има още дълъг списък, който оставям на Вас, драги ми сънародници! ЗАТОВА АПЕЛИРАМ към дъжавниците ни ДА ОТКАЖАТ КВОТНИЯТ ПРИНЦИП и да се ПОГРИЖАТ за собствения си НАРОД!!!! Или ето това ще е причина достойна ДА ИЗЛЕЗНЕМ ВСИЧКИ пред нар. събрание и ДА ОТГОВАРЯТЕ за БЕЗУМИЕТО, да се грижим и за нежелани гювечари!!!!

Калфин говори за 2000 бежанци, но премълчава, че покрай тях в страната ще навлязат и други 20 000 нелегални имигранти. Заедно с казионните медии, той крие от българина и това, че за пореден път ще му се наложи да затягат колана, за да осигури средствата за издръжката на тези толкова скъпи гости, в буквалния смисъл. Няма как да е иначе, защото тези гости са много взискателни и си искат не само хляба и сиренето, но и меда, баницата, говеждата луканка и крехкото агнешко месо.

Този НЕГОДНИК постоянно ни създава стрес и УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИТЕ! С какво право ще се съгласяват на този квотен престъпен пазарлък с престъпниците от Германия Швеция, Норвегия Холандия.Меркел след като ги иска ПРАВИТЕЛСТВОТО НИ НЕ ТРЯБВА ДА ГИ ПРИЕМА. От къде НАКЪДЕ ЩЕ СЪОБЩАВА ПУБЛИ5ЧНО ,ЧЕ ИМАЛО МЕСТА В ЦЕНТРОВЕТЕ. САМО ГИ КАНИ ПО ТОЗИ НАЧИН, А ЛЪЖЕ ЧЕ НЕ ИСКАЛИ ДА ОСТАНАТ В БЪЛГАРИЯ.ТОГАВА ЗАЩО САМО ЗА ЕДАН ГОДИНА ИМА НАД 20 000 "БЕЖАНЦИ" ВСЪЩНОСТ ИМИГРАНТИ? ЗАЩО ИМ ПОДАРЯВАТ СТАТУТ "БЕЖАНЕЦ" СЛЕД КАТО НЯМАТ ПАСПОРТИ КАРТИ И Т.Н ЗА ИДЕНТИФИКАЦИЯ. вОЖЕ ДА СА ТУРЦИ, КОИТО ДА НИ ЗАВЗЕМАТ СТРАНАТА. СМЪРТ ЗА ЦЯЛОТО ПРОДАЖНО ПРАВИТЕЛСТВО! ХОРА ДА СЕ НАДИГНЕМ НА ПРОТЕСТ И ДА ИСКАМЕ ДА ОБЯВИ ПРАВИТЕЛСТВОТО: " НЯМАМЕ КАПАЦИТЕТ ДА ГИ ПРИЕМАМЕ ,А И БЪЛГАРИТЕ НЕ ГИ ИСКАТ!"

кой му реди на тоя такива глупости?? май си нема собствен мозък горкия, та им верва

Драги дупедавци, никой не може да ви накара насила да изпълнявате налудничавите нареждания на господарите ви. Не е невъзможно да се откаже, вижте Полша, Унгария, Чехия. Трябва да си тъп и слеп, за да не разбереш и видиш, че това е нарочно предизвикан екзод и търсено следствие от агресивната и целенасочена от десетилетия политика на демократичния ЗАПАД срещу страните от Ориента! Да ги товарят на контейнерожозите и да ги карат към бленуваната Америка. Защо Щатите се шушумисват, а не приемат квоти за бежанци? Войните, които направиха в Голфа за истинската причина за екзода!

Трябва? Кой каза, че трябва? Феодалите наредиха на васалите?

Да си сърбат попарата евро-педалите! Маса народ българи едва са живи, за тях не може - са измет натресена - може всичко! Още утре отивам да се пиша емигрант ЕРИТРЕЕЦ и ще рева, че не искам в Германия, искам тук да ми дават 2000 лева чисто а аз ОБЕЩАВАМ ДА СЪМ ИНТЕРИРАН напълно. И искам само още една скромна къща - някъде в Драгалевци например, за да не се интегрирам с лошите българчета от Люлин или Дружба, а с такива солидни хора като управляващия ни ЕЛИТ !

До преди дни постоянно излизаше информация със заловени мигранти в страната. Те остават тук предполагам. Влизат ли в сметката? Ако не излиза, че хем ежедневно си влизат от Турция, хем ще имаме и квоти? Не трябва ли да се преизчисли броя в някакъв момент?

щом ги искат,отглеждането на "мигрантите" е справедливо да се поеме от бюджета на депутатите

Калфинчо,обрусник мамин,сладък,защо не вземеш паничката за подаяния и да се засилиш с нея към Брюксел,за да измолиш едно...'европейско финансиране"(в дългосрочен план,разбира се),за едни...2000...100% българи,които даже няма да се наложи да..разселваш??? Кого пита ти,смешник такъв,че да настаняваш...2000 арабели в България??? От кога тази държава стана и...бащиния на такива тулупи като теб???

Калфин, сервирай ги на господаря си в къщата в Банкя, прибери и ти няколкостотин! Не ни стига, че ви издържаме вас, крадливи 'управленски' боклуци, ами и поканените от вас талибани да хрантутим!

След като Калфин го заявява, да ги приеме вкъщата си и да си ги издържа той!

А тези, които вече се устроиха тук и дори си накупиха недвижими имоти, невлизат ли в сметката? И какво значи "трябва да приемем"2000 през 2016? А 2017 пак ли ще "трябва"? Който се подчинява на "трябва", да ги прибере в дома си и да гарантира, че ще спазват нашите закони.

В България идват разни чужденци- англичани, германци, руснаци, които си живеят и от които България печели от парите които харчат в България. А тия Сирийци, Иранци, Афганистанци които идват и се пишат "" бежанци""- НЯМАТ нито Пари, нито Документи.... На такива само можем да им пожелаем да умират и да пукнат по- бързо... Тия гадове ги изгонихме от България, при ОСВОББИЖДЕНИЕТО от Турско Робство, през 1878 г.... Тия Мюсюлмански гадове, могат да бъдат ползвани само за едно- да им се източи кръвта, за да имат болниците кръв, и да им вземат органите, за да бъдат поставени на Българи.

от такива кръв не ми трябва

доста радикално

Не поече от 20% от нападналите ни скакалци имат нещо общо със Сирия (и то от райони, които не са в бедстващо положение), останалите са от Афганистан, Еритрея и още дявол знае от къде. Интересно като как са си загубили документите, а не смартфоните и парите, с които са си платили пътя до тук, и които продължават да харчат, подигравайки се на помощите, които им се предлагат и дават?

,,,в коя фабрика за сапун ?

Всички с безплатен транспорт при мама меркел!

Верно че балкано е голем но точно дека че ги копаме гусин Калфин. Предател национален.

Настанявайте ги някъде сами да се прехранват.Например в Гренландия!

Реално не трябва да приемаме никакви, но понеже сме послушници, слушаме какво ще ни наредят.

Води ги при жена ти и при дъщеря ти. С нашите пари.

калфин, колко имаш скрити, че да те изнудват така, кажи си!!! тя, "демокрацията" е създадена на основата на изнудването на "грешните"! а вие всички съгрешихте! кажи сега, колко бяхте умни и справедливи, спрямо народа си! за честни - всички ви знаят колко сте честни!

Като се има предвид, че немците са 80000000, а ние 6500000 и че мин. работна заплата в Германия е 1450евро, а у нас 380лв, то ако Германия приеме 500000 бежанци ние трябва да приемем 4-5000. Вече си ги имаме.

КАКВИ БЕЖАНЦИ--------ЩО НЕ ЗЕМЕТЕ ДА СЕ ПОГРИЖИТЕ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА НЕ РОВИ В КОФИТЕ ЗА БОКЛУК.ДА СЕ ОТКЪСНЕМ ОТ ДЪНОТО НА ТАБЛИЦАТА ЗА НАИ БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПЕИСКИЯ СЪЮЗ-- МАИ И В ЦЕЛИЯ СВЯТ--ПОМИСЛЕТЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ. ЗАЩО НЕ ГИ ПОПИТАТЕ ДАЛИ БЪЛГАРСКИЯ Т.Н. ЕЛЕКТОРАТ ИСКА НАВЛЕЦИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ.НАКРАЯ ГОСПОДА ПОЛИТИЦИ щЕ СЕ ОКАЖЕ чЕ НЯМА КОГО ДА КОМАНДВАТЕ...............

защото са пълни боклуци. всички служби знаят за далаверите им и сега трябва да си върнат услугите, за да не бъдат изложени на джамовете на американското посолство, като списъците на българските милионери, когато бай тошо затвори всякакъв достъп до задния двор на бнб!

другарю калфин - нищо не трябва! трябва да направите референдум по въпроса за ацтоунищожението на европа от евреите и да слушате народа си, а не продажниците от ек/еп ма служба при асоциалистите на меркел. това е! инак - лошо ви се пише!!!

мога и да се обоснова защо трябва да слушате народа си, а не малцинството на меркел! защото Глас Народен - Глас Божий!!! Но вие сте неверници. и това ще ви докажем.

Защо Калфин вади горещите кестени от буйната жар, които ген.Борисов си опече в Брюксел и се сниши, като се върна? Без да каже какво е приел там, различно от това което говореше у нас преди да отиде?

Че куи разположим на Калфин на парцела в Бистрица

Другарю Калфин, приемай си ги у дома! Ти си достатъчно богат за да ги храниш. Ние вече не можем!!!

Калфин: Трябва да приемем 2000 бежанци до края на 2016 г. Щом трябва приемай си ги Калфин.Това си е твой избор.

Сега 2000, след година-две ще са много повече. Не ви ли се струва, че много рядко когато някой политик говори за приемане на ордите, казва - приемаме ги и ще останат докато у тях спре войната, след това - вън? И няма да им позволим да въвеждат своите порядки у нас и ще са длъжни да спазват нашите закони? Или аз пропускам нещо, защото като че ли все се говори къде да се настанят, за да им е комфортно и за трудностите, които преживяват.

ами те само около Лъвов мост са повече.

А, не трябва ли САЩ да вземе 4млн., Англия 2млн. Саудитска Арабия 2млн...

Американската мечта е да превърне Европа в Ислямски Европейски Халифат. И като гледам добре успяват, след като само една американска Сороска НПО успя да организира поток от 800 хиялди за тази година

Кал-- фийн , българския народ мисли друго бе таварищ . Кой пита народа дали е съгласен кой определя тези работи , а таварищ Кал - фин ? Не беше ли ти, Гоц, Пирински, Санишев , които вкарахте народа без да го питате в капана на Лисабонския договор ,а ? Ааааа, сега ти само уведомяваш народа , при срещи с избирателите от електората . Демек си вестоносец, нещо като говорител - който свежда на шерпите,, какво трябва да правят и т.н. !?

Калфа, защо си спестил две нули бе нещастнико?

Забрана за политическа дейност на всички партии и лица от т.нар. "преход", който по същество е национална катастрофа и геноцид 60 000 избиратели, по териториален признак, избират най-достойния сред тях да ги представлява. На 6млн. избиратели това прави 100 народни представителя. Избирателите от избирателния район имат право да отзовават своя избранник по всяко време с референдум. Референдумът може да се инициира с подписка от 6000 души. Образователен ценз Възрастов ценз

ЩОМ ОТ ГОРЕ СА КАЗАЛИ ЧЕ "ТРЯБВА" , ЗНАЧИ - ТРЯБВА , АКО СЕ НАЛОЖИ БОСИ И ГЛАДНИ ЩЕ ХОДИМ .НО ЩЕ ГО ПРИЕМЕМ !

Калфин, аз пък смятам, че вие ТРЯБВА да си ходите още преди края на 2016!

ГОРАНОВ, ПИЛЕ ШАРЕНО , КАТО НЯМА РАБОТА ЗА ЧИИ ГИ ПРИЕМАТЕ ТЕЗИ ЧУЖДЕНЦИ? Те ако бяха много свестни щяха да вземат съдбата си в свои ръце, в родната си страна. Тръгнали са да живеят на гърба на други хора.

Ченгетата да бъдат малко по-умни и да протестират пред мин.съвет и пред Нар.събрание. Ето къде ще им идат орязаните плащания, така че бегом в правилната посока и да ги видя тогава мутрите, реаниматорите и лъже-патриотите, заедно с предателите от АБВ.

транспортен коридор до освиенциум и и САПУУУУУУН

Кой казва ТРЯБВА ????? Да се вземат от пенсионерските, армейските и полицейските пари и да се хрантутят.

През юли в Съвета на ЕС бе постигнато споразумение нашата страна да приеме 500 души. Според новото предложение България следва да приеме още 1600 души. Така общата бройка разселени бежанци, които се очаква нашата страна да подслони, е 2100 души. Ето как би трябвало се разпределят 120-те хиляди бежанци сред страните от ЕС: Австрия 3640 Белгия 4564 България 1600 Германия 31 443 Естония 373 Испания 14 931 Кипър 274 Латвия 526 Литва 780 Люксембург 440 Малта 133 Полша 9287 Португалия 3074 Румъния 4646 Словакия 1502 Словения 631 Финландия 2398 Франция 24 031 Холандия 7214 Хърватия 1064 Чехия 2978 Швеция 4469

Саудитска Арабия 1 000 000 Катар 0.5 млн. Израел 0.5млн. САЩ 4млн. ОАЕ 0.3млн. Англия 0.5млн. ...........

Но за съжаление не ни питат.